Written by AbangNara | July 27th, 2010

paris hilton

2 juta USD satu malam untuk Paris Hilton. Memang kaya gila-gila punya jutawan Malaysia nie. Setakat 2 juta tue mungkin tahap 2 ringgit je bagi dia. Celah gigi je la orang kata. Hebat sungguh orang Malaysia. Kagum dibuatnya.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

paris hilton

paris hilton

paris hilton

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to Inilah Gambar Jutawan Malaysia Yang Belanja 2 Juta USD Untuk Paris Hilton

  1. miszwateva says:

    gila la ding dong..kejap jerk leh dapat gambar ni ek..efficient sungguh abg nara ni..

    0
    0
  2. psst says:

    1st…x hensem nya

    0
    0
    • NoorAfzan says:

      tak hensem takpe..
      asal poket penuh dengan duit..
      haha~

      0
      0
      • [email protected] says:

        poket yang yang ensem dik oiiiii…… muka pecah umah kalo duit banyak semua orang hormat n perangai jangan pecah umah jugak

        0
        0
        • mys abby says:

          yela cam si fasha ngn jejai la jugak..muka cam pecah umah pon b’sinar2 di mata fasha..hahah..klu muka camtu pun tp perangai baik takpe la jugak..dala muka pecah umah, perangai camtu lak so jadila muka pecah kondo…hahahha

          0
          0
        • fit says:

          harap muka ajer hsome wtper,tp poket kosong..hampeh,remaja melayu suka yg hsome,cute tp duit tak der….merana seumur hidup…

          0
          0
  3. jambuair says:

    x heran la dgn PH ni…dh lunyai org tgk body dlm dye..
    klu pasha ok la gak..

    0
    0
    • merah says:

      pasha wekkkkk!!!!!!!

      0
      0
    • SCREW YOU!! says:

      pasha???
      lebih kurang je la same…haha!!!
      body lg hancus + barai

      0
      0
      • srew says:

        eee….sanggup lg ph dr pasha

        0
        0
      • Mama says:

        Korang ni xbleh lari juga dari bayang2 Fasha… Hihi.. Nti benci sgt kat Fasha dapat anak muka mcm Fasha tau…

        0
        0
        • mys abby says:

          dpt muka mcm fasha takpe mama,jgn perangai jadi cam fasha sudah..astaghfirullah..
          mintak simpang jauh2 laaa…

          0
          0
        • Mama says:

          Mama pun mntak jauhkan lah dgn unsur2 x baik ni.. Sbb tu kita jgn over sgt hina org.. Omputih kata ‘what goes around will comes around’.. X gitu? Nasihat je yer… Jgn mare

          0
          0
        • fit says:

          sama ler jg,remaja melayu skrg,nama ajer pakai tudung,tp pakaian ketat…pas tue barang pn dh hancurssss…apa barang beb

          0
          0
        • pink bear says:

          betol 2 mama..tp kalau fasha sandha..weiiii..x nakla..die dgn paris hilton 2×5 je isi dlmnye

          0
          0
  4. cikedi says:

    uiii..uiii….jgn bang nara….hehehheeh…naya ja nanti jutawan ni saman abg nara niii ..dia tuduh abg nara publish gambo dia tanpa kebenaran …huhuhu…dia byk duit abg nara..x mustahilll

    0
    0
  5. girlikeme says:

    agak kurang hensem di situ..tp byk duit punya pasal

    0
    0
  6. aku laa says:

    mmg cepat abang nara nihh.. pueh mencarik.. kat sini gak kuar nyer.. kihkihkihh.. tp tabik arr.. bg die 2 juta tuh.. cam 2 henggetttt jekk..!!

    0
    0
  7. msmifa says:

    nOt interestEd!!!!

    0
    0
  8. fifie says:

    dh mcm nenek lampir dh muke PH nih..x nmpak muda asli wlpon masih muda..hmmmm

    0
    0
  9. cik panadol says:

    USD 2 juta satu malam utk Paris? apa yg dia dapat? Kalau satu malam tu berdua je tak pe la…ni aku tgk ramai je yg aada kt parti tu…takkan la sume tu bayak 2 juta gak kn….

    0
    0
  10. akuxpaham says:

    eeee mcm x best jek bodi PH nih
    penuh ngan tulang2 kering, ehekz
    ke aku yg xde selere..

    0
    0
  11. mantap eh ph , tp x blh kalahkan fasha . hahahahaha

    0
    0
  12. aReaL says:

    Aku Lagi Chomel Kot… Hehehe….

