Written by AbangNara | November 1st, 2010

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

Oh, oh dan oh sekali lagi. Nampak mesra sungguh Nabil Raja Lawak bersama dengan gadis di dalam gambar di atas. Menurut si pengirim email, gadis tersebut bernama Qasha (nama sebenarnya ialah Uqasha), kakak kepada pelakon Zaris Nellydia yang hangat dengan drama Ahmad Durrah. Mungkinkah gadis ini yang menjadi punca perpisahan Nabil dan Irma? Kami tak berani nak spekulasi tetapi kemesraan mereka berdua memang agak terserlah di situ.

Dan kami akui si Qasha ini memang menarik, cantik dan agak seksi. Mungkin itu yang membuatkan Nabil tertarik kepada Qasha. Rasanya kita tak perlu tunggu lama kerana pastinya Nabil akan keluarkan statement mengenai hubungannya dengan Irma. Harap-harap pihak wartawan yang bertanya soalan nanti boleh tolong tanyakan siapakah si Qasha ini di mata Nabil.

Lagi gambar Nabil bersama Qasha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Terkejut beruk dapat tahu pemandu bas kemalangan Genting tak ada lesen memandu bas.

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

gambar kekasih baru qasha nabil raja lawak

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    250 responses to Inikah Gambar Kekasih Baru Nabil ? Uqasha Kakak Kepada Zaris Nellydia

    1. Gegeh says:

      wah..merembes

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
      • Gegeh says:

        1st? haha..pakailah google reader

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • OHBULAN! says:

        Aku nak tarik tali bra pink Qasha, tasss, tass, tass!

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • dunnowho says:

        nk tumpang jdk 1st..heh2..
        to irma: xde ape yg rugi klau x dpt si nabil nih..not so well educate satu hal,perangai pon x baper nk elok….klau nk ikut ciri2 mencari suami dalam islam,nabil mmg da FAILED!!!!muakah2…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • bungKacak says:

          senang aje… wanita baik utk lelaki baik… lelaki baik utk wanita baik….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
          • .benci artis. says:

            aku le lelaki baik yue ..
            keh keh keh

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • dunnowho says:

            TEPATTT BUNGKACAK!!!!!

            Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
          • Gegeh says:

            aku tgk nabil bukan der per pun.. not worth it le

            Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
          • badan sekeping ..

            tengah glemer duit pun masyuk$$.$.

            banyak lah awek sangkut…

            Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
          • POJIAH LATIP says:

            eh aku selalu bersetuju ngan dunnowho nih.. tak tau lah ngape.. hihihi~ betol la! kalo aku jadi si irma, tak heran aku dak nabil nih. biau la dia pnah jadi RL ke hape… kalo dia tak jadik RL dulu, skang ni ntah ape keje yg x menjamin masa depan yg dia buat. keje jual nasi lemak yg sikit pun org x pandang tu. sabau je lah … err,, bukan aku ckp keje jual nasi lemak tu hina tp cuma artis x pandang le… aku pandang. kekeke~

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
          • tun ti says:

            pojiah latip,
            aku setuju sgt la dgn statement ko..apa sgt la dgn gelaran RL tu..tgh laku mmg la byk duit..cuba dah x laku esok2..mana nak cekau? pd pandangan 2 posen aku lah..x dek heran la aku nak pilih artis cam nabil ni..baik la pilih engineer or setaraf dgnnya..mmg la mula2 gaji tu 2500 je sebulan..tapi lama2 nti naik la..n besides mmg komfem kan dia keje..x tunggu klau laku br ada duit klau x laku dah = kaput!

            Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • paan says:

        peh bulat bulat bulat

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. sue says:

      1st

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. sue says:

      hahaha…ingatkan 1st …2nd pun jadi ler

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. JAHAT BENAR says:

      BCINTA BGAI NAK RAK…ITULH NAK BCINTA LAMA SNGAT…WALHAL DUIT DH ADA

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    5. gediksantai says:

      dh dasar lelaki mata keranjang kut..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    6. Azs says:

      owh :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. LuPikirLah Sendiri says:

      Fulamakkkkkkkkkkkkk… Menayangggg Pink Braaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Besor nyeee…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    8. Fashion Do & Don’t @!E channel Astro … tak tgk ke hehehe.. jgn pakai baju smpi nmpk bra !
      eii mak saleh pun kate tak ber etika, ini plak kite org timur..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • kurus says:

        yes yes…true..
        -dont kpd baju plunge neck yg menayang lurah..sehingga nak terkeLUARkkk..
        -dont kpd baju/baju dalam yg 1 size smaller..konon body hugging..(kt ckap bungkus nangka?)
        “we know its there..hellooo..so what?” kata pngkritik fesyen barat.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • chix says:

        yg ni bodoh bab berfashion….sebab TERLALU nak berfashion la sampai nampak bra……ahakssss….bukan ape, coz mat salleh dia tau dirinye dah lawa, so x pyh nak seksi2….cam melayu ni, x lawa cam mat salleh, so kenalah pakai seksi2, barulah nampak gempak, bleh pikat jantan……ha..ha…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    9. ummisarah says:

      aku x faham tul ambik gambar suka jelir2 lidah..so disgusting..cam bewak pun ada..cam bulldog pun ada gak..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • qaisarah says:

        aku rasa mcm lucah pun ada
        diorg rasa amik gambar cara gitu sexy kotttt….?

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • gmah says:

          macam sangap n ajak org menyangap jerk..tlgla..geli la weh

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
          • Ryta says:

            Betul2…selalunya org yg sangap nak seks aje yg tunjuk signal jelir2 lidah gitu! Yekkkks…geli dowh!
            Uols perasan tak, si Zaris ni kalau amik gambor, mesti nak muncungkan mulut dia tu…apa motipnya? Nak bagi nampak seksi ke? Aku tgk macam mulut cencorot adelah…muahahaha….

            Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • palsiko says:

        LOL hehehe rite on!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • marzac says:

        Macam bewak??? kah kah best betul statement ni..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Ha..ha..ha…ummisarah..lawak la…cam bewak dan bulldog..kih…kih…kih..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kebusss says:

        jelir lidah melayu tanda sangap…urgh…xkiut lgsung…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. cikedi says:

      pompuan murahan mcm ni lah gayanyaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    11. luvlylemonate says:

      If btl nabil n irma break…den it must be nabil punya salah tgk dah tau…mmg agak miang nabil nie+dulu mat rempit+not so educated+tak serious dlm hdp!!!Hello nabil bukan semua bdn ko leh wat lawak ok…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    12. RiRi says:

      huhuhu…pe la eko ni nabil…irma cket nye comel..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    13. chix says:

      x heran la si nabil….bekas mat tempit….mmg cenggitu….kuat bersosial….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. geli geleman says:

      kalau btl nabil ngan pmpuan ni memang x lama la. x pernah nak serius dlm hidup

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    15. miz cokelat says:

      dh tau dh bdak2 despatch mmg cenggitu huhu…palyboy!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • 3004 says:

        not all despatch like that ok..u men terjah jek..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • comel says:

        don’t like statement ‘miz cokelat’ huhuhuh….

        jgn si telinga lebar n mulut terjuih nie nyer hal bis sumer despatch kene tempias…

        berhati-hati sebelum berkata2….

        terima kasih……

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • hani rayyan says:

        playboy tahi kucing……tu bkn perempuan tp betina……betina mcm ni mmg senang di cari….setakat stock nk shok blh arrrrrr…..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • dontjudge says:

          jgn lah korang nak judge org.. korang tu bukannye perfect sgt.. btw, ptt ni bg nasihat.. bukan ngutuk n hentam je..

          dont judge people, kalau korang tatahu hujung pangkal..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • angelina jolie says:

          BAK KATA P.RAMLEE……PILIH ISTERI DARI PEREMPUAN…BUKAN BETINA….SBB BETINA NI BYK JANTAN DAH MERASA OOO HAHAHA

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    16. cikedi says:

      gamaknya irma x mau sosial2 bodoh mcm ni…taste nabil ni yg suka sosial2 kot….x pa IRMA….ko akan dpt lelaki yg baik utk ko..percayalah..jaga diri kau baik2 ye….lelaki baik utk pompuan baik saja…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    17. amy lara says:

      kalo btulla irma da break ngn nabil… bagus la.. x suka la nabil nih… ishh.. irma nampak sopan jer.. nabil pulak mcm nih.. x sesuaiiii!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • chix says:

        aku pun setuju…..x seswai langsung, cam langit dgn bumi….irma educated, better attitude….nabil ni kuat sosial, huha hu ha je keje dia….cam x pikir mase depan jek….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • fit says:

          dlu msa jd mat dispatch,awek dia pn lari,dh kaya rmai ler awek ikut…..to irma u tak ssuai dgn nabil,u cantik,cari ler lelaki yg bole menjamin masa depan awak k…amin

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    18. mangkuk says:

      pasni kt Galaksi kaur cite sndri…asik cite psl org je kn :p

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    19. Annedesilva says:

      Irma tu sweets sgt kot..
      dlu masa dgn farid kamil pon suka sgt..
      manja gilerr…
      kalau dh break dgn nabil bgus kot..
      nabil tu mang bdk2 lg..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. anyss says:

      hishhh..nympah tul pkai baju saje tyg bra…zaris ni memg sosial..dlu aksi bcumbu dgn sepupu dia..skg amik gmbar tyg bra lak..hishh..sakit mata tengok!..xmalu lgsung! murahan sungguh…
      klu nabil suke minah cmni, lantaklah!
      tp kesian irma..dpt bf yg bangang!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • aku....... says:

        anysssss..sapa zaris tu…..macam suka je kena hempet….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ntah says:

        NI BKN ZARISS LA..NI KAKAK ZARISS NAMA QASHA…SBLOM KOMEN PE2 BACE LA BETOL2 DLU…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku....... says:

          wahai NTAH sebab tu le saya tanya sapa dia tu zaris ke kakak dia ke nenek ke macam suka je kena hempetttttttt…. boring r si nabilllll tuuuuu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fit says:

        ppuan murahan mmg mcm tue…apa nak hairan sgt…..mmg ssuai ler dgn nabil sama2 tak der pelajaran…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. Clipkertas says:

      pepagi aku dah sarapan citer artis kgemaran aku nih!!…
      tolong la dik oooiiiii…..

      Irma; tabah kn hati… sekeh sikit Si budak NAbil nie,,
      oooo… biase adik akak nie, mmg la ko kate tak de ape2.. ko igt Irma senang2 nak terima bile ko brkepit ngan minah yg cam tu ker??

