Written by AbangNara | June 20th, 2012

Kalau anda perasan, baru-baru ini secara bertubi-tubi artikel di suratkhabar yang keluar serentak menyatakan Izara Aishah seorang yang tidak berdisplin. Ada tulisan yang menyatakan Izara lewat sehingga beberapa jam ke lokasi penggambaran dan ke sesi fotografi yang telah diaturkan.

izara

Mungkin tertekan dengan tohmahan sebegini, Izara menerusi Facebook Izara Aishah telah mengupdate satu status yang menyindir artikel-artikel yang ditujukan kepadanya.

izara aishah

Bagi Abang Nara, biasalah asam garam dunia hiburan Malaysia. Kalau sebaik mana pun kita, pasti ada yang dengki dan cuba ingin menjatuhkan. Pesanan Abang Nara, kalau betul Izara tak buat semua itu, abaikan sahaja tulisan-tulisan sebegitu. Daripada pening kepala memikirkannya, baik Izara hafal skrip atau buat persediaan untuk lakonan. Tak ke gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Izara Aishah Kecewa Ramai Yang Dengki Padanya

  1. werk says:

    cam poyo la pulak zara ni..org tegur tu utk kebaikan…jgn sampai jd cm neelofa tuhh….baru nk start minat kt die..hmm

    0

    0
  2. aku says:

    bluweeekkkkkk

    0

    0
  3. runningman fanclub says:

    syirik

    0

    0
  4. jgn banding2 org lah says:

    Asal nk banding ngan neelofa plak…..x yah nk compare. X pro lah komen main compare2 nih..btw izara dn neelofa gud friend ok…pleaselah jgn laga2 diorg. X baik tau..

    0

    0
  5. kupu-kupu rama-rama says:

    hahaha…lain kali jd disiplin mcm fasha.. baru la good reputation. kalo skali dtg lewat dah dpt bad reputation..

    0

    0
  6. yusri says:

    Izara !! kenapa buat statement mcm tu ! tak suka la mcm ni !!!!!!!! :(

    0

    0
  7. wawa says:

    kesian kt awok..

    0

    0
  8. Aku lg cute dpd ko izara,ko kesah tak?haha says:

    Aduh! Minah gedik ni tlglh jgn buat aku geli bulu ketiak,bulu r0ma,and segala bulu2 yg ada,ko igt ko tu cntk sgt ke?stakat berlak0n mcm plastik,dlu aku mnt jgk ko,tp skg bg statement apa entah,siapala yg jeal0us sgt dgn kau stakat muka x secntik n0ra danish bdan x secantik fasha! Crmimla diri skt,naik nyampah plak aku bila ko buat status mcm tu,aduh! X nmpk ke buat status mcm tu akn buat pmnt kau naik meluat and benci kat kau?apada! Ada otak xmau pakai..!! Um….malas aku nk k0men pnjg2,lbh baik aku blah!! Ceh!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kata malas nak komen pnjang2. tapi dah panjang lebar dah kau komen aku tgk.. apekes?

      0

      0
      • XXXXX says:

        betul tu anon.. yg kt bawah ni pun dia juga.. komen tak panjang kata nya.. cermin la diri ko dulu sebelom ko nk soh org cermin kn diri.. pui!

        0

        0
    • Anonymous says:

      so sila blah skarang! shooh shooh!

      0

      0
  9. Elieyana says:

    Aduh! Apsl la ko buat statement mcm ni izara,aku bca blh bua aku geli bulu ketiak,bulu r0ma,and sgla bulu2 yg ada taw!! Aduh,dlu aku mnt jgk kat ko,tp lps bca status ni rasa meluat la pula,tgkla pd diri sikt,kau tu bkn pndai sgt plak0n,mcm kayu,kau dgn l0fa sama je,2×5 taw!! Aduh tgk muka x secntk n0ra danish,tgk bdn x secntik bdan fasha,tp blh ckp mcm tu,wahahahahahaha! X ada akal la ini org!! Sje nk cri k0ntr0versi la ni,nk H0T!! blk tgk crminla izara,,tgkla kau sendiri bg statement cmtu,knpla nk menjthkn saham yg ada ah! Budus! Ee..Geramm aku,belahla lg bgs…!!

    0

    0
    • cik anonimaus says:

      org yg muka x secntk n0ra danish n bdn x secntik bdan fasha xde hak ke nak update status or buat statement?
      kena cantik ke klu nk buat semua tu?
      bkn semua org cntek perfect!

      0

      0
      • jaja says:

        like ur comment. ni mesti kes jeles ngn izara psl cantik dr die. hahaha. nmpk sngt statement pendengki nye 2..

        0

        0
  10. Aku pemerhati says:

    sabo jer la izara..asalkan u btl..janji u x ad hasad dengki n busuk hati cam artis kesayangan abg nara..si lofa ..

    0

    0
  11. Glamer Gilerrr says:

    By d way, ada ke dia mentioned kat atas tu org DENGKI DGN DIA??? takde pun kan??? statement dia tu umum… bukan bgtau psl dia sorg kot… ntah2 apa2 la korang nih…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku rs die ckp psl neelofa, die kan besfren ngan neelofa. mesti la backing kwn, bukan mcm tasha shila tu. bila anzalna kalah, terus no komen, padahal kau yg batu api!

