Written by serenity | October 16th, 2017

Sejak menyertai AF Megastar nama Shahir kembali menyinar di persada industri hiburan setelah agak lama menyepi. Dan ada berita baru disampaikan pada kami.

Menurut pemberi maklumat, gadis dalam gambar ialah kekasih baru Shahir.

image

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


image
image

image

image

image

image

Wow! Jika betul ini kekasih Shahir yang terbaru, boleh tahan orangnya. Mereka nampak mesra dan selesa antara satu sama lain. Jika benar ini kekasih baru Shahir, jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama….(isi tempat kosong).-beautifulnara.com

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Inikah Girlfriend Baru Shahir AF Megastar 2017?

  1. makeonon says:

    syahir patutnya kena percepatkan perkawinan dia dengan erra sb syahir suka berak dalam suar,so kalau kawin dgn erra, erra boleh tolong basuhkan bontot syahir. sb pernah dgr dr jiran saye,yg syahir ni kalau kentot mesti kuar taik..

    2

    38
    • Anonymous says:

      bagus lah bukan dgn si erra. retis veteran mmg x layak buat bini. mcm si rita tu…ego melangit.

      9

      16
      • mat sahdo says:

        ambik pucuk muda bergetah puas hati. dah nk expired ko kutip …baik ko tengok muka mak ko aje. pompuan tua lebih2 lgi si primadona…kalu tahan ikut karenah dia..silakan. tengok hapit hamidun dah la… last2 ckp ko mati pucuk.

        8

        11
        • Miss Unibes says:

          Alhamdulillah. EF pi lah cari lain yg padan ngan awak. Pi lah cari Jejai ke atau Hans Isaac. Mcm tak jadi kawin je HI tu. Adakah HI jodoh EF? Lol. Dont worry EF… Kalau jodoh pun HI pasti sunat dulu sebelum kawin. Dan peluk Islam. Kesian HI dulu semangat gila kat EF. Whatever. Lol.

          6

          3
        • Mak Becok says:

          org2 pompuan, umur 45-50an dah masuk era menopause dah. cari yg muda la…

          7

          3
        • Anonymous says:

          salah! nursajat takkan jadi begitu.

          3

          3
        • Xx says:

          Belom tentu lg pempuan mude ni suci lg..tgk muke pon dah mcm penah dot dot dot bnyk kali jek hahaha

          2

          2
      • Ku Zalipah says:

        x payah lah dgn si erra tu woi. awie, hans, yusry, engku imran…semua nya terkandas ditengah highway. sejarah dah ada..shahir hanya perlu buka mata saja. itu pun kalau dia bijak lah.

        11

        6
        • Anonymous says:

          dulu konon yusry mandul. dgn lisa okay je.

          8

          7
        • Zz ef says:

          Xbaik cakap mcm tu..terkandas ngan awie sbb awie kene tangkap basah ngan arni nazira..terkandas ngan yusry sbb yusry curang ngan fasha sandha waktu pengambaran cicakman,,lalu erra merajok ke pangkuan hans isaac sbb kecewa ngan yusry..terkandas ngan hans sbb xdpt persetujuan ibu..pilihan si ibu adalah engku emran yg da lama tergilakan erra walhal kat belakang erra si engku ada ‘spare tyre’…jd mana salah si erra..x pernah sekalipon erra memburuk2 kan ex2 dia melainkan org2 terdekat..siap sanggop kongsi hak penjagaan anak tanpa dendam..dia mangsa kpd lelaki yg pantang tgk perempuan dahi licin!!

          220

          0
        • min says:

          kau tau ke kenapa dia putus dan bercerai dengan diorang tu??? kalau tak tau diammmm!!! kalau kau dapat bf kaki betina, laki kaki betina, kau nak tunggu???

          10

          0
      • Pontianak Menjerit says:

        nenek2 harus dilupakan, janda terlantar, perawan juga yg jadi rebutan.

        0

        6
        • lea weiss says:

          Mestilh dia cari muda yg cantik nnti kauorg semua bandingkn ngan erra lh kann..
          Tu lh erra watpe kau tunggu shahir ni..buang masa jelh

          2

          4
    • irma says:

      mana gosip rita spender kedai dah tutup sbb x laku?

      1

      3
    • Anonymous says:

      jambang tu cukurlah. ataupun kasi kemas sket. xde org buat style jambang camtu aih.

      4

      0
    • Anonymous says:

      Erra sesuai sama Tan Sri atau Dato2 tua shj.

      0

      8
    • Anonymous says:

      Fitnah ke apa nie..

      2

      2
    • pontianak sundal jalang says:

      shahir ni selalu pakai celak ataupun eyeliner? seram…

      0

      0
    • Oiu says:

      Shahir seriously? Jgnla kapel ngn minah bajet cun rmbut karat ni. Muka cheap gila. Sy lebih sokong shahir ngn erra. Tolongla cari yg berjenis skit

      7

      0
  2. Xtau says:

    La..da ptus ke ngn erra

    2

    1
  3. Melati says:

    Hahaha ..Erra ? Sian plak Sharir ni janji

    2

    2
  4. Anonymous says:

    sama sweet..sama padan.

