Written by AbangNara | May 18th, 2012

Selepas drama Vanilla Coklat, Abang Nara perasan yang Izara sudah kurang keluar di kaca TV. Mungkin Izara sedang sibuk shooting atau drama lakonannya masih menunggu giliran untuk ditayangkan di dalam televisyen. Pasti ramai peminat Izara Aishah sedang merindui keletah comelnya. Jangan risau kerana anda boleh mengubatinya dengan mendapatkan majalah LISA yang terbaru.

izara aishah

Walaupun tewas kepada Tasha Shilla di dalam kategori Artis Baru Wanita Popular ABPBH2011, Abang Nara melihat aura Izara Aishah sangat kuat. Tak salah untuk Abang Nara katakan yang Izara mampu menjadi nama besar di dalam bidang lakonan Malaysia suatu hari nanti. Abang Nara doakan kejayaan Izara di masa hadapan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

154 responses to Izara Aishah Hiasi Muka Depan Majalah LISA Terbaru

  1. first mafaka. tak cantik mafaka. vanila coklat sucks mafaka, only for losers!

    0

    0
  2. cikPANAS says:

    cantik nyeeer IZARA compare neloffa……………………….. :)

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Statement bodoh… ko sapa nak compare-compare..??

      0

      0
      • Anonymous says:

        janji neelofa lagi lawa dari kau!!

        0

        0
      • cikPANAS says:

        sukati aku ler.. ko plak sape nk kata statement aku bodoh??

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        aku like statement ko Kipas.. <– tanda ak mengampu ko. kahkahkhah

        0

        0
      • cikPANAS says:

        ye ke onani eh2 anony…? janji aku lg lawa dari ko onani eh2 anony…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Aku manusia macam kau jugak, macam Neelofa & Izara, semua sama elok, tak payah nak compare-compare.. Kau nak pancing peminat Neelofa bergaduh dengan peminat Izara? Kau nak provoke? Kau ni sial..!!

        0

        0
      • lalalala says:

        keyataan ye..Izara mmng lg lawa dari neelofa ko tu yekkk…

        0

        0
      • Anonymous says:

        cikpanas mmg cantik seperti panasnye api neraka.. kenapa cik panas suka onani? xde laki kah utk beromen, kasihannye…. forever alone cikpanasonani. bape bnyk dildo digunakan cipanasonani? maklumlah dh lobos.

        0

        0
      • Ustajah BN says:

        Antara perosak lidah adalah menghasut dan melakukan tuduhan palsu. Menghasut adalah menyampaikan pertuturan orang lain dengan tujuan menimbulkan pergaduhan dan fitnah. Sifat ini dicela oleh Allah dalam surah Al-Qalam ayat 10-1, yang bermaksud.

        “Dan janganlah kamu menurut kemahuan orang yang selalu bersumpah yakni SIAL, lagi yang hina (pendapatnya dan amalannya), yang suka mencaci, lagi yang suka menyebarkan fitnah hasutan (untuk memecah belahkan orang ramai).

        Memaki hamun sesama muslim yakni mencerca, menghina dan melukakan hati sesama muslim seperti suka melabel orang lain dengan label buruk dan jijik. Sabda Rasulullah SAW dalam hadis Al-Bukhari dan Muslim, yang bermaksud: “Memaki hamun seseorang muslim adalah perbuatan durjana dan membunuhnya adalah kufur”.

        0

        0
      • cikPANAS says:

        org bg statement umum tak pyh la nk sial2 bagai.. aishhhhh.. kn dh kena.. amek ko ustajah BN dh start khutbah… hiiii ustajah.. :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        haa dgr tu cikpanasonani, ustajah bn tujukan kat ko tu.. muahahaha

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        aku rasa macam ustajah bn tuju kat kau… bukan aku.. walau sapa pun dia tuju, jadikan pedoman…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ustajah bn tu ko la cikpanasonani.. jgn nak belakon!

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        blah ko cikpanasonani..shoohh shooohh

        0

        0
      • spy limah says:

        Yalah… cikPANAS dgn ustajah BN punya gravatar sama je kan

        0

        0
      • Anonymous says:

        spy limah, abis tu aku pun org yg sama dgn cikpanasonani ke?? ohh tidakkkkkkkk

        0

        0
      • Ustajah BN says:

        Hati-hati menuduh seseorang tanpa bukti

        “Katakanlah (hai Muhammad) : Biarlah setiap orang berbuat menurut keadaannya masing-masing, kerana Tuhanmu lebih mengetahui siapa yang lebih lurus (jalan yang ditempuhnya).” (Al-Isra’ : 84)

        An-Nahl : ”Serulah (manusia) kepada jalan Tuhanmu …dengan hikmah, dan pelajaran yang baik dan bantahlah mereka dengan cara yang baik. Sesungguhnya Tuhanmu Dialah yang lebih mengetahui tentang siapa yang tersesat dari jalan-Nya dan Dialah yang lebih mengetahui orang-orang yang mendapat petunjuk.”

