Written by AbangNara | December 28th, 2010

julia perez

Kah-kah. Tergelak sakan kami membaca Harian Metro hari ini. Katanya Julia Perez(yang memang dikenali kerana buah dadanya yang besar) bakal memakai baju khas untuk perlawanan Malaysia menentang Indonesia d Jakarta kelak.

Kata Julia Perez, baju khasnya akan memancarkan laser daripada coli yang dipakainya untuk menghilangkan daya tumpuan pemain Malaysia. Hahaha. Ini memang lawak terbaik tahun 2010 daripada Julia Perez. Pecah usus kami gelak.

Cadangan kami, daripada si Julia Perez nie pancarkan laser daripada coli, baik tak pakai coli terus. Memang lagi confirm menganggu tumpuan player Malaysia. Bukan setakat player Malaysia je ternggangu, ntah-ntah si Gonzalez pemain Indonesia tue pun terkesima sekejap kot.

Ntah apa-apa ntah idea si Julia Perez nie. Memang sumpah kelakar dooo.. Hahah.

P.S: Kalau betul-betul nak ganggu tumpuan player Malaysia, baik buat tiger show je kat stadium. Setakat pancaran laser dari coli apa kelas.

224 responses to Hati-Hati Serangan Coli Laser Julia Perez

  1. aku says:

    x reti nk terima kekalahan…mcm baguz jek.

    0
    0
    • milix says:

      wat malu jerk..kg indon kalah..kan ke tu tandenye org msia xeran pun ngn dia nye tut…haha….bra sendiri gak yg jd busyukkk

      0
      0
      • Pakcik says:

        Pakcik takut pemain indon yang terganggu plak
        Sebab pemain-pemain malaysia manala kenal
        sangat dengan artis2 indon nih….ha ha..
        Pasni si Markus tu akan bertindak sekali lagi
        menghentikan perlawanan apabila laser dari
        bra Julia Perez terkena kat muka dia…

        ha…ha….

        0
        0
        • Topix.com click says:

          Join website nie..sokong Malaysia team.. Jom!

          0
          0
        • Masuk beramai-ramai..sokong Malaysia !!!

          0
          0
        • sayapunya sukala says:

          lagi satu..wahai rakyat msia sekalian..xkira bangsa apa pon..harini..malam ni..kita sama2 berdoa..rmai2 pohon dipermudahkan perjalanan pemain kita…dgn doa berpuluh-puluh juta,insyaallah tuhan perkenan..dr kita bertelagah bek kita doa tok diorang kan?

          malaysia..u r strong!!!dun let cacing2 busuk mengganggu~

          0
          0
        • ni baru la betul2 ori punye BODOH…sbb tu je la yg dia tau..dasar indon bengap.dah kena tsunami baru trkial2 nk minta tlg dgn malaysia..klu muka tu lawa x pe jugak..ni mcm GAMPANG sial

          0
          0
      • anil says:

        ala….biarkn je…nk letak meriam skali pn kt bra die pn xksah…..KAMI RAKYAT MALAYSIA AKAN TERUS SOKONG PASUKAN MALAYSIA…….

        0
        0
      • Pocoyo says:

        Silap2 hilang puting sbb terkena kejutan elektrik laser… hahahahahaha… BODOH PUNYA INDON…!!!!!

        0
        0
        • yanz says:

          hahaha…kelako giler ko…..ada gak yer…betul la ni…hilang terus..kecut

          0
          0
        • mmg dasar indon x guna otak utk brfikir..buat maksiat je la yg diaorg tau,wahai rakyat malaysia..mari la kita kekalkn disiplin dn brpegang pada agama..jgn la kita tersasar seperi mereka..

          0
          0
      • Blog Sensasi says:

        satu teknik yg baik untuk kemenangan indonesia tapi mgkn x mampu pukau sampai dapat 4 gol sebab org yg pancar laser dah ditangkap..nak tahu sape tengok kat Blog Sensasi…ni tajuknya “PIALA AFF SUZUKI 2010: Pemancar laser ditangkap”

        0
        0
      • SWEET says:

        Apa susah2 nak letak laser
        Menari tiang je
        Kat tiang gol
        Bodoh punya Julia

        0
        0
    • gilo says:

      takde gmbr laser tu ke??..
      leh suruh dia try buat pancaran kat BN ni..keh keh..

      0
      0
    • non says:

      ko g tgk kat fb aff cup.mcm tutt je komen dorg.ciap nk gena2kan pemaen kiter.ak ilang saba baca komen dorg..
      seb bek de betine ni.sejuk mata ak tgk buah londeh die.hoho

      0
      0
      • Lipstick Hijau says:

        biarkan jer…hnya org berotakkan otak lembu jer yg wat statement mcm tu…ala xkan la ko x tau…org indon ne bangang tahap lembu nak k.o

        0
        0
    • theversys says:

      aku senang je dgn bangsa biawak idup ni..jgn layan..level dorang tapak kaki aku je..kita dok bg muka sgt kat dorang..tiap2 hari drama indon n lagu indon…dorang dok hina kita…apa ingat kita nak sgt pekerja dorang kat sini…

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      entah dah berapa jantan yg hisap payudara dia ne….then kalau betul dia nak plan mcm tu….meh kita bwa saripah aini g indon…pasang meriam kat coli dia then bom pemain indon…beso tu payudara saripah aini….abik kau!