    2

    2
  5. Anonymous says:

    Bagusla.. Dgn erra xsesuai… Erra kn cr laki yg lebih matang.. Nk layan budak AF xsesuweii.

    5

    2
    • Anonymous says:

      Matang la sangat. Anak pun kasi Engku Imran yg jaga. Matang ..batang opah ko!

      0

      26
      • kenyataan says:

        bukan sbb dia tk nk jaga, itu adalh perjanjian bersama sbb pekerjaan erra tk menentu skjap shoot dluar dan bagai..klau tk tau cerita jgn cakap lh..elok jer pun cara pembahagian penjagaan anak mereka tk lah mcm c pasha sendat tu angkuh gegila tpi bila dh ada kekasih baru nk bincang baik2 ngan Jejai sbb saja nk provide anak2 dia tu cukup dngn harta Jejai..bsyukur lh erra tk jdi ngan budak muda ni elok lh cari yg bersesuaian usia. Hiraukan lh fitnah seranah tomahan dan cacian org kat awk yg penting awk happy sllu

        18

        0
      • Palapala says:

        Bis2 nak berebut hak penjagaan anak sorg2 mcm si fasha?harta dari ex suami nak tp anak x nk kongsi..kemonlah..xbaik jdkn anak mangsa keadaan atas dendam ko ngan ex suami..engku emran mampu bg anak kesenangan sbb tu erra bg hak kpd ex suami..jd artis income dan masa x menentu dan erra pon nk berika yg terbaik utk anak..btw dorg bercerai sbb salah engku ok..engku sndiri prnah keluarkn statement psl ni

        4

        0
  6. Anonymous says:

    erra mmg tak leh buat bini. baik cari kerang muda, liat dan bergetah.

    1

    13
  7. Anonymous says:

    ovari wanita 40an dah kureng aktif.
    lupakan!!!!!

    0

    7
  8. kerang muda says:

    artis2 tua memang berlagak. lari lah sekuat hati…

    2

    3
  9. shahira says:

    Erra 2x bcerai..yusry skrg da bhagia dgn lisa n 2 ank, si engku emran da bhagia dgn wife baru..npe erra lpskn lelaki yg baik..sygnyer..erra cntik tp knp xde jdoh yg pjg? Ok back to takdir..juz nk ckp mmg xsuke erra & shahir hahaha

    1

    16
  10. El says:

    Pukul canang pang pung ,semua ex sudah bahagia bersama perempuan laen

    1

    4
  11. Anonymous says:

    erra problematik lah…

    1

    4
  12. Anonymous says:

    Batang Kali: Siapa sangka pada usianya melebihi setengah abad, ibu kepada tiga anak ini masih mampu menawan puncak gunung termasuk gunung berapi selain gunung di Nepal yang dianggap antara paling berbahaya di dunia. Itulah aktiviti kegemaran Noraini Ali yang kini berusia 56 tahun.Walaupun berstatus ibu tunggal, Noraini tetap meneruskan minatnya dalam aktiviti mendaki gunung.

    4

    1
  13. Nelly says:

    emma maembong pun dah kena reject. inikan pulak erra…

    2

    1
    • Anonymous says:

      mane awk tau bekas2 laki die tu baik? penah awk dengar erra @ bekas2 laki die cite hal rumah tangga & punca dieorg bercerai? kalau awk nk tau, lelaki yang nampak baik, suci, pendiam, tu la ciri2 lelaki yang paling tak leh pakai. pantang nampak ppuan dahi licin.

      2

      1
  14. common sense says:

    xseswai erra laki muda dia ada anak girl bukan mcm rozita anak boy.

    1

    2
  15. milo tabur says:

    Aku cukup kesian dgn erra ni ..kalau btul dia brcinta dgn bdk shahir ni..mmg dr awal nmpk janggallh..nape erra x trfikir perkara camgini boleh trjadi.. moga erra ada jodoh lg..

    3

    1
  16. Mencari keredhaan Allah. says:

    Xpnh lak baca erra memburukkan ex dia..kita ni doakan je yg baik2..xpsl2 phahala kita g kt erra..

    22

    0
    • adriana says:

      Sifat yg boleh dipuji yg ada pd erra..bkn mulut joyah..tapi nmpk dia mkn hati..senyum yg manis tapi hambar..doakn erra agar menemui kebahagiaan yg dicari..

      27

      0
  17. benci jantan meleis shit says:

    takpe erra moga dapat jodoh lebih baik :)

    siapa shariir ni tak kenal pun kwn si beruk midun ke? patut la kaki kikis jantan melayu pemalas haha duk umah goyang telor! bini pulak kena sara korang typical jantan melayu dah la hodoh hidung cam buah kecupu pendek itam kontot kote saiz lidi ahaha

    0

    2
    • kenyataan says:

      jgn menghina ciptaan Allah awk pun ciptaan Allah juga, bila masa satu hari ahl klrga awak ditakdirkan berwajah betul2 mcm beruk mcmana? nk mengata cermin dan fikir buruk baik dulu..mmg ddunia balasan tk semuanya tunai tpi janji Allah pasti

      2

      0
  18. biarbetik says:

    Jangan salah kan satu pihak aja…Erra tu tak pernah cerita kegagalan rumah tangga dia kenapa…tak baik tuduh2…ye tak? Kdg2 yg play victim ni nampak sonyap je pijak semut tak mati tapi perangai macam syaitan setan!!!