      Nabil; dik, sntiasa la brpijak di dunia yg nyata… jgn mndongak ke atas jor… kate nak kumpul duit wat kawen,,, yg ko mggatai dok kepit2 ngan minah cenggitu wat per???
      pikir la sndiri dik oooiiiiii………

      bg lelaki mmg bende biasa dan ‘normal’ katenyer…
      bukan syok sgt pun,, tak rase aper pun…

      bg wanita yg hati nyer sepenuh pada teruna nya.,, mmg sakit hati dik….
      PO NAK DIKATO….LU PIKIR LA SENDIRI….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. nana says:

      emm…irma mmg comel x sesuai tuk nabil.pmpn yg baik tuk lelki yg baik.begitulah sebaliknya.tgk la taste nabil tu…..eeeee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. Miss pocO says:

      teruknye baju…x selera tgok…

      mcm2 jer hal kat dunia ni…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. Miss pocO says:

      sape2 yg minat kat nabil dr dulu smpai skrg mmg bodohla…

      sorry nabil ye, aku dr dulu mmg x minat langsung kat ko…

      lawak…hancus…! x gelak pun…!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • chix says:

        mmg….aku x pernah langsung tgk program “lu pikir la sendiri” tu….cam bodo jek, x lawak langsung….sekarang ni kan, bg akula….program2 lawak zaman skang ni boring jek….x lawak langsung, kekadang nampak cam bodo je….x bleh la nak lawan lawak2 org dulu, zaman2 p ramlee dan seangkatannye….natural je lawak diorg….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • -PITBULL- says:

          perrr..zmn 2 jgn ckp la…lbih dari 10kali tgk cte p ramlee pun leh gelak lg…:D

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • fit says:

        mmg tak minat pn dgn nabil

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    25. Fiza says:

      Dulu suke kt nabil.. Skrng dh kureng

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    26. anyss says:

      same la miss poco…aku pon xminat lgsung dgn c nabil nih..ckp bnyk merapu bodoh!
      ceh!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    27. noor says:

      Carilah bini sebaik bai wanita. Carilah bina biar bersopan…awal awal lagi dah nampak bra esok lusa nampak apa pulak. Amin…semuga bertemu jodoh dgn wanita yang baik budi perkertinya serta bersopan bila berpakaian.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. seyes irma lagi kiut dan hot…kalau yang ni nak uat kawen,baek amik irma kut..haha..suka irma lg..kekekeke

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        klu minah cam ni bukan leh wat kawen…. wat sedap2 rase2 leh aa….. kwa kwakkkkwaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    29. ????? says:

      bila wt lawak,ko siap ada bg pengajaran lagi tapi ko dok wat benda xelok. bgus la sume org dh tau cmane perangai ko. ko naik sbb peminat,ko akan jatuh krn peminat jgk. sepattnye ingt asal usul,jgn ingt dh jd artis,dh belakon filem,dh ada show sendiri, dh ada peminat, dah ada byk duit, dah ada moto besar, dah ada kete besar, dah ada kondo ko leh wt suka hati? ko lupa diri la.. bak kata ahmad nabil bin ahmad…
      lu fikir la sendiri..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    30. hola says:

      kesian kat irma… dipermainkan lelaki mcm nabil.. sosial terlebih…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    31. tu lah aku hairan, napelah si irma
      bole jatuh cinta dgn nabil..
      punyelah manis si irma ..
      biarlah nabil dgn awek bra pink tu..
      mcm dah lunyai … begambar pon
      keluar bra…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • -PITBULL- says:

        lol

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • what says:

        aku pun pelik gak.irma tu cantik,ada pelajaran.boleh pulak sangkut n setia ngan si nabil tu…si nabil ni tak sedar diri…ish…bior je le irma,ramai lagi yang nak n sesuai ngan mu dr si nabil yg dok buat lawak sengal tu je…heheh nabil, lu pikir la sendiri

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku says:

          aku sokong!!!
          nabil memang tak sesuai dgn irma.
          nasib baik irma nak kat dia pun dah syukur..
          aku pun heran,cmne la irma boleh sangkut dgn si nabil ni..PELIK!!
          serius,memang tak sesua langsung..
          heran cmne la irma boleh tahan 3tahun dgn nabil..
          tak bosan ke??asek2 lawak ntah ape2..tak rase nak balik pinggan kat muka nabil ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    32. fza says:

      dorang ni mmg xsesuai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    33. hola says:

      agak yer nabil lebih suka perempuan yg daringgg mcm tu… tak suka yg sopan2… pelik betul… dah elok2 ada kekasih mcm irma tu.. yg mcm tu jugak jd pilihan die… sosial terlebih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    34. aku....... says:

      alaaaa gedik si nabil tu…suka gesel pompuan pahtu cakap le tak sengaja..tersasul… dah puas gomol si irma tu ubah selera lah…masa ni kau ada atas lagi nabil.. tunggu bila orang dah menyampah tengok muka kau…apa yg best kat kau agaknyer melainkan lawak tak kelakar je…. “ingat mati..ingat mati ingat masa engkau sulit..ingat2 hidup cuma satu kali… berapa dosa kau buat berapa kali maksiat…ingat2 sobat(sahabat) ingat lah akhirat…”

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • POJIAH LATIP says:

        mana tak nye si nabil ni suka menggesel.. cuba lah nengok sape yg dia gesel.. tak tahan beb… kecur air liur…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    35. ariana says:

      huhu…mcm2… x faham la lelaki bernama nabil ni?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    36. arshamim13 says:

      janji laki tu ade duit yg byk, kompem pompuan yg cantik akan mendampingi laki tu…

      dunia2…

      n laki kaye yg lemah iman nye akan tersangkut dgn kecantikan pompuan tersebut…

      wallahualam…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Miss pocO says:

        nasib baik aku tak cantik…tp ramai gak yg sangkut2…hahaha…

        p/s : gurau je ye…pala tgh tension nih…keje melambak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    37. whatever la says:

      qasha ni gf bboy juicy from giller battle crew dlm rancangan showdown2010 la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • qilaf says:

        mmg la die dah der bff,tp dah der bff buat ape cal jantan lain mlm2 nak main???so org skg dah x dulik dah der bff ke x…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    38. Miss pocO says:

      (KUAR TOPIK JAP)…

      kawan-kawan!!!