      0
      0
      • markarov says:

        kelakar gile komen nih. pecah perot dibuatnya. hahahahaha

        0
        0
      • adillah says:

        jgn ckp indon bodoh because xsemua indon tu bodoh mcm betine nie… pale hotak kotor nk mampos… kan bagus tgh die sebul laser meleser tetibe tut2 die panas pastu melecuh! haaaaa baru die rase… amik ubat!!

        0
        0
      • suka ati aku le... says:

        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha……

        0
        0
      • silentgirl says:

        hahaha..lawak2! msti die lobangkan kat part nipple utk bg lebih tepat pancaran tu…stupid bitch! muke da la xlawa…

        0
        0
      • aloy says:

        kahakakakakka…liptick hijau…statement ko mmg klaka betul la…aku gelak dh samapi sakit perut aku…kakkaka

        0
        0
      • Erin says:

        Sian lah Saripah Aini 2..

        0
        0
      • me,myself n i says:

        kaaaaaaaaaaaaaaakakakakakaaaaaaaa… skt perot aku bc komen ni.. btol2.. bwk kak pah, biar terlopong sume org smpai berjam2 tangguh game.. hahaha.. ade lg pompuan bangang mcm julia perez zmn skrg ni.. adoi ai, sedeh btol.. dpn public die leh ckp psl coli la ape sume.. xmalu btol.. ape xtnjuk je tetek die 2.. megah sgt ngan tetek die, ha! tnjuk trus laaaaaaa…

        0
        0
      • hyde says:

        bodo ar komen ko ni lipstik hijau… klakar giler… hahahahahha menangis kak pah… tetibe jer nama naik.. hahaha

        0
        0
    • HAHA says:

      KALO NK KASI GANGGU XYAH PKAI COLI BAK KATA NARA TU.. TP KO PASANG TERUS LASER TEPAT2 TANG SITU… AKU RASA PENYOKONG DIORG PUN X TENGOK DAH GAME.. HAHAHA

      0
      0
    • ani hisham says:

      bsr kalu sbb suntik watpe..x ori.. btw.. kalu dia buat pn dpt malu..kalu indon klh double malu..

      0
      0
    • ani hisham says:

      bsr kalu sbb suntik watpe..x ori..

      0
      0
    • yaya_yumi says:

      cam bapok jerk..

      0
      0
    • omi says:

      haiyo si j****g indon ni silap ari bulan buat nye indon tu kalah ngan malaysia, dia pulak kena rogol ngan penyokong kampung sendiri!

      0
      0
    • selipar jepun says:

      bangang ar diorang ni dah kalah dah ar…
      memang dasar low mentaliti.
      kepala hotak kau lar coli laser.. What the hell???
      murah betul la indon bangang ni!

      0
      0
    • sayapunya sukala says:

      TAK TERGAMAK NAK MARAH NEGARA INDONESIA..sbab atas nama negara saja..dan bersimpati pada rakyat INDON yang tak bersalah..tapi aku tetap tak puas hati dgn 3/4 rakyat diorang yang xbole terima kekalahan..hello,wake up guys..adat permainan ada kalah and menang..bila korang menang,bukan main ko boo pasukan kalah..bila ko kalah,ko nak menyalak pulak kan?tak proffessional lgsung hai mentaliti korang..apapun..GO Pasukan Malaysia..we all mendoakan keselamatan u all and masuk padang selawat dan bermunajat dihindari dr bala2 dr sana..amin~

      0
      0
    • Richie says:

      aduhai..nampak sgt x de akhlak..ape la…

      0
      0
    • b0m b0m p0w says:

      adab tarak..akhlak pun tarak…apa punya 0rang?ada akai ke tak de?

      0
      0
    • mmmmm says:

      woi pompuan ko ni keturunan pelacur ke ah???mcm sial jew perangai ko ak x knal pun ko la muke dh la mcm maid kt sebelah umah ak……………..hahahahahahahaha

      0
      0
    • sayapunya sukala says:

      nak tunggu tuhan turun bala la tu..bkn laser,tuhan bagi petir panah kt pompuan nih..tuhan tu ade..pemain malaysia..anda berdoa saja..main seperti biasa..drg ni kan byk yg tahyul..so lantak pi drg nk buat apa..tiada yg lebih berkuasa dr kuasa Allah..yg pnting,korng pemain msia yg islam,korang berusaha slagi mampu..mesti ada reward atas kerja keras u all..~

      0
      0
  2. Paan Jr says:

    hahahaha!!1 kalau die tak pakai coli, aku pon nak pegi!!
    hahahaha

    0
    0
  3. aku says:

    1st..hehe

    0
    0
  4. Mr Fathi says:

    biasanya je muka dia…harap body je cun…hmm apa2 je la…

    0
    0
  5. wazy says:

    hahaha adoiyai sampai amcam tu sekali

    0
    0
  6. Hanis says:

    alaa… nak tumpang glemer r tu… itu je modal yg ade kaedahnye. lol

    0
    0
    • ejam says:

      dgn harapan lps nie dpt ler kontrak tayang2 kat majalah playboy obersi tu…haha

      0
      0
      • Lipstick Hijau says:

        dgn muka mcm burung unta ne??? haish…xde maknenyer…..playboy nak yg cun…bukan mcm bibik xpired ne…..muka mcm burung unta…otak udang lak tu….

