Written by serenity | April 8th, 2015

Seram sejuk rasanya membaca tentang sikap berani seorang pelawak popular yang giat ‘mengayat’ wanita melalui aplikasi perbualan telefon bimbit. Apa tidaknya, ayat-ayat yang digunakan itu menunjukkan keterdesakan beliau untuk mendapatkan gambar lucah wanita.

Perkara ini didedahkan oleh dua wanita yang bengang dengan sikap pelawak itu yang dikatakan bersikap kasanova ‘pantang nampak dahi licin’ kepada akhbar Berita Harian. antara perbualan pelawak tersebut dengan wanita yang menjadi ‘mangsa’nya ialah:


Menurut wanita itu:

Bukan saya seorang saja yang diperdaya serta ditipu oleh lelaki itu. Ketika melepak bersama kawan-kawan, saya terkejut kerana pelawak itu juga cuba untuk mengurat mereka.

Ini bukannya tuduhan melulu kerana saya berani tampil membuat pengakuan berdasarkan bukti yang ada pada saya. Helah yang digunakan sama saja iaitu dengan meminta gambar bogel serta mahu berborak secara video call.

Beliau pandai berdrama membuat muka sedih meminta simpati dengan pelbagai kenyataan yang dibuat olehnya.

Bukan setiap wanita murah dan termakan janji manis dengan begitu mudah. Saya harap dia segera berhenti membuat kerja bodoh sebelum jatuh kerana perangai buruknya sendiri.

Antara yang dispekulasi sebagai pelawak itu ialah Tauke, bagaimanapun ia telah dinafikan olehnya.

Lagi screenshot perbualan lucah pelawak tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Jom semarakkan seni budaya di program-program anjuran JKKN berikut:1) Siri Semarak Bangsawan: Raja Ku Puteh 10, 11…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 7 April 2015


Siapakah agaknya pelawak yang dimaksudkan? Pastinya dia sedang tidak senang duduk kerana perangai kasanovanya telah didedahkan. Jika identitinya terdedah, pastinya karier beliau akan jatuh merudum.

Tapi kata orang, berfikir sebelum bertindak. Selayaknyalah dia menerima natijah sebegitu kerana sikapnya yang menjelikkan itu, ya tak? Kita tunggu saja pendedahan tentang siapa pelawak sebenar yang dimaksudkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to Identiti Pelawak Popular Kasanova Jadi Spekulasi Hangat Media Sosial

  1. pening says:

    perlu ke blog2 ni tnjuk terang2 message ni kt media…leh x korang gelapkan bende2 yg xpatot tnjuk?budak2 leh akses web ni sng2 je…ape yg diorg pikir nnti…klu korg gelapkan certain word atleast yg dewase leh paham budak2 xpaham…serious la blog2 hiburan skrg ni mmg xde tatacare….admin nye sume mlayu bagai…tp bnde2 cmne relaxje papar kt umum.sengal.

    0

    0
    • Anonymous says:

      pulak dah. ade jugak komen bangang macam ni.

      0

      0
      • mutiara says:

        setuju jugak dengan’pening’
        at least tapis dulu jgn maen tepek je serenity..atau sape2 pun..boleh editkan lepas publish..g edit sana!

        pompuan pon aku tengok ayat melayan gak..dua2 gatal!!
        pompuan yg tau jaga matuah, lelaki tulis lucah sikit je dah xkan layan lagi..neh tak dia pon same..dia pon mintak2 tu, agaknya nak tgk yg laki tu pnye kot..

        0

        0
        • dona says:

          tapi apesal klau tak suka perempuan tu pun melayan? klau aku dpt text2 mcm tu mmg aku takut nak reply. terus aku block jer

          0

          0
        • Anonymous says:

          LAAA? YG KLAKA NI YG PEREMPUANNYA PUN SUNDAL. AHHAHAHA..PUUII PATUTLA ABENG PELAWAK X COVER2KAN KEBANGSATANNYA. YG PMPUAN2 RUPANYA STOK SAMPAH. YG SMS KDUA TU. JELES AGKNYA SLPS TAU RUPANYA SI ABENG MENYUNDEL BKN DGN DIA SORG,RUPANYA RMAI LG.TERTIPU LA PMPUAN STOK SAMPAH APELG.

