Written by AbangNara | May 19th, 2009

julfekar, pengurus farahwahida

Patutlah Farahwahida terpikat sampai ajak si Julfekar nie kawin. Hensem gila rupanya si mamat botak nie. Tue yang Farahwahida kecewa sampai lari tanpa berita sekarang. Kesian kat Farahwahida cintanya ditolak oleh Julfekar.

Tapi apa nak dirisaukan. Dengan kehenseman si Julfekar, bukan setakat Farahwahida je yang boleh jatuh hati, ntah-ntah Lisa Surihani pun compem tewas direnungnya. Hehehe.

70 responses to Inilah Julfekar, Pengurus FarahWahida

  1. Anne says:

    hahahahahha…..
    hensemla sgt…
    anne no ate…
    me 1st..heheheheh

    0
    0
  2. tok janggut says:

    AKHIRNYA….DAPAT JUGA 2ND.. WALAUPUN TAK 1ST BANGGE BEB

    0
    0
  3. Lovelyvic says:

    dia ni la yang mengaku dah ter”main” ngan farahwahida banyak kali kan? Iya… aku ingat… mmg dia la orangnya.

    0
    0
    • x-not-x says:

      ter’main’ mcm mana tu?

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        Dia kata dia dan Farahwahida dah banyak kali terlanjur. Farawahida ada ajak dia kawen, tp pd waktu tu dia masih belum bersedia walaupun mmg saling cinta mencintai.
        Punca farawahida lari disebabkan julfekar tegur yang farawahida byk sgt menghabiskan masa dgn family dia sendiri drpd berlatih mempertingkatkan vokal… itulah apa yg aku baca

        0
        0
      • x-not-x says:

        ha?biar benar?ish..ish..ish..terus aku tak minak farahwahida ni….

        0
        0
        • Lovelyvic says:

          Betul… watpe tipu…
          Tajuk artikel tu “Kami sudah terlanjur”, Julfikar
          Dulu banyak giler laman web siarkan statement dia…
          Siap ada muka dia lagi masa ckp gitu……
          Dalam tu dia mmg mengaku dia banyak kali terlanjur ngan farawahida, dia tau berdosa, dia menyesal. Dulu fara ajak dia kawen, dia bg mcm2 alasan, skang fara dh lari, dia plak dah nyesal… dah setuju nak kawen ngan fara…
          Aku tak tipu… kalau tipu kisah ni… semua laman web tu ar tipu aku.
          Tinggal tajuk je…
          alih2 kuar benda ni je “Tiada kebenaran untuk mencapai thread ini atau thread tidak wujud.”
          Aku rasa statement camni tak sesuai untuk tontonan rakyat malaysia kot. Pasal tu semua laman web yg paparkan statement tu kena bagi arahan tarik balik penyiaran. Agaknya la….

          0
          0
        • x-not-x says:

          he…gila la dorg ni..dh tau benda tu berdosa,buat juga..tak nak la minat dgn c farawahida ni.mcm tipu peminat hidup2 pulak.

          0
          0
  4. yann says:

    eeeeeeee………….seramnya aku ngok kehenseman dia tp mmg pdan ar ngan farawahida hehehe…………

    0
    0
  5. lilies says:

    hurmmm..menakutkan..(gaya suara cm sarimah ibrahim)

    0
    0
  6. kiboi.. says:

    wah..aku orang first…hahahahaha

    0
    0
  7. kiboi.. says:

    wah..aku orang first..!!!

    0
    0
  8. kiboi.. says:

    ala..ingat aku first tadi..xpe..hehehe.

    0
    0
  9. PINKY says:

    HAHHA…ENCEM SGT LA TU…

    0
    0
  10. SHA BUDAK BAIK says:

    FARAWAHIDA YG MANA?? SAPER??

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      lar…dulu wartawan bg nama glamer kat dia ni ‘kajol malaysia’…iras2 kajol lar kononnya

      0
      0
  11. eton(bkn name sbnr) says:

    perghh!!!
    nsem gler dowh!

    0
    0
  12. MISS_HUJAN says:

    SERAM KU NEGOK ..

    0
    0
  13. SHA BUDAK BAIK says:

    EN AHMAD….FARAWAHIDA YG MANA….XDE GAMBAR KER….BETUL KER CITER2 KT ATAS TU…..FARAWAHIDA NAK KT DIE?? SY RASE EN AHMAD LG COMEI DRI DIE….GELI LAAA TGOK MUKE LAKI BOTAK NI….

    0
    0
  14. minnie comey says:

    abg butak abg gondolll ne ko kate ensem kak???leh wat mentol da haa…

    0
    0
  15. kiki says:

    hahahha..agak2 la kalau ko nk perli kate ensem….