        0
        0
  7. ejam says:

    bleh join shinchan ler, budak kecik tu buat gajah2…si minah indon nie buat…epal…epal…epal…haha

    0
    0
    • Lipstick Hijau says:

      bukan epal….tp nangka busuk…….bayak ulat……payudara dia ne puting warna hitam tau…eeeerrr….i punya warna pink……comel jer….bukan mcm bibik ne punya…mcm sambal sotong jer rupanya…

      0
      0
  8. RiRi says:

    otak biol mmg gitu…dia ingat laki malaysia ni heran sgt ke dgn bra2 ni…kt malaysia ni pn berlambak de…pe la..len la klu dia nye tu sblh de n sblh xde…tu mesti jd tumpuan nye…hahahaha….pape pn hope xde bencana pape la ye…dorg wt pelik2 nati jd pape lak…

    0
    0
    • non says:

      budusnye komen ko..tapi betul gakkk.hoho

      0
      0
      • RiRi says:

        hahahaha..aku menyampah dgn statement minah indon ni…nk tayang pe yg dia de…tgok cam londeh je…adei..wat la taktik len kn…ni tak..cam otak letak kt lutut..sengal habis…huhuhu..xde SEMANGAT KESUKANAN betul! choiii…hihihi

        0
        0
        • raga says:

          ala sebenarnya nak tacle pemain malaysia yang hensem2 tu nak kalahkan ayu raudah hehehehehe..tu letak maruah bawah tapak kaki tue…hohohohoho ye la si markus tu botak tak la ensem ni nak tayang kat gol keeper malaysia la pulak…

          0
          0
    • Lipstick Hijau says:

      ala….payudra c julia perez ne dah kendur….memanjang mcm jagung yg nenek aku tanam…..bukan sedap pun….

      0
      0
  9. juli says:

    sj nk cari glamer kt malaysia ni.

    0
    0
  10. siti says:

    abang nara…siti cabar abang nara buat liputan pasal fedtri yahya..ade gosssiiiipppppp..hehhehehe

    0
    0
  11. o'gosh says:

    adoi..macam ni xnak lak kerajaan indonesia ambik tindakan..yang si ariel tu kemain kata menyebabkan masalah sosial meningkat..masalahnya, orang2 macam si julia perez nilah penyebabnya…haisyhh

    0
    0
    • mL says:

      dh murah beno..ariel minx..main bg free je

      0
      0
    • i am xoxo says:

      c julia perez bkn nk buat btl2 pn, dia ckp camni coz kunun nk lepas geram kt penyokong malaysia je.

      korg pk2 blk, nape bl lawan team indon je keluar isu leser segala? nape dgn team lain xde pn? senang cite buang sampah sembunyi tgn la, sendiri buat sendiri xngaku…pastu tuduh team lawan main kotor.

      0
      0
  12. Bukan Artis says:

    Tersembul tp xde la sehebat breast oang putih kt youtube yg pecahkn tembikai dgn breast dia tu…takat besar ni je, xde terganggunya.

    0
    0
    • non says:

      yang 2 besau bapak..dari ghairah trus jadi geli.hoho

      0
      0
    • mmmmm says:

      stupiddddddddddd!!!!!!!!!!patut la indon byk bencane!!!!!!!!!!!!!!!!!!otak letak kt tpak kaki!!!!!!!!!negare x maju still lg dgn pemikiran zaman batu!!!!!!!!!!skit ati aq la bodo!!!!nnti klu dpt bencane jgn merayu kt rkyat malaysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuuuuuuuiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh…sudh ilang kesabran aku

      0
      0
    • ana says:

      hahaha..aq suke minah yg pecahkan tembikao sgale..
      lawak2..

      0
      0
  13. CILI API says:

    AAH NI LAH KEJE DORANG…
    MEMANG EXPERT MAIN DUKUN PELET DAN SANGGUP BOGELKAN DIRI DI KHALAYAK RAMAI.
    HANYA SEMATA2 NAK JATUHKAN SAINGAN!

    0
    0
  14. gossip gurl says:

    main kotor..mng pun xgne..x berkat..silap2 mse die tgh laser gne bra die,kne panah petir trus..xpun gunung berapi meletus n lava pns tu kne kt die sorg je..hangus trus bra laser die..hahahahha

    0
    0
  15. adeng says:

    Pakai la coli laser tue,… malaysia tetap menang jugak..!

    0
    0
  16. lemonate says:

    dia nie xcantex langsung sah muke indon harap sexy lbh! dat’s kena cetus kontrovesi murahan br leh cari mkn! heheh pendek kata “mmg perempuan tak bmaruah btl”!!!memalukan kaum wanita!

    0
    0
  17. fyna says:

    hahahaha…adooii…ade ati..

    0
    0
  18. BlackBerry00 says:

    semangat Msia kuat & kental…
    dorg nk telanjang ker, Msia tetap menang…
    tak mcm dorg tue…
    dah takde modal lain nk buat Msia kalah…
    sanggup gadai maruah…!!!!

    0
    0
  19. Orang Kampung says:

    agak2 akulah kan dia ni msti ada dlm list video porn ngn si ariel tu….. kahkahkahkahkahkah……

    0
    0
  20. taumalu says:

    The most low-class joke of this year….

