Written by AbangNara | March 10th, 2012

Seorang demi seorang selebriti wanita Malaysia sedang dalam proses mendirikan rumah tangga. Dan yang terbaru, daripada perkhabaran yang diterima, Irma Hasmie katanya bakal bertunang pada 27 Mac ini. Majlis pertunangan dikatakan akan diadakan di Sungai Buloh, rumah kediaman keluarga Irma Hasmie.

irma hasmie

Daripada apa yang Abang Nara baca, bakal tunang Irma Hasmie berjaya mencuri hati Irma ketika sama-sama pergi ke Tanah Suci dulu. Buat masa ini, identiti bakal tunang Irma masih tidak diketahui. Sekiranya berita ini benar, tahniah Abang Nara ucapkan kepada Irma. Semoga pertunangan ini akan dibawa terus ke jinjang pelamin dalam tahun ini juga. Benda baik tak elok dilambat-lambatkan. Tak gitu?

[jetpack-related-posts]

46 responses to Irma Hasmie Bakal Bertunang 27 Mac Ini?

  1. sha la la says:

    tahniah irma…

    0

    0
  2. cekodok ikan bilis says:

    Tahniah si ayu manis :)

    Wanita yg baik untuk lelaki yg baik. Juga sebaliknya.

    0

    0
  3. maejae says:

    tahniah Irma & pasangan….tiba masa untuk mengecapi kebahagiaan…^_^V

    0

    0
  4. hamba Allah says:

    wah tahniah..irma lawa.. :))

    0

    0
  5. ieaz says:

    alhamdulillah smpai juga jodoh kak irma…..

    0

    0
  6. hebat says:

    Untung la~

    tahniah…

    0

    0
  7. Bunga Lily says:

    Tahniah Kak Irma !! ;) Semoga berbahagia hingga ke jinjang pelamin juga selamanya …. ;))

    0

    0
  8. attention says:

    Tahiniah irma haSMIE.

    0

    0
  9. Cinta Kerana Allah says:

    tahniah kak irma. .
    Smoga jodoh panjang hingga akhir hayat ok!

    0

    0
  10. penaja bunga teloq pechah kenduri kawen irma says:

    1. Tahniah
    2. Congratulation
    3. Power Ranger
    4. Pokemon
    5. Tomyam

    p/s : sure irma mmpunyai reputasii yg sanad baek coz no 1 dare to say yg buruk2x kt sini…bestttt

    0

    0
  11. its me says:

    salam.abang nara,letak la gambar isma y sekarang
    y bertudung litup ayu n x mendedahkan aurat
    bukankah manis.:)

    0

    0
  12. siow-sia says:

    baju tetek. x tutup aurat pon cenggini. sad~

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      hahahahahahahahahahahahaiiii !!!!

      0

      0
    • maknusia biasa says:

      tu gambar masa dia mula2 berhijrah. macam wardina juga masa mula2 dulu tak berapa nak bertutup sgt. tapi sekarang irma dah lain. dah labuh jilbabnya.

      to abg nara, plis jgn siarkan pic mcm ni. tak update la lu bro

      0

      0
  13. Adibah says:

    congrats irma ;)
    semoga cepat naik pelamin…

    0

    0
  14. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape gak nye bakal tunang irma ni eh? ada kah dia saorang uztaz? pelakon? penyanyi? dramatis? ishhhhhhhhhhh pening lah kepala hotak minah jambu ni ……tapi tkpe lah mungkin jodoh dia dh sampai asal kn jangan jantan gemok perot buncit pendek sudah lah ye irma …..kalau tinggi macm nabil ok………….

    0

    0
    • Anonymous says:

      xkesah la sape or mcmn fizikal bakal tunang dy.. yg pntg dy dh bjaya curi hati irma..ko ade?
      smoga dy dpt mmbimbing irma bsama2 mnuju jannah~

      0

      0
  15. miaaziz says:

    Jumpe pon bile same-same nk ke tanah suci.. mmg mudahan jodoh dy yang terbaiklah..

    0

    0
  16. nani says:

    Abg Nara,

    Please tukar pic Irma yg baru. Ini dah lama. Tudung dah labuh dah. Sama je macam kat Kolum Murai..Please ye Abg Nara. Lps ni nk siarkan pasal Irma, Tukarlah gambar yg latest. nanti jadi fitnah.

    0

    0
  17. […] Seorang demi seorang selebriti wanita Malaysia sedang dalam proses mendirikan rumah tangga. Dan yang terbaru, daripada perkhabaran yang diterima, Irma Hasmie katanya bakal bertunang pada 27 Mac ini. Majlis pertunangan dikatakan akan diadakan di Sungai Buloh, rumah kediaman keluarga Irma … Continue reading → […]

    0

    0
  18. meriam buluh says:

    bestnya irma……semoga jodoh kalian berkekalan hendaknya. tahniah sweet irma.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    mntk tolong to abg nara sila siarkn gmbr irma yg trkini…ni gmbr ni blh mndatangkn fitnah pd irma..sila padam…sesame muslim jgn mngaibkn org ..sekian =)

    0

    0
  20. nur says:

    tlg ya abg nara..padamkn gmbr….nt tak trtanggung dosa dk siar gmbr lma..org tu dh berubah kearah baik dh..siarkn gmbr yg trbaru,yg auratnya trjaga…bkn ape tkt nt esok2 abg nara pn ada saham disana..sbg peringatan sesame kite jga…yg slbhnya wallahualam :)

    0

    0
  21. Sudah sampai masa untuk berkeluarga..tunang dulu…heheheheh

    tahniah……..

    0

    0
  22. i luv lemonate says:

    tahniah kak irma..aah sy sokong blogger nara patut tukar picture ini yg boleh mengundang fitnah.sekian

    0

    0
  23. awin says:

    aku suka irma kahwin ngan ustaz Don!!!!!!!!!!

    0

    0
  24. afiey says:

    alhamdulillah. lelaki tu bertuah dapat irma, tapi irma pun bertuah bakal bersuamikan lelaki tu. dua-dua baik, sama cantik sama padan.

    0

    0
  25. mizz mizan says:

    baru dua minggu lepas on 1st march g tgk movie Ghost Rider @ Beanie Plex SUnway Pyramid,,,,,lewat malam tu nmpk Irma & bf n dua lagi perempuan menemaninya tgk movie malam itu…jejaka itu hensem orgnye

    0

    0
  26. […] Irma Hasmie Bakal Bertunang 27 Mac Ini? (45) […]

    0

    0