          0

          0
        • Kiah Kongo says:

          adohai…perempuan ni ckp dh ada teman lelaki. tetapi pd masa yg sama ko masih berchatting dgn pelawak/ jantan lain. so, ko pun sama la.
          ko pun cipet merenyam juga. block terus la nombor dia. tak reti2???

          0

          0
        • Leha says:

          akak dah tengok video perempuan ni dlm RotiKaya…sebijik suara garau mcm mak nyah!
          hehehehehehehe

          0

          0
        • kak jemah says:

          media2 lah yg harus dipersalahkan. kenapa mahu melindungi artis lucah itu? expose kan saja. nanti banyak lagi anak2 gadis yg terjerumus dan terkena. pelawak tu bukan tuhan….cakap je terus terang. kan dah mengundang spekulasi. yg salah harus dibawa ke muka pengadilan…biar insaf.

          0

          0
        • Anonymous says:

          minah tudong lagi. hari tu minah tudong yg sanggup diraba artis k pop….apa nk jadi???

          0

          0
        • kawan aku juga mangsa says:

          kalau nak tau ni bukan nya TAUKEH tp ROPIE CECUPAK.. kawan aku pun jd mangsa.. melucah memanjang dlm wechat dan wasap.. siap dia bagi lagi gambar dia x berbaju yang telah di crop.. ramai dh kena.. kenapa bila kasanova saja taukeh… cuba rajin2 intip yang lain sama.

          0

          0
        • mee goreng says:

          @anon 1:17pm
          perempuan tu free hair lah… dia pakai tudung tu untuk cover jer.

          0

          0
    • rara says:

      nara bodoh

      0

      0
      • Bluekkkk says:

        gossip sampah. tak larat la nk main teka-teki. byk kerja lain yg aku boleh buat. pelawak bukannya satu kt msia ni. next???

        0

        0
    • Anonymous says:

      alaaa.. bkn setakat pelawak je berkelakuan mcm ni..artis laki lain pun sama.. aku pernah jadi mangsa.. takda pun nak kecoh kat media.. perempuan ni saje gile publisiti…

      0

      0
      • sepp says:

        kalau x melayan bole la dipanggil mangsa… tp kalau mcm ber chat mcm kat atas ni… ni MENEMPAH nama nya… ni semua bile BF dh tau… pas tu bongkar kan supaya dia nampak betul kesian pompuan mcm ni…..

        0

        0
      • okkk says:

        same la..sy pun penah terkena…dgn Yus Jambu…

        0

        0
      • berry says:

        yes i setuju sgt anon. even i pun penah kena dgn sorang artis suam2 kuku ni. benda simple je. tak layan, tak jadi. biar dia sendiri yg termalu.

        0

        0
    • politik says:

      tu lah. bengong betol yg tukang tulis entry ni. tu lah buat keja xde editor. buat blog free dpt duit free atas gosip org. desperate nak suruh org bukak link.

      0

      0
      • c says:

        sape suh bukak? Bangang tahap kemaruk blog gosip..
        Nak tunjuk x kesah konon.. gi blog ilmiah ke agame ke..

        0

        0
  2. roke says:

    astaga . maybe dia igt boleh simpan perangai tahi die smpai bila2 kot. kan da kantoi . #gilaseks

    0

    0
  3. macam2 says:

    ala budak2 skarang dh advance uolsss.. gelap ke x gelap ke dorg tau je apa bendanya tu. just yg tua2 ni kena la tunjuk contoh yg elok. jgn asek buang masa berchatting benda2 bodoh mcmtu. please la awat la loser giler lelaki cmni.nyampah pulak aku

    0

    0
  4. orang singapore says:

    musibot nye jantan. sakit otak sakit bawah. psycho freak. muke pecah mane peh kasanova.

    0

    0
  5. DUNIA PUNYA CITER says:

    It takes two to tango ~ *peace*

    0

    0
    • tudung kelabu says:

      yupp.. aku setuju.. tepuk sebelah tangan takkan berbunyi.. perempuan ni pon macam miang keladi je ayat dia.. sama2 biol..

