Written by AbangNara | November 25th, 2014

Yeah~~~~ Apabila sudah kembali solo, percutian bersama rakan-rakan sejantina pastinya amat menyeronokkan. Iyerlah kalau ada kekasih hati pasti agak terbatas nak keluar berjalan-jalan, lebih-lebih kalau ke luar negara. Kalau tak ajak merajuk, kalau ajak nanti macam-macam pula khabar angin yang timbul. Terbaru, Intan Ladyana telah berkongsi beberapa gambar percutiannya di Venice, Itali bersama rakan perempuannya. Menarik!!!

intan ladyana

Seronok pulak Abang Nara tengok Intan Ladyana naik gondola. Salah satu impian Abang Nara tue. Walaupun berada jauh di negara orang, Intan Ladyana telah digosipkan sudah mempunyai kekasih baru sebagai pengganti Kamal Adli. Berkata kepada Mstar Online, pelakon jelita tersebut menafikan perkara tersebut:-

Hahaha.. Mana adalah. Suka hati saja cakap macam itu. Lelaki itu kawan biasa saya, bukan kekasih. Saya belum ada teman istimewa lagi. Pelik, lagipun gambar itu biasa sahaja dimana saya bersama rakan-rakan. Bukannya berdua dengan dia

intan ladyana

Rasanya Intan Ladyana pun tak tergesa-gesa mahu mencari kekasih baru. Sementara masih solo ini, baiklah enjoy sepuas hati dulu. Kasi habis dulu tahun 2014. Tahun 2015 nanti barulah fikir mengenai kekasih. Tak gitu? Beberapa lagi gambar Intan Ladyana di Venice dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


intan ladyana
intan ladyana
intan ladyana
intan ladyana
intan ladyana
intan ladyana

32 responses to Intan Ladyana Bercuti Di Venice, Nafi Sudah Ada Pengganti Kamal Adli

  1. gadis cancer says:

    i m firsttt……….ihiihih…oklah tu

    0

    0
    • ada aku kisah? says:

      oh ye ke?tahniah!
      dlu skola dpat no 1 x? :)

      0

      0
    • momoii says:

      Intan Ladyana ni memang cantik lah.. Ingat lagi 5 taun lepas waktu form 5 tengah belek surat khabar utusan free dapat kat sekolah tu tiba2 budak kelas aku chinese girl tegur “siapa perempuan ni? cantiknya dia” aku cakap ni Intan Ladyana.. pastu dia dok lah puji2 kata lawa sangat, ada mix ke?.. Budak cina ni mmg comel & pandai bergaya. by look at her aku rasa mmg Intan Ladyana ni memang cantik sbb aku bukan pandai bab gaya2 ni dulu.. ni tgk gambar kat atas mmg no doubt she is beautiful..

      0

      0
  2. hayati says:

    her new guy currently now pun dekat italy ada convention.. kebetulan kn??

    0

    0
  3. melati says:

    Hati2 yer di rantau org..

    0

    0
  4. chibi maruko says:

    last night tengok buletin utama tv3 ada news pasal company bf baru intan ada buat something kat italy, ni mesti kes ikut bf out statation sambil jln2 mkn angin…

    0

    0
  5. elsa says:

    kalau tak silap nama bf baru intan tu lufti kot…

    0

    0
    • Anonymous says:

      lufti ke lutfi??rsnye bf die ni kwn kpd suami si liyana jasmay tu kot..bisnessman jgk..

      0

      0
      • zarra says:

        Patut ler clash ngn Kamal Adli sampai tahap xkan sambung balik walau ape pun jadi. Walau si Kamal ni merayu berbulan2. Ade jerung yang lagi besor. Cenggitu kekdahnyewwwwww… Baru teman tahu.

        0

        0
  6. Anonymous says:

    ok laa tuu…dpt y lg bgs n lg baik dr si kamal tuh..masa depan pun cerah..hehe..makin meroyan laa si kamal tu nti..ptt laa beriye kamal nk pujuk intan balek sbb balak br intan lg hebat dr die..kah kah..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    senang aja retis lawa ni, patah satu tumbuh sangat seribu, dah dapat ikan besar rupanya…..

    0

    0
  8. dadat says:

    bgs lah kalau betul ada pengganti. harap bf kali ni tak tunggu lama2 nak menyunting bunga di taman. ye lah berapa tahun lagi Intan nak invest masa utk bercinta cintun yg tiada kepastian kan? dgn yg sebelum2 ni pun dah berkurun lama. kesian nasib perempuan mcm ni..

    0

    0
  9. awek kl says:

    dia ade hak… masa depan dia…

    0

    0
  10. sue says:

    Intan dah tunggu lama. Kesian kat kaum lelaki yang tak tahu menghargai. Bila perempuan angkat kaki, perempuan pulak yang di label jahat kan. Fitrah lelaki. Good for her. Perempuan kalau dah move on, tak pandang belakang dah.

    0

    0
  11. Mawar Kuncup says:

    Tahniah Intan dh jumpa pengganti.. Tapi spe bf baru dia? Pengarah Urusan apa sampai masuk tv.. share sikit..hehehe..

    0

    0
  12. Jah bosan says:

    kenapa la artis malaysia ni nak p bercuti ja kena ada handbag channel nampak sangat kekampungan tu cover la sikit herghhhh

    0

    0
  13. kahkahkah says:

    jah bosan…dengki le tu ko xde bag chanel…ko ade beg channel made n china hahahahaha
    yg sekor tu pulak dh tau cerita artis mcm sampah kata kau, yg kau masuk blog hiburan knp eh?? bangang abadi kot…bodoh

    0

    0
  14. saya org kampung says:

    ni lagi artis… rambut karat yg poyo….

    0

    0
  15. azwan ali dijangka masuk syurga says:

    Kamal adli x bagos ke?komen2 asyik ckp dia x bagus jer..dia jahat sgt ke wei?

    0

    0
  16. Jiji says:

    I yg kat UK.tgk mat salleh mane ade pakai chanel bagai…cap ayam je…tapi elok jee bergaya..org mesia je bagaiii

    0

    0
  17. Intan ladyanosss says:

    Bapak lutfi tu johari baharom mp kubang pasu..nak grab yang kaya biar terjamin,kamal tu apa ada??lutfi ni memang kaya gila..kedai makan mas mono Kat Shah Alam dia yg punya

    0

    0
  18. Cik Anon says:

    nothing much to say semoga you bahagia lah atas kesakitan u tinggal utk orang lain.lutfi is a good man to keep.harap you betul2 boleh keep him to yourself.real man can be stolen like you did,

    0

    0