Written by AbangNara | February 9th, 2012

Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa zaman pembelajaran dahulu.

gambar kekasih aiman hakim ridza

Comel kan? Bagai merpati dua sejoli. Walaupun Abang Nara tahu ramai yang kecewa sekiranya wanita di atas memang kekasih Aiman, namun Abang Nara tak nampak perkara ini akan menjejaskan kariernya. Peminat sekarang sudah lebih bijak dan tak berapa kisah sangat kalau seorang selebriti itu ada kekasih atau tidak. Yang penting mutu lakonan kenalah mantap. Tak gitu?

Kepada Aiman Hakim Ridza, berlakon-berlakon jugak, jangan biarkan awek anda keseorangan. Kepada si kekasih, tabahkan hati melihat pakwe anda menjadi pujaan ramai wanita. Hehehe ~~

Baca Yang Ini Pulak:-

194 responses to Inikah Gambar Kekasih Aiman Hakim Ridza?

  1. Anonymous says:

    xkenal pown…hurmmm

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 20
  2. aku kesah? says:

    aaa…abg nara..memang comel sgt..da mcm mulut lembu dh gambar bawah tu.hhahhah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
  3. aq adalah aq says:

    alamak…kecewa :’(

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  4. tina.jr says:

    Cehh..baru nak ngorat!! Dah ada awek pulak dahhh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  5. Anonymous says:

    Owh…frustnye….haha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  6. gincu says:

    kabornya GF si aiman ni anak kepada mentornya, Rahim Maarof.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 2
  7. tepong says:

    comel ja awek die. masalah ke kalau artis tu dh ada yg punye? mcm la kalau xda yg punye dia nk kat korg (termasuk aku) hehehehehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 1
  8. aku kesah? says:

    aaa…comel sgt abg nara…mulut dah mcm kembu tercucuk dah gmabr yg bawah tu.hahhahhaah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  9. fatin liyana yg ske nk attention whore dkt luar says:

    biasa je lol

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  10. piahSolo says:

    kecewa~~~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. dyna says:

    gambar yg bawah tuh mcm molot DANG SURIA….WAKAKAKAKAK

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
  12. 9gag says:

    BANG!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  13. SyikinSuri says:

    xde maknenye nk kecewa bang nara….tunang sy ag ensem n comel,,,huhuhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 5
  14. Anonymous says:

    tak pakai baju ka pompuan tuh?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  15. aini says:

    hahah..ntah2 pompuan tu sendri kot yg email kat abg nara? gmbr mcm koleksi peribadi je.. =p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 4
  16. payung besi says:

    ak lg cantek..wakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
  17. LOLA says:

    ha gf dier pun takut sebenarnye bf nyer kena rembat tgk twitter dier udah la letak gambar berdua je…nak acknowledge tue BF die hahaha…please la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  18. lynn says:

    ashleyy ??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. love zara says:

    Kesian betol kat artis2 ney..mase org xkenal dulu xde sape pon nak sebok dye ade awek ke x..awek dye cntek ke x..tp ble org da knl dye sumer org sebok nak kutok2 psl awek dye..lantak p laa..kurniaan Allah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  20. teqoren says:

    ermmm,,,prkara biasa larr nie

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. meeradriana says:

    jgnlah buat gosip mcm ni nara..
    dia baru nk femes ngan cerita vanila coklat..
    gosip mcm ni boleh menjatuhkan carier dia..hehehehe
    dahlah budak baru nk btatih kat dunia lakonan, kang jatuh sapa nk jawab??hihihihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  22. aku la says:

    Alaa… org kawen pun bley bercerai berai, ni kan plak baru bercouple. So, jgn le nak kecoh sgt bila da bermakwe pakwe ni. Bukan mendoakan, tp contoh da banyak ada.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  23. kasut putih says:

    semoga berkekalan.. amin..!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  24. ketua kelas says:

    apa nak jeles nye, orang lain pun ada.. cuma tak glamour jer.. haha~ tp bg aku, aku lg suka artis yg low profile.. tup2 dah kawin. tak de nak kecoh2…

    itu lah beza nya artis yg ada class gn artis low class

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  25. RAJA says:

    nama awek dia ashley.. budak sabah rasanya. dah 3 tahun kapel.. rasanya aiman dah kenal ngan family perempuan ni..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
    • ngomel says:

      komen kt ats kata x kenal.. komen ni ko tau plak yer.. abg nara apsl la ada org mental ni.. meluat la.. pura2 x tau pstu tau plak.. sekali komen cukup la..bosan baca komen ko ni..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • bee says:

      kantoi gilaa. kuang3

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • abu says:

        maybe org yg berlainan..aku pnh cube, leave comment then jgn letak email..mmg kuar avatar kelabu ni.. korang try r kalo x caye..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • bee says:

        aah laa betul. xletak email kuar avatar kelabu tu. ksian dye xpasal2 kena. haha maaf!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. zulfa batrisyah says:

    hahahaha… popular mulut DANG SURIA… hahaha… uppppsss… soryyy….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    allaaa..kalau kapel ngn izara lg best..hehheeee..;)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
  28. t0yol says:

    AIMAN adik SOPHIA RIDZA kn ?
    pt0t la h0t .. tanak cari girL k0rea ke? asyik malay je..ikut jejak kkak awk , kpel dgn artis k0rea ..huhu..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  29. sarangheyo says:

    makan hatiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. mumu says:

    Duck face?! Banggg!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. dont care says:

    dont mind n dont care…harap jgn popular sebab muker ajer tapi acting longkang…..focus more on your butter and bread either acting or singing

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  32. Reena says:

    Mcm Linda Nanuwil jer muker..iras-iras gitu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. cicakiut says:

    kawin cepat2… elakkan maksiat!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  34. mak jah says:

    ala. takut tergugat laaaaa tuuuu pompuan tu. harharhar…. rilekkkk laaaaa… buat apa nak kecoh dia ada awek ke x. kalau dah ada jodoh uolls diluar sana dgn budak aiman ni, xkemana jugak. haha. tp dia mmg hensem. ohh pengsan jap.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  35. cheese tart says:

    alaaa nape x ngn izara..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  36. hazel says:

    alaaa abg nara,..yg anta email pic kat abg nara ni pon perempuan dlm pic tu jgk…hehehe
    kne la cepat2 bgtau org yg dia tu gf aiman,klaw x nnt takut kne kebas plak kan?huhuhu

    p/s: jgn marah ye adik manis….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  37. itikku bukan itikmu..... says:

    lawa la gak dr dang suria……………………………….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  38. anynomous says:

    he is my ex

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  39. Suri says:

    X kisah la Ada gf ke x…janji berlakon best

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  40. ferina says:

    semua org pown mengaku dia ni bekas kekasih atau kekasih aiman. haha
    aku ni pun bekas kekasih dia, ingat aku lagi tak aiman?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
    • bee says:

      kau ni dah kenapa psycho sgt ni komen byk2 guna name lain2. kejap xkenal pastu kenal pastu ex bf lak. duhh hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. aiman says:

    awek die bukan ke anak mentor die? rahim maarof?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • ainaesther says:

      dr td lg aku tgk komen ko name len2. ko sedih ye kene reject ngan aiman? sian.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ainaesther says:

      dr td aku tgk ko komen guna name len2. kene reject ngan aiman eh?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. nur amirah balqis says:

    tak cantik pun awek awk,gaya muka beruk.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  43. suwei says:

    dukface!! watepakk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. NenekPenne says:

    jangan risau, kejap je couple tu…kang bila dah famous, break off la tu..
    adatlah orang bila dah famous…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. hayati says:

    x sesuai langsung…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. cici says:

    frust..okbaii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. abu says:

    kening conteng…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  48. nazz says:

    Awek dia ni anak Rahim Maarof ker? Dulu pernah terbaca Rahim Maarof ambik bakal menantu jadi protoge. Betul ker?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  49. Triple_j says:

    sampai skrg tak faham kenapa la wanita suka buat muka mulut itik masa bergambar. buruk sangat!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  50. 7 says:

    huh sexy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  51. casper says:

    crita vanilla coklat?? aku x layan..sebab mamat ni kaku sgt..bosan…aishiteru best lg..peace

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  52. MatKool Kawanku says:

    Awek dia ni bukan Melayu. So terpulang pd dia la nak pakai camne pun. I think it’s a personal picture. So up to them la nak wat gaye ape pun? Kecoh ah lu org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  53. h says:

    dapat email ker….. copy kat blog org lain bang nara…….. la…la…..la….~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. ahaks says:

    muka macam linda nanuwil af…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. peminatsiaimanhuhuhu says:

    muka handsome siot…hai..melepas pulak tgok dia ngan gf dia..sdih3x.sob3x…hehehe….hope kekal smpai jinjang plamin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. bee says:

    korang ni nampak sangat jealous. lek laaa. awek dye cun gilaaaa kot. kalau betul2 minat support je laa aiman ngan awek dye. korang nak kutuk macam2 pun bukannya aiman tu akan suka kat korang pun nanti :p

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  57. duckface hunter says:

