Written by AbangNara | July 30th, 2017

Nampaknya kontroversi antara Aliff Aziz, Bella Astillah dan Afifah Nasir semakin hari semakin panas dengan semakin banyak pendapat diutarakan di laman sosial. Masing-masing ingin bersuara dan memberikan pandangan mereka. Terbaru, adik kepada pelakon popular Neelofa iaitu Ameera Khan turut sama menghangatkan lagi keadaan dengan “tweet”nya yang cukup pedas dan penuh sindiran.

ameera khan
Segalanya bermula apabila seorang pengguna Twitter telah memaklumkan yang dia lebih rela melihat Afifah Nasir berbanding Ameera Khan kerana Ameera adalah replika kakaknya, Neelofa. Tidak berpuas hati dengan kata-kata tersebut, Ameera menjawab sekurang-kurangnya dirinya bukanlah seorang “kaki kikis” dan penipu.

ameera khan

Keadaan menjadi lebih panas apabila satu akaun Twitter menggunakan nama @AfifahNasir93 (tidak diketahui sama ada ini akaun sebenar Afifah atau akaun palsu) yang menyuruh Ameera membuat kerja sekolahnya kerana masih berusia 15 tahun. Namun jawapan Ameera selepas itu memang akan membuatkan sesiapa membacanya terbakar panas!!

ameera khan

“Saya harap saya tidak akan membesar menjadi pelacur seperti kamu dan juga kakak-kakak kamu”. Pergh. Itulah tulis Ameera Khan yang mendapat sokongan padu pengguna Twitter. Memang pedas sungguh. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 responses to I Hope I Don’t Grow Up To Be A Whore Like You & Your Sisters – Ameera Khan

  1. Antifake says:

    Dulu neelofa ngan anzalna gaduh, ramai yg duk backup anzalna sbb dia kan lemah lembut n nampak baik orgnya. Skali nah amik ko, mmg sah2 mulut puaka. Die ngan adik beradik die mmg layak kena title whore pon. Aku bukan la penyokong neelofa atau adik hingusan die ni, tapi kat aku plgg menyampah perempuan fake macam these whores.

    145

    5
    • milah says:

      ko pon whores jugak..

      14

      61
      • Anna says:

        Milah ..kau pulak terasa ka ..kah kah kah …

        37

        1
        • popo says:

          sama je semua.. x yah sokong sesape.. adik neelofa ni lg la.. bdk x matang.. ayat pn x matang.. x yah amik kisah sgt..

          76

          2
        • Anonymous says:

          Ni nk tanya….
          Malaysia tanam sawit….tpi kenapa harga minyak masak mahal…termasuk la minyak alif…mahalllll.

          37

          0
        • Munzirun Mukminin says:

          Bagi aku dua2 kluaga ni sme teruk…tp spe lg MAHATERUK? mstilah keluaga Ameera ni…hahaha.
          Dia mcm kes Fasha – Nora….. MAHATERUK dia ialah Fasha.

          Utk org2 mcm ni…..ko bleh bri 100 alasan tp kau tak bleh menidakkan 1 kenyataan. 1 kenyataan kau tak mukin bleh melawan 100 hentaman dr org. Hahaha…
          Adik duk diam jela..buat homework… kt uma tu. Jgn jd mcm kakak tu asyik perli org je.

          39

          8
        • Jalan Dulu says:

          First time komen pasal isu ni. Adik Lopak ni budget bagus. Ko kecik lagi melayan kisah2 artis low class yg xde kena mengena dgn hidop ko. Last2 semua nmpk low class dan hauk. Kalau tengok FB boleh tau siapa yng low class dok share and viralkn kisah2 buruk org, retis…dll.
          byk nya masa korang kan!?

          55

          0
        • HPGL says:

          aku pn x suka afifah tp asal amira nie libatkan adik bradik lain?amek ksmpatan ke…yg salah tu je la n plg jauh pn libatkn yg mnyokong afifah tu…ni harung sume skali apsl…nk stuju pn x mampu dh sbb dia duk libat sume

          27

          2
        • Penyokong Afifah says:

          Nak tengok org tu class ke idok tengok apa dia share dan tulis kt status Fesbuk. Kalau kisah2 retis low class pun ko ambek pusing, maknanya hidup ko amat bosan. Jaga famili dan laki korang sudah! Dok viral apa sesangat. Pemes ke Aliff tu…kesian tengok life korang!

          17

          1
      • Mee Hooon says:

        ko ni sedara anzalna ni..kompom!