      bleh tolong aku x, tgh runsing ni…nak pikir mana tempat g kat smjung yg aku nak g melancong nih…dh byk tempat dah aku g, cuma nk pegi ke tmpt yg belom g nih…cdg nak g next year bln Julai sbb skrg tgh sebuk wat preparation for state election until the begining of next year…

      ermmm…Langkawi, KL, pangkor, sume negeri la aku dh pegi…tp bleh tak rekomen kat aku tempat mana yg ade jual barang2 murah berkualiti…hurmmm…

      saje jer cuci mata….nak tgok brg2 murah wat buah tgn…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ????? says:

        pegi masjid

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Miss pocO says:

          masjid xyah ckpla kawan…hari-hari aku g masjid…

          ape daaa…xkan nak solat pun kene gtau kat sume org…huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          P Rantau panjang, Pengkalan Kubur, Kuala Perlis, Pekan Rabu – Alor Star. Kalau tak ngam, tak payah p mana-mana, atau p dekat-dekat rumah ja, buat window shopping. Dijamin dapat tengok dan pegang barang murah dan berkualiti, tanpa perlu membeli. Amacam?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Miss pocO says:

            tok wan, sya slalu p online shopping nih…hargapun murah2, baju cantik2…

            Pekan Rabu, sya dah p dah…suke beli dodol tiga segi kat sane…hehe…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • bungKacak says:

            try keluar negara lah… bandung ka, tempat yg murah2…

            paling best g jogjakarta… huhuhu

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Miss pocO says:

            insyaAllah, dlm perancangan…

            tp Malaysia ni kene habis g dulu…huhu…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • The Poyo Me says:

            gi round bandar melaka. jonker walk, bandar hilir, naik bot kat sungai die. peh…sejak 2 menjak ni mmg da lawa la. respek sama ali rustam…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • W T F88K says:

        chow kit pun ok gak Mis Poc…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • omg says:

        tgh runsing ye? LU PIKIR LA SENDIRI!!!!!!!!! haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    39. adam_maira says:

      tk luak la irma kalo tk dpt si nabil ni..byk lg lelaki yg baik..pompuan tu pun mcm tk thu malu jek..tk malu ke mak pak tgk dgn pakaian cmtu ek?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    40. SWEET says:

      TAK KIRO LA JANG OOII
      SUKO HATI EKO LA NABIL
      NAK BUEK CAMNO
      LAGI PUN EKO LUM TUNANG LAI
      POKOK DIK EKO LA
      NAK PILIH SIAPO

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Tu lah…Nabil ni mmg tak sodar dek untung gayo eh! Nasib baik lom tunang lom nikah laie, kot tidak…mesti bercorai! Ha lopeh ni sukati ekau la Nabil, nak amik gambar ngan awek bra pink ko, bra hijau ko, lantak ekau lah….lu pikirla sendiri mano baik mano yg bughok!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • W T F88K says:

        betul tu… manyak sokong sama SWEET….
        POKOK DEk EKAU LA…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    41. orggilacinta says:

      tak bole bwak jadi laki.. tak boleh bawak jadi bini.. dah rosak2…isk3 baik tak payah pkai baju la mcm tu..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    42. PJ says:

      pantang dahi licin Nabil nie..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    43. Liza says:

      Dlm paper BiPop..Irma dah mengaku dah berpisah dgn Nabil tp Nabil pulak deny…
      Irma deserve better than Nabil..Irma cantik , sopan & berpendidikan dan layak mencari lelaki yg setaraf dgnnya.. Nabil tak layan dgn Irma sbb Nabil ni jenis bersosial…
      Irma : kuatkan hati anda & percayalah Allah sentiasa bersama org yg penyabar
      Nabil: mungkin anda muda lagi tp anda ada akal fikiran..so gunakanlah…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    44. qilalala says:

      dulu2 xbanyak duit tak banyak r perangai..da banyak duit sume benda pon da bole buat kan..termasuk mengayat awek2 hot.sebab keyakinan diri dah bertambah.aku ada kawan yang mcm tu.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    45. Anti Telinga Capang says:

      Woi JOKER…lu ingat mak bapak lu x malu ke..lu bukan dah banggakan org kampung lu, tp lu jugak dah jatuhkan maruah mak bapak lu dan orang2 kg lu…klu dah jadi artis tu, pandai2 la jaga attitude, jgn jadi 3rd class artist…wak lu la..lawak pun x best..aku sokong ZIZAN yg best…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Clipkertas says:

        sokong…. aku sokong gak ZIZAN D’BEST….!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Gegeh says:

        suke Zizan, ensem.. lawak pun lite2 sweet jer.. tak owver..best sgt..hisung mancung, muke boleh bela

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss leo says:

          sya suke zizan jueeeeeeeeeeeee…nabil ni masa raja lawak ok la..skang lawak merapu2..over lak..cam x de identiti..dulu santai je..hai budak..baru naek..da besar kepale….bye2 le..x lama da la ni dalm dunia seni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Susah Nak Fikir says:

            Betul la…….. Aku p0n suka kt c Nabil nih time dia masi dlm RL jer.,. Best.., lawak arr jugak. Tapi pas dah kuar.., hampeh tul. Langsuk tak lawak. Boring lak ku tengok… Apa la lu nabil…… Skrg nie timbul lak ceta bende2 cam nih. Ishh…! Kin malaz la. Dunia artis mmg cam nie ker…? Cam tak de benda len.. Nabil.. Nabil.. Lu Pikir La Sendiri…! =_=

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    46. dah mule lupe diri la tu..duit byk semua die nk angkut..huh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    47. Not Angle says:

      Den suko kat comment pasal maruah mak apak bdk tino tu yg malu…botolah cakap ko tuh…maruah mak apak ye yg di jajo bilo pakai cam tu…

