Written by AbangNara | August 29th, 2013

Abang Nara kesian pun ada juga kepada Kilafairy ini. Daripada dulu sehingga sekarang, orang lebih mengenalinya sebagai seorang wanita yang seksi sehingga diberi gelaran simbol seks. Mungkin bibirnya yang seksi dan wajahnya yang menggoda membuatkan gelaran tersebut melekat sehingga ke hari ini.

kilafairy seksi

Sedar digelar sebegitu rupa, anak kepada Rohana Jalil ini sedang cuba untuk mengubah penampilannya. Kata Kila kepada Kosmo:-

Selama empat tahun saya berada dalam industri dan sepanjang itu gelaran simbol seks terus melekat pada saya. Mungkin selama ini tiada lagi lakonan saya yang benar-benar memberikan impak dan dapat mengukuhkan nama saya, tapi saya percaya semua itu perlukan masa.

Banyak tawaran lakonan terutama filem memerlukan saya tampil seksi dan ada babak di ranjang, tapi saya terpaksa tolak dengan baik untuk mengikis persepsi ini. Sekarang pun saya cuba mengubah penampilan contohnya mengurangkan solekan dan berpakaian lebih sedap mata memandang.

kilafairy seksi

Abang Nara sokong 100% tindakan yang dilakukan oleh Kilafairy. Jangan terima tawaran watak-watak seksi ini kalau benar-benar mahu mengubah persepsi orang ramai. Awal-awal ini memanglah susah sedikit, namun lama kelamaan pasti pendirian anda akan difahami oleh pihak penerbit. Mana tahu selepas ini Kila akan dikenali kerana kehebatan lakonan dan bukan lagi kerana imej seksi menggoda.

P.S: Nak beli kereta? Ketahui dulu formula 20/4/10.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Ingin Hilangkan Imej Simbol Seks, Kilafairy Cuba Ubah Penampilan

  1. kikilala says:

    itu gambar lama ke baru? if baru aku tak nampak sebarang perubahan yg dikatakan “berpakaian lebih sedap mata memandang” pun. tp apapun semoga berjaya!

    0

    0
    • Anonymous says:

      cuba kau pakai jubah labuh.. pakai purdah..tak adanya org anggap kau simbol seks

      0

      0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        Apa kata ko berhenti jd retis!
        Kalau ko nak bogel pon xde org kesah!

        0

        0
        • lentiks says:

          Kalau nak berubah tak perlulah kau nak upload gambar & video menari2 kau yang melentik sana sini macam saja mau tayang body. Melentik sana sini bangga sangat dengan body tu. Lepas tu claim orang cakap symbol seks. Publisiti murahan sungguh.

          0

          0
        • kacak25 says:

          cantik la muka yg pic no 2 tu, solekan die ade mcm natalie natalie imbruglia pun sket…cunn wehhh!

          0

          0
        • kacak25 says:

          shit typo pulak.. *natalie imbruglia la… kimak haram pantat jadah babi sial tul

          0

          0
        • K.A.A says:

          bgs la tu kalo dah ada niat berubah…

          0

          0
        • shishimut says:

          bibir dia tu original mcm tu ke???

          0

          0
      • oh macam gitu.... says:

        kalau berjubah ke berpurda ke…orang2 pun ada terfikir jugak….dah macam hantu pontianak moden berjubah…macam hantu kum2 pulak kalau berpurdah…jadi orang kita janganlah suka terikut2 dan meniru2 sangat bab berpakaian ke berfesyen ke atau sebagainya….biarlah dari idea sendiri yang betul2 asli dan tulin atau sememangnya pakaian budaya kita…biar berpakaian kemas sedap mata memandang….asalkan tak meleret2 tak semak atas tudung bila bertudung tak terjuntai2 macam tanglung ke janggut ke dibawah dagu tu errrrkkkkk….gunung2 dan bukit2 tak tinggi mengunung dibelakang ke atas kepala ke bila bertudung seperti kepala orang2 dari planet tu……sudahlahkann.. kann..kann… kannnnnnnnnnnnnnnn…

        0

        0
    • lady like says:

      a ah la…kalau pakai mekup memang muka dia cam ghairah, kalau camni kesian pulak aku tengok, mcm muka kena cirit birit .

      0

      0
    • KAK TIMAH says:

      APA KATA BERTUDUNG LABUH N KURANGKAN PAKAI KETAT2 HABIS CERITA

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        tk payah lah nk suroh dia bertudonggggggggggggggg kalau tknk Nampak terlalu seksi pakai aje baju kurongggggg Nampak la sopan sikit kan ! kate nk Nampak sopan tol tak….baju kurong paling sesuai untok di pakai kt semua majlis….jangan pakai baju kurong masok kt club pulakkkkk tempat tu memang la sesuai yeeeeee jeans ngan baju T pon ok Nampak cute je..

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          Pembetolan > maksud minah jambu pakai baju kurong di club memang tk sesuai

          0

          0
  2. mememe says:

    heh!ubah la sngat..nak tengok sejauh mane..nnti xsampai sebulan,ade la plop kontroversi terbaru..