    0
    0
  21. lyn says:

    bodoh n pendek tol akal monal indonesia ni…klakar pun ade gak…

    0
    0
  22. lyn says:

    bodoh n pendek tol akal minahl indonesia ni…klakar pun ade gak…

    0
    0
  23. Ola Oli says:

    bengong….

    0
    0
  24. Malaya Ultras says:

    suruh dia berbogel tros….confirm, dia kena belasah dgn anu susilo …keh4x.

    0
    0
  25. mrs. Shahredza Minhat says:

    Pompuan glosssss….

    xblh blaaa….

    0
    0
  26. cici says:

    tak takut ke nnt efek di masa akan datang terkena cancer ke.. mana th kan.. hehehe

    0
    0
  27. nazario says:

    gile ke minah sewel ne… pe2 pon we are da champion… bebeh……

    0
    0
  28. basi says:

    errr….sape dye ni? tak penah dgr pon.

    0
    0
  29. Citra says:

    Ntah2 mata si markus tu yang terjojol. mengade2..saje bikin drama. Dah tau nak kalah la kan. Ape pon, team Malaysia is da best!! go Malaysia go!!

    0
    0
  30. anti indon selamanya says:

    bangsa indon di mana saja sentisa menyusahkn umat manusia.. dh mcm2 bala trun msh x sedar diri.. da kalah diam la woi.. pegi wt keja buruh n bibik diam2 jgn kaco org.. minah murah ni muka mcm ayam penyet

    0
    0
  31. cikedi says:

    lerrrrrr…pompuan niiii…..

    0
    0
  32. htam manis says:

    erkkkk…gila r…hahaha

    tak boleh tahan betul baca komen penyokong2 indonesia dekat fb..nntah aper2..relax sudah lah!!

    0
    0
  33. nazario says:

    JULIA PEREZ PAKAI BAJU X CUKUP BENANG
    MACAM PAKAIAN POMPUAN JALANG..
    USAH DITANYE SIAPE YANG MENANG…
    SUDAH TENTU PASUKAN HARIMAU BELANG..

    0
    0
  34. a.n.jell says:

    serius, aku tak nak tengok dah cerita indon. aku akan elakkan melancong dan menghabiskan duit di indonesia.. kita kena laser masa kat indonesia, tak ada pun bising-bising. tp insyaAllah aku tetap akan derma kalau mereka kena bencana alam, kesian…

    0
    0
  35. maxi rodriguez says:

    laser ke..mercun ke…botol ke…tu smua bnd2 remeh kat luar padang..
    klu mat2 indon main bola cam beruk…memg akan klh gak..

    kita kalah kat indon 5-1…takde pon nak kutuk dorg..
    cam haram lah ko indon

    0
    0
  36. MuJE says:

    this is awesome! nak tengok!

    0
    0
  37. baby says:

    mummy..nk nenen… ;p

    0
    0
  38. minah says:

    silicon valley….? ;p

    0
    0
  39. Ceh says:

    murahan sungguh…jangan kena raba kat stadium sudah..

    0
    0
  40. cilipadi says:

    ni bkn segar dr ladang tp dah jd keju basi….endon ni memang bangsa menyusahkan org n xsedar diuntung…mcm bagus tp hampezzz…

    0
    0
  41. StyLo says:

    buat jer.. kami yg tgk kt tv ni tak kisah diganggu..

    0
    0
  42. sukaati aku...... says:

    apa lah minah nie breast sj besar otak kecil……
    dr bwa laser baik ko bawa spotlight pancar trus ke padang tu…..
    mcm budak2 lah perangai org indonesia nie…..

    0
    0
  43. hyde says:

    si perez ni yang patut hati2… takut breast dier kene bola abis kempes, pecah silikon… baik dier gi stadium pakai coli besi..

    0
    0
  44. Nyampah says:

    Bodoh pny indon ..aku dh bace page AFF Suzuki Cup 2010..klu ikutkn darah aku yg menyirap nie, mau je aku maki mcm2..sedap2 je mengate rakyat malaysia..diorang xsedar ke berapa punye ramai yg dtg negara kita nie..carik rezeki kite nie..mcm bangsat..tue pun nk berlagak..tp aku xmo komen kt sane, klu aku pon maki2 kt sana, aku ngn diorang same..bior diorang menang sorang, kite menang gol..Hidup Malaysia..marilah kite sume rakyat malaysia mendoakan kemenangan menjadi milik kita..amin..

    0
    0
  45. scorpioncat says:

    hek eleee… dah xde modal la tu… apa la..blah la… dah kalah tu, wat cara kalah je la… ko bogel pun, malaysia tak heran, stakat tembikai benyek tu, simpan je laaaa…. xde semangat kesukanan langsung.. semangat ‘porn’ yg ko ader.. breast besar tp otak bodoh.. blah la indon…

    0
    0
  46. Reena says:

    Ni mesti banyak layan ceta kartun transformers..tak pun ceta mengarut…dah kalah, byk lah alasan. Coach indon pun mengaku yg dorang kalah bukan sbb laser. Yg kena laser keeper, bukan the whole team. Men bola bukan harap sorang jer terer, team work. Apa yg penting… kerjasama!!

