Written by AbangNara | November 19th, 2008

Dialog di atas mungkin berbunyi begini:-

Awek Noh: Bang Noh, putih tak gigi saya?
Noh : Apa sayang? Noh tak dengar la sangat.
Awek Noh: Ala abang nie, saya tanya putih tak gigi saya?
Noh: Meh la cakap dekat sikit, abg tak korek telinga 2 minggu dah. Tak dengar u cakap apa.
Awek Noh: Nie gigi saya nie, putih ke tak?
Noh: Mak aih, berbaunya mulut u. Tak gosok gigi 2 bulan dah ker?
Awek Noh: Ceh, kurang asam punya pakwe.

#info kredit kepada laman blog sensai OhBulan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Iklan Gigi Awek Noh, Vokalis Group Hujan

  1. dorothy says:

    ini sial punya org ni..

    0
    0
  2. mulus says:

    xcun lgsg…..

    0
    0
  3. kirana says:

    u’r girls cute ar noh

    0
    0
  4. ni says:

    padan la
    dua dua x cute

    0
    0
  5. chantek says:

    hmm….biase je…tak de yg menarik…

    0
    0
  6. flower says:

    biar la dorang..

    0
    0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    leher noh same besar ngan kepale die da..
    huhu…
    bley la tu..
    noh bkn nsem sgt pn..
    juz die artis n glamor sket jep..

    0
    0
  8. nadeeya says:

    both are u very cute…noh not bad,awek pn bleh thn..ok ar

    0
    0
  9. dzury says:

    heran2…hari2 kja mereka2 ini asyik mgutuk aje

    0
    0
  10. hantu says:

    cantek gila awek dia..aku nak jugak

    0
    0
  11. nam says:

    haha tapi diorang kata noh ada affair ngan nora danish.tapi nora tak ngaku dia kata pelanduk 2 serupa…haha..mcm fs la plak nora ni!

    0
    0
  12. wei..bile aku dapat jmpe ngan ko..!! aku slalu brdoa taw..cian aku..tak pe ar..aku doa kan ko bhgie ngan si die..dan..jgn gnting rmbut ko tu..sbb ko nmpk cute kalo wat rmbut cam tu..k bye….muachh

    0
    0
  13. itu-itu91 says:

    ok la 2,hrap2 jodoh 2 kekal

    0
    0
  14. itu-itu91 says:

    not bad….ada muka,dua bji mata,semuanya lngkap…jngan la hina cptaan ALLAH ni…

    0
    0
  15. Blue360 says:

    noh tu orang miri ke?

    0
    0
  16. sayonara says:

    awek ko cam bagus jer… tp ape pn mmg sesuai la dgn ko

    0
    0
  17. didYanie says:

    ala kOrg…
    relax lar…
    akU yg kira minat giLa ngan nOh (serius beb) pun x la smpai nak kutuk2 awek dia…biarkan mereka bahagia…

    0
    0
  18. bella says:

    ee… gigi mcm ape tah…

    0
    0
  19. iza says:

    kire cuet lh.. jgk padan ng noh,korang jangan lah dok tgok owg lain je,sblum nk kutuk owg 2 atau nak komen cermin diri 2 dlu,untk noh semoge kau kekal ng awek ko n berbahagia……,n owg mint sngat kumpulan hujan ni sbb music2 dorang ni cool n care dorang bawakkan lagu 2 buat owg puas bile dengar……

    0
    0
  20. ikah cantek.... says:

    mulut org memg jahat..
    mulut tempayang kat depan umah bru leh tutup……..
    hahahha……..

    0
    0
  21. I was pretty thrilled to find this web site on search engines.I wanted to say thank you to you with regard to this great blog post.

    0
    0
  22. After a careful read I guessed it was very enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this post together. I once again find myself spending way to much time both browsing and commenting.

    0
    0