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Hensem la tu..
      giginya putih memukau..
      botak bersinar memantulkan cahaya..
      Telinga tajam ibarat mata pedang…
      wajah ibarat permukaan bulan….
      berlekuk2 namun indah dipandang pungguk…
      er… pungguk tu bukan aku la…
      pungguk tu farawahida…

      0
      0
  16. SRKJTKL says:

    klu korg nk tau..ni laa cikgu sekolah rendah aku..dlu time g sekolah bwk moto beso tu..moto harley..dr jauh dh leh dgr moto die..dlu die mmg hensem n cool laa..skrg dh tua..biase la..haha..papepon slamat ari guru cikgu julfekar..thanx ajar sy dlu..sbb cikgu sy power bm smpai skrg..

    0
    0
  17. whitelily says:

    apa2 pun x per…yang penting bujang ker suami orang?????

    0
    0
  18. Keliwon says:

    hisshhh….takkan tak penah kawin kot…..bujang terlajok ke…kui..kui..kui…hum..padan nor la ngan c farawahida tuh…kajol msia konon…cehh…elokla tuh….c kajol ngan c kojol…

    0
    0
  19. iu says:

    tak sanggup aku!

    0
    0
  20. mamak ajaib says:

    ini bukan hensem tahap gaban lagi tp dah tahap ultraman nexus….kui 3x….

    0
    0
  21. Elle says:

    eeewww~
    x ensem pon..
    rabun gaknye sape kate dia nih ensem ~
    hahahah..

    0
    0
  22. obama says:

    mcm brad pitt malaysia lah…tp 10x pndang mcm berak perittt…

    0
    0
    • minnie comey says:

      2 kali pandang cam david bekham..2 ploh ratus kali pandang cam david ngah bekam…

      0
      0
  23. jongosss says:

    hahahaha…kentot berbuih aku bca komen korang….eahhheahhh…sendawa aku pn kuar api…mmang hensem tahap ceplossss…

    0
    0
  24. LaRa says:

    emmm x la ensem gila sgt pun…hehe
    dh la hidung besaq hehe…

    0
    0
  25. laila sari says:

    aduh.. dia dah kawen laaa… isteri dia bekas pengetua salah sebuah sekolah kat selangor… ahaks.. aku tahulaaa sangat…

    isteri dia memang sgt baik tp nampak tua sgt cam nenek jerk… adeh tu pasal dia paling arah pd farah waheeda kot.. huhu

    0
    0
  26. yann says:

    jgn2 mamat ni ada pompuan len x? 2 sebab farawahida lari, apa susah2 sgt ramai lg mamat botak yg ada kat dlm industri ni…smbar jerk 1

    0
    0
  27. brojon says:

    ermm..huduh parok…jerawat merate2….damit u

    0
    0
  28. nuci says:

    aku xtahu kat mana kehenseman laki ni..seresly..buta ke apa kalo sngp bwk diri sbb laki ni

    0
    0
  29. shinta says:

    crilh org laen
    klo mcm tu dibilang hendsome
    yg tk handsome mcm mne pulak
    rendah sgtlh teste

    0
    0
  30. sal says:

    tak baik hina org….dapat dosa free jea….semua org nak ensem…mana ada orang yang tak nak ensem

    0
    0
  31. SHA BUDAK BAIK says:

    die nih dlu ex bopren sy…….julfekar ni……hek hek….

    0
    0
  32. pening says:

    Seramlah tgk muke c Julfekar ni..

    0
    0
  33. Jambanbatu says:

    Plik2… Ape nk jd le dorg ni.. Insafla.. Woi nk trburai isi perut aku korg ktuk pakcik ni…lawak gler…hahaha..

    0
    0
  34. mamak says:

    beauty lies in the eyes of the beholder…

    lu pikirlah lah sendiri…

    0
    0
  35. Nik Ajis says:

    ambo tok se nok komen banyak2.. Hanya tue punyo dighi ye tahu sedap ko dak… tapi kalu banyak kali tu pahe-pahe ja lah… ahahahahaha…uhuhuhu… aghaghaghagh…

    0
    0
  36. salmonella says:

    nasib baik aku ni lelaki, kalau pompuan x tidur malam teringatkan kehensemannya yang terserlah.

    0
    0
  37. busybody says:

    Muntah baca kisah dia orang nie

    0
    0
  38. jezlano says:

    nak hilangkan jerawat..nak tumbuhkan rambut…nak lawa…nak hensem…nak pulih dara…layari rahsianoni, semua ada..

    0
    0
  39. nasir says:

    Btl kew Berita nie cm x cya jek!! @@

    0
    0