Written by AbangNara | September 26th, 2014

Cantik, menarik dan tertarik. Abang Nara suka dengan logo terbaru Hot FM yang kini dikenali sebagai Cool FM. Nampak menyegarkan. Satu penjenamaan semula yang menarik. Semoga dengan nama baru ini, radio Hot FM (kini Cool FM) akan kembali ke zaman kegemilangannya semula.

cool fm

Daripada reaksi awal yang diterima, para pendengar menggemari nama Cool FM ini. Sekali pandang macam ais pun ada juga kan? Selamat maju jaya diucapkan. Semoga akan bertambah ‘cool’ selepas ini. Informasil lanjut layari laman web www.coolfm.com.my,

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Hot FM Kini Dikenali Sebagai Cool FM

  1. pak kaduk says:

    ape2 jela. yang penting aku tak suka FF gelak mengilai cam orang gila pagi2

    0

    0
    • blade says:

      sori aq layan THR GEGAR, hot fm ni budak2 byk dengo

      0

      0
    • wannabe says:

      makin sejuk lah pasni

      0

      0
    • radio says:

      ERA the best

      0

      0
    • lara says:

      mak jemah lagi teruk! gelak macam pontianak tercekik tulang! gedik je lebih!! program pagi yang langsung tak menajamkan minda! tak habis2 dengan lawak BODOH diorang pagi2.. dan tak habis2 speaking ENGLISH tak betul dalam tu!!. Kau tahu tak, dengan buat lawak english bodoh kau tu menjatuhkan lagi imej MELAYU? Buat malu je lah wei! MENYAMPAH AKU DENGAR ERA PAGI2 BUTA.! pastu tak habis2 ulang lagu INDON! puihhh

      Sekarang ni, aku suka lagi dengar MIX FM dengan FLY FM lagi baik. Sarimah kat MIX FM tu paling patut bagi anugerah! cakap sebijik2, senang nak faham. THE BEST DJ EVER IN MALAYSIA!

      0

      0
  2. pak kaduk says:

    ape2 jela. yang penting aku xsuka dgr FF ketawa mengilai pepagi. annoying

    0

    0
    • aku says:

      haah! fafau, kalau nak cpt dapat jodoh, rentikanlah ckp kuat2 dan mengilai tak tentu pasal.
      suara tu pon bkn sedap sgt..nak dapat jodoh kena la berusaha selain tawakal..
      berenti ngilai tu salah satu usaha murni dan WAJIB utk ko fafau.
      ikhlas dr aku…nasihat yang ikhlas dr aku jugak.

      0

      0
  3. MG says:

    wahhh dah jadi cool fm pulak ,,

    0

    0
  4. poyos la says:

    sorry hot fm ke cool fm bukan channel fav ak ..

    0

    0
  5. fg says:

    eleh ni tukar kejap je sbb ade sponsor utk time ni je ni..just gimik..
    main2 tukar2 lak, lebih baik buatje channel baru.

    0

    0
  6. klau dh tau tak suke annoying tu,, tak yah la dngar radio tu!!.. eiii !!!

    0

    0
  7. *klau dh annoying sgt,, tak yah la dengar channel tuh!! eiii !! saje jew nak menggedik annoying bgai ko neh!!!

    0

    0
  8. dayana says:

    harini je la nara oi sebab nak iklankan 100plus tu. fakta tak betul pun nak tulis.

    0

    0
  9. 1st time komen says:

    hot fm ptt tukar dgn dj2 baru..cuba wat prtandingan pencarian dj2 unt mngantikan dj sedia ada. asek dgr sora yg sama bertahun2 naik jemu gak la.. tukar la dj baru, bru segar dgn idea baru.. bukan nak kata dj lama x best tp bila ari2 dalam masa bertahun2 asek dgr sora yg sama telinga jadi tepu.. bukak radio sora diowg, bukak tv pon sora diowg.ni (sekadar bg idea je)

    0

    0
  10. ciku says:

    paling tak bole blah dengan DJ pempuan yang slalu on-air malam tu. suara pitching tinggi, buat sakit telinga je.

    0

    0
  11. zorro says:

    aku paling menyampah dgn stesen radio sekarang..IKLAN SEMENDANG JE!! dari hotfm, era, suria, hitz..dah macam TV3..lagu x seberapa..cakap pun byk gelak2 n lawak ntah bodoh mane..pastu iklan bersepah dgn iklan majerin la minyak masak la..pasang cd lagi baik.

    0

    0
  12. pendengar radio says:

    tak kesah la nak tukar nama apa pon.
    lately lebih suka dgr nasional fm. lantak la korag nak kata kolot ka apa..at least nasional fm ada azannya ada doa paginya, ada berita, ada fakta bila bercakap, suara dj yang lemak merdu segar halwa telinga, lagu indon x berlambak2…sbb tu aku pilih nasional fm. kata2 nasihat & tips pon byk…mcm pg nie nie dj ckp ada baki 95 hari je lagi sblm nak masuk 2015…at least sbg reminder utk azam yg tak tercapai2 lg tu. kan bagus cenggitu, saling mengingati. tak la kena tadah dgr panggilan hangit hot di pagi2…rancangan yang suka ‘bodo’kan org pastu ketawa megilai mcm kuntilanak… terbahak2..hilang keberkatan pagi oii. sekian.

    0

    0
  13. prihatin says:

    hot fm/cool fm…sila bg perhatian pd komen2 di atas jika anda mahu stesen radio anda terus hidup. ada yg kritik ada yg setuju. mek kedua2nya dan perbaiki. kita takkan dpt apa2 faedah drpd pujian tp jika kita amek berat pd setiap & kaji untuk perbaiki..pasti anda tidak dalam kerugian.

    0

    0