    14

    0
  19. Damien thomas says:

    Dah takdir kot..jangan salahkan suratan…redha aja la errra..tapi ya lah kan ..aku jarang dengar perempuan cantik popular terkenal menemui kebahgiaan sekali harung rumah tangga..harap akhirnya temui bahagia Erra…Azwan Ali pernah tak jatuh cinta dengan Rita raudhani …he he bayangkan

    0

    3
  20. Ex-Amnet Forumer says:

    Erra mmg janda tua. Tapi terbukti masih maintain mcm anak dara. Yang muda kena tunggu dah beranak, umo mcm Erra , nak tengok bole maintain tak lagi mcm skrg. Tapi mmg elok Erra cari lain. Mcm tak loaded jer Shahir ni.

    9

    0
  21. Moga dipermudahkan says:

    Tolak tepi cerita cantik perempuan cantik di dunia ni ramai. Perempuan mesti bijak pilih lelaki yang bersungguh sungguh ikhlas konsisten. Erra kan ada budi bahasa senang bergaul dengan sesiapa. Cantik menambat hati tapi kita kena tinggal dengan sikap dan sifatnya.

    0

    1
  22. happy go lucky says:

    Samada erra atau shahir kiranya ini dh ditakdirkn tidak bersama..anggaplh ni aturanNYA walau pahit manisnya tetap ada..percayalh ..

    4

    0
  23. Fikirkan says:

    Kahwin laki jauh lebih muda yang takde anak lagi, balik kampung nanti orang tanya bila nak ada isi kalau masih below 40 tak tension sangat, walaupun rezeki Allah kasi. Nak amik anak angkat kena ikhlas. Kebajikan anak sendiri/ tiri /angkat lagi penting. Dah ada anak jagaan tak boleh fikir diri sendiri je.

    0

    1
  24. cikikaka says:

    erra please cari lain yg matang sikit. shahir ni jauh lg perjalanan dia. bole ke dia support erra. huhu..

    1

    0
  25. Anonymous says:

    Wow sungguh bangga bercinta dengan artis si Mona ni. Profile pic pun ada boipren. Yelah boleh tumpang glamer sekali. Agak2nya dalam social media Shahir wujud tak pompuan ni?

    7

    0
  26. sukasukiku says:

    eh..eh..shahir dengar khabarnya ada ilmu agama. masa nak nyanyi lagu p ramlee pun bkn main kata taranum la bagai bajet alim gitew tapi makwe rambut karat seksi plak tu. apa cer ni??

    4

    0
  27. Anonymous says:

    shahir dengar khabarnya ada ilmu agama. masa nak nyanyi lagu p ramlee pun bkn main kata taranum la bagai bajet alim gitew tapi makwe rambut karat seksi plak tu. apa cer ni??

    0

    0
  28. hahahaha says:

    ingat natasha elyzza tadi hahahhaha

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Biar berpisah sekarang dari bercerai berai …rasa2 shahir ni bukan bole percaya sgt….

    0

    0
  30. BEAUTIFULBARA says:

    minah ni nk glamor lebih je..amik gambar selfie pastu acah2 love bagai..dlu ngan shahrul, pastu ewal, syamel pun kne, la ni shahir plk…patutla la syamel suh shahir hati2 ngan minah ni..die akn buat ape je nk upkan diri dia..nk cpt femes..no wonder jgk la lead stewardess fireflyz ckp die ni gile glamor..innocent je, skrg ni xsenonoh…..yg admin ni pun satu hal, baru nmpk gambar cmni, dh assume girlfriend la ape la…byk lg fans shahir yg amik gambar cmni, xnk claim gf shahir gak ke?? saje je nk melagakan org…

    5

    1
  31. johnny bravo says:

    Eloklah si shahir ni cari yg sebaya dgn dia, buat ape nak kawen dgn erra yg sebaya dgn mak dia, layak jadi mak je, bukan sesuai wat bini. Lagi pun kalau kawen dgn perempuan tua, confirm kene queen control..

    1

    0
  32. Anonymous says:

    kesian ehhh…mana nak tahan nama erra jer yg kluar tiap AF…nak jugak nama mona syamimi disebut..bahahaaha… #nakfamousexpress

    1

    0
  33. BEAUTIFULBARA says:

    admin ni pulak mmg jenis tak reti bertnya…main pakai cedokkk je…tabayyun la sikit…bukan up cerita2 murah cmni..barulah dihormati..perempuan ni dh tentu2 attention seeker sejak menjak dh jd janda ni, kenal kwn kepada si artis tp acah2 up status love bagai mcm dh kenal lama…stop create cerita bodoh cmni la..nk femes cpt,bkn buat status syok sendiri kt fb..lebih baik pergi bercinta ngan admin beautiful nara ni, setiap hari boleh cite ko la perempuan..

    2

    0

Leave a Comment

Optional