Written by AbangNara | March 19th, 2009

yuna1

Kami macam Faizal Ismail juga, sangat suka kat Yuna ni. Lagu-lagu Yuna atau nama penuhnya Yunalis Zarai ni memang deep sungguh . Dahlah dia tulis sendiri lirik nya, muda pulak tu, awek Melayu bertudung pulak tu, memang comel betul.

Pagi tadi masa kena interview oleh Faizal Ismail, mungkin sebab 1st time dia ni tak reti lagi nak jawab soalan-soalan FBI, kena lebih latihan bab interview oleh wartawan. Tapi bila dia nyanyi live, memang takde masalah, lemak merdu sungguh lagu Dan Sebenarnya. memang seronok driving gi kerja arini, suara Yuna hilangkan tensen jem.

Sesapa yang nak kenal Yuna ni boleh bukak MySpace Yuna . Boleh order album (EP) Yuna gak. We love you Yuna! bila nak jumpa Beautiful Nara, kasik special gambar khas untuk peminat Yuna.

43 responses to (HOT) Yuna @ Yunalis Zarai Di Hotfm

  1. garfield_82 says:

    suara dia memang sedap sangat2…pergggggghhhhhh…superb beb..cam suara colbie cailat

  2. nafnaf says:

    i lap Yuna too. belilah EP dia, mmg best, takkan rugi duit…..worth buying.

  3. yuna memang terbaik !!!

  4. ANDRY says:

    x kenal pun dia ni…sape?

  5. bobby says:

    haaa..dia dak pre-law uitm yang ntah bila nak abis belajar.hahaha…good luck girl.

  6. Anonymous says:

    hey yuna dah masuk BLS (Bachelor of Legal Studies) la..
    dah nak habis pn!!

  7. Rain says:

    idup bdk uitm…hehheee..(^_^)

  8. flower says:

    besh la suara dia..
    dia nyanyi ok jer..
    aku suke dengar suara dia..

  9. ni says:

    suke genre dia…
    mcm br jek utk mesia’s music scene…..

  10. flower says:

    yuna the besh..

  11. aku says:

    mcm nila nak jd singer…ada bakat..pandai plak 2..jgn mcm dak2 af 2 cari publisiti murahan..yuna gud luck

  12. kawankinah says:

    patut la kiah minat yuna
    abg dye pown same

  13. alya says:

    very relaxing to hear the soothing voice of Yuna! u go girl….

  14. u know who says:

    ni barula leh jadi contoh..
    blaja pandai, bakat ada, penampilan pn sopan..\
    u go yuna!!

  15. MakanMalaya says:

    ada tak mp3 version live kat hot.fm eh ?

  16. rovlizaru says:

    best gile suara yuna…
    rocket best
    dan sebenarnya pun best

  17. apai says:

    YUNA,KEEP GOING GIRL!I LOVE U BEBEH!teerpikat sunggoh la aku kat aweks mlayu sorang nih,pndai jaga diri n tatasusila,meningkatkan kmbali maruah aweks2 brtudung nowadays..

  18. noname says:

    Yuna sudah mnjadi kegilaan lelaki dimase kini…bayangkan yuna ni org biase…tgh jalan kat satu lorong gelap dan rmai penagih lelaki…~~
    sape bole sambung cite ni

    • Luncai69 says:

      dlam dia bjalan itu dia merenung ke langit yg pnuh dgn taburan bintang..dan dia pun bbisik ‘oh bulan..enggan mlayan diri ku lagi..pabila air mata mbasahi pipi..dan lagu2 diradio seolah2 memerli aku..’
      Lalu yuna tersentap…dtang 2 org lelaki dan merenung muka nya..dekat2..makin dekat..malah makin dekat.. Slah sorg llaki itu bsuara ‘Yuna kerrr??????????????’…….~~
      Ok lu org plak smbung…..

    • Luncai69 says:

      dlam dia bjalan itu dia merenung ke langit yg pnuh dgn taburan bintang..dan dia pun bbisik ‘oh bulan..enggan mlayan diri ku lagi..pabila air mata mbasahi pipi..dan lagu2 diradio seolah2 memerli aku..’
      Lalu yuna tersentap…dtang 2 org lelaki dan merenung muka nya..dekat2..makin dekat..malah makin dekat.. Slah sorg llaki itu bsuara ‘Yuna kerrr??????????????’…….~~
      Ok lu org plak smbung…..

  19. teruterubozu says:

    nice babe!

  20. Anonymous says:

    bosan

  21. myplayground says:

    Pabila kau merenung matanya..ku rebah…jatuh ke bumi…di saat kau benar² mau pergi…spt ku bernafas dlm air….
    Arrrrrrgh..tacing…huhu

  22. PocoyoTeam says:

    Entahlah….saya memang x kenal dia ni sape.suara pun xdela bagus sangat.Tp ok la….GoodTry

  23. sedap says:

    ur rock

  24. izar says:

    paling best..mantap terus kan perjuang..hinga dikenali seleruh dunia..kami akn sapot dari blkg..

  25. strange89_zaty says:

    aQ cayunk kamooo yuna……. huhuhu… tp sempoi r lagu dy… suara pon best.. success sokmo deh!!!

  26. altyra says:

    sore zee avi lgi best dri sore yuna……

  27. ijah says:

    sdp gillleeeerrrrr ahh suare YUNA biase laa my feberet atis laa katekn

  28. […] Nasihat kami kepada Amanda Imani, biarlah bakat anda yang menyebabkan anda menjadi popular. Jangan biarkan anda dipergunakan oleh mereka-mereka yang hanya mementingkan paras rupa. Percayalah yang rakyat Malaysia sekarang sudah bijak untuk menilai dan menghargai penyanyi-penyanyi yang berbakat. Tak perlu seksi-seksi. Pukaulah kami dengan suara anda seperti yang telah dilakukan oleh Yunalis Zarai. […]

  29. […] Nasihat kami kepada Amanda Imani, biarlah bakat anda yang menyebabkan anda menjadi popular. Jangan biarkan anda dipergunakan oleh mereka-mereka yang hanya mementingkan paras rupa. Percayalah yang rakyat Malaysia sekarang sudah bijak untuk menilai dan menghargai penyanyi-penyanyi yang berbakat. Tak perlu seksi-seksi. Pukaulah kami dengan suara anda seperti yang telah dilakukan oleh Yunalis Zarai. […]

  30. xoxo says:

    LOVE HER!!

  31. Legalsounds says:

    I thought it was going to be some boring old post, but I’m glad I visited. I will post a link to this page on my blog. I believe my visitors will find that very useful.

  32. The one factor that I’d rather personal than Windows is English, because then I may charge you 2 hundred and forty-nine dollars for the appropriate to speak it. – Scott McNealy

  33. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  34. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

  35. Wonderful post! I love your blog, and am a regular reader. I will be back quikly!

  36. Jason Derulo is now at the pinnacle of the English singles chart for the second week with his recent track Don’t Wanna Go Home. The Usa performer is actually fending off stiff opposition