Written by AbangNara | November 1st, 2010

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

Oh, oh dan oh sekali lagi. Nampak mesra sungguh Nabil Raja Lawak bersama dengan gadis di dalam gambar di atas. Menurut si pengirim email, gadis tersebut bernama Qasha (nama sebenarnya ialah Uqasha), kakak kepada pelakon Zaris Nellydia yang hangat dengan drama Ahmad Durrah. Mungkinkah gadis ini yang menjadi punca perpisahan Nabil dan Irma? Kami tak berani nak spekulasi tetapi kemesraan mereka berdua memang agak terserlah di situ.

Dan kami akui si Qasha ini memang menarik, cantik dan agak seksi. Mungkin itu yang membuatkan Nabil tertarik kepada Qasha. Rasanya kita tak perlu tunggu lama kerana pastinya Nabil akan keluarkan statement mengenai hubungannya dengan Irma. Harap-harap pihak wartawan yang bertanya soalan nanti boleh tolong tanyakan siapakah si Qasha ini di mata Nabil.

Lagi gambar Nabil bersama Qasha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Terkejut beruk dapat tahu pemandu bas kemalangan Genting tak ada lesen memandu bas.

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

250 responses to Inikah Gambar Kekasih Baru Nabil ? Uqasha Kakak Kepada Zaris Nellydia

  1. Gegeh says:

    wah..merembes

  2. sue says:

    hahaha…ingatkan 1st …2nd pun jadi ler

  3. JAHAT BENAR says:

    BCINTA BGAI NAK RAK…ITULH NAK BCINTA LAMA SNGAT…WALHAL DUIT DH ADA

  4. gediksantai says:

    dh dasar lelaki mata keranjang kut..

  5. LuPikirLah Sendiri says:

    Fulamakkkkkkkkkkkkk… Menayangggg Pink Braaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Besor nyeee…

  6. Fashion Do & Don’t @!E channel Astro … tak tgk ke hehehe.. jgn pakai baju smpi nmpk bra !
    eii mak saleh pun kate tak ber etika, ini plak kite org timur..

    • kurus says:

      yes yes…true..
      -dont kpd baju plunge neck yg menayang lurah..sehingga nak terkeLUARkkk..
      -dont kpd baju/baju dalam yg 1 size smaller..konon body hugging..(kt ckap bungkus nangka?)
      “we know its there..hellooo..so what?” kata pngkritik fesyen barat.

    • chix says:

      yg ni bodoh bab berfashion….sebab TERLALU nak berfashion la sampai nampak bra……ahakssss….bukan ape, coz mat salleh dia tau dirinye dah lawa, so x pyh nak seksi2….cam melayu ni, x lawa cam mat salleh, so kenalah pakai seksi2, barulah nampak gempak, bleh pikat jantan……ha..ha…

  7. ummisarah says:

    aku x faham tul ambik gambar suka jelir2 lidah..so disgusting..cam bewak pun ada..cam bulldog pun ada gak..

  8. cikedi says:

    pompuan murahan mcm ni lah gayanyaaa…

  9. luvlylemonate says:

    If btl nabil n irma break…den it must be nabil punya salah tgk dah tau…mmg agak miang nabil nie+dulu mat rempit+not so educated+tak serious dlm hdp!!!Hello nabil bukan semua bdn ko leh wat lawak ok…!!!

  10. RiRi says:

    huhuhu…pe la eko ni nabil…irma cket nye comel..

  11. chix says:

    x heran la si nabil….bekas mat tempit….mmg cenggitu….kuat bersosial….

  12. geli geleman says:

    kalau btl nabil ngan pmpuan ni memang x lama la. x pernah nak serius dlm hidup

  13. miz cokelat says:

    dh tau dh bdak2 despatch mmg cenggitu huhu…palyboy!!!

    • 3004 says:

      not all despatch like that ok..u men terjah jek..

    • comel says:

      don’t like statement ‘miz cokelat’ huhuhuh….

      jgn si telinga lebar n mulut terjuih nie nyer hal bis sumer despatch kene tempias…

      berhati-hati sebelum berkata2….

      terima kasih……

    • hani rayyan says:

      playboy tahi kucing……tu bkn perempuan tp betina……betina mcm ni mmg senang di cari….setakat stock nk shok blh arrrrrr…..

      • dontjudge says:

        jgn lah korang nak judge org.. korang tu bukannye perfect sgt.. btw, ptt ni bg nasihat.. bukan ngutuk n hentam je..

        dont judge people, kalau korang tatahu hujung pangkal..

      • angelina jolie says:

        BAK KATA P.RAMLEE……PILIH ISTERI DARI PEREMPUAN…BUKAN BETINA….SBB BETINA NI BYK JANTAN DAH MERASA OOO HAHAHA

  14. cikedi says:

    gamaknya irma x mau sosial2 bodoh mcm ni…taste nabil ni yg suka sosial2 kot….x pa IRMA….ko akan dpt lelaki yg baik utk ko..percayalah..jaga diri kau baik2 ye….lelaki baik utk pompuan baik saja…

  15. amy lara says:

    kalo btulla irma da break ngn nabil… bagus la.. x suka la nabil nih… ishh.. irma nampak sopan jer.. nabil pulak mcm nih.. x sesuaiiii!!