      0

      0
  12. jaja says:

    Suke die la nk tulis ape, fb die… ntah ape2 korang, bende kecik pon nk kecoh..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    apa la korang ni… izara bg statement gitu pon kecoh….. mcm korang jer yg mmg busuk aty n busuk kaki gan die… br statement gitu korang da pns bontot…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ogg bila org nyampah dgn statement izara ko kata busuk ati, klu org menyampah dgn statement neelofa yg sama jugak, ko kata diorg baguss! tahi kau!

      0

      0
  14. hmmmmmm says:

    lorrr…kowg yg komen negatif kt ats nie yg sebenarnyer dengki….abg nara ni pon pndai2 jer nk tafsirkn status izara ni nk sindir owg lain…..abg nara ni batu bapi neraka sbenanyer…puiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  15. Anonymous says:

    kecohla makwe sm zul faris ni

    0

    0
    • Kurus says:

      wah… syukurlah memang sesuai kalau betul..
      izara best sm tu pun best.. pasangan ideal
      (no wonder tetiba semua komen kt sini berbaur.. hmmm…)

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dua2 pon mamak…hahah..mmg cocok

      0

      0
  16. Lady says:

    Aku x paham la korg ni sume.. Cuba baca ayat abg nara tu “MUNGKIN kerana tertekan dengan tohmahan sebegini”… MUNGKIN… BTW, kebanyakkan org pun pernah buat status pasal org DENGKI, BUSUK HATI or else.. Dia pun manusia juga… Nak berlaga sgt pasal hal yg biasa terjadi kalangan para peng’update’ status… Apa nak heran.. cermin diri sendiri..

    0

    0
  17. MemBesar says:

    Bagi aku kecantikan izara sangat unik dan semulajadi.Paling aku suka tang mata, rambut n ketinggian. Tapi aku kecewa dalm ‘jgn tdr lg’ ko sangat bangga berkacukkan pakistan pendatang asing tu bbanding berkacukkan melayu sama dgn Kilafairy.

    0

    0
  18. olala says:

    Page 3+ website ni broken ke, ape? Aku tak leh bukak.

    Kirenye die kate, zaman mak bapak kite dulu kalo org seksi2, takde yg nk dengki pun ngan dorang, tapi zaman sekarang terbalik camne tu? maksudnye zaman sekarang, kalo orang tak seksi pun ade orang nak busuk hati ke die? gitukah?

    Kalo gitula… Apekah. Macam la die ni tak seksi. Jgn slh paham, aku tak anti die. Tp seksa gak mate tengok die pakai skirt, baju cam sendat, men pelok2 mase sambut birthday.

    Anyway, aku selalu rase nak lempang je member kt FB tiap kali dorang wat status yg ade ciri2 gini. Cam nak sindir, tapi cakap cam tak serupe bikin.

    0

    0
  19. nini says:

    kenapa komen tak leh like/dislike,,,, page no3 pn tak dpt buka?

    0

    0
  20. triple j says:

    sepatutnya izara mengambil teguran tu dgn berhemah. kalau betul, minta maaf dan janji jgn buat lagi. kalau salah, betulkan.

    tapi mengecop semua yg menegur sebagai dengki tu hanya akan merugikan diri sendiri psl teguran tanda sayang. dan org lain nampak u jenis yg boleh terima teguran. its a good thing nama u tak sebusuk ur peers, tapi tu bukan alasan yg u boleh buat perangai dgn alasan “atleast i tak perangai tooot mcm si tooot”.

    0

    0
  21. HAMBA ALLAH says:

    WANITA YG BETUL BETUL CANTIK ADALAH CANTIK DI SISI ALLAH SWT…MENUTUP AURAT…JIKA ANDA RASA TIDAK BOLEH DITEGUR…TUNGGU LAH ANDA JAWAB DENGAN ALLAH SWT KERANA HUKUM INI ALLAH SWT YG TENTUKAN =)

    0

    0
  22. Aku benci artis cakap xserupa bikin says:

    cakap cam uneducated person, dahla uneducated cetek pulak pendidikan agamanyer….IA tolong masuk kelas agama yer dik, setakat muka cantek
    *cantek ker* xmenjamin tempat ker syurga…..
    satu lagi nak pesan xyah la nak post statement kat fb tu yg melambangkan
    kebodohan diri sendiri…..ludah kelangit akhirnya jatuh setepek kat muka sndiri
    you are not any better from other bimbos. Peace uols

    0

    0
  23. miss says:

    manusia zaman skrg cepat sgt dipengaruhi dgn ape yg dilihat,disebar didengar tanpa mngmbil tahu usul asal crita, lagipon aku rase kalo xde blog nie xdela kan kontroversi, sedih la ngn melayu skang, yg tukang komen plak nk tunjuk baek je sume, komen kat sini bukan si izara tu tgok pon, daripada wat blog yg dtgkan dosa nie, baek laa buat blog yg bagi ilmiah kat org laen, dari kite nak suruh org laen tu bertaubat, baek si pembuat blog nie bertaubat dulu sbb bnyak buat fitnah, dan mencetuskan prasangka buruk,

    0

    0
  24. mastura says:

    boringla artis xsedar diri ni

    0

    0
  25. shareena says:

    Izara comel sggt…

    0

    0
  26. hang tuah says:

    yg ni..suruh kulum jek la ko wat mulut camtu…
    perasan and belagak dah….

    0

    0
  27. cik miza says:

    perempuan cantik memang rmai orang jeles.. (bagi yang kate tidak 2, jgn nk menipu.. xkn xde rse jeles ckit pon tgk pmpuan cntik).. cube klu muke die xcntik… ade ke org nk berrckap… so.. bgi smu pmpuan cntik.. harap bsabar k…

    0

    0