      Tapi kan…kalau omak yah dak tino tu mcm tu gak…mcmano kiro eh tuh….memang tak do maruah langsung gak eh keluargo tuh…habih semuo eh nak di jajo…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    48. eh nie qasha…aku kenal die ni..gmbr tu aku tgk mcm xde pape je..ade bdk lagi tu..yg aku tau qasha ni tk sosial n baik orgnye…tapi die mmg cntik..huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • XY says:

        erm tuh la aku pun knl si sha nih. die pun da ad bf la..mungkin die juz kwn kot ngn si nabil tuh…tpi pic die mmg cm2 ngn sape2 pun..ala si nabil tuh mmg sosial gile weh..kaki mabuk la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • yeap says:

          tk sosial ? mmg sosial lah diorg ni. adik beradik dgn cousins semua. gmbr suma ni kat fb adik uqasha , farza naquraisha.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
          • boyish says:

            sape yg ckp si nik zaris uqasha nie x sosial??? sosial gler beb! aku knl sgt minah nie! dak sek aku . USJ13! sek yg melahirkan byk student yg sosial,seksi, met rempit,n so on… adik beradik zaris nie mmg sosial.. termasuk la yg berlakon ahman dhurah,nellydia tue.. mak ai.. hipokrit gler berlakon pakai tdung.. dlm realiti x.. g sek pun pakai skirt..
            si uqasha nie lak, jgn ckp ar.. pnh g berctuit kat tioman dgn cousins dia n ex bf dia,ally.. dia pakai bikini aje koot… tell me now,dia nie mcmne??so nabil mmg sesua sgt dgan dia.. n kawan aku pnh couple dgn dia mse kawan aku f3 dia f1.. ade 1st time couple dia tye kwan aku nie seks tue mcmne?? padhal bru couple ,mlm tue trus tye.. wtf! geli aku minah nie.dahlah org kelantan! wat malu kelantan je r!

            Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
          • qilaf says:

            yup! i know…die kuat seks dowh…mmg sedap r nabil…aku yg laki ni pon malu nk ckp pasal seks…die call je dapt r…xsilap aku an die dah tunang tau ngn anak toke emas kelantan,tup2 putus gak dah abes duit org tu die kebas…hahaha
            sampai ke hari ni aku tau diie ketageh seks…!!!

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    49. RiRi says:

      klu aku jd irma pn mkn hati n jd mrh tgok pakwe bergmbr gedik cenggini….choiii….

      **klu irma bergmbr gedik cmtu pe lak dia rs kn…ishh..x ptt tul…lupe diri je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    50. ieqaqaqa says:

      eh 2 bkn ke zaris uqasha dlm cite lukisan hati .. die baik lorh .. n sblah die tu mcm bung citra lestari jekk.. hu3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    51. mat jep0i says:

      tpi p0mpuan ni h0t gak ek…lgi lawa dri irma kowt..irma gigi besar gusi besar…yg p0mpuan ni mcm t0p m0del jekk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    52. adamklate says:

      ehh ni uqasha,bapak die tauke keta … fuhhhhh cantik nyeeewww

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    53. LaraHati says:

      hmm tak abis2 lh dgn ceta yg mcm ni…apa2 pun tuk irma sbar ya dik..out dey stil belambak lg hero hero yg layak tuk gadis secantik Irma…buat nabil Luuuu fikir lahhhh sendiriiiiiiiii……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    54. landax says:

      hahahhaXD
      standart la mat rempit!hahahhahaXD

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    55. abg rambut segak says:

      kesian

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    56. Fedzmy says:

      x sesuaiiiiiiiii….. seksi sangat ler nabil…….. kan irma ok…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    57. istika_nadiyana says:

      wah…ensem sgt ke nabil tu???cuba nabil ko g tgk cermin…ko tny muka ko kat cermin tu nape pmpuan2 yg budget cun ni sk kat ko???sbb muka ko ke sbb duit ko???aku siyes da xminat da si nabil ni…..ade duit cepat je berubah…hello irma hasmie tu lawa sgt2 nak kat ko pn ko xreti nak jaga…kira bersyukur la irma tu nak kat ko..bekas awek farid kamil tu…..kita kalo da buruk perangai kena la baik……

      aku bukan mengutuk kejadian ALLAH tp ni la manusia..da kaya cepat lupa diri….kalo die plh pmpuan baik2 lebih baik….dari pilih pmpuan yg separuh bogel cmni……

      irma: xpayahla nak kat nabil ni..sbb u deserve better than him…..

      nabil: aku yakin la pmpuan di atas nak kat ko sbb poket tebal ko tu..bak kata ko…telinga cam piring astro..mulut cam kena gigit lebah….so nabil LU PIKIRLAH SENDIRI…..aku xsk ko…baik aku sokong zizan…………peace no war…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hahahaha…

        tulh kn.kn.kn…

        aku xnk komen bnyk…yg peliknyerrr…kn nabil dh de duwit so go onlh..lh…trus tunang n nikah…;p

        klu ikut kn tungg tu xpayah pun xperrr;;;;p

        nk ikut sgt adat;p…klu ikutkn dh mampu trus jerrr nikah xpayah tunang2 ni!!!! smua membazir duwit…;p

        so skrg aku xsokong dua2 dua2 salah wah2…dua2 xpandai dua fail bab agama…

        klu irma de duwit pun bg jerlh dlu pinjam kang nabil dpt duwit bayar balik duwit rolling2 kat korg berdua gak…

        dh jadi cmni nk slahkn nabil sorg jer kerrr or irma jerrr kerrr?so dua2 salah…xmustahil hati manusia leh berubah…watever…

        dua2 salah wah2;p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • hehehe awt xsokong johan haaa…amik zup zap dh kahwin xyah tuggu lama2…settle trus…wah2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • diriku ini.... says:

        pompuan skrg tgk poket dulu….muka boleh jd handsome kalau duit byk kan?…Nabil dan Irma pun mcm tak ngam sgt jd lebih baik mereka berpisah…bgs lah skrg berlaku seblm jd suami isteri kan……

