Written by AbangNara | October 6th, 2012

Seperti yang telah diagak oleh segelintir pembaca BeautifulNara, Emma Maembong hari ini menjelaskan yang gambarnya berpelukan dan berciuman dengan seorang lelaki adalah gambar lama. Menurut Emma, gambar-gambar tersebut diambil ketika dirinya berusia 14, 15 tahun bersama kekasihnya. emma maembong

Emma Maembong mengakui yang gambar-gambar itu adalah satu kesilapan buat dirinya. Kata Emma kepada portal Murai:-

Memang semua itu gambar saya bersama kekasih tetapi gambar itu diambil ketika saya berusia 14 dan 15 tahun. Saya akui ketika itu saya berkelakuan sebegitu disebabkan culture shocked bila baru saja mengenal dunia. Saya akui gambar itu satu kesilapan dan saya anggap itu semua kisah silam saya yang saya tidak perlu ulangi lagi kerana saya kini sudah berubah. Saya kesal apabila gambar itu tersebar di waktu saya baru sahaja hendak menempa nama dalam industri, saya anggap ini dugaan dan pasrah dengan apa yang berlaku.

emma maembong

Yang penting, Emma memberitahu yang dirinya kini sudah berubah dan berharap agar peminat tidak menghukumnya berdasarkan kisah silamnya dulu. Kata Emma:-

Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. Saya dan kekasih saya sudah berkawan sejak dari sekolah lagi, namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu. Lagipun kini saya sudah berubah dan telah pun cuba berubah dengan tidak lagi memakai pakaian seksi serta tidak beraksi seperti di dalam foto itu lagi. Hukumlah diri saya sekarang, bukan hukum kisah silam saya.

Kepada jejaka yang ada menaruh hati terhadap Emma Maembong, lupakanlah saja hasrat anda itu. Hati Emma sudah dimiliki oleh jejaka yang dikenali dengan nama Adi Zaim. Kepada Emma, lupakan kontroversi ini dan berusahalah untuk memajukan diri dari segi lakonan. Anggap sahaja ini asam garam apabila bergelar selebriti.

P.S: Letusan gunung berapi.

214 responses to Itu Gambar Ketika Saya Berumur 15 Tahun – Emma Maembong

  1. geli says:

    artis suam2… next plizzzz!!

    0
    0
    • Ko Kesah says:

      alah saje la trick utk publisiti lettew, dia yg upload pic tu lepas tu nk ckp 15 tahun la plak..whatever..

      0
      0
    • Anonymous says:

      15 tahun dah berperangai macam tu? Euwwww~
      “itu kisah silam saya, skrg saya dah berubah”. Ah! Alasan begini dah basi amat!

      0
      1
      • Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

        So, in other words since berumur 15 tahun, ko dah barai ye?!!

        0
        1
      • Nadia Minah says:

        Betul tu… asal artis2 baru suka bagi statement mcm tu? Sblm ni izara aishah.. seoalah2 zaman sebelum dia jadi artis tu adalah zaman kejahilan mereka .. mereka bebas melakukan apa shj.. plz la artis2… tolong bagi stetemnt yang cerdik dan bijak pandai sikit… jgn tunjuk sgt kebodohan kamu!

        0
        1
      • HONEY BOO BOO says:

        15tahun dah tahu cium peluk,aku tengok dia pakai pakaian oooiiii,,aku geli n ngeri,,
        masa aku sekolah dulu ramai budak lelaki dan lelaki yg suka aku xde pon aku buat sampai gini hal.. yg aku pelik xkan IBU BAPAK si EMMA ni xkata apa2 pasal gambar n tingkah laku anak yg berpakaian sebegitu rupa, tidakah dia ini MUSLIM.

        0
        1
      • Anonymous says:

        sekarang apatah lagi..

        0
        0
    • emma ada perasaan utk berubah jd elok..... says:

      dah dia kata tu kisah silam dia..berilh dia peluang untuk dia berubah dn buktikn…kita sebagai manusia biasa tk lari dr melakukn kesilapan.. semua orng dlm dunia ni tkde yg serba serbi lengkap elok…kalau tuhan boleh beri manusia peluang kedua,ketiga dn seterusny shingga benar2 insaf bila ada peluang dn pengajaran..kenapa kita yg sebagai manusia biasa tk boleh beri dia peluang dn harapan…dia pn dh belajar dr kesilapan dn pengalaman…pemikiran seseorang kadang kala ada yg lambat matang betul2 walaupn meningkat dewasa…terimalh jelh..dn belajar maafkn seseorng insan yg prnh buat kesilapan dn dia ada perasaan nk berubah pn…..tk perlu mengelabah,kecoh dn mengata bukan2 dgn prbuatan dia yg trdahululh…beri dia peluang,harapan dn cubalh sokong dn jg beri dia semangat kearah kebaikan dn meneruskn bakat dia dibidang yg diceburi olehny dgn sebaik2ny….doakn jelh yg baik2 untuk diriny jg…semoga emma berjaya dlm apa jua pn..amin……

      2
      0
      • Anonymous says:

        jangan nak jadi malaikat la kat sini.

        0
        0
      • Anonymous says:

        Lately nie xpham dgn pembaca kat cnie.
        Org tue da ngaku pon still nak maki2 lg, org tue
        tak ngaku..paksa2 ngaku. Adoiii,,
        Bkn nk jd malaikat…tp biarlah xjd kawan syaitan

        Matilah mak, nakkk oiiii!!!

        0
        0
      • semua ini kerana Neelofa. dialah puncanya. lepas tu tersebar pula video Izara. Izara kan suci. tetapi kerana ingin tetap membahan Neelofa dan mempertahankan Izara, dibahan semua artis yg mengakui kesilapan termasuklah Emma. maafkan pembaca nara. mereka semua bodoh belaka….