        4

        2
      • Maisarah says:

        To ‘Penyokong Afifah, 9.03 pm. Hbish ko buat ape kt sini? Ko pn amek tau gak kan. Hahahahaha

        4

        1
    • Ayda Halleeda says:

      Ladies, ya’ll all don’t look classy at all by doing all these you know. Kaya tak kaya, bapak professor ke, ada business juta2 ke, tapi kalau dah adik beradik semua jnis kakak2 begaduh, pastu adik2 pun nak join, end up nmpk semua attention seeker.
      Honestly, i lebih respect artis yg tak ambik port psl kes alif & pipah ni, yg lgsg tak cuba nak ambik tau n teruskan buat hal sndiri itu jauh lebih cool.
      I don’t like ameera cuz she thinks she’s so great, obviously bila kakak kau pun mcm tu n they have the sombong vibe.
      I don’t like afifah obviously cuz she just kacau someone’s husband, n anzalna yg dah nmpk mmg beauty with NO brain.
      All 4 of you, shut the F up! Tryin so hard to play angelic, i rather look at ramona zamzam & izara aishah yg org complain sexy but they stay true to themselves & less fakeness there!

      75

      0
    • Aunty Jijah says:

      Gais tolg lah, tak pyh nak back up lofa & anzalna. Takyah nak banding2 kan pun. Both of them & the sisters are all sama je.

      Anzalna dulu pun betuka2 boyfren juga, penah duduk serumah dgn boyfren juga, time dgn shahz jazle ikut bontot shahz pegi shooting juga. But she is loyal to all her boyfriends.

      Lofa time free hair pun cuba nak kejar bf / hubby org juga. Time fazura dgn tmj kau kejar tmj, time marion dgn nasa kau kejar nasa smpai bgaduh2 kena sepak dgn marion. So ameera takyah nak buat statement sgt, kakak kau dulu pun 2 kali 5 juga dgn afifah tu.

      Conclusion : ameera, afifah, anzalna, neelofa all LOSERS semua pun tak boleh pakai.

      246

      0
      • Anonymous says:

        Aunty jijah i like ur comment! Lofa dgn anzalna, fifa dgn ameera, xde beza pon. Dua2 bimbo. Lofa tutop keburukan dia dgn bisnes tudung. Anzalna tutop keburukan dia dgn muka polos/innocent gitchuw. Adek bradek lofa semua kaki maki. Tgok kakak dia nabila tuh. Adek bradek anzalna pon lebih krg jgk. Tp atleast diorg menyindir xdelar sampai maki2. Dua2 fmly nih sama jer. Buat onar dlm industri. Yg si ameera xsedar diri. Baru 15taon sebok dgn gosip org dewasa. Dua2 loserrr!!!

        106

        0
        • Tanya Jew says:

          Terdegar juga cerita Marion ganyang Neelofa. Knp BN tak keluar cerita tu. Kisah gi Phuket? Yng keluar kisah Majalah Forbes.

          56

          0
        • Munzirun Mukminin says:

          Siot….kau punye pdpt lebih kurang aku….. hahaha….
          Setuju !
          Akhirnya yg paling teruk adalah pemenangnya……hahahaah

          8

          0
        • Fan Fazura says:

          Tau takper!!!

          2

          1
        • Org Melaka says:

          BN ni kan alat promosi org2 Kelantan. Dato Vida yg sewel tu pun elok bagi blog ni. Padahal satu Msia meluat! Hudoh perangai!

          14

          1
        • Anonymous says:

          Bukan Neelofa la kejap Nasa. Si Nabilah la.

          3

          2
      • kiah suka says:

        MAK SUKA NORRR KOMEN KAU!!! PALING WIN…..
        Yes memasing perangai sama jer….scandal tak hengat!

        12

        2
      • Anonymous says:

        pot calling the kettle black..

        20

        0
      • jamilah says:

        memang betul ke marion pegi lempang neelofa tu..
        aku banyak kali baca kat forum….mula2 mcm tak caya…haih

        but i agree, both of them are just trying to look good and attention seeker

        22

        0
        • Anonymous says:

          Btul la kata org ..yg menyakitan wanita tu adalah wanita sendiri..lelaki buat salah mcm mana pun ttp wanita yg jd mangsa. Isteri pertama jd mangsa penipuan, yg ke 2 jd mangsa jugak .

          6

          0
      • Anonymous says:

        I lurrrveee your coment.. hmm c ameera ni dia rasa dia hebat n matured la sgt sbb dok ber” skipping” london.. hahah

        13

        0
      • Neutral says:

        Alahhh, ni mesti Neelopak yg suruh. Takkan la si Lopak hentam pulak. Nmpk sangat. Gunakan adik balas dendam. Artis Msia mmg berpuak-puak. Dari dulu. Semuanya fake! Masing2 kuat berkelahi.