        0

        0
      • Anonymous says:

        ustajah bn parody!

        0

        0
      • weh taik..
        aku lagi cantik la dari izara ni

        0

        0
      • janji dua2 aku fap fap fap

        0

        0
  3. Anonymous says:

    1st

    0

    0
    • ya!.tahniah….andalah orang tolol yang kami cari..

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Anonymous, kalau tak silap aku tadi ada satu entry pasal Fasha Sandha kan? ke aku silap tengok..?? Dah hilang mana ntah… tak sempat nak baca..

      0

      0
      • Nefertiti says:

        A’ah la Kipas, aku pun perasan juga tadi ada entry pasal tu, tapi hilang. Pasal orang pertikai tentang kehamilan dia.
        Nara, kau delete ye?

        0

        0
      • Anonymous says:

        ade,dh kene delete, aku sempat menghentam beberapa penfitnah..pastu tup2 hilang.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ohhh I see… patut la.. aku rasa kalau entry tu ader lagi, takder la semua pakat bertepek kat entry tak laku ni.. Waakakakakaka… Hurrmm… nak buat camner? Izara pun Izara lah.. layan jer..

        0

        0
      • Anonymous says:

        tu la psl, klu x, mmg agak slow la komen2 di sini.. tp janji ade irman hazz, mmg terbaik la komen2 yg dtg.. muahaha

        0

        0
  4. Irman Hazz says:

    hye,, kwn2 semua.. lam x jumpe kan,,?.,sy peminam no 1 izara,, sy suka ia,

    0

    0
  5. xxx says:

    boleee laaa…dy pon cantik gak..

    0

    0
  6. chentalove says:

    cantek…anugrah kn…
    semua di dunia ni cntek….msing2 da klebihan n kekurangan…
    peace yowww……

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      peace yoo pece no waer kita geng,,,?’:

      0

      0
      • chentalove says:

        ye ke kta b’geng…
        tak tau plak ku…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape yg nak geng kamu irman, semua org kat sini xnak kawan kamu, malu je.. wek wekkk maluuu….

        0

        0
      • Mak aku ada vios says:

        kikiki…..lama ko menghilang irman.lps pegi manila ko nak pegi mana plak pas ni?,

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        hujun tahun nie abah sy nk bawa sy gi bandung la,, mama sy pakai kerta vios, abah dh jual pernada v6.,,? abah beli porton inspira pualk okk,,,?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kereta pernada tu buatan zimbabwe ke? xpenah dgr plak. kamu jgn tipu irman, mama kamu kata kereta proton saga abah kamu baru je kene tarik smlm, sbb x bayor ansuras, kamu la punya pasei, ngabiskan duit asik gi mekdi nak surf tenet!

        0

        0
      • Lovelyvic says:

        Kowang ni tak baik ngata Irman….
        Bapak dia ada perdana, mak dia ada vios tau..
        Iman….. keta akak masuk workshop la…
        leh tak nak pinjam keta vios mak iman,
        tak dpt sebulan… seminggu pun jadi la..
        pi tanya mak yer dik…
        Comel adik ni…
        Peace no waarrr….

        0

        0
      • Ustajah BN says:

        Saudara Irman Hazz,

        Dan janganlah kamu menjadi seperti orang-orang yang keluar dari negerinya dengan berlagak sombong dan menunjuk-nunjuk (kekuatan mereka) kepada orang ramai (kerana hendak meminta dipuji), serta mereka pula menghalang manusia dari jalan Allah dan (ingatlah) Allah Maha Meliputi pengetahuanNya akan apa yang mereka kerjakan.

        Surah AlAnfaal (Ayat 47)

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        showing off sungguh budak ni… tak buleh lebih sikit..

        0

        0
      • ngomel says:

        kembar ko tu kipas… kutip dia bawak balik lah… sakit mata aku tgk spelling dia

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Bukan ke dia boyfren kau ke?

        0

        0
      • ngomel says:

        geli bulu ketiak aku ko ckp dia boipren aku

        0

        0
      • cik tonah says:

        takpelah jd boiprengg aku pon bole

        0

        0
  7. Irman Hazz says:

    sy x fahm nape ramai org suka kaco sy bila sy komem kt cni,,,,sy ras dorang jels dgn sy yg baik nie,,,sy harp merka berubah mnjadi leboh baik,,

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Blah la… nak ngadu kat Nara la tu konon… Puiiihh…!!

      leboh….leboh…leboh…leboh… leboh pon boleeyyy….
      Lebur kau ni..