        0
        0
      • Positive says:

        Betul! :) Siapa kita untuk menghukum hamba Allah SWT . Kalau yang kutuk2 dkt sini suci 100% tak pernah buat dosa, memang sgt layak untuk kutuk/tegur yang lain tapi kalau perangai pun lebih kurang sama.. pegi amik wudhu solat minta ampun bole? TQ :)

        0
        0
    • ikan kembong says:

      bimbo!

      0
      0
      • Mariah Carey says:

        budak2 lagi dah pecah dara….kesian kau emma melombong taik hidung.

        1
        0
      • Anonymous says:

        ‘mariah carey’, ad ke statement kne ckp yg dy pch dara..jgn tls sembarangan je x fakta, fitnah nmany~

        0
        0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      bila baca statement dia nampak sgt dia defensive! walaupun dh terang2 salah tetap nak pertahankan diri.. alamat x kemana la dlm industri ni..

      0
      1
    • along says:

      sekali muka cam mawi daaa..

      0
      0
    • Selitone says:

      *saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja.

      *Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.

      *namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu.

      Tiga ayat…. tiga alasan… satu IQ.

      0
      0
      • senahhhh lgi says:

        die bg alasan, mcmla pki suar pndek, peluk n cium dgn SORG laki tu hnye bnde kecik..
        adohai..sedih sgtla tgk org yg jahil cmni..
        pastikanla ade ilmu sblm bckp dik oi.. tahulah cket btas pergaulan..
        gejala sosial smkn menularrrrr..risau n sdih tgk ank2 rmja skrg…

        0
        0
      • huahuahua says:

        itupon kalau dia ade iq bro…..

        0
        0
      • makcik k-pop says:

        saya setuju…3-3 ayat tu dh sah2 kena hukum klu ikut islam yg sebenar…HARAM yg terang lg bersuluh…

        0
        0
      • aku says:

        *saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja.
        *Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.

        apakah statement2 itu perlu di katakan tanpa rasa bersalah wahai wanita?tak perlu malu pada manusia yang lain cukup lah kau malu pada DIA.akalmu sungguh cetek..

        0
        0
      • emma lombong says:

        semua nya sahaja belaka…

        0
        0
    • fedap says:

      sapela pnye keje sebarkan gambar die ni…sebokk ja nak bongkar kisah lampau artis..gler glam leteww…

      0
      0
      • timah says:

        ni gambar dia sendiri upload dlm fb sebelum jd artis. tu la kau timah, orang suh skolah taknak, pastu bodoh. nasib baik ada rupa, leh jd artis

        0
        0
    • anti sosial says:

      bajet melets la ko jah..kecik2 da gatal..

      0
      0
  2. saroh says:

    alasan klise sgtttttttt :)

    0
    0
    • Ikan Keambong Dari Loembong says:

      benci la minah ni !

      0
      0
    • Ciku says:

      “…hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan”

      …..masyallah, tuhan tolong ampunkanlah dia….

      0
      0
      • Tak Koser Nyah says:

        so uneducated ……

        0
        0
      • Anonymous says:

        Yalatuh! Korang smuaa tu pandai la ckp mcm ni. Padahal hari2 buat maksiat dengan [email protected] !!

        0
        0
      • mimi says:

        maknanya dia buat kerja ni masa dia sekolah form two atau three lah kan? dasat gila, dah terer kissing wpun masih budak2..kalau ditakdirkan satu hari dia clash dgn balak dia ni, tak ke malu..yg aku peliknya, mak bapak dia ni tak kata apa2 ke perangai anak mereka mcm ni? buat malu saja la…

        0
        0
      • Anonymous says:

        tau x per…pas tu siap ckp sy bercium pun dgn bf saye bkn org lain…ko igt bf tu taraf suami ker? x dosa? contoh: ko kapel ngan mamat ni n bagi dia cium after 5 years of relation ship= jwpnnye DOSA!!!, situasi kedua ko blakon ngan sorg mamat lain YG BARU KENAL tempat shooting dan memerlukan untuk lelaki itu mencium ko= jwpnnye still sama DOSA!!!
        yg x DOSA kalo ko dicium oleh suami ko…paham!!!

        0
        0
    • emma watson says:

      mmg klise pun..propa lebih..pdhl gambar tu die letak sendiri kt FACEBOOK EMMA ME’EMBONG die tu dlm beberapa bulan dlu..xsampai la 6 thn lepas (die 20 thn kan skng?) penipu..lagi satu mana ada die skolah…spm pun xde..abg nara cube check.saya xtipu

      0
      0
      • mimi says:

        nama kampung Fatimah Rohani binti Ismail, culture shock tukar nama emma bg glamer sikit..muka cantik tp otak cetek..saya tolong confirmkan utk emma watson, budak ni mmg takdak spm..

        0
        0
    • Tok Tie Tampil Dgn Imej Hip Hop Kat Astro says:

      nak termuntoh betina cam ni.

      0
      0
    • eheh says:

      Camni baik bg aku je jd artis. Confirm xde isu ‘itu gambar lama. Sy kini sudah berubah’. Kalo agak2 ada ‘gambar lama’ yg x bpe nk senonoh tu, lupakan jela niat nk jd artis. Buat malu parents je org pandang mcm x pandai jaga anak. Choii

      0
      0
    • Kak Linda says:

      jangan la anak akak jadi mcm gini besok…takot!!!!!

      0
      0
  3. melambung-lambung says:

    alasan org x sekolah ke apa nih??? malu uollsss cenggitu jawapannya…

    0
    0
  4. Anonymous says:

    ‘ Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. ‘

    ‘ Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. ‘

    perempuan ni tak tahu jge batas laki gn perempuan ke?

