Written by AbangNara | October 28th, 2012

Sekitar hujung Disember sehingga awal Januari 2013 akan menyaksikan terikatnya hubungan suami isteri antara Khairul Fahmi (Apek) dan Nur Eilunie Natasha (Leuniey). Tarikhnya masih belum dapat ditetapkan kerana Apek kini sedang sibuk menjalani latihan dengan skuad kebangsaan untuk Piala AFF.

gambar perkahwinan apek leuniey

Apa pun, ayah kepada Khairul Fahmi, Che Mat Hussain berharap akan perkahwinan ini akan menutup segala kontroversi yang pernah melanda anaknya. Katanya kepada Kosmo:-

Tarikh sebenar akan diputuskan oleh anak saya selepas beliau pulang daripada latihan dengan skuad kebangsaan. Harapan kami perkahwinan ini akan menutup semua kontroversi yang melibatkan anak saya.

Kepada yang tertanya-tanya sama ada pasangan ini akan bertunang sebelum pernikahan, jawapannya ialah majlis pertunangan akan dilakukan sebelum majlis pernikahan berlangsung. Apa pun semoga perkahwinan ini akan lebih mematangkan Apek. Sama-samalah kita doakan agar segala persiapan mereka untuk hari bahagia akan berjalan dengan lancar.

P.S: Gambar umat Islam menunaikan haji.

47 responses to Harap Perkahwinan Akan Tutup Kontroversi Anak Saya – Ayah Khairul Fahmi

  1. aku says:

    x penah try….try je lah
    1st

    0

    0
  2. aku nie says:

    x penah try…tp try je lah
    1st…

    0

    0
  3. nak komen jgk! says:

    syukurlah..mayb ni jodoh trbaik buat dia..
    sama cantik n sama pdan..
    2-2 pun chinese look n ada iras2..kta doakn jodoh mereka kekal n dpt rahmatNy..
    n more important,,die bley focus lbih tuk kualiti prmainan dia..:)

    0

    0
  4. abcdefg says:

    berdoalah byk2 pakcik, moga2 anak pakcik insaf dan tak buat benda2 menimbulkan kontroversi..selalunya begitulah..bukan orang sengaja mengkontroversikan dia..dia sendiri yang buat..banyakkan berdoa

    0

    0
  5. gina says:

    semoga kekal bahagia… tinggalkan segala kisah buruk n mulakan hidup baru. didik isteri dengan sempurna . isteri n anak yg soleh aset ke syurga :)

    0

    0
  6. honeywellz says:

    Tutup kontroversi??? Ha..ha… Anak kamu yang create kontroversi, jadi pakcik nasihatlah dia banyak2 supaya sedar diri N tak ade lagi kontroversi lepas ni. Orang bukan minat sangat pun, cuma penjaga gol aje. Heran jugak wartawan duk sibok siar kisah mamat ni……………..aku langsung tak minat. Harap kawin lah cepat2, dah muak baca kisah dia ni….

    0

    0
  7. Raja minah jambu 24jam mengadap computer Hidop Kelantan!!! says:

    tahniah apek kawin cepat pon lagi bagos tkde lah nk kontrobesi kontrobesi lagi dapat si lniey ni pon apek dh kire untong tau pasal si lniey ni jambu cantek n so sweet……..sebelom orang lain kebas lebih baik apek kawin cepat2 ok lov u apekkkkkkkk minah jambu sentiasa menyokong HIDOP KELANTAN !!!!!!!! eh minah jambu ni over ke ???

    0

    0
  8. firdaus says:

    ko ni nak kawin ..kawin jer lah nak kecoh ni kenapa…ko ingat ko ni kate middleton and william ke….poraahhhhh…..

    0

    0
  9. dah pernah jumpa apek memang sempoi tapi tak tinggi sgt biase2 je

    0

    0
  10. Rita vs Ayu says:

    Harap Apek leh ubah isteri dia dari x berhijab kpd berhijab. Harap isteri dia juga dpt ubah Apek dr suka berhibur kat kelab malam kepada berhibur dgn family di tempat riadah yg bersesuaian. Ingat, jadikan kisah silam rumahtangga pemain bola yg lain sebagai pengajaran. Main bola ala kadar jer, tp kontroversi rumahtangga yg lebih.Itu yg kami xmau

    0

    0
  11. ketam says:

    Yer la tuuu.. Whatever lar Apek oii..

    0

    0
  12. sara says:

    BAGUS LAH KAWIN CEPAT2..BOSAN LA DENGAR CRITA KO..IBARAT RUSA MASUK BANDAR..ORE KAPONG NOK KEJO GLEMER.GITUH LA JADI NYE

    0

    0
  13. noraabas says:

    kita xkan mati karna kata2 org..tp kita akan mati karna kata2 kita sendiri..kata ustazah bahyah..anda buat ..anda dapat

    0

    0
  14. tu dia dok mai says:

    apek..hang nak kawin ka apa ka..janji bila ada game perform best hokayyyyyyyyy~mak suke hang noksss

    0

    0
  15. adik erra says:

    ape jadi ngn dahlia teck ehh? lama x follow cite apek

    0

    0
    • karina says:

      Dalia okay je. Dia dah move on rasanya. Leave her alone, okay :) Baguslah Apek dah nak kahwin, tapi jangan lah lagi kait-kaitkan dengan Dalia ke Elia ke, rasanya semua dah move on :)

      0

      0
  16. adik erra says:

    ape jadi ngn dahlia teck?

    0

    0
  17. rynna says:

    akhirnya, harap2 ni yg final ye apex, muak dah. dalam ramai2 pompuan ni gak yg dapat hehe…rupa dah mcm same je.. jodoh kuat kot…best of luck 4 both of u

    0

    0
  18. peace yoh says:

    ayah..tlg ckp kt media..fami dh penat sgt nak layan kontoversi nie

    0

    0
  19. hihihi... says:

    laa..ingatkan suka kontrolbasi tu..tak suka eh??

    0

    0
  20. putihkaseh says:

    Tahniah apek, ngapa lah pembaca BN ni nak serang ayah dia, itu cuma doa sorang ayah buat anak dia, buruk baik anak dia, nanti kau org pun akan rasa bila anak2 kau org buat perangai, mesti nak backing anak kau org kan kan kan …… Klau ayah dia nak marah apek pun, x kan nak luahkan kat BN ni, org2 dan ayah yg nak glamour jer gunakan BN tuk serang anak dia …. so buat apek n bakal isteri semoga sampai ke jinjang pelamin n main bola baik2 ya coz apek x terror lagi wlapun kelantan berjaya tewaskan ATM sebab gol apek bolos juga …. ha ha ha ….

    0

    0
  21. Harith says:

    Cun gile si leuniey ni. Aku perasan jgk girls kelantan ni kalau yg cun tu mmg cun gile. Muke mcm mix je.

    0

    0
  22. honeywellz says:

    Hahaha…….komen aku kat atas kene hentam oleh peminat mamat penjaga gol ni. .Frankly, bukan semua yang mengomen kat sini membaca artikel nya. Kadang2 dia orang, mcm aku, baca tajuk je. Orang yg kita tak minat ni, kita tak kuasa nak buang masa baca kisah dia org….kadang2 kita naik muak tengok kisah2 dia org terpampang kat paper, thats why kita komen, tak semestinya kita org baca…. So peminat2