Written by AbangNara | March 31st, 2009

gambar artis sambut hari jadi

Kalau anda pandai bergosip, tekalah siapakah artis wanita popular di dalam gambar di atas. Hint-hintnya ialah:-

  • gambar diambil semasa sambutan hari jadi ke 25
  • pernah digosipkan dengan bekas suami orang
  • pernah diboikot wartawan
  • pertama kali gambar bertudung diambil
  • dikatakan punca perceraian seorang lagi artis wanita yang comel

Boleh cuba teka di ruangan komen.

Baca Yang Ini Pulak:-

125 responses to (INSAF)Siapakah Artis Wanita Ini?

  1. eton(bknnamasebenar) says:

    FASHA SANDHA..
    100 markah utk aku!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. tautakpe says:

    Erm…dunia…dunia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. flower says:

    fasha sandha la nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. eton(bknnamasebenar) says:

    eh..jap2..
    ni de mjlis pe ni dak ni pkai tdung??
    xplain sket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. as says:

    ala pki tudung tu skejap je
    pas2 bukak blk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. fizacomey says:

    sape la lg…..lau bukan pasha sandar….ke dinding…huhuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. chantek says:

    Ish….fasha sanda?? biar betul…alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nisa says:

    fasha sandha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. muda(nama sebenar) says:

    fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jue says:

    alah, fasha sanda tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ain says:

    kompom!memg FASHA SANDHA
    tpi aku pelik la awat nmpk baik ja dia nih
    ka bt2 tnjuk baik..siap pkai tdung tuh
    dia bt mjlis pa ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. kiki says:

    fasha sendat la..bace yasin pun nk make up..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. nadeeya says:

    btoi ker hari jadi dia??? ka mjlis cukur jmbul ank kekasih dia…hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. Sakura says:

    Munkin dah dapat hidayah kot untuk berubah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aku says:

    ni mse birthday die r rasenye…bia la die nak pkai sopan g2..kan lebih elok..xkan bace yassin kene pkai seksi2 kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. betty says:

    ada aku kisah? fasha sundal nie nk berubah? nk jadi baik? geli pantat aku!!!! sudahlah perosak, perampas, agaknya buat majlis doa slmt supaya kekasih dia xberbalik kpd bekas bini…takut siot….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. garfield_82 says:

    pashaaaaaa..sambil kembang kempis kan hidung aku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. puteri says:

    sundal la bukan fasha lagi..heheh nama baik utk perempuan baik je, yg sundal utk pompuan yg tertentu, pki tudung utk simpati ngan wartawan wat per…sundal tetap sundal sush nk berubah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. Zaza Muhammad says:

    at least dia reti hormat majlis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. fiza224 says:

    asal die tulis gmbar smbut ari jadi.. ni gmbar die kat mane sbnarnye ye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. iffa says:

    cain fasha …sik kene kutuk jer…harap die segera berubah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. azma says:

    insaf ker…. tak pun lakonan semata mata die kan pelakon terbaik…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. minah says:

    alaa….. dah nama pun sundal, tak lama manernyer tue…. tah berpeluh dalam baju tak tahan panas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. rozy says:

    aik..lau tak silap majlis birthday dia itu hari dia pakai baju bollywood tu..lau tak silap la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. watdefish says:

    ini majlis kenduri arwah lah… semua siap baca yasin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. womanicer says:

    tngk-tngk………coli x pakai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. hanz says:

    harap pasha dapat berubah kepada kebaikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. anakjindari_teko says:

    dah la fasha…..kalo setakat baca yassin ari ni.. aku tau la… ko nak cuci dosa ko kan…. tapi lepas ni..ko g disco balik… minum arak… tekan estacy la plak… konfom… dosa blah mana lak nak ko tebus… ko nak baca quran lak ke… pastu ko buat balik…. adoiiii.. dah la… kalo ko nak berubah,… bebetul la berubah..jangan buat hal lagi…

    ke ko tunggu rede..pasni ko kaco laki orang lain plak… adoi….
    ramai lagi jejaka yang telah berkhatan kat luar tu… ramai lagi teruna kat luar tu… yang dah second hand lak ko nak…
    ko ni memang peminat seluar bundle ke..??

    insaf sikit fasha… penghujungnya..ko pun akan mati gak… dosa..tetap dosa… neraka kata mari…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. budi says:

    bile tak gi mejelis cenggini, org kate sombong la sosial la. bila gi mejelis cenggini tak pakai tudung, org kate lak tak reti reti agama la. bila dah gi mejelis cenggini pakai tudung elok, di katenye puka belakon la hipokrit la. adoila …
    asalkan dia pergi pastu berpakaian yang bersesuaian dah le. dia nk bukak tudung kat luar ke ape ke tu lantak dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. lala87bpgurl says:

    oooo…pasha sandahaaaaa ghupenyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ini gambar fasha sandha masa dia wat kenduri untuk majlis hari jadi ke 25. yang pakai baju hijau tue hari jadi ke 24

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaza says:

      tiap2 tahun birthday ada tema ek…thn dpn tema apa plak agaknya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Anonymous says:

    TUTUP DIATAS TERBUKA DIBAWAH TUTUP DEPAN BUKA BELAKANG LAKONAN BIAR REAL BEB

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. [...] semua memang bijak apabila berjaya meneka dengan tepat siapakah gambar artis perempuan yang bertudung ayu dalam artikel kami sebelum ini. Kagum kami dengan kecekapan mata anda mengecam identiti sebenar si [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Car says:

    fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. swEEt says:

    fasha sendat…opppss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. niena says:

    sape lg kalu bkn fasha sandha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. TintaMaya says:

    hurmmm….manis pun bila bertudung…. naper nak kutuk2 dia…. bukan artis pun byk yg mcm tu… g keje pakai tudung (sebab peraturan tpt keje), bila kuar je gate opis, trus melayang tudung! nampak la rambut yg warna warni malaysia tuh… depan org, pijak semut pun x mati….belakang, dia la ratu segala kemungkaran…lg la hipokrit!! at least si fasha sendat nih dia tunjukkan sifat sebenar dia….satu mesia tau perangai buruk dia! hehehehe…doakan je lah dia betul2 berubah. doa tu kan senjata org2 mukmin…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nana says:

    aha aku raasa pun fasha je cuma die je yang slalu gosip bak cerai berei artis ni kan bagug r da insaf

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. sarrah says:

    fasha sandalah…dia g kenduri arwah ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. nazliez says:

    erm…dh agak dh tu fasha sndha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lulu says:

    pandai lagi dia baca surah Yasin ek….klu pun tang bwh dah terbuka tp pintu taubat sentiasa terbuka jugak….papela Fasha oi, umur ko da leh pk mana baik or buruk. segala yg buruk adalah kehendak dr ko sndri….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. chem says:

    d0nt kn0w what 2 say 2 dat w0man~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kurus says:

    aku suka jerk kt fasha sanda ni.. sebab aku tengok dier kt pilem jerk.. lakonan dier emmang mantap. hal2 luar, antara dier dgn Tuhan jerk. org lain tak tahu yang sebenarnya. Tuhan tahu lah buat kerja Dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. ANIS says:

    FASHA SANDA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0