    • chix says:

      aku pun setuju…..x seswai langsung, cam langit dgn bumi….irma educated, better attitude….nabil ni kuat sosial, huha hu ha je keje dia….cam x pikir mase depan jek….

      • fit says:

        dlu msa jd mat dispatch,awek dia pn lari,dh kaya rmai ler awek ikut…..to irma u tak ssuai dgn nabil,u cantik,cari ler lelaki yg bole menjamin masa depan awak k…amin

  16. mangkuk says:

    pasni kt Galaksi kaur cite sndri…asik cite psl org je kn :p

  17. Annedesilva says:

    Irma tu sweets sgt kot..
    dlu masa dgn farid kamil pon suka sgt..
    manja gilerr…
    kalau dh break dgn nabil bgus kot..
    nabil tu mang bdk2 lg..

  18. anyss says:

    hishhh..nympah tul pkai baju saje tyg bra…zaris ni memg sosial..dlu aksi bcumbu dgn sepupu dia..skg amik gmbar tyg bra lak..hishh..sakit mata tengok!..xmalu lgsung! murahan sungguh…
    klu nabil suke minah cmni, lantaklah!
    tp kesian irma..dpt bf yg bangang!

  19. Clipkertas says:

    pepagi aku dah sarapan citer artis kgemaran aku nih!!…
    tolong la dik oooiiiii…..

    Irma; tabah kn hati… sekeh sikit Si budak NAbil nie,,
    oooo… biase adik akak nie, mmg la ko kate tak de ape2.. ko igt Irma senang2 nak terima bile ko brkepit ngan minah yg cam tu ker??

    Nabil; dik, sntiasa la brpijak di dunia yg nyata… jgn mndongak ke atas jor… kate nak kumpul duit wat kawen,,, yg ko mggatai dok kepit2 ngan minah cenggitu wat per???
    pikir la sndiri dik oooiiiiii………

    bg lelaki mmg bende biasa dan ‘normal’ katenyer…
    bukan syok sgt pun,, tak rase aper pun…

    bg wanita yg hati nyer sepenuh pada teruna nya.,, mmg sakit hati dik….
    PO NAK DIKATO….LU PIKIR LA SENDIRI….

  20. nana says:

    emm…irma mmg comel x sesuai tuk nabil.pmpn yg baik tuk lelki yg baik.begitulah sebaliknya.tgk la taste nabil tu…..eeeee

  21. Miss pocO says:

    teruknye baju…x selera tgok…

    mcm2 jer hal kat dunia ni…!

  22. Miss pocO says:

    sape2 yg minat kat nabil dr dulu smpai skrg mmg bodohla…

    sorry nabil ye, aku dr dulu mmg x minat langsung kat ko…

    lawak…hancus…! x gelak pun…!

    • chix says:

      mmg….aku x pernah langsung tgk program “lu pikir la sendiri” tu….cam bodo jek, x lawak langsung….sekarang ni kan, bg akula….program2 lawak zaman skang ni boring jek….x lawak langsung, kekadang nampak cam bodo je….x bleh la nak lawan lawak2 org dulu, zaman2 p ramlee dan seangkatannye….natural je lawak diorg….

    • fit says:

      mmg tak minat pn dgn nabil

  23. Fiza says:

    Dulu suke kt nabil.. Skrng dh kureng

  24. anyss says:

    same la miss poco…aku pon xminat lgsung dgn c nabil nih..ckp bnyk merapu bodoh!
    ceh!

  25. noor says:

    Carilah bini sebaik bai wanita. Carilah bina biar bersopan…awal awal lagi dah nampak bra esok lusa nampak apa pulak. Amin…semuga bertemu jodoh dgn wanita yang baik budi perkertinya serta bersopan bila berpakaian.

  26. seyes irma lagi kiut dan hot…kalau yang ni nak uat kawen,baek amik irma kut..haha..suka irma lg..kekekeke

  27. ????? says:

    bila wt lawak,ko siap ada bg pengajaran lagi tapi ko dok wat benda xelok. bgus la sume org dh tau cmane perangai ko. ko naik sbb peminat,ko akan jatuh krn peminat jgk. sepattnye ingt asal usul,jgn ingt dh jd artis,dh belakon filem,dh ada show sendiri, dh ada peminat, dah ada byk duit, dah ada moto besar, dah ada kete besar, dah ada kondo ko leh wt suka hati? ko lupa diri la.. bak kata ahmad nabil bin ahmad…
    lu fikir la sendiri..