    0

    0
  3. paukaya says:

    pakai la tudung and tutup aurat..insyaallah hilang semue simbol and yg trsembul..

    0

    0
  4. Nia says:

    Bibir dia cantik…suka wajah dia…ku sanggup tiru buat rambut cam dia..i love herrr!!!

    0

    0
  5. mat tajam says:

    makan x abis dia ni..terliur dohhh tengok dia..pakai apa pun bagi aku dia tetap seksi

    0

    0
  6. kilaperry says:

    Ok la 2 dia nk berubah kan jgn cakap 0 dah la, maksud cantik xsemestinya ko nk kena pakai seksi dedah sana sini pakai tutup aurat pn cantik cam Diana Amir…xpe la kak pery semoga boleh berubah pelan2 tutup la mana2 tempat yg selalu TERBUKAAAA sblm ni kan..

    0

    0
    • adnan semput says:

      aduuu jgn la suh dia tutup litup mcm diana amir yg mcm sarong kelambu tuhhh

      0

      0
      • lol says:

        Skurg2 nya pkaian diana amir mlmbngkn yg dia seorang muslim
        Drpd trddh sana sini? X ke haru.. please respect undg2 islam
        *jgn maraa yee :)

        0

        0
  7. teratai says:

    apa pun x make up lg cntik……

    0

    0
    • kilafairy suka syok sendiri..... says:

      terima kasih…terima kasih banyak2 ya..pada yang memuji saya…..memang saya cantik pun kalau tak mekap…tu yang ambil gambar cepat2 dalam kereta mewahhhh saya tu..boleh menunjuk sikitkannnnn…..tu yang terus cepat2 kena teruskan niat saya untuk saya sebarkan gambar saya yang ayu,jelita tenang lagi mendamaikan…rugi lelaki tak dapat saya tau..ah cantikkan…wajah saya tanpa mekap…nampak tenang lagi ayu dan asli gitu….erkk…erkkk…erkkk…….ok eeee semua jangan lupa atas sokongan anda semua ya…terima kasih sekali lagi ya……….ok byyyyy…..sayang you olllllls……muahhhhhh………;*

      0

      0
  8. lejah says:

    bagus laa kalau macam tu…
    maruah itu penting untuk menutup aib sendiri..
    agama islam ialah sebaik-baik agama dan satu-satunya agama yg diiktiraf oleh allah..
    agama islam sgt menjaga wanita…. maka kita sebagai orang islam wajib mengamalkan suruhanNYA..
    *sedikit tazkirah di tgh hari.. haha aq dh melalut

    0

    0
  9. peminat kila "ferry penang mari" says:

    pada pendapat saya setiap wanita tue mempunyai keindahan dan kelebihan masing2.xkan ada istilah simbol seks atau apa2 gelaran……………jika dia simbol seks maknanya dia seorang wanita yang dilahirkan mempunyai sifat2 yang diperlukan lelaki……

    0

    0
  10. peminat neelofa says:

    rasanya kila ni dah nk berunah bagilah sokongan kepada dia walaupun kita x tahu adakah niatnya ikhlas atau nk redakan kontroversi yg melanda dirinya kini.bglah sokongan sesama melayu….jgn lah bergaduh sesama kita…

    0

    0
  11. Julia says:

    Bule kasi tau Julia, tang mana yang simbol SEKS nya? kalau dah mencapap dengan aksi ghairah, ustazah pon bole jadi simbol SEKS.

    0

    0
  12. kiah says:

    motif posing macam tu tapi kata nak berubah? puiii

    0

    0
  13. agogo says:

    dia ni asalnye sumbing…sbb tu upe bibir dia gtu pas kne suntik..

    0

    0
    • mamabosan says:

      kann..cam hamster sket2..sian die

      0

      0
    • anun says:

      sian ngat kat ye..tp xpe la kurang2 die xsengau..tp kwn sy sumbing kena bedah..syukur dia pon xsengau jugak.. tp selfconfident die low skit.. tp pelik ank unti rohana wat muka cm gtu,bukn sy nk kutuk ciptaan Tuhan, tp pelik la.. mtk maaf yer..

      0

      0
  14. bluegirl@ghairahgirl says:

    kau ingat kau cantekkkk…..!!!!!!!!!
    kau tak pakai makeup pon muka kau tetap Nampak seksi gtuuuuuuuu…
    mantap jooooooooooooooooooooooo……………
    so,orang mmg akan cop ko seksi sampai bile2 melainkan ko dah berubah sebetul2nya…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Dia dh lahir mcm tu, anugerah dr Allah bibir dia tu… yg korang sebok nk kutuk tu apsal? Jeles la tu xde bibir mungil mcm tu… ala2 megan fox gitu.. i loikee!