    0
    0
  13. Mizz Bella says:

    geli giler tgk mamat sepet tu.. really tak selera eventhough poket dia penuh and mahsyuk.. muke tak boleh blah..

    0
    0
  14. J Mirdat says:

    Lahabau punya Acai. Siasat tengok mana dia dapat duit juta juta. Orang miskin susah tak makan, perang tembak sana sini dia dok perabis duit buta sia-sia. Sapa berani cuba tangkap Acai ni hantag pi GAZA tengok….. cit ini bukan ciri-ciri anak Malaysia !

    0
    0
    • Ragut says:

      GAMBAR nih semalam dah kuag kat POLITIK punya blog.

      So korang pikiaq sendiri laa……. duit mana…

      Mesti duit BN nih…. hehehehe B eautiful N ara seh…!! Korang apa ? abang BN kita nih tak kaya ke main blog cam nih…

      Takat PH tu… abang BN tak pandang laaa….

      Tapi ACAI nih memang pandai carik duit…… dia pandai carik duit kat mana TuuuuuUUuUuUuUuuu……!!!

      0
      0
    • nina says:

      j mirdat bodoh.

      dia buat bisnes. suka hati dia la nak buat apa.
      duit dia kerja as a board director kat UBG.

      kau yang butthurt tu kenapa?

      simpan la idea gaza yang tak kemana tu.

      0
      0
      • Arthur says:

        Kalau it was his own hard earn money, nobody would accused him of anything anyway, He appointed into UBG board of directors due his connections with some Saudi’s prince who is also a friends of Najib’s son.

        But then again, who cares, the world is rotten as it is anyway. Malaysia is full with ungrateful people, who rather lived for himself rather than for others including those who we called leaders.

        0
        0
        • Bom aTOM says:

          Dia ni x de keturunan jutawan kat M’sia kan? Nama pun Taek ter Jho Lur.

          0
          0
        • entah lar.. says:

          per hal nina tu nk melenting tetibe??? ek eleh..emo!!!

          0
          0
        • aku says:

          asl name die mcm bunyik “Taik Terjulur” = Taek ter Jho Lur ???? wakakakaka..

          0
          0
        • stokin koyak says:

          hahahahahah lawak giler komen bom atom muahahahhaahhahahahah

          0
          0
        • wantan says:

          bodo la korang ni..dengki sgt ngn duit org
          keje malas…ada ati nak ckp mcm2
          skati dia la duit dia..mcm la dia makan duit kau
          kalau dia makan duit kau..smpai ke 2 juta…8 tahun keje pun tak sampai kottt..
          pikiran macamni patut pun tak maju
          sikit2 ckp org makan duit dia la..
          padahal keja malas..blaja malas

          0
          0
        • mys abby says:

          ngape sume org nk melenting ni??
          rilex arr…ntah pape…..

          0
          0
        • fit says:

          betul tue mys abby..duit dia..biar ler dkt dia kn…

          0
          0
  15. semut says:

    tokei babi agak nyer…opps!

    0
    0
  16. Sandy says:

    £1.8 M tu total bill dorg mlm tu.. Taek Jho Low ni compete ngn ex Paris sape yg blh splash d most cash on booze.. n d winner is?? d owner of d club.. =P huhu… 8.8m tu klu RM… Nak cakap byk pun xde guna.. duit dorg..o bapak dier… anak dah milllionaire..tah2 bapak billionaire…

    *byk duit tu p la grooming…sungguh xhensem.. huhu~

    0
    0
    • cik joyah says:

      ahhahah~
      grooming!? ko rase klu nak grooming dier mau lebeyh weyh… lebeyh dr 2 juta… ahhaha
      lawa gi tokei jual ikan kat pasau umah aku~

      0
      0
  17. zures says:

    Genduk pun takpe janji duit banyaksssss

    0
    0
  18. natts says:

    mmg giler babas!..

    0
    0
  19. LONDON says:

    LANTAK LA
    XDE KENA MENGENA PUN
    DIA BANGSA ASING
    BIARKAN LA DIA

    0
    0
  20. Kasih says:

    bukan mamat ni yg kaya, tp bapa dia yg kaya… anak org kaya penang, kenal sgt family dia ni… si bapa tu punya pulun dok jaga empayar nk bg maju, alih2 anak jahanamkan duit cam tu.. tp drg bkn ada halal haram pun, so what a deal with that kan…

    0
    0
  21. basshunter says:

    gendut dowh..xensem..xpe..duit byk..tu yg paris hilton sanggup peluk tu….hohoho..

