Written by AbangNara | July 1st, 2013

Akhirnya yang dinanti-nanti sudah tiba. Harga tiket untuk sesi bertemu peminat oleh Running Man sudah pun diketahui. Bermula daripada RM169 sehingga RM689, tiket-tiket ini dijangka akan habis dijual seperti pisang goreng panas.

running man in malaysia

Perlu diingatkan hanya 4 orang ahli Running Man iaitu Haha, Seok Jin, Gary dan Jong Kook yang akan hadir pada 7 September ini. Pembeli tiket turut sama akan mendapat hadiah ekslusif seperti di bawah:-

Pakej Premium 
Hi5 & Sesi Autograf
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
 
Pakej VIP RM469.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Cabutan Bertuah – 20 Peminat berpluang menghadiri Sidang Media
 
Pakej RM369.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
 
Pakej RM269.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
 
Pakej RM169
Poster RM edisi terhad

Chantilly2013

P.S: Pelangibonda Busana Muslimah kini mengeluarkan koleksi telekung exclusive terbaru yang berkualiti tinggi. Diperbuat daripada kain France Chantilly Silk yang import khas untuk anda semua sempena menyambut kedatangan Ramadhan/Syawal tahun ini. Turut sesuai yang plan nak kahwin boleh buat hantaran! *ehem* . Layari Facebook Gudang.My untuk info lanjut.

running man in malaysiaSesi bertemu peminat ini akan diadakan di Kenanga Wholesale City bermula jam 7 malam. Untuk maklumat lanjut dan cara pembelian tiket, sila layari www.bigpocketgroup.com atau Facebook BigPocketGroup.

64 responses to Harga Tiket Running Man Di Malaysia Bermula Daripada RM169

  1. Miss Sha says:

    mahalnya..yang best2 takde..jaesuk..jihyo..kwangsoo..

    0

    0
    • miss mong says:

      btl la..lg best klu jaesuk jihyo ngn kwangsoo join skali..

      0

      0
      • suka kim jong kook says:

        mahalnya tiket, tak jadi nak pergi..tgk running man dalam tv je lah ATAU tunggu kat KLIA..harap2 kat KLIA tak ramai orang mcm hari tu

        0

        0
        • Nenek Kim Jong Kook says:

          kenapa tiket mahal sangat ? tak pe bergelak ketawa depan laptop je lah, walaupun aku minat gila2 dgn RM tapi rasa membazir plak kalau beli tiket, duit tu boleh spend utk beli benda lain

          0

          0
        • miss ynwa says:

          peminat korea mesti kondem aku…
          dari korang berabis ratusan ringgit nak tengok running man
          ade baik duit tu korang hulur ke tabung mesjid, malaikat catat juga
          dapat bantu kau org kat sane walaupon sekecil angka
          byr ratus tgk running man? malaikat catat kewwww? hehsss

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          to miss ynwa …aku harap kau pun lakukan benda yg sama, sedekah, buat amal jariah, selawat, zikir..itu lebih baik dari masuk blog gosip, aku bukan apa..kalau bab artis Malaysia sedap jer kutuk..TAPI bila masuk bab running man tetiba bertukar jadi ustazah, bagus lah kalau jadi ustazah..kurang sikit dosa mengumpat

          0

          0
        • Anonymous says:

          miss ynwa, aku bkn peminat korea tp peminat RM. Jgn risau kteorg takkan kondem nyer sbb mmg tahu harganye mahal sangat2. Lagi pun tak berbaloi byr mahal2 hanya sbb diaorg world star, cuma nak bg tau tak berbaloi gak beli tiket konsert tak kisah lah artis tempatan, artis ompotih or mane2 artis. lebih baik, pergi tengok tadarus al-quran, F.O.C je :) Tak gitu miss ynwa? tak pun, salurkan duit pd umat Islam kt Syria, Palestin etc

          0

          0
      • Karim Bin Zema says:

        mahalnya.buat beli benda makan pun kenyang

        0

        0
        • Olga says:

          bfg yg mampu lantak korang lah duit korang.. tp bg yg x mampu tp gedik nak pegi jugak mcm student guna duit PTPTN, Biasiswa bagai sekadar nak jumpa manusia2 ni x payah lah.. It’s TOTALLY membazir! aku yg mampu ni pun x de makna nye nak pegi! SBB AKU X MINAT!