  28. hola says:

    kesian kat irma… dipermainkan lelaki mcm nabil.. sosial terlebih…

  29. tu lah aku hairan, napelah si irma
    bole jatuh cinta dgn nabil..
    punyelah manis si irma ..
    biarlah nabil dgn awek bra pink tu..
    mcm dah lunyai … begambar pon
    keluar bra…

    • -PITBULL- says:

      lol

    • what says:

      aku pun pelik gak.irma tu cantik,ada pelajaran.boleh pulak sangkut n setia ngan si nabil tu…si nabil ni tak sedar diri…ish…bior je le irma,ramai lagi yang nak n sesuai ngan mu dr si nabil yg dok buat lawak sengal tu je…heheh nabil, lu pikir la sendiri

      • aku says:

        aku sokong!!!
        nabil memang tak sesuai dgn irma.
        nasib baik irma nak kat dia pun dah syukur..
        aku pun heran,cmne la irma boleh sangkut dgn si nabil ni..PELIK!!
        serius,memang tak sesua langsung..
        heran cmne la irma boleh tahan 3tahun dgn nabil..
        tak bosan ke??asek2 lawak ntah ape2..tak rase nak balik pinggan kat muka nabil ke?

  30. fza says:

    dorang ni mmg xsesuai

  31. hola says:

    agak yer nabil lebih suka perempuan yg daringgg mcm tu… tak suka yg sopan2… pelik betul… dah elok2 ada kekasih mcm irma tu.. yg mcm tu jugak jd pilihan die… sosial terlebih…

  32. aku....... says:

    alaaaa gedik si nabil tu…suka gesel pompuan pahtu cakap le tak sengaja..tersasul… dah puas gomol si irma tu ubah selera lah…masa ni kau ada atas lagi nabil.. tunggu bila orang dah menyampah tengok muka kau…apa yg best kat kau agaknyer melainkan lawak tak kelakar je…. “ingat mati..ingat mati ingat masa engkau sulit..ingat2 hidup cuma satu kali… berapa dosa kau buat berapa kali maksiat…ingat2 sobat(sahabat) ingat lah akhirat…”

    • POJIAH LATIP says:

      mana tak nye si nabil ni suka menggesel.. cuba lah nengok sape yg dia gesel.. tak tahan beb… kecur air liur…

  33. ariana says:

    huhu…mcm2… x faham la lelaki bernama nabil ni?

  34. arshamim13 says:

    janji laki tu ade duit yg byk, kompem pompuan yg cantik akan mendampingi laki tu…

    dunia2…

    n laki kaye yg lemah iman nye akan tersangkut dgn kecantikan pompuan tersebut…

    wallahualam…

    • Miss pocO says:

      nasib baik aku tak cantik…tp ramai gak yg sangkut2…hahaha…

      p/s : gurau je ye…pala tgh tension nih…keje melambak…

  35. whatever la says:

    qasha ni gf bboy juicy from giller battle crew dlm rancangan showdown2010 la

    • qilaf says:

      mmg la die dah der bff,tp dah der bff buat ape cal jantan lain mlm2 nak main???so org skg dah x dulik dah der bff ke x…

  36. Miss pocO says:

    (KUAR TOPIK JAP)…

    kawan-kawan!!!

    bleh tolong aku x, tgh runsing ni…nak pikir mana tempat g kat smjung yg aku nak g melancong nih…dh byk tempat dah aku g, cuma nk pegi ke tmpt yg belom g nih…cdg nak g next year bln Julai sbb skrg tgh sebuk wat preparation for state election until the begining of next year…

    ermmm…Langkawi, KL, pangkor, sume negeri la aku dh pegi…tp bleh tak rekomen kat aku tempat mana yg ade jual barang2 murah berkualiti…hurmmm…

    saje jer cuci mata….nak tgok brg2 murah wat buah tgn…

  37. adam_maira says:

    tk luak la irma kalo tk dpt si nabil ni..byk lg lelaki yg baik..pompuan tu pun mcm tk thu malu jek..tk malu ke mak pak tgk dgn pakaian cmtu ek?

  38. SWEET says:

    TAK KIRO LA JANG OOII
    SUKO HATI EKO LA NABIL
    NAK BUEK CAMNO
    LAGI PUN EKO LUM TUNANG LAI
    POKOK DIK EKO LA
    NAK PILIH SIAPO

    • Ryta says:

      Tu lah…Nabil ni mmg tak sodar dek untung gayo eh! Nasib baik lom tunang lom nikah laie, kot tidak…mesti bercorai! Ha lopeh ni sukati ekau la Nabil, nak amik gambar ngan awek bra pink ko, bra hijau ko, lantak ekau lah….lu pikirla sendiri mano baik mano yg bughok!

    • W T F88K says:

      betul tu… manyak sokong sama SWEET….
      POKOK DEk EKAU LA…….

  39. orggilacinta says:

    tak bole bwak jadi laki.. tak boleh bawak jadi bini.. dah rosak2…isk3 baik tak payah pkai baju la mcm tu..

  40. PJ says:

    pantang dahi licin Nabil nie..