        11

        1
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      minah jambu sokong adek nlofa yg cantek n comel ni…dua bradek ni anzalna n afifah ni pegi berlakon kt lorong2 bagos lah huh !! kalau jambu sangat takpe la jugak…! kalau nak berlakon kt lorong2 ha angkot si aliff aziz tu skali berlakon…! kesian bella baru aje bersalin daaaah laki sakitkn hati..ini baru sikit laki sakitkn hati masa akan datang nanti macmana…bella u fikir la bella panas baran aliff tu u mungkin tak tau..tkan u asek nak cover2 aje ape yg berlaku pada u nanti…

      3

      17
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      walau macmana pon saya tetap suami nye- aliff- huh suami ape yg semcm tu suka2 pimpan tangan ngan betina lain huh ! lu jangan ingat yg lu tu bagos sangat…!! buat salah mintak maaf..buat salah lagi mintak maaf lagi..! sampai bila?? sampai anak dh 10 nak mintak maaffff aje !!

      6

      0
    • Mak Becok says:

      Yang merampas suami orang tu semuanya whore lah. Luaran je berhijab pelbagai…jenis hati busuk. Kalau x kenapa sanggup? Tapi biasala melayu2, bila org yg merampas tu start berhijab, automatik kaki sebelah dah melangkah ke syurga. padahal byk x betol pun. Semua ada agenda sendiri…semua gatal kerang!

      15

      0
      • anonymous says:

        kat ruangan komen ni asik2 aku tengok nak upkan si ramona zamzam ni…sapa ko yang gigih up2 nama dia ni eh….ramona ni pun bukan artis top kan?

        1

        2
        • Man Kijang says:

          Anon 11.33 ,
          mmg ramona tak top tapi dia mmg selalu disebut2 dari dulu. Maybe pasal anzalna & lofa budak2 dewi remaja kn so dia salu kena kait skali..
          Tpi mmg btul pun nak bandingkan dgn lofa n anzalna, ramona ni sgt berlainan especially kalau kau dah folo dia lama kat IG & FB dia, jnis buat hal sndri, psl tu la kot.. bukan psl dia top tak top..

          2

          1
    • Lopok says:

      Bodoh punya budak kecik. Xmatang terhegeh-hegeh nk komen.ko tu bukan sapa2 pon. Xlayak nk menyundalkan orang. Ko xwujud pon lgi bagus. Xda kaitan dgn industri.ko dengan kakak ko boleh pegi mampos ameera

      16

      1
      • Anonymous says:

        Tak boleh salahkan dia sbb si Afifah yg provoke dulu.

        7

        1
      • wekkkkkkk says:

        ya boleh pegi mampos, baru 3 tahun dtg bulan, dh kuarkan ayat mcm tu.., ni nk tanya, family u tu dh dpt ic biru ke belum..nk tanya je..
        jaga mulut…atau ikut bapak u balik Punjab.

        u bukan retis..menyibuk apa hal.

        2

        0
    • Lopok says:

      Ameera you dont grow up to be a whore cause ure already one. U are a bitch plus a whore. Shame on you.

      29

      1
    • Anonymous says:

      Neelofa gedik2 dia pun, dengan laki bujang mcm Fattah Amin tu. Gedik2 dia pun, dia tak penah keluarkan statement cibai mcm Anzalna. Gedik2 dia pun, dia dah kat LA sbb Forbes tu. Anzalna?Nothing~ Neelofa mmg dia kaya mampos kalau tak jadi artis pun, tapi kenapa anak2 org kaya yg lain kat Mesia ni tak tersenarai in Forbes pun? Thumbs up utk Neelofa.

      3

      32
    • Anonymous says:

      Neelofa gedik2 dia pun, dengan laki bujang mcm Fattah Amin tu. Gedik2 dia pun, dia tak penah keluarkan statement cibai mcm Anzalna. Gedik2 dia pun, dia dah kat LA sbb Forbes tu. Anzalna?Nothing~ Neelofa mmg dia kaya mampos kalau tak jadi artis pun, tapi kenapa anak2 org kaya yg lain kat Mesia ni tak tersenarai in Forbes pun? Thumbs up utk Neelofa.

      0

      24
  2. Anonymous says:

    Kan….masing2 budget bagus..tp akhir sekali terserlah kedua2 mereka ni mulot dan act xleh pakai…dulu smpai anzalna kn minta maaf dpen media sbb mengata neelofa…kesian.sekarang,pihak produksi pon seolah2 mengiyakan gossip yg tersebar sbb xbackup langsung both afifah dan alif…tukar pelakon lain pliss sbb for sure cerita ni xkn dpt smbutan…

    19

    0
    • Zack says:

      Kalau pihak produksi x gugurkan kedua-dua jembalang ni mmg kena hentam la. Pukul bini sekali ke dua kali ke tetap jenayah. Domestic violence is a CRIME!