        Tak pyh lah sokong sgt artis ni..Zizan pun sama ja..mereka ni semua sama ja…nama nya juga artis mmg sosial live mereka mcm tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    58. anti nabil says:

      mamat x sedar diri ni ad duit lbh da mula demand nk pmpn sexy2.. ko cermin diri sket asal usul ko dolu2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    59. emilda says:

      qasha ni ade bf lahhh!!!~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    60. axt says:

      dasar mat rempit..hahahhaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • W T F88K says:

        mat rempit jgk di persalahkan….
        isk…isk… tak paham aku mentaliti korg ni….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    61. karalalala says:

      pundek nabil…ko ingat ko hensem sgt ke..??!!!!
      benda yang dh ada depan mata x reti nak hargai…
      kalau Tuhan naka tarik sekejap je la dolll…
      artis2 skrg ni ingat semua ni main2 ka…menyampah dh aku dgn dunia hiburan ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LADY COMEL says:

        btl tue aku sokong sgt..mcm senang jea artis skrg nie kawen cerai…couple putus…nie mesti kes nak cr publisiti murahan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    62. eyda says:

      mintak2 la anak akak yg nama nabil 2 x ikut cam perangai nabil raja lawak nie…sengal..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    63. mia says:

      ish…ish…nabil……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    64. gas says:

      budk kampung yg terkena kejutan budaya ..cian ..!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • alah hai mcm bekas manager fulham roy hodgson…masuk liverpool hancur ntah sapa2 beli ntah pastu de hati nk beli lg tuuuu;p hahaha dh dpt duwit semua gelap wah2…

        klu dlu kat fulham jimat cermat de kesedaran masuk liverpool lgusng gelap;p

        hehehe fans fulham;p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    65. kat sni ramai yg salah kn nabil hehehe;p

      hahahaha

      DUA2 salah lh;p

      yg pelik prempuan muda tu xsalah pulak hehehe…pelik btul korg ni…

      aku rs klu prempuan muda tu xdtg terheggeh2 kat nabil nabil xlayan punya…drpd nabil minah tu baik amik pelakon utama magika tuuu lglh lawa…so korg pun leh pkir lh beb wah2…

      so semua2 salah wah2…yg irma pun satu berserah n xnk pulak marah2…skurgnyer nabil tahulh gak irma amik berat…

      so watever…kn dh panjng komen aku wah2…dan muka…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • qilaf says:

        sbenar nye pompuan kaki ayat beb..aku kenal die…die stok2 main boleh r,sedap r nabil an…..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    66. LADY COMEL says:

      eeee…..GERAMNYA aku tgk nabil nie..dasar lelaki mata keranjang!!! blh thn gak perempuan tue nie mesti kaki goda laki..huhuhuhu… apa pun TAHNIAH gaklah irma dah putus dgn nabil…HOPEFULLY lps nie irma akan dpt lelaki yg baik dari nabil…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    67. yume says:

      aku memang tak suka nabil ni dari dulu lagi. bila kapel ngan irma lagi aku tak suka. sebab nabil nampak sangat sosial. memang tk sesuai langsung dia dengan irma

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    68. villa says:

      apa kate aku bg cadangan irma ngn fahrin je..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • W T F88K says:

        fahrin pun sama perangai nye…..
        tp apa salah nye nk torai….HahAhAhahA….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • diriku ini.... says:

          tp nasi lemak 50 sen lah gf baru nabil tu…nabil kena inisiatif kasih rm 1….k

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    69. puteri says:

      bongok punya nabill…pompuan mcm tu ko nak….amik la..sesuai la ngan ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    70. lala says:

      kata ngn kakaknya..aku tgk….adiknya yg lebih2 dihimpit nabil…tolongla..irma…u xrugi xdapat kan si nabil ni…ramai lg yg ensem n baik setia menanti

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    71. W T F88K says:

      Sementara lom kawin nie la buat perangai nabil… bagus2… HAhaHAhaHA….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    72. anonymous says:

      eee..x mlu..npak bra..tah pape tah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    73. Kasih says:

      jauh panggang dr api nabil gan irma nie… mmg x padan lngsung… latar blakang dua2 pun jauh beza…

      irma ni lemah lmbt dan hormatkan org tua, tp nabil jnis yg huha huha tnpa tujuan…

      xrugi pon irma xder pakwe cam nabil piring astro nie… mmg kuat sosial… may b irma pun xtahan gan perangan nabil yg cam nie…

      kalo x insaf gak nabil xtau la, Allah dh bg tnda2 ecdent 2 kali kan, so insafla nabil…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    74. rocco says:

      org susah..bile da senang..
      cepat lupe diri..
      duit tgh byk, ramai la awek sangkut..
      nnt da byk sgt kontroversi, da x laku..
      baru la ko tau..sume lari..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    75. Hajimaru says:

      nabil vongek + nabil vangang = hampeh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    76. kemakemo says:

      owh ehh huuhuh kihh kok kek errrdushh

      err dulu la kan ak pernah dengar citer la kan yg irma inggalkan ex bf dia dulu sbb nk kapel dgn farid kamil,,ex bf mmg kayer giler,,keje obersea

      jap jap ke irma tinggalkan farid kamil sbb nk kapel ngan laki kaye..wahh ak dah luperr tp antara dua la 2 kan,,
      sumber yg ak dengar blh percayai,,tp sbbkan aku lupa kang menjadi fitnah plak,,tp bc je la..hahhhhhhh

      so ak heran kalau die tinggalkan nabil mungkin duit nabil dah nk habis kot,,sblm die jd awek kepada org miskin baik die blah~!!hhahhah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    77. nooo says:

      macam pelacur

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    78. Gosipgurl_fea says:

      Irma youre most cute… dont be sad!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    79. bronto says:

      aku rs irma tambah2 cite tu..ni..tp apahl pn nabil ni makin liar tk sedar diri aku tngok…kena ada individu ke wartwn ke ingtkn dia sblm trlmbat..bg aku..skali lg ko buat hl.. sorry..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    80. [...] kisah Nabil & Irma Hasmie putus cinta semalam, inikah gambar kekasih baru Nabil ? Qasha kakak kepada Zaris Nellydia (pelakon suam kuku SpaQ) via [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    81. dahlia says:

      dulu aku tercengang dengar irma ngan nabil bercinta…..tak sesuaii…
      sekarang aku tersenyum dengar diaorang dah putus..eloklahh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    82. Miss pocO says:

      aku sbg pompuan, malu la tgok pic yg last skali tu…

      nasi lemak rm5.00…gilo tol, maruah letak kat mane…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    83. hothotheat says:

      aiseh..NABIL seb bek ko lom kawen…agk nye lau da kwen tuka2 je bini yeeek…..kui3…

      lom kawen ag da tuka2 psangan…hampeh..bak (TM) NABIL…LU PIKIR LA DER…ngehhh…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    84. yeap says:

      tu bukan zaris, memang uqasha. muka diorg nk sama.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    85. tukang sibuk says:

      Masyarakat…………………………………………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    86. faizal says:

      bangang la nabil niiiiii..ari tu da elok2 ngn irma….kau ingat lah asal usul ko nabil..dulu mase mula2 naik ko mmg humble..sekarang nampak mcm ko da lost…hati2 weyh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    87. oren says:

      bra bekurap pun nak tunjuk kt org ker??? selekeh minah ni! buat malu jek…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    88. jang oh jang says:

      ko memang bodoh nabil………..
      dulu mamat lawak, skrg mamat play boy……
      lu pikir la sendiri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    89. elya says:

      apa kata irma ngn nazim othman.. Sesuai x? Wlupn nazim tu muda 2/3 thn dri irma lau xsilap la.. ( Nazim dlm ceta awan dania kre dia jd ex bf scha p lpe pe nme mse dia dlm awan dania tu )..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    90. cun says:

      camner nk kurangkan gejala sosial kalu macam ni lah perangai anak bangsa kt, klu nk bersosial tu biar lah bertempat, x paham akus……………………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    91. memyself says:

      perempuan yg baik utk lelaki yg baik…irma deserve someone btter…nabil terlalu byk skandal brbanding irma… so irma…cari lain…ok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    92. aries_april says:

      bju cam x ckp kain..nmpk brng yg x ptt nmpk….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    93. aku serius says:

      yuck..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    94. Pro abg nara says:

      Lelaki memang x penah cukup dgn satu……..padanlah Irma berpisah dgn Nabil…….Irma u deserve better…….susah betul mencari lelaki yg benar2 ikhlas dan jujr di zaman sekarang……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    95. mojo says:

      huhu.. aku penah je jmpe nabil kt malis bwk awek mana ntah.. nek motor kawasaki dia tu.. awek tu rmbut karat.. mcm bohsia je aku nengoknye.. time tu dia dh couple ngn irma.. tp rilek je angkut awek laen nek motor.. huhu.. elok la dia clash ngn nabil..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    96. BumbleBee says:

      dulu time berkapel…lepak berdua kt restaurant mcm tak wujud dh org sekeliling….mereka dgn dunia mereka with perilaku yg sakit mata memandang… sekarang ape cter?

      p/s: irma, next time berhati2la..jgn terlalu merelakan pd yg belum sah milik kter.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    97. matahari says:

      kehidupan manusia begantung dengan iman….tengoklah iman nya setakat mana….kehidupan pun jadi macam tu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    98. betul says:

      mana satu qasha?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    99. minah sengal :D says:

      yg sebelah nabil tuh nme die uqasha senrose . yg sblh die tu adik die nme farza nurquraisha. korg na tgk lbih dkt search nme2 nie dlm fb . minah nie mmg gedik . HAHAHA , bunguk la nabil nie . minah nie da barai nak jugakkk .. stock main2 bolih la ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • qilaf says:

        yupp…saya kenal die dan adek beradek die…hahahha…kesian nabil ni,bdoh ya amat…abes lah duit ko nabil!aku bg ko mase 3 bulan je..bile uqasya dah up dgn populariti murahan ni,die tinggal an ko lak…mcm kes memei kan…dulu ader sape2 kenal memei??tup2 kes tangkap khalwat,trus hot gile!!!kalah abby abadi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    100. putrione says:

      da mcm PELacUR si Qasha ni..nyampah!!! Elok la irma ni dah clash ngan bang bil bongok nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    101. phreak-id says:

      eh typo lak.. bra pink

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    102. BLaCK MaMBa says:

      X pyh kata nabil .. bung mokhtar tu klau drebar lori sayur .. ingt zizie izzete tu nk ke? depa ni duk kejar $ je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    103. Rsd says:

      Qasha yg dok sblh nabil tu ker?? and zaris yg sblh qasha tu? -correct me if i’m wrong plz-