    0
    0
  47. hyde says:

    biase la owg da kalah…. eh… hampir kalah…

    0
    0
  48. Nyampah says:

    Bodoh pny indon ..aku dh bace page AFF Suzuki Cup 2010..klu ikutkn darah aku yg menyirap nie, mau je aku maki mcm2..sedap2 je mengate rakyat malaysia..diorang xsedar ke berapa punye ramai yg dtg negara kita nie..carik rezeki kite nie..mcm bangsat..tue pun nk berlagak..tp aku xmo komen kt sane, klu aku pon maki2 kt sana, aku ngn diorang same..bior diorang menang SORAK, kite menang gol..Hidup Malaysia..marilah kite sume rakyat malaysia mendoakan kemenangan menjadi milik kita..amin..

    0
    0
  49. anie88 says:

    GO MALAYSIA…..GO MALAYSIA…!!!!

    alaaaa..setakat buah dade pompuan tu..ape adehal?????hakhakhakhakhak….klu die nk wt laser time game tu nnt aku doakn…semoge laser tu….meletop..!!!!hahahahaha..!!!bia die rse..buah dade die ilang…!!!!;p

    MALAYSIA XGENTAR R SETAKAT LASER KO TU…!!!!SETAKAT MUKE MCM POMPUAN NIH….STOK CACI MAKI JE ..!!!!SME TARAF NGN TUKANG SAPU SAMPAH…!!!

    SEDAR R WARGE2 INDON..DA R RAKYAT KO BANYAK CRIK DUIT KT CNI…MALAYSIA YG BG KORG DUIT..!!!MONGOK INDON NIH…!!!!

    MALAYSIA BOLEHHHH…!!!!!!

    0
    0
    • wak kordi says:

      dier ni bukan taraf tukang sapu sampah, tukang sapu sampah pun lbh mulia dr dier.dier ni taraf najis mukhalazah.. jgn disentuh, tengok pn jangn.

      0
      0
      • gosipgurl_fea says:

        setuju sangat2 dengan Nyampah!! betul tu.. bia diorang melolong macam hantu gila . kita jangan ikut dorang tu . tolongla … aku harap negara2 luar tak samakan malaysia dengan indonesia tu .. tak ada kelas…

        0
        0
  50. Gerrard says:

    hahaha lawak2, indon sok jgn menangis ea =P

    0
    0
  51. akulahpompuanittew says:

    mcm haram la pompuan nih!!!!google pic dia kat internet td, betul2 koleksi pix dier seme mcm porn star!!!bangang!!!

    0
    0
    • wak kordi says:

      dier memng porn star.. doakan dier insaf sebelum dier mati…

      0
      0
      • Qalis says:

        semoga laser tu meletop di buah dadanya yg dibanggakan sngt tu..xpayah la nak amek gmbar ala-ala porn lagi kn3?? aminnnnnnnnnn………………….

        0
        0
  52. mimi says:

    slalunya niat yg x baik x berkat…… sekadar contoh *t’ingat ms w.cup dulu niat uncle maradonna kalu mng mahu lari x berpakaian keliling padang.. tgk tumpas juga akhirnya.. hehehe

    kepada barisan pemain Malaysia, doa kami mengiring anda.. selamat berjuang, Malaysia Boleh!

    0
    0
  53. MAZNAN AHMAD says:

    sex sex sex..tu jelah kerja kau indon..indon2…hukhuk.

    0
    0
    • hyde says:

      sex+dangdut+rusuhan+caci maki+bakar bendera+kolot+bomoh+filem lucah+bom+pornstars+murtad= INDONESIA RAYA…

      0
      0
  54. ROKOK_surya says:

    lor cian indon bodoh ni…..apa kelas pemain malaysia nak tgk leser dr tuuut kau………bukan nya besar sgr pun muka pun tak lawa…byk lg org MALAYSIA yg la lawa dr kau,,,.bodohnya indon ni

    0
    0
  55. memang agak king saiz gak dia punya ttuuutt….

    adaka nak buat lagu tu, kalau buat lagu tu pon belom tentu menang lagi ha..

    belogapasajajadi.blogspot.com

    new entry : see food movie animasi 3D malaysia. dan Iphone 4 DSLR

    0
    0
  56. dida says:

    ala…pempuan cheap sale & bodoh mcm dia ni mmg akn kuar statement bodoh camtu….pemain indonesia x bising,dia plak yg semak…ape kejadah la…

    0
    0
  57. CL says:

    uewww…gross!
    mcm2 la dorg neh..=_=’

    0
    0
  58. parah sandha says:

    silap2 kena rogol ramai2 penyokong indon.. org2 indon ni bukan betul pun..

    0
    0
    • CILI API says:

      FOOH! KALAU LAH BETOL2 DIA KENA ROGOL,
      AKU ORANG YG PERTAMA AMEK VIDEO DENGAN HP AKU… SELEPAS TU BARU AKU TOLONG.

      TOLONG TALIPON POLIS AJE… :D

      0
      0
  59. mama chabel says:

    giler minah ni!!!psl bola je kot da nak dedah2 dia punye boobbsss!! besa sgt keeeee??? biasa jeeeeeeeeeee!!!! agagagagagagaa =P

    0
    0
  60. satriaNAGA says:

    hahahaa….kalo pakai coli je, aku risau dia yg kene leser dek penyokong2 sendiri nanti..

    0
    0
  61. Roooney says:

    LOL website BN ni dah jadi website maksiat.