      6

      0
  3. Kepoh says:

    Sama jelah. Lofa and siblings pun standard whore jugak. Dengan emak2nya sekali ex whore.

    40

    1
  4. bazilah bazil says:

    sama je , xyah kata mengata-gata.. nih motif menyelit komen utk apa pulak ?

    7

    1
  5. Anzalbernanah says:

    Kena sejibik anak2 nasir yg perasan kardashian tu ….mmg adik beradik gedik mo mampus…dorg bangga psl ayh ja prof n kaya.pdhal dorg smua adikberadik smuaa bodo..anzalna tu pulak popular dr die kawen je..kawin org kaya..pki bju lawa2..harap lakonan bikin geli je tengok…pastu tmberang mulut cam puaka…

    15

    0
  6. Malaslayan says:

    2-2 pun bimbo. Kah!

    9

    0
  7. Leha says:

    Jgn mengata org..diri kita ni bkn baik sngt pun.. Kita xtau apa jadi masa hadapan bila ko besar nt…..

    25

    0
  8. Anonymous says:

    wahai ameera. kau duduk rumah baca buku buat homework habiskan sekolah daripada selfie sorang sorang macam org gila obses dgn diri sendiri. mesti ko rasa ko cantik kan? ya ko cantik. sebab tu ko selalu upload selfie video yang tak bercakap. macam psycho. org kelantan mmg perangai mcm ni ke apa. gigih nak tunjuk semua kau ada. kelakar lah ko ni ameera. sibuk berboyfriend pulak. main reti ke tidak? mesti kalau main keras kejung.

    59

    1
    • Mek Jale Baye not Pasir Mas eiiii! says:

      Eh aku orang KB ( not Pasir Mas…never!!!) tak perangai camni tau. Aku Sekolah Kebangsaan jerrr but never in a a million years you see me selfie sorang2 cam org obses dgn diri sendiri. neelofa n co is a huge embarrassment to the Kelantanese community walau dia bizneswoman yg berjaya sekalipun. I do not wish to be associated with that kinda Kelantanese. We all set2 Kota Bharu tok gini…please ok! Ameera! I have to agree with Afifah, u pegi siapakan homework …nanti cikgu you yang bukan kerajaan tu marah pulok!!

      37

      0
      • Anonymous says:

        dulu bukan dia ada bisnes kasut ke?apa crita?mak pak kaya bolehla tlg bg modal untuk buka bisnes macam2. cuba kalau asal susah. xdenye masuk forbes bagai.

        10

        1
    • Anonymous says:

      kelantan mmg bajet lawa

      10

      2
  9. AreYou says:

    Bila dah ada adik beradik cantik macam gini pulak jdnya.. Harap2 adik beradik senrose ambik iktibar ya dgn kejadian ni.. apapun Anzalna paling superb win otaknya.. kait kan pompuan ngandung kononnya tgh meroyan.. ni bkn kes otak kat lutut lg tapi takde otak namanya. Terus

    14

    0
  10. Anonymous says:

    dia ni mesti feeling2 dah besar she knows everything. panjang lagi jalan ko dik.

    16

    0
  11. Anonymous says:

    mesti ameera baca comment2 ni dia panas lepas tu dia cakap org jealous dgn dia. ayat in denial org org kaya. kalau pandai dalam class pun in reality ko bodoh.

    13

    0
  12. peace says:

    see what happened bila komen tanpa batas …kita bole tulis mcm2 tpi bila kna btg hidung masing2 sentap …nk tegur boleh tpi xprlu maki2 klau mcm ni la sikap rakyat msia salah sikit jee nk maki xkan aman damai hidup ni…xprlu bgi pndpt klau mngerukn lgi keadaan…

    10

    0
  13. Anonymous says:

    minah ni mesti hidup dia bosan. sebab tu dia layan benda benda ni. kalau org tu ada class. tak layan benda benda ni. cuba tgk tengku aminah relax je. ITU ADA CLASS.

    32

    0
  14. abirah says:

    tgh sekolah pun sibuk make up make up. dressing mcm umur 28 dah umur 29 nanti nampak mcm 36

    34

    0
  15. OPPA says:

    n ameera y u so bothered being compared wit yur own sista.. isnt it a good thing or u trying to confirm some rumors myb?? haha u noe wat i mean..

    9

    0
  16. NINJA BOY says:

    Sebenarnya haiccalhazim tu punca orang gaduh. Dah tau ameera tu budak2 lg, pegi compare dgn afifah yg da dewasa buatpe. Memang la berbeza. Saje nak provok dui.