  41. Liza says:

    Dlm paper BiPop..Irma dah mengaku dah berpisah dgn Nabil tp Nabil pulak deny…
    Irma deserve better than Nabil..Irma cantik , sopan & berpendidikan dan layak mencari lelaki yg setaraf dgnnya.. Nabil tak layan dgn Irma sbb Nabil ni jenis bersosial…
    Irma : kuatkan hati anda & percayalah Allah sentiasa bersama org yg penyabar
    Nabil: mungkin anda muda lagi tp anda ada akal fikiran..so gunakanlah…

  42. qilalala says:

    dulu2 xbanyak duit tak banyak r perangai..da banyak duit sume benda pon da bole buat kan..termasuk mengayat awek2 hot.sebab keyakinan diri dah bertambah.aku ada kawan yang mcm tu.

  43. Anti Telinga Capang says:

    Woi JOKER…lu ingat mak bapak lu x malu ke..lu bukan dah banggakan org kampung lu, tp lu jugak dah jatuhkan maruah mak bapak lu dan orang2 kg lu…klu dah jadi artis tu, pandai2 la jaga attitude, jgn jadi 3rd class artist…wak lu la..lawak pun x best..aku sokong ZIZAN yg best…

    • Clipkertas says:

      sokong…. aku sokong gak ZIZAN D’BEST….!

    • Gegeh says:

      suke Zizan, ensem.. lawak pun lite2 sweet jer.. tak owver..best sgt..hisung mancung, muke boleh bela

      • miss leo says:

        sya suke zizan jueeeeeeeeeeeee…nabil ni masa raja lawak ok la..skang lawak merapu2..over lak..cam x de identiti..dulu santai je..hai budak..baru naek..da besar kepale….bye2 le..x lama da la ni dalm dunia seni….

        • Susah Nak Fikir says:

          Betul la…….. Aku p0n suka kt c Nabil nih time dia masi dlm RL jer.,. Best.., lawak arr jugak. Tapi pas dah kuar.., hampeh tul. Langsuk tak lawak. Boring lak ku tengok… Apa la lu nabil…… Skrg nie timbul lak ceta bende2 cam nih. Ishh…! Kin malaz la. Dunia artis mmg cam nie ker…? Cam tak de benda len.. Nabil.. Nabil.. Lu Pikir La Sendiri…! =_=

  44. dah mule lupe diri la tu..duit byk semua die nk angkut..huh

  45. Not Angle says:

    Den suko kat comment pasal maruah mak apak bdk tino tu yg malu…botolah cakap ko tuh…maruah mak apak ye yg di jajo bilo pakai cam tu…

    Tapi kan…kalau omak yah dak tino tu mcm tu gak…mcmano kiro eh tuh….memang tak do maruah langsung gak eh keluargo tuh…habih semuo eh nak di jajo…

  46. eh nie qasha…aku kenal die ni..gmbr tu aku tgk mcm xde pape je..ade bdk lagi tu..yg aku tau qasha ni tk sosial n baik orgnye…tapi die mmg cntik..huhu

    • XY says:

      erm tuh la aku pun knl si sha nih. die pun da ad bf la..mungkin die juz kwn kot ngn si nabil tuh…tpi pic die mmg cm2 ngn sape2 pun..ala si nabil tuh mmg sosial gile weh..kaki mabuk la..

      • yeap says:

        tk sosial ? mmg sosial lah diorg ni. adik beradik dgn cousins semua. gmbr suma ni kat fb adik uqasha , farza naquraisha.

        • boyish says:

          sape yg ckp si nik zaris uqasha nie x sosial??? sosial gler beb! aku knl sgt minah nie! dak sek aku . USJ13! sek yg melahirkan byk student yg sosial,seksi, met rempit,n so on… adik beradik zaris nie mmg sosial.. termasuk la yg berlakon ahman dhurah,nellydia tue.. mak ai.. hipokrit gler berlakon pakai tdung.. dlm realiti x.. g sek pun pakai skirt..
          si uqasha nie lak, jgn ckp ar.. pnh g berctuit kat tioman dgn cousins dia n ex bf dia,ally.. dia pakai bikini aje koot… tell me now,dia nie mcmne??so nabil mmg sesua sgt dgan dia.. n kawan aku pnh couple dgn dia mse kawan aku f3 dia f1.. ade 1st time couple dia tye kwan aku nie seks tue mcmne?? padhal bru couple ,mlm tue trus tye.. wtf! geli aku minah nie.dahlah org kelantan! wat malu kelantan je r!

        • qilaf says:

          yup! i know…die kuat seks dowh…mmg sedap r nabil…aku yg laki ni pon malu nk ckp pasal seks…die call je dapt r…xsilap aku an die dah tunang tau ngn anak toke emas kelantan,tup2 putus gak dah abes duit org tu die kebas…hahaha
          sampai ke hari ni aku tau diie ketageh seks…!!!

  47. RiRi says:

    klu aku jd irma pn mkn hati n jd mrh tgok pakwe bergmbr gedik cenggini….choiii….

