Written by AbangNara | February 9th, 2012

Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa zaman pembelajaran dahulu.

gambar kekasih aiman hakim ridza

Comel kan? Bagai merpati dua sejoli. Walaupun Abang Nara tahu ramai yang kecewa sekiranya wanita di atas memang kekasih Aiman, namun Abang Nara tak nampak perkara ini akan menjejaskan kariernya. Peminat sekarang sudah lebih bijak dan tak berapa kisah sangat kalau seorang selebriti itu ada kekasih atau tidak. Yang penting mutu lakonan kenalah mantap. Tak gitu?

Kepada Aiman Hakim Ridza, berlakon-berlakon jugak, jangan biarkan awek anda keseorangan. Kepada si kekasih, tabahkan hati melihat pakwe anda menjadi pujaan ramai wanita. Hehehe ~~

194 responses to Inikah Gambar Kekasih Aiman Hakim Ridza?

  1. Anonymous says:

    xkenal pown…hurmmm

    0
    0
  2. aku kesah? says:

    aaa…abg nara..memang comel sgt..da mcm mulut lembu dh gambar bawah tu.hhahhah

    0
    0
  3. aq adalah aq says:

    alamak…kecewa :'(

    0
    0
  4. tina.jr says:

    Cehh..baru nak ngorat!! Dah ada awek pulak dahhh…

    0
    0
  5. Anonymous says:

    Owh…frustnye….haha

    0
    0
  6. gincu says:

    kabornya GF si aiman ni anak kepada mentornya, Rahim Maarof.

    0
    0
  7. tepong says:

    comel ja awek die. masalah ke kalau artis tu dh ada yg punye? mcm la kalau xda yg punye dia nk kat korg (termasuk aku) hehehehehehe

    0
    0
  8. aku kesah? says:

    aaa…comel sgt abg nara…mulut dah mcm kembu tercucuk dah gmabr yg bawah tu.hahhahhaah

    0
    0
  9. fatin liyana yg ske nk attention whore dkt luar says:

    biasa je lol

    0
    0
  10. piahSolo says:

    kecewa~~~

    0
    0
  11. dyna says:

    gambar yg bawah tuh mcm molot DANG SURIA….WAKAKAKAKAK

    0
    0
  12. 9gag says:

    BANG!!!!

    0
    0
  13. SyikinSuri says:

    xde maknenye nk kecewa bang nara….tunang sy ag ensem n comel,,,huhuhu

    0
    0
  14. Anonymous says:

    tak pakai baju ka pompuan tuh?

    0
    0
  15. aini says:

    hahah..ntah2 pompuan tu sendri kot yg email kat abg nara? gmbr mcm koleksi peribadi je.. =p

    0
    0
  16. payung besi says:

    ak lg cantek..wakaka

    0
    0
  17. LOLA says:

    ha gf dier pun takut sebenarnye bf nyer kena rembat tgk twitter dier udah la letak gambar berdua je…nak acknowledge tue BF die hahaha…please la…

    0
    0
  18. lynn says:

    ashleyy ??

    0
    0
  19. love zara says:

    Kesian betol kat artis2 ney..mase org xkenal dulu xde sape pon nak sebok dye ade awek ke x..awek dye cntek ke x..tp ble org da knl dye sumer org sebok nak kutok2 psl awek dye..lantak p laa..kurniaan Allah..

    0
    0
  20. teqoren says:

    ermmm,,,prkara biasa larr nie

    0
    0
  21. meeradriana says:

    jgnlah buat gosip mcm ni nara..
    dia baru nk femes ngan cerita vanila coklat..
    gosip mcm ni boleh menjatuhkan carier dia..hehehehe
    dahlah budak baru nk btatih kat dunia lakonan, kang jatuh sapa nk jawab??hihihihi

    0
    0
  22. aku la says:

    Alaa… org kawen pun bley bercerai berai, ni kan plak baru bercouple. So, jgn le nak kecoh sgt bila da bermakwe pakwe ni. Bukan mendoakan, tp contoh da banyak ada.

    0
    0
  23. kasut putih says:

    semoga berkekalan.. amin..!

    0
    0
  24. ketua kelas says:

    apa nak jeles nye, orang lain pun ada.. cuma tak glamour jer.. haha~ tp bg aku, aku lg suka artis yg low profile.. tup2 dah kawin. tak de nak kecoh2…

    itu lah beza nya artis yg ada class gn artis low class

    0
    0
  25. RAJA says:

    nama awek dia ashley.. budak sabah rasanya. dah 3 tahun kapel.. rasanya aiman dah kenal ngan family perempuan ni..

    0
    0
    • ngomel says:

      komen kt ats kata x kenal.. komen ni ko tau plak yer.. abg nara apsl la ada org mental ni.. meluat la.. pura2 x tau pstu tau plak.. sekali komen cukup la..bosan baca komen ko ni..

      0
      0
    • bee says:

      kantoi gilaa. kuang3

      0
      0
      • abu says:

        maybe org yg berlainan..aku pnh cube, leave comment then jgn letak email..mmg kuar avatar kelabu ni.. korang try r kalo x caye..

        0
        0
      • bee says:

        aah laa betul. xletak email kuar avatar kelabu tu. ksian dye xpasal2 kena. haha maaf!

        0
        0
  26. zulfa batrisyah says:

    hahahaha… popular mulut DANG SURIA… hahaha… uppppsss… soryyy….

    0
    0
  27. Anonymous says:

    allaaa..kalau kapel ngn izara lg best..hehheeee..;)

    0
    0
  28. t0yol says:

    AIMAN adik SOPHIA RIDZA kn ?
    pt0t la h0t .. tanak cari girL k0rea ke? asyik malay je..ikut jejak kkak awk , kpel dgn artis k0rea ..huhu..:)

    0
    0
  29. sarangheyo says:

    makan hatiiiiiiii

    0
    0
  30. mumu says:

    Duck face?! Banggg!!!

    0
    0
  31. dont care says:

    dont mind n dont care…harap jgn popular sebab muker ajer tapi acting longkang…..focus more on your butter and bread either acting or singing

    0
    0
  32. Reena says:

    Mcm Linda Nanuwil jer muker..iras-iras gitu..

    0
    0
  33. cicakiut says:

    kawin cepat2… elakkan maksiat!

    0
    0
  34. mak jah says:

    ala. takut tergugat laaaaa tuuuu pompuan tu. harharhar…. rilekkkk laaaaa… buat apa nak kecoh dia ada awek ke x. kalau dah ada jodoh uolls diluar sana dgn budak aiman ni, xkemana jugak. haha. tp dia mmg hensem. ohh pengsan jap.

    0
    0
  35. cheese tart says:

    alaaa nape x ngn izara..

    0
    0
  36. hazel says:

    alaaa abg nara,..yg anta email pic kat abg nara ni pon perempuan dlm pic tu jgk…hehehe
    kne la cepat2 bgtau org yg dia tu gf aiman,klaw x nnt takut kne kebas plak kan?huhuhu

    p/s: jgn marah ye adik manis….

    0
    0
  37. itikku bukan itikmu..... says:

    lawa la gak dr dang suria……………………………….

    0
    0
  38. anynomous says:

    he is my ex

    0
    0
  39. Suri says:

    X kisah la Ada gf ke x…janji berlakon best

    0
    0
  40. ferina says:

    semua org pown mengaku dia ni bekas kekasih atau kekasih aiman. haha
    aku ni pun bekas kekasih dia, ingat aku lagi tak aiman?

    0
    0
    • bee says:

      kau ni dah kenapa psycho sgt ni komen byk2 guna name lain2. kejap xkenal pastu kenal pastu ex bf lak. duhh hahahaha

      0
      0
  41. aiman says:

    awek die bukan ke anak mentor die? rahim maarof?

    0
    0
  42. nur amirah balqis says:

    tak cantik pun awek awk,gaya muka beruk.

    0
    0
  43. suwei says:

    dukface!! watepakk

    0
    0
  44. NenekPenne says:

    jangan risau, kejap je couple tu…kang bila dah famous, break off la tu..
    adatlah orang bila dah famous…

    0
    0
  45. hayati says:

    x sesuai langsung…

    0
    0
  46. cici says:

    frust..okbaii..

    0
    0
  47. abu says:

    kening conteng…

    0
    0
  48. nazz says:

    Awek dia ni anak Rahim Maarof ker? Dulu pernah terbaca Rahim Maarof ambik bakal menantu jadi protoge. Betul ker?

    0
    0
  49. Triple_j says:

    sampai skrg tak faham kenapa la wanita suka buat muka mulut itik masa bergambar. buruk sangat!

    0
    0
  50. 7 says:

    huh sexy

    0
    0
  51. casper says:

    crita vanilla coklat?? aku x layan..sebab mamat ni kaku sgt..bosan…aishiteru best lg..peace

    0
    0
  52. MatKool Kawanku says:

    Awek dia ni bukan Melayu. So terpulang pd dia la nak pakai camne pun. I think it’s a personal picture. So up to them la nak wat gaye ape pun? Kecoh ah lu org.

    0
    0
  53. h says:

    dapat email ker….. copy kat blog org lain bang nara…….. la…la…..la….~~~~~

    0
    0
  54. ahaks says:

    muka macam linda nanuwil af…

    0
    0
  55. peminatsiaimanhuhuhu says:

    muka handsome siot…hai..melepas pulak tgok dia ngan gf dia..sdih3x.sob3x…hehehe….hope kekal smpai jinjang plamin…

    0
    0
  56. bee says:

    korang ni nampak sangat jealous. lek laaa. awek dye cun gilaaaa kot. kalau betul2 minat support je laa aiman ngan awek dye. korang nak kutuk macam2 pun bukannya aiman tu akan suka kat korang pun nanti :p

    0
    0
  57. duckface hunter says:

    BANG!!!

    0
    0
  58. Anonymous says:

    They look cute together, and I’ll support them no matter what (: Bless these two!

    0
    0
  59. […] Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa … Continue reading → […]

    0
    0
  60. cikikaka says:

    ade setengah org wat mulut itik comey… tapi yg ni aku xtau jadi ape..

    0
    0
  61. peah soodd says:

    kome gile..p kalo da news yg dema break bagitau la keme..boleh la peah try ..:)

    0
    0
  62. poker face says:

    sian aku tgk pengomen yg beravatar warna kelabu tu… meroyan sungguh frustkan si aiman yg x kisah ni…

    0
    0
  63. princess says:

    pak kaduk punye komen buat aku ketawa terbahak2 adoiiii terima kasih ceriakan hari aku..tadi aku baru je lepas accident..now dah ok balik…dah jumpe dah itik ko..len kali tambat jangan bagi lepas :p

    0
    0
  64. lukman says:

    bagus le klu cam tu … masih ada peluang terbuka untuk aku izara tu

    0
    0
  65. tok siak says:

    selamat … kamal… amer dah ada kekasih hati rupa rupanya..boleh rujuk balik kat kamal…zara… kesian kamal

    0
    0
  66. tok siak says:

    wah cantik moga jodoh berpanjangan aiman dan kekasihnya…luv this pic

    0
    0
  67. tok siak says:

    luv this pic.. moga jodoh berpanjangan

    0
    0
  68. Yumi says:

    Aku frust menonggeng tertonggeng tau awww

    0
    0
  69. auntie anne says:

    klu dah jodoh aku ngan izara apa nk buat…aiman kawen jk dgn kekasih dia jgn nk gatal2 ngorat zara kay… dh ada kekasih buat mcm dh kekasih kay… jgn dok nk semua

    0
    0
  70. labi-labi says:

    vanilla coklat saved by izara aishah and supporting actors yg lain… kalo harap hero si aiman ni…duhhh kaku giler.

    nota: ko jaga diri ko bebaik…mantapkan lakonan. Jangan ikut jejak langkah shahrizal..dulu pempuan2 tergila-gilakan jugak sbb drama asmara walaupun lakonan dier x mantap pun…lepas tu bila start buat perangai…yang ado~

    0
    0
  71. pencacai says:

    hahahaha..tggu sikit ari lagi ja..pastu tukaq awek len la..standard laki smart la..top plak tu..

    0
    0
  72. auntie anne says:

    wah lawanye izara aishah satu kampung aku ler baka batu… boleh la jumpa bakal bapak mertua ehem ehem

    0
    0
  73. auntie anne says:

    izara aishah budak bakar batu … ler napa tak ckp aku pun budak bakar batu gak… ehem… ehem

    0
    0
  74. ader aku kisah nackp ape? says:

    tatau nk comment mulut itik minah tuh camne… :P

    0
    0
  75. arien says:

    oke. kecewa :>

    0
    0
  76. apple says:

    hahaha

    0
    0
  77. demi Allah, aku nak tau apa dalam kepala otak budak pempuan itu saat dia mengitikkan dirinya

    0
    0
  78. Anonymous says:

    ari 2 msuk dlm glksi…
    aiman redza kpel ngn shiha ment0r…

    0
    0
  79. ili says:

    nama perempuan ni Ashley. diorang dah kahwin kalau tak silap . wallahualam.

    0
    0
  80. Iknowher says:

    Ohhhhh, Ashley Selvi is his girlfriend ;D
    Dulu saya satu sekolah rendah dengan ashley. sama kelas masa tahun 4, 5 kot. tak ingat dah lame heeee. Ashley ni setahu saya, dia very nice and quite. sangat sweet girl ni. I don’t know her that well sebab sekolah menengah dah lain sekolah. She’s off Indian mix blood :) Wowwww Ashley gf Aiman Hakim. Sedihh laaa, but Happy for her :)

    0
    0
  81. RAJA says:

    woi woi korang ape hal cakap aku main komen byk kali. adoyaiii..
    biarlah dia ni haaaa.. Zara pun dah ade kekasih, Aiman pun dah ade kekasih..
    takyah nak Aiman kapel ngan Zara sangat lah..

    kepada Bee yang duk kondem orang lain konon2 guna byk name, udah uda ler tuuu .. macam kau terer sangat. rilex kay!

    0
    0
  82. auntie anne says:

    zara burung & amer poyo… tak sesuai langsung couple

    0
    0
  83. auntie anne says:

    aiman baru berlakon jiwang belum tahap gaban lg .. belum teruji tu..kita tenguk buleh tak dia main peranan ganas ke jahat ke

    0
    0
  84. lepas 4 taun bersama, putus juga kami akhirnya says:

    Semoga berkekalan ye aiman…

    0
    0
  85. kaklong jaybee says:

    apsal korang ni…sepatutnya si aiman ni couple btol2 dgn izara yang dh mmg sswai sngat…semua orang mendoakan agar dia akan jadi cam remy ishak n tizz zakiah yang bercinta lpas drama Nur Kasih…masa tu pun remy dh ada girlfriend apa…akak mmg harap lah aiman kapel dgn izara comel tu…ahaks cutenya…Vanila Coklat…luv you guys.

    0
    0
  86. aku bukan hotstuff says:

    betul-2, aiman dgn awek die baru je couple babe, tak kahwin lg pun. rilex ah

    0
    0
  87. Cute mute says:

    Thumbs up if u think drama Vanilla Coklat is much2x better than drama Bicara Hati :)

    0
    0
  88. auntie anne says:

    untung ler gf aiman nie kan… dpt kekasih kacak bergaya… doa semoga berkekalan ikatan

    0
    0
  89. budu cap ketereh says:

    xcantik pon pempuan tu

    0
    0
  90. mighty minds says:

    aku pnh jmpe die kt murni subang,awek die cntik sgt cmels kira sesuai la ngn dia..

    0
    0
  91. auntie anne says:

    aku sangat2 tk setuju aiman ngan izara kapel… aiman dh ada buah hati yg terbaik setuju sangat2 cantik gf dia dari izara burung tu kan

    0
    0
  92. auntie anne says:

    izara dh ada bf sendiri…dan…aiman dh ada gf sendiri … bagus ler tu.. aiman sambut izara dgn bf dia kawin dan izara sambut aiman kawin dgn gf….ohh so sweetnya

    0
    0
  93. wat is ur prob auntie anne? says:

    oii auntie anne, tapayah nk mengata zara burung sgt la…!

    0
    0
    • auntie anne says:

      la marah auntie lak… napa… eh… betul la klu dah ada jodoh aiman dgn gf dia… zara buley terbang mcm burungkan

      0
      0
  94. auntie anne says:

    dah merpati dua sejoli… buat apa nak burung lagi…zara tu

    0
    0
  95. auntie anne says:

    auntie hanya amek kata2 aiman jek yg zara tu burung tak gitu…jgn ler mare auntie… tp napa aiman tak kata zara tu sarang eh

    0
    0
  96. auntie anne says:

    zara tu klu jd burung betul mau kena tembak dgn senapang penabor

    0
    0
  97. auntie anne says:

    silap besar klu aiman tu kapel ngan siburung ni..zara tu mata duitan nk cari orng kaya vvip dato ke tan sri ke tun ker tu… aiman ada apa.. ada gf si kapel jek yg ada tu … idup lg tenang pilihan yg sngt tepat

    0
    0
  98. auntie anne says:

    cutenyer gf aiman ni nama mcm orang kristian wah klu kawin dgn aiman secocok kot islam kawin kristian masuk islam boleh ler siaiman bimbing dia ke jln yg lurus … tp takut2 sebaliknya … terbalik jd nyer

    0
    0
  99. lukman hakim says:

    auntie anne woi… ni aku nak marah ni .. tau tak tuah abg aiman tu letaknya kat kak izara tau… kak izara yg mempopularkan abg aiman tu smpi tahap begini.. patut balas budi baik kak izara tu tau… dgn ikhlas sebut kalimah aku cinta pada mu zara real punya … nti bertambah popular lagi tau antu anne

    0
    0
  100. jujue says:

    lor lantaklah dia nk kapel ngn sapa pun…kesian kat peminat2 poyo dia haha tahniah gf aiman…padan muka pada yg lain2 yg mkn ati haha :)

    0
    0
  101. lukman hakim says:

    foto nie semcm tak de seri tk menonjol malap gelap kelam mcm hilang sesuatu sejujur dari hati saya… saya pun bukan org pompuan.. tp saya boleh dpt rasa dan bezakan antara cahaya dan gelap antara bintang dan matahari tp gambar nie tak ada itu hilang semua… saya tk boleh biarkan abg aiman kawin yg lain selain kak zara yea

    0
    0
  102. cantik manis says:

    laaaa..dh bpunyee? xpela..i pown bru jew kawen..sO x kisah sgt la..hehee

    0
    0
  103. gossipgirl says:

    Girlfriend dia nama ashley selvi, siap guna nama ashley selvi hakim lagi. Kat twitter aiman ada tulis A.S.R and kat twitter ashley ada tulis A.H. Kalau google banyak je gambar diorang berdua, ashley tu cantik gile, maybe boleh jadi plakon/penyanyi gak since dia pn ada video2 youtube. Sesuai la diorg berdua, tapi aku dari nk fanatik kt aiman trus tak jadi bila tgk gambar2 sosial dia dgn gf dia. Ada gambar aiman dgn family dia so maybe diorg ni serious kut. Kalau kawin bagusla. Apapun kitorang akan tetap sokong career lakonan aiman, n VC is the best!

    0
    0
  104. auntie anne says:

    lantak pi la

    0
    0
  105. beautiful says:

    Betul lah Ashley sangat cantik, tapi dalam picture ni tak berapa lawa, sure picture dari facebook.

    0
    0
  106. abu tausi says:

    tak usah kawen orng kristian ….la aiman ko pun bukan kuat sngt tentang agama nie nak pegi bimbing orang muallaf lak pulak…..susah ..susah ..jangan cari beban la aiman…..ko jek nak bimbing bini ko…lak nanti….bini ko tu nanti sket pun tak bimbing ko je jln yg lurus…..berat sebelah….mati……tempah maut ko nanti……ko tengok contoh ler….aziz m osman aper dah jadi….cerai berai…..kan bini si aziz yg cantik tu cina

    0
    0
  107. abu tausi says:

    klu boleh cari yg islam dan cantik…..tu yg terbagus…..klu yang species kafir nie mmg bersepah bnyk yg lawa lawa cantik……sebut jek….kacukan….portugis….belanda….usa…..eropa….tp klu dah nama kafir tu kafir la jugak…….klu iman di dada kureng jangan nak main main kawin orng bangsa asing nie…..silap2 hari bulan kita yg ikut dia gayung happy happy selalu….agama kemana islam kemana hukum kemana halal haram kemana……sudah bersedia…..kalau sudah …silakan…..tepuk dada tanya selera……mau kesurga atau keneraka………tak kan nak hidup….enjoy sampai ketua………ingat kita tak mati ke…..peringatan

    0
    0
  108. abu tausi says:

    klu dah bersedia nak bimbing bini ko ajaran islam…..boleh tp kalu baru nak ajar….payah….itu pun kalu dia nie species mmg betul ikhlas nak masuk islam….kalo dia hanya nak kawin ko pasal ko tu kacak bergaya…bukan kerana islam kau baik tak payah….hindarkan….ini satu peringatan…and ancaman ha ha ha puuuii

    0
    0
  109. abu tausi says:

    jadi apa harapan kau pada bini ko nanti……supaya dia bimbing ko kejalan yg lurus …..tak der je…..haram….ko hidup kat alam happy ko jek…..tunggu ler akibat nyer…..apa ko nak ikut shah rukh khan…..nama islam hidup hindu…..pilih sila kan

    0
    0
  110. aqskekomen says:

    ok..skrang mmg tgah jeles…huhuhuhuhuhuhuhuh

    0
    0
  111. abu tausi says:

    aku pun ingat nak kawin minah salleh ler geram lak tengok kulit dia gebu

    0
    0
  112. Muhazir says:

    ingat couple ni nak buat kawin je ke? mane lah tau nak buat main je ke.. lelaki kan? kemungkinan ada, tp tak tahulah aiman ni macam mana.. mungkin dye ikhlas nak buat bini la kot si ashley tu..

    0
    0
  113. alahai dah ade GF rupanya , hurmmmmmm ………….. :'(

    0
    0
  114. Anonymous says:

    alahai dah ada rupanya kenapa tak ambil Izara Aishah kan cantik…..cute pulak tu….

    0
    0
  115. adam montel says:

    alah k0rang ne jgn lah risau …korang x bca surat khabar ari ahad ke…..amir ngan zara couple..<3

    0
    0
  116. nurhusna balqi bt nazarudin says:

    saya harap saya akan jumpa dengan aiman rizda.saya sayang dengan aiman rizda.

    0
    0
  117. sha says:

    xphm la… ramai sgt org malaysia ni yg berdengki.. biar la dia bru nk naik sbg artis.. hal peribadi artis nk citer blkg2 sudah la.. xperlu nk heboh 1 dunia.. cer kalau hal peribadi korang diheboh satu malaysia… bru tau!! ngetap bibir je ewww!!!

    0
    0
  118. nurhusnabalqis says:

    la saje je pada hal saya ni memang suka bergurau.
    saya bukan berdengki tapi say nak sangat jumpa dengan aiman.

    0
    0
  119. Nur Hanani Mazlan says:

    Ingat ke awek Aiman Izara.Cun la kalau Aiman ngan Izara.

    0
    0
  120. iena says:

    ieeeeeeeeee…………………………cmburu nya……………………….

    0
    0
  121. nurhusna balqis bt nazarudin says:

    apa yang nak cemburukan?tapi awek aiman tu…………………………:(

    0
    0
  122. adam baik.., says:

    ape pcl la aiman ta couple ngan zara..,emmm,. na bwt cm ne da aiman suka kt makwe dia..,tpi kalau aiman cpl ngan zara lgie bg0z…^_^..

    0
    0
  123. Azfi says:

    Diaorang mmg tak sesuai langsung.Sebab mk girlfriend dia mcm mk beruk.Izara Aishah lg sesuai dgn Aiman Hakim Redza….

    0
    0
  124. aaaa la.pasal die cpl ngan zarz

    0
    0
    • Anonymous says:

      betul tu aiman ngan izara memang sesuai sangat tau sya minat sngt dan suka ngan aiman

      0
      0