    0
    0
  5. emmail gelembong says:

    Ak da agk da ni jwpnnye..sme cm jizarah tuh..
    14 15 taon da cmni parent x pantau ke smp g brcti bdua mgalahkn org g hanimun
    baru je nk mnat…hmmm…

    0
    0
  6. meah meot says:

    ayat ‘biasa’ je….tak salah…(tgn ddada mata ke langit)
    hukum diri kita sndiri dulu sblom hukum dia…

    0
    0
  7. siti says:

    adoiii…
    “hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.”

    jwpn plg bijak… pkai seksi, seluar pendek, bercium sahaja? dengan lelaki yg sama shaja?? seriusly??hahahhahaha…

    si maembong ni agama ape ye agaknya?? bg jwpn mcm xde agama.. seriusly annoying..

    0
    0
  8. DNG says:

    tunggu next artis baru guna alasan ni pulak.

    0
    0
  9. DNG says:

    saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk SAHAJA.

    WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF!

    0
    0
  10. lady says:

    Ekelehhhh alasan basi wei!artis2 alau kantoi mmg suka bg alasan “itu gambar lama sy & sy skrg dah berubah” ke?mmg turun temurun ke apa alasan tu?hahah kau ni emma baru je minat kau tp skrg sorry lah…klu umur 15thn dah berpeluk cium berdukung skrg ape tah lg?klu kau berubah bertudung tu mmg jelas lah berubah…ni sama je!tak boleh bla ayat “sy peluk, cium dgn lelaki sama iaitu teman lelaki sy”HARAM tetap haram dik non! now u already prove us that u’re just another preety face!

    0
    0
  11. awat la hang ni bodo sangat says:

    hurmmmm….. masa umur 14 ngn 15….. adoyaiiiii

    0
    0
  12. linn says:

    Hebatnye umo 15 da culture shocked.aku dulu maen kejar2 ngan maen guli jea Emma oii!

    0
    0
  13. aku says:

    bimbo

    0
    0
  14. meera says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja”

    astaga fatimah rohani binti ismail, sedar atau tidak masa beri kenyataan mcm ni?????? berpakaian seksi? bercium berpeluk kau kate xde ape yg perlu diperbesarkan??? bodoh jugak kau kan. kesian lahh

    0
    0
    • delissa says:

      kan?? betapa ceteknya pemikiran dia…tp nak salahkan die 100% pun x boleh…sume ni upbringing dari rumah..from what i knew ayah dia seorang pelukis melayu berasal dr terengganu & telah berkahwin dgn seorang wanita eropah dan telah berpisah…and she’s also come from a big family…kalau x silap adik beradik 9 org kot..kalo tgk gambar ibunya pun rase mcm x berapa senonoh sgt lah dr segi pakaian etc…mungkin dia kurang ilmu agama…so pengajarannya, parents please2 hantarlah anak sekolah islam since tadika lagi…x pyh bangga sgt nak atr ank skolah international yet akhlak macam apa…cuba PK2 anak cerdik, akhlak hancur atau anak bese2 jer, tapi akhlak bagus…utamakan agama barulah pelajaran…bila agama kukuh…for sure anak akn jadi anak yg bagus, menghormati guru etc…bila di alam kerja anak yg sama mnjadi pekerja yg ikhlas, tidak menyeleweng, tidak rasuah kerana ada asas agama yg kukuh dan ada rasa taqwa kepada Allah…buat apa2 Allah suruh,tidak buat apa2 Allah larang^_^
      p/s: saya pun bukan bagus sgt..tp sbg manusia kita mestilah sentiasa nasihat menasihati kerna lumrah manusia iaitu mudah alpa…

      0
      0
      • saya says:

        Saya bkn artis… tp mempunyai kish silam yg amat dasyat…. sejarah yg ingin sy lupakan… saya yakin setiap org ade kisag silam… dnahu berubah….

        0
        0
      • Lilala says:

        ayah tunggal jaga 11 org adik beradik dan belajar di rumah (homeschool). kalau tak bergaul dgn org luar mmg jd mcm ni laa..

        0
        0
  15. kamu says:

    kple otak kamu……

    0
    0
  16. tipudusta says:

    tipu gilaaaa sume tu. gambar dia baru je upload kat instagram dia. sume gambar dgn BF sume stock camtu. and ketat, and singkat. gambar lama konon…

    0
    0
  17. ak islamic says:

    pergh.dasyat eh.15 tahun dah culture shock.ak skrng dah 23 thun still xderpun culture shock.hidup sperti mna yg anda tentukan.klau pilih gaya hidup kearah maksiat,,maka maksiatlh jadinya..even ko duk KL sekalipun,klau ko pndai berkawan dan bawak diri,,ak yakin ko akan berjaya jga batas2 persahabatan ko.

    1
    0
    • huahuahua says:

      haah..kwan aku dok area elit kat ampang tuh..lok jek up bringing dia..pkaian pergaulan..bukan jenis x tentu hala neh..nkal2 sket tu ada la.standard a tu…semua org akn lalui zaman gila2 msa remaja gittew..tpi yg pting sejaoh mane kegilaan tu..pk lah secara rasional…kwan aku x soSIAL sgt la…tpi bukan makna dia xde kwan..bpaknya lawyer de co. sendri..mak dia pesara pgawai kerajaan..

      0
      0
  18. emak melambong says:

    aku umor 14,15 still men getah kat tepi rumah.aku sebaya je ngan dia.tp dia advanced sangat la mase umor cam tu..mentakutkannyeee~

    0
    0
    • Anonymous says:

      umo 14-15 macam Fatimah Rohani ni, aku masih malu nk bergaul ngn budak2 lelaki. Masih duduk celah ketiak mak bapak. Nak pegi mane-mane mintak izin mak bapak.
      Dia ni bodoh ke ape? Maruah tu entah letak kat mane. Otak tu guna ke tak?