    **klu irma bergmbr gedik cmtu pe lak dia rs kn…ishh..x ptt tul…lupe diri je..

  48. ieqaqaqa says:

    eh 2 bkn ke zaris uqasha dlm cite lukisan hati .. die baik lorh .. n sblah die tu mcm bung citra lestari jekk.. hu3

  49. mat jep0i says:

    tpi p0mpuan ni h0t gak ek…lgi lawa dri irma kowt..irma gigi besar gusi besar…yg p0mpuan ni mcm t0p m0del jekk

  50. adamklate says:

    ehh ni uqasha,bapak die tauke keta … fuhhhhh cantik nyeeewww

  51. LaraHati says:

    hmm tak abis2 lh dgn ceta yg mcm ni…apa2 pun tuk irma sbar ya dik..out dey stil belambak lg hero hero yg layak tuk gadis secantik Irma…buat nabil Luuuu fikir lahhhh sendiriiiiiiiii……..

  52. landax says:

    hahahhaXD
    standart la mat rempit!hahahhahaXD

  53. abg rambut segak says:

    kesian

  54. Fedzmy says:

    x sesuaiiiiiiiii….. seksi sangat ler nabil…….. kan irma ok…..

  55. istika_nadiyana says:

    wah…ensem sgt ke nabil tu???cuba nabil ko g tgk cermin…ko tny muka ko kat cermin tu nape pmpuan2 yg budget cun ni sk kat ko???sbb muka ko ke sbb duit ko???aku siyes da xminat da si nabil ni…..ade duit cepat je berubah…hello irma hasmie tu lawa sgt2 nak kat ko pn ko xreti nak jaga…kira bersyukur la irma tu nak kat ko..bekas awek farid kamil tu…..kita kalo da buruk perangai kena la baik……

    aku bukan mengutuk kejadian ALLAH tp ni la manusia..da kaya cepat lupa diri….kalo die plh pmpuan baik2 lebih baik….dari pilih pmpuan yg separuh bogel cmni……

    irma: xpayahla nak kat nabil ni..sbb u deserve better than him…..

    nabil: aku yakin la pmpuan di atas nak kat ko sbb poket tebal ko tu..bak kata ko…telinga cam piring astro..mulut cam kena gigit lebah….so nabil LU PIKIRLAH SENDIRI…..aku xsk ko…baik aku sokong zizan…………peace no war…

    • hahahaha…

      tulh kn.kn.kn…

      aku xnk komen bnyk…yg peliknyerrr…kn nabil dh de duwit so go onlh..lh…trus tunang n nikah…;p

      klu ikut kn tungg tu xpayah pun xperrr;;;;p

      nk ikut sgt adat;p…klu ikutkn dh mampu trus jerrr nikah xpayah tunang2 ni!!!! smua membazir duwit…;p

      so skrg aku xsokong dua2 dua2 salah wah2…dua2 xpandai dua fail bab agama…

      klu irma de duwit pun bg jerlh dlu pinjam kang nabil dpt duwit bayar balik duwit rolling2 kat korg berdua gak…

      dh jadi cmni nk slahkn nabil sorg jer kerrr or irma jerrr kerrr?so dua2 salah…xmustahil hati manusia leh berubah…watever…

      dua2 salah wah2;p

    • hehehe awt xsokong johan haaa…amik zup zap dh kahwin xyah tuggu lama2…settle trus…wah2…

    • diriku ini.... says:

      pompuan skrg tgk poket dulu….muka boleh jd handsome kalau duit byk kan?…Nabil dan Irma pun mcm tak ngam sgt jd lebih baik mereka berpisah…bgs lah skrg berlaku seblm jd suami isteri kan……

      Tak pyh lah sokong sgt artis ni..Zizan pun sama ja..mereka ni semua sama ja…nama nya juga artis mmg sosial live mereka mcm tu….

  56. anti nabil says:

    mamat x sedar diri ni ad duit lbh da mula demand nk pmpn sexy2.. ko cermin diri sket asal usul ko dolu2

  57. emilda says:

    qasha ni ade bf lahhh!!!~

  58. axt says:

    dasar mat rempit..hahahhaa

  59. karalalala says:

    pundek nabil…ko ingat ko hensem sgt ke..??!!!!
    benda yang dh ada depan mata x reti nak hargai…
    kalau Tuhan naka tarik sekejap je la dolll…
    artis2 skrg ni ingat semua ni main2 ka…menyampah dh aku dgn dunia hiburan ni…

    • LADY COMEL says:

      btl tue aku sokong sgt..mcm senang jea artis skrg nie kawen cerai…couple putus…nie mesti kes nak cr publisiti murahan

  60. eyda says:

    mintak2 la anak akak yg nama nabil 2 x ikut cam perangai nabil raja lawak nie…sengal..

  61. mia says:

    ish…ish…nabil……

  62. gas says:

    budk kampung yg terkena kejutan budaya ..cian ..!!