          0

          0
        • Didi says:

          Amboi olga. Angkuhnya kau kata kau mampu. Allah tak suka tau kita bongkak :))

          0

          0
        • Anonymous says:

          to olga, apsal mcm ada nada kesombongon je kat ayat ko.. btw, bukan ko sorang je yg mampu, ramai gak yg mampu cuma tak nak bg tau org len je plus ianya sgt membazir. lebih baik aku bg duit pd yang memerlukan. betul tak olga?

          p/s: ada orang kisah ko minat ke tak? bhahahaha

          0

          0
      • Kak Senah says:

        Kak Senah dh beli tiket . Tak sabar nye !! Beli yg premium pnya !! Kalo kak Senah jumpa diorng nk cubit2 pipi diorng !! Nak pakai baju apa ek ??????????????????????????????????????????? ala Daisy duke pon ok kot ??????????????? OPPA <3

        0

        0
    • Olga says:

      MAHALNYE LAW DARAB DENGAN 10 DAH BLEH PEGI UMRAH DAH

      0

      0
    • Sparta Saranghae says:

      kim jong kook datang pun peminat histeria gila2…kali ni mcm mana lah pulak KLIA tu gamaknya

      0

      0
  2. wawa says:

    wuuwuuuwuuu… mahal nye… babai gary oppa.. opah aku marah bazir duit semata nak tgk kome secara life, walaupun hari2 bazir masa ulang tayang berjam2 gelak tgk korg semua…

    0

    0
  3. minah k-pop says:

    rugi la pulak beli yang paling murah tapi duduk jauh dri stage

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Padan muka korang tiket mahal gila. Tiket konsert AniSongs time Anime Festival Asia tahun lepas pun tak sampai RM200.00 untuk VIP. hahahahahhh~
    Dah tu start pukul 7ptg plak tu. hahahahhhh~

    I’m really looking forward for AFA’13!!!

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      tiket konsert AniSongs tu memang lah murah, AniSongs tu tak femes langsung..kau jer perasan sorang2 AniSongs tu femes… AniSongs ??? binatang apakah itu, malas aku nak google hahahha

      0

      0
  5. LESONG says:

    artis kpop dtg harga tiket mencanak canak tinggi harganye..
    amik kesempatan plak nk jual mahal2. incubus dtg msia pon tiket rm200 lbh. xde plak cekik darah mcm artis kpop nih. nyampah sial!

    0

    0
    • ini bukan artis kpop.

      ini program macam raja lawok.

      terserlah kebodohanmu. buat la research sikit.

      0

      0
      • LESONG says:

        statement ditujukan utk artis kpop..bkn utk artis running man ni. ko ingat aku x penah tgk ke cite running man ni ke?? kim jong kook tu pun penyanyi gak. ingat aku ni bodoh mcm ko ke? lain kali nk ckp aku bodoh, tanye diri ko sendiri apsal ko bodoh sgt tuka2 nick name ko kt sini sedangkan icon yg same. terserlah kebodohanmu! nk menipu x menjadi. hahaha. bebal setempat ko ni!

        0

        0
        • Mirai Suenaga says:

          Fans K-Poop memang sentap memanjang. Macam diorang je puak yang genius dlm dunia yang fana ini…

          0

          0
  6. MakJemah says:

    Running Man ni apa kejadahnya ah?? dari tu hari aku terbaca kat nara ni..tapi tak tahu dan tak google pulak..tup2 keluau muka apek jinjang 4 org tu..ala2 gay aje aku pandang..hahaha..penyanyi korea ke? kalu betul..yucks!! aku geli penyanyi korea..hahaha

    0

    0
  7. lolipop says:

    Muka sorang2 macam cencalok basi aje..harga ticket sampai mcm tu??? hahahahahaha..apa ke bodohnya org Msia ni!! byk2 penyanyi, KPop jugakkk yg korang suka..jantan2 lembik rambut beetle..hahahahahaha…cuba korang bawak balik jantan2 rambut mcm tu ke rumah nak buat calon laki..rasa2nya bapak korang benarkan tak? hahahahahahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah tgk belum running man?? aku tak rasa jantan dlm running man ni lembik, Kim Jong Kook klau tumbuk muka kau dgn jari dia jer…mungkin kau pengsan terus kot, klau kau try permainan dorang…aku rasa kau tu baru start dah tercungap2, better tgk dulu sebelum komen der

