Written by Bella | December 23rd, 2015

Bakal berkahwin pada hari Jumaat ini bersama pengurus restoran Kulcats, aktres Nabila Huda memberitahu beliau hanya menginginkan sebuah majlis yang ringkas serta sederhana sahaja.

Nabila akan mengadakan majlis pernikahan di Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada jam 9 Pagi.

Menurut Nabila jika perkahwinan beliau kali ini adalah seperti yang beliau impikan, maka ia akan menjadi yang terakhir dalam hidup beliau.

Apa yang saya bayangkan, majlis perkahwinan itu nanti akan diadakan secara serba ringkas di mana ia hanya melibatkan majlis pernikahn sahaja.  Sekiranya perkahwinan kali ini jadi seperti apa yang saya fikir, saya bayangkan dan saya impikan, insyaAllah ia adalah yang terakhir dalam hidup saya.

Nabila Huda sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga bersama Eddie atau nama sebenarnya Zaidi Zailani pada 20 Disember 2008. Namun, mereka berdua bercerai pada tahun 2011. Hasil perkahwinan Nabila dan Eddie dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Keisha Laila yang kini berusia lima tahun.

Setiap pasangan yang berkahwin pasti mahu ia kekal sehingga ke akhir hayat. Tahniah kami ucapkan kepada Nabila Huda yang bakal berkahwin pada hari Jumaat ini, semoga masjid yang dibina kali ini berkekalan sehingga ke jannah dan dilimpahi dengan kebahagiaan.

Sumber Berita: Media Hiburan

22 responses to InshaAllah Perkahwinan Ini Mungkin Adalah Yang Terakhir Dalam Hidup Saya – Nabila

  1. JamaliShadat says:

    mungkin?

    0

    0
    • I like Nabila.... says:

      Nabila,
      Inshaallah….Perkahwinan ini yang terakhir dlm hidup saya.
      Omit…MUNGKIN.
      Yang sangat terbaik dan terindah unt U….Nabila

      0

      0
    • Abil says:

      Aku suka tgk abil belakon..mantap!! Selevel Rita & umie aida. Make up pun biasa2 tak la sbuk ngan bulu mata sepapan…contact lense biru.. even hidup dia mmg obviously kebaratan. ..still responsible pd ank dia…bior le dosa pahala Tuhan tentukan…korang2 xyah sbuk nk judge org…diri sndr pun huru hara…puiiiiii

      0

      0
  2. Ellysha says:

    Tahniah Nabila…Selamat Pengantin Baru…Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  3. Joyah Pok Pek says:

    “Sekiranya perkahwinan kali ini jadi seperti apa yang saya fikir, saya bayangkan dan saya impikan,” – Usaha dan ikhtiar dik..bykkan tolak ansur dan komunikasi berhemah..jgn hanya fikir, byg dan impikan sahaja

    0

    0
  4. ayah anda kulup says:

    rahsia utk menjadikan masjid yg dbina tu kuat..
    pastikan tiangnya kukuh..Insyaa Allah akan kekal..

    0

    0
  5. ONENATION says:

    ketiak dia bersih tak ade rambut ketiakkan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia ni jenis org yg kurang bulu ketiak.senang nak jaga.mcm asben aku…ketiak kurang bulu.pehtu peluh kuat pun tak berbau.
      aku pulak,wajib pakai deodoran.kalau tak pakai…huiiiii masam bau ketiak bila berpeluh.

      0

      0
  6. sotong hitam says:

    adoii!!! sampai ketiak korang tengok!!!

    0

    0
  7. Cnoorping Ba says:

    Nikah itu yg afdal dan di tuntut dlm ugama, bukannya majlis yg gilang gemilang, ianya satu pembaziran….Inshaa Allah, semoga jodoh kali ini akan kekal brpanjangan hingga ke akhir hayat, aaminnn~Tahniah Nabila

    0

    0
  8. che ton says:

    Alhamdulillah .. tahniah abil. Moga di permudahkan..

    0

    0
  9. sora says:

    ketiak dia lain mcm aku tgok…edit kuat la minah nie….kaki edit ke????

    0

    0
  10. Sabri Ali @ Nick says:

    Rasa macam nak sentuh dan belai ketiak akak Abil nih..

    0

    0
  11. Saya sebatang kara says:

    Amin

    0

    0
  12. Maria says:

    banyak larr pondans2 kat sini yg sebok pasal ketiak nabila. Heran aku??? Tu bukan urusan korg la. Sila jaga ketiak korg sendiri yg halus sangat tu. Apa2 pun Tahniah Abil…

    0

    0