    20

    0
  17. Anonymous says:

    Ameera lah pelacur..

    10

    2
  18. Mamee says:

    Ameera ni mcm tua dr usialh walhal baru 15…mesti dia kemaruk nk jd fofular…

    5

    0
  19. Mamee says:

    Ameera ni mcm tua dr usialh walhal baru 15, bdn pun.mcm dh kawin…mesti dia kemaruk nk jd fofular ni…dlu pkai tudung, kini freehair, mulut pun blh tahan longkangnya…

    4

    0
  20. Anonymous says:

    Bahasa jiwa bangsa.
    ‘Cantik’ sgt bahasa cekmek klatey ni.
    Blaja mana? International school?

    12

    1
  21. Anonymous says:

    Aku rasa ni br 1st time fmly ank nasir ni ade kontroversi teruk mcm ni banding dgn adik beradik lofa.. Lg byk. Berlagak sucinya.

    30

    1
    • Anonymous says:

      eh please..sekurangnya adik2 beradik lofa teruk pun xde yg sailang laki org…ko tgk afifah menggatal dgn alif,,bella baru 20 hari pantang oii…plus anzalna siap cakap bella yg meroyan and back up adik dia..padahal adik dia tu terang2 pegang tgn suami bella…please la..kdg2 1 kesalahan yg berat lg teruk terkesan dari gossip2 bodoh..so kalau ko wanita, x yah nk backup afifah and anzalna sgtt.

      1

      9
      • Anonymous says:

        neelofa bkn pernah sailang laki orang cume tak sempat pegi jauh sebab pihak sebelah lebih cepat bertindak. belum campur sailang bf orang lagi. hahaha. tak sebelahi siapa2 tapi kalau nak cakap yg pihak sebelah lebih baik dari sebelah l pihak, rasanya lebih kurang sama je. dan ikut individu bukan keseluruhan family.

        0

        0
  22. hamidah says:

    cuba lihat tahi lalat di atas bibirnya itu. kalau yang menyukainya akan berpendapat manisnya tahi lalat ameera ni. kalau yang menyampah pula akan memakinya lalu berkata mulut macam sampah tak padan dengan umur 15 tahun. asal tahi lalat itu adalah lalat dari sampah. lalu singgah di bibirnya lalu berak disitu. ameera bernasib baik kerana tahi lalat itu tidaklah besar sangat. anda mahu tahu mengapa? sebab semasa lalat itu berak sedikit ameera tak perasan kerana di masa itu ameera sedang excited bukak kotak bag chanel dgn sebelah tangan pegang phone nak record dan post di dalam instagramnya. second round lalat tu nak berak baru ameera berasa sedikit berat di bibirnya. ameera pun berkata “hey lalat get away from me!!” sambil menepis nepis lalat itu. tetapi, lalat itu lebih tangkas dari ameera.

    tahi lalat di bibirmu.

    2

    0
  23. humja says:

    kesian adik beradik lelaki dia mesti makan hati. the kardasians kesiannn,,,

    1

    2
  24. Human being says:

    Terlepas cakap terus dicop whore? Yes mmg apa Anzalna cakap agak pedas. Sebagai wanita and ibu jugak kata kata tu mmg xboleh diterima. Tapi kita manusia. Setiap manusia mesti ade buat at least satu silap besar dalam hidup. Tapi jgn la mengata mcm seolah olah kau perfect. Takut one day terpalit pada diri sendiri atau family terdekat. And apa beza Anzalna yg korg kata mulut puaka dgn korang yg lantang jugak mengata dia?

    15

    1
    • Anonymous says:

      weh ur comment is so cliche n boring. tak payah la nak belagak baik sangat nak muntah aku

      8

      0
    • Human being says:

      Tak cakap suci pun. Siap mention atas tu takde manusia sempurna. Memang suka tengok gosip BN ni, tapi xde la sumpah seranah orang.

      2

      2
  25. anonymous says:

    well done ameera, tho ure only 15, and maybe u need to (mind ur language) but atleast u know what that dumb bitch did was wrong. afifah nasir kid like ameera can understand what u did was wronf so i think u got no right to tell ameera to mind her own business when she got a point as a “child” to tegur u. u are a slut afifah nasir no doubt bout that specially ur sister who married to a bald ugly mofo dat look like paedophile for her to say that bella is meroyan is not cool. ur malay girls seriously cheap to d max if u so gila jantan why dont u migrate to white people country become an escort make so much money. muka afifah n anzalna macam sampah pon ade jantan nak aku tak faham betul.

    1

    15
  26. Anonymous says:

    Semua bitch kalau dah masuk industri hiburan. Kakak ko pun same!