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        pabila irman hazz meluahkan rasa hati…… sayu hatiku mendengar rintihan ko irman hazz…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape suruh kamu komem, lain kali komen!! xde la kutuk kamu lagi..

        irman,homework matematik darjah 3 kamu dh siap? dh tua bangka, darjah 3 pun x pas2!

        0

        0
      • nenek kebayan says:

        kipasssssssssssssssssssss….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Nenek pekabo? Nenek sibuk ke jarang masuk bn?

        0

        0
      • Anonymous says:

        nenek, mana fridge magnet dr bangkok utk aku??

        0

        0
      • lia says:

        hai kipas..sy peminat kipas susah mati awak hehehe (mst xtdo lena mlm ni) :P

        0

        0
      • MANAGER KFC says:

        korang semua kutuk ank aunty si Irman ni ye? kutuk ler.. aunty rela kan saje… Irman!!!! balik2… mak suroh ko g bli pampers huggies ko & ko plak dok tengek kt blog nara ni ye? amboyyyyy ko… siap ko balik nnti.. mak kurung dlm toilet 54 hari..

        0

        0
      • Nefertiti says:

        Bila ayat Lia menjadi seperti ayat Irman Hazz:

        ~ “saya peminat nombor satu” ~

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Oi nefertiti ader lagi ko.. wakakakaka… lia tu arbok mana ntah.. nak sarkastik la tu konon… nak perli la tu..

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        sibuk skrg ni..almaklumlah nenek keje dgn com insurans bnyk renewal nak kena buat…phewwwwwwwww…..nenek dapat jenguk2 je kat bn ni..have a nice weekend..

        0

        0
    • Ustajah BN says:

      SUKA dipuji dan memuji diri sendiri adalah sifat mazmumah yang membuahkan sikap riak. Sebenarnya yang layak dan berhak dipuji hanyalah Allah. Inilah maksud dalam surah al-Fatihah: “Segala puji hanya untuk Allah, Pencipta dan Penguasa seluruh alam.” (Surah al-Fatihah, ayat 2)

      Segala yang kita kagum dan takjub semuanya rekaan Allah Yang Maha Bijaksana termasuklah diri dan segala kepakaran serta kebolehan yang ada pada kita. Justeru, di mana letaknya kewajaran dibuai perasaan bangga dan bahagia apabila mendapat pujian yang belum teruji keikhlasannya?

      Memuji Allah dengan lafaz ‘Alhamdulillah’ mengandungi pengiktirafan akan Kebesaran, Keagungan, Kesempurnaan zat dan sifat-Nya. Di samping itu, ia juga mengandungi pengertian kesyukuran tulus ikhlas di atas segala nikmat-Nya yang tidak terkira.

      Memuji Allah adalah satu ibadat dan Allah sangat suka kepada hamba yang memuji-Nya. Jabir bin Abdullah meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Zikir yang paling afdal ialah ‘LailahaillaAllah’ dan doa yang paling afdal ialah ‘Alhamdulillah’.” (Hadis riwayat at-Tirmizi)

      Anas bin Malik meriwayatkan, Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Di kala Allah menganugerahkan satu nikmat kepada seseorang hamba, lantas hamba itu menerimanya dengan ucapan ‘Alhamdulillah’ maka ‘Alhamdulillah’ yang diucapkan itu lebih baik daripada nikmat yang diterimanya.” (Hadis riwayat Ibn Majah)

      Daripada Abdullah bin Umar, Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Apabila seseorang hamba berkata, “Wahai Tuhanku, untuk-Mu saja segala pujian yang selayaknya dengan keagungan wajah-Mu dan kebesaran kekuasaan-Mu, dua malaikat terpinga-pinga, tidak tahu apa yang hendak dicatatkan. Lalu kedua-duanya segera menghadap Allah dan berkata: Wahai Tuhan kami, sesungguhnya seorang hamba-Mu mengungkap satu ucapan yang kami tidak mengetahui bagaimana menulis pahalanya. Allah bertanya apakah ungkapan itu sedangkan Dia sudah mengetahuinya. Maka malaikat itu menyebut ungkapan yang didengari. Allah berfirman kepada kedua-duanya: Kalian berdua tulislah apa yang diucapkan oleh hamba-Ku itu. Apabila tiba waktu dia kembali menemui-Ku nanti Aku akan memberinya ganjaran yang sesuai dengan ucapannya itu.” (Hadis riwayat Ibn Majah)