    0

    0
  16. MAK JEMAH says:

    jgn salahkan org mengata..tgok dulu pd diri..cuba bila dok sorg2 tu tgok blk gambar2 awak tuuu..dlm majalah..bila blakon..dlm instagrm ..teliti btul2 cmner cara pmakaian awak..cmner awak pose..cmner cara awak bwak diri..yg baik itu datang dari Allah yg buruk tu dtg dari kita sendiri..ya Allah mgurniakan awak dgn kesempurnaan tubuh bdn..xde cacat celenya..x kudung..x cacat..dia bg awak cantik lg..jgn kata dah diri sy cmnie..nmpk cm seksi..nk wt cmner..salah tu..lau dah rasa diri tu seksi..lindungi tubuh tu..lindungi akhlak tu..lindungi tinkah laku tu..jgn berlebih lebih..jgn tpedaya dgn pujian2 org yg memuji dan memuja..Allah mberi kita akal..jd bfikir la dgn sbaiknya..

    0

    0
  17. missdizzy says:

    tukar nama skali pon ok gak… “kilafairy”? really?

    0

    0
  18. ...................... says:

    pd aku la..dia tak solek tebal lagi cantik…tpi pic y d atas tu dh mcm x de semangat j nk idup…pada aku la..dia ni kalau pakai pakaian y x menjolok mata pn ttp nmpk seksi…mcm sy..sy gi kerja ngan pakaian y x terlalu seksi n biasa j tpi orang ramai cakap sy seksi..sy pn x tahu knpa…nk kata sy punya tetek sebakul n terjojol keluar pn pn tidak…mgkn sy punya body kot….

    0

    0
    • lol says:

      pahsan Nye anda

      0

      0
    • Cik Kumbang says:

      so??? sekarang ni kau nak cakap semua orang suka tengok kau punya body lah ye.ker mmg kau ni stok tatapan mata2 lelaki. Jadi perempuan tolong lah simpan sikit rasa malu tuh,shame on you babe.

      0

      0
  19. Mat K says:

    lawa kening.

    0

    0
  20. phuii says:

    riak muka tu pon patot diubah jgk..kalo dok posing mcm sangap je mg la org label ko mcm2! puiii

    0

    0
  21. heljay says:

    tgk je la kat ko pnye i.g mcm mane pic2 yg ko post..maunye org x cop mcm2…haiyooo..sendiri bikin panas, sndr heran..

    0

    0
  22. Rohana PooKee says:

    Perasan betul betina nihh, dia dengan mak dia je yang rasa diri tu seksi, sendiri panggil sendiri symbol seks…dasar murahan!

    0

    0
  23. emas says:

    tak nampak mcm symbol seks pun?? bibir dia sumbing dulu sbb tu nmpk mcm tu..zzzzz

    0

    0
  24. taca says:

    cantik jugak awek nie without mekap… memang da seksi dan menarik wajah dia ..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Nmpk sgt bibir tu dsuntik..dh mcm pungkoq babun..tp tetap claim ori, phuiiiikkk!!!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kalu orang dah kata hang simbol seks ka simbol pompuan nerd ka
    dari hang nak ubah ubah
    apa kata hang just embrace it
    orang lain pun ada gak yang melentik itu ini
    tak dapat simbol apa pun
    tu kira rare tu

    0

    0
  27. Anonymous says:

    bibir dia dulu lain la …aku ade gmbar dia dulu masa mula2 nak naik dulu tak mcm ni pun muka dia …mesti mak dia bwk dia p thailand operate

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Salah kau jugak. Kalo possing suka lentik lentikkan badan. Tak sedar ke, ko yg create trademark symbol seks tu untuk terkenal. Sekarang nyesal pulak.

    0

    0
  29. Myvi Hitam says:

    Kilafairy ni sebenarnya cantik… cuma mungkin penampilan dia agak seksi mungkin menyebabkan org tak suka.. muka cantik tp penampilan kurang cantik tu tetap nmpk tak cantik juga di mata manusia..

    Kalau dia berubah mungkin masyarakat boleh terima dia seadanya.. banyak contoh artis lain yg dlu seksi kini dah berubah sikit demi sikit.. in sha Allah kita doakan yg baik2 saja utk Kilafairy..

    0

    0
  30. mulut celupar says:

    kilafary ni sape ar?? drama mn dia belakon or dia ni model? cer citer2x.

    0

    0
  31. Kilokilo says:

    meluat tgk dia ni upload gambo kat IG dia cakap nak tdo baru2 ni.. Siap keluarkan separuh boobs dia pastu snap.. mmg mental..

    0

    0
  32. kak dara says:

    Gambar 1st tu aku ingatkan halta dolmat pereka fesyen

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Khila nie bila tak mekap, gambar nampak mcm diana dianelle pun ade

    0

    0
  34. oppa korea says:

    bibir tu ikut mama ke ikut papa ?

    0

    0
  35. oppa korea says:

    bibir tu ikut mama ke papa..

    0

    0
  36. […] bibirnya yang seksi dan wajahnya yang menggoda membuatkan gelaran tersebut melekat sehingga ke Read More This entry was posted in Hiburan and tagged Cuba, Hilangkan, Imej, Ingin, Kilafairy, Penampilan, […]

    0

    0