Written by AbangNara | February 5th, 2013

Agak terkejut juga mendengar alasan isteri kedua Adun Paka, Mastura Othman memohon cerai daripada suaminya. Tambah mengejutkan Abang Nara ialah apabila mengetahui kakak Ella turut terlibat di dalam permohonan cerai ini.

saidatul

Saidatul Aminuddin, kakak sulung kepada ratu rock negara, Ella merupakan seorang pengusaha butik dan jurusolek profesional. Pada hujung tahun lalu, Saidatul dan suaminya, Zakaria @ Ariffin Abdullah telah keluar di sebuah majalah hiburan yang menjadi punca permohonan cerai daripada Mastura, isteri kedua Zakaria. Kata Mastura:-

Saya tidak boleh terima apabila gambarnya dengan isteri baru terpampang dalam majalah hiburan. Ia satu publisiti murahan dan tidak sesuai dengan jawatannya sebagai YB (wakil rakyat). Saya rasa tindakan beliau mengaibkan keluarga dan menjatuhkan imejnya dalam politik dan itulah punca saya memohon cerai ini.

saidatul Apa pun Abang Nara taknak komen mengenai kes penceraian ini. Cuma mahu ucapkan tahniah kepada kakak Ella kerana telah selamat berumahtangga. Nampak gayanya hanya tinggal Jojie sahaja yang masih single. Semoga dipercepatkan jodoh buat Jojie. Sama-samalah kita doakan. Sumber asal Kosmo.

P.S: Angkasawan membasuh tangan di angkasa lepas.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to Isteri Adun Paka Mohon Cerai Kerana Publisiti Murahan Suaminya Kahwini Kakak Ella

  1. bukan artis says:

    hurmmm…susah nak cakap byk2 kalau kes cerai berai. sah laki x mintak kebenaran bini tua ni. tu yg mengamuk tu

    0

    0
    • amoi says:

      Selalunya gitu lah..har har har..Ke isteri tercabar??

      0

      0
      • sang says:

        eleh, si mastura ni bini no.2, dulu masa ko kahwin rampas suami org, ko x pikir ke perasaan bini pertama? padan muka ko!

        0

        0
        • bon says:

          sebenarnya bini no2,3,4 utk zaman ni semua useless!! nak hidup senang express, nak glam lebih..bini pertama gak yang setia hujung nyawa dgn suami tu, susah senang bersama, tak kecoh mcm si mastura ni..si mastura ni dah kene batang hidung sendiri tu yang kecoh meroyan tuhh!

          0

          0
        • Anonymous says:

          padan muka. masa nk ambil hak orang tak ingat pulak perasaan org.. sll nye perampas ni mmg tak leh terima klau harta rampasan diaorg tu pulak yg di rampas..
          klau bini 1st yg naik angin boleh diterima tp klau 2nd wife yg lebih mmg tak sedor diri ler..

          0

          0
        • Juliana Banos says:

          kena batang hidung sendiri padan muka, tu la karma… sendat u better jaga2 jejai tuh…

          kukukata.blogspot.com/2013/02/ekspersi-wajah-ketika-blow-job.html

          0

          0
        • lila says:

          ni YB dr parti mn ni?

          0

          0
        • Anonymous says:

          2 3 tahun lg turn si saidatukhusna ni pulak mintak cerai kot sbb ada si YB ada perempuan lain pulak..

          adat di dunia.. kita ambil hak org nnti org ambil pulak hak kita..

          bini no 2, 3, 4 apa pun tak boleh…

          0

          0
        • PADAN MUKA KO LA! says:

          HAHAHAHA BARU AWK TAU…SIAPA SURUH DULU AMBIL ORG PUNYA?? BETINA JAHAT! BUAT JAHAT KAT PEREMPUAN LAIN…SKRG PEREMPUAN LAIN BUAT JAHAT KAT AWAK PLAK…! KARMA!

          0

          0
      • sang says:

        eleh, si mastura ni bini no.2, dulu masa ko kahwin rampas suami org tu ko x pikir perasaan bini pertama? padan muka ko! rasakan!

        0

        0
        • Anonymous says:

          ape bodoh beno bini YB ni?? islam dh halalkn berpoligami, ko pg susahkn keadaan tu nape? logik ke hanye semate2 sbb2 remeh dia mintak cerai???