    Bang Nara ni agaknya gila seks lah!

    0
    0
    • klon julia perez versi suci says:

      agak2 r bro, xde kne mengene pn ngn bang nara tue, die just nk smpaikan brite….syg bang nara….
      kehadapan julia perez:
      buat2 lh tobat, nak menang pon jgn gune cre ktor..klu ko bukn ISLAM leh r wat gitu, tp klu ISLAM, hentikanlah, wat malu agama, bangsa dan negara…wasalam…

      0
      0
  62. cd says:

    hahahaha…hantu kooopekkkkk!!!!!!

    0
    0
  63. jepa says:

    ada gak org lagu ni????

    0
    0
  64. missyqaldina says:

    GOAL KEEPER MALAYSIA…SILA PKAI SPENDER LASER PULAK..UNTUK MENYAKITKAN MATA PEMAIN INDONESIA KETIKA MAHU LAKUKAN SERANGAN GOAL….HAHAHAAA…-kalau la org msia bodo mcm tu-

    0
    0
  65. mart says:

    Xtaw la nk ckp thp mentaliti segelintir rakyat ind0..Nk kate xsk0la ramai jew y bijak pandai..K0men2 kat pesbuk penuh ngan caci maki..Siap ngan gamb02 menghine Mesia..fan page safee sali pn kne serang ngan gamb0 ntah pape..Pic b0g** ct y de0rg edit 2 p0n ade..Kurang ajar bet0l de0rg neh..Julia perez ni p0n 1,0tak ltk kat mn ntah..Nmpak sgt pikiran kls bwhn..Dunia sdg memerhatikan kam0 la Ind0nesia…What a shame!!

    0
    0
  66. hafeez says:

    what a joke. indon ni memalukan nama asia jer, malang nye malaysia tergolong dlm kategori serumpun dgnnye. nama je negara islam, tapi bende macam ni pon ade. julia perez ni aku xtau nak cakap cane. macam orang takde otak.

    0
    0
  67. villa says:

    alah nk derma kt mesia pown byk g org2 yg memerlukan..huhu

    0
    0
  68. ain says:

    nak pakai baju dalam laser konon..nak tayang sangat buah die tu kang tak pepasal kena rogol kat situ baru tau…

    0
    0
  69. netnek says:

    pakai coli laser nak hilang tumpuan our player atau nak bagi penonton indon jadi stim supaya stadium dorang selamat dari vandalism..hehe2 .. idea paling bangang..

    0
    0
  70. netnek says:

    sepatutnya TV malaysia boikot tayang citer indo… citer tak masuk akal pun nak tayang .. macam mana pelakon2 kita nak cari makan ..

    0
    0
  71. lolyat gang says:

    hebat ketet dia tu

    0
    0
  72. ieda says:

    kaw2 komen korang…bagus2..i suke…malaysia sure menang punye

    0
    0
  73. siti hajar adam says:

    eiii meluatnya….ckp mcm tk ada otak…bangang

    0
    0
  74. hajimaru says:

    bodoh…sebab kenyataan x pakai otak ni la indon selalu kena musibah….pasal bola pn nk gadai maruah..kuih bengkang tul la mak lampir ni..

    0
    0
  75. ieda says:

    indon mmg x sedar diuntung..kita byk tolong dia..x ucap timakasih pong

    0
    0
  76. wanida says:

    dia amik kesempatan doo…dahla tak femes langsung di malaysia…nenek jiran sebelah umah kawan aku kat kampung lagi cun…

    0
    0
  77. wutever says:

    kalau nk boikot media indogs like la page ‘Kami benci media+muzik+filem Indonesia’ nyer group kt FB k..bg tmbah ramai…tu je nk gtau.peace

    0
    0
  78. si cantek says:

    mereka yang kalah kena blaja menerima kekalahan dan redha.. kalu keje nye nak menang jer baik sendiri main sendiri gol kan.. ape daaa..

    0
    0
  79. anyss says:

    hahaha..bile bce artikel nih kelakar la plak..kahkahkah..
    org bodoh jer wt statement merapu cmni…goblok..!

    0
    0
  80. strawberry says:

    aku pun x pham ngan indo nie..tah pape jer dieorg..kdg2 mnyampah gak aku..mcm suitttt jer..uhuhuu..dh laa dtg negeri m’sia..klu berlaku ape2..m’sia gak yg tolong..tapi x pnah sedar..

    kerajaan patut antr sume pendatang nie blik negeri dieowg..x yah dtg m’sia..wat semak negara m’sia jer..klu bleh x yah jalinkan hubungan negara indo..

    tv & radio m’sia pun..harap2 sedar laa ngan acident yg dh brlaku nie..x yah nk putar lagu indo & tayang cter indo yg beratus2 episod..tahh pape punyer cter..mgarut jer sume tu..

    klu dh dasar indo tu mmg indo siutttttttttttt !!!!!!!!!!!

    0
    0
  81. syasya says:

    dia sengaja nak jatuhkan maruah dia sendiri…… org lain tak de ape2.. tak pasal2 lak nak tunjukkan buah dada dia tu… dia ingat org malaysia terliur sgt nak tgk agaknye….entah2 org2 indon yg suke tgk buah dada dia…

    0
    0
  82. Didi says:

    Ewwwwww….taktik kotor…memang dasar perempuan…….toot…!