    5

    0
  27. just says:

    Calling someone stupid doesn’t make you any smarter ?

    3

    0
  28. mari doakan says:

    Drpd kutuk Afifah & Anzalna Nasir, Mari sedekahkan Al-Fatihah kpd Allahyarham Zulfarhan Osman bin Zulkarnain & doakan keadilan utk keluarga arwah. Ada baiknya juga kannn.

    9

    0
  29. Anonymous says:

    Woww… dia tnjuk lurah dendam laa… hmmmm…..

    1

    0
  30. Esters says:

    La igtkn Plakon lam jizztube..

    0

    0
  31. mcm2 says:

    Anzalna dh blh saman adik lofa diatas kenyataan beliau. Tuduhan pelacur satu tuduhan yg cukup berat. Bini alif dh ok.. korang pulak yg lebih2.

    9

    1
    • Anonymous says:

      dan bella buleh saman both afifah yg ganggu rumah tangga dia and anzalna yg cakap dia meroyan…eh ko dah kenapa, over sgt nk membekap yg salah

      1

      0
  32. Biyaotifool says:

    Maksud LMK ni lebih menjurus kepada perempuan murahan bukan pelacur. Bagus juga dia melahar sebab yang mencucuk tu memang niat nak cari pasal so bagi jela terus. Hihihi sebelum Anzalna nak saman orang, pergilah buat permohonan maaf secara terbuka, ajak sekali adik nya yang persis MF bukan Mira Fillah atau Maria Farida tu. Lama sebenarnya mak cik puaka moden ni sindir Bella termasuk Lady D feeling princess tu. Senang kata The Nasirians ni dah biasa makan pujian peminat fanatik katanya, jadi sekali Allah bagi ujian sampai ke laki dan bf memasing pun kena serang. Orang yang nampak suci ni sekali terkuak aib jauh lebih dahsyat daripada orang yang dah biasa diaibkan. Aku bukan lah da’i tapi kita amik pedoman, yang cakap orang itu ini takde class sebab hadap gossip retis ni dah cukup high class ke? Selagi kita sesama komen disini-sama je taraf kita yang beza niat di hati. Bagus Bella buat laporan polis pasal orang ketiga. Selagi tak buat macam ni keluarga bujet suci itu akan ego setinggi nya. Sekarang sapa lagi dapat nama busuk? PEREMPUAN@WANITA juga-PIPOH DAN INZAL. TERMASUK LADY D TU. MULUT BOLEH TAHAN HANGSUANG. LAGI DUA TU SUANG SUENG BELAKANG JELA KAN. DAH NAMA SISTERHOOD.NOOKHAROM KHENN TAKKAN LAA TAK BERSATU TEGAKKAN BENANG BERLENDIR KAN?

    3

    0
  33. Jo says:

    Why does she even concerned about other people marriage in the first place.I saw Melodi earlier this afternoon and Bella was denying almost everything she said yesterday and blaming the reporters for taking it out of the contexts eventhu she the one who opener her big mouth first saying AA curang while she was still pregnant and its not the first time.
    Some women are still in denial when the husband fucked up.They chose to give their man chances after chances till they are running out of patience.By that time,everything will be too late and the kids will be the one who suffer more.
    Everyone chose to bash that Pipah but not AA.U cant steal someone else man and fold him and put him inside your pocket.He chose that road.Blame his kote first.Some girls nowadays love to try their luck or test their market with suami orang.Dasar miang.
    Bella need to zip up her mouth instead of talking to the media.End up dia terima balik husband dia after everything she have said to them.Have self pride Bella.No women ever died because of a man.

    16

    0
    • Biyaotifool says:

      Bersebab kerana dah lama Bella disindir oleh The Nasirians di laman sosial-hanya mereka yang terlibat tahu sedangkan dia dah lama minta secara baik dengan Afifah berhenti over-seductive suaminya. Akan tetapi Afifah memilih untuk teruskan ‘layanan mesra’ dan untuk persediaan awal dia cerita versi lain dengan keluarga lebih awal untuk dijadikan benteng jika dia diserang. Bella bijak buat report atas gangguan orang ketiga cuma media ni kadang suka bagi headline yang tersasar, nampak macam nak aibkan suami tapi sebenarnya nak bagi ruas dekat orang yang rasa hot sangat tu sedar, jangan main2 dan ingat keluarga dia sahaja bijak. AA ditahan sebab Bella cedera, of coz polis siasat untuk pastikan keadaan sebenar, dipukul atau tidak sengaja datangkan kecederaan. Bella, saman betul2 Afifah dan Anzalna, akta dah ada biar jadi pengajaran untuk semua orang. Ameera, kamu berani cuma agak berterus terang yela dah followers twitter pun tahu budak tu belum matang lagi dibahannya. Jadi dapatlah jawapan budak lepastu sibuk viral. Ntah pape la korang ni.

