Written by AbangNara | March 25th, 2010

#Baca ini dulu dan skroll ke bawah untuk gosip terbaru

Kadang-kadang menjadi pakcik kepada 2 orang anak buah lelaki yang sangat hyperaktif memang terlalu memenatkan. Tiap-tiap hari nak ajak main Ultraman. Yang jadi raksasanya dah compemlah pakciknya yang sorang nie.

gatsby

Kalau dah start main, sampai lembik pakciknya yang sorang nie dikerjakan. Berpeluh satu badan. Habis tak fresh dah. Peluh sampai ketiak dah bau hangit. Mana taknya, teruk dikerjakan oleh 2 orang ultraman tak bertauliah nie.

gatsby

Memang penat layan anak buah 2 orang nie. Kita dah penat, peluh, ketiak pun dah bau masam tapi diorang nak gak sambung main lagi. Mana nak larat kan? Pakciknya yang dah lembik kena belasah memang nak give up dah. Tapi tiba-tiba si Ayyan nie…

gatsby

“Busuk sangat ke bau ketiak Pokwan sampai Ayyan suruh Pokwan pakai deodorant Gatsby nie?”, tanya si pakcik kepada anak buahnya yang dengan muka tak bersalah menyuruh pakciknya memakai deodorant terbaru dari Gatsby nie.

gatsby

Terus si pakcik tanpa malu-malu menyemburkan ketiaknya dengan deodorant Gatsby. Si Ayyan nie bagi Gatsby Deodorant jenis Clear Ocean. Memang cooling dan refreshing sungguh. Terus hilang bau ketiak dan badan rasa segar kembali. Hebat sungguh penangan Gatsby Deodorant nie.

gatsby

Kehebatan Gatsby Deodorant nie tak berhenti di sini sahaja. Gatsby bakal mengadakan satu event yang diberi nama Gatsby Deodorant Street Fair. Lebih dari RM15,000 hadiah seperti voucher, gadjet dan lucky draw untuk dimenangi. Details event adalah seperti di bawah:-

Tempat: Lobby, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur.
Tarikh: 17 April 2010.
Masa: 10 pagi sampai 5 petang.

gatsby

Macam-macam benda best dan pelik-pelik yang bakal dibuat time event nie nanti. Antaranya macam sumo dalam air bag, pertarungan gladiator dan macam-macam lagilah. Kalau nak tau kenalah pergi event nie nanti.

Oh, tapi kalau korang nak gi event ni, memula skali korang kena buat satu blog entry pasal Gatsby.

1. Bertajuk ‘”I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair”
2. Ada info2 tarikh tajuk tempat (copy paste je yg BangNara buat kat atas tu)
3. Cerita skit apa yg menarik bakal ada kat Street Fair Gatsby ni.
4. Jangan lupa letak link www.gatsby.com.my/streetfair tu ok.

So dah tulis semua tu, hantar lah permalink & Nama & IC no korang ke [email protected], sonang ajo! Kompem korang boleh dapat invite utk pegi Gatsby Street Fair ni..

Korang bukan seorang blogger? Jangan risau sebab still boleh menang invitation ke Gatsby Deodorant Street Fair nie. Caranya senang sahaja. Korang cuma perlu main game kat www.gatsby.com/streetfair. Gatsby akan bagi 2 keping tiket untuk top scorer setiap minggu. Banyak game yang ada kat website Gatsby tue, so main jer yang mana-mana korang suka. Yang penting kena markah terpaling tinggi untuk dapatkan 2 keping tiket.

Jumpa di sana, sana sanaaaaa (baca dgn nada bergema skit)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 responses to I’m Going To The Gatsby Deodorant Street Fair

  1. princessbutterfly says:

    salam… semua… ade pun cite baru

    0
    0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      w’salam..

      0
      0
    • princessbutterfly says:

      1st rupanya…

      0
      0
      • [email protected]|uDdin [email protected] says:

        a’ah…1st le tue..

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          bang Nara,best la post nih…aku suke…teringat anak2 buah kat kampung…hahahaha
          .
          anak kat umah belum boleh ajak lawan2 lagi,baby lagi…kuikuikui

          0
          0
  2. [email protected]|uDdin [email protected] says:

    mana adik beradik BN nie…

    0
    0
    • princessbutterfly says:

      tu r mane yg lain ye

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        ada..kat umh sblh..x pnggl kta orng ya?

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          tadi dah pggl….kuikui..aku pun baru on8 nih..

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tu yg mkin aktif ja tngk..hihihihi

          0
          0
  3. princessbutterfly says:

    Gatsby Deodorant ni untk lelaki je ke?

    0
    0
  4. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    wah..lepak sni x pnggl aries ya?

    0
    0
  5. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mawy..
    ko pa citer kat png?