      0

      0
    • mutiara says:

      lagi satu bajet suci pakai selendang camtu jumpa wartawan mintak publicity..bukan nak menangkan pelawak tu..tapi dua2 ekor perangai same2 miang..teringat pompuan yg kena tangkap basah dengan shah jazle tu pon pakai pakai selendang nak cover malu tapi ko g bersekedudukan @kena tangkap kering tak hengatt pulakkk

      0

      0
  6. AAAAA says:

    apesal aku tengok time conversation dia tunggang langgang eh ???

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ni ngan shuhaiba dewi remaja….hurmmm..sape la yek

    0

    0
  8. neutral says:

    just want to share….yg ladies2 pi melayan tu napa,,,,,kalau tiada angin,pokok tak kan bergoyang…asal nama artis,dilayan…kalau bukan artis,mana di layan tu….?tidak berpihak mana mana….neutral…

    0

    0
  9. neutral says:

    just want to share….yg ladies2 pi melayan tu napa,,,,,kalau tiada angin,pokok tak kan bergoyang…asal nama artis,dilayan…kalau bukan artis,mana di layan tu….?tidak berpihak mana mana….neutral…

    0

    0
  10. narasewwel says:

    Bukan pelawak tu je gatal..betina tu pun sama naik.. kalo baca btl2 dia da kasi gambo dia tp dia x dpt gambo pelawak tu so dia bengang la kot.. tu yg pgi buat report kat wartawan. Bangang punya betina

    0

    1
  11. GadisJaguar says:

    aku tak terkejut sangat Shah ISkandar menang…yang aku sangat terkejut bila Zul Ariffin tak tercalon untuk kategori ni.. bukan apa.. Zul tu popular giler kot… mana tak nya… sebut je nama Zul.. nak pecah arena of starts tu…tapi tak tercalon.. sedihhh!!!! Apa kriteria yg perlu ada untuk tercalon.. nama pon anugerah bintang POPULAR… x popular lagi ke si Zul tu??

    0

    0
  12. GadisAudi says:

    aku tak terkejut sangat Shah ISkandar menang…yang aku sangat terkejut bila Zul Ariffin tak tercalon untuk kategori ni.. bukan apa.. Zul tu popular giler kot… mana tak nya… sebut je nama Zul.. nak pecah arena of starts tu…tapi tak tercalon.. sedihhh!!!! Apa kriteria yg perlu ada untuk tercalon.. nama pon anugerah bintang POPULAR… x popular lagi ke si Zul tu?? Konpius tul laa

    0

    0
  13. poyos la says:

    ni namanye buku bertemu ruas..yg korg nk back up pelawak tu pesal?mcm suke plk pompuan len kna main mcmni..yg back up msti kaki layan..padan muke ko pelawak hope lps ni insaf la jgn suke mainkn pompuan suke ati..game da start

    0

    0
  14. netural says:

    setuju GadisJaguar….saya selalu menonton cerita drama ni,paling byk keluar lakonan zul ariffin….

    0

    0
    • Anonymous says:

      out of topic ko ni..kat ats tu xde pun cite psl zul aliping kesayangan ko tu..ko ckp skit cite ape je y si zul ni berlakon??setakat 2-3 drama je..tu pun nk kecoh ke…klu setakat berlakon cite kemaruk celah kangkang mmg laa fofular..sbb rata2 makcik2 joyah kat BN ni mmg kemaruk pun cerita cinta celah kangkang..bg aku si zul tu pelakon bese2 je sme cam si shah iskandar..x bape nk talented sgt..len laa klu diorg tu berjaya bw watak org gile ke,laki saiko ke,org mental ke,org cacat ke br boleh nk kate talennted n fofular..tggu je laa 2-3 thn ni..

      0

      0
      • anon haterz says:

        sejak bila nak jadi popular kena jadi talented? si Beto Kusyairy tu xde popular pun sampai sekarang..

        0

        0
  15. akula says:

    2 2 gatal. sampai aku tak leh differentiate mana satu ayat si betina mana satu si pelawak..