      4

      0
  34. Anonymous says:

    x payah nak tunggu grow up..now pun more or less behaving like a whore..a propped up whore. muka mamak aje pun. harapkan putih.

    2

    0
  35. ajaran PASik kalah UMGok says:

    kelantan hobi suka menyibuk dan bergaduh pastu meleret-leret…..pastu bergambar bajet2 ayu…whore tak whore kelantan punya perangai paling teruk bab whore ni kalau engkau orang kenal dorang…bab pasang laki berlambak pastu tido dengan laki bukan main banyak lagi mmg champion kalah orang lain..itu hakikat…

    1

    4
  36. Sabah Open Minded says:

    Peluk pinggang sebelum sah, whore juga tu kan? Hehe.. so jangan gelar orang lain whore kecuali diri kita sendiri sempurna.. peace…

    ps: saya suka tengok noor nabila, dia betul perempuan melayu asli. Saya suka atisha, dia pretty dan sy suka juga si ameera ini.

    -1

    9
  37. aku says:

    ala…ameera ni attention seeker mcm kakak di lopak tu la.
    apa nak heran. family diorg mmg mcm tu. untung2 ada la producer amek dia berlako n ke ape ke kan…. cheap!

    10

    1
  38. Nona says:

    Bongok la ko ameera.. suruh org fix their English? Eww.. adek.. kalau ko nak nyebut perosak rumah tangga in enlish is HOME WRECKER..bukan HOME WRECKING.. 2×7 idiot.. 15 and already so busy gossiping n dipping her hand in other people”s matter? Oh u better pray hard girl and really work hard to make sure u don’t grow up to be a whore.. mulut macam jamban u budak kecik Ni.. ish..ish..

    8

    0
  39. Anonymous says:

    aku suka budak laser mcm ameera khan…. mcm aku suka fazura pakukan high heels atas kepala org masa dolu2….

    0

    2
  40. melati says:

    Sama lah Neelofa punya Family ni layak Kawin dgn Mat2 Rempit & Mamat2 kete tayar terkankang..!!! org2 kaya pun Geli dgn Family Neelofa…..Hidung mcm Burung Belatuk tk semesti nya Cantik…..Hidung mcm Burung Belatuk tapi Beso mcm Kapal pun Buruk gk..!!! so kepada Family Neelofa , jgn lah Perasan Lawa , keturunan Neelofa layak dgn Mat2 Rempit & Mat Kete tayar terkankang..” Motif ” jgn lah jaga tepi kain org ” tgk lah diri sendiri, ibarat pepatah ckp..!! Hidung beso cam Kapal tapi perasan mcm Ratu Cantik..!!! kikikikiki

    1

    3
  41. nana says:

    tu bukan account Afifah Nasir. Account dia afifahnasir93. small letter

    0

    0
  42. Mulut SEDAP says:

    Tahniah laaa pencucuk Ameera, tak pasal viral lak komen Ameera. Kita ni kalau rasa lebih dewasa tak perlu mencucuk dan mengapikan keadaan lagi2 kalau kita dah sedia maklum orang yg kita usik tu bebudak lagi. Halaaaa ni kisah fefek, aunty kepoh inzal, AA dan Bella. Jadi jangan lah lari tajuk dan buka thread ntah pape untuk panaskan lagi keadaan. Semoga AA berubah dulu kerana Allah, kasihkan isteri dan anak, jangan bercerai. Orang lemah iman je dok menghasut suruh cerai bagai. Suka sangat bagi nasihat yang liberal. Fefek sekeluarga turunkan ego orangkayamulahsangat pergi minta maaf dan jalani kehidupan baru. Buang sikap cepat perasan dan anggap orang keliling jeles kat ko pasal ko chantek katanya. Feelingggg lah semua nak nampak puteri sangat. The real queen and princess lagi nak nampak humble dan simple korang lak up diri lelebih.

    2

    0
  43. Anti Lopatah says:

    Terkejut beruk bila baca post psl Amera. Kecik lagi tapi mulut jahat. Muka dah la muka sombong & budget bagus. Mak bapak dia x ajar ke? Mak bapak dia x marah ke? Makin lama makin melampau budak ni. Aku ni yang dah tua pon x penah terfikir nak ckp mcm tu kat orang.

