Written by AbangNara | October 22nd, 2013

Susulan dakwaan  menggunakan individu berpengaruh untuk menggugurkan kes polisnya, isteri Adi Putra iaitu Aida tampil ke hadapan untuk menjelaskan dakwaan tersebut. Menurut Aida, kes tersebut masih di dalam siasatan dan mereka berdua tidak pernah berjumpa sesiapa untuk menggugurkan kes tersebut.

isteri aida putra

Kata Aida kepada Sinar Harian:-

Saya baru sahaja mengetahui perkara tersebut (dakwaan Adi menggunakan individu berpengaruh) hari ini (semalam) kerana tidak membeli akhbar Ahad lalu.

Sebolehnya saya tidak mahu memberi sebarang komen mengenai perkara ini kerana seperti yang Adi dan saya pernah katakan sebelum ini, kes ini masih dalam siasatan polis dan saya tidak mahu mengganggu siasatan.

Namun, ingin saya tegaskan di sini, saya atau Adi tidak pernah menggunakan sesiapa untuk membantu menggugurkan kes ini. Sesiapa yang tidak percaya boleh siasat sendiri atau tanya sendiri pihak berkenaan

adi putra

Malah menurut Aida lagi, sidang media akan diadakan sebaik sahaja keputusan kes ini diperolehi daripada pihak polis. Sementara menunggu, sama-samalah kita menanti dengan penuh kesabaran. Abang Nara pasti ramai yang mahu tahu kebenaran di sebalik kontroversi yang melanda Adi Putra. Sama-sama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Isteri Adi Putra Nafi Dakwaan Guna Individu Berpengaruh Untuk Gugurkan Kes

  1. Biskut says:

    Kalau betul pun apa salahnya. Kan kan kan…???

    0

    0
    • ayam jepun says:

      ELEH !!! MAKCIK GEMOK & SELEKEH !! DIAM LA KO !!! APSAL KO YG BERSUARA ! LAKI KO TU MANA ? APSAL TAK
      BRANI NAK KOMEN ! TAPI BRANI JE TUNJUK ANGRY BIRD !! HAHAHA !! INGAT KITA ORANG TAK NAMPAK KE ? YG KO MAKCIK GEMOK , HARI2 NGADAP IG NEDIM APA HAL !!! LU PIKIR LAH SENDIRI !!!

      0

      0
      • ish ish ish says:

        Sedapnya mengutuk dn mengaibkan org lain mcm ngko tu dh perfect sgt.sedarlah wahai manusia bahawa perbuatan mu ini sungguh keji…ish ish ishh…

        0

        0
        • lol says:

          dah nama dia pun ayam jepun .. tgk jer la macamana keruntuhan akhlak org jepun.. lagi teruk dr amerika… sbb tu la mulut dia lancang dok kutuk org camtu sekali

          0

          0
      • sha says:

        orang yg menghina orang lain dia telah menghina ciptaan ALLAH S.W.T.

        0

        0
  2. Kiki says:

    Wife dia ni sebenarnya free hair ke pakai tudung eh?
    Kadang2 pakai shawl sekerat tapi abang nara letak ni free hair terus, mohon pencerahan pls.

    0

    0
    • cik mia says:

      free hair….ofis bini die dkt ngn ofis aku..slalu jmpe…x pakai tdung pun…tp kt luar aida ni comel…x gemok cm dlm gambor ni…

      0

      0
  3. paukaya says:

    kalau nadeem anak nazri tu bole la kot..hahahahahhaa

    0

    0
  4. sue says:

    Zubir sila jawab

    0

    0
  5. Anonymous says:

    SERIOUS SOMEHOW SAYA SUDAH HILANG HORMAT DAN MINAT KEPADA ADY PUTRA. SO SAD :(

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kenapa eh saya rasa macam betul je gossip ni… Kalau salah, maaf dipinta…kalau betul kamu amat amat mengecewakan, ady putra!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nadim jgn cakap la semua pun lepas.. haishhh dunia2 dah nak terbalik kot

    0

    0
  8. sha says:

    zed zaidi tak nak campur pulak kes ni….

    0

    0
  9. Audrey Hepburn says:

    Tak pernah minat this guy, dan lepas kes aritu, mmg TAK AKAN minat.

    0

    0
  10. JAMBAN TERSUMBAT says:

    ADI KATA PADA BINI ORANG.. DIA SUKA MAIN BELAKANG..
    AGAK2 KORANG.. AIDA NYER BELAKANG VIRGIN KE TAK?
    Wehehehe! CABUTSSSSSS!

    0

    0
  11. eton says:

    Zubir ni kalu x buat cerita sampai rumah tangga orang pecah belah tak sah. Leave them alone. Kalau adi y salah, biar pihak berkuasa y hukum, dan jadikn iktibar. Kalu adi berdosa, biar Allah y balas.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Ady jantan mata keranjang..

    0

    0
  13. anon says:

    Wife Adi ni mmg jenis yg selekeh. Aku yg tak jadi bini celebrity pun jaga makan minum and sentiasa kemas. Aku jaga diri untuk aku dan bukan utk suami or org lain. Frankly, selagi namanya manusia, tak mustahilnya gosip ni betol.

    0

    0
  14. JUBORjubir says:

    Alahhh dkt kecoh kt bukit aman adiputra minta igp ketua polis negara tutup kes, siap nangis n merayu2 lg.. Lagi satu aku tak sokong jubor eh silap jubir tp aku sokong zuan bikin panas jadi wartawan paling popular abpbh

    0

    0
  15. AidaPutra says:

    Terima kasih sgt2 kpd smua yg menghina sy.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    aku tengok la dlm kes ni wife dia y bnyk keluarkan stmnt…ttp la aida selagi boleh ttp…TPI jgn d sangka air y tenang x ad buaya….kadang buaya dia lagi ganas…hri ni tunjuk brbird…sok lusa bagi brbird kt orang lain plk…

    0

    0
  17. man jer says:

    bugima.

    0

    0
  18. […] masih di dalam siasatan dan mereka berdua tidak pernah berjumpa sesiapa untuk menggugurkan Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berpengaruh, Dakwaan, Gugurkan, GUNA, Individu, […]

    0

    0
  19. […] Isteri Adi Putra Nafi Dakwaan Guna Individu Berpengaruh Untuk Gugurkan Kes (26) […]

    0

    0
  20. […] Isteri Adi Putra Nafi Dakwaan Guna Individu Berpengaruh Untuk Gugurkan Kes (27) […]

    0

    0