          0

          0
      • guli says:

        tuhan tu kn adil..nk isteri yg baik kena cerminkn diri sendiri dulu jgn part nk sedap ikut sunah tp rasul pegang tggungjwb dn mnjadi muslim yg beriman..lelaki/suami zaman ni??? tepuk dahi tnye akal

        0

        0
    • Mira says:

      lihat sendiri betapa bermasalahnya wakil2 rakyat be end.. dasar kuat nafsu! cari perempuan muda! jom berhibur dgn video lawak nih.. TUKAR 2013…

      0

      0
    • n says:

      mcm tu pun blh jd isu nak cerai sbb suami masuk majalah hiburan..

      0

      0
      • schascha says:

        dia marah lew pasai time kawin dgn dia xmasuk majalah hiburan….hahahah….hukum karma…dia ambik hat owank…relakan jewla owank ambik hat dia plak…lg maw bising ka…

        0

        0
    • mahaguru says:

      yg masuk majalah tu dia dengan isteri dia, bkn pmpuan simpanan ke, random girl ke. dh halal dh pun.. nk mintak cerai sbb tu? nonsense…

      0

      0
    • Kak Pah says:

      ermmmm laki kawen lain mana xmeroyan oiiiii…mudah2an hubby Kak Pah xberminat nk bukak cawangan lain,klu x skali ngn Kak Pah meroyan sama…ehh tp masa dia nk kawen dlu xfikir ker perasaan 1st wife..apapun bebalik pada qada & qadar..ajal maut jodoh pertemuan semuanya ditgn Allah…

      0

      0
    • planktoon says:

      Muka saidatul tu ada imbas2 pian cecupak kn? Ke ada bau2 bacang…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    bila amik hak org x bising,bila kena blk batang idung br nk bising..manusia2..

    0

    0
  3. kakak neelofa says:

    isteri FIRST dia mana?

    0

    0
    • i kat paka says:

      first wife dia lumpuh, second wife ni pn org kuat politik n kuat cari duit.. noryn la ni yg perknalkan saidatul dgn laki ni..

      0

      0
      • kakak neelofa says:

        lumpuh? ksian weh…..ni cemburu punya psl ler ni…ada ker sbb msuk majalah hiburan sampai mintak cerai! nonsense!!!

        0

        0
      • sang says:

        1st wife die lumpuh? ya allah, kasihannya.. baik lah ko jaga bini ko tu weh, jgn sebok pk nak kawin lain je..memang btol islam x halang pologami, n ikut sunnah nabi, tp aku tanya ko eh YB, sunnah nabi lain ada ko ikut? ada pakai serban? ada bela janggut?

        0

        0
    • XX says:

      ADA KT UMH LER…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    bukan jojie dah kawen ke ?

    0

    0
    • lady pink says:

      bukan jojie dear….kakak yg sulung ..saidatulnisa (make up artis)

      0

      0
      • bkn kakak ella says:

        Lady pink, betullah pertanyaan si Anon tu, merujuk ayat dlm artikel tu kan ada tulis “hanya tinggal Jojie yg masih single.”.

        Rasanya Jojie dah kawen awal drpd Ella.

        0

        0
  5. Whatsup says:

    Bini tua nampak mcm happy je dah bercerai pun.
    laki kalau dah gatal..tayah buat laki pun tape..buat sakit hati adelah.

    0

    0
  6. udang says:

    Setuju ngan anonymous.
    Sesuaiiiiii..

    0

    0
  7. fakyutu says:

    inilah kalau cetek pengetahuan agama, pun bolehhh..~~

    0

    0
  8. Kirana says:

    Hot story u ollssssss.. but again.. kalau xde angin, masakan pokok bergoyang. nanti mesti byk penafian zzz

    0

    0
  9. RIMAS says:

    Apsal bini pertama tak bising yg ke-2 plak over?? ini semua poyozzzz!!

    0

    0
  10. orang paka says:

    owosss…malunye…YB tempat aku glamer sb gosip murahan cmni….
    baik mari tolong baikki atap umah aku yg kene angin smlm woooiiii

    0

    0
    • AKU says:

      RUMAH KAU, BAIKI LAH SENDIRI..