    0

    0
  16. damai says:

    dah jadi mcm kes adi putra pula. tapi pelik yg prmp g melayan lelaki gatal apasal pula. if dah lelaki gatal start berbual merepek, dah x perlu layan lagi. ini dah layan den nak salah kan lelaki gatal pula. nara pun ngok, yg hang g keluarkan semua kata2 dah knp, yg x perlu x payahlah keluarkan di blog nie,

    0

    0
  17. narabangang says:

    wei nara… biul. ni semua org baca tau. takyah la sebar

    0

    0
  18. sheena kebal says:

    abam bocey ke? sbb dia kata gemok is ohsem.

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      lawak laa ko sheena kebal baik ko duk umah layan topek batikbasah hesben baru ko yg nak 3 anak cecepat tu. Neway….kemain bodoh betina2 gatal melayan pelawak sendu muka tak semengah nih ntah2 ahli kump zero kot mamat tu

      0

      0
  19. Si pompuan pon gatal says:

    Laaa.. da si pompuan pon gatal.. pastu nak bising…

    0

    0
  20. selangkah says:

    Ntah2. Bekas awek die. Tau pelawak tu nak kawen lain ke. Buat la cite. Janji puas hati. Wallahualam.

    0

    0
  21. orked ungu says:

    aku ta syak tauke la.. aku syak sorg lagi yg suke melucah tu…
    dari conversation tu kan.. mmg la nampak pmpuan tu birah.. tapi aku syak pmpuan tu saja nak jerat jantan tu supaya bgi gambar die plak kan..
    tp kalau da boyer.. tak semudah itu kau nak jinakkan ea… takdenya la jantan tu bodo nak bg gambo die kan….

    0

    0
  22. Abg Ferrari Kuning says:

    Hooii siapa yg letak msg aku ni? Dah la Ferrari aku kemalangan… sekarang orang nak sebar message aku plak. Biarlah aku nak minta pic2 nude gadis2 ini. Aku kan orang tak nak bagi job sekarang sebab nak baya aku mahal. Okey siapa yang boleh pujuk nara delete entri ini, aku bagi Iphone free 2 days more……. Takkan taknak?

    0

    0
  23. melati says:

    tak kira lah pelawak maner pun….yg paling aku pandang hina kat muka bumi ni pelawak Nabil & Zizan kangkang..

    0

    0
    • aku says:

      aku suka je nabil tu
      sejak berkahwin dia makin berubah ke arah positif
      Dulu jawab soalan wartawan tah ape2 tapi skang ni nampak merendah diri
      Kira nampak la kemajuan dalam hidup dia….

      0

      0
  24. Anonymous says:

    same je yg betina tu pun..kalau tak layan tak jadi!

    0

    0
  25. aku pun ensem gak says:

    ku paling benci bila nak bagitau sipolan polan yang buat hal macam nie..mengadu tapi tak nak interframe nama atau gambar empunya wassup….
    yang si JANTAN tu memang la dah miang ngan galak…
    tapi yang si BETINA nie kalau tak suka apasal dok melayan n suh g mandi..
    syok sangat ke nak kena JILAT bwah tu…..
    agak2 la wartawan..dedahkan identiti 2-2 sipolan sanggap nie….hambik kat koranga la..nak jilat kat atas bawah tepi kana kiri pun biar pi la kat depa…
    choiiii

    0

    0
  26. saz says:

    Pompuan ni pun sama melayan.. itu je aku nak cakap..
    Geli aku…

    0

    0
  27. pkir lh ckit says:

    Aduh..nk berteka teki pulokk.kang sbut nma org tu,mnuduh nmanya.report plis trus la..msuk media ,pas tu post then bg bdak2 bc.pkir lh ckit Nara..mne yg blh gelapkn ayat tu..gelap kn lah.tau lah ank2 ko kcik lg.

    0

    0
  28. Annienotmouse says:

    tapi betul ke pelawaknye tu..ntah2 jantan murahan mana yg menyamar jadi artis..pastu dok sweet talker ngn minah murahan..lalu tersebarla message tu..kalo tak murahan takdenye melayan message2 merenyam gile babi tu..

    report polis jer tayah nk post2 kt media sosial..biar dorang check no hp tu betulke artis punya..