      0
      0
  19. minzy2NE1 says:

    memakai seksi , memakai seluar pendek , bercium dan berpeluk SAHAJA?? masyaAllah…

    0
    0
  20. aiman_mg says:

    bagi saya lah kan..saya hanya nak bagi pendapat kat cni,jgn lah kite tau mengata org sja mcm kite ni perfect sgt..sedangkan Nabi kite sendiri tidak mengata umat nya..kenapa ah kita nampak aib org itu tpi aib kita sendiri kita tak nampak?kite ni perfect sgt ke nak mengata org?ckup ke sembahyang 5 waktu?ckup ke amalan kite?..itu sja saya nak kongsi

    0
    0
    • baeknye die.. says:

      laaa..kita taw la xde sape yg sempurna.tp dia tu kan public figure.kena la kalis maki hamun kalau da buat camni..aii..ko ni pon…iskk..

      0
      0
    • Crew kabin yg airasia yg ske skip trip says:

      Da mmg lumrah mnusia mgata org
      ahh jo tpulah spjg idop ko xpnh mgata org
      msti ko mnat sgt c emma ni kn
      tah retis len yg ko x mnt ko lg byk mgata

      choyyy

      0
      0
      • uh-oh says:

        Ye.kita manusia mmg xsempurna.mmg ad buat dosa.tp bila da buat silap tu apa kate kalo nk bg alasan pn mnsbh sket.mcm mane org x bsg.ayoyo.

        0
        0
      • haih? says:

        die perangai camtu kita judge die “berdosa”..kita plak mengata.adekah kita dpt “pahala”?? die public figure kena kalis maki hamun??mulianya kita utk memaki hamun org lain…indahnya budi bahasa kalian….

        0
        0
    • lalola says:

      itu pasal rasulullah di angkat menjadi rasul, pasal xade yg dapat mengikuti jejak langkah serta sifat yg beliau miliki SEMPURNA.

      kita manusia biasa. tidak perfect,,memang solat 5waktu+2rakaat solat sunat
      tidak cukup..kalau nak cukup STAY ALL NIGHT atas sajadah,,buat solat, istigfar,tasbih,baca ayat suci, jangan biarkan lidah kamu kering dari menyebut nama ALLAH maka dgn itu baru kt SEMPURNA

      0
      0
  21. mr. kotak says:

    wanita lantakan!!!!!

    0
    0
  22. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    umor baru 15 taon dh gatal cam ni pelok2 ngan jantan eeeeeeeeeee apeeeeeeee nye anak dara ni ! tk sekolah ke ? selalu nye umor macm ni maseh sekolah n maseh belajar lagi ni tk main mateair mateair pulak ! kalau ye pon nk main cinta monyet belajar lah dulu dapat kn dploma ke pe eeeeeeeeee boleh kena kencing manis lah piara anak dara macm dia ni huh !!

    0
    0
  23. mr. kotak says:

    aq umor 14-15 tahun masih mandi sungai ngan kengkawan sejenis je..minah ni plak dah mandi pantai ngan llaki dgn begitu DAHSYAT…

    0
    0
  24. jurai jemarai says:

    ini la yg akan jadi kalau anak2 tak di bimbing & tak diberi didikan agama secukupnya. basic agama mesti ada pada diri. Org yg takut TUHAN, takkan buat benda2 gini. Bkn mengata tetapi ini adalah kebenaran. Jgn ckp sembahyg 5 waktu cukup ke tidak. Janji kita masih tau mcm mana nk sembahyang.

    0
    0
  25. Awekwangsamaju says:

    Ayat xleh blah tang ‘SAHAJA’ – dah la nipu x agak2, pastu bole lak buat ayat cam xbersalah – umo 15 dah rupa camni, agaknye camne skrg ye? Mesti lebih advance kan huhu – agak2 la sket, org lain pon sosial gak weiii

    0
    0
  26. cekgu konseling says:

    hmmm..menurut kes2 budak2 skola yg mengalami ataupun terjebak dengan gejala sosial begini adalah di sebabkan tensionnya mereka dalam pelajaran.lg pun umor 15 kan PMR.tension sbb paper exam la tuh kot.ahahahha..haihh..budak ni..

    0
    0
  27. ann says:

    lelaki sama ke lelaki lain2 ke tetap haram kn….adoi…maybe parents tak ajar kn…

    0
    0
  28. cik adik says:

    standard laa jadi artis.. dah start jd artis jer..abis sumer orang korek citer dari baby sampai laaaaaa… mana yang best,,, tulisss kat internet…meletopsss/// huhuhu

    sblm jd artis.. fikir-fikirkan laaaaa… get ready untuk dikorek rahsia peribadi dan cerita silam anda utk tatapan semua …huhuuhuh i tak minat noksss..

    0
    0
  29. c kaki tido says:

    berubah la sangat..aku tengok [email protected] hari lepsa kat paper kosmo bukan main lagi ka bergambar seksi..kalu ka cakap berubah macam diana amir ker yatt ker boleh org faham ka tu betul2 dah berubah..puuuiiiii…

    0
    0
  30. confuseee says:

    Weii aku tak faham lahh…confuse pn ade…die ckp gambo 2 ketika umur 14..p sekarang dh 20 taun kn…masalahnya die ckp bru serius dengan kekasih dua tahun lalu..maknanya ketika umur 17 atau 18 taun gambo 2 di ambil…hmmmm kami tak bodoh!!!!

    0
    0
  31. emma watson says:

    ok la mak ak suh ak ckp..”biarla die..kesian kt die..die dari dlu duk ngn bapak die..kurang kasih sayang mak..ayh die sibuk ngn melukis..die terbiar…kesian la kt die.”sekian, terima kasih

    0
    0
  32. x.o.x.o says:

    mana zed zaidi? xde kata2 pujangga ke?

    0
    0
  33. cra ckp mcm org xtaw agama,salah mak bapak,,bela anak jdi org putih,,hukumhakam xtaw,wat rilex ja,,dh jauh dh die ni,

    0
    0
  34. ijarahaishah says:

    muka xnmpak cm umo 14 dgn 15 pon..

    0
    0
  35. hum says:

    umo 15 thun dh mcm tu,org sebuk stdy,.ish3,kciannya dorang,,,,bercium dan berpelukan SAHAJA?! dia ni da gila ni, zed zaidi ..ambik tndakan

    0
    0
  36. mortal kombat says:

    Moral of the Story…Memang pompuan ni xde MORAL..!!!!! cehhh..!

    0
    0
  37. zf says:

    Buang mse sunggoh…erma ni pon satu hal…amik pelakon bru kunun2..pdhal kayu je aku tgk belakon..

    0
    0
  38. Kenapasampai mcm ni..?? says:

    setujuuuuu sangatttt dengan SITI…
    c emma ni bg komen siap ade perkataan “SAHAJA”.. seolah2 bg die ape yg die buat tu x salah langsung..!!! astagfirullah..!!!

    0
    0
  39. Anonymous says:

    fgjdkfgvniiuhyrtu

    0
    0
  40. emma kene lambung2 says:

    alaaa stakat cium dan peluk je pon yg i upload tu..im not virgin when i was 13 lg..u ols ni kampung sgt la..

    0
    0
  41. opahganyangstyle says:

    EMMA AKU HRP KO BACE LA NI KAN.KO PUNYA STATEMENT KELAUT.CUBE KO DEFINE MAKSUD SOSIAL..HADOI.DHTU CIUM PELOK BF SNDIRI XPA KE.JWPN MCM ORG XSEKOLAH.PLZ LA.

    0
    0
  42. a says:

    masa depan takde sape boleh ramal. semalam dia begitu. hari ini dia begini. esok lusa mana tau dia berubah macam diana amir dan seangkatan dengannya. dan bila dia dah berubah tengok pulak diri kita. yang paling baik doakan dia untuk jadi lebih baik. sebab kalau kita kutuk dia, kita pun dapat dosa. jadi apa beza dia dengan kita? tapi kalau kita doakan dan bersangka baik sekurang kurangnya dapat jugak bahagian yg baik untuk kita. artis2 yg dah berhijrah tu semua kalau tgk masa silam diorg takde sape bole sangka dorg boleh jadi macam sekarang kan?

    0
    0
    • b says:

      So nk brsangka bek ape kalo terang2 ada gmbr kiz mulut..mmg kt ptut sling ingat mengingati..tpi ko rase die berubh kearah kebaikan ke skang walhal die sndri upload gmbr2 bodo ni dlm fb die..

      0
      0
      • c says:

        sbb tu la si A tu ckp kita xtaw ape akan jadi pada mase depan…doakan yg baik2 je spaya die leh berubah..dah die wat dosa,kita pun mengata die mcm saje wat dosa gak…kalau mcm tu xde bza la kan die ngan kita?

        0
        0
  43. sakurako says:

    Dah tahu noks……jawapan ko………..

    0
    0
  44. delissa says:

    betapa ceteknya pemikiran dia…tp nak salahkan die 100% pun x boleh…sume ni upbringing dari rumah..from what i knew ayah dia seorang pelukis melayu berasal dr terengganu & telah berkahwin dgn seorang wanita eropah dan telah berpisah…and she’s also come from a big family…kalau x silap adik beradik 9 org kot..kalo tgk gambar ibunya pun rase mcm x berapa senonoh sgt lah dr segi pakaian etc…mungkin dia kurang ilmu agama…so pengajarannya, parents please2 hantarlah anak sekolah islam since tadika lagi…x pyh bangga sgt nak atr ank skolah international yet akhlak macam apa…cuba PK2 anak cerdik, akhlak hancur atau anak bese2 jer, tapi akhlak bagus…utamakan agama barulah pelajaran…bila agama kukuh…for sure anak akn jadi anak yg bagus, menghormati guru etc…bila di alam kerja anak yg sama mnjadi pekerja yg ikhlas, tidak menyeleweng, tidak rasuah kerana ada asas agama yg kukuh dan ada rasa taqwa kepada Allah…buat apa2 Allah suruh,tidak buat apa2 Allah larang^_^
    p/s: saya pun bukan bagus sgt..tp sbg manusia kita mestilah sentiasa nasihat menasihati kerna lumrah manusia iaitu mudah alpa…

    0
    0
  45. anna says:

    aku berharap sangat2 orang atasan yang terlibat dgn ‘talent search’, perfileman dan sebagainya buat guideline untuk artis lama, baru dan bakal artis ttg attitude, things to do and don’t, make it legal, sbb artis dikira public figure, baik yg glemer atau tak, kau keluar tv semua orang tengok, itu adalah risk jadi artis. Kalau berterusan macam ni naik lemak la dorang, yang jadi mangsa budak2 hingusan yg main ikut je ape ‘idola’ dorang buat

    0
    0
  46. Jurenn says:

    Halalkan yg haram…bengong

    0
    0
  47. lola says:

    hensem la pakwe die..

    0
    0
  48. boooooooooo says:

    sedih aku tgk kau ni pompuan…tah ape ape….

    0
    0
  49. anon says:

    hanya berpakaian seksi,berpelukan dan bercium?

    kau biar betik..

    0
    0
  50. izme says:

    korg ni sume mmg org kg dok kat ulu2 yg idup x fun lgsg..bnda ni common kot..xyah la nk bajet alim bagai..sume org pon buat kot..

    korg xyah nk dengki la sbb emma tu hepi..

    0
    0
  51. unknown says:

    ‘saya HANYA berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan BERCIUM SERTA BERPELUK SAHAJA. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja’

    statement bodoh.cakap macam peluk cium laki perempuan tu benda kecik.kalau kau cium dgn sorang lelaki pun still salah di sisi agama.lain la kalau tu laki kau.aduhaii

    0
    0
  52. Amoi comel says:

    Giler advanced umo 15 dh buat cmtu

    0
    0
  53. jj says:

    ko dah kenape? “hanya” ko cakap???…sedihhhhhh..pedih aku tengok..

