Written by AbangNara | April 26th, 2013

Ramai lagi yang masih tertanya-tanya identiti gadis yang berjaya mencuri hati Zizan Razak. Walaupun sudah dinafikan, masih kuat lagi spekulasi yang menyatakan gadis tersebut adalah Emma Maembong. Mungkinkah spekulasi tersebut akan bertambah kuat selepas kenyataan daripada ibu Zizan ini?

zizanemma

Menurut ibu Zizan, Emma Maembong pernah datang beraya di rumahnya kira-kira 2 tahun yang lepas. Katanya kepada portal Murai:-

Saya tak tahu sejauh mana seriusnya hubungan Zizan dan Emma, yang saya tahu hubungan mereka terjalin sejak 2 tahun lalu lagi. Seingat saya ketika itu, Emma ada datang ke rumah terbuka kami dan saya hanya anggap dia datang sebagai kawan Zizan ketika itu. Setakat ini, Zizan tidak pernah pun bercerita secara serius mengenai Emma kepada saya dan saya hanya baca cerita mengenainya di akhbar.

zizanemma

Rasanya kalau Emma Maembong jadi kekasih Zizan, ramai yang akan gembira. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Cuma mungkin jarak usia yang lebih kurang 10 tahun akan menjadi sedikit masalah. Namun kalau dah cinta, apa saja halangan mampu dirempuh. Tak gitu?

P.S: Kos yang digunakan untuk menjadi Iron Man

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to Hubungan Emma Maembong & Anak Saya Sudah Terjalin 2 Tahun – Ibu Zizan Razak

  1. maembong campur mail lambong says:

    ape2 jelah gosip murahan

    0

    0
    • K.A.A says:

      mak zizan mengaku.. mak zizan berkenan le tu dgn si emma ni..

      0

      0
    • Olga says:

      MAKNANYA SI EMMA NI DAH CURANG LAH DGN PKWE DIA DULU TU DAH JADI RETIS LUPA DIRI,GILA GLMER SKOLAH PON XHBIS PUIHHHHHHH

      0

      0
      • ddd says:

        olga tah hape2 merepek… statement mak zizan tu biasa je..die pun ckp die xtahu ape status duorang ni…yg die tahu duorang ni penah kawan tu je!! curang xsekolah mende ko olga…

        0

        0
      • Gaga says:

        Olga : ko reti baca statement tu ke tak? Bodo ko ni lg teruk dt budak tingkatan dua ko tahu. Mak dia pn tak taw sejauh mana hubungan anak dia (Zizan ) ngn Emma. Mana tahu kawan baik ke mcm Fouziah Gous ngn Ikram Dinzly tu… tup tup Fouziah nk kawen dah…

        0

        0
      • mulut puaka says:

        ko ni lembap siput sedut la olga.. dah lama kan dia meninggalkan bf dia tu.. tapi apapun MULUT PUAKA HARAP LEPAS NI JANGANLAH ZIZAN DAN GELEMBONG NI BERGYIYOMI PLAK.. oh pensan

        0

        0
      • budax nakal says:

        untong la dyorangkn..sweet sngat2..saya harap dyorang bahagis smpai ke akhir hayat..

        0

        0
    • Olga says:

      PADAN LAH MEREKA NI ADA ADK BRDIK LAMBONG, EMMA MAEMBONG N ZIZAN MAIL LAMBONG

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      Emma ni bagos Nye dia ngan Aliff Aziz je ….minah jambu bekenan kalau Emma mateair ngan Aliff Aziz sama cantek sama padan kalau kawin dapat anak fuh ! mesti jambu abis !! mesti tnggi macam Aliff n cantek n cute macm Emma Embong. helo pengarah pilm ! u ol tkde hati ke nk ambek Emma Embong ngan Aliff berlakon pilm ?????? kalau u ol ganding kn Aliff ngan Emma Embong minah jambu sanggop makan satay 10 cocok lah pasti pilm u ol meletop !!! percayeeeeee lah cakap minah jambu ..