    0
    0
  22. ME says:

    gendut,patutla sekadar dpt paris hiltom,klu aku mesti nk eva mendez,lg mantap n meletop gitu…body pun sexy!!!

    0
    0
    • Rin says:

      tah nye… megan fox pon lg seksi..
      mbazir jek blnja byk2 utk paris..
      tp ye la kan, padan lah tu si tong ngn si papan..

      0
      0
  23. lobak says:

    sanggup berhabis duit untuk paris hilton…come on la….orang kat hollywood tu dah jelik tau kat paris ni…nampak sangat kebodohannya tu….buat malu orang malaysia je……

    0
    0
    • basshunter says:

      da dia mmg suke berabis duit..nk wat cane…terlampau kaya da…sampai duit tu tatau nk buat ape…

      0
      0
      • entah lar.. says:

        tul tu lobak..kat hollywood org dah meluat ngan si paris nih..ibarat org malaysia meluat ngan si pasha..dua2 sosial nak mampos n barai… takder saper heran!!

        0
        0
        • Yaya says:

          entah lar ni betul anti FS… kat page nie pun nak kutuk dia… org citer pasal Paris Hilton… apa daa…

          0
          0
        • lara says:

          paris dgn fasha tu perkataan seerti..aku paham why org tringatkan fasha bile nengok paris.

          0
          0
  24. fett says:

    membazir betul…

    0
    0
  25. apa2 ajer says:

    Korang kate genduttt.. gendut pun duit banyak.. nie kalau die try ayat Pasha Sundal tu gerenti c Pasha tu nak punyer.. gendut pun gendut lah yg penting RM penuh poket betol tak Pasha Sundal..? Nasib baik die tak ngorat c Pasha tur kalau tak babai ler c jejai.. hohoho

    0
    0
    • Yaya says:

      jgn kata org sundal… nanti anak kau tu jadi sundal… lari topik kau nie

      0
      0
      • fit says:

        betul tue yaya,org melayu klu suka mgata n kutuk org mmg num satu…sbb tue ler org melayu tak boleh maju….

        0
        0
  26. asd says:

    meluat tgk si gemuk tk sedar diri ni.

    0
    0
  27. perabis duit ke arah sesuatu yg xberfaedah

    tp nk wat camane…duit die bukan duit aku pon

    hahaha

    0
    0
  28. Ryta says:

    Sesuwai la tu….
    Sorang gendut, sorang lagi papan!
    Sorang dok perabis duit, sorang lagi dok mengikis duit!
    Si Gendut dapat Si Papan yg barai….apola sangat nak diherankan!
    :-(

    0
    0
  29. botol kicap says:

    bior jela,duit dia…

    0
    0
  30. zzz says:

    at age 19, his dad sent him to US for further studies. After 1 year he returned to Penang, and so often he does that, his dad was wondering where he got the $ for airfares.In US, his, his circle of friends include Brunei’s sultan son, Saudi prince and other rich mans’ sons. His ingenuity in getting funding from friends for his international business earned him that kinda $. Always with his shorts when he spent time in Penang from US.
    Started the wyntongroup.com in early 2002 to lobby the sale of AWACS plane to Malaysia, lobbying the defence ministry………….Friends in Malaysia include sons of KURNIA Boss,TRANSOCEAN Boss, ex-Penang Gerakan’s Toh Kin Woon’s nephew, LOWE Motors Boss………….

    0
    0
  31. zzz says:

    at age 19, his dad sent him to US for further studies. After 1 year he returned to Penang, and so often he does that, his dad was wondering where he got the $ for airfares.In US, his, his circle of friends include Brunei’s sultan son, Saudi prince and other rich mans’ sons. His ingenuity in getting funding from friends for his international business earned him that kinda $. Always with his shorts when he spent time in Penang from US.
    Started the wyntongroup.com in early 2002 to lobby the sale of AWACS plane to Malaysia, lobbying the defence ministry………….Friends in Malaysia include sons of KURNIA Boss,TRANSOCEAN Boss, ex-Penang Gerakan’s Toh Kin Woon’s nephew, LOWE Motors Boss…………

    0
    0
  32. me says:

    Bapak PH lg kaya raya.. ape dia heran duit puluh juta pun?? PH dah mmg kaya gila.. keturunan hilton ok.. die ade fashion company sendiri tok sah jelez2.. jgn tuduh sembarangan mayb they r just fren… kalo mamat ni spent 2juta semalam PH leh spent 5juta semalam..

    0
    0
    • lulu says:

      dlm sebok2 isu anti israel kt malaysia …tahu tak PH tu jewish dlm bahasa melayu yahudi …….dlm quran pon ader ckp bangsa yahudi adalah makluk tuhan paling kaya di dunia ……..tgok idung pown tahu ,bagi yg tak pernah immigrate ke negara barat mmg tak tahu pasal ruper bentuk muka jewish ….bagi yg da lama mcm gue ….mmg tahu sgt …….:)….

      0
      0
  33. Paris hilton tu pun pewaris kan, org kaye gak kan… hmmm.. sama2 aa kaya sama2 suke membazir, sekati aaa

    0
    0
    • Arthur says:

      What if you tahu that this guys is one of the thinker head of 1 Malaysia Development Fund, with access to that roughly RM11billion from the said fund. Not your money right? Who care right? Its all cool in dreamland afterall.

      0
      0
  34. tak nak mintak pihak berkenaan check ke camane blh spent 2juta dlm satu malam?

    hehe

    0
    0
  35. stokin koyak says:

    owh ni ke taek jho low nye…ku pikir orgnye kururs hensem tapi mmg jauh terpesong dr ape yg ku bayangkan….

    0
    0
  36. pascual says:

    eeeeeeeeeeiiiiiiiiii..seriously aku geli tgk lelaki ni.dala x ensem..body pon hampeh.gemok.perot buncit.mst x puas r dgn laki ni cos kotek kck..geli..xselera.

    0
    0
  37. lilion says:

    mak aih….naik leper bontot ph nih…dah baper ramai lanyak! lgsung xder shape.

    0
    0
  38. syasya says:

    jgn mamat cina jutawan ni bwk balik penyakit kat malaysia dah lah… tak pasal2 org malaysia jadi mangsa…

    0
    0
  39. L says:

    dah kaya tu, pegilah buat surgery pembuangan lemak2 and bagi muka hensem. lagilah femes nanti. :D

    0
    0
  40. mamy oren says:

    seksa tang perut

    0
    0
  41. aries_april says:

    ya allah..mhl siot..kaya giler…duit tk tau nk bt apa latu..

    0
    0
  42. nora says:

    xde halla kat doa org ni setakat kuar duit camtu… kat malaysia ni xmancabar kot.. tu yg pi kat PH…. 1 dunia tau dah….. x ke pemes mamat cine ni.. tu yg dia nak tu..

    0
    0
  43. ALAM says:

    bdoh tol la org malaysia ni..ish3…kalo bg ak pon xpe..hahaha….2juta tue….

    0
    0
  44. chibee says:

    Mamat ni, jadi broker MAUT pada kerajaan malaysia boleh party macam ni, menghabis kan duit rakyat betul.

    0
    0
  45. manggis says:

    PH “bekas” ramai jantan..eee..takde selera

    0
    0
  46. Reene says:

    Ya ALLAH. Apa la yg mamat tu fikir agaknya? Reene fikir la kn, mamat tu xtau nak simpan mana duit2 dia yg banyak tu sbb tu la… klu nak ckp psl muka tu mmg xncem pon tp dya ciptaan Allah jgk nak buat mcmana, kaya di dunia mmg kejap jak ~ hehehe ~

    0
    0
  47. paris hilton ni bukan lawa sangat pon…lisa surihani lagi lawa…hehe

    0
    0
  48. BaRGoSa says:

    sejak bila hensem terletak kat muka manusia? kat muka duit kertas tu la

    0
    0
  49. pascual says:

    KNAPA LA PARIS HILTON??KALO AKU ADA DUIT BNYK MCM KO AKU PILIH YG BODY BEST2 N MANTAP2.KIM KARSHDIAN KE,SCARLETT JOHANSSON KE..BR BEST..NI BADAN MCM PARIS HILTON..

    0
    0
  50. along says:

    jejai ada chooper ada lamborghini galardo tu pasal fasha tergila2

    0
    0
  51. ana says:

    tak kuasa

    0
    0
  52. meera says:

    eleh..22 sme kaya..pewaris harta..no wonder la

    0
    0
  53. it’s all about the money….da da da

    0
    0
  54. sasafreil says:

    oho,kantoi,dalam KOSMO! sekeras2nya dia ckp dia tak buat,akhirnya ~

    0
    0
  55. cascutes says:

    huhu… mabeless…

    0
    0
  56. Paris has worked hard to get where she is, although few people believe that.

    0
    0
  57. Finally, a difficulty that I am passionate about. I’ve seemed for info of this caliber for the last a number of hours. Your site is vastly appreciated.

    0
    0
  58. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  59. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0