    9

    0
  44. Anonymous says:

    mulut pelacur betol si amira LITTLEBITCHKHAN

    6

    0
  45. Nyot says:

    Dah taw Ameera tu budak lagi yang followers twitter gi menyucuk buat pe? Kita yang dewasa ni pun agak2 lerr. Sekarang kisah The Nasirians, AA dan Bella. Jadi jangan lah kaitkan The Khans ke The Meowies ke The Momoks ke-lari tajuk daaaaaa…

    1

    2
    • anon says:

      Budak lagi?? Oh grow up. She’s not 12. Lagipun, age doesn’t define maturity and grades don’t measure intelligence, mcm kakak dia lopa. Dia ni kena jaga mulut celupar dia sebelum terlambat. Someone should teach her a lesson. Org2 yg pandai suka buat2 bodoh, tapi org yg bodoh mcm ameera ni suka tunjuk pandai. She should learn to mind her own business & not to meddle in other people’s.
      Heran kemana mak bapak dia sb ameera ni terang2an kekurangan ajaran.

      3

      1
      • Nate mu says:

        Ni pehal meroyan macam inzalnatte ni? Sibuk sangat bab nak ajar anak orang. Hahaha. Kalau u pandai pergilah dm/pm dia. Tu baru ikhlas menegur.. ni sama taraf je dgn kitaorang yang bergossip di sini…sama lah u dengan budak tak matang, tunjuk pandai tak bertempat.

        1

        0
  46. Kak long says:

    Hebat ya mulut Ameera ni..sedap memyebut orang pelacur..tak sayang mulut ke? Takut nanti tak habis sekolah..awak yang jadi pelacur. umur baru setahun jagung pandai nak mengata orang pelacur..mengedik gatal macam kakak2 dia juga.

    4

    1
  47. johnny bravo says:

    Ameera should shut her big mouth up and mind her own business. Apa kena mengena kes aliff ni dgn dia??? Dia ni suka merendah2kan org (look down on people) & merasa dirinya bagus. Dua2 keluarga ni sama je.

    5

    0
  48. siti says:

    Ntah si bdk hingusan ni…ko npe sakit hati sgt..bkn somi ko yg fifah ni kacau..Ko ni mesti bls dendam kes kkk ko ngan anzalna dulu..teruk nye perangai ko ye..sampi ckp org mcm tu…walau pun x d nafi kn si fifah tu mmg buat salah yg ak rse nk ganyang jgk si fifah ni..like mother like son(satu family suka merli org d media sosial..dr mak sampi ke ank)eh lupa sorang lg..menantu dia sorang lg tu..dik kerana mulut bdn binasa..dh x psl2 org mengutuk family ko..kisah lme kkk ko pun d ungkit kembali..sedih..belum matang tp berlagak nye ya ampun

    2

    0
  49. Anonymous says:

    guys tu fake acc afifah je guys.

    0

    0
  50. Pop says:

    Bajet hot. Padahal keturunan Asia Selatan ni bulu banyak. Faham2 la lebat kat mana

    3

    0
  51. Jo says:

    As for Ameera,she is just like a little faeces fly waiting to attack.She should have just keep her bloody mouth shut when she herself came from a family full of shitty controversy.From no hijab,to hijab then she took off her hijab.She just another social climber using her sister name to get famous.Instead of getting involved with other people marriage,she should use her rich parents money wisely and continue studying and use her brain for a good cause.Instead of taking a selfie and mocking other people english just because she went to international school.Slut shaming another woman?Please..you just started living your life less than 18years ago.You dont even know ehat will happen to you one or two years down the road.For now you can hide and showing off your parents wealth because thats all you have.One day you will get yourself in trouble for things you said.Please get yourself busy with something your age appropriate.Like play with barbies or wechat.

    3

    0
    • Anonymous says:

      Mcm bagus ko ni. Jadi pergilah pm dia nasihat dia. Ko berabuk kat sini lom tentu dia baca. Ayat dah bagus tp salah tempat derrrrr…..bosannnnnnnn.

      0

      3
    • EmglishBerabukkkk says:

      I loikkkeeee ur englishhh. Sounds smarttt sangat…

      0

      0
  52. anominous says:

    sepatutnya si ameera adik si lopak ni tak payah nak campur urusan org tua…masih bawak umur dah pandai nak busy body hal orang. actually dua2 family dah ada semuanya…tapi mentality masih low class can simply kutuk2 each other. si kakak2 pon bajet ala2 wanita melayu/muslimah terakhir tapi end up banyak benar petiknya dgn kisah cinta yg konon nya tak kesampaian.

    adik beradik and acik2 kepam si ameera pon suka sindir/kutuk retis kat ig….
    aku tak la side mana2 ……anzalna pon idok…malu wey pak nassir kat upsi anak2 supo gini. doctor falsafah tapi anak cm sampah….

    0

    0

Leave a Comment

Optional