Written by AbangNara | October 6th, 2012

Seperti yang telah diagak oleh segelintir pembaca BeautifulNara, Emma Maembong hari ini menjelaskan yang gambarnya berpelukan dan berciuman dengan seorang lelaki adalah gambar lama. Menurut Emma, gambar-gambar tersebut diambil ketika dirinya berusia 14, 15 tahun bersama kekasihnya. emma maembong

Emma Maembong mengakui yang gambar-gambar itu adalah satu kesilapan buat dirinya. Kata Emma kepada portal Murai:-

Memang semua itu gambar saya bersama kekasih tetapi gambar itu diambil ketika saya berusia 14 dan 15 tahun. Saya akui ketika itu saya berkelakuan sebegitu disebabkan culture shocked bila baru saja mengenal dunia. Saya akui gambar itu satu kesilapan dan saya anggap itu semua kisah silam saya yang saya tidak perlu ulangi lagi kerana saya kini sudah berubah. Saya kesal apabila gambar itu tersebar di waktu saya baru sahaja hendak menempa nama dalam industri, saya anggap ini dugaan dan pasrah dengan apa yang berlaku.

emma maembong

Yang penting, Emma memberitahu yang dirinya kini sudah berubah dan berharap agar peminat tidak menghukumnya berdasarkan kisah silamnya dulu. Kata Emma:-

Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. Saya dan kekasih saya sudah berkawan sejak dari sekolah lagi, namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu. Lagipun kini saya sudah berubah dan telah pun cuba berubah dengan tidak lagi memakai pakaian seksi serta tidak beraksi seperti di dalam foto itu lagi. Hukumlah diri saya sekarang, bukan hukum kisah silam saya.

Kepada jejaka yang ada menaruh hati terhadap Emma Maembong, lupakanlah saja hasrat anda itu. Hati Emma sudah dimiliki oleh jejaka yang dikenali dengan nama Adi Zaim. Kepada Emma, lupakan kontroversi ini dan berusahalah untuk memajukan diri dari segi lakonan. Anggap sahaja ini asam garam apabila bergelar selebriti.

P.S: Letusan gunung berapi.

Baca Yang Ini Pulak:-

214 responses to Itu Gambar Ketika Saya Berumur 15 Tahun – Emma Maembong

  1. geli says:

    artis suam2… next plizzzz!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 114 Thumb down 4
    • Ko Kesah says:

      alah saje la trick utk publisiti lettew, dia yg upload pic tu lepas tu nk ckp 15 tahun la plak..whatever..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      15 tahun dah berperangai macam tu? Euwwww~
      “itu kisah silam saya, skrg saya dah berubah”. Ah! Alasan begini dah basi amat!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 150 Thumb down 3
      • Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

        So, in other words since berumur 15 tahun, ko dah barai ye?!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 6
      • Nadia Minah says:

        Betul tu… asal artis2 baru suka bagi statement mcm tu? Sblm ni izara aishah.. seoalah2 zaman sebelum dia jadi artis tu adalah zaman kejahilan mereka .. mereka bebas melakukan apa shj.. plz la artis2… tolong bagi stetemnt yang cerdik dan bijak pandai sikit… jgn tunjuk sgt kebodohan kamu!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 128 Thumb down 3
      • HONEY BOO BOO says:

        15tahun dah tahu cium peluk,aku tengok dia pakai pakaian oooiiii,,aku geli n ngeri,,
        masa aku sekolah dulu ramai budak lelaki dan lelaki yg suka aku xde pon aku buat sampai gini hal.. yg aku pelik xkan IBU BAPAK si EMMA ni xkata apa2 pasal gambar n tingkah laku anak yg berpakaian sebegitu rupa, tidakah dia ini MUSLIM.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 10
      • Anonymous says:

        sekarang apatah lagi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • emma ada perasaan utk berubah jd elok..... says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 139
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 115
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 75
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 54
      • Positive says:

        Betul! :) Siapa kita untuk menghukum hamba Allah SWT . Kalau yang kutuk2 dkt sini suci 100% tak pernah buat dosa, memang sgt layak untuk kutuk/tegur yang lain tapi kalau perangai pun lebih kurang sama.. pegi amik wudhu solat minta ampun bole? TQ :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 7
    • ikan kembong says:

      bimbo!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Mariah Carey says:

        budak2 lagi dah pecah dara….kesian kau emma melombong taik hidung.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 17
      • Anonymous says:

        ‘mariah carey’, ad ke statement kne ckp yg dy pch dara..jgn tls sembarangan je x fakta, fitnah nmany~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      bila baca statement dia nampak sgt dia defensive! walaupun dh terang2 salah tetap nak pertahankan diri.. alamat x kemana la dlm industri ni..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • along says:

      sekali muka cam mawi daaa..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • Selitone says:

      *saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja.

      *Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.

      *namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu.