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    104. catriana marissa says:

      huhhu.cm sial larh nabil nih. mke cm ckodok basi pttnya bsyukurlah dpt si irma tue. huh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    105. lolyat gang says:

      fuhh nasi lemak dia best beb

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    106. ihatehim says:

      pirrrrrrrrah nabil….. irma dh baik pn x besyukur

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    107. yeen says:

      huh…SUDAH BENCI SAMA NABIL..Lu suruh org pK..tp Lu jugak bengap sendiri tak bleh nk pK… buduh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    108. Mat Pintu says:

      nampak tak budak kecik dlm gmbar tu? bdk tu nnti besa jd bapak ayam…potensi 83%

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    109. fake77 says:

      hahah memantat je perangai betina ni -,-

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    110. Jon says:

      Aku xfaham nape ramai gile yg sentap ngan nabil ni…aku xnmpk lgsg yg die salah..kot la si Irma ni mulut bau longkang ke..suke curi duet nabil ke..ade bulu kaki ke..xreti bgn pagi ke..suke cek henfon ke..lain la die ade lempang Irma ke…sebarkn gamba Irma topless ke…
      Mcm tuka kete lah..dh pki 2 3 taun tukarlh..it’s juz phase..hihi..ekceli aku pon dh lame aim Irma ni..okay fez cr fesbuk die dulu..kui kui kui..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    111. mya says:

      myampah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    112. [...] terlebih capang daripada telinga Nabil. Mesti ada seseorang yang mengambil kesempatan di sebalik gosip hubungan Nabil dan Qasha baru-baru ini untuk menjatuhkan lagi reputasi Nabil. Manusia memang cepat dengki dengan kejayaan [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    113. havockerz says:

      cute sngat awek nie

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    114. mafia says:

      nabil sudh lupe daratan…xsedar asal usul sendiri…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • girly girl says:

        u all nk taw.. i knl si NIK ZARIS UQASHA NIK SEN..dia mmg sexy gler… pakai baju mmg xckp kain… hahaha… i knoe her better la.. my skolmate la… usj 13..
        wat malu jelah minah nie…adik beradik si zaris nie mmg truk…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    115. tah pmpuan nie sbnarnye x cun pn,dh xde care lain nk attrack JANTAN sbb tu smpai tnjuk bra..
      jantan tu plak x pdan tlinga capag,mata plak krnjang..!!!
      pmpuan:mata duitan..
      jantan:mata krnjang..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    116. antoooo tkot says:

      baguihhh lerr irma….dr bercerai berai kmudian harii…
      bnyk lg pak mat tempe bertelinge piring astro kt muke bumi ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    117. bosan says:

      kecantikan semua takkan jd bekalan di akhirat kelak,,hya amal ibadat yg kekal disana…apa ada pd paras rupa,,semua diciptakanNya dgn sempurna,,setiap org ada kelebihan dn kekurangan,,jgn lah mudah lupa diri,dunia ni sementara saja…fikirlah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    118. nabil fan says:

      pink siot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    119. nisa says:

      irma is better….qasha dgn pakaian begitu n lagak mcm tu, boleh harap ke jd isteri n ibu yg baik?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    120. azman says:

      kalau ade awek yg nk berkenalan ngan sy yg single ni sila sms ekk.. 0136777389. tq

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    121. nalyna says:

      to irma xda ruginya tgal si nabil ni.. mluat aku tgk.. hrp masyuk je pmpuan tu pndang kalu x jgn hrpla.. irma byk2 sabar 1 day si kering ni msti akan dpt balasan jugk.. apapun i ttp sokong u irma.. si kering aku doa ko 1 day akn dapat balasan apa yg ko bt kt pmpuan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    122. jurutera says:

      Buat apa nak tergila gilakan si Nabil tu. Bukan ada pelajaran. Harapkan populariti sahaja. Bila dah tak popular nak cari makan mcm mana. Kalau Nabil nak anak aku sure aku tengok dia atas bawah. Org mcm ni nak bagi makan anak aku.. Takde masa depan. Last last anak isteri merana sebab dapat lelaki yang takde masa depan. Apa pun “hanya Allah yang Maha Memberi rezeki”.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    123. angah says:

      p
      buang masapuja pelawak yg melalaikan, rezeki tak berkat, gurau senda jgn melampau

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    124. noly says:

      menyampah betula la aku ngan mamat kampung ni…………
      bodoh rakyat malaysia la pergi sokong freshie ni…………….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    125. aku says:

      kalau perempuan xgedik2 xkn ade la gambar2 macam ni,,pastu nk salah kn teknologi,,jge la batasan jgn nk pk dunia je,,
      ayat Lu Pikir La Sendiri mmg kne dgn diri tuan empunya kata2 ni,,
      hurm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    126. syaza says:

      zaris nelydia gan uqasha org yang berlainan ea?? muka sme ek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    127. gelic says:

      hmmm..ntahla..ape la nk jd dorg ni kan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    128. qilaf says:

      serius,selalu nampak uqasya ni..hurmm asal kelantan…die mmg nak kan populariti/duit semata2…to nabil:esok dah kene tinggal jgn melopong yek!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    129. qilaf says:

      biar lah muke mcm jamban yg penting ader duit+popuariti..tu a yg si uqasya ni nak..bertapa bdoh nye nabil…buta gile…adek die popular sbb dari bakat die di spa Q,tp yg kakak die ni popular dari bende2 murahan ni..pleasse lah!jiwe ko kental la uqasya..gua respect lu…to irma:jgn lah down k,senyum je dgn kbdohan nabil tu,sok die dah kene kikis kau2 ngn uqasya ni nabil cari irma balik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    130. mohammad Ddam Iskandar says:

      zaris nie dah memang xdew mruah keew

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    131. Alegro.pl says:

      It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0