    • alah hai mcm bekas manager fulham roy hodgson…masuk liverpool hancur ntah sapa2 beli ntah pastu de hati nk beli lg tuuuu;p hahaha dh dpt duwit semua gelap wah2…

      klu dlu kat fulham jimat cermat de kesedaran masuk liverpool lgusng gelap;p

      hehehe fans fulham;p

  63. kat sni ramai yg salah kn nabil hehehe;p

    hahahaha

    DUA2 salah lh;p

    yg pelik prempuan muda tu xsalah pulak hehehe…pelik btul korg ni…

    aku rs klu prempuan muda tu xdtg terheggeh2 kat nabil nabil xlayan punya…drpd nabil minah tu baik amik pelakon utama magika tuuu lglh lawa…so korg pun leh pkir lh beb wah2…

    so semua2 salah wah2…yg irma pun satu berserah n xnk pulak marah2…skurgnyer nabil tahulh gak irma amik berat…

    so watever…kn dh panjng komen aku wah2…dan muka…

    • qilaf says:

      sbenar nye pompuan kaki ayat beb..aku kenal die…die stok2 main boleh r,sedap r nabil an…..hahaha

  64. LADY COMEL says:

    eeee…..GERAMNYA aku tgk nabil nie..dasar lelaki mata keranjang!!! blh thn gak perempuan tue nie mesti kaki goda laki..huhuhuhu… apa pun TAHNIAH gaklah irma dah putus dgn nabil…HOPEFULLY lps nie irma akan dpt lelaki yg baik dari nabil…

  65. yume says:

    aku memang tak suka nabil ni dari dulu lagi. bila kapel ngan irma lagi aku tak suka. sebab nabil nampak sangat sosial. memang tk sesuai langsung dia dengan irma

  66. villa says:

    apa kate aku bg cadangan irma ngn fahrin je..hehe

  67. puteri says:

    bongok punya nabill…pompuan mcm tu ko nak….amik la..sesuai la ngan ko…

  68. lala says:

    kata ngn kakaknya..aku tgk….adiknya yg lebih2 dihimpit nabil…tolongla..irma…u xrugi xdapat kan si nabil ni…ramai lg yg ensem n baik setia menanti

  69. W T F88K says:

    Sementara lom kawin nie la buat perangai nabil… bagus2… HAhaHAhaHA….

  70. anonymous says:

    eee..x mlu..npak bra..tah pape tah..

  71. Kasih says:

    jauh panggang dr api nabil gan irma nie… mmg x padan lngsung… latar blakang dua2 pun jauh beza…

    irma ni lemah lmbt dan hormatkan org tua, tp nabil jnis yg huha huha tnpa tujuan…

    xrugi pon irma xder pakwe cam nabil piring astro nie… mmg kuat sosial… may b irma pun xtahan gan perangan nabil yg cam nie…

    kalo x insaf gak nabil xtau la, Allah dh bg tnda2 ecdent 2 kali kan, so insafla nabil…

  72. rocco says:

    org susah..bile da senang..
    cepat lupe diri..
    duit tgh byk, ramai la awek sangkut..
    nnt da byk sgt kontroversi, da x laku..
    baru la ko tau..sume lari..

  73. Hajimaru says:

    nabil vongek + nabil vangang = hampeh

  74. kemakemo says:

    owh ehh huuhuh kihh kok kek errrdushh

    err dulu la kan ak pernah dengar citer la kan yg irma inggalkan ex bf dia dulu sbb nk kapel dgn farid kamil,,ex bf mmg kayer giler,,keje obersea

    jap jap ke irma tinggalkan farid kamil sbb nk kapel ngan laki kaye..wahh ak dah luperr tp antara dua la 2 kan,,
    sumber yg ak dengar blh percayai,,tp sbbkan aku lupa kang menjadi fitnah plak,,tp bc je la..hahhhhhhh

    so ak heran kalau die tinggalkan nabil mungkin duit nabil dah nk habis kot,,sblm die jd awek kepada org miskin baik die blah~!!hhahhah

  75. nooo says:

    macam pelacur

  76. Gosipgurl_fea says:

    Irma youre most cute… dont be sad!

  77. bronto says:

    aku rs irma tambah2 cite tu..ni..tp apahl pn nabil ni makin liar tk sedar diri aku tngok…kena ada individu ke wartwn ke ingtkn dia sblm trlmbat..bg aku..skali lg ko buat hl.. sorry..

  78. […] kisah Nabil & Irma Hasmie putus cinta semalam, inikah gambar kekasih baru Nabil ? Qasha kakak kepada Zaris Nellydia (pelakon suam kuku SpaQ) via […]

  79. dahlia says:

    dulu aku tercengang dengar irma ngan nabil bercinta…..tak sesuaii…
    sekarang aku tersenyum dengar diaorang dah putus..eloklahh..

  80. Miss pocO says:

    aku sbg pompuan, malu la tgok pic yg last skali tu…

    nasi lemak rm5.00…gilo tol, maruah letak kat mane…

  81. hothotheat says:

    aiseh..NABIL seb bek ko lom kawen…agk nye lau da kwen tuka2 je bini yeeek…..kui3…

    lom kawen ag da tuka2 psangan…hampeh..bak (TM) NABIL…LU PIKIR LA DER…ngehhh…..