      Diriwayatkan, Rasulullah SAW mendengar seorang lelaki memuji seorang lelaki lain, lantas Baginda SAW bersabda yang maksudnya: “Malang kamu! Sesungguhnya kamu sudah memotong lehernya! Kemudian Baginda SAW menambah: “Sekiranya seseorang daripada kamu tidak dapat mengelak daripada memuji temannya maka hendaklah dia berkata, saya kira begini, jangan sekali-kali dia menyucikan seseorang mengatasi Allah.” (Hadis riwayat al-Bukhari dan Muslim)

      Muawiyah berkata bahawa Rasulullah SAW jarang sekali meninggalkan pesanan ini di dalam khutbah Jumaatnya: “Sesiapa yang Allah kehendaki kebaikan untuknya, diberinya kefahaman yang mendalam mengenai agama. Sesungguhnya harta itu manis lagi menawan. Sesiapa yang mengambilnya dengan cara yang benar, diberkati padanya. Berwaspadalah kamu daripada perangai puji memuji. Sesungguhnya pujian itu adalah sembelihan.” (Hadis riwayat Ahmad)

      Namun kita perlu bezakan antara memuji (ada udang sebalik batu) dengan memberikan pengiktirafan dan penghargaan. Memberikan pengiktirafan dan penghargaan digalakkan bertujuan memberi galakkan, melebarkan silaturahim dan mengeratkan kasih sayang. Nawaitu perlu dijaga sepanjang waktu.

      Kita juga dilarang memuji diri sendiri dan menyebut kebaikan diri. Firman Allah yang bermaksud: “Tidakkah engkau perhatikan (dan merasa pelik wahai Muhammad) kepada orang-orang yang membersihkan (memuji) diri sendiri? (Padahal perkara itu bukan hak manusia) bahkan Allah jugalah yang berhak membersihkan (memuji) sesiapa yang dikehendaki-Nya (menurut aturan syariat-Nya); dan mereka pula tidak akan dianiaya (atau dikurangkan balasan mereka) sedikitpun.” Surah an-Nisaa, ayat 49)

      Menurut al-Hasan dan Qatadah, ayat ini mengenai Yahudi dan Nasrani yang mendakwa mereka adalah anak Allah dan kekasih-Nya. Mereka juga berkata: “Tidak sekali-kali akan masuk syurga melainkan orang-orang yang beragama Yahudi atau Nasran. Yang demikian itu hanyalah angan-angan mereka saja. Katakanlah (wahai Muhammad): “Bawalah ke mari keterangan-keterangan yang (membuktikan kebenaran) apa yang kamu katakan itu, jika betul kamu orang-orang yang benar.” (Surah al-Baqarah, ayat 111)

      Al-Miqdad bin al-Aswad berkata Rasulullah SAW memerintahkan kami supaya menabur pasir ke muka orang yang suka memuji diri.” (Hadis riwayat Muslim)

      Terkesan dengan tarbiah al-Quran dan Sunnah Rasulullah SAW, Umar bin al-Khattab pernah berkata: “Sesungguhnya perkara yang paling aku takuti menimpa kamu ialah kagum kepada buah fikiran dan diri sendiri. Sesiapa yang mendakwa dia orang yang beriman, maka sebenarnya dia kafir. Dan sesiapa yang mendakwa dia orang yang berilmu, maka sebenarnya dia jahil. Dan sesiapa yang mendakwa dia ahli syurga, maka sebenarnya dia ahli neraka.” (Hadis riwayat Ibn Marduwaih)

      0

      0
    • mak aku ada vios says:

      irman…jgn la merajuk.kehadiran ko kat blog ni dpt menghiburkan hati aku.

      0

      0
    • suka cakap kecil says:

      awk tu pn Irman ckp cam brlagak..ng g bandong la..nk tu la ..nk ni la..org lain pn ad gak tpi x la kepoh mcm awk..x suka menujuk2..baik2 ok ngan awak jdi menyampah lak..

      0

      0
    • lia says:

      erkk..xperli la..orait take care sume

      0

      0
    • NENEK KEBAYAN says:

      Anonymous..selagi stok masih ada..tapi cam ne nak bagii???

      0

      0
      • Anonymous says:

        haa’ahh eh cane nak bg, kang aku bg alamat aku kang, ko dtg ngan konco2 ko, mau pengsan aku 3 hari 3 mlm.. xpe akan dipikirkan mcm mana..