    0
    0
  83. Hany says:

    comei lagi bibik aku. dear julia perez, u may dye ur hair blond, stuff ur melons with fists full of silicons or change ur name but what’s the use when u still have THAT FACE. EEUUWWWW!

    0
    0
  84. salju says:

    baik telanjang bulat jer… lagi bgus… usah kan player saya pun nak nengok nya…. hahaha… dasar perempuan murahan kamu jupe… wohoooo

    0
    0
  85. pria kacak says:

    comelnya julia perez tapi fikiran x comel sayang sgt..lahir di indon..inilah perangainya dan pemikirannya…x da maruah…..pakailah spender berlaser sekali….kalau berani..

    0
    0
  86. nurse tao smua says:

    ni memang sah definitely sumbat silicone ni. B careful ibu Julia main2 dgn laser nanti kempis cair depan org ramai bikin malu dong. nanti d panggil julia penyet pula.

    0
    0
  87. sweet_lady says:

    Salah satu contoh orang yang bercakap pakai kepala lutut..

    0
    0
  88. it's me says:

    whatever la bitch… yang penting kami semua harimau tempatan.. bukan garuda import!

    0
    0
  89. Bom aTOM says:

    The Star,Tuesday December 28, 2010
    Only surgery-strength lasers a danger, says doc

    KUALA LUMPUR: Laser light beams are only dangerous when shone directly into the eyes and if they are as strong as those used for surgery, said optometrist Dr Zahimi Chik.

    “The light will only affect the eye’s retina if it strikes the macula, the visual point of the eye.

    “However, the light from laser pointers used by many people are not dangerous, except if used within a short range,” he told Bernama.

    He added that normal laser beams available in the market were not dangerous unless used at extremely close range.

    He was commenting on allegations by Indonesian players during the Asean Football Federation (AFF) Suzuki Cup final first leg match yesterday that they were distracted by laser lights shown by some Malaysian supporters during the match.

    “If you want strong laser beams, you will have to spend millions of ringgit to buy the equipment,” he added.

    According to Dr Zahimi, the laser beams would only affect the eyesight of the players if they were pointed directly at their eyes for a few minutes and this was not likely because the players were constantly moving during the match.

    0
    0
  90. lily says:

    nape rendah benau moral..budget lawa sgt ker.. kami org2 Malaysia tak main la porno porno murahan ni..low class..

    0
    0
  91. keluh kesah says:

    HAHAHAHHAHA….ADEH SKT PIOT AKU GELAK BESAR….P LANTAQ HANG LA NAK LETAK LASER KER…BOM KER…ROKET KER…ADER AKU KESAH….NAMPAK SGT KORG XBERTAMADUN..APE PUN 4 TEAM MALAYSIA DO THE BEST K…USAHA TANGGA KEJAYAAN…KAMI RAKYAT MALAYSIA SENTIASA MENDOAKAN YG TERBAIK & MENYOKONG KORANG K…GUDLUCK

    0
    0
  92. curvy_luff says:

    mcm haprak muka si minah indon nieh…

    0
    0
  93. whatever says:

    nasi lemak kacang lemau.. pemain Malaysia x heran pnn!!!

    0
    0
  94. aizara says:

    haha baik ko bogel trus je bhai, bru btul2 tganggu tumpuan…haha ckp tak prnh nk pakai otak, dasar org tak bertamadun…

    0
    0
  95. zura86 says:

    behlolllll tul pompuan ni,busuk nya org,nk laser pakai bra tu,mcm power2 jer,ntah2 trus hangus benda tu…BODOH btul…apa2 pon bersyukur jd rakyat malaysia,yakin team malaysia bole menang,insyaallah..!!!

    0
    0
  96. pop_rid says:

    mcm ni ker kiter harus berdiam dr..??…mn letaknyer maruah negara..bila dipijk2..dihina..

    0
    0
  97. afeendi says:

    WEIII meh lawan leser mulut sapa menang letak rosnah mat aris atau azwan ali lawan nengok ..

    0
    0
  98. aduhai…indon2..nk guna coli plak..wkakaka..ampeh

    0
    0
  99. Amier says:

    Realitinya barang Julia Perez memang baik tertelan jugak airliur bila melihat gambar ini.Lelaki kalau nak calon isteri pun tentu kata nak yg beriman,bijak,pandai menjaga rumah tangga advantage yang lain bohong kalau tak termasuk barang mau best.
    Cuma cara dia nak expose diri dia tu tak betul! trend dunia hiburan skrg dah jadi macam tu,kutuk punya kutuk akhirnya yg terdedah lebih2 cukup terkenal laris mcm goreng pisang.
    sorry kalau tak suka komen saya

    0
    0
  100. Amuk says:

    Ni statement bangang dari artis bangang..sudah2 la tu indon oii..ko nk sakit ati kt malaysia pehal?nt perut korang lapar x cukup mkn,bergadai nyawa korang naik bot haram dtg malaysia nk carik mkn..keje kutip taik org malaysia pn korang buat…haishh~

    0
    0
  101. trex says:

    nak jual payu dara ke??kami tak nak beli la..malaysia boleh!!!!teruskan permainan…hahaha

    0
    0
  102. miss.azym says:

    ek eleh.,nmpak sgt negara xbertamadun.,xde maruah langs0ng.,!bley plak minah nih wat idea cenggitu.,
    dye0rg ni mmg st0k manusia xpakai akal.,
    shit her .,!!.bitchy.,!

    0
    0
  103. haz says:

    yeah, dumb blonde with fake boobies .. sighh sadis la ko ni

    0
    0
  104. mau copy entry nie = )

    0
    0
  105. ica says:

    nampak sgt kau nie artis murahan…eeeeee aku btul benci tgk kau nie….

    0
    0
  106. ica says:

    nampak sgt kau nie artis murahan…eeeeee

    0
    0
  107. shizuka says:

    haahahahahaha..lawak la org Indon ni…masuk raja lawak la lau brani..lawak tu……aduiiiiiii…

    buat malu negara jak….agak2 la beb…julia3x…betapa bodohnya dirimu…..menjadi bahan ketawa…..bahan hinaan..kesian3x…..aduuuiiiiiiiii

    0
    0
  108. amie says:

    Hot lagi nenek aku derr !

    0
    0
  109. pop_rid says:

    simpan jerla laser ko kini..da xbermakne..tok group ko..!!
    niat yg xbaik..mdpt sesuatu yg xbaik jg ok..!!!
    i luv malaysia!!!

    ko tukarla kerakyatan ko tuu..balik laa bangladesh..wooii!!.
    wat malu indon je ade org cm ni..hahahah

    0
    0
  110. cacing says:

    ni betina jalang mana lak nih..umm indon low class. Dtg sini hnya leh wat kuli..prangai xbetamadun!yg rasa diri cun skit boleh lah kangkang bg jantan..xdak maruah..eeiii bengong!

    0
    0
  111. ariyon says:

    kat malaysia perlawanan stop sbb ada laser.kat indonesia perlawanan stop sbb semua player indonesia dok beronani kat tengah padang sbb tgok tek pompuan ni..pastu dia kna masuk jel skali ngan ariel…ha..try laser plak kat mamat tu tgok jd mcmmn..hhahaaa

    0
    0
  112. khairul says:

    sy tkut orng indon yg tergamam tngk pmpuan nie . .. . orng indonkn smua ye gatal . . . pmpuan ni baek elok jdi pelacur je. . . .. .dh la muka pun mcm ke bruk mana la pemain malaysia nk tertarik . . .. klu muka mcm katy perry kut larh. . . HAHAHAHAHAHAHA

    0
    0
  113. khairul says:

    PMPUAN JALANG X DK SPA NK TNGK ANG

    0
    0
  114. miss sa says:

    ni lazer api neraka la….

    0
    0
  115. sheila says:

    biarlah die nk pkai br laser ker,bra torch light ker,yg penting MALAYSIA sudah MENANG!!!!keupayaan pemain bola sepak kita bkn terletak pada bra LASER tue!!^^

    0
    0
  116. malaysian!! says:

    skang malaysia dah menang…..mesti ko tanam ko punye c***i laser ko tuh dalam2 kan..huhuhu..kalah menang adat permainan lah…yg penting sekali…MALAYSIA MENANG!!!!!!!!!

    0
    0
  117. grace says:

    cantik lg aq punya hahaha ^^

    0
    0
  118. grace says:

    lau d pijak kta pijak blik la hehehe

    0
    0
  119. hayun says:

    mcm puaka jalanan! tobat la weii

    0
    0
  120. malaysia dah menang..laser tu bakar indon sendiri..BODOH.

    0
    0
  121. dear mie says:

    artis ni takde ilmu la ni a.k.a bodoh.. isk..isk..isk…

    0
    0
  122. beb says:

    dasar kurang ilmu dan adab

    0
    0
  123. ariyon says:

    dia letak maruah rakyat indonesia kat coli dia je…kalu aku,aku campak je minah ni tengah laut.dasar perempuan hina..aku x knal artis indon tapi bila baca artikel dewi persik (artis diorang),aku sokong.mmg pompuan ni menjatuhkan maruah negara dan bangsa dia sendiri..
    ok..malaysia dh menang.simpan la coli kau tu ya untuk kemenangan indonesia dimasa hadapan

    0
    0
  124. ana says:

    mcm pelacur je

    0
    0
  125. […] Kata Julia Perez, baju khasnya akan memancarkan laser daripada coli yang dipakainya untuk menghilangkan daya tumpuan pemain Malaysia.daripada si Julia Perez nie pancarkan laser daripada coli, baik tak pakai coli terus. Memang lagi confirm menganggu tumpuan player Malaysia.[sumber :  beautiful nara] […]

    0
    0
  126. krazix says:

    hahah. kalau orang cakap kita mentaliti kelas ketiga, indon mentaliti kelas keberapa pulak?

    0
    0
  127. eugeen kim says:

    so funny..
    like they care?

    0
    0
  128. berukindon says:

    tayang dada tapi kalah jugak INDON….DASAR takda maruah patut d sumbat dlm penjara mcm c ARIEL PTPAN…YG TERLASER pemain indon sndiri sbb diorng kenal betina tu…kah3 …bodoh…

    0
    0
  129. ikan kekek says:

    adoi perez mke nyah laa,,maknyah kt lorong haji taip tu ponn lg lawa laa….

    0
    0
  130. garmin gps says:

    in this day and age of world-wide-web two.0 blogging, this submit confident sets it besides the remainder. Will keep up to date by bookmarking this post.

    0
    0