    0
    0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      miera,aku baru je buka email td pagi…baru perasan email tue…

      hari tue mira n kak black jln2 kat penang ke?best?

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        x..
        mira pn x bwa dia…
        last minute mira da hal…..

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          owh yeke…

          0
          0
  6. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    abg nara mmg ska bt post trlentang la..
    hhahaah..
    kat BN gathering pn cam tu gak.

    0
    0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      huhu…pnt sgtler agaknyer tue..

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        post mngoda tu..
        tu yg awek diasyg….

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          biler bang Nara nak kawen ar…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          awek dia x abis bljr g..
          hhihihihi..
          tngh kmpl duit tu…

          0
          0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          yeke….dah ada awek rupanya….ingatkan lisa surihani n DD…kuikuikui

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          kukuku..
          klau tu..
          melotop la…
          :-)
          awek dia study g..
          muda ko nk tau mawy…
          :-)

          0
          0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          muda lagi??tingkatan 2 ke awek bang Nara tue..huhuhu
          .
          mcm kes tok ti n tok k ke..
          .
          bp age bang Nara ek…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          dkt u dh..
          x la muda sngt..
          baya mira ja…
          td abg nara 30-an rsnya..@ lwat 20-an

          0
          0
  7. princessbutterfly says:

    mane yg lain lagi ni….

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      enth la…
      kat page ct g kot..
      tp aries dh seru smua mai sni…

      0
      0
      • [email protected]|uDdin [email protected] says:

        depa tak perasan kot tue..

        0
        0
  8. tyrabanks says:

    alarr…topic ketiak lak..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      ketiak..jgn x ketiak..huhuh

      0
      0
      • princessbutterfly says:

        untuk lelaki je ke

        0
        0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          kta x leh la rama2x?

          0
          0
        • princessbutterfly says:

          oh…

          0
          0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          pompuan punyer pon ada kot…kalau tak,camner gatsby nak untung byk…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tul tu..
          kn tnya bang nara ni.

          0
          0
    • Penari Poco2 says:

      tyra…ko ape cer…???
      mana geng2 yg lain…

      0
      0
  9. princessbutterfly says:

    comellah anak2 buah bang nara.. teringat rama2 kat anak2 buah…

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      rmai ker ank sedara rama2x?

      0
      0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      tula…pi la balik kampung…

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        mawy..
        bla pla nk blik klang…x jdi pndah kan?

        0
        0
      • [email protected]|uDdin [email protected] says:

        anak2 buah aku baru 9org…

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          tak jadi pndah kl balik…awal nnt april balik klang…ada kursus kat ptrajaya…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          mira bln 5 ni..dpt g srng..
          jd 3

          0
          0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          dpt g srng tue apa mira?

          jd 3 tu pula apa?

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          ank sedara la mawy…
          hihhihi

          0
          0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          yeke…..tahniah…mira pulak bile nak dapat sendiri…pat2 la kawen dgn pet…hihihi…gurau je…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          huhuhuhu…klau tnggu mira..brjnggut la mawy…

          0
          0
  10. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mawy..kta brdua ja ker kat sni..mn yg lain ni?

    0
    0
    • princessbutterfly says:

      yg lain adelah

      0
      0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      kita 2 jela nampak nyer….pet dgn anne mane…dekat page af tue bukan main lagi gaduh dgn caldina ye….
      .
      ingatkan caldina slu masuk cni ok,rupe2nya ada niat lain..bikin provokasi

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        biasa la..
        sapa pn cam tu mawy…

        anne x msk ari ni…
        dia kta pc dia down…

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          sian dia…aku punyer tenet nih nsb baik ok sket…kalau tak nak buka pun payah..tue yang dah jarang on8…

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tu la..
          msing2x bz…

          ksi upgrade skit..
          msti ok pas tu mawy…

          0
          0
      • princessbutterfly says:

        yg lain mesti tgh bz r ni

        0
        0
  11. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    pet…annn…eclipse…
    mn yg lain p ni?

    0
    0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      eclipse dah masuk balik ke..kan dia dah lama x on8..

      0
      0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        x..
        tp rndu giler kat sia..
        hihihihih
        tu yg seru nma dia…

        0
        0
        • [email protected]|uDdin [email protected] says:

          dia tgh prepare nak kawen agaknyer…
          dan sunyi balik dah…

          0
          0
        • princessbutterfly says:

          sunyinya BN arini….
          selalu meriah…
          yg lain dah ghaib ke…
          aries ngan mawy je ade….
          aries sentiasa ad kat BN..

          0
          0
        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          Bn dh cam nyawa aries..
          1 hri x jejak sni…
          sesak nafas rsnya….hihihihihihi

          0
          0
  12. nothing 2 say says:

    cantik umah bang nara….