      0

      0
      • orang paka says:

        aku minta bantuan ngn pok ya ni…xdpt2….klo dpt bli atap xpe dh..upah len ak xmmpu…bia psg sdri la ni..xkn nk jemput ko la psg

        0

        0
        • apple says:

          aku dulu penyokong bn tapi sekarang tak dah sbb…
          sepupu aku nak sambung belajar kat kolej, so nak mintak pinjaman ngan Yayasan bawah satu negeri ni. Nak isi form kena mintak sign adun kwasan dier , sepupu aku ni pegi la jumpa adun, pastu si adun melayu ni tak nak sign form dier..sbb, die check then dpt tahu pak sedara aku ni ahli pas so, die ckp kalau nak smbung belajar carilah peruntukan sendiri-bodoh kan?
          orang cina, india bila pakai topi ade lambang dacing die sign ajer..
          tak nak tolong melayu..
          aku da tukar parti-sori la!anggap la kerana nila setitik rosak susu seperiuk!

          0

          0
  11. hok aloh says:

    padahal jeles.. kekeke

    0

    0
  12. Dayang Bulat says:

    beautiful nara pun hipokrit.. tak nak ulas pasal permohonan cerai cuma nak congrats kakak ella kawen ngan adun paka, tapi cuba tengok tajuk. pastu confirm la nanti sume orang kutuk kakak ella, isteri adun, n adun sendiri, beautiful nara je yang selamat, padahal dia yang timbulkan huru hara. bluek! boo!

    0

    0
  13. paka says:

    lawo bini first ag..

    0

    0
  14. Mirai Suenaga says:

    aku tau apa dia rasa skang ambil laki org. padan muka.

    0

    0
  15. paka says:

    laa..bini no 2 ke yg ats tu..aku ingt yg ptma tdi..pape..lawo yg ats gk laa

    0

    0
  16. tora dtg lagi says:

    Dulu ambik laki org bole terima,ni org ambk laki dia xleh terima.so terima la,,

    Terima kasih

    0

    0
  17. mak lampir says:

    tapi die ni bini no 2 kan.. so kakak ella adelah bini no 3.
    xsalah la berkongsi kasih kan…tapi xbolehla asik nak jadi yang bongsu aje..
    dah berdua esok bertiga, lusa pasti akan berempat…

    redha dan tawakal la…. isteri no1 okay aje kot..dah laki die cenggitu..

    0

    0
  18. fake says:

    (bini adun ketawa puas)hurmmm… mmg lama dh kot nk minta cerai..gmbr sbgai alasan jea..

    0

    0
  19. Zaza Muhammad says:

    Kat Trg, tak perlu izin isteri pertama atau kedua atau ketiga utk berpoligami, just kebenaran mahkamah je layak ke tak layak utk berpoligami, demi menjaga kebajikan isteri2 lain.. klu makan tak cukup, mahkamah pun tak bg kebenaran. klu nk kawen gak, kawen aa pahtu tanggung le sendri klu tak cukup makan pakai atau tidak berlaku adil..

    0

    0
  20. Mr Reader Hensem says:

    Anggun jugak Kak Mastura ni. Dah jadi janda nnt, boleh jd bini no dua I. mmmuuuahhh…

    0

    0
  21. makminahrok says:

    sharing is caring kan..
    abih dulu time dia masuk daun kacau rumahtangga akak no.1 takper la ya… Oh ya sharing is caring.. jgn ambik hati kadang2 kita buat pada org lain tak rasa tapi bila terkena batang hidung sendiri baru terasa..

    0

    0
  22. gigi emas says:

    Sure dari parti PAS

    0

    0
  23. cik ina says:

    isteri no.2 lak kecoh..istri no 1 rilex je..tau lak mrh yer..dulu dia kawen ngan ADUN tuada x yg 1st mrh?? lg 1 alasan cerai sb suami buat publisiti murahan kt mjlh..bg sy x slh ADUN tu annouce kt mana2 press bgtau status dia n kakak Ella tuh…benda baik x kan nk sorokkan? s

    0

    0
  24. ................. says:

    bini no 2 ni x sado ke y dulu dia pn rampas dari isteri pertama…bini 1 x menyalak..bini no 2 plk y meroyan…..masa ambil laki org dulu leh terima..tpi skg bila laki dia d rampas baru la tahu y langit tu tinggi ke rendah……ni namanya dunia balas dunia….

    0

    0
  25. gohanbingoku says:

    nara,,,stop la cter pasal politik ke ahli politik ke ahli sukan kerr…ni blog hiburan kannnnn..cter kalo best xpe gak..wat semak je r die org niii..

    0

    0
    • janda rmpas hubby org lagiiiiiiiii says:

      ini blog mngumpat secara berjemaah. jom kita semua mengomen sambil berlagak suci u all
      muahhh!!