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        tak ada taste langsung kau ni, Aliff tu berlakon kayu, Emma pun kayu, drama letak tajuk “kayu-kayan cintaku putus ditengah jalan”

        0

        0
        • mulut puaka says:

          yang ni mak setuju..

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          takpe la itu kn boleh di ajar pelan2 kannnn…dulu wawa zainal pn kayu tapi dh lama2 dia dh ok ..dh tk kayu lagi ….dapat award abpbh lagi …yg penting muka jambu..tk gitu bunkface ?

          0

          0
  2. ms A says:

    Abang Nara nie ketara lah ambik dari blog OH BULAN…Cuba update cerita tak ada kt blog lain…

    0

    0
    • jojo says:

      haha…kalau baca berita online atau beli surat khabar byk je cerita boleh tulis. nak komen kat situ tak boleh. komen kat blog senang. ni kalau malas turun padang cari cerita la. owner blog budiey rajin dia cari cerita dah rupa wartawan berbayar.

      cumanya kat ohbulan ohbintang ohartis ohllaalalaa blog diorg tak user friendly. nak tgk gambar leceh komen pun leceh. blog nara semua dlm 1 page takde nak tekan next next next next. kalau takat pakai broadband mmg rasa macam nak hempuk je pc. loading je dah bape jam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        katakan lah satu hari nanti ada blog yg friendly user, lepas tu story cepat jer update..mesti blog nara tak laku kan *PEACE

        0

        0
    • emmy mak kembung says:

      abg nara ckp “Cuma mungkin jarak usia yang lebih kurang 10 tahun akan menjadi sedikit masalah” nampak sgt mcm x suka jek abg nara ni..usia bkn penghalang kalau bercinta..takkan nak sebaya jek kot baru serasi..hadoyaiiii.,,letihhh!

      0

      0
  3. akupesker? says:

    yeeeeeeeeeehaaaaaaa

    0

    0
  4. Anonymous says:

    salam pantai timur gitu. :)

    0

    0
  5. kiah propa says:

    jarak usia pjg xpe, stil nmpak muda..tp kalau nara, xtau la..cm ayah n anak la kot..wakakakaka

    0

    0
  6. Olga says:

    FIRSTTTTTTT JASNGAN JELES U OULSSSSSSS

    0

    0
  7. Olga says:

    FIRSTTTTTTT JANGAN JELES U OULSSSSSSS

    0

    0
  8. myazara says:

    FIRST…!!! hehehe

    0

    0
  9. sremban crew says:

    first la cgat…!!! hahaha

    0

    0
  10. pandan says:

    errmm..zizan tak mo bgtau, gadis tu membisu, sampai ke ibu zizan diorg ni terjah..ermm..

    0

    0
  11. qaseh says:

    zizan ada lah artis komedi yang terbaik sekali …….apa lagi bila digandingkan bersama johan…….jozan the best lah….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Qaseh, without johan, zizan ni da ala2 mamat sepah jeee popularnya. Popular sbb pompuan je. Nasib la johan tu da kawen.

      0

      0
      • jejailani says:

        aku setuju sangat..kalau tgok balik mlm 2012 mmg johan lagi menyerlah dari zizan..aura dia tu ntahlah yang penting aku tgok je johan atas stage belum lagi bukak mulut aku dah rasa nak tergelak dah

        0

        0
  12. syuk says:

    xkn la nak ikan kembong tu, dh la bljr smpai form 2 je…perangai tah pape, gambr separuh bogel dgn ex-pakwe…tolong zizang, cari lah yg senonoh sikit…

    0

    0
    • kembong comel says:

      syuk oiiii….ko kalu dpt bini alim n terpelajar pon..blom tentu dia bolej jln kn tgjwb sbg seorg isteri n ibu dgn baik..dan xbermakna org yg jahat dan xtrpelajar xmampu nk buat semua tu…kalu ko kaji balik..salah silah org2 yg bertudung ni pon..mostly dorg ade kisah silam dorg….so..kalu da zizan jadik laki dia…pepandai la zizan bwk kejln yg benar..ko xyah sibok!!!!

