Written by Bella | September 28th, 2016

Nama Idris Khan menjadi sebutan ramai ekoran isu foto bogel beliau bersama Atikah Suhaime yang telah tersebar baru-baru ini. Kata orang, Idris menerima pelbagai kritikan dan hinaan daripada setiap sudut.

Setelah lama berdiam diri, Idris memberitahu meskipun beliau dihimpit kontroversi lucah, namun ia sedikit pun tidak menjejaskan kariernya dalam bidang lakonan.

Pada masa yang sama, Idris memberitahu peguamnya telah menasihati beliau untuk tidak memberikan sebarang komen mengenai isu foto bogel berkenaan kerana ia masih lagi dalam siasatan. Idris menyerahkan segala tindakan lanjut kepada peguamnya.

Alhamdulillah rezeki saya semakin bertambah dan karier berjalan seperti biasa. Peguam saya menasihatkan agar tidak memberikan sebarang kenyataan sebab ia dalam siasatan sekarang ini.

Pelbagai spekulasi  yang tercetus mengenai dalang penyebaran foto bogel Idris dan Atikah. Antara nama yang dikatakan melakukan hal berkenaan adalah Ammar Alfian.

Malah, Idris pernah menghubungi Ammar dan seakan menuduh beliau sebagai punca kontroversi lucah ini timbul.

Kesal dengan sikap Idris, Ammar telah tampil untuk mempertahankan dirinya dan menafikan segala dakwaan yang dilemparkan kepadanya.

Ammar juga mencabar Idris dan Atikah untuk tampil dengan bukti yang kukuh sekiranya beliau adalah dalang yang dimaksudkan.

Sumber Berita : mStar Online

11 responses to Isu Foto Bogel Tidak Jejaskan Kerjaya Saya – Idris Khan

  1. Anonymous says:

    Dalam siasatan siapa weh?

    0

    0
    • Anonymous says:

      David Teoh ngadu kt Interpol. Sebab Atikah tu dibawah produksi Metrowealth. Tu la kalut si apek tua tu….takut filem Volkswagen Kuning tak laku.

      0

      0
    • Kak Ton says:

      Korang semua dah kena kelentong. Hahahah.
      Ni la game David Teoh.. nak jual nama Atikah Suhaimi yg berlakon dlm syarikat dia. Macam Safiey Illias juga. Konon bertaubat waktu nak launching product baru. Dah boleh agak la woi. Guna otak kalian la.

      0

      0
  2. deris says:

    x minat ..sori bro, lu kasi setel dlu kes lu..wa pon x tgk ape cite lu blakon..

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    jantan keberet!!

    0

    0
  4. pemerhati bebas says:

    “Alhamdulillah rezeki saya semakin bertambah dan karier berjalan seperti biasa. Peguam saya menasihatkan agar tidak memberikan sebarang kenyataan sebab ia dalam siasatan sekarang ini”…ayat x menahan..rezeki bertambah konon…nak sedapkan cite statement nak best2…ntah2 xde sape sudi amik die berlakon…bajet ade peguam…peguam bodoh mana amik kes ko ni…..bajet bagus je mamat ni..dh kantoi x pyh le nak hipokrit….

    1

    0
  5. Kak marr says:

    Banned je die n si tikah tu dr msk mn2 stesen tv..nk support wtpe lg..xyhla nk kte ko xslh..aksi threesome ko dgn ammar n tikah tu mmg btul pn,bkn edit..kalo si ammar tu da ngaku kte gmbr tu mmg die,xknla muke ko n tikah tu plak yg edit..tlg jgn igt org sebiol korg bdua eh..

    0

    0
    • Salamat Munak says:

      setuju…mohon semua pihak BANNED depa berdua nie…buat semak industri je…puihhh…!!

      0

      0
    • kakramram says:

      ye betul. BANNED je la. faizal tahir pun kena. yg ni tkde org nk take action pulak. semak tgk ko ni la deris. berlakon pun mcm org malas.

      0

      0
  6. Jaga Buat2 Lupa says:

    Ini semua strategi David Teoh nk naikkan nama Atikah. Tiba2 je keluar filem Volkwagen Kuning kat panggung. Puihhh.

    0

    0
  7. sentap says:

    femes ke ko…baru nama nak naik dah isu gambar bogel…binatang pun pandai malu…

    0

    0