  82. yeap says:

    tu bukan zaris, memang uqasha. muka diorg nk sama.

  83. tukang sibuk says:

    Masyarakat…………………………………………..

  84. faizal says:

    bangang la nabil niiiiii..ari tu da elok2 ngn irma….kau ingat lah asal usul ko nabil..dulu mase mula2 naik ko mmg humble..sekarang nampak mcm ko da lost…hati2 weyh….

  85. oren says:

    bra bekurap pun nak tunjuk kt org ker??? selekeh minah ni! buat malu jek…

  86. jang oh jang says:

    ko memang bodoh nabil………..
    dulu mamat lawak, skrg mamat play boy……
    lu pikir la sendiri…

  87. elya says:

    apa kata irma ngn nazim othman.. Sesuai x? Wlupn nazim tu muda 2/3 thn dri irma lau xsilap la.. ( Nazim dlm ceta awan dania kre dia jd ex bf scha p lpe pe nme mse dia dlm awan dania tu )..

  88. cun says:

    camner nk kurangkan gejala sosial kalu macam ni lah perangai anak bangsa kt, klu nk bersosial tu biar lah bertempat, x paham akus……………………

  89. memyself says:

    perempuan yg baik utk lelaki yg baik…irma deserve someone btter…nabil terlalu byk skandal brbanding irma… so irma…cari lain…ok

  90. aries_april says:

    bju cam x ckp kain..nmpk brng yg x ptt nmpk….

  91. aku serius says:

    yuck..

  92. Pro abg nara says:

    Lelaki memang x penah cukup dgn satu……..padanlah Irma berpisah dgn Nabil…….Irma u deserve better…….susah betul mencari lelaki yg benar2 ikhlas dan jujr di zaman sekarang……….

  93. mojo says:

    huhu.. aku penah je jmpe nabil kt malis bwk awek mana ntah.. nek motor kawasaki dia tu.. awek tu rmbut karat.. mcm bohsia je aku nengoknye.. time tu dia dh couple ngn irma.. tp rilek je angkut awek laen nek motor.. huhu.. elok la dia clash ngn nabil..

  94. BumbleBee says:

    dulu time berkapel…lepak berdua kt restaurant mcm tak wujud dh org sekeliling….mereka dgn dunia mereka with perilaku yg sakit mata memandang… sekarang ape cter?

    p/s: irma, next time berhati2la..jgn terlalu merelakan pd yg belum sah milik kter.

  95. matahari says:

    kehidupan manusia begantung dengan iman….tengoklah iman nya setakat mana….kehidupan pun jadi macam tu….

  96. betul says:

    mana satu qasha?

  97. minah sengal :D says:

    yg sebelah nabil tuh nme die uqasha senrose . yg sblh die tu adik die nme farza nurquraisha. korg na tgk lbih dkt search nme2 nie dlm fb . minah nie mmg gedik . HAHAHA , bunguk la nabil nie . minah nie da barai nak jugakkk .. stock main2 bolih la ..

    • qilaf says:

      yupp…saya kenal die dan adek beradek die…hahahha…kesian nabil ni,bdoh ya amat…abes lah duit ko nabil!aku bg ko mase 3 bulan je..bile uqasya dah up dgn populariti murahan ni,die tinggal an ko lak…mcm kes memei kan…dulu ader sape2 kenal memei??tup2 kes tangkap khalwat,trus hot gile!!!kalah abby abadi…

  98. putrione says:

    da mcm PELacUR si Qasha ni..nyampah!!! Elok la irma ni dah clash ngan bang bil bongok nie…

  99. phreak-id says:

    eh typo lak.. bra pink

  100. BLaCK MaMBa says:

    X pyh kata nabil .. bung mokhtar tu klau drebar lori sayur .. ingt zizie izzete tu nk ke? depa ni duk kejar $ je la..

  101. Rsd says:

    Qasha yg dok sblh nabil tu ker?? and zaris yg sblh qasha tu? -correct me if i’m wrong plz-

  102. catriana marissa says:

    huhhu.cm sial larh nabil nih. mke cm ckodok basi pttnya bsyukurlah dpt si irma tue. huh

  103. lolyat gang says:

    fuhh nasi lemak dia best beb

  104. ihatehim says:

    pirrrrrrrrah nabil….. irma dh baik pn x besyukur

  105. yeen says:

    huh…SUDAH BENCI SAMA NABIL..Lu suruh org pK..tp Lu jugak bengap sendiri tak bleh nk pK… buduh…

  106. Mat Pintu says:

    nampak tak budak kecik dlm gmbar tu? bdk tu nnti besa jd bapak ayam…potensi 83%

  107. fake77 says:

    hahah memantat je perangai betina ni -,-

  108. Jon says:

    Aku xfaham nape ramai gile yg sentap ngan nabil ni…aku xnmpk lgsg yg die salah..kot la si Irma ni mulut bau longkang ke..suke curi duet nabil ke..ade bulu kaki ke..xreti bgn pagi ke..suke cek henfon ke..lain la die ade lempang Irma ke…sebarkn gamba Irma topless ke…
    Mcm tuka kete lah..dh pki 2 3 taun tukarlh..it’s juz phase..hihi..ekceli aku pon dh lame aim Irma ni..okay fez cr fesbuk die dulu..kui kui kui..

