Written by serenity | February 2nd, 2012

Selena Gomez nampaknya sedang berusaha untuk menyisihkan imej ‘gadis baik’nya dengan muncul seksi di muka hadapan majalah Cosmopolitan. Dia baru saja melakonkan episod terakhir  untuk siri televisyen terbitan Disney, Wizards of Waverly Place yang sudah bersiaran selama 5 tahun dan diminati oleh golongan kanak-kanak dan remaja.

Perihal artis terbitan Disney cuba untuk membuang imej baik zaman kanak-kanak mereka sebenarnya pernah berlaku sebelum ini. Kalau anda masih ingat, Britney Spears pernah melakukan perkara yang sama, begitu juga dengan Vanessa Hudgens.

Dalam cover majalah yang akan diedarkan di Amerika Syarikat pada 7 Februari akan datang, gadis berusia 19 tahun ini berpose ‘berani’ mempamerkan belahan dadanya. Mengenakan gaun bermotif bunga-bunga warna merah muda tanpa lengan dengan leher terbuka, Selena tampil dengan wajah segar.

Seperti yang dilaporkan oleh Daily Mail, Selena digambarkan seperti ingin menunjukkan bahawa dirinya bukan lagi seorang remaja biasa. Gadis yang akan genap berusia 20 tahun di bulan Julai ini, kini adalah gadis belia yang semakin dewasa. Sewaktu wawancara dengan Cosmopolitan, Selena juga mendedahkan rahsia di balik kejayaannya sebagai bintang.

Saya seperti gadis 19 tahun yang lain pada umumnya. Saya jatuh cinta sepenuhnya, dan bila saya jatuh cinta saya hanya ingin pergi ke pawagam, keluar bersama teman lelaki, dan melakukan perkara normal yang lain. Saya beruntung kerana telah menemui seseorang dengan falsafah yang sama.

Sewaktu menyanyi di sebuah konsert di Puerto Rico baru-baru ini, Selena tampil dengan gaun-gaun seksi. Kekasih Justin Bieber ini juga dilihat mengenakan hotpants yang digandingkan dengan gaun berwarna ungu bagi menonjolkan kakinya yang panjang.

33 responses to (HOLLYWOOD)Selena Gomez Buang Imej ‘Gadis Baik’ Untuk Kulit Hadapan Cosmopolitan Terbaru

  1. me says:

    Orang islam pon ade yg pkai mcmtu…sedih! ni kan pulak dia yang bukan Islam

    0

    0
  2. bellalovesselena says:

    minat dia dari dulu

    0

    0
    • Aku main DILDO says:

      Bnyk sgt org hipokrit ka BN ne.. Kalau artis m’sia, tanyang kulit ckit hbs d hentam..kalau artis holywod tayang dada, siap puji melambung minat sakan. Puii..ne la kalu sesama bangsa…

      0

      0
      • tata says:

        artis malaysia melayu, islam..mmg la sepatutnya xbleh dedah sana dedah sini, tp artis luar bkn islam, lantak diaorg la nk bogel ke apa..

        0

        0
      • dadu says:

        Apasal hipokrit? Selena Gomez ni Islam ke? Artis melayu orang bising2 sebab diorang tu beragama Islam.

        0

        0
  3. flower... says:

    ingatkan org islam…..kalau bkn islam pakai cam ni ok la tu…

    0

    0
  4. sweetie says:

    she was a sweetie in her innocent years in barney and frens but it is so difficult to preserve that innocence in the glamorous world.

    0

    0
  5. HEHEHE says:

    biase jer aku tgk..lgpun dia bkn islam bogel pun tak per…fs pakai lg trk dr dia nih

    0

    0
  6. redcarpet says:

    nabila huda pkai bikini lg gempak!! selena gomez msih malu2 lg tp retis mesia trus wt muka xtau malu!! ak yg malu nengok – –

    0

    0
  7. che ta che wan says:

    cantik arrr rambut die!

    0

    0
  8. alamaya says:

    alaaa…. omputih ann.. biasa la tu…

    0

    0
  9. Bro 10 Inci says:

    mmg kalah SG ni dgn artis2 msia skrg… ada yg terlebih dedah pon… =.=

    0

    0
  10. kasut putih says:

    She is so cute, walaupun beraksi cam matured, tp muka tetap nampak kebudak2an.. kita tengok je sapa pulak next Malaysia’s Selena Gomez.. hehe..

    0

    0
  11. Triple_j says:

    tak marah ke girlfriend nya si justine bibir tu bila tgk kekasihnya bergambar mcm ni?

    0

    0
  12. aishiteru says:

    comel nye dia ni….

    0

    0
  13. kiki lala says:

    I, I love you like a love song, baby
    I, I love you like a love song, baby
    I, I love you like a love song, baby

    And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

    0

    0
  14. black caiman says:

    Dah basi, not virgin..ap yg nak dibanggakan?

    0

    0
  15. ShadowofDeth says:

    Dia ni macam kanak2 bawah umur lagi.

    0

    0
  16. boy says:

    lorr..awat sensored kan bhgian tuh? potong stim tol arr..

    0

    0
  17. nmpk jauh,tp dekat says:

    comel sangat.. alah bese lah omputih.. tak heran diaorg pkai ape.. mmg dh ter biasa dari kecik.. tapi kalau artis malaysia pakai.. itu luar biasa.. tp itu lah berlaku skrg.. byk artis yg seksi sgt.. klo tk artis pon. ank muda di mlaysia.. tak rasa malu lansung.. mana peginya maruah diaorg..

    0

    0
  18. Sailormun says:

    Skrg2 nya Britney dah berubah.. Tp artis Malaysia. Makin Di tegur,makin mjadi2 seksi nya. :/

    0

    0
  19. selena haters. says:

    blah la selena..dulu statement bukan main..’i hate sexy’..aku still ingt ayat dia.’kalau diberi pakaian yg seksi, selena akan menolah dengan lembut..’ propa habis..sape tak suka dgn statement aku lntak la..kalau org luar sexy, puji sampai melangit

    0

    0
  20. kuhkuhkuhkuh says:

    her girlfriend would be very proud

    0

    0
  21. jknlnnlknl says:

    x suke dia… gedik..

    0

    0
  22. zuzulala says:

    amboi,bukan main sexy lagi……….kau ingat kau tu cantik sangat ke????

    0

    0
    • blah la zuzulala says:

      memang pon dia cantik KENYATAAN!!!..x payah la ko nak jeles dgan kecantikan dia..setakat muka ko aku rasa tumit kaki dia lagi cantik fullstop!!!

      0

      0
  23. zuzulala says:

    kau ni gedik lah

    0

    0
  24. I will right away seize your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please permit me know so that I could subscribe. Thanks.

    0

    0