      Tiga ayat…. tiga alasan… satu IQ.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 239 Thumb down 2
      • senahhhh lgi says:

        die bg alasan, mcmla pki suar pndek, peluk n cium dgn SORG laki tu hnye bnde kecik..
        adohai..sedih sgtla tgk org yg jahil cmni..
        pastikanla ade ilmu sblm bckp dik oi.. tahulah cket btas pergaulan..
        gejala sosial smkn menularrrrr..risau n sdih tgk ank2 rmja skrg…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
      • huahuahua says:

        itupon kalau dia ade iq bro…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • makcik k-pop says:

        saya setuju…3-3 ayat tu dh sah2 kena hukum klu ikut islam yg sebenar…HARAM yg terang lg bersuluh…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • aku says:

        *saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja.
        *Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.

        apakah statement2 itu perlu di katakan tanpa rasa bersalah wahai wanita?tak perlu malu pada manusia yang lain cukup lah kau malu pada DIA.akalmu sungguh cetek..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • emma lombong says:

        semua nya sahaja belaka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • fedap says:

      sapela pnye keje sebarkan gambar die ni…sebokk ja nak bongkar kisah lampau artis..gler glam leteww…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • timah says:

        ni gambar dia sendiri upload dlm fb sebelum jd artis. tu la kau timah, orang suh skolah taknak, pastu bodoh. nasib baik ada rupa, leh jd artis

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • anti sosial says:

      bajet melets la ko jah..kecik2 da gatal..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. saroh says:

    alasan klise sgtttttttt :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
    • Ikan Keambong Dari Loembong says:

      benci la minah ni !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • Ciku says:

      “…hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan”

      …..masyallah, tuhan tolong ampunkanlah dia….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 166 Thumb down 1
      • Tak Koser Nyah says:

        so uneducated ……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 39
      • mimi says:

        maknanya dia buat kerja ni masa dia sekolah form two atau three lah kan? dasat gila, dah terer kissing wpun masih budak2..kalau ditakdirkan satu hari dia clash dgn balak dia ni, tak ke malu..yg aku peliknya, mak bapak dia ni tak kata apa2 ke perangai anak mereka mcm ni? buat malu saja la…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        tau x per…pas tu siap ckp sy bercium pun dgn bf saye bkn org lain…ko igt bf tu taraf suami ker? x dosa? contoh: ko kapel ngan mamat ni n bagi dia cium after 5 years of relation ship= jwpnnye DOSA!!!, situasi kedua ko blakon ngan sorg mamat lain YG BARU KENAL tempat shooting dan memerlukan untuk lelaki itu mencium ko= jwpnnye still sama DOSA!!!
        yg x DOSA kalo ko dicium oleh suami ko…paham!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
    • emma watson says:

      mmg klise pun..propa lebih..pdhl gambar tu die letak sendiri kt FACEBOOK EMMA ME’EMBONG die tu dlm beberapa bulan dlu..xsampai la 6 thn lepas (die 20 thn kan skng?) penipu..lagi satu mana ada die skolah…spm pun xde..abg nara cube check.saya xtipu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
      • mimi says:

        nama kampung Fatimah Rohani binti Ismail, culture shock tukar nama emma bg glamer sikit..muka cantik tp otak cetek..saya tolong confirmkan utk emma watson, budak ni mmg takdak spm..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
    • Tok Tie Tampil Dgn Imej Hip Hop Kat Astro says:

      nak termuntoh betina cam ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • eheh says:

      Camni baik bg aku je jd artis. Confirm xde isu ‘itu gambar lama. Sy kini sudah berubah’. Kalo agak2 ada ‘gambar lama’ yg x bpe nk senonoh tu, lupakan jela niat nk jd artis. Buat malu parents je org pandang mcm x pandai jaga anak. Choii

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • Kak Linda says:

      jangan la anak akak jadi mcm gini besok…takot!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  3. melambung-lambung says:

    alasan org x sekolah ke apa nih??? malu uollsss cenggitu jawapannya…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • woot woot says:

      aku umur 14-15 tahun, sibuk pegi tuition. kampung sgt ke aku ni?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 2
      • Ada Aku Kisah says:

        aku waktu umur 14 tahun dulu jual cendol….felda sangat ke aku?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 2
      • emma watson says:

        die mmg xskolah pun..sibuk melukis & sosial

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • Hamid says:

        aku pulak umur 14-15 tahun, sibuk buat kerja kayu kemahiran hidup. giatmara sgt ke aku ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 148 Thumb down 1
      • Hamid says:

        aku pulak umur 14-15 tahun, sibuk buat kerja kayu Kemahiran Hidup. Giatmara sangat ke aku ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
      • Mat Rempah says:

        aku 14 tahun dah naik motor…rempitkah aku sekarang ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 3
      • emma spice girls says:

        aku masa umur 14 thn dah pakai tudung labuh…ustazah pilihan sangat ke aku?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 1
      • juju says:

        aku umur 14-15 tahun, sibuk belajar memasak. mithali sgt ke aku ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 1
      • minahmurai says:

        aku umur 14-15 tahun, sibuk dok nangis dlm selimut xnak dok hostel. homesick sgt ke aku ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 0
      • Hey all says:

        C-C-C-C COMBO BREAKER!!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • sha says:

        ha3 nakal la korg ni……tgelak aku bce…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        aku 14 tahun baru nak jeling2 budak lelaki ko dah pandai bercium?? Wah gedeban…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • zzzzzzzzz says:

      aku pulak umor 14-15thn main sorok2 ngan adik aku. kebudakan sangat ke aku ni??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Takumiyaki says:

        aku plak umO 14-15 sibuk bersukan kat skolah ~ atlet sgt kah aku? heheh

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Takumiyaki says:

        aku plak umO 14-15 sibuk bersukan kat skola ~ atlet sgt kah aku? heheh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. Anonymous says:

    ‘ Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. ‘

    ‘ Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. ‘

    perempuan ni tak tahu jge batas laki gn perempuan ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 1
  5. emmail gelembong says:

    Ak da agk da ni jwpnnye..sme cm jizarah tuh..
    14 15 taon da cmni parent x pantau ke smp g brcti bdua mgalahkn org g hanimun
    baru je nk mnat…hmmm…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  6. meah meot says:

    ayat ‘biasa’ je….tak salah…(tgn ddada mata ke langit)
    hukum diri kita sndiri dulu sblom hukum dia…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  7. siti says:

    adoiii…
    “hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja.”

    jwpn plg bijak… pkai seksi, seluar pendek, bercium sahaja? dengan lelaki yg sama shaja?? seriusly??hahahhahaha…

    si maembong ni agama ape ye agaknya?? bg jwpn mcm xde agama.. seriusly annoying..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 2
  8. DNG says:

    tunggu next artis baru guna alasan ni pulak.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  9. DNG says:

    saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk SAHAJA.

    WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF! WTF!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  10. lady says:

    Ekelehhhh alasan basi wei!artis2 alau kantoi mmg suka bg alasan “itu gambar lama sy & sy skrg dah berubah” ke?mmg turun temurun ke apa alasan tu?hahah kau ni emma baru je minat kau tp skrg sorry lah…klu umur 15thn dah berpeluk cium berdukung skrg ape tah lg?klu kau berubah bertudung tu mmg jelas lah berubah…ni sama je!tak boleh bla ayat “sy peluk, cium dgn lelaki sama iaitu teman lelaki sy”HARAM tetap haram dik non! now u already prove us that u’re just another preety face!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  11. awat la hang ni bodo sangat says:

    hurmmmm….. masa umur 14 ngn 15….. adoyaiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. linn says:

    Hebatnye umo 15 da culture shocked.aku dulu maen kejar2 ngan maen guli jea Emma oii!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  13. aku says:

    bimbo

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      beauty but brainless. Aku kalu awek camni, aku main touch and go je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  14. meera says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja”

    astaga fatimah rohani binti ismail, sedar atau tidak masa beri kenyataan mcm ni?????? berpakaian seksi? bercium berpeluk kau kate xde ape yg perlu diperbesarkan??? bodoh jugak kau kan. kesian lahh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • delissa says:

      kan?? betapa ceteknya pemikiran dia…tp nak salahkan die 100% pun x boleh…sume ni upbringing dari rumah..from what i knew ayah dia seorang pelukis melayu berasal dr terengganu & telah berkahwin dgn seorang wanita eropah dan telah berpisah…and she’s also come from a big family…kalau x silap adik beradik 9 org kot..kalo tgk gambar ibunya pun rase mcm x berapa senonoh sgt lah dr segi pakaian etc…mungkin dia kurang ilmu agama…so pengajarannya, parents please2 hantarlah anak sekolah islam since tadika lagi…x pyh bangga sgt nak atr ank skolah international yet akhlak macam apa…cuba PK2 anak cerdik, akhlak hancur atau anak bese2 jer, tapi akhlak bagus…utamakan agama barulah pelajaran…bila agama kukuh…for sure anak akn jadi anak yg bagus, menghormati guru etc…bila di alam kerja anak yg sama mnjadi pekerja yg ikhlas, tidak menyeleweng, tidak rasuah kerana ada asas agama yg kukuh dan ada rasa taqwa kepada Allah…buat apa2 Allah suruh,tidak buat apa2 Allah larang^_^
      p/s: saya pun bukan bagus sgt..tp sbg manusia kita mestilah sentiasa nasihat menasihati kerna lumrah manusia iaitu mudah alpa…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
      • saya says:

        Saya bkn artis… tp mempunyai kish silam yg amat dasyat…. sejarah yg ingin sy lupakan… saya yakin setiap org ade kisag silam… dnahu berubah….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Lilala says:

        ayah tunggal jaga 11 org adik beradik dan belajar di rumah (homeschool). kalau tak bergaul dgn org luar mmg jd mcm ni laa..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kamu says:

    kple otak kamu……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  16. tipudusta says:

    tipu gilaaaa sume tu. gambar dia baru je upload kat instagram dia. sume gambar dgn BF sume stock camtu. and ketat, and singkat. gambar lama konon…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  17. ak islamic says:

    pergh.dasyat eh.15 tahun dah culture shock.ak skrng dah 23 thun still xderpun culture shock.hidup sperti mna yg anda tentukan.klau pilih gaya hidup kearah maksiat,,maka maksiatlh jadinya..even ko duk KL sekalipun,klau ko pndai berkawan dan bawak diri,,ak yakin ko akan berjaya jga batas2 persahabatan ko.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • huahuahua says:

      haah..kwan aku dok area elit kat ampang tuh..lok jek up bringing dia..pkaian pergaulan..bukan jenis x tentu hala neh..nkal2 sket tu ada la.standard a tu…semua org akn lalui zaman gila2 msa remaja gittew..tpi yg pting sejaoh mane kegilaan tu..pk lah secara rasional…kwan aku x soSIAL sgt la…tpi bukan makna dia xde kwan..bpaknya lawyer de co. sendri..mak dia pesara pgawai kerajaan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. emak melambong says:

    aku umor 14,15 still men getah kat tepi rumah.aku sebaya je ngan dia.tp dia advanced sangat la mase umor cam tu..mentakutkannyeee~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      umo 14-15 macam Fatimah Rohani ni, aku masih malu nk bergaul ngn budak2 lelaki. Masih duduk celah ketiak mak bapak. Nak pegi mane-mane mintak izin mak bapak.
      Dia ni bodoh ke ape? Maruah tu entah letak kat mane. Otak tu guna ke tak?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  19. minzy2NE1 says:

    memakai seksi , memakai seluar pendek , bercium dan berpeluk SAHAJA?? masyaAllah…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  20. aiman_mg says:

    bagi saya lah kan..saya hanya nak bagi pendapat kat cni,jgn lah kite tau mengata org sja mcm kite ni perfect sgt..sedangkan Nabi kite sendiri tidak mengata umat nya..kenapa ah kita nampak aib org itu tpi aib kita sendiri kita tak nampak?kite ni perfect sgt ke nak mengata org?ckup ke sembahyang 5 waktu?ckup ke amalan kite?..itu sja saya nak kongsi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 19
    • baeknye die.. says:

      laaa..kita taw la xde sape yg sempurna.tp dia tu kan public figure.kena la kalis maki hamun kalau da buat camni..aii..ko ni pon…iskk..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • Crew kabin yg airasia yg ske skip trip says:

      Da mmg lumrah mnusia mgata org
      ahh jo tpulah spjg idop ko xpnh mgata org
      msti ko mnat sgt c emma ni kn
      tah retis len yg ko x mnt ko lg byk mgata

      choyyy

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • uh-oh says:

        Ye.kita manusia mmg xsempurna.mmg ad buat dosa.tp bila da buat silap tu apa kate kalo nk bg alasan pn mnsbh sket.mcm mane org x bsg.ayoyo.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • haih? says:

        die perangai camtu kita judge die “berdosa”..kita plak mengata.adekah kita dpt “pahala”?? die public figure kena kalis maki hamun??mulianya kita utk memaki hamun org lain…indahnya budi bahasa kalian….

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • lalola says:

      itu pasal rasulullah di angkat menjadi rasul, pasal xade yg dapat mengikuti jejak langkah serta sifat yg beliau miliki SEMPURNA.

      kita manusia biasa. tidak perfect,,memang solat 5waktu+2rakaat solat sunat
      tidak cukup..kalau nak cukup STAY ALL NIGHT atas sajadah,,buat solat, istigfar,tasbih,baca ayat suci, jangan biarkan lidah kamu kering dari menyebut nama ALLAH maka dgn itu baru kt SEMPURNA

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. mr. kotak says:

    wanita lantakan!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    umor baru 15 taon dh gatal cam ni pelok2 ngan jantan eeeeeeeeeee apeeeeeeee nye anak dara ni ! tk sekolah ke ? selalu nye umor macm ni maseh sekolah n maseh belajar lagi ni tk main mateair mateair pulak ! kalau ye pon nk main cinta monyet belajar lah dulu dapat kn dploma ke pe eeeeeeeeee boleh kena kencing manis lah piara anak dara macm dia ni huh !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  23. mr. kotak says:

    aq umor 14-15 tahun masih mandi sungai ngan kengkawan sejenis je..minah ni plak dah mandi pantai ngan llaki dgn begitu DAHSYAT…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  24. jurai jemarai says:

    ini la yg akan jadi kalau anak2 tak di bimbing & tak diberi didikan agama secukupnya. basic agama mesti ada pada diri. Org yg takut TUHAN, takkan buat benda2 gini. Bkn mengata tetapi ini adalah kebenaran. Jgn ckp sembahyg 5 waktu cukup ke tidak. Janji kita masih tau mcm mana nk sembahyang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  25. Awekwangsamaju says:

    Ayat xleh blah tang ‘SAHAJA’ – dah la nipu x agak2, pastu bole lak buat ayat cam xbersalah – umo 15 dah rupa camni, agaknye camne skrg ye? Mesti lebih advance kan huhu – agak2 la sket, org lain pon sosial gak weiii

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  26. cekgu konseling says:

    hmmm..menurut kes2 budak2 skola yg mengalami ataupun terjebak dengan gejala sosial begini adalah di sebabkan tensionnya mereka dalam pelajaran.lg pun umor 15 kan PMR.tension sbb paper exam la tuh kot.ahahahha..haihh..budak ni..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  27. ann says:

    lelaki sama ke lelaki lain2 ke tetap haram kn….adoi…maybe parents tak ajar kn…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  28. cik adik says:

    standard laa jadi artis.. dah start jd artis jer..abis sumer orang korek citer dari baby sampai laaaaaa… mana yang best,,, tulisss kat internet…meletopsss/// huhuhu

    sblm jd artis.. fikir-fikirkan laaaaa… get ready untuk dikorek rahsia peribadi dan cerita silam anda utk tatapan semua …huhuuhuh i tak minat noksss..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. c kaki tido says:

    berubah la sangat..aku tengok 2@3 hari lepsa kat paper kosmo bukan main lagi ka bergambar seksi..kalu ka cakap berubah macam diana amir ker yatt ker boleh org faham ka tu betul2 dah berubah..puuuiiiii…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  30. confuseee says:

    Weii aku tak faham lahh…confuse pn ade…die ckp gambo 2 ketika umur 14..p sekarang dh 20 taun kn…masalahnya die ckp bru serius dengan kekasih dua tahun lalu..maknanya ketika umur 17 atau 18 taun gambo 2 di ambil…hmmmm kami tak bodoh!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
  31. emma watson says:

    ok la mak ak suh ak ckp..”biarla die..kesian kt die..die dari dlu duk ngn bapak die..kurang kasih sayang mak..ayh die sibuk ngn melukis..die terbiar…kesian la kt die.”sekian, terima kasih

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  32. x.o.x.o says:

    mana zed zaidi? xde kata2 pujangga ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  33. cra ckp mcm org xtaw agama,salah mak bapak,,bela anak jdi org putih,,hukumhakam xtaw,wat rilex ja,,dh jauh dh die ni,

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  34. ijarahaishah says:

    muka xnmpak cm umo 14 dgn 15 pon..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. hum says:

    umo 15 thun dh mcm tu,org sebuk stdy,.ish3,kciannya dorang,,,,bercium dan berpelukan SAHAJA?! dia ni da gila ni, zed zaidi ..ambik tndakan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  36. mortal kombat says:

    Moral of the Story…Memang pompuan ni xde MORAL..!!!!! cehhh..!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  37. zf says:

    Buang mse sunggoh…erma ni pon satu hal…amik pelakon bru kunun2..pdhal kayu je aku tgk belakon..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. Kenapasampai mcm ni..?? says:

    setujuuuuu sangatttt dengan SITI…
    c emma ni bg komen siap ade perkataan “SAHAJA”.. seolah2 bg die ape yg die buat tu x salah langsung..!!! astagfirullah..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  39. Anonymous says:

    fgjdkfgvniiuhyrtu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. emma kene lambung2 says:

    alaaa stakat cium dan peluk je pon yg i upload tu..im not virgin when i was 13 lg..u ols ni kampung sgt la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  41. opahganyangstyle says:

    EMMA AKU HRP KO BACE LA NI KAN.KO PUNYA STATEMENT KELAUT.CUBE KO DEFINE MAKSUD SOSIAL..HADOI.DHTU CIUM PELOK BF SNDIRI XPA KE.JWPN MCM ORG XSEKOLAH.PLZ LA.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. a says:

    masa depan takde sape boleh ramal. semalam dia begitu. hari ini dia begini. esok lusa mana tau dia berubah macam diana amir dan seangkatan dengannya. dan bila dia dah berubah tengok pulak diri kita. yang paling baik doakan dia untuk jadi lebih baik. sebab kalau kita kutuk dia, kita pun dapat dosa. jadi apa beza dia dengan kita? tapi kalau kita doakan dan bersangka baik sekurang kurangnya dapat jugak bahagian yg baik untuk kita. artis2 yg dah berhijrah tu semua kalau tgk masa silam diorg takde sape bole sangka dorg boleh jadi macam sekarang kan?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • b says:

      So nk brsangka bek ape kalo terang2 ada gmbr kiz mulut..mmg kt ptut sling ingat mengingati..tpi ko rase die berubh kearah kebaikan ke skang walhal die sndri upload gmbr2 bodo ni dlm fb die..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • c says:

        sbb tu la si A tu ckp kita xtaw ape akan jadi pada mase depan…doakan yg baik2 je spaya die leh berubah..dah die wat dosa,kita pun mengata die mcm saje wat dosa gak…kalau mcm tu xde bza la kan die ngan kita?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. sakurako says:

    Dah tahu noks……jawapan ko………..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  44. delissa says:

    betapa ceteknya pemikiran dia…tp nak salahkan die 100% pun x boleh…sume ni upbringing dari rumah..from what i knew ayah dia seorang pelukis melayu berasal dr terengganu & telah berkahwin dgn seorang wanita eropah dan telah berpisah…and she’s also come from a big family…kalau x silap adik beradik 9 org kot..kalo tgk gambar ibunya pun rase mcm x berapa senonoh sgt lah dr segi pakaian etc…mungkin dia kurang ilmu agama…so pengajarannya, parents please2 hantarlah anak sekolah islam since tadika lagi…x pyh bangga sgt nak atr ank skolah international yet akhlak macam apa…cuba PK2 anak cerdik, akhlak hancur atau anak bese2 jer, tapi akhlak bagus…utamakan agama barulah pelajaran…bila agama kukuh…for sure anak akn jadi anak yg bagus, menghormati guru etc…bila di alam kerja anak yg sama mnjadi pekerja yg ikhlas, tidak menyeleweng, tidak rasuah kerana ada asas agama yg kukuh dan ada rasa taqwa kepada Allah…buat apa2 Allah suruh,tidak buat apa2 Allah larang^_^
    p/s: saya pun bukan bagus sgt..tp sbg manusia kita mestilah sentiasa nasihat menasihati kerna lumrah manusia iaitu mudah alpa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. anna says:

    aku berharap sangat2 orang atasan yang terlibat dgn ‘talent search’, perfileman dan sebagainya buat guideline untuk artis lama, baru dan bakal artis ttg attitude, things to do and don’t, make it legal, sbb artis dikira public figure, baik yg glemer atau tak, kau keluar tv semua orang tengok, itu adalah risk jadi artis. Kalau berterusan macam ni naik lemak la dorang, yang jadi mangsa budak2 hingusan yg main ikut je ape ‘idola’ dorang buat

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  46. Jurenn says:

    Halalkan yg haram…bengong

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. lola says:

    hensem la pakwe die..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  48. boooooooooo says:

    sedih aku tgk kau ni pompuan…tah ape ape….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  49. anon says:

    hanya berpakaian seksi,berpelukan dan bercium?

    kau biar betik..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  50. izme says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 22
  51. unknown says:

    ‘saya HANYA berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan BERCIUM SERTA BERPELUK SAHAJA. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja’

    statement bodoh.cakap macam peluk cium laki perempuan tu benda kecik.kalau kau cium dgn sorang lelaki pun still salah di sisi agama.lain la kalau tu laki kau.aduhaii

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. Amoi comel says:

    Giler advanced umo 15 dh buat cmtu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. jj says:

    ko dah kenape? “hanya” ko cakap???…sedihhhhhh..pedih aku tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. Anonymous says:

    emmmm…artis malaysia..ade je alsn…norish karman..ckp..sib baik dia xbuang..putri sarah,,gigit xcium..izara..sbb nk lulus peksa..bju dh ditntukn..emma maembong..umo mse tu bru 15thn..seolh2 ape yg dibuat tu halal je..org len xblh tgur…mgkn mse diorg meningglkn alm fana ni nnti…mndi sndiri…kapan sndri..gali kubur sndri..golek2 trus msuk dlm kubur…wallahuA’lam….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  55. prety says:

    cehhhh… 15 thn……… bleh blah lah weiiiiiiiiiiiiiii//////////////////////

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. prety says:

    ceh……….. 15 thn………. bleh blah lah wei……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. budakGIGI says:

    S.A.M.P.A.H….enuf said.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. cetek akal si emma ni says:

    Aku x sngka btol..msa intvw kt mhi..mcm bek je emma ni..smpaikn pngcra lg bnyk intvw emma dri neelopak yg heroin kau yg trindah tu..upenye die sp yg hado gak..msti abg die bakri meet uncle hussain tu malu gle dpt adik yg x senonoh mcm tu..hai mcm2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. Anonymous says:

    kepada IZME…. astagfirullah.. komen ko seolah2 sokong ape yg emma ni buat.. IZME…. common utk org BUKAN ISLAM.. tp kite sebagai UMAT ISLAM, MUSLIM, kite DILARANG SAMA SEKALI untuk bua mcm tu. kesian ko.. nak tunjuk mcm ko modern sangat ke sampai kate kami yg marahkan emma ni ORANG KAMPUNG YG DOK KAT ULU..????ORANG KAMPUNG YG DOK KAT ULU tu la agaknye yg lagi suci dr ko.. kami marahkan emma.. bukan kami marahkan ko.. nape ko pulak yg lebih2 ni..??? oooo ko pon biase la buat mcm c emma ni buat ye..??? Ya Allah………. IZME2… astagfirullah..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • cermin diri laa says:

      mengata memaki mencaci pun dilarang agama.. kenapa kita yg ‘tinggi ilmu’ ni buat ape yg dilarang agama? da setaraf artis malaysia ke sumernye?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. Jajajijijuju says:

    SoSIALista! Bek ko kawen cepat2 la..
    klo dr dulu dh cmtu..skrng cmner plak??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. paloma dorantes says:

    dah rabak..next plisss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Makcik Temah seksi suka baca blog wanitamelayuseksa.blogspot.com says:

    terlalu bebas bersosial…..ingat agama weeiiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Sweet32 says:

    15 thn dah buat cam ni?? Parents dia x marah ke? Ngeri la aku! Mcm mane perasaan parents dia tgk gmbr ni kan? Agknye mase ni dia ckp pg tuisyen @ jumpe kwn @ study… Tibe2 kuar gmbr ni.. Tp parents dia nak ckp ape lg kan, perkara dah berlaku! Klu la sape ade niat nak wat cam ni atau perkare2 salah, pandang la wajah ibu bapa anda! Same2 lah kite renungkan… Amin!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. gelama ikan kembong says:

    mari lah ramai2 jd artis…x jd artis kite jahil. Jd artis kite berubah jd baik…huhuhu
    nak bg alasan pn pk la..kne ckp bodoh kang marah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. orenguppy says:

    kesian memikirkan pemikirannya cetek sama macam seluar low waistnya iteww….. masa aku umur 14 thn dah pikir nak belajar tinggi mana…ulat buku sangat kah aku?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. ntah says:

    Ntah.. pakai seluar londeh skit lgi nmpk nokss..wtf

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Anonymous says:

    woi emma… ak xcaye ni gmbar mase ko baru umur 15 tahun.. umur ko skang 20 kan.. mknenye Xkan la gmbar yg dah 5 tahun lepas baru ko nak upload….haktuiiii… muke pon xmcm budak2 je ak tgok dlm gmbr ko ni…mcm muke ko yg skarang je ak tgok..dasar cover line BAEKKKK PUNYEEEE.. igt ktorg bahaloooollllllllll mcm ko ke..!!!!! yaksss…jijik ak ngan pompuan cam ko ni…..mmg ak xpandang tok buat bini…..!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. enott says:

    aku rs la kan..mesti jantan tu anak somebody..kalu x, x kan la si emma bodoh ni sanggup je kasik jantan ni raba die, maintain smpai skang lak tu..agak nyer ni bapak ayam die x..da mak bapak die x leh jaga..hahahhaha..sponsor baikk punyerrr

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. emma kembung says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja. Saya dan kekasih saya sudah berkawan sejak dari sekolah lagi, namun kami sudah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu.”

    cakap mcm xpenah blajar agama plak. sejak bila plak bole peluk and cium bf ko. dah sah2 bende tu haram

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. i am xoxo says:

    bercium sahaja? **fengsan**

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. Anonymous says:

    nampak sgt sapew jadi pakwe die die akan peluk cium

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. ISMAIL KEMBONG says:

    ARTIS NAK JADI MODEL MASYARAKAT??? Hentikanlah…INI PETIKAN YANG KELUAR DARI MULUT EMMA MAEMBONG ARTIS SUAM KUKU MERANGKAP KEPADA PELUKIS TERKENAL NEGARA : Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi HAKIKATNYA SAYA HANYA BERPAKAIAN SEKSI, BERCIUM DAN BERPELUK SAHAJA. Malah saya HANYA BERCIUM DAN BERPELUK DENGAN SEORANG LELAKI SAHAJA. kami dah pun menjalinkan hubungan cinta yang serius sejak dua tahun yang lalu. Lagipun kini saya sudah berubah dan telah pun cuba berubah dengan tidak lagi memakai pakaian seksi serta tidak beraksi seperti di dalam foto itu lagi. Hukumlah diri saya sekarang, bukan hukum kisah silam saya. – PERSOALANNYA…AYAH KO PAKAI SONGKOK, MEMPERJUANGKAN MELAYU, TAPI KO PLAK MEMALUKAN AYAH KO DENGAN CARA BARAT, BERPELUK DAN BERCIUM XSALAH? TAKDE MASALAH BESAR? MEMANG LA XDE MASALAH BESAR KALAU KO XDE AGAMA DAN DOK KAT AMERIKA

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  73. AKU ARTIS YANG XBOLEH DICONTOHI says:

    teruk betul lah ayat2 si emma nih…pasni dislike loh pesbuk die…mcm org kapir je…memalukan!!aaaaaaaaaaa…….next!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. Anonymous says:

    umur 15 dah macam tu .. kalau 25 entah apa yang dia buat ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. Menyampah says:

    jawapan dari artis y bodoh n x masuk akal….ni la dia artis bodoh tu emma maembong…umo 15thn dh wat cam tu..umo skg enth ap plk y d buatnya..abg nara..lain kali jgn keluarkan cite artis sedu ni lah..menyampah ada la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  76. rynna says:

    kesian la ko ni dik! jawab soalan yg memrangkap diri sendiri. nmpk sgt cetek ilmu.. x kesahla ko org kampung ke urban ke statement membela diri 2 nmpk bodah sgt la dik. Nmpk sgt ko suka dan x menyesal ngan perbuatan ko. meh akak ajarkan cara jawab ” saya mengaku itu adalah kesilapan terbesar saya, saya mengaku gambar dlm foto adalah sy dan sy tau sy dh buat dosa, tp sy dh menyesali perbuatan tersebut dan berjanji tidak akan mengulanginya lg walau apapun alasannya.” baru kelass dik…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  77. Anonymous says:

    (Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya sahaja) – Nak bagi statement pun merepek…ish3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Kak kembong says:

    Kalu dia jwb…ya memang saya mcm tu. Saya suke mcm ni dan takdak hati nak berubah pun..amacam????. Ni bukan jawapan streotaip kan..kan….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      same je..tetap kena maki..mcm sharifah sofea yg terang2 mengaku kan pakai tudung masuk kelab..tasha shila yg terang2 mngaku suke g disko… pengkritik tegar kt sini sumer nampak dosa2 org lain..kebodohan org lain tp diri sendiri yg menganggap dengan’mengata org dpt pahala’ xrase plak diri sendiri tu bodoh.. patutnye doakan yg baik2 jelah spaya die boleh brubah..ini mngata itu ini mcm diri xde dosa..kesian..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  79. Anonymous says:

    Bagi statement merepek je…ish3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Johnjeninz says:

    Ni makhluk dari planet mana ni???? Kalo kat acheh dah kena sebat minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. redhot says:

    15 thn dah berpeluk2 bagai?? Budak2 zaman sekarang ni..mcm mana agaknya result PMR dia nih…memalukan ibu bapa jer…jangan jadikan alasan muda utk boleh membuat apa2 sahaja…maruah tak kenal usia,ok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. Aina says:

    Her respond has clearly shown how mentally inadequate person she is ( low IQ). Sorry not a star that we are looking forward for !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  83. nz says:

    tgk kt instagrm kate br couple setahun lbih dgn mamat dlm gmbr nie..nk kate gmbr lame pun agak2 ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. catgirl says:

    Umur 15 tahun dah ambil gambar mcm tu?? Kalau anak aku, confirm dah kena lempang dah!! Gila ke apa?? Kalau dah berani bergambar berpeluk2 sakan macam ni, maknanya dah pernah buat lebih dari ini lah kan.. Kalau tidak, takkan tak segan silu berpeluk2 dgn bf. Apa nak jadi bebudak sekarang ni.. hmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • abg bulus says:

      anak ko pun ko xtahu kat mana..mak busy bergossip…hahahaha…sadis…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  85. Mia says:

    Bimbinglah dia. Jangan kutuk or judge. Entah-entah dia memang nak cari jalan pulang, tapi takde sapa yang suluhkan jalan. Semoga ada hidayah untuknya :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  86. power of love says:

    ALASAN LAPOK.. MUKA TU XKAN LA UMUR 15 MCM MUKA UMUR SKRG NI. AGAK2 LA WEI NAK MENIPU. DAH LA BLAKON MCM TIANG TNB. KUAT SGT SOSIAL BUDAK NI. SENANG2 KAWIN KN SAJE BUDAK NI

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  87. fact says:

    99% of nara reader’s is f**king stupid!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  88. neelofa budak baik says:

    tengok saya..umur 15tahun..study rajin2 kat mrsm..straight A’s tau PMR saya…LIKE PLEASEEEEE…………..muah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  89. tutupmulut says:

    banyak sangat kisah silam tak payah la jadi artis ye adik adik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. hampeh dgn iklan semak disini says:

    baik tgk page rotikaya..xde iklan semak cmni..haish..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  91. Anonymous says:

    to my “CLEVERRRRRRR” FACT…
    “99% of nara reader’s is f**king stupid!!” …????
    means u urself included…hahahahahaah.. pity of uuu.. seriously…..hahahahaahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      ko ni bodoh ke ape…da sah2 belen lg 1% tu utk die n geng2 die…aku nk jadi geng die gak la..xde la jadi stupidddoo mcm ni..gagah sgt nk gelakkan org ..kan makan diri..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. ayam afrika says:

    siapakah artis paling s*ndal di Malaysia?
    a)emma ikan kembong
    b)exzora aishah
    c)NH seksa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. mak enon janda muda says:

    mael lambong knapa x nasihat adik kau ni..comolot kemainn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. mek lambung says:

    engkau kan timah bercakap mcm x ada agama islam kat kepala ko..bdk lain umo 12 thn pon akal panjang tahu buruk baik dah pandai bertudung bagai..kena panggang la ko nanti timah oiiii

    “””hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja”””

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  95. Manusia Biasa says:

    Kesian aku tgk korang2 ni semua. Nak menghukum sesama sendiri. Moga dosa2 korang semua di ampunkan Allah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  96. Anonymous says:

    ksian korang , entah betul entah tidak apa yang di smpai kan oleh beautifulnara, ke saja nak amik famous sebar berita mcm ni . kesian yang teranaya . jgn hnya pndai nak mghukum org kalau tak tahu crita sebetul nya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Nara kaki kencing says:

    Nara, ko kaki kencing ler..Mane ko dpt statement “””hakitkatnya saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk sahaja””” ? Ko jawab ler dgn tuhan nanti..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  98. lala says:

    Saya jua dulu seperti dia …… salah ke utk brubh… semua org ade kisah silam… siapa kita dulu , siapa kita skrng… x kn selama nya digelumang dosa….. mngkin setiap cacian dn tomahan adalah balasan atas kejahilan dulu… bkn pd emma saje pd sesiapa saje… setiap ad kisah nye….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  99. fakrul says:

    JANGAN LA POST GAMBA NARA…KANG ORANG POST GAMBA BINI KAU BOGEL XKE MALU MUKA…JAGA LA AIB ORANG…KAU SAPE NAK CKP DIA XLEY BERUBAH…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. no name says:

    hbs la abg nara….jaga2 keluar rumah ya….hehehehe….ramai tak suke abg nara…..cian la family tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. SheiLa says:

    Itu gambar masa umur sy 15tahun, dgn kekasih sy.
    Sy kawan dgn die sejak sekolah tp mula serius 2 thn lepas.
    Apa cite ni. Gambar masa umur 15thn dah berpeluk sakan, time bercinta ke berkawan? Bila plak start bercinta? Alahai pompuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Kecik2 dah kena lambung says:

    masa umur 15 thn dah pandai couple n peluk2.. mudah n murahnya….. let those pictures talk/explain………..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  103. mrright says:

    jangan salahkan dia….salahkan sistem undang-undang kita yang tak berdasarkan kepada syariat islam…….di Acheh kalau pakai baju ketat kena halau balik rumah, nak dating jgn harapla, bulan puasa orang islam jual makanan kena sebat……etc…..nak salahkan ibu dan ayah tak boleh jugak kekadang didikan dah diberi tapi tarikan rakan sebaya dan pengaruh sosial mengatasinya…..banyak yang kita tgk pakai tudung labuh kat tangga etc….yang penting bila dia sedar kesilapan dia, dia insaf dan bertaubat dan tidak mengulanginya……sekurang-kurangnya dia tak nafikan mcm sesetengah artis nak sorok bangkai gajah…….yang jelas orang yang post gambar tu memang ada hasad dengki…..ingatlah jika buka aib org Allah akan buka aib kita kelak……org yang dok menghina dia dah kena minta maaf dengan dia ….ini dosa sesama manusia kalau dengan Allah taubat nasuha insyaallah diterima selagi matahari terbit di timur…..kesimpulannya mencaci meghina dan mengkritik bukanlah cara terbaik untuk mengubah seseorang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  104. lantakpilah says:

    jgn kutuk org. kita pun sama je. masing2 perbaiki diri. mati nnt amalan masing2 yg dikira. bkn hasil kutuk2 salah org.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. baik sket says:

    conclusionnya, artis memang x leh nk wat contoh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. Nizam says:

    Mcm sundal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. zimi kimi says:

    *SAHAJA*??? xle nk ckp apa dah la…tp bt0l ke name dia fatimah rohani bt ismail? kalo bt0l,y x gne nme EMMA ISMAIL je? dr mn dtg name *MAEMBONG tu? jgn ckp dia ambik dr nme filem MAEl laMBONG dh la..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. sunyi says:

    kesimpulannye…emma si betina sundal adalah bekas sisa org..xkirela ms tu umur 15 ke ape..yg penting dah robos..sape yg kawen ngn emma pasni bley la rs air liur n air mani tinggalan bf lm die..mmg payau la rs..eeeeeeeeee yakkkk!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kalau die bekas org pn,,,yg ko kisah sgt kenape..kalo die dh bertaubat…ALLAH dh ampun kn dosa die.Tp ko ni duk kutuk die…slagi ko xmntak maaf ngn die berdosa la ko.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  109. Anonymous says:

    yang korang semua ni duk mengata orang…diri korang sume nih dh cukup baik ke?ntah2 lagi teruk dari org yg korg kata kan.korang semua ni sebenarnye lg teruk perangainye sbb suka mengata.cermin2 lh diri korang tu sebelum mengata org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  110. Anonymous says:

    Daripada kita asyik mengata dan mengutuk dia, adalah lbh baik kita doakan dia spy insaf dan kembali kepangkal jalan. Tunaikan tanggungjawab kita sbg org islam yg sentiasa mendoakan saudara seislam. Itu kesilapan dia, biarlah Allah shj yg menghukumnya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. Something wrong says:

    “Orang akan lihat saya seolah-oleh seperti perempuan sosial tetapi HAKIKATNYA saya hanya berpakaian seksi dengan memakai seluar pendek dan bercium serta berpeluk SAHAJA. Tiada apa yang perlu diperbesarkan. Malah saya berpeluk dan bercium dengan seorang lelaki yang sama iaitu kekasih saya SAHAJA ” apa kena lah dgn ayt nie???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0