  109. […] terlebih capang daripada telinga Nabil. Mesti ada seseorang yang mengambil kesempatan di sebalik gosip hubungan Nabil dan Qasha baru-baru ini untuk menjatuhkan lagi reputasi Nabil. Manusia memang cepat dengki dengan kejayaan […]

  110. havockerz says:

    cute sngat awek nie

  111. mafia says:

    nabil sudh lupe daratan…xsedar asal usul sendiri…

    • girly girl says:

      u all nk taw.. i knl si NIK ZARIS UQASHA NIK SEN..dia mmg sexy gler… pakai baju mmg xckp kain… hahaha… i knoe her better la.. my skolmate la… usj 13..
      wat malu jelah minah nie…adik beradik si zaris nie mmg truk…

  112. tah pmpuan nie sbnarnye x cun pn,dh xde care lain nk attrack JANTAN sbb tu smpai tnjuk bra..
    jantan tu plak x pdan tlinga capag,mata plak krnjang..!!!
    pmpuan:mata duitan..
    jantan:mata krnjang..

  113. antoooo tkot says:

    baguihhh lerr irma….dr bercerai berai kmudian harii…
    bnyk lg pak mat tempe bertelinge piring astro kt muke bumi ni

  114. bosan says:

    kecantikan semua takkan jd bekalan di akhirat kelak,,hya amal ibadat yg kekal disana…apa ada pd paras rupa,,semua diciptakanNya dgn sempurna,,setiap org ada kelebihan dn kekurangan,,jgn lah mudah lupa diri,dunia ni sementara saja…fikirlah

  115. nabil fan says:

    pink siot

  116. nisa says:

    irma is better….qasha dgn pakaian begitu n lagak mcm tu, boleh harap ke jd isteri n ibu yg baik?

  117. azman says:

    kalau ade awek yg nk berkenalan ngan sy yg single ni sila sms ekk.. 0136777389. tq

  118. nalyna says:

    to irma xda ruginya tgal si nabil ni.. mluat aku tgk.. hrp masyuk je pmpuan tu pndang kalu x jgn hrpla.. irma byk2 sabar 1 day si kering ni msti akan dpt balasan jugk.. apapun i ttp sokong u irma.. si kering aku doa ko 1 day akn dapat balasan apa yg ko bt kt pmpuan..

  119. jurutera says:

    Buat apa nak tergila gilakan si Nabil tu. Bukan ada pelajaran. Harapkan populariti sahaja. Bila dah tak popular nak cari makan mcm mana. Kalau Nabil nak anak aku sure aku tengok dia atas bawah. Org mcm ni nak bagi makan anak aku.. Takde masa depan. Last last anak isteri merana sebab dapat lelaki yang takde masa depan. Apa pun “hanya Allah yang Maha Memberi rezeki”.

  120. angah says:

    p
    buang masapuja pelawak yg melalaikan, rezeki tak berkat, gurau senda jgn melampau

  121. noly says:

    menyampah betula la aku ngan mamat kampung ni…………
    bodoh rakyat malaysia la pergi sokong freshie ni…………….

  122. aku says:

    kalau perempuan xgedik2 xkn ade la gambar2 macam ni,,pastu nk salah kn teknologi,,jge la batasan jgn nk pk dunia je,,
    ayat Lu Pikir La Sendiri mmg kne dgn diri tuan empunya kata2 ni,,
    hurm

  123. syaza says:

    zaris nelydia gan uqasha org yang berlainan ea?? muka sme ek..

  124. gelic says:

    hmmm..ntahla..ape la nk jd dorg ni kan….

  125. qilaf says:

    serius,selalu nampak uqasya ni..hurmm asal kelantan…die mmg nak kan populariti/duit semata2…to nabil:esok dah kene tinggal jgn melopong yek!!

  126. qilaf says:

    biar lah muke mcm jamban yg penting ader duit+popuariti..tu a yg si uqasya ni nak..bertapa bdoh nye nabil…buta gile…adek die popular sbb dari bakat die di spa Q,tp yg kakak die ni popular dari bende2 murahan ni..pleasse lah!jiwe ko kental la uqasya..gua respect lu…to irma:jgn lah down k,senyum je dgn kbdohan nabil tu,sok die dah kene kikis kau2 ngn uqasya ni nabil cari irma balik..

  127. mohammad Ddam Iskandar says:

    zaris nie dah memang xdew mruah keew

  128. Alegro.pl says:

    It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks