Written by AbangNara | March 13th, 2009

Terbakar jugak rasa hati nak cuba teka pertandingan di HotFm, Dulu Kini. Setakat yang kami tahu, voucher membeli belah yang ditawarkan sudah pun mencecah hampir 20 ribu ringgit. Pergh, kalau dapat tue cukup nak belanja barang dapur satu tahun.

Tapi seriously memang susah pun nak teka 2 lagu yang dimainkan oleh Kieran dan AG nie. Klu-klu yang diberikan pun taklah membantu sangat. Yang pastinya kedua-dua lagu ini dinyanyikan oleh artis lelaki berkumpulan.

Anda tahu jawapan bagi Hotfm Dulu Kini? Kongsi-kongsilah kat sini. Mana tahu ada pembaca-pembaca blog BeautifulNara akan jadi pemanggil bertuah dan boleh menang voucher RM20 ribu tue. Boleh kita kongsi sama-sama nanti.

8 responses to Hotfm Dulu Kini Teka Lagu – Anda Tahu Jawapannya?

  1. Arjuna says:

    Sokong2….jom kita share klu yg pernah Jawa Rangers ni kasi!!!

  2. Isis says:

    Saya tahu..

  3. arie says:

    one of the answer is kumpulan exist tajuk lagu julia
    lagi satu mungkin dari kumpulan band lama dari singapore

  4. Blog Hiburan says:

    Sekurang kurangnya letak la credit @ trackbacks ke url sumber gambar diambil..

  5. siti nor says:

    saya pun tengah fikir lagu apa lagi satu tu?
    yang saya ingat klu yang belum dipakai
    lagu lirik 19 patah perkataan
    lagu duet soundtrak – penyanyi lelaki berkumpulan + solo lelaki
    penulis lirik penyanyi tu sendiri
    mesti lagu baru kot? entah ler
    sapa-sapa yang ader klu tu bagitahu ler

  6. ni says:

    nak call hot fm pn slalu x lepas….
    ape lg nak teka….

  7. flower says:

    aku selalu hantar dedikasi kat hot fm..

  8. siti nor says:

    lagu lagi satu tu, mungkin lagu ogy dengan kumpulan dari singapura
    lagu dari filem ali setan kot