Written by Bella | June 12th, 2017

Umum mengetahui pelakon Elfira Loy kini sedang rapat dengan penyanyi Sufian Suhaimi yang beberapa hari lepas dihimpit kontroversi apabila difitnah menggoda isteri orang. Sedikit sebanyak nama Elfira turut terpalit dalam kontroversi berkenaan.

Namun, sebagai orang yang paling rapat dengan mengenali siapa Sufian sebenarnya, Elfira sedikit pun tidak mempercayai setiap khabar angin berkaitan isu menggoda tersebut.

Berikut respon Elfira :-

Terdahulu, seorang pengguna Twitter mendakwa isterinya digoda oleh Sufian menerusi aplikasi Bingo Live. Individu itu juga turut memuat naik beberapa bukti bergambar perbualan antara Sufian dan isterinya. Walaubagaimanapun, Sufian menafikan dakwaan tersebut dan sudah membuat laporan polis sebagai salah satu langkah untuk keselamatan dirinya.

14 responses to Ini Respon Elfira Loy Bila Sufian Suhaimi Difitnah Goda Isteri Orang

  1. Yaya says:

    Tingginye kasut ko dek non! Klau akk pakai kasut setinngi tu, tertonggek mcm itik klau bejalan gamaknye.kikiki
    Di bulan pose ni, akk doakn smuga jodoh ko dgn sufian ye. Korang sila aminkan.

    4

    0
  2. gaga says:

    kalau betul??

    LOL

    5

    0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      kalau betol ..betol lah..kalau tak betol itu tk betol …! bini orang bertudung ni pon jangan la gatal sangat…dh berlaki lagi nak mengatal ngan orang bujang ! kenape mengenyam sangat pepek tuuuuu…bulan2 puasa ni kau cari benda2 yg boleh di fitnahkn…jaga sikit laki kau punye mulot jangan sedap cakap yg suhaimi ni nak goda kau punye lakiiii..! laki kau yg tak tau malu cakap kau punye pekong…laki kau yg sueh dapat bini gatal macm kau huh !

      7

      0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        jaga sikit mulot kau punye lakiii jangan sedap cakap yg suhaimi ni nak goda kauuu ! kau tu bertudung jaga sikit prangaiii ! kalau nak mengatal jugak ha bukak tudung gi jadi artis macm2 jantan artis kau boleh jumpa n fitnah..

        3

        4
      • Anonymous says:

        bkn pompuan tu y menggatal laa…si laki pompuan tu menyamar sbb perasan sufian suhaimi bg msg dl kat wife die…lol..ko klu xtau hujung panggal x pyh nk sembur org sgt…klu salah buat malu je…

        7

        0
      • Anonymous says:

        Pandai kau sebut bulan ramadhan tp bahasa kau sendiri tak jaga. Mengucap woit. Yang kau nak emo sgt apehal. Bukan minah tu goda kau pun.

        3

        0
  3. mak aku says:

    Happy macam monyet tu bukan ke mengeji ke?Pastu nasihat diri sendiri..Jgn riak sngt.Kalau betul camner plk?

    19

    0
    • Winwin says:

      Aah,.klu btol camne…kanni x penah kenal suffian.tp lelaki mmg melambak spesis cmni..especially skrg ni wjud bnyk social interact..kann..snb tu jgn cnfident sgt,,,haha

      2

      0
  4. Nano says:

    Pompuan tak payah lah berhabis duit utk lelaki…. El oi kena jual mahal sikit… Kalau dah sebelum kahwin dah berhabis utk lelaki nanti diri tak dihargai….

    6

    0
  5. Saya says:

    Umat Nabi Muhammad.
    Hamba Allah.

    Bukan umat Allah.
    Salah penggunaan konteks Elfira ni.

    Sepatutnya komen yang betul semoga Allah mengampuni dosa-dosa hambaNya yang etc.. etc..

    Wallahuallam.

    2

    0
  6. Si bunga says:

    Garikk nya elfira ni… sufian yang kena.. kau pulak yang melantun .. dah kenapaa??

    Nak back up Boyfriend ke?
    Hari tu cakap “selesa berkawan je”

    Dik kau muda lagi dik…
    Kalau tulis statement dekat media sosial, pakai otak…. tak payah nak panggil org monyet…

    3

    0
  7. sentap says:

    klo btul jgn frust ye…bab rugi je ko buat suprise naik helikopter bagai…skli jantan miang…senang2 monyetkan org…pakai tudung pun pendek..berhijab ke benda…

    1

    0
  8. Ku says:

    Garikkknya pompuan ni…

    Sufian tak bising -bising, kau pulak yang beria melantun apahal!
    Dah rasa menyesal ke bawak naik heli?

    Sufian.. kalau kau nak berjaya dalam industri seni ni, follow cara khai bahar atau haqim rusli .. tak ada gosip murah atau cintan cintun ni…

    Kalau terus macam ni, memamg susah la nama kau nak tercalon dalam anugerah.. nyanyi pun dah sendu

    Kau masuk dalam industri ni nak berjaya kan? Ke memang dah bercita-cita nak kawin dengan artis!

    To elfira… grow up baby! Matang la sikit.. zaman perli-perli dekat lama sosial ni, budak2 wechat je buat…

    Tak payah nak monyetkan org…

    2

    0
  9. Anonymous says:

    amboi macam da confirm bini sufian je statement

    0

    0

Leave a Comment

Optional