    0
    0
  54. Anonymous says:

    emmmm…artis malaysia..ade je alsn…norish karman..ckp..sib baik dia xbuang..putri sarah,,gigit xcium..izara..sbb nk lulus peksa..bju dh ditntukn..emma maembong..umo mse tu bru 15thn..seolh2 ape yg dibuat tu halal je..org len xblh tgur…mgkn mse diorg meningglkn alm fana ni nnti…mndi sndiri…kapan sndri..gali kubur sndri..golek2 trus msuk dlm kubur…wallahuA’lam….

    0
    0
  55. prety says:

    cehhhh… 15 thn……… bleh blah lah weiiiiiiiiiiiiiii//////////////////////

    0
    0
  56. prety says:

    ceh……….. 15 thn………. bleh blah lah wei……………..

    0
    0
  57. budakGIGI says:

    S.A.M.P.A.H….enuf said.

    0
    0
  58. cetek akal si emma ni says:

    Aku x sngka btol..msa intvw kt mhi..mcm bek je emma ni..smpaikn pngcra lg bnyk intvw emma dri neelopak yg heroin kau yg trindah tu..upenye die sp yg hado gak..msti abg die bakri meet uncle hussain tu malu gle dpt adik yg x senonoh mcm tu..hai mcm2

    0
    0
  59. Anonymous says:

    kepada IZME…. astagfirullah.. komen ko seolah2 sokong ape yg emma ni buat.. IZME…. common utk org BUKAN ISLAM.. tp kite sebagai UMAT ISLAM, MUSLIM, kite DILARANG SAMA SEKALI untuk bua mcm tu. kesian ko.. nak tunjuk mcm ko modern sangat ke sampai kate kami yg marahkan emma ni ORANG KAMPUNG YG DOK KAT ULU..????ORANG KAMPUNG YG DOK KAT ULU tu la agaknye yg lagi suci dr ko.. kami marahkan emma.. bukan kami marahkan ko.. nape ko pulak yg lebih2 ni..??? oooo ko pon biase la buat mcm c emma ni buat ye..??? Ya Allah………. IZME2… astagfirullah..

    0
    0
    • cermin diri laa says:

      mengata memaki mencaci pun dilarang agama.. kenapa kita yg ‘tinggi ilmu’ ni buat ape yg dilarang agama? da setaraf artis malaysia ke sumernye?

      0
      0
  60. Jajajijijuju says:

    SoSIALista! Bek ko kawen cepat2 la..
    klo dr dulu dh cmtu..skrng cmner plak??

    0
    0
  61. paloma dorantes says:

    dah rabak..next plisss

    0
    0
  62. Makcik Temah seksi suka baca blog wanitamelayuseksa.blogspot.com says:

    terlalu bebas bersosial…..ingat agama weeiiii…

    0
    0
  63. Sweet32 says:

    15 thn dah buat cam ni?? Parents dia x marah ke? Ngeri la aku! Mcm mane perasaan parents dia tgk gmbr ni kan? Agknye mase ni dia ckp pg tuisyen @ jumpe kwn @ study… Tibe2 kuar gmbr ni.. Tp parents dia nak ckp ape lg kan, perkara dah berlaku! Klu la sape ade niat nak wat cam ni atau perkare2 salah, pandang la wajah ibu bapa anda! Same2 lah kite renungkan… Amin!

    0
    0
  64. gelama ikan kembong says:

    mari lah ramai2 jd artis…x jd artis kite jahil. Jd artis kite berubah jd baik…huhuhu
    nak bg alasan pn pk la..kne ckp bodoh kang marah..

    0
    0
  65. orenguppy says:

    kesian memikirkan pemikirannya cetek sama macam seluar low waistnya iteww….. masa aku umur 14 thn dah pikir nak belajar tinggi mana…ulat buku sangat kah aku?

    0
    0
  66. ntah says:

    Ntah.. pakai seluar londeh skit lgi nmpk nokss..wtf

    0
    0
  67. Anonymous says:

    woi emma… ak xcaye ni gmbar mase ko baru umur 15 tahun.. umur ko skang 20 kan.. mknenye Xkan la gmbar yg dah 5 tahun lepas baru ko nak upload….haktuiiii… muke pon xmcm budak2 je ak tgok dlm gmbr ko ni…mcm muke ko yg skarang je ak tgok..dasar cover line BAEKKKK PUNYEEEE.. igt ktorg bahaloooollllllllll mcm ko ke..!!!!! yaksss…jijik ak ngan pompuan cam ko ni…..mmg ak xpandang tok buat bini…..!!!!

    0
    0
  68. enott says:

    aku rs la kan..mesti jantan tu anak somebody..kalu x, x kan la si emma bodoh ni sanggup je kasik jantan ni raba die, maintain smpai skang lak tu..agak nyer ni bapak ayam die x..da mak bapak die x leh jaga..hahahhaha..sponsor baikk punyerrr

    0
    0
  69. emma kembung says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. Saya dan kekasih saya sudah berkawan sejak dari sekolah lagi, namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu.”

    cakap mcm xpenah blajar agama plak. sejak bila plak bole peluk and cium bf ko. dah sah2 bende tu haram

    0
    0
  70. i am xoxo says:

    bercium sahaja? **fengsan**

    0
    0
  71. Anonymous says:

    nampak sgt sapew jadi pakwe die die akan peluk cium

    0
    0
  72. ISMAIL KEMBONG says:

    ARTIS NAK JADI MODEL MASYARAKAT??? Hentikanlah…INI PETIKAN YANG KELUAR DARI MULUT EMMA MAEMBONG ARTIS SUAM KUKU MERANGKAP KEPADA PELUKIS TERKENAL NEGARA : Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi HAKIKATNYA SAYA HANYA BERPAKAIAN SEKSI, BERCIUM DAN BERPELUK SAHAJA. Malah saya HANYA BERCIUM DAN BERPELUK DENGAN SEORANG LELAKI SAHAJA. kami dah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu. Lagipun kini saya sudah berubah dan telah pun cuba berubah dengan tidak lagi memakai pakaian seksi serta tidak beraksi seperti di dalam foto itu lagi. Hukumlah diri saya sekarang, bukan hukum kisah silam saya. – PERSOALANNYA…AYAH KO PAKAI SONGKOK, MEMPERJUANGKAN MELAYU, TAPI KO PLAK MEMALUKAN AYAH KO DENGAN CARA BARAT, BERPELUK DAN BERCIUM XSALAH? TAKDE MASALAH BESAR? MEMANG LA XDE MASALAH BESAR KALAU KO XDE AGAMA DAN DOK KAT AMERIKA

    0
    0
  73. AKU ARTIS YANG XBOLEH DICONTOHI says:

    teruk betul lah ayat2 si emma nih…pasni dislike loh pesbuk die…mcm org kapir je…memalukan!!aaaaaaaaaaa…….next!

