Written by Bella | December 20th, 2016

Sedang peminat dibuai mimpi indah membayangkan kemesraan Fattah Amin dan Neelofa yang cukup serasi serta sesuai bercinta bersama, timbul khabar angin yang mengatakan hubungan #lofattah tidak lagi seperti dulu.

Difahamkan, hubungan Fattah dan Neelofa retak apabila ada dakwaan mengatakan Fattah sedang bercinta dengan seorang pelakon berdarah kacukan.

Neelofa menerusi mStar Online mengakui kecewa dengan apa yang terjadi tetapi enggan mengulas lebih lanjut.

Tidak adil kalau saya ulas perkara ini tanpa Fattah atau orang ketiga itu di sini dan tidak mahu ia akan jadi salah faham dan memburukkan lagi keadaan.

Saya baru tahu cerita ini cuma saya kesal cara saya mengetahui berita dakwaan ini dengan cara yang tidak elok.

Menurut Neelofa, hubungan beliau dan Fattah agak sukar untuk dijelaskan.

Kami mulai rapat sejak berlakon bersama dan selesa berkawan dengan dia sepanjang kami berlakon bersama.

Peminat pula suka dan mahukan saya dan Fattah betul-betul mempunyai hubungan istimewa. Ia bukan sesuatu yang mudah kerana saya perlu memikirkan banyak pihak jika ingin memberi kenyataan tentang hubungan kami. Bagaimanapun apa yang saya boleh katakan hubungan kami sekarang ialah complicated.

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau tidak mempunyai sebarang masalah jika diberikan peluang untuk bergandingan dengan Fattah dalam mana-mana drama selepas ini.

Alahai, nampaknya hubungan #lofattah dah berakhir. Mesra tidak semestinya ada jodoh untuk bercinta.

Sumber Berita : mStar Online

97 responses to Hubungan Fattah Amin Dan Neelofa Retak Kerana Orang Ketiga?

  1. anyone says:

    1 word je nak cakap…
    Lopa gediks..
    rasa nye si fattah tu nk berkawan jer..lopa je yg fefeeling lebih..
    pls laaa…

    71

    2
    • Mama says:

      Kan..x habis2 cerita Hajjah Gatal Merenyam ni. Hilang respect. Awak tu bertudung…jga lah personaliti Lopah oiii. Perangai menggelenyar kalah org freehair. Baik ko bertelanjang je dik!

      37

      6
      • anyone says:

        btol..plg x leh terima masa fattah jadi pengacara meletop..kemain bergesel ngan fattah..ngan nabil tau plak dok jauh2.. derrrr… dah la baru je balik haji..

        61

        1
        • Aku Kacukan says:

          Biase le tu retis2 Msia, siap ber baby2.. ber darling2 pelbagai.

          Tak sampai setahun.. ling..ling..ling..lingkup!!!

          51

          0
        • Ado ku kesah? says:

          Percintaan yg direka2 Astro..why bother x3!!!

          36

          2
        • Anonymous says:

          wah..tetibe plak kecewa.ko xpernah mengiyakan gossip tu, tup2 ko cakap ko kesal?ape ni?

          31

          0
        • lily says:

          Adakah gosip ini nk promote drama Surihati musim kedua?
          atau pun promote telemovie surihati tahun baru?

          16

          0
        • Anonymous says:

          x perlu la percaya si lopak ni lagi. kaki kelentong propa gedik. diaorg ingat penonton2 bodoh mcm dia, fattah dan michael ang. boikott….semua ni publisiti murahan!!!

          14

          0
        • LAlala says:

          Percintaan yg dicipta bagi melaris drama kt Astro. Tengok GV3 dah la. Dah paham sangat taktik Astro! Korang semua pon pakat2 jadi lembu. Sedih!

          4

          0
      • Man Senoi says:

        Kuat propa! Konon jual tudung..tapi attitude mcm org jual kondom. Miang gila ko neh. Malu la sket wei. Ku sangka panas hingga ke petang, rupanya tsunami ketika sarapan pagi. Ok bai!

        54

        2
      • Lol says:

        Kejap nafi…kejap baby…Hentak kepala dua2 dgn microwave kang baru taw! Ckp mcm org nyayuk!!!

        25

        1
        • anti minah tudong propa. says:

          masyallah..ni semua palsu la. mana retis bercinta mcm tu. gedik hingga nmpk fake sgt.

          4

          0
      • Anonymous says:

        adik beradik gateh

        6

        0
      • Anonymous says:

        MAK AJI LOPA MAK AJI JUAL TUDUNG BOLEH TAK MAK AJI PAKAI TUDUNG TUTUP TETEK LABUHKAN TUDUNG MAK AJI. TAK ELOK LA MAK AJI ASYIK POSING 2 SPOTLIGHT KENIT TU TERJOJOL. LAGI SATU LAIN KALI JGN GESEL GESEL LA NGAN JANTAN JANGAN AMBIK GAMBAR RAPAT RAPAT NGAN JANTAN TAK ELOKLAH MAK AJI. MAK AJI NI CANTIK LEBIH CANTIK KALAU TUDUNG TU LABUH TUTUP TETEK & TAK GESEL GESEL NGAN JANTAN. SORI YER MAK AJI.

        16

        0
    • Mata Ke Atas says:

      Kalu betul lah org ketiga niat x mghalakn cara. Sape suruh ko gatal mengheyam tlebih dahulu.. huh? Terlajak perahu boleh brundur, tlajak gedik nama ko pun automatik busuk dik. Sudahlah..da bosan baca kisah ko bcinta mcm nk masuk celah spender si Fattah gitu. Over!

      24

      1
    • Pomss says:

      Well played Lofa, Fattah and Michael Ang. Well played *big claps*

      18

      0
    • cik Senah says:

      Kan…..baikla si Lofa ni dia biasa2 je aritu..ni tak! menggeletis sgt…….

      8

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      sape orang ketiga ni ? sial betol lah !! ada orang ketiga ke kempat ke kenape fatah gi layan itu orang ??? itu bermakna fatah tk serius ngan nlofa dia cuma nak permainkn perasaan lofa ajeeee ..bukan perasaan nlofa aje yg di permainkn perasaan sherry n ramai lagi lah pompan2 yg lain semua dh kena ngan si fatah ni ! nanti kau fatah kau akan kena jugak macmana kau kena kan pompan2 tu semua just wait n see huh !! cuba kasitau sape orang ketiga tu !!

      2

      0
  2. Anonymous says:

    That 3rd person is Michael Ang. They just wanted to promote Surihatiku Mr Pilot to gain ratings.

    52

    0
    • Piu piu says:

      Cerite tu dah habis lah ngoks.

      0

      20
      • Lahaiii Ko Neh says:

        Ko lah gok..x nampak ke dia tulis “wanted”- past tense tu kot.

        16

        1
        • Lahai Ko Neh says:

          Please polish your English sis Piu Piu. Thanks!

          11

          0
        • Oh Your English! says:

          Mmg la dah habis. Sebab tu lah dia ckp “wanted” not ..”want”. Ko dah knp…ngoks?! Mabok daum ketom?

          9

          0
        • Anonymous says:

          Nila org kita..ckp english nk btol grammar cam mat salleh…bgsa lain broken english je..xde kutuk2..bgla motivasi skit..

          3

          0
      • Anonymous says:

        @piu piu

        Betul la “they just wanted”. Ko yg x phm past dan present tense. Huhuhu

        10

        0
        • piu piu cikgu english dewa says:

          betul aku cukup menyampah dengan melayu yang jet2 english dewa betul tapi bila suruh cakap depan public dia yang menyorok dulu belakang orang. aku cukup anti orang yang condem orang lain cakap english macam bagus sangat. nama pun dah piu piu sebab tu mcm nak kena puihhh berjemaah je

          2

          0
      • Anonymous says:

        huhu belajar lagi bahasa english ya dik

        7

        1
  3. Jom ber huhuhu says:

    ni semua gara2 drama pilot tu. sengaja ngada2 konon bercinta dan skg drama dah lama habis mula la tu cari jln keluar. takziah kpd yg x mampu guna otak bpikir secara logik. korang sume kena game sama nyonya ting tong si michael ang..huhuhu

    24

    0
    • anon anon says:

      macam remy ishak dengan tiz zakiyah tu. dah habis drama tetiba break up.

      17

      0
    • NJeeb says:

      agree, gara2 nk lariskn drama semua nampak desperate dan cheap. maruah diperkotak-katikkan demi ratings. kesian sungguh!

      19

      0
      • Anonymous says:

        nmpk sgt artis malaysia ni MURAH…y bertudung ke x bertudung ke sme je….y si laki sj je nk cari populariti…bkn btl2 pn ske dan bercinta…tulaa…lain kali mudah sgt perasan lopak oiiii…..jual mahal skit…ko ni murah sgt…ntah2 si patah tu sj je nk test ko…yelaa…nk tgk ko ni camne…konon2 nmpk garang tp bl kene ayat skit terus cair…klu ko ni ade maruah ko xkn jual murah dgn laki2 mulut manis…padan muka…kahkahkahkah….kan dh forever alone….lain kali jual mahal skit yee lopak…tudung ko jual mahal tp maruah jual murah…sia2 je g mekah tp kene keji…

        11

        1
  4. Anonymous says:

    Apa cita ko ni lofa.. kjp nafi.. kjp xnk Cite dh.. kjp ni pulak dh putus ada org ke 3 pulak.. hubungan complicated pulak.. si Fatah ni mmg dia nk main2 ko je sbb ko femes.. laki mcm ni xleh pkai.. ko beriya sorg2.. yg lelaki diam je..

    10

    2
  5. Wardah says:

    Kalau lah betul ada org ketiga. Mmg CASH lah minah. Dulu scandal dgn xxxx masa tu bukan ke kau tgh couple dgn hans

    4

    2
  6. Org Johor says:

    Pompuan Kelantan mmg over. Tengok Tok Vida dah ler!

    13

    5
    • Zaza says:

      Bodoh kau ni, Lofa gedik kau kaitkan semua pompuan kelantan over. Abistu, pompuan Johor xover ke bangang. Bodoh !

      13

      3
      • Kak Ca says:

        betul setuju zaza… Nape nak babitkan kenegerian plak?We are talking about Neelofa bukan tempat lahir artis tu..Memang mental betul orang johor ni..disebabkan mentaliti dan mulut puaka dia melambangkan kesopanan dan kesusilaan orang johor itu sendiri!!!

        1

        0
  7. nerofbb says:

    bru baca entri pasal 7HM yg rata-rata memuji tahap lakonan pelakon mereka. dan plg penting tak perlu kontroversi acah2 pelakon bercinta belakang tabir utk naikkan rating..bila klik home, kluar balik cite dua orang nih x habis2..tak membantu industri seni pun. sekian.

    44

    0
    • damai says:

      kalau berlakon hero dan heroin mmg blm kahwin, ada aja peminat nak sgt tengok mrk ber2, masa Dia SeManis Honey, x ada pula org kecoh nak tengok CT Nordiana and Aliff bersama, pasal Aliff dah kahwin dan tahu etika keje, begitu juga dgn cerita2 lain, skg 7 hari Mencari Mu, Syukri suami org and CT Saleha, tunang org dan mrk tahu etika keje, not like dis 2 mah. Itu hari kat Meletop dan kat mana2 media menafikan skg terkilan pula apa cerita

      15

      0
    • Anonymous says:

      btol tue! gandingan drama melayu abad ini:
      Aeril – Umie Nazeera
      Syukri Yahya- Siti Saleha

      13

      2
  8. kucing terbang says:

    rugi la lopaa..
    dalam status hajah dok mengedik jugak
    ternyata… separuh jalan je…
    ih ih ih

    4

    1
  9. Jom terasa says:

    Semua yg percaya tu bodoh2 belaka. Haha Kan dah ckp nk lariskn drama je. Korang dah knp bengap mcm lembu??

    9

    0
  10. kak kiah says:

    ala propa…pdhal habuk pn tarakk

    5

    0
  11. ririri says:

    err tumpang tanya…macamana boleh retak kalau dari awal kata ‘kami takde apa2 hubungan’ i quote jurrr

    26

    0
  12. Tut tutttt says:

    Dah habis promot citer pilot, abis la gosip murahan..

    10

    0
  13. Tuttt says:

    Habis promot citer, habis la gosip ni..

    3

    1
  14. Huhuhu says:

    Alahai korang baru je rapat time berlakon kan? Yang nak fefeeling lebih kenapa? Kalau ye pun mmg terlalu awal pun…. Kalau cmtu setiap kalau berlakon dan bertukar hero/heroin perlu bercinta ke??

    6

    1
  15. Anonymous says:

    Cerita pilot pun dah masok store..tu la pasalnya. Next???

    7

    0
  16. lofataatahhh says:

    ni asal tak habis habis lagi . dah lah sekarang orang sibuk ngan drama 7 harimencintaiku kuzairi dengan mia adriana . toksah menyebok ngan gossip korang boleh . nampak sangat tak boleh MOVE ON . kalau nak gosip leh buat cite baru eh . aku cadangkan ‘si kayu dan si jet omputih” mesti lagi letopsss try lahhh huhu . boleh buang dah hashtag lofattah ko kat longkang errrrrrrr

    10

    2
  17. Kiah says:

    Kejap nafi kejap bercinta…hentak kepala dgn blender kang!

    15

    0
  18. Anonymous says:

    Drama dah lama habis..cari isu lain pulak kan????

    5

    1
  19. mira says:

    padan muka..thats all

    6

    1
  20. Anonymous says:

    Artis pun mnusia biasa yg tdk leps dri mlakukn ksilpn..siapalh kita hndk mmpersoalkn sjauhmna hbngn ssbuah psngn..

    Buat Neelofa,hdup mstilh dtruskn..ada hkmh d sblik smua ini..mngkin ada yg lbih baik mnnti anda d luar sna..cermin diri d mna silpnya dan jgn mnuding jri kpd satu pihak shja..maaf dan bdamai itu indh..
    Maafkn saya

    5

    2
    • aku ske perempuan gedik says:

      mmg laaa manusia…..tp xtau nk beza antara keje dgn personal life…..kot ye pun bercinta dlm drama perlu ke nk terbawa2 smpai ke,luar????org cume menyampah dgn aksi gedik lopak kat meletop..pastu bergmbr konon2 sweet2…last2 ttb kate retak menanti belah…wtf…..klu camtu die ni bg aku x blh berlakon sbb nti setiap kali berlakon dgn mne2 pelakon laki akan jatuh cinta…terbawa2 smpai ke luar set….y si laki pn melayan laaa sbb bujang lg…laki mne y x ske perempuan tergedik2 dgn die kak oii…aku laki aku tau laa…klu perempuan gedik2 dgn aku,aku pn layan jgk…hhahhahahaa…..

      11

      2
  21. badang says:

    mak aji puki gatal

    4

    4
  22. Omak kau says:

    Fatah tu tau dia bukan lelaki idaman Lofa. Lofa ada segalanya. Kalau bercinta atau kahwin nanti orang pandang rendah pada dia pulak. So sebelum dikechewa, elok angkat kaki awal2

    13

    1
  23. Anonymous says:

    dari pengarah sampai pelakon suma loser.. contohilah drama & pelakon2 yg x memerlukan gosip murahan cam korang.. now sibuk denying & blame others.. annoying ok..

    13

    0
  24. cinta lokasi says:

    satu je aku nk ckp CHEAP…..lain kali jd sorg y profesional yee lopak..gaya dh pro tp syg dlm soal keje terutama lakonan x pro..ko kene pndai beza antara keje (lakonan) dan realiti lopak.jgn terbawa2 smpai ke luar set..kannnn dh mendapat…xkn laa setiap kali berlakon drama msti nk bercinta hero/heroin di luar set pulak..adoiii…murah sgt ko ni lopak..ptt laaa die ni jarang berlakon rupe2 MUDAH JATUH CINTA DI LOKASI…kahkahkah….

    8

    1
  25. Anonymous says:

    Xfaham cerita loving couple ni, hari tu ckp single. skrg complicated

    7

    0
  26. Akak peah says:

    Aku rasa si lofa nie mmg betul2 ada hati kat fattah..tgk statement pun boleh agak she broken heart cuma cover line sket..yelah, sunyi kot x dak teman..duit ringgit harta benda bukan bleh bawa bsembang pon..huhuhu..nk wat camna..maybe ada sumting yg fattah x bleh trima ttg diri you..maybe ur speking yg pelat tue ke..or you x jaga adap u sbgai seorg gadis yg ada title hajah..kdg2 org laki nie nk serius ngan kita tapi bila kita yg lebih2, diaorg rimas..or mmg fattah tue buaya, cepat jatuh hati sana sini..mmg kena terima jelah cinta depa cepat berubah..sabo jelah yer..tgk mana silap..sbb ramai kata you gediks..x tahulah.. Sapa lah yer pelakon wanita tue..zahirah mekwilson ker..kan katanya dah clash ngan jul ripin..ye lah sapa lagi pelakon kacukan yg abailabel skrg..x kan julia ziegler..x kan siti saleha kot..sapa lagi..

    3

    0
  27. Anonymous says:

    over reacting da la tu….stop it ok…. muak la

    3

    0
  28. johnny bravo says:

    Laa….bercinta ke dia org?? Haritu tak mengaku, bila retak baru frust. Artis2 ni selalu mcm tu.
    Kalau nak bertahan lama minah pendek ni kene kurangkan kedegikkan dia…. Jgn terlebih gatal, mcm kakak dia tu…

    7

    0
  29. anon says:

    Hajjah gatal & gedik. Dgn semua jantan dia gedik. Dari dulu lagi masa dgn Hans sampai skrg. lngatkan lps balek mekah berubah, rupanya tidak…

    10

    0
  30. lopak air says:

    aku memang tak suka lopa nie, dulu dia mengidam nak kan tmj sampai bergaduh dgn kim.k lepastu timbul gosip dgn hans. dh tu sempat juga dia berangan nak jadi permaisuri kelantan tp hanya angan angan… timbul pulak cerita dgn laki marion tp dia nafikan. lepastu dia berangan balik nak jadi permaisuri brunei. taste lopa tinggi melangit… tuptuptup uqasha pulak yg bercinta dgn ak raja… sedarlah diri lopa, awak tu bukan idaman lelaki bangsawan atau hartawan walaupn awak kaya, ada rupa dan bijak kononnya. sedarlah diri lopa..

    13

    3
    • Anonymous says:

      silap tu….tmj yg nak kan dia….kimk mengamuk ckp mcm2 nk burukkan lofa.
      dgn hans tu….ibarat bos dia….kenalah jaga hati bos…
      permaisuri?….mainan media….dia dah cakap tak suka protocol istana..
      ko ni mcm dengki jer kan kat lofa…..hahaha

      5

      4
  31. loyalmalaysian says:

    susah la org x mature ni…benda2 mcm ni diceritakan kat org…Dah dia jugak yg dikutuk org….diam lagi bagus…

    8

    1
  32. Mellisa says:

    PFFFT KENAPA KORANG BENCI SANGAT DENGAN PERANGAI LOFA?I TAK FAHAM LA.KORANG SEDAR TAK YANG WALAUPUN LOFA GEDIK2 AT LEAST DIA JAGA BATAS DIA.BUKAN MACAM AYDA JEBAT TERKINJA KINJA MACAM ANAK ANJING HAHAHAAHA.PIKIR COMEL? MELUAT AKU TENGOK WEHYY

    1

    14
    • gedik tingtong says:

      jaga batas????????kahkahakhakahakahahahkahahaa……..adoiiii…sakit perut aku gelak guling2 bc komen ko ni kak……bergambr gesel2 cam nk tutttt dgn fatah amin kate jg batas??????ko ni kak kesian kaann xreti nk beza jaga batas pergaulan dgn gedik….aku mmg x minat si ayda tu tp bg aku ayda cume gedik terkinja2 cam bdk masuk air tp xde pulak nk bergmbr pra jimak,gesel2 dgn mne2 laki kak….lg satu lopak tu HAJJAH….JAGA LAH BATAS PERGAULAN DGN LAKI…JGN NK TERLALU RAPAT SMPAI NK BERJIMAK….

      5

      0
  33. Propa says:

    aku kalau ‘berdarah kacukan’ ni aku ingat kat King Coco je… dia kan lots of mix ahaha

    4

    0
  34. Anonymous says:

    rasanye Neelofa dah rasa lega sekarang sebab personally I x rasa she is in love dgn mamat patah tu pun..dan x fikir jodoh dia dgn org yg belum stable in life.
    no harm done….sambung balik life mcm biasa lah kan.
    she is still gorgeous, richer…more famous…..and she will come out from this stronger, blessed and her faith in Allah is still very much intact…tu yg penting.
    yang duk kutuk dia pasal hal remeh temeh tu …errr….nothing much to say except muhasabah lah…..x de point pun….

    5

    0
  35. Ombak Rindu says:

    Salam semua. Tak baik cakap macam tu kat Lofa. Dia hanya manusia biasa yang punya hati dan perasaan untuk dikasihi seperti kita semua juga. Sebagai seorang yang beragama ISLAM, tahu ke kamu orang yang suka menghina hidupnya selalu lebih rendah daripada orang yang dihina. Dan ingatlah kamu semua, mata yang memandang rendah terhadap orang lain adalah mata yang tidak layak melihak RASULLAH . Bertaubatlah dah minta maaf pada LOFA. Kalau rasa nak mengutuk, cakap yang kotor2, cuba istighfar banyak2 ingat ALLAH s.w.t ya. Kalau lah kita semua nampak NERAKA depan mata, pasti kita semua akan takut pada balasan ALLAH. :(

    5

    3
  36. Anonymous says:

    lofattah team…familia lofattah lah….dan suku sakat mereka ni.
    bolehlah tukar nama instagram korang tu….
    berangan tak habis…..lol

    2

    1
  37. suri hati mr pencen says:

    salam…
    sudah2 la tu jgn kutuk lofa tu lagi. aku pn trkjut dgr brita ni… harap2 tak benar. baru blik brcuti dri ovrsea, penat pun blom hilang… lgi penat dgr brita ni.

    semoga fattah n neelofa ada jodoh. biasa la dunia artis pnuh dgn godaan. jgn cpt mnghukum mereka, doakn yg terbaik. sesungguhnya Allah lebih mengetahui…

    2

    7
  38. Anonymous says:

    percintaan palsu…

    5

    0
  39. Anonymous says:

    penjula tudung paling gedik di msia. buat malu je. F A K E!!!

    4

    0
  40. Anonymous says:

    yukcsss…benci gila minah propa. padahal nk laku drama theyols je tu. please….grow up!

    6

    0
  41. Mmg dok perati says:

    Bila bc gosip ni aku terasa mcm nk gelak..tu je..HAHAHAHAHAHAHA

    2

    0
  42. Anonymous says:

    keciritan betol la dua2 ekor ni. nexttttt

    1

    0
  43. englishlady says:

    masa bila bercinta, sakan menafikan, tau2 muncul news cemburu dgn fattah, biarlah dia kawan dan sapa2 yg dia nak, mak hajah ni cakap apa pun aku tak faham, maaf jer lah, fathia tu cakap omputih bagus sangat, tapi kalau cakap melayu aku faham n clear, mak aji asik tersalah lidah jer, meletop pun aku tak faham apa dia kata, dlm drama dgn fatah tu pun aku tak faham bahasa melayu dia

    2

    0
  44. Mama RIO says:

    dah agak lah si patah nie mempergunakan lopa
    untuk UP kan namanya sendiri
    mcm mane si sherry kena skarang si lopa kenalah
    si patah nie pun tak de back bone asyik nak harapkan
    pompan saje

    0

    0
  45. Anonymous says:

    padan muka hang, over confident lagi la…skarang hang nangis kuat kuat…

    2

    1
  46. Anonymous says:

    fatah ni pesyen suka main kan perasaan pompan agak nya…ni la jantan tak bole buat laki……confirm tak guna nya…..da buat lopa stim lepas tu dia tingal kan bulat bulat siak….

    0

    0
  47. putihkaseh says:

    Hebat sangat ke FATAH ni, dulu sebelum popular dan suam2 kuku berlakon berkawan dgn Sherry Ibrahim, now dah popular mulalah cari alas an konon, FATAH n ZUL ARIFFIN sama jer, gunakan org yg ada nama sebelum popular, dah popular mula lah cari org lain, ko FATAH ada income ke berjuta juta ni mcm LOPAK tu, nanti x tertanggung ko anak jaga dia….

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Selagi belum bertunang bagai, press conference ke confirm berjodoh.. jgn nak buat andaian macam2 … over le poyo2 kat atas ni…U better get a life…

    1

    0
  49. ani anak cik ani says:

    asam kping lopah ni xkene klorol lagi.. klo dh klorok br kurang sikit merenyam tu

    1

    0
  50. lantak kaulah says:

    cuma nak ucap ‘padan muka’

    1

    0
  51. Blablabla says:

    Dosa

    0

    0