Written by serenity | October 15th, 2015

Nama Idris Khan masih baru dalam dunia lakonan, tetapi jika anda perasan, dia pernah menyertai dan berjaya ke final pertandingan Hero Remaja 2008 bersama Kamal Adli yang memenangi pertandingan itu serta Fizo Omar.

Baru enam bulan bergelar pelakon, Idris memberitahu dia enggan melatah dengan kontroversi video lucah threesome kononnya menampilkan dia, Ammar Alfian dan Atikah Suhaime. Menyifatkan gosip itu dugaan sebagai pelakon, Idris memberitahu mStar Online:

Cerita tentang video lucah itu merepek dan kalau ia benar wujud saya pun nak tengok kesahihannya sebagai bukti.

Setakat ini, ia hanya fitnah sahaja dan orang yang kenal saya termasuk keluarga dan rakan-rakan terdekat tahu saya seorang yang bagaimana.

Ahad lepas, Berita Harian melaporkan terdapat satu rakaman video lucah gandingan tiga pelakon dan nama Idris turut dikaitkan selepas itu.
 photo 11327356_1071796046166095_518747130_n.jpg
Namun begitu, gosip itu tidak menjejaskan tawaran lakonan yang diterimanya, manakala ahli keluarga dan kawan-kawan banyak menasihatkannya untuk bersabar:

Kalau saya melatah dan marah dengan orang yang buat cerita pun tiada guna juga, biar orang nak cakap apa. Ibu saya juga ada bertanya hal ini dan menasihatkan saya agar tidak mudah melatah jika ia tidak benar.

Saya bersyukur kerana kontroversi ini tidak pun menjejaskan tawaran-tawaran drama saya terima di beberapa stesen televisyen.

Baru-baru ini juga, Idris dibidas oleh seorang penerbit Radio Telesyen Malaysia (RTM) melalui akaun Facebooknya kerana menolak untuk muncul dalam rancangan terbitan stesen itu setelah bersetuju, sebaliknya muncul dalam rancangan stesen televisyen lain. Idris menafikan dia menolak untuk muncul dalam rancangan RTM kerana menjayakan program di stesen televisyen itu.

Program RTM itu sebenarnya saya sudah terima, namun saya tarik diri selepas mereka mahu saya menyanyikan lagu daripada penyanyi Black.

Saya tidak tahu menyanyi dan kalau saya terima tentu akan dikeji oleh penonton kerana suara saya tidak sedap untuk menyanyi. Berkenaan program stesen televisyen TV3, saya bersetuju untuk mengikuti program mereka tiada kena mengena dengan isu penolakkan program RTM itu.

Menurut Idris dia tidak pernah memilih atau mengamalkan favoritisme untuk muncul di mana-mana stesen televisyen.


 photo 12141935_531432980339624_1297256027_n.jpg

Jika anda mahu menonton bakat lakonan Idris, drama bersiri lakonannya, Uda dan Dara ditayangkan di Astro Ria setiap Rabu, pukul 9.10 malam, bermula 12 Oktober lalu. Dia juga pernah muncul dalam drama ‘Abang Sado, Kau Hado?’ sebelum ini.

Hi! Let's join the Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 on 15-20 October, at NU Sentral l, Kuala Lumpur.You will…

Posted by Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 – 15-20 Oct 2015 on Monday, 5 October 2015

45 responses to Idris Khan Juga Mahu Tengok Video Threesome Yang Dikaitkan Dengannya

  1. Kemek Suhaiza says:

    Aku first uolllssss…mana video nya, kok yer pon post laa sini mari kita tgk ramai2 best gak

    0

    0
  2. Gayah says:

    Tak heran pon kalau betul!

    0

    0
    • Drama Sangat! says:

      ko tgk la pose gambar pegang botol tu, aku pon tak heran klu diorg ni mmg betul2 buat.

      0

      0
    • Kak Jah jual tart nenas says:

      klu si idris ni selera la jgk aku nk tgk, tp kalo si ammar berbulu lebat tu! fikir 1000 kali aku, geli!!!!

      0

      0
  3. Pekerja Gomen says:

    Kalau aku pun aku sanggup tolak tawaran tv1 kalau dpt offer dari tv3.
    Masalahnya zaman skang mana ada org tgk rtm lagi…
    Eh… lupa plak aku kije gomen…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Wow…gbr yg first tu…show body nampak. Botol arak yg kau pegang tu, dik oii…

    0

    0
  5. Iskandar says:

    Pernah ke ada sesiapa mengaku video atau gambar lucah dia tersebar? *Batuk*LindaRafar*Edry*IdaNerina*FauziNawawi*Batuk

    0

    0
    • Anonymous says:

      Untuk pengetahuan awak,, video yg ida nerina n fauzi nawawi tuu mmg bukan dorg… ppuan dlm video tu sama study d universiti dgn aku… muka dia mmg sbijik macam ida nerina… time tuu ktorg sem 1,, si balak nye marah dgn ppuan tu sb ppuan tu nak clash… last2 si balak tu sebarkan video dkat student llaki kat u ktorg… then budak ppuan tuu punn kene buang… sekian…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Anonymous atas tu Ida Nerina ke? :P

      0

      0
  6. melati says:

    lg macho dari Saidin, pelakon Sekolah tu…hihi

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Anak anak meLAYU yg terdesak nak glamer & cari duit banyak dgn cara senang. Video lucah kan senang nak buat. Nikmat lagi tu…tapi hukum zina lagi nikmat juga.
    Sorrylah…bukan nak tunjuk diri jadi ostas/ostajah jadian kat sini…tapi itu semua betul.