    0
    0
  74. Anonymous says:

    umur 15 dah macam tu .. kalau 25 entah apa yang dia buat ..

    0
    0
  75. Menyampah says:

    jawapan dari artis y bodoh n x masuk akal….ni la dia artis bodoh tu emma maembong…umo 15thn dh wat cam tu..umo skg enth ap plk y d buatnya..abg nara..lain kali jgn keluarkan cite artis sedu ni lah..menyampah ada la..

    0
    1
  76. rynna says:

    kesian la ko ni dik! jawab soalan yg memrangkap diri sendiri. nmpk sgt cetek ilmu.. x kesahla ko org kampung ke urban ke statement membela diri 2 nmpk bodah sgt la dik. Nmpk sgt ko suka dan x menyesal ngan perbuatan ko. meh akak ajarkan cara jawab ” saya mengaku itu adalah kesilapan terbesar saya, saya mengaku gambar dlm foto adalah sy dan sy tau sy dh buat dosa, tp sy dh menyesali perbuatan tersebut dan berjanji tidak akan mengulanginya lg walau apapun alasannya.” baru kelass dik…

    0
    0
  77. Anonymous says:

    (Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja) – Nak bagi statement pun merepek…ish3

    0
    0
  78. Kak kembong says:

    Kalu dia jwb…ya memang saya mcm tu. Saya suke mcm ni dan takdak hati nak berubah pun..amacam????. Ni bukan jawapan streotaip kan..kan….

    0
    0
    • Anonymous says:

      same je..tetap kena maki..mcm sharifah sofea yg terang2 mengaku kan pakai tudung masuk kelab..tasha shila yg terang2 mngaku suke g disko… pengkritik tegar kt sini sumer nampak dosa2 org lain..kebodohan org lain tp diri sendiri yg menganggap dengan’mengata org dpt pahala’ xrase plak diri sendiri tu bodoh.. patutnye doakan yg baik2 jelah spaya die boleh brubah..ini mngata itu ini mcm diri xde dosa..kesian..

      0
      0
  79. Anonymous says:

    Bagi statement merepek je…ish3..

    0
    0
  80. Johnjeninz says:

    Ni makhluk dari planet mana ni???? Kalo kat acheh dah kena sebat minah ni…

    0
    0
  81. redhot says:

    15 thn dah berpeluk2 bagai?? Budak2 zaman sekarang ni..mcm mana agaknya result PMR dia nih…memalukan ibu bapa jer…jangan jadikan alasan muda utk boleh membuat apa2 sahaja…maruah tak kenal usia,ok..

    0
    0
  82. Aina says:

    Her respond has clearly shown how mentally inadequate person she is ( low IQ). Sorry not a star that we are looking forward for !

    0
    0
  83. nz says:

    tgk kt instagrm kate br couple setahun lbih dgn mamat dlm gmbr nie..nk kate gmbr lame pun agak2 ler..

    0
    0
  84. catgirl says:

    Umur 15 tahun dah ambil gambar mcm tu?? Kalau anak aku, confirm dah kena lempang dah!! Gila ke apa?? Kalau dah berani bergambar berpeluk2 sakan macam ni, maknanya dah pernah buat lebih dari ini lah kan.. Kalau tidak, takkan tak segan silu berpeluk2 dgn bf. Apa nak jadi bebudak sekarang ni.. hmmm…

    0
    0
  85. Mia says:

    Bimbinglah dia. Jangan kutuk or judge. Entah-entah dia memang nak cari jalan pulang, tapi takde sapa yang suluhkan jalan. Semoga ada hidayah untuknya :)

    0
    0
  86. power of love says:

    ALASAN LAPOK.. MUKA TU XKAN LA UMUR 15 MCM MUKA UMUR SKRG NI. AGAK2 LA WEI NAK MENIPU. DAH LA BLAKON MCM TIANG TNB. KUAT SGT SOSIAL BUDAK NI. SENANG2 KAWIN KN SAJE BUDAK NI

    0
    0
  87. fact says:

    99% of nara reader’s is f**king stupid!!

    0
    0
  88. neelofa budak baik says:

    tengok saya..umur 15tahun..study rajin2 kat mrsm..straight A’s tau PMR saya…LIKE PLEASEEEEE…………..muah!!!

    0
    0
  89. tutupmulut says:

    banyak sangat kisah silam tak payah la jadi artis ye adik adik.

    0
    0
  90. hampeh dgn iklan semak disini says:

    baik tgk page rotikaya..xde iklan semak cmni..haish..

    0
    0
  91. Anonymous says:

    to my “CLEVERRRRRRR” FACT…
    “99% of nara reader’s is f**king stupid!!” …????
    means u urself included…hahahahahaah.. pity of uuu.. seriously…..hahahahaahaha..

    0
    0
    • Anonymous says:

      ko ni bodoh ke ape…da sah2 belen lg 1% tu utk die n geng2 die…aku nk jadi geng die gak la..xde la jadi stupidddoo mcm ni..gagah sgt nk gelakkan org ..kan makan diri..