    0

    0
  29. kaki says:

    adoooooiiiiiiiiiiiii…. ptut laa tsunami, kemarau, kapal terbang terhempas, banjir mcm diserang garuda & lain2 yg seangkatan dgnnya.. Malaysia dulu aman. bila ade manusia2 mcm nie sume malapetaka akan jadi. klu diorg je yg kene xpe. nie habis 1 Malaysia. jantan same, betina pun same. dh bg pic x senonoh pastu saje bgtau media plk…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Off topic..abang Nara apasal web ni makin lama makin lag

    0

    0
  31. mak jemah hipster says:

    Ak rse shahrol shiro sebab dia penah tanya ust kazim hukum beronani

    0

    0
  32. kelolo says:

    perempuan melayan sehhhh…..

    0

    0
  33. Nenas says:

    Mamat sepah kot

    0

    0
    • nenas madu says:

      mamat sepah tu pun sama gatal. geli gelemak. idong dia pun besar jugak macam jijang tu

      0

      0
  34. wadoyok says:

    Tak lain tak bukan, ZIZAN RAZAK.

    Zizan, jgn salahkan org lain jika lepas satu, satu musibah timpa ko. Ini dia Tuhan nak tunjuk. Ferrari ko eksiden, hancur. Sbb ko ingat dgn ferrari ko , ko dpt la mainkan peminat2 ko mcm ni. Tu pasal emma blah. Dah kantoi gambar2 bogel pompuan, dah baca msg2 lucah ko, sapa nak? Dan emma hanya berdiam diri sbb dia biar kan aje Allah do the job. Look what happen now? Selangkah aje lagi, iaitu pompuan2 ni reveal nama ko, habis ranap career ko. Itu pasal lawak ko skrg langsung tak menjadik. Allah bg ko bakat, ko gunakan bakat ko utk benda2 gini. Skrg apa saja yg kuar dr mulut ko, dah tak lawak langsung. Slowly Allah dah tarik balik bakat ko. Korang flashback la balik prestasi zizan. One after another citer buruk pasal ko kuar. Mesti ada sbb kan? Norman KRU kuar statement “ada anasir utk menjatuhkan zizan”. Kuar statement tu pun sbb takut movie cicak ko tu hancur. Eh. Bukan org tapi zizan sendiri yg menjatuhkan diri dia sendiri. Renung renungkan.. dan selamat beramal!

    0

    0
  35. BudakBawahUmur says:

    Ini mesti Eddie Murphy ni!! Die ni je yg aku tau mmang suka wat lawak lucah!! Tak syak lagi, mmang eddie!!

    0

    0
  36. phoebe says:

    dah nama pun pelawak…dia melawak laaa…betina2 bodoh ni pergi layan buat apa? pastu ngok sgt tunjuk benda2 yg tak sepatutnya padan laa muka kau…pelik laaa betina2 zaman skrg ni mmg tak tau malu! kau dh tunjuk kau punye benda, kau meroyan plak…

    0

    0
  37. nak tahu says:

    bagitaulah sape pelawak itu…so boleh waspada…

    0

    0
  38. Sm2 gla says:

    Aq x rse 2 shahrol shiro..dy cool je..x kesahlah spe yg pnting . .2 bkan keje kte.. OK?

    0

    0
  39. I think,this is not shahrol..coz shahrol cool je.. BTW,yg pnting bkn kte yg buat.. ??:-)

    0

    0
  40. nana says:

    lain kali berfikir saya budak 15 thn agak-agak lah kwn2 remaja sy semua dh baca heboh smpai dekat sekolah. Tolong jangan menangkan siapa, lagi pun akak2 abg2 ada bukti ke?….. Jangan sampai kena batang hidung sendiri baru nak menyesal. Dan kita tk tahu cerita sebenar! hanya mereka berdua je yg tahu dan Allah saje yang tahu apa yang berlaku di sebaliknya.

    0

    0