Written by AbangNara | February 25th, 2013

Semalam Abang Nara membaca tulisan Syamsul Yusof menerusi BiPop dan memang bergenang juga air mata ini. Mana taknya, Syamsul menceritakan detik-detik dia memohon kemaafan daripada ayahnya, Yusof Haslam dengan begitu terperinci sekali.

syamsul yusof dan yusof haslamDengan tajuk artikel “Papa, maafkan aku“, air mata Syamsul turun mencurah-curah ketika memegang tangan kanan ayahnya. Sebab Syamsul tidak terkata menatap wajah ayahnya yang semakin dimamah usia. Apa pun, hari ini menerusi Harian Metro, Yusof Haslam memuji tindakan anaknya yang dianggap matang. Kata Yusof Haslam:-

Ia pengakuan ikhlas anak terhadap ibu bapa dan saya menghormati tindakan beraninya itu. Segalanya sudah selesai dan mungkin apa yang berlaku selama ini hanya perselisihan faham. Saya gembira kenyataannya menjelaskan tiada lagi masalah antara kami.

syamsul yusof dan yusof haslam

Semoga selepas ini, hubungan Syamsul dan Yusof Haslam akan bertambah erat dan terus bergabung menghasilkan filem-filem berkualiti tinggi. Kepada Syamsul, Abang Nara respek anda kerana berjaya membuang ego dan memohon maaf kepada ayah anda. Anda memang macho!!!

edzP.S: Berjalan penuh yakin dengan maxi dress bercorak leopard berpotongan princess cut yang menawan. Design puff di bahagian bahu dapat menyembunyikan saiz lengan yang besar. Pergelangan tangan juga kelihatan lebih slim dengan kain berwarna gelap yang dapat memberi ilusi lengan lebih slim. Klik www.edz.com.my sekarang. 

27 responses to Hubungan Syamsul Dan Yusof Haslam Kini Pulih

  1. Anzalnyah yang inzal says:

    Wuuu anak ikanlah adik syamsul tu wutwut

    0

    0
    • Fisha Sindha says:

      Adik Syamsul tk hensem , mcm Chef Wan muda2 dlu , bibir bwh ke depan

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku pelik la artis sekarang ni. masalah keluarga pun bawa ke media. and artis sekarang ni x segan2 x hormat orang tua sendiri. cth, najwa latif, shila hamzah & terbaru shamsul yusof. hmm…

      0

      0
      • Win Win Situation says:

        Setiap keluarga ada masalah mereka tersendiri. Selisih faham mmg selalu terjadi walaupun dalam keluarga kita sendiri. Yg penting cara menyelesaikan persengketaan itu.. Anak mestilah minta maaf kepada ibu bapa kalau ada silap dan salah dan begitu lah sebaliknya..Jg nak tunggu Hari Raya je baru minta maaf:) Peace

        0

        0
      • ila says:

        apa2pun saya suke cara shamsul setel masalahnyer… lebih matang… bertanggungjawab n sgt respect papa dia!… dan yg lebih penting dia berani mengaku kesilapannya… moga menjadi artis contoh!.. ;-)

        0

        0
      • Anonymous says:

        bukan salah mereka media tu bangang… media kat malaysia yang teruk tu la di jaja……

        0

        0
    • kak leha says:

      uolls kak leha ni kan ada satu impian tau.. sejak zaman sembilu lagi.. akak leha nak jadi sebahagian daripada keluarga haslam ni boleh tak? dulu akak feeling kat yusof haslam masa dia muda-muda tapi kak fatty pulak yang dapat.. skrang akak teringin nak test syamsul, diakan single, syafiq da tunang, kak leha tak nak berkongsi kasih.. sanggup tak kak fatty terima kak leha jadi menantu walaupun umur kita sebaya?

      0

      0
    • opah ranggi says:

      cerita derita orang kaya. Duit berkepok kepok bawah katil nak takut apa?

      0

      0
  2. nafies says:

    all the best to syamsul and datuk. ~

    0

    0
  3. epy says:

    thanks nara,akhrnye ko dgr jgk luahan hti pmbce blog ko ni yg kiteorg mmg x ske dgn mobile view,ssh nk komen laa

    0

    0
  4. AKU says:

    laaa.. ada pergaduhan kah anak beranak ini? tidak pula di ketahui…baguslah jika semua dah selesai…

    0

    0
  5. Noks says:

    Boleh tau ape punca dorang berselisih paham tak uooolllsss???

    0

    0
  6. cik ceri says:

    2 la…apsal ek?? xtau pn diorg berselisih fhm…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ni sume gimmick je lah..maklumla nak bagi film diorang laku..

    0

    0
  8. mak c kina says:

    ala wartawan yg kecoh lebih…bkn gaduh pn,cme dato bising nape keje xsiap je…so lari bajet la…shamsul ckp dia ada keje lain (sbg pelakon)…yg wartawan plak sje bkin panas…ckp yg dorg tu bergaduh…

    0

    0
  9. mimi says:

    diorang gaduh pasai pa plak ni?

    0

    0
  10. aku suka syamsul says:

    Ya Allah, mmg suka sgt dgn Syamsul ni. klu tgk dari muka je, mmg nampak berlagak n poyo je. tp hakikatnya dia sgt baik and humble. Teringat pulak mase dia kena panggilan hangit dgn fafau dulu. serius sgt merendah diri dia ni. tak sangka kot syamsul yusof ni mcm tu rupanya. tu yg terus jadi peminat dia. tgk filem2 n drama dia. oh, dgr2 syamsul dah ada buah hati. untungnya la siapa bakal isteri dia :)

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah birul says:

      memang untong mateair dia dapat shamsollllllll cuma kite aje yg terkontang kantil tk tkde mateair…huh !! nyampah !!

      0

      0
  11. shark says:

    Syamsul,

    U deserve my respect. Noticed ur maturity when people condemn the anugerah pengarah terbaik that u won. like the way u answer to them. so humble and show how matured u are.

    cheers!

    0

    0
  12. Afiq says:

    alhamdulillah .. bagus lah kan

    0

    0
  13. diba says:

    memag sedih pun saya pun nagis baca tu… berkat doa ibu bapa Insya Allah, Samsul akan lebih berjaya lagi.

    0

    0