Written by AbangNara | March 11th, 2009

restoran western norman hakim

Dialog sebelum tercetusnya idea nak bukak restoran antara Norman Hakim dan Memey. Dialog berlaku selepas aktiviti malam di pejabat Norman Hakim.

Memey: Abang Norm… Memey lapar la. Penat sangat nie. Abang Norm hebat betul tadi. Jom kita pergi makan Abang Norm.
Norman: Uish, mana ada kedai bukak jam 3 pagi nie sayang. Lagipun kalau kita keluar sekarang, kantoi la kita ada kat dalam opis abang.
Memey: Ala abang nie, Memey lapar la. Tak dahaga tapi lapar.
Norman: Kalau gitu apa kata Abang bukak satu restoran sebelah pejabat kita. Senang kita nak makan malam-malam nanti.
Memey: Bijaknya abang nie!!! Tak sia-sia Memey sayang Abang. Muah ~~~

Dialog seterusnya tidak dapat dirakam kerana aktiviti malam telah disambung oleh mereka berdua.

14 responses to (INFO)Norman Hakim Bukak Restoran La Pulak!!!

  1. akutau says:

    salam…

    aku nak tambah sikit dalam dialog box kat atas tu…

    “Senang la nak makan malam-malam dengan Memeyku sayang nanti… TAMBAHAN LAGI.. KITA BOLEH TAYANG KAT EX-BINI ABANG TU… ALAH… EX-MENANTU YG DIBENCI OLEH MAK ABANG YG SAYANG PANGGIL MAK TU JUGAK…

    SEBAB EX-BINI ABANG TU KALAU BALIK RUMAH DIA KAT ATAS BUKIT TU.. MESTI LALAU KAT JALAN DEPAN TU YG NAMPAK CLEAR GERAI ABANG NI DR JALAN TU… NAK2 PULAK ANAK2 ABANG TU NAMPAK SAMA ABANG TGH MAKAN DGN MEMEY SAYANG… KITA BG DIORANG JELES LAGI!! BIAR PADAN MUKA DIORANG!!!…”

    itulah dialog yg sebenarnya… akutau sbb aku penduduk sekeliling ofis & gerai dia yg kat bawah ofis noman tu!

    korang sume tak kesian ke kat abby & anak2 dia…?

    kuat aku rasakan memang dia SENGAJA nak tayang gerai dia tu, & makan2 dgn memey tu di situ yg clear giler boleh nampak dr jalan besar balik ke rumah abby di atas bukit tu..

    dah tu pulak si memey tu kalau takde shooting, akan BERTENGGEK lah di gerai tu dr gerai tu bukak sampai lebih kurang 1 pagi – dan banyak kali org yg tinggal menetap di area situ kata si memey TERUS BERMALAM DI OFIS MDH tu smpai esoknya…

    tak malu & tak takut TUHAN betul 2 ekor monyet sarkis tu!

    0
    0
  2. akutau says:

    aku tau sbb tu aku nak bgtau..

    restoran tu bukannya noman punya pun… yg dia punya cuma gerai dlm gambar tu jer..

    poyo betol la kepala maksiat ni!!!

    ofis MDH tu menyewa je pun dia kata dia yg beli @ RM100k pada tahun 1999!!

    apa..??? tak malu ke pada org yg tau hal sebenar..???

    memang poyo betol la si noman & penyedap dia si memeh tu..!!!

    MENYAMPAH GILER ORG2 SEKELILING OFIS MDH TU!!!

    BILA LA DIORANG NI NAK BLAH JE DR SITU..?? BAWAK MALANG KAT UKAY PERDANA JE.

    0
    0
  3. ni says:

    hmmmmmm…….

    0
    0
  4. flower says:

    t nk date ngan memey senang ler kan..haha..

    0
    0
  5. melissa says:

    ape2 ajer laa….. mkin lma cite dorg ni ngarut btul. kes xsetel kg kt court tp xserik jugk! pelik la mnusia cmni.

    0
    0
  6. pulut says:

    mamang tak laku lah kedai tuhhh….tengok muka norman tu pun orang dah jijik…..tolong lah…patutnya dia buka tandas awam kat kl….jerk lagi bagus…

    0
    0
  7. boxer hugo bosss says:

    ngucap la aku bc coment korg nie..
    ade gak yg meluah kat nara nie.bgus!!aku sokong dri cni kite tau serbe sdkit kesa sbnrnyer..whai hmbe allah tlg la..jauhkan yg jht n mksiat.da cnteng arang tlg la bersihkan balek bkn nk tnju hero ngentan nk dok stay lg tue knon org pk korg nie betol.xde mknenyer.org skunk celik IT korg bute ATI..2 beze nyer..astaghafirullah alazim..ngucap ler…

    0
    0
  8. khyrul says:

    aduyai~

    0
    0
  9. sya says:

    satu hari kite akn terima blik apa yg kite da bt kat owg 2 k..

    0
    0
  10. […] (INFO)Norman Hakim Bukak Restoran La Pulak!!! (9) […]

    0
    0
  11. Hello Website owner. I actually really like this posting at the same time as the web site all in all! That piece of writing is really plainly created and also extremely easily understandable. Your existing Blog theme is impressive at the same time! Would absolutely be excellent to understand wherever My partner and i can get that. Please maintain up the fantastic occupation. We require much more this kind of world-wide-web masters such as you on the net and in addition much much less spammers. Fantastic man!

    0
    0
  12. langkah mayatnya dulu!!! says:

    x syg tgn btul abg nara taip ayt2 berahi :-) hahahahaha…..abg nara ska btul bikin panassss ;-) x tkut kena sumpah ker???? ;-)

    0
    0
  13. antiNHMS says:

    aku setuju dgn akutau…mmg 2 bkn restoran die je…gerai y ade roda leh tolak2 2 je die punye….abg nara ni pn tajuk biar la btol cket…tp skrang da lame tutup…xlaku pn…opis die kt ukay pn da lame xde…kene tarik…dulu slalu nmpak muke die kt situ coz aku stay area cne…skrang si norman 2 kekadang lepak kt alimaju (kdai mamak) blakang…

    0
    0