      0

      0
    • mana ustad Daniel Hakim yang akan mengajak kamu mengimarahkan masjid daripada layan benda lagho macam Running Man camni? kami perlukannya supaya anak2 muda kita tdak membazirkan wang dan masa pada benda lagho… (belek gambo Siti Saleha)

      0

      0
    • Kak Senah Si Directioner says:

      Aku tak minat kpop jugak tp kadang2 tgk gak running man ni sbb kelako. hehehe. tapi bagi aku dari beli mahal2 nak jumpe artis running man, lebih baik aku kumpul duit beli tiket utk 1 Direction World Stadium Tour 2014 nanti. hehehe. Nyanyi and lagu pun sedap. Dorang pun hensem2. :)

      0

      0
  8. cik ceri says:

    kemain mak jemah ko ye dk kutuk org….mak jemah xpaham mak jemah dk rumah je layan cucu lg byk faedah

    anywy tiket mmg mahal sgt..aku minat melampau pn xsgup nk hbis kan duit free mcm 2… xfaham la aku knape nk jual tiket smpai mcm 2 skali…xpaham xpaham.. baik aku lyan je korang dkt kshownow..free…hehe..

    KJK,Gary, Haha n Ji Suk Jin Hyung,aku tgk korang dari jauh yea..welcome to Malaysia

    0

    0
  9. Hahahahaha.. says:

    Kot ye pun bagi la murah , ni mahal betul..
    500 boleh beli macam-macam..

    0

    0
  10. mieowww says:

    Haku ni minat giler ngn gary tapi apa kan daya..klu tiket sampai 500 baik aku byr ansuran kete aku je..uhuksss

    0

    0
  11. K-pop fuck says:

    Adoi.. .muka anjing2 ni lgi.. .fuck lh K-pop..

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      kau ni bodoh lah… ni running man variety show bukan kpop, dah muka kau cantik sgt ker? aku rasa hati kau kena buat plastic surgery lah weh, otak kau skali cuci biar cerdik..VARIETY SHOW DGN KPOP PUN TAK TAU BEZA wkakakakkaka, kesian mak bapak kau dpt ank bodoh !

      0

      0
  12. bodoh bagi yg mengatakan ini Kpop. ini gameshow ala raja lawok la bodow

    0

    0
    • ngek ngoi says:

      amboii.sedap mulut je cakap kannn..raja lawak dengan running man mmg beza lah pandai.!!

      0

      0
  13. ace says:

    tak payah nk pergi… buang duit je.. baik tgk kat u-tube lagi bagus maa…. dah la buat kol 7pm lak tue… maghrib ntah ke mana….

    #gadis2 melayu+islam tolong la jaga adab jgn terkinja2 sangat bole?

    0

    0
  14. sha says:

    Fans negara lain dapat jumpa free2 je..tiba2 fans malaysia tiket kemain mahal..kejadahnye sume ni!

    0

    0
  15. iloveRunningMan says:

    Dulu aku pelik nape roommate aku terkekek2 gelak sorg2 dpn lappy….katanya tgk running man….dlm hati aku kata apa yg best sgt ngan gameshow tu…one day aku try la tgk RM dr 1st episod, lpas tu aku dh mcm x sbr nk tgk next episode….haha…..so,skrg aku dh fhm….;-) jaesuk,kookie,jihyo,gary,kwangsoo fighting!!!!!!

    0

    0
  16. si kucing meowmeow says:

    mahalnye . aku tengok depan laptop jela jawabnye

    0

    0
  17. kikikikih says:

    kalau tak suke,tak pyh laaa nak kutuk.cube cermin diri sendiri tu dlu..bagos sgt ke?biarlah sape2 nk suke ape pon..running man tak akan melalaikan klo org yg tgok tu tau batasnye..ape pon,tiket mmg super mahal..hahaha..hak menonton hak masing2..mcm bagos jek..sndiri pon tak tentu hala..de aty nk ckp org itu ini.