    BANG!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. Anonymous says:

    They look cute together, and I’ll support them no matter what (: Bless these two!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. [...] Berita agak tidak baik untuk peminat Aiman Hakim Ridza yang sedang popular dengan drama Vanilla Coklat. Abang Nara ada menerima sepucuk email dan pengirim email tersebut menyatakan yang si Aiman ini sudah pun berpunya. Katanya kekasih tersebut sama sekolah semasa … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  60. cikikaka says:

    ade setengah org wat mulut itik comey… tapi yg ni aku xtau jadi ape..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  61. peah soodd says:

    kome gile..p kalo da news yg dema break bagitau la keme..boleh la peah try ..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. poker face says:

    sian aku tgk pengomen yg beravatar warna kelabu tu… meroyan sungguh frustkan si aiman yg x kisah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  63. princess says:

    pak kaduk punye komen buat aku ketawa terbahak2 adoiiii terima kasih ceriakan hari aku..tadi aku baru je lepas accident..now dah ok balik…dah jumpe dah itik ko..len kali tambat jangan bagi lepas :p

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  64. lukman says:

    bagus le klu cam tu … masih ada peluang terbuka untuk aku izara tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  65. tok siak says:

    selamat … kamal… amer dah ada kekasih hati rupa rupanya..boleh rujuk balik kat kamal…zara… kesian kamal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. tok siak says:

    wah cantik moga jodoh berpanjangan aiman dan kekasihnya…luv this pic

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. tok siak says:

    luv this pic.. moga jodoh berpanjangan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. Yumi says:

    Aku frust menonggeng tertonggeng tau awww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. auntie anne says:

    klu dah jodoh aku ngan izara apa nk buat…aiman kawen jk dgn kekasih dia jgn nk gatal2 ngorat zara kay… dh ada kekasih buat mcm dh kekasih kay… jgn dok nk semua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. labi-labi says:

    vanilla coklat saved by izara aishah and supporting actors yg lain… kalo harap hero si aiman ni…duhhh kaku giler.

    nota: ko jaga diri ko bebaik…mantapkan lakonan. Jangan ikut jejak langkah shahrizal..dulu pempuan2 tergila-gilakan jugak sbb drama asmara walaupun lakonan dier x mantap pun…lepas tu bila start buat perangai…yang ado~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  71. pencacai says:

    hahahaha..tggu sikit ari lagi ja..pastu tukaq awek len la..standard laki smart la..top plak tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. auntie anne says:

    wah lawanye izara aishah satu kampung aku ler baka batu… boleh la jumpa bakal bapak mertua ehem ehem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. auntie anne says:

    izara aishah budak bakar batu … ler napa tak ckp aku pun budak bakar batu gak… ehem… ehem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. ader aku kisah nackp ape? says:

    tatau nk comment mulut itik minah tuh camne… :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. arien says:

    oke. kecewa :>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. apple says:

    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. demi Allah, aku nak tau apa dalam kepala otak budak pempuan itu saat dia mengitikkan dirinya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. Anonymous says:

    ari 2 msuk dlm glksi…
    aiman redza kpel ngn shiha ment0r…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. ili says:

    nama perempuan ni Ashley. diorang dah kahwin kalau tak silap . wallahualam.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. Iknowher says:

    Ohhhhh, Ashley Selvi is his girlfriend ;D
    Dulu saya satu sekolah rendah dengan ashley. sama kelas masa tahun 4, 5 kot. tak ingat dah lame heeee. Ashley ni setahu saya, dia very nice and quite. sangat sweet girl ni. I don’t know her that well sebab sekolah menengah dah lain sekolah. She’s off Indian mix blood :) Wowwww Ashley gf Aiman Hakim. Sedihh laaa, but Happy for her :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  81. RAJA says:

    woi woi korang ape hal cakap aku main komen byk kali. adoyaiii..
    biarlah dia ni haaaa.. Zara pun dah ade kekasih, Aiman pun dah ade kekasih..
    takyah nak Aiman kapel ngan Zara sangat lah..

    kepada Bee yang duk kondem orang lain konon2 guna byk name, udah uda ler tuuu .. macam kau terer sangat. rilex kay!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. auntie anne says:

    zara burung & amer poyo… tak sesuai langsung couple

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  83. auntie anne says:

    aiman baru berlakon jiwang belum tahap gaban lg .. belum teruji tu..kita tenguk buleh tak dia main peranan ganas ke jahat ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. lepas 4 taun bersama, putus juga kami akhirnya says:

    Semoga berkekalan ye aiman…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. kaklong jaybee says:

    apsal korang ni…sepatutnya si aiman ni couple btol2 dgn izara yang dh mmg sswai sngat…semua orang mendoakan agar dia akan jadi cam remy ishak n tizz zakiah yang bercinta lpas drama Nur Kasih…masa tu pun remy dh ada girlfriend apa…akak mmg harap lah aiman kapel dgn izara comel tu…ahaks cutenya…Vanila Coklat…luv you guys.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. aku bukan hotstuff says:

    betul-2, aiman dgn awek die baru je couple babe, tak kahwin lg pun. rilex ah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Cute mute says:

    Thumbs up if u think drama Vanilla Coklat is much2x better than drama Bicara Hati :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  88. auntie anne says:

    untung ler gf aiman nie kan… dpt kekasih kacak bergaya… doa semoga berkekalan ikatan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  89. budu cap ketereh says:

    xcantik pon pempuan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. mighty minds says:

    aku pnh jmpe die kt murni subang,awek die cntik sgt cmels kira sesuai la ngn dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  91. auntie anne says:

    aku sangat2 tk setuju aiman ngan izara kapel… aiman dh ada buah hati yg terbaik setuju sangat2 cantik gf dia dari izara burung tu kan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. auntie anne says:

    izara dh ada bf sendiri…dan…aiman dh ada gf sendiri … bagus ler tu.. aiman sambut izara dgn bf dia kawin dan izara sambut aiman kawin dgn gf….ohh so sweetnya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. wat is ur prob auntie anne? says:

    oii auntie anne, tapayah nk mengata zara burung sgt la…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • auntie anne says:

      la marah auntie lak… napa… eh… betul la klu dah ada jodoh aiman dgn gf dia… zara buley terbang mcm burungkan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. auntie anne says:

    dah merpati dua sejoli… buat apa nak burung lagi…zara tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. auntie anne says:

    auntie hanya amek kata2 aiman jek yg zara tu burung tak gitu…jgn ler mare auntie… tp napa aiman tak kata zara tu sarang eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. auntie anne says:

    zara tu klu jd burung betul mau kena tembak dgn senapang penabor

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. auntie anne says:

    silap besar klu aiman tu kapel ngan siburung ni..zara tu mata duitan nk cari orng kaya vvip dato ke tan sri ke tun ker tu… aiman ada apa.. ada gf si kapel jek yg ada tu … idup lg tenang pilihan yg sngt tepat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. auntie anne says:

    cutenyer gf aiman ni nama mcm orang kristian wah klu kawin dgn aiman secocok kot islam kawin kristian masuk islam boleh ler siaiman bimbing dia ke jln yg lurus … tp takut2 sebaliknya … terbalik jd nyer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. lukman hakim says:

    auntie anne woi… ni aku nak marah ni .. tau tak tuah abg aiman tu letaknya kat kak izara tau… kak izara yg mempopularkan abg aiman tu smpi tahap begini.. patut balas budi baik kak izara tu tau… dgn ikhlas sebut kalimah aku cinta pada mu zara real punya … nti bertambah popular lagi tau antu anne

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  100. jujue says:

    lor lantaklah dia nk kapel ngn sapa pun…kesian kat peminat2 poyo dia haha tahniah gf aiman…padan muka pada yg lain2 yg mkn ati haha :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. lukman hakim says:

    foto nie semcm tak de seri tk menonjol malap gelap kelam mcm hilang sesuatu sejujur dari hati saya… saya pun bukan org pompuan.. tp saya boleh dpt rasa dan bezakan antara cahaya dan gelap antara bintang dan matahari tp gambar nie tak ada itu hilang semua… saya tk boleh biarkan abg aiman kawin yg lain selain kak zara yea

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. cantik manis says:

    laaaa..dh bpunyee? xpela..i pown bru jew kawen..sO x kisah sgt la..hehee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. gossipgirl says:

    Girlfriend dia nama ashley selvi, siap guna nama ashley selvi hakim lagi. Kat twitter aiman ada tulis A.S.R and kat twitter ashley ada tulis A.H. Kalau google banyak je gambar diorang berdua, ashley tu cantik gile, maybe boleh jadi plakon/penyanyi gak since dia pn ada video2 youtube. Sesuai la diorg berdua, tapi aku dari nk fanatik kt aiman trus tak jadi bila tgk gambar2 sosial dia dgn gf dia. Ada gambar aiman dgn family dia so maybe diorg ni serious kut. Kalau kawin bagusla. Apapun kitorang akan tetap sokong career lakonan aiman, n VC is the best!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  104. auntie anne says:

    lantak pi la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  105. beautiful says:

    Betul lah Ashley sangat cantik, tapi dalam picture ni tak berapa lawa, sure picture dari facebook.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  106. abu tausi says:

    tak usah kawen orng kristian ….la aiman ko pun bukan kuat sngt tentang agama nie nak pegi bimbing orang muallaf lak pulak…..susah ..susah ..jangan cari beban la aiman…..ko jek nak bimbing bini ko…lak nanti….bini ko tu nanti sket pun tak bimbing ko je jln yg lurus…..berat sebelah….mati……tempah maut ko nanti……ko tengok contoh ler….aziz m osman aper dah jadi….cerai berai…..kan bini si aziz yg cantik tu cina

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  107. abu tausi says:

    klu boleh cari yg islam dan cantik…..tu yg terbagus…..klu yang species kafir nie mmg bersepah bnyk yg lawa lawa cantik……sebut jek….kacukan….portugis….belanda….usa…..eropa….tp klu dah nama kafir tu kafir la jugak…….klu iman di dada kureng jangan nak main main kawin orng bangsa asing nie…..silap2 hari bulan kita yg ikut dia gayung happy happy selalu….agama kemana islam kemana hukum kemana halal haram kemana……sudah bersedia…..kalau sudah …silakan…..tepuk dada tanya selera……mau kesurga atau keneraka………tak kan nak hidup….enjoy sampai ketua………ingat kita tak mati ke…..peringatan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  108. abu tausi says:

    klu dah bersedia nak bimbing bini ko ajaran islam…..boleh tp kalu baru nak ajar….payah….itu pun kalu dia nie species mmg betul ikhlas nak masuk islam….kalo dia hanya nak kawin ko pasal ko tu kacak bergaya…bukan kerana islam kau baik tak payah….hindarkan….ini satu peringatan…and ancaman ha ha ha puuuii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. abu tausi says:

    jadi apa harapan kau pada bini ko nanti……supaya dia bimbing ko kejalan yg lurus …..tak der je…..haram….ko hidup kat alam happy ko jek…..tunggu ler akibat nyer…..apa ko nak ikut shah rukh khan…..nama islam hidup hindu…..pilih sila kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. aqskekomen says:

    ok..skrang mmg tgah jeles…huhuhuhuhuhuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. abu tausi says:

    aku pun ingat nak kawin minah salleh ler geram lak tengok kulit dia gebu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Muhazir says:

    ingat couple ni nak buat kawin je ke? mane lah tau nak buat main je ke.. lelaki kan? kemungkinan ada, tp tak tahulah aiman ni macam mana.. mungkin dye ikhlas nak buat bini la kot si ashley tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. alahai dah ade GF rupanya , hurmmmmmm ………….. :’(

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  114. Anonymous says:

    alahai dah ada rupanya kenapa tak ambil Izara Aishah kan cantik…..cute pulak tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. adam montel says:

    alah k0rang ne jgn lah risau …korang x bca surat khabar ari ahad ke…..amir ngan zara couple..<3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. nurhusna balqi bt nazarudin says:

    saya harap saya akan jumpa dengan aiman rizda.saya sayang dengan aiman rizda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. sha says:

    xphm la… ramai sgt org malaysia ni yg berdengki.. biar la dia bru nk naik sbg artis.. hal peribadi artis nk citer blkg2 sudah la.. xperlu nk heboh 1 dunia.. cer kalau hal peribadi korang diheboh satu malaysia… bru tau!! ngetap bibir je ewww!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. nurhusnabalqis says:

    la saje je pada hal saya ni memang suka bergurau.
    saya bukan berdengki tapi say nak sangat jumpa dengan aiman.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Nur Hanani Mazlan says:

    Ingat ke awek Aiman Izara.Cun la kalau Aiman ngan Izara.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. iena says:

    ieeeeeeeeee…………………………cmburu nya……………………….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. nurhusna balqis bt nazarudin says:

    apa yang nak cemburukan?tapi awek aiman tu…………………………:(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  122. adam baik.., says:

    ape pcl la aiman ta couple ngan zara..,emmm,. na bwt cm ne da aiman suka kt makwe dia..,tpi kalau aiman cpl ngan zara lgie bg0z…^_^..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  123. Azfi says:

    Diaorang mmg tak sesuai langsung.Sebab mk girlfriend dia mcm mk beruk.Izara Aishah lg sesuai dgn Aiman Hakim Redza….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  124. aaaa la.pasal die cpl ngan zarz

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      betul tu aiman ngan izara memang sesuai sangat tau sya minat sngt dan suka ngan aiman

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0