    0

    0
  8. Senduk Beracun says:

    mak aiiiii….. pepagi lagi khan ni buat aku merembes penuh sebaldi ni ha bila nengok pic xberbaju tuh…. perghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Gilaaaaa laaa ensem n seksi gituh!

    0

    0
  9. aku says:

    DOSA…DOSA….DOSA…DOSA….DOSA

    0

    0
  10. melati says:

    lantak lah dia…dia nk jadi anak ikan ker Gigolo ker…..yg penting jgn jadi Pelakon Sekolah…nanti Janda Mat Jenin buat Laki….hihihi..

    0

    0
    • Melati GILA says:

      Melati oh Melati……. Apalah nak jadi dgn kau ni!! Aku mharapkan kau mmg lahir sbg bukan org Islam. Komen merepek sungguh!!

      0

      0
  11. nok gebuzzz says:

    kalau macam ni gaya mmg tak heran la….nak cepat kaya n glamour punya pasal sanggup jadi ape pon,geli tgk jantan mcm ni…konon maskulin sgt..phuuiii!!

    0

    0
  12. kakak cantik rupanya maknyah says:

    Cik ta lg baik dr melati sbb dia pompuan asli melati plak maknyah lahanat yg bumi x terima tu
    #melatimaknyahlahanat

    0

    0
  13. melati says:

    ko pulak meroyan naper….mesti ko OKU kan…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Cuba ko suruh Ammar tu tak pakai baju. Lagi sado badan dia dari Idris Khan ni. Siap ada tattoo lagi kat bahu dia. Tu yg buat dia macho giler sampai merembes pondan pondan tua dibuatnya.
    Tapi jgn lupa…. abam sado kadang kadang batang dia lembik. Side effect dari fat burner yg mereka ambik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Eh betul ke ?
      Tu sufi rashid pun badan sahdo jgk tau.. AgaknyA… Hahahahahhahahahahahahhahahah

      0

      0
    • anon says:

      Nak tau badan ammar ok ke tak, tanyalah dgn puteri sarah, mesti dia dah berkali2 pekena dgn ammar, sb bila bergambar duk berpelok sakan. Even ammar sendiri pun mengaku mmg sarah tu bekas dia……eee….ruginya shamsul dpt bini yg dah ditebuk, berkali2 pulak tu.. Tapi takpe, tuhan tu adil, nanti shamsul ade jodoh lain kot..

      0

      0
  15. mengernyam says:

    batang oh batang

    0

    0
  16. bella says:

    kalau tak buat, tak perlulah nak tengok video tu

    0

    0
  17. bella says:

    kalau dah tak buat, tak perlulah nak tengok video tu

    0

    0
  18. Anonymous says:

    masuk hero remaja satu je niat tu nk cari awek pastu buat seks…ouuchhh…..sah2 x teruna lg mamat ni…ni aku nk ckp skit kat ko nti sok klu nk cari isteri cari perempuan kat kelab mlm ok..jgn cari y bajet2 suci,gadis kampung..sbb ko dh teruna sesuai laa dgn minah y xde dara…ni kawen bajet suci nak y suci2 je…pastu memekak ckp perempuan skrg ssh nk cari y dara laa ape laa..bg aku laki lg ssh nk cari y teruna…org perempuan mmg ptt memilih..sbb ke’teruna’an laki mmg ssh nk buktikan…ok..jgn lupe nasihat aku ni…nk kawen,g kat lorong haji taib tu kat situ berlambak betina2 y sesuai dgn ko…

    0

    0
  19. Wisteria says:

    Dah pegang botol vodka tu kenapanya? Motif? Haishh..bukan susah pun nak tahu tu botol apa, terang nampak tulis ‘Absolut Raspberri’, google image je ha, keluar la info lengkap.

    0

    0
    • La la la la says:

      tak heran diorg ni kaki minum, kaki club, kaki party & etc. segerombolan dgn fara mendoza, carmen & etc.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Berfikiran positiflah…
      Mereka dah bersihkan botol tu. Dah samak pun. Apalah sangat ada pada botol. Kosong tu…hehehe

      0

      0
      • minah jambu says:

        setakat pegang botol ok pe ! botol buatan manusia tkan tk boleh pegang ! bodoh hamlau punye orang huh !

        0

        0
  20. haih says:

    kalau tak buat dah la memekak je nak apa lagi tah agaknya

    0

    0
  21. Aku says:

    Biasa arr ada manusia tk de bukti dh heng sana heng sini… Tunjuk lah bukti dulu dia threesome ke foursome ke fivesome ke n tunjuk lah bukti yg dia minum ke ape ke… Haizz…

    0

    0
  22. tui says:

    air tu 3%je alkohol kot..plus kosong lg 2. dasar melayu judgemental.

    0

    0
  23. aku says:

    So, apa motif pegang botol tu?

    0

    0
  24. miss opppssss says:

    patutlah kalah, mmg muka x seberapa….. tp senang nak up dlm dunia hiburan, pi jumpa budak ammar ni ja… sure nama akan naik cepat, wartawan pun cepat kenal….. ok.. bai

    0

    0
  25. Beautiful Norra says:

    gambar nk test market sgt…mungkin boleh jadi ‘piala pusingan’ di kalangan artis wanita (atau gay)…kbye~

    0

    0
  26. says says:

    Maknya mesti bangga nengok anaknya bergambar tak berbaju.

    0

    0
  27. Lols says:

    Buduhss… bergambar dgn botol absolute vodka. Otak pi mana mamat ni? Cari publisiti murahan jer ni.

    0

    0