      0

      0
      • Maaf andai tersilap says:

        Tp apa yg syuk ckp ada betulnya…

        “Wanita dinikahi karena empat perkara; karena hartanya, karena kedudukannya/ keturunannya, karena kecantikannya dan keranan agamanya. Maka, pilihlah yang baik agamanya niscaya engkau beruntung.” (Diriwayatkan oleh al-Bukhari (3/242), Muslim (2/1086), Abu Dawud (2047), an—Nasaa’i (6/68) dan Ibnu Majah (1858))

        Ckp byk tak guna..lelaki sepatutnya bijak memilih pasangan..tuk penyambung zuriat yg baik2….

        0

        0
        • mulut puaka says:

          tapi kalau dah itu jodoh dia sapa mampu nak halang.. yang penting zizan dan emma sama2 bimbing yang diri supaya rumah tangga jadi yg terbaik.. masa silam kita adalah kesilapan dalam hidup, xboleh nak halang.. itu dah jadi takdir, tapi andai kata kita bodoh ulangi kesilapan itu dah jadi kesalahan.. itulah yang salah.. PAHAM??.. xkan org masuk penjara x layak nak kawen.. jadi jgn suka2 hati anda buat penialaian ut org lain.. utk ko sendiri xpe dan lantak ko lah..sbb kalo ko dah bini baik skang pun sapa berani jamin masa dpan ko nnt dia x curang? cuma doa dan usaha je yg mampu kita buat.. ADA PAHAM????????????

          0

          0
        • mulut puaka says:

          dan lag satu x semestinya ayah dan mak yang dari keturunan yang baik akan menghasilkan anak yang baik jugak.. kat tempat ak anak imam besar mati bunuh diri gantung diri dalam asrama hospital.. anak ttu nurse lagi.. RENUNGKAN

          0

          0
        • pz says:

          emma ni baik la org nya… lemah lembut, sopan santun, hormat ibu bapa.. penyayang.. ce tgk betapa sygnya dia dekat bapak dia.

          pic dia dgn pakwe dia tu kan hal lama, time dia budak2 lg. time jiwa masih panas. time tu tau nak keseronokan je. skrg dia dah besar, dia dah matang.. so bg la dia peluang utk berubah. at least dia sedar kesilapan dia tu. cuma menutup aurat je dia masih tak terbuka hati. sama2 la kite doakan

          0

          0
  13. bobo says:

    x sesuai..huhu

    0

    0
  14. LazerBerdoza says:

    jelas ketara bulu tangan. malunya T.T

    0

    0
    • xxx says:

      nk malu mende…..normal la tu..mcm la elok sgt bercukur tu !

      0

      0
      • beruang pink cute says:

        perempuan jarang ada bulu tangan yg lebat, klau lelaki bulu2 tu ok tapi perempuan bulu2 tu nmpk pelik ok, jgn simpan bulu ketiak dah..

        0

        0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        @xxx
        perempuan baik cukur bulu yg dia ada, ko ingat lelaki suka ker perempuan ketiak berbulu, tak jaga kebersihan langsung, lebih 40 hari tak cukur bulu..syaitan buat sarang kt tempat tu

        0

        0
        • mulut puaka says:

          pala otak ko bunkface.. yg kena cukur bulu buret dgn ketiak je utk perempuan.. tmpat lain x payah..

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          eeeeeeeeeeee korang ni ape aje lah main cukor2 pulak pat sini ! minah jambu lagi bagos semua sekali minah jambu cukor botak tkde sape yg boleh bergayot huh !!

          0

          0
  15. Kak Ton comel takkk says:

    Poyolaa,hari tu cakap “Jangan kaitkan saya dengan Zizan” Puiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Dgn si bimbo ni jugak dia berkenan

    0

    0
  16. coklat says:

    kompius dh aku..ms kuar gmbar emma ngan pakwe die tu bkn emma msih bercinta lg ngan pakwe die..bkn die kate die wt cmtu ngan sorg laki je iaitu pakwe die..rs cm bru lg kes tu…xsampai 2 tahun lg..ke aku yg salah…mengarut2 dah aku rs cite artis ni…

    0

    0
  17. che ta plastik surgery says:

    FIRST!!! (semua org nak jd first.aku pon nak jugak walaupon tak dapat)

    0

    0
  18. anip says:

    apa2 je lah….janji berkekalan

    0

    0
  19. kek cokelat kesukaan aku says:

    zizan senang citer hang bagitau jer lah sapa pompuan tu. tayah kami berteka teki.