        0

        0
      • sara says:

        penakot gak anon nih… hihi~~~ anyway kipas..leh x nk kenal ngan awk

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Nak kenal? Kenal kat sini jer lah. Aku rasa korang semua kalau kaki tengok tv, pernah tengok muka aku. Aku selalu jadi watak jahat dalam drama Melayu macam siri Gerak Khas tu. Aku bukan pelakon, aku penulis, tapi kadang-kadang jer la keluar tv…

        0

        0
      • ngomel says:

        ko belakon citer ape kipas? bagi tau la… bagi tau laa.. jgn nyorok je, sampai bila org nak kenal ko kalau cam ni?

        puh kanan puh kiri… wahaiii kipas…! keluarlah kau dari tempat persembunyianmu..

        0

        0
      • sara says:

        ala kipas…. klau awk x kawen lg bg la no phone ekk…. sye jarang tgk gerak khas la… so x cam la…

        0

        0
      • lia says:

        kipas lia ckp btoi la..mane ade perli..jgn slh tafsir huhuhu

        0

        0
      • conan says:

        haha ilang terus ke kipass????

        0

        0
    • mdm kapal burok says:

      aduyaiiii….sakit mata & sakit jiwa betol lah aku bla bca spelling ko ni irman….meh sine aku ajar ko mengeja balik…

      0

      0
      • anonymous says:

        ko pun mengeja banyak juga yang tak betul..1. aduyaiiii 2. bla 3. sine.
        mari sini aku pulak nak ajar ko mengeja.

        0

        0
      • mdm kapal burok says:

        Terima kasih cikgu anon atas tnjuk ajar mu itu..ko ni kerek tol lah..ko xreti ke nk bezakan shortform dgn slh ejaan???isk isk isk…ko sndri pun guna shortform gak..ko=engkau…at least aku pakai shortform yg org lain biasa pakai & phm..tp yg adik ko tu eja komem, jels, leboh, pualk….setiap kali komen mst ada je ejaan yg slh..hishhh…

        0

        0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      lawak la ko ni…dgn dorg yg dok layan ko ni..
      alahai irman… cam spastik pon ade..haha..

      0

      0
  8. Encik Nara says:

    asal kaki dia warna PINK eh ??
    dah nak jadi BARBIE kew ? hehe .. anyway cantik rambut !

    0

    0
  9. ixara ecah says:

    sabar je lah dgn korang nie…:)

    0

    0
  10. sara says:

    izara ni sopan jer… aku suke die… berbanding ngan artis laen, dia plg sopan n sweet.. ni pendapat peribadi jer. yg x suke jgn hentam lak.

    0

    0
  11. sara says:

    satu aku jeles ngan artis nih.. knape time diorunk gemuk cpt je jd kurus balek ek?? jeles la. aku nih gemuk, da mcm2 try, x kurus2 gak.

    0

    0
  12. isabell says:

    pretty ixara

    0

    0
  13. […] Selepas drama Vanilla Coklat, Abang Nara perasan yang Izara sudah kurang keluar di kaca TV. Mungkin Izara sedang sibuk shooting atau drama lakonannya masih menunggu giliran untuk ditayangkan di dalam televisyen. Pasti ramai peminat Izara Aishah sedang merindui keletah comelnya. … Continue reading → […]

    0

    0
  14. noy says:

    cute:)

    0

    0
  15. izara's fan says:

    izara..aku mnat sgt kat ko..comel..hrp ko kekalkn imej bersih ko tu e..aku t’kilan ckit npe la ko dpt anugerah aitu..hrp sgt ko dpt…tp xpe, hope 1 hari nnt rezeki ko dpt award…aku ske sgt lakonan ko!!

    0

    0
  16. nasi beriyani says:

    hmm..ape hukum klu bca komen kutuk mngutuk nieh eh?pastu tergelk2..sebb kelakar..dikire berdos ke..

    0

    0
  17. no name says:

    dulu..kata x nak seksi..skang tgok…skirt atas lutut…

    0

    0
    • apekess says:

      izara pakai seluat ketat laa…bkn xpkai seluar,,,..korg nie perhati la btul2….ishk..apepun izara sgt cntik..suka dia..hehhe =)

      0

      0
  18. sempoi says:

    kekabommmm….huru hara dlm blog nih…hahahahahahahhahahahahaha

    0

    0
  19. Anonymous says:

    macam maya karin sket..

    0

    0
  20. marcello says:

    izara aishah kena kpala terlekat kt sejadah dulu baru nk taubat. pic tu kalau ada org nk ambik barang dia org jatuh kt lantai…pas 2 tgk pulak kt bontot izara, konfem nk underwear

    0

    0
  21. izwa says:

    izara lagi 1000x cantikkkk dari neelofa….!!!hakikat…

    0

    0