    0
    0
  13. AnneDeSilva says:

    sooryy mira..mawy..tyra..rama2…
    server anne down la..
    lama giler nk bukak page BN nie..
    petang sket pasti ok kot…

    0
    0
  14. Penari Poco2 says:

    assalamualaikum…
    kawan2 lama, kawan2 baru…
    topik pasal ketiak ek…?

    0
    0
  15. damia zahra says:

    hikhik..lawak lak anak buah bro nara neh..
    tu otomen orange ker?
    leh aunty join skali tak?..muahaha!

    0
    0
  16. Penari Poco2 says:

    pet…mana…pet…
    mana…pet…mana…

    0
    0
  17. BangNara says:

    gatsby nie ada utk laki dan pompuan.hehe

    0
    0
  18. NoorAfzan says:

    bang nara gi kan gatsby event tuh..
    leh kenal2..
    ngeh2..

    0
    0
  19. otromen tiga says:

    LAWAK BETUL LA ABG NARA PUNYA ARTIKEL NIH… NAK PECAH PERUT TERGELAK DIBUATNYE.. OTAK GELIGA DAN IDEA FRESH LA ABG NARA NI. KAGUM PULAK DGN CARA ABG NARA BUAT PROMO PASAL DEODERENT NIH.

    0
    0
    • [email protected]|uDdin [email protected] says:

      tu la pasal blog nih mantap n over the top skrg…

      0
      0
    • Ryta says:

      Sebab BangNara dah sembur ketiak dia dgn Deodorant Gatsby, so dia rasa fresh. Bila ketiak fresh, bdn pun fresh, tu yg idea nak tulis blog dtg mencurah2….
      :-)

      0
      0
  20. bubble says:

    gambar no 3 tu gambar terlampau abang nara!! jom sensasikan!! the kids are so cute!!

    0
    0
  21. rina says:

    bang nara, kene dapat invitation baru boleh pegi ke? kalau x dapat tapi nak pegi boleh ke

    0
    0
  22. juan says:

    aku pakai gatsby neh manjang pedih ketiak ja..

    0
    0
    • Ryta says:

      Ko tak serasi dgn produk Gatsby la tu….ketiak ko sensitip agaknya juan!
      Cuba try kapur barus ke…mana tau ok plak! Kehkeh….

      0
      0
  23. phas3r says:

    makin lame makin byk iklan….aisey

    0
    0
  24. h3r0 says:

    Nanti boleh kiita jumpa kat sana..

    0
    0
  25. akmakema says:

    comel2!!!! :D

    0
    0
  26. Gosipgurl_fea says:

    Happy Earth Hour everone in B.N!
    Leaving all your lights on unnecessarily really does cause global warming!!! so off dulu nanti on balik huhu

    0
    0
  27. You’ll never have a quiet world till you knock the patriotism out of the human race.

    0
    0
  28. TY, great post! Just the thing I had to know.

    0
    0
  29. I just added this page to my bookmarks. I enjoy reading your posts. Thank you!

    0
    0
  30. To the point and well written, thank you for the info

    0
    0
  31. I agree, ty for sharing this..

    0
    0
  32. I just added your website to my favorites. I really enjoy reading your posts. Tyvm!

    0
    0
  33. tebonin says:

    When I click on your RSS feed it just gives me a whole lot of unformatted html, is the problem on my side?

    0
    0
  34. Is it alright to reference part of this on my webpage if I post a link back to this website?

    0
    0
  35. tebonin says:

    Thank you so much, nice job! Exactly what I needed.

    0
    0
  36. tebonin says:

    Me too, tyvm for sharing this..

    0
    0
  37. TY, nice job! Exactly the info I needed to get.

    0
    0
  38. I’m having a small issue I can’t seem to be able to subscribe your feed, I’m using google reader by the way.

    0
    0
  39. Thanks for the helpful post! I wouldn’t have discovered this by myself!

    0
    0
  40. Thank you, wonderful job! This was the thing I had to have.

    0
    0
  41. Thank you, nice post! Just what I needed to know.

    0
    0
  42. Straightforward and well written, I appreciate for the info

    0
    0
  43. Tyvm for the useful information! I would never have found this by myself!

    0
    0
  44. sedona az says:

    Tyvm for the useful information! I would never have found this on my own!

    0
    0
  45. tao review says:

    Thought I would comment and say great theme, did you design it yourself? Really looks excellent!

    0
    0
  46. That first offered me personally about this viewpoint to deal with something that provides an important explanation improving ?

    0
    0
  47. Nice blog here! Also your website rather a lot up fast! What host are you using? Can I get your associate link on your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol.

    0
    0
  48. Hello, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

    0
    0
  49. Svenska Branschmagasinet arbetar personrelaterat och med lngsiktiga relationer

    0
    0
  50. sadly I am hoping this you enough detail create a knowledgeable commitment of a Zune as contrasted with enthusiasts besides ipod and iphone string much

    0
    0