Written by AbangNara | February 2nd, 2009

rita rudaini

Currently into her 2 months pregnancy, Malaysia beautiful and hot female celebrity, Rita Rudaini revealed that she begged for her parents-in-law blessing.

Her marriage with Aidil was kept a secret from Aidil’s family until late December 2008 when both of them met Aidil’s parent to ask for their blessing.

However things turned worst as both of Rita’s parent-in-law came up with a press release to show their anger towards their son marriage. Last week, Rita Rudaini told the press that she did not prevent her husband from meeting his parent.

We wonder why Aidil’s parents cannot accept Rita Rudaini as their son’s wife. Maybe because of the age difference or maybe because she’s a celebrity with too many bad gossips before?

What do you think? Who is to blame in this matters? As for now, we pray for both of them to have a happy marriage life.

Baca Yang Ini Pulak:-

46 responses to I Begged For Their Blessing – Rita Rudaini

  1. Anonymous says:

    ni rita pic ker?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. saloa mambok says:

    memang ko silap la..ni bkn rita lah…apa daa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  3. berliantulen says:

    betul la..jauh beza ngan rita punye muka..sapelaa yang post pic nih!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. cimA says:

    ko rabun ke
    ni bkn rita
    ni jiran dye..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. budak uitm says:

    aku sokong.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. ara says:

    HIDUNG X SAME.RITA KAKAK AKU 180X GANDA LG LAWA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. ni says:

    tabahkan hati….
    anggaplah dugaan hidup berumah tangga

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. Marjan says:

    Weh,ni gambo sape ko letak??
    Nak promote gambo membe baik sdiri kew??…Jgn nk buat leceehhhhhhhhhhhhhhhhhhh..hahahahahak

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. flower says:

    ntah sape2 la gmbar yg ko post 2..
    ni bkan rita la..
    aku knal la rita mcm maner..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • tasYa says:

      rita,muka dia cengkung skit. . . .
      kalau camni, tak mgkin zafuan pilih dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. tuit says:

    a’a la aku rasa pun ni bkn nyer rita

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. mawar says:

    nyusahkan idup akak jer tenung gambar tu lama-lama….gambar sape la yg korang letak nie.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. [...] dan Rita. Semoga selepas nie keluarga Aidil dapatlah terim Rita Rudaini. Udah-udahle tue marah sebab kawin kat Siam. Dah dapat cucu dah [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. owner pic says:

    nie gamba aku… aku x tau sape yg upload pic aku nie aku sendiri pun shock

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. dengar cerita says:

    nk wat camne.. dah jodoh diorg.. dgr cte rita ni sblm kawin mmg “enjoy” abis life lepas cerai.. tu byk cte sana sini.. agaknya sbb tu mertua dia tak bkenan. xtau betul ke tak.. tp aku dgr cte pon dr org rapat2 je. terpulang kat org nk caya ke tak.. tp dr gayanya aku pecaya gak.. harap dah kawin ni, dah beranak plak tu, tak la enjoy mcm single dulu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  15. affa says:

    buta ke ape? muka rita sikit pun xcam ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. tunggu nak tepuk tangan je says:

    TU LA..KUAT SANGAT BUAT GOSIP…
    SANGGUP BUH GAMBAR TAH HAPA2…
    AGAK2 LA BRO…
    ILMU TAHAP MANA NI WEII

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. for says:

    confirm bukan rita. struktur muka rita bukan mcm ni. rita sweet n comel

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. zahrulisa says:

    tak la..ni zizan nin versi perempuan…kui..kui

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. AKU LAA NI says:

    Aku xprcya sikit pun kat adik Aidil.Patutlah adik Aidil sanggup kahwin ngan kak Rita.Kak Rita kan dah senang, ada MPV besar, rumah banglo, hasil pendapatan sebagai artis.Kiranya, adik Aidil ni lepas kahwin, masuk rumah cuci kaki jer.Nak harapkan adik Aidil,mana mampu beli harta tu semua.Aku kesian kat orang pompuan mcm kak Rita ni.Jangan dapat laki yang nak tumpang senang sudah laa,kak Rita!!Kak jugak yang rugi.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. AKU LAA NI says:

    Ada lagi aku nak cakap.Dulu aku suka ngan kak Rita, tapi lepas dia kahwin dengan adik Aidil dan membelakangkan hati & perasaan mak ayah adik Aidil, pastu menyalahkan mak ayah adik Aidil yang kononnya melengah-lengahkan perbincangan pasal masa depan diaorang, aku jadi menyampah yang teramat sangat kat kak Rita ni. Bila tengok rancangan Fesyenista Baby Kiko kat ASTRO, aku lagi menyampah giler, sebab mual tengok perangai kaki ampu dan kaki bodek kak Rita.Tak payah la beriya-iya ucap terima kasih pada promoter pakaian bayi tu coz promoter tu dapatkan baju bayi yang kak Rita berkenaan.Tak yah la puji melangit promoter di bahagian buku kanak2 tu semata-mata berjaya dapatkan buku yang kak Rita nak anaknya tu.Ingat promoter tu bodoh sangat ke?Setakat dapatkan barangan yang pelanggan nak, bukannya susah sangat pun!!! Dasar kaki ampu dan kaki bodek!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • tasYa says:

      woi! kat fesyenista tuh,lagipun,kak rita ni da jadi isteri orang…biarla tu kehendak dai…Allah tentu kan semua nya ajal sampai mati….macam la ko bleh jaga dia baek baek??!!
      lagi 1 ko tu kaya sangat ke?ntah2 ko pown same cuci kaki masuk umah dia. . ko boleh beli harta lebih k0s daripada dia ker???

      pemain bola sepak boleh dapat duit banyak la…sebab dia berbakti untuk negara. . . lagipown,ko keje gaji manyak sangat kerrrr????

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  21. [...] I Begged F&#959r Th&#1077&#1110r Blessing – Rita Rudaini (30) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. [...] I Begged F&#959r Th&#1077&#1110r Blessing – Rita Rudaini (31) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sajaje says:

    cantik gak walu bukan rita…ke rita masa muda../?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. [...] I Begged F&#959r Th&#1077&#1110r Blessing – Rita Rudaini (33) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Lorna Ishak says:

    Many thanks for piecing this together – this can be a fantastic submit for those of us with our heads buried in the keyboard all day.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. nurul says:

    laaaaaaaaaaaaa abang aidil ni relax la dulu jangan cepat sangat ambik nanti diri sendiri yang susah ha2 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeee.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  27. nurul says:

    laaaaaaaaaaaaa abang aidil ni relax la dulu jangan cepat sangat ambik keputusan nanti diri sendiri yang susah ha2 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeee.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  28. keena says:

    broken English hahahahah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ayashiviasakura says:

    ajal maut jodoh pertemuan 2 kan ketentuan tuhan,,manusia cuma mrancang..tp ALLAH yg tentukan..sebaiknya hal2 yg mcm nih elok dibawa bbincang..xder m’sia yg x pnah lakukn ksilapan..jgn krn ego idup anak t’abai..ksian kt ank..sama2la blajar dari ksilapan..buang yg keruh amik yg jernih..jgn ambil tindakan tburu2 sbb nant akan merugikn diri sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. IZZATIEAUNIEY says:

    HAI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. DaKMuO says:

    Asalamualaikum wahai bro BeatifulNara… adoiyai.. aku nak gelak ni bro.. ni aku dapat tau post ni pon dari tuan punya badan.. untuk pengetahuan semua yang ada kat cni.. gambar kat atas tu.. bukan gambar RITA RUDAINI… Tu gambar kawan aku nama dia Nur Akmar Zunika.. orang Kuantan, Pahang.. dia sekelas ngan aku time blajo dulu.. celah mana la korang leh dapat gambar dia then tembak ni Rita Rudaini? Tergelak guling2 aku pagi2 buta ni.. Diharapkan kepada Bro BeutifulNara.. tukar gambar ke atas kepada gambar Rita Rudaini yg sebenar weh.. Tuan punya badan panas ati tgk gambar dia terpampang kat cni.. dia tembak kata aku plak yg sebarkan gambar dia.. lol.. coz dia ni dulu scandal aku.. huhuhu.. Sorry eh bro.. Hope tukar secepat mungkin sebelum husband awek ni tau.. kang mati aku.. awek ni dah anak 1 pon.. ekeekkeek…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. Wan Qhairi says:

    mesti org lain terpinga2 baca komen korang lepas abg nara dah tukar gmbr… huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. 922000 says:

    922000 beers on the wall. sck was here

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0