    0

    0
  18. kpop says:

    baik guna duit ni wat benda lain..membazir..sapa yg beli ni mmg x pk panjang…

    0

    0
  19. YESS Finally says:

    tak sabar nya nak pergi.. beli tiket yang setakat ku mampu jea.. untuk gerangan2 diatas perlu ke kami (peminat) nak bagitau amal jariah yang kitaorang lakukan.. owhh pleaselah tak yah nak bangkitkan isu, mahalnya tiket boleh buat amal jariah, sedekah apalah, kami umat islam tahu hendak bersedekah bila ada rezeki lebih, kami tak nak canang satu dunia yang kami nie buat amal jariah, tak macam orang tue.. pung pang lagak mcm jadi ustazah tapi komen kat blog gosip.. owhh pleaselah..
    n lagi satu tak semestinya ianya start kul 7 – kat situ tertulis 7PM onwards mesti penganjur fikirkan umat islam, n untuk pengetahuan sumer, alhamdulillah sepanjang aku meminati dan pergi event-event sumer nie, solat Maghrib diutamakan terlebih dahulu, ramai jea fans pergi tunaikan yang wajib dulu sebelum masuk dewan event.

    0

    0
    • Kak Senah Si Directioner says:

      setuju! tak perlu pertikaikan amal jariah org lain klu amal jariah sdri pun ntah byk atau tidak. janji beringat yg agama Islam number satu. Islam tak pernah pulak larang utk berhibur. kita ni manusia biasa, mesti lah ada nafsu utk meminati seseorang lagi2 artis kan? tak kisah luar negara atau dalam. dan peluang yg dtg hanya sekali, klu mampu, beli lah tiket nak tgok artis kesayangan. tak baik lah manusia skrg asik2 pertikaikan amal jariah orang lain. saling beringat takpe, tapi bila perkataan digunakan hanya utk menyindir, aku rasa itu tak perlu. aku sendiri minat 1 Direction, gila betul dgn dorang, obses gila tapi aku tau mana baik mana buruk. minat tak semestinya kite mengagongkan manusia. :)

      p/s: tak sabar nak tunggu 1D World Stadium Tour 2014 masuk Malaysia. ;)

      0

      0
  20. Mary says:

    Nak tanya ni, KJK suka nickname yang mana? Sparta? Tiger? Atau Commander? Dah lupa…

    0

    0
  21. anon says:

    Mahalnya tiket..walaupun aku nk sgt tgk Gary…tunggu kt epot je la gamaknya..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    aku tgk sekali je, terus tak tengok lagi..tak best langsung..dan mana2 artist pun buat concert di Msia ni, be it Malaysian or internationals, sorry..mmg takkan ku jengah..bazir duit satu, lalai satu..buang masa dan tenaga..maksiat pun ye bila dah ramai bersesak2..pi makan ice cream pun sepuluh kali bagus dari terkinja2 tgk artist..

    0

    0
  23. KAU MMG SETAN... says:

    SBNRNYE RAMAI ORG GILE DLM NI SUME ORG YG SAME TAPI KOMEN JER BERLAINAN… JGN INGT ORG X TAU LA SENGALLLLL HAHHAHAAA… PUUIIT!!!

    0

    0
  24. azreen reesu says:

    kalau ada lee kwang sooo..
    i sanggup pergi amik vvip punya taw
    lee kwang soo…
    sarangea…

    0

    0
  25. farisha says:

    joon ki kwang so kang gary haha kim jong kook lain lain lain lagi

    0

    0
  26. unknown says:

    Asal la mhk sgt tket ? Fan meeting je pon. Adoii aku trus trg ckp aku kkg pminat setia RM smpai ayh aku pon bsg sbb asyk tgk RM jer. Tpi dh klau tket plg murah pon rm169, itupon kna brdri, dpt poster ja ?? Kdekut sgt, nk sign kna byr rm500++ mmpos mcm tu. Sgt kcewa dgn hrga2 tket. Adakah ini slh stu cra x nk bgi org rmai sgt2 dtg utk fan meeting tu ? Ehhh x tawu lerr

    0

    0
  27. […] Harga Tiket Running Man Di Malaysia Bermula Daripada RM169 (63) […]

    0

    0