    0

    0
  20. lolipop says:

    adoi…..emma 2 skolah pun malas…x payah la zizan weh….

    0

    0
    • ddd says:

      emma skolah malas…tp die rajin cari duit…yang abes spm pun bkn nye semua berjaya… perompak2 yg bersepah kat luar tu pun bknnye sumer xde spm… jadi ko paham ke x apa aku cuba nk sampaikan…x habis2 duk cerita pasal skolah.. hebat sangat ke orang ade spm,, plak tu bukannye reseult spm hebat gile pun… yg hebat gile pun sudahnye jadi artis…da sama level je ngan yg xde spm ni..so ape nk kisahkan sangat

      0

      0
  21. mingtots says:

    haku jelezzz!!!

    0

    0
  22. nurin says:

    mak zizan cme ckp emma prnh prgi umah mse hri raye. rsenye x slh klu kwn dtg beraye umh kwn… kte sme2 lah tgg komen dri mrka berdua..

    0

    0
  23. kak dara says:

    kesian zizan ni nak awek yg kacukan jer tapi last2 diaorg tk layan pun mcm juliana even tu. Zizan yang syok sendiri dah la buat lawk bodoh mcm ponen. To Emma mambong Ko cari la yang standard sikit anak raja/tan sri ke ko tu dah la blajar samp tingkt 2 klu lepas ni dah tak poular ko nk keja apa. satu lagi tolong pergi laser ko punya bulu tangan apa ni artis tak jaga penampilan.
    Aku komen panjg pun mcmlah korang nk baca komen aku

    0

    0
  24. nia says:

    baru tgk die separuh bogel kt pantai gn bf die..xsgka emma oh

    0

    0
  25. Anonymous says:

    10 tahun beza? ape la sgt..

    0

    0
  26. bobo says:

    kalo betol zizan ngan emma 2 tahun yg lalu maknenye zizan ni perampas la ek??hihihi

    0

    0
  27. loveydovey says:

    sama cantik sama padan???? errrr….

    0

    0
  28. Sunat memberitahu akan isi hati jika berkenan! supaya tidaklah meroyan sendirian..

    0

    0
  29. Leo says:

    ntah apa apa je aku rasa si zizan ni… dulu masa kawan baik dgn jue, dia cakap sayang kat jue, tapi tak bercinta la sbb hanya zizan je feeling… pas tu ade kua issue zizan ber “papa” “mama” dengan nora danish di twitter, masa buat lawak kat maharaja mega, dia plak cakap kat johan “… ber papa mama plak dengan nora danish” sepatut nye johan le ngusik dia, tapi dia sendiri cakap…(rasa bangga kot..) .. pasal ABPBH, kecewa plak tak menang paling popular sbb niat nak rai peminat kalau dia yg menang…
    *** macam poyo je semua ni ***

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Kawin je la. Raya tak la bergaduh balik mana coz satu jalan je

    0

    0
  31. zizan fan says:

    xmungkin r emma….aku tau zizan bijak menilai mana kaca, mana permata…..love zizannnn!

    0

    0
  32. kak tara says:

    Tak blh emma dg zizan sb dgr citer zizang pun tak habis sekolah..btl ke…ahaks…abg nara cer check

    0

    0
  33. aku rasa says:

    bukan zizan dngn adik awal ke? awal-scha tuu
    aku mcm pernah dngr

    0

    0
  34. Linzy Longkang says:

    Mak mana tak suker tgk emma tuh dah la macam Jennifer Lawrence skit2, kalau dia fokus kat lakonan tak poyo ngan kisah cintan cintun nih mesti bole jadi actress terbaik satu hari nanti.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Emma Maembong Nafi Dirinya Kekasih Zizan Razak

    aritu nafikan .. gile hipokrit …

    0

    0
  36. amra says:

    alahaiiiiii… emma ni cantik. tapi tak habis sekolah . macam mana dia org bincang satu benda ek? setakat tingkatan 2 . ya ampunnnnn…. mak zizan ni nak buli org kot

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      alasan jer tu tak abis skolah jaga adik sakit konon, sempat lagi cium pipi jantan..pergi skolah tak sempat plak, lukisan dia tu tak ada nilai artistik pun, mcm mana nk jual

      0

      0
  37. Nana Lee ZTF says:

    kalau dah jodoh , dah tertulis Emma untuk Zizan , kita sebagai orang islam berdoa hubungan diorang kekal ke akhir hayat . mendoakan moga2 dua2 saling melengkapi dan mula berhijrah ke arah yang lebih baik . bukan pergi hentam Emma ni teruk ke , Zizan terlalu memilih ke , jodoh orang kita tak tau . apa2 pun selamanya menyokong ZIZAN RAZAK :)

    0

    0
  38. BUNKFACE NO.1 says:

    SAM BUNKFACE LAGI HANDSOME, MIXED BLOOD
    SAM BUNKFACE LAGI HANDSOME, MIXED BLOOD
    SAM BUNKFACE LAGI HANDSOME, MIXED BLOOD
    SAM BUNKFACE LAGI HANDSOME, MIXED BLOOD

    0

    0
  39. BUNKFACE NO.1 says:

    hey zizan, aku suggest kau better pilih perempuan yg brtudung, emma ni bukan blh percaya sgt, jgn ingat org yg muka innocent tu baik, baik depan peminat jer, kalau dia baik sgt tak kan dia senang2 jer cium pipi jantan

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      sape ckap zizan meteair ngan Emma ??????? Emma pn tknk lah ngan si zizan tu pendek aje ! Emma ngan zizan macm tk kena gitu …

      0

      0
  40. maya meira leyana says:

    erm klau ye pon xsuka kn emma maembong ni jgnla gelarkn dy dgn mcm2 pgilan..emma gelembong watever so on..tu kn nme bpak dy apa psaan kowg klau org manipulate nme bpak kowg jdik mcm2 msti kowg mrhkn..heee geram je bce kutuk2 nme mak bpk org dgn mcm2 pgilan..plizz yer kwn2…jgn men2 nme mak or bpk ye sensitip…

    0

    0
  41. Nyamuk says:

    Gosip ka apa ka yang penting baru petang tadi terserempak dengan Zizan dengan Emma Maembong kat Ayam Tat Nasi Ayam kat Sri Rampai yg ada Pappa Rich tuh. Berdua sahaja and xde org lain pun dengan diorang, yg penting Zizan xyahlah nak memilih sangat nak pan asian ka apa. Emma kat luar mmg lawa and ranggilah, zizan tadi nampak scruffy dengan x bercukurnya…cap mmg tak lepas lah..btw, hebatlah tgk Zizan mampu pakai BMW X6 plate Terengganu agi….btw, nara ko boleh tak guna peribahasa bagai pinang dibelah dua tuh at the right place? Zizan-emma pinang dibelah dua ke? Come on larrr…ok peace!

    0

    0
  42. Taira Beng says:

    Biol ke hapa si Nara kata Zizan dengan Emma sama cantik sama padan? Emma tu patutnya kapel dengan mamat2 muka standard Ashraf Sinclair tu, ha tu baru sama cantik sama padan.

    0

    0
  43. TokeyAiskrim says:

    Tahniah! Emma dan Zizan. Semoga berkekalan ke akhir hayat. Kalau jadi boleh tempah aiskrim abang. Vanilla Coklat mcm drama TV.

    0

    0
  44. I always used to study piece of writing in news papers but now as I am a user of internet so from now I am using net for articles, thanks to web.

    0

    0
  45. Anonymous says:

    wat lex wat peace

    0

    0
  46. […] Hubungan Emma Maembong & Anak Saya Sudah Terjalin 2 Tahun – Ibu Zizan Razak (94) […]

    0

    0
  47. […] Hubungan Emma Maembong & Anak Saya Sudah Terjalin 2 Tahun – Ibu Zizan Razak (95) […]

    0

    0