Written by Bella | April 7th, 2015

Rasanya semua sudah tahu bahawa pelakon Izara Aishah sedang hangat bercinta dengan anak tiri Datuk Siti Nurhaliza, Adib Khalid. Mereka sering hadir ke majlis-majlis bersama dan jelas tampak mesra. Sama cantik dan sama padan, ramai yang ingin tahu bilakah pasangan ini bakal disatukan di jinjang pelamin?

Buat Izara, beliau masih lagi belum bersedia untuk bernikah dengan Adib Khalid kerana ingin lebih berjaya dalam bidang lakonan. Tambahnya lagi, tempoh perkenalan selama satu tahun tidak cukup untuk beliau dan Adib benar-benar mengenali sikap masing-masing dengan lebih mendalam.

Walaupun hampir setahun mengenali dia (Adib), tapi sehingga kini saya belum fikir mahu berumah tangga. Banyak yang saya belum capai dalam kerjaya. Sebelum nak jadi isteri, saya nak berjaya dulu dalam bidang yang saya ceburi.

Alhamdulillah, hubungan kami baik. Saya masih lagi berkawan dengannya dan bolehlah saya katakan dialah teman lelaki paling rapat dalam hidup. Insya-Allah sampai masanya nanti saya akan berkongsi dengan semua tentang masa depan kami.

Kata orang kalau nak berkahwin tu biarlah kita kenal baik dan buruk pasangan kita, nanti kalau sudah berumah tangga tidaklah terkejut ataupun menyesal. Lebih baik seseorang perempuan itu mempunyai kerjayanya sendiri dan tidak bergantung kepada suami seratus peratus. Tak gitu?

Sumber Berita: Mangga Online

33 responses to Izara Aishah Belum Bersedia Jadi Isteri Adib Khalid

  1. anon CUTE says:

    aku bukan nak ckp ape..aku cuma nak bgtau,sejak ade slot SATE kat ERA fm aku jadi benci dan dah taknak degr ERA,kecuali JOHARA je aku layan skrg..bosan gile shahrul ngan tokey tu..melalak!!

    0

    0
    • basi says:

      belum bersedia atau…Adib hanya nak buat kau spare-part je sis?
      hahahahaha….

      0

      0
      • Anonymous says:

        setuju!
        bukan si adib ni yg sri tu cakap tak bersedia nak kawen lg..
        malu siot! tu yg buat statement tak boleh blah tu…piiirah!
        walhal kalau mammat tu nak kawen dgn ko…mmg ko sanggup jer kan.
        podache!

        0

        0
        • boy says:

          Zara oiii.. jantan yang kau kepit tu playboy. Stay away from him lah.

          0

          0
        • Amy Singapore Girl says:

          eee macam pendek je Adib Khalid ni, Izara cari yang lain aja lah.
          percaya lah cakap Amy.. kau tak kan puas Izara kalau main dengan si pendek ni.

          0

          0
        • Marco says:

          biasa lah anak datuk. memang lah playboy.
          izara awak cantik.. kalau boleh cari lelaki lain.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ah perempuan tulang besar badan besar mulut besar muka besar semua besar ni. Mcm good2 je. Bukannya lawa sgt pun, besar gedabak kesemuanya dan muka terlalu kearaban sgt, tak cun pun. Overrated.
          Tak suka overrated2 ni.

          0

          0
      • laksa penang sedappp says:

        korang kawen aja lah, serabut aku tengok asyik berkepit2 ni

        0

        0
      • Murai says:

        Korang tengok nanti, si Adib ni kan carik anak Datuk juga….

        0

        0
    • lia says:

      Setuju dengan ko Anon Cute.. Konsep SATE dah sama dengan JOHARA. Tapi diorang lagi over.. so tak best langsung. Baik aku dengar radio lain..

      0

      0
  2. nana says:

    ke hulu ke hilir je dulu si izara ni

    0

    0
  3. zuanzuan says:

    sabar ajelah, nak tersembur pulut panggang dlm mulut aku bila baca tajuk gosip dia….gila babi BM ko nara.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    …. rata-rata mereka menyatakan GST ini dilaksanakan kerajaan kerana ekonomi negara telah tenat akibat pembaziran dan pengurusan kewangan yang tidak cekap oleh pihak pemerintah. Dah lah pengurusan tak cekap, yang kaya pula asyik lari dari cukai. Jadi negara terus miskin, nilai mata wang jatuh, harga barang naik. Jadi untuk terus “survive”, mereka tukar sistem cukai baru iaitu GST bagi memastikan setiap orang dikenakan cukai dan hasilnya digunakan untuk selamatkan ekonomi Malaysia. Sedih kan?

    0

    0
  5. mimi mazola says:

    Nmpk tua la izzara ni ngn adib..Mak rasa x berapa nk padan..

    0

    0
  6. redantz says:

    ala… adib tu tak nak propose die lagi so die cakap le yg die belum bersedia untuk kawin. cuba tengok kalo si adib propose die confirm die tak bagi alasan cam nie. anak org kayerr kot banyak pilihan kat luar tu yg masih die buat perhitungan.

    0

    0
  7. tora datang lagi says:

    kalau tengok bentuk badan najwa latiff ngan shila amzah, aku percaya mereka masih anak dara.

    0

    0
  8. Go n blah says:

    Ko ikut lah stail Nora Danish tu.bf2 ko duit brkepuk2.skli diorg angkt kki dn blah je.pompuan pn ramai zaman ni.jgn igt jntan tu nk trhegeh2 ngn ko all the time.

    0

    0
  9. aku pun ensem gak says:

    dah diusung ,berkepit sana sini,,tetap tak sedia nak kawin ker der????
    segera halalkan yang haram dik

    0

    0
  10. mcm ye jeww says:

    Badan err. Mintk maaf bukan nk ckp apa la ye. Tapi tapi hahaha. Atas jatuh belakang jatuh tengok perut tu MasyaAllah. Izara kau ni lawa. Comel tapi if kau jage diri tu sikit lagi tambah lawa comel.manis.

    0

    0
  11. mak jemah says:

    AMBOIII…XNAK KWIN LG.TP …TETEK BUKAN MAIN LG SANDAR KAT LENGAN ADIB

    0

    0
  12. Rosmah over says:

    Dari pandangan mata kening kak mah
    Body izara dah kena pam ngan adib playboy ..kui kui kui minah saleh pon dia sodok lagi minah melayu lowclass gitu,

    Ksian ko izara hanya sekadar melukut d tepi gantang , dulu kini selamanya nasib artis begutu habis manis sepah dibuang

    0

    0
  13. Anonymous says:

    already looks like husband and wife… and still deny about your insight need and feeling.. go fly kite girl

    0

    0
  14. no name says:

    kenapa aku tgk pic yg kedua ni mcm berisi je..ke dh kene henjut tiap2 hari??haha

    0

    0
  15. cheryl says:

    love izara..keep on a good work…

    0

    0
  16. anonym says:

    sian dia kan …tak pa zara ni cantik dan berlakun pun ok natural..boleh maju lagi ni kalau serius dlm seni lakun,gud luck

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Semoga Berjodoh

    0

    0
  18. dikcik says:

    sorry to say la…bg aku pompuan ni tk tau malu duk ke hulu ke hilir dgn jantan bkn muhrim…mak pak dia tk marah ka? malu laa kita org pompuan org suka hati bleh usung ke sana sini….kan ke malu tu separuh dari iman….? tk gitu uolsssssss…

    0

    0