      0

      0
  26. molek says:

    haha..lawak laa..istri no1,ok jer pon..yg u ni no 2 plak yg meroyan …alasan u mcm kes jelez ni..sabor jer lahhh

    0

    0
  27. janda mengangkang lagiiiiiiiiiiiii says:

    happy sgt2 dpt rmpas hubby org. pastu bila hubby tu ada girlfren lain, mengamuk mnyumpah pulak. mcm gmpang je kn

    0

    0
  28. Anonymous says:

    sebelum ni..gatal sanggup jd no.2..gembira je..x peduli pun perasaan bini no.1..bila laki dah gatal nak bebini lg..mengamuk pulak…ada pulak perasaan marah…dulu masa time awak rampas..xde perasaan pulak, janji diri sendiri bahagia…sendiri buat x ingat..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Kalau aku jadi kak Mastura ni tak kuasa aku nak meroyan mcm ni. Suami bukannya kawen dgn org muda pun. Kakak Ella ni dah 1/2 abad apa, muka pun cucuk2 dah jadi mcm anak harimau malaya aumm…….auummm……

    0

    0
  30. aku org dungun says:

    aish..cmnela gosip adun paka ni leh sesat cni..memalukan je
    kesian kat anak dia..ak knl ank dia..1 skolah ngan ak dlu..

    0

    0
  31. starshine says:

    HAHAHAHA MANA X PANAS…BINI NO 2 UMO 46 THUN..SEKALI BINI NO.3 LAGI TUA DARI DIA….KOT CAIK LAGI MUDA X LEH CKP APA LAH..INI LAGI TUA DARI DIA..APEHEY NYE YEOP…KIKIKIKIKIKIIKIKI

    0

    0
  32. juju says:

    umr kakak ella brpe erk..

    0

    0
    • kakak neelofa says:

      ko agak2 lah….ella pun dh 47 thn ni…..atas dia ada jojie lg…..haaaa…xker sparuh abad?

      0

      0
  33. starshine says:

    heheheheh bini no 2 kata – dia bukak henfon laki dia and jumpa gamba kemal*** perempuan n tya laki dia ini isteri you ke? …giler!!

    0

    0
    • L8nda says:

      Tu la.. Korang semua nk judge mastura as bini no 2. Apa yg kakak ella ni sendiri buat dh xbetul.. Ada ke hantar gambar KEMALUAN. Oh abg nara sblum post artikel kan… Korek2 la dulu citer sebenornya.. Jgn cpt nk post je.. Cerita sebenar lak terkubur.

      0

      0
  34. mama says:

    tuh laa…..apa2 laa…..cuma nk abg Nara tlg tegur Halim Othman kat radio tuh……kenapa dia tuh? Asyik nk pekena org je….mcm laa dia tuh baguss sgt…ada satu pg tuh….hakak tgh drive nk g kojer….dia tgh interview si Mawi…..wp hakak bukanlah gila sangat kt sesapa….tp hakak jd kesian kat si Mawi tuh…mcm dah di malukan dgn si Halim Othman neh…..dia ejek2 Mawi menangis masa di umumkan jd juara AF dulu tu….on air!!! live okeh….pakat gelak2…..pastuh kutuk2 gelaran Mawi World….ntah haper2…..dia ingat dia boleh World ke? Dengar lawak bodoh dia pun dah naik bosann…..dulu i suker kalau Nabil kenakan dia….berlagak sgt!!! Skunk Nabil pun dah tak gandingan ngn dia…sb nampak sangat dia tenggelam ngn Nabil….tp ttp tak sedar diri….boleh tak jgn kutuk org tak tentu pasal? Bila time Dato’ Siti di wawancara….kemain gatallll!! Dia ingat bo tackle Siti laa…..rasanya Siti pun tak pandang……tolong eaa abg Nara…..rasanya Halim Othman dah melampau!! Kami yg dengar kat radio neh pun sakit telinga laa dgn lawak bangang dia……plsss laaa…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Betul ke sunshine? Kalau betul itu mesti utk ditenung-tenung, dibelek-belek di waktu lapang. Masalah rakyat ngko x nak tengok asyik dok kelebet benda tu aje lah.