      0
      0
  92. ayam afrika says:

    siapakah artis paling s*ndal di Malaysia?
    a)emma ikan kembong
    b)exzora aishah
    c)NH seksa

    0
    0
  93. mak enon janda muda says:

    mael lambong knapa x nasihat adik kau ni..comolot kemainn..

    0
    0
  94. mek lambung says:

    engkau kan timah bercakap mcm x ada agama islam kat kepala ko..bdk lain umo 12 thn pon akal panjang tahu buruk baik dah pandai bertudung bagai..kena panggang la ko nanti timah oiiii

    “””hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja”””

    0
    0
  95. Manusia Biasa says:

    Kesian aku tgk korang2 ni semua. Nak menghukum sesama sendiri. Moga dosa2 korang semua di ampunkan Allah.

    0
    0
  96. Anonymous says:

    ksian korang , entah betul entah tidak apa yang di smpai kan oleh beautifulnara, ke saja nak amik famous sebar berita mcm ni . kesian yang teranaya . jgn hnya pndai nak mghukum org kalau tak tahu crita sebetul nya

    0
    0
  97. Nara kaki kencing says:

    Nara, ko kaki kencing ler..Mane ko dpt statement “””hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja””” ? Ko jawab ler dgn tuhan nanti..

    0
    0
  98. lala says:

    Saya jua dulu seperti dia …… salah ke utk brubh… semua org ade kisah silam… siapa kita dulu , siapa kita skrng… x kn selama nya digelumang dosa….. mngkin setiap cacian dn tomahan adalah balasan atas kejahilan dulu… bkn pd emma saje pd sesiapa saje… setiap ad kisah nye….

    0
    0
  99. fakrul says:

    JANGAN LA POST GAMBA NARA…KANG ORANG POST GAMBA BINI KAU BOGEL XKE MALU MUKA…JAGA LA AIB ORANG…KAU SAPE NAK CKP DIA XLEY BERUBAH…

    0
    0
  100. no name says:

    hbs la abg nara….jaga2 keluar rumah ya….hehehehe….ramai tak suke abg nara…..cian la family tu…

    0
    0
  101. SheiLa says:

    Itu gambar masa umur sy 15tahun, dgn kekasih sy.
    Sy kawan dgn die sejak sekolah tp mula serius 2 thn lepas.
    Apa cite ni. Gambar masa umur 15thn dah berpeluk sakan, time bercinta ke berkawan? Bila plak start bercinta? Alahai pompuan

    0
    0
  102. Kecik2 dah kena lambung says:

    masa umur 15 thn dah pandai couple n peluk2.. mudah n murahnya….. let those pictures talk/explain………..

    0
    0
  103. mrright says:

    jangan salahkan dia….salahkan sistem undang-undang kita yang tak berdasarkan kepada syariat islam…….di Acheh kalau pakai baju ketat kena halau balik rumah, nak dating jgn harapla, bulan puasa orang islam jual makanan kena sebat……etc…..nak salahkan ibu dan ayah tak boleh jugak kekadang didikan dah diberi tapi tarikan rakan sebaya dan pengaruh sosial mengatasinya…..banyak yang kita tgk pakai tudung labuh kat tangga etc….yang penting bila dia sedar kesilapan dia, dia insaf dan bertaubat dan tidak mengulanginya……sekurang-kurangnya dia tak nafikan mcm sesetengah artis nak sorok bangkai gajah…….yang jelas orang yang post gambar tu memang ada hasad dengki…..ingatlah jika buka aib org Allah akan buka aib kita kelak……org yang dok menghina dia dah kena minta maaf dengan dia ….ini dosa sesama manusia kalau dengan Allah taubat nasuha insyaallah diterima selagi matahari terbit di timur…..kesimpulannya mencaci meghina dan mengkritik bukanlah cara terbaik untuk mengubah seseorang

    0
    0
  104. lantakpilah says:

    jgn kutuk org. kita pun sama je. masing2 perbaiki diri. mati nnt amalan masing2 yg dikira. bkn hasil kutuk2 salah org.

    0
    0
  105. baik sket says:

    conclusionnya, artis memang x leh nk wat contoh…

    0
    0
  106. Nizam says:

    Mcm sundal..

    0
    0
  107. zimi kimi says:

    *SAHAJA*??? xle nk ckp apa dah la…tp bt0l ke name dia fatimah rohani bt ismail? kalo bt0l,y x gne nme EMMA ISMAIL je? dr mn dtg name *MAEMBONG tu? jgn ckp dia ambik dr nme filem MAEl laMBONG dh la..hihi

    0
    0
  108. sunyi says:

    kesimpulannye…emma si betina sundal adalah bekas sisa org..xkirela ms tu umur 15 ke ape..yg penting dah robos..sape yg kawen ngn emma pasni bley la rs air liur n air mani tinggalan bf lm die..mmg payau la rs..eeeeeeeeee yakkkk!!!!!!!

    0
    0
    • Anonymous says:

      kalau die bekas org pn,,,yg ko kisah sgt kenape..kalo die dh bertaubat…ALLAH dh ampun kn dosa die.Tp ko ni duk kutuk die…slagi ko xmntak maaf ngn die berdosa la ko.

      0
      0
  109. Anonymous says:

    yang korang semua ni duk mengata orang…diri korang sume nih dh cukup baik ke?ntah2 lagi teruk dari org yg korg kata kan.korang semua ni sebenarnye lg teruk perangainye sbb suka mengata.cermin2 lh diri korang tu sebelum mengata org…

    0
    0
  110. Anonymous says:

    Daripada kita asyik mengata dan mengutuk dia, adalah lbh baik kita doakan dia spy insaf dan kembali kepangkal jalan. Tunaikan tanggungjawab kita sbg org islam yg sentiasa mendoakan saudara seislam. Itu kesilapan dia, biarlah Allah shj yg menghukumnya.

    0
    0
  111. Something wrong says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi HAKIKATNYA saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk SAHAJA. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya SAHAJA ” apa kena lah dgn ayt nie???

    0
    0