Written by AbangNara | May 19th, 2009

julfekar, pengurus farahwahida

Patutlah Farahwahida terpikat sampai ajak si Julfekar nie kawin. Hensem gila rupanya si mamat botak nie. Tue yang Farahwahida kecewa sampai lari tanpa berita sekarang. Kesian kat Farahwahida cintanya ditolak oleh Julfekar.

Tapi apa nak dirisaukan. Dengan kehenseman si Julfekar, bukan setakat Farahwahida je yang boleh jatuh hati, ntah-ntah Lisa Surihani pun compem tewas direnungnya. Hehehe.

70 responses to Inilah Julfekar, Pengurus FarahWahida

  1. Anne says:

    hahahahahha…..
    hensemla sgt…
    anne no ate…
    me 1st..heheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tok janggut says:

    AKHIRNYA….DAPAT JUGA 2ND.. WALAUPUN TAK 1ST BANGGE BEB

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Lovelyvic says:

    dia ni la yang mengaku dah ter”main” ngan farahwahida banyak kali kan? Iya… aku ingat… mmg dia la orangnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      ter’main’ mcm mana tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Dia kata dia dan Farahwahida dah banyak kali terlanjur. Farawahida ada ajak dia kawen, tp pd waktu tu dia masih belum bersedia walaupun mmg saling cinta mencintai.
        Punca farawahida lari disebabkan julfekar tegur yang farawahida byk sgt menghabiskan masa dgn family dia sendiri drpd berlatih mempertingkatkan vokal… itulah apa yg aku baca

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          biar betul..buat kenyataan terbuka gitu…erm mmg sesuai la ngan farawahida tu.matching benorr

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zatul says:

          betul ke ni? 1st time aku dgr ni..panas ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ikan kaloi says:

          aikkk? x pernah dgr pun. biar betul? betuk ker x betul ni???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • x-not-x says:

        ha?biar benar?ish..ish..ish..terus aku tak minak farahwahida ni….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          Betul… watpe tipu…
          Tajuk artikel tu “Kami sudah terlanjur”, Julfikar
          Dulu banyak giler laman web siarkan statement dia…
          Siap ada muka dia lagi masa ckp gitu……
          Dalam tu dia mmg mengaku dia banyak kali terlanjur ngan farawahida, dia tau berdosa, dia menyesal. Dulu fara ajak dia kawen, dia bg mcm2 alasan, skang fara dh lari, dia plak dah nyesal… dah setuju nak kawen ngan fara…
          Aku tak tipu… kalau tipu kisah ni… semua laman web tu ar tipu aku.
          Tinggal tajuk je…
          alih2 kuar benda ni je “Tiada kebenaran untuk mencapai thread ini atau thread tidak wujud.”
          Aku rasa statement camni tak sesuai untuk tontonan rakyat malaysia kot. Pasal tu semua laman web yg paparkan statement tu kena bagi arahan tarik balik penyiaran. Agaknya la….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • x-not-x says:

          he…gila la dorg ni..dh tau benda tu berdosa,buat juga..tak nak la minat dgn c farawahida ni.mcm tipu peminat hidup2 pulak.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. yann says:

    eeeeeeee………….seramnya aku ngok kehenseman dia tp mmg pdan ar ngan farawahida hehehe…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lilies says:

    hurmmm..menakutkan..(gaya suara cm sarimah ibrahim)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. kiboi.. says:

    wah..aku orang first…hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      lawakla…kalau kiboi masuk raja lawak ni,kompom menang..hahaha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kiboi.. says:

    wah..aku orang first..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. kiboi.. says:

    ala..ingat aku first tadi..xpe..hehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. PINKY says:

    HAHHA…ENCEM SGT LA TU…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. SHA BUDAK BAIK says:

    FARAWAHIDA YG MANA?? SAPER??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ikan kaloi says:

      lar…dulu wartawan bg nama glamer kat dia ni ‘kajol malaysia’…iras2 kajol lar kononnya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. eton(bkn name sbnr) says:

    perghh!!!
    nsem gler dowh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. MISS_HUJAN says:

    SERAM KU NEGOK ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shinchan says:

      seram?hensem ape…hahaaa…xleh bayang time diorng main…mesti ganas botak ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. SHA BUDAK BAIK says:

    EN AHMAD….FARAWAHIDA YG MANA….XDE GAMBAR KER….BETUL KER CITER2 KT ATAS TU…..FARAWAHIDA NAK KT DIE?? SY RASE EN AHMAD LG COMEI DRI DIE….GELI LAAA TGOK MUKE LAKI BOTAK NI….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. minnie comey says:

    abg butak abg gondolll ne ko kate ensem kak???leh wat mentol da haa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kiki says:

    hahahha..agak2 la kalau ko nk perli kate ensem….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Hensem la tu..
      giginya putih memukau..
      botak bersinar memantulkan cahaya..
      Telinga tajam ibarat mata pedang…
      wajah ibarat permukaan bulan….
      berlekuk2 namun indah dipandang pungguk…
      er… pungguk tu bukan aku la…
      pungguk tu farawahida…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. SRKJTKL says:

    klu korg nk tau..ni laa cikgu sekolah rendah aku..dlu time g sekolah bwk moto beso tu..moto harley..dr jauh dh leh dgr moto die..dlu die mmg hensem n cool laa..skrg dh tua..biase la..haha..papepon slamat ari guru cikgu julfekar..thanx ajar sy dlu..sbb cikgu sy power bm smpai skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. whitelily says:

    apa2 pun x per…yang penting bujang ker suami orang?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      setahu aku dia duda….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • x-not-x says:

        setahu aku pulak,skrg tgh dlm proses nk ceraikan bini dia sbb dia nk kawen ngan farahwaheeda.ni mcm kes penyanyi paling popular negara la kot…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minnie comey says:

          setahu aku,taugeh da abis arini kat pasar..mak aku cakapla..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Keliwon says:

    hisshhh….takkan tak penah kawin kot…..bujang terlajok ke…kui..kui..kui…hum..padan nor la ngan c farawahida tuh…kajol msia konon…cehh…elokla tuh….c kajol ngan c kojol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. iu says:

    tak sanggup aku!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. mamak ajaib says:

    ini bukan hensem tahap gaban lagi tp dah tahap ultraman nexus….kui 3x….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Elle says:

    eeewww~
    x ensem pon..
    rabun gaknye sape kate dia nih ensem ~
    hahahah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. obama says:

    mcm brad pitt malaysia lah…tp 10x pndang mcm berak perittt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      2 kali pandang cam david bekham..2 ploh ratus kali pandang cam david ngah bekam…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jongosss says:

    hahahaha…kentot berbuih aku bca komen korang….eahhheahhh…sendawa aku pn kuar api…mmang hensem tahap ceplossss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      xpayah ko susah2 kua api..die ni pemantul haba yang baik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. LaRa says:

    emmm x la ensem gila sgt pun…hehe
    dh la hidung besaq hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. laila sari says:

    aduh.. dia dah kawen laaa… isteri dia bekas pengetua salah sebuah sekolah kat selangor… ahaks.. aku tahulaaa sangat…

    isteri dia memang sgt baik tp nampak tua sgt cam nenek jerk… adeh tu pasal dia paling arah pd farah waheeda kot.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. yann says:

    jgn2 mamat ni ada pompuan len x? 2 sebab farawahida lari, apa susah2 sgt ramai lg mamat botak yg ada kat dlm industri ni…smbar jerk 1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. brojon says:

    ermm..huduh parok…jerawat merate2….damit u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nuci says:

    aku xtahu kat mana kehenseman laki ni..seresly..buta ke apa kalo sngp bwk diri sbb laki ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. shinta says:

    crilh org laen
    klo mcm tu dibilang hendsome
    yg tk handsome mcm mne pulak
    rendah sgtlh teste

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. sal says:

    tak baik hina org….dapat dosa free jea….semua org nak ensem…mana ada orang yang tak nak ensem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. SHA BUDAK BAIK says:

    die nih dlu ex bopren sy…….julfekar ni……hek hek….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pening says:

    Seramlah tgk muke c Julfekar ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Jambanbatu says:

    Plik2… Ape nk jd le dorg ni.. Insafla.. Woi nk trburai isi perut aku korg ktuk pakcik ni…lawak gler…hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mamak says:

    beauty lies in the eyes of the beholder…

    lu pikirlah lah sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Nik Ajis says:

    ambo tok se nok komen banyak2.. Hanya tue punyo dighi ye tahu sedap ko dak… tapi kalu banyak kali tu pahe-pahe ja lah… ahahahahaha…uhuhuhu… aghaghaghagh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. salmonella says:

    nasib baik aku ni lelaki, kalau pompuan x tidur malam teringatkan kehensemannya yang terserlah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. busybody says:

    Muntah baca kisah dia orang nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. jezlano says:

    nak hilangkan jerawat..nak tumbuhkan rambut…nak lawa…nak hensem…nak pulih dara…layari rahsianoni, semua ada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. nasir says:

    Btl kew Berita nie cm x cya jek!! @@

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0