    0

    0
  36. Selipo says:

    telek tepon jumpa tuuutttt!!!!! hahahaaa….dasat nya smp nk tunjuk ‘barang’ baru dapat YB…hakhakhakkk…buat malu pompuan je

    0

    0
  37. tasya says:

    ala mastura…. kalo aku.. xlupa aku n ank2 sudahla…. ko bole fokus amal ibadat…. lgpun laki ko mampu kot kwin ramai… mungkin dh takdir ko hidup bermadu…. lain la dia berzina dng ppuan lain.. yg ko beria2 nk malu… bkn ko sorg je hidup bermadu dlm malaysia ni

    0

    0
  38. tiara says:

    lelaki jugak yang untung……

    0

    0
  39. intan says:

    setau aku dh lama aku dengar POK YA ni kawin ngan kakak ella,berita murahan sungguh,wat malu or PAKA je

    0

    0
  40. Anonymous says:

    masa amik hak org ayat sharing is caring.bila hak dia kena amik.ha tu dia..tak logik langsung..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    HUKUM KARMA YAAAAA….
    NI AKU NAK BAGI TAU PADA YANG MENGUKUTUK BAGAI NAK RAK NI .. NANTI HUKUM KARMA TU JATUH LAK KAT KORANG2 YANG GILA NI.. TAMBAH2 YANG MENGOMEN NI ANAK2 DARA TUA, BOHSIA2 YANG TAK LAKU.. HUKUM KARMA LAH SGT..MENGATA, MENGUMPAT, MENGEJI..SATU HARI NANTI KO DAPAT HUKUMNYA PULAK.. HUKUM KARMA..

    0

    0
  42. tengku minah jambu merah biru says:

    bagos lah cik mastura mintak cerai ngan laki …lagi pon kalau kite tk puas hati ngan laki bila2 leh mintak cerai…buat ape nk simpan laki yg ada bini dua tiga buang masa aje ! jadi janda dn idop sendiri lagi senang n puas hati daripada kite asek2 pikir kn lakiiiiiiiiiiii aje tkde makna lah !! semoga cik mastura tabah n bersabar ok …jangan pikir yg janda tkde laki tk boleh idop ok ..tapi mesti la nk usaha kerja simpan duittttt tk payah lah nk pikit2 pasal laki lagi pegi jahanam lah ngan dia huh !

    0

    0
  43. owcemmmmn says:

    bayar cash u olllss..ambik ko..

    0

    0
  44. yuyu says:

    lelaki juga yang untung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  45. anoynamous says:

    Mungkin bila jadi isteri no 2 dia tak rasa berkongsi kerana 1st wife itu lumpuh .Inilah pemimpin UMNO gila glamer nak kahwin dengan orang yang relate dengan dunia artis. Kakak Ella itukan mekap artis.

    0

    0
  46. anoynamous says:

    dia tak rasa bermadu dgn isteri pertama sebab lumpuh.Inilah pemimpin UMNO suka sangat dengan dunia artis. Kakak Ellakan mekap artis.

    0

    0
  47. Anonymous says:

    mane korang tahu dea rampas laki tue dari 1st wife???
    korang ade kat situ ke???
    kenape nak cakap,nak komen kalo tak tahu situasi sebenar???

    0

    0
  48. iman says:

    erm mmg dy brmadu n npk cm rmpas dr first wife xp korg sume xtaw wife first lumpuh dy yg amik brt tlg somi dy n dy yg kuat bkerja..bley di katakn hasil kewangn dr c mastura ni la n laki dy jd yb pon mastura ni byrkn yurannye smp menang n jd wkil rkyat…dy yg bpenat lelah bgai ble da senang sket x alih2 lakinye wat hal gtai kwen lg mne x bengang wehh..yg joji pon stu da xd jntn len ko nk caras ni sbb ak kurg minat retis msia gn prangai ygske mrampas bf/laki/tunang je kjenye….wat malu org ganu lg2 belah2 paka je..

    0

    0
  49. shril says:

    Aku kenal sgt Mastura ni..bini seken yg sombong, blagak giler..org nk jumpa YB, dia tapis dulu..masa kawin dulu, die rampas dari 1st wife..anak2 1st wife sume baik2, tp anak die ni tak mcm org, aku malas nk cite kt sini…n utk info korang, 1st wife die ok, sihat walafiat je..sgt penyabar orgnya..mngkin Tuhan nk tunjuk berkat kesabaran dia slama 20 tahun ni, bini ke2 diceraikan..mcm2 dh si mastura ni buat kt 1st wife, tp dia x pernah melatah..sbb tu YB masih sygkn dia…

    0

    0
  50. loli says:

    hati pmpuan mn xsakit kalo di madukn????? tipula kata xmarah n cemburu!!! nauzubillah!! mintak simpang. xsuke la pmpuan yg sk mrampas laki org ni.sbg pmpuan xtau ke mcm mn rs sakit ht bl laki ko kna rampas?? dr pendam seribu rase buat dosa je baek mintak cerai.

    0

    0
  51. ana sofia says:

    huh… kalau i jadi mastura kan…i tak minta cerai…i akan minta wang puluh2 ribu bankin dalam akaun i setiap bulan…hahah…baru puas hati i…

    0

    0
  52. preity zinta says:

    sakit hati wo..bab tu dia minta cerai..mana lg ngn malu org tgk laki kwin lg masuk majalah lak tu..sibuk nk poligami…kalo dh mampu sgt nk poligami…p kawin ngn ibu tunggal yg hidup susah la..ni kawen ngn saidatulnisa yg dh sedia kaya tu..
    selalu lelaki kalo nk poligami msti cr bini muda yg keje jg..kat situ dh npk x mampu sbnrnya..

    0

    0
  53. anon says:

    kan ade dh bgtau first wife dia lumpuh…bila isteri dh xmampu melayani suami maka si suami berhak menikah sorang lg…skg bukan soal bini no 1 atau 2 nk kecoh atau meroyan…maybe first wife xmampu nk bersuara sbb dh uzur..so yg ke 2 ni menuntut hak sbg isteri…kan si no 2 dah bgtau…suami xpulang2 sejak disember..maka suami xberlaku adil….dah elok la tu, klu xleh nk berlaku adil baik lepaskan aje…lepas dosa masing2.
    lagi satu yg tuduh2 dia rampas suami org tu korang tahu ke dia rampas? mana tau isteri peetama izin atas sbb keuzuran..xpsl2 jd fitnah!

    0

    0
  54. Anonymous says:

    erm tiga2 bini dia aku kenal. pening wei. Apapun Allah Maha Kuasa.
    Kesian kat bini no satu. tak lumpuh pun. sihat cuma laki tak amik peduli. bini no dua ni pun kesian sbb dia duk tanggung laki dari dulu tup tup laki kawin lagi. binino tiga pulak ku ucapkan selamat maju jaya.

    0

    0
  55. honeywellz says:

    Runcing dagu kakak Ella ni, yelah mekap artis kan……sekali2 tengok nampak macam drag queen pulak….

    0

    0
  56. Anonymous says:

    bini tua apanya..dia bini no 2..

    0

    0
  57. Sahri says:

    Mmg betul bini 1st dia alhamdulillah sihat walafiat. Dan ada yg kata bini no. 2 ni yg tanggung laki dia, salah tu…mastura ni dok sapu projek sana sini hanya kerana die bini YB..YB ni plop mmg lah org berniaga dari sebelum jadi calon lg…mmg kaya dh sblm jd YB, sbb brkemampuanla org jdkn dia calon…aku letak keslhn atas mastura ni, org kmpung mmg tak suka dia, sombong..mulut jahat…

    0

    0
  58. Anonymous says:

    99 komen? Meh aku cukupkan jadi 100

    0

    0
  59. adun paka says:

    uit… ko orang… isteri kedua aq minta cerai pasal kantoi mms gambar 18sx bini ketiga aq…. by the way isteri kedua aq xnak karier politik aq jatuh.. sejak dua menjak ni pembangkang kuat betul kt terengganu.. kesian aq nak berbulan madu dengan isteri ketiga tak dapat.. main mms je lah.. wahahaa.. kesian aq tau…

    0

    0
  60. SIti says:

    POK YA POK YAAAA..bakpe jd gini pok ya weh?mg rasmi mesyuarat PIBG siap bg ceramoh politik.kutuk2 nik aziz siap besorkn gambor nik aziz lg..rupanye gambor tutttt jgk yg menjd pujaan hatimuuu..beruboh la yer wahai pok ya..jgn wak malu org kg lebih2 ngak

    0

    0
  61. spm 08 says:

    Huk aloh Pok Ya ni koya lebih. Aku ingt lgi time sekolah dlu2 die djemput bg ceramah psl ape ntah aku dh lupa tp yg xboleh blahnye kami ni sah2 mase tu budak sekolah bwh 18 tahun Pok Ya ni xabes2 kemain kutuk parti lain. Mmg berbulu je aku. Ade ke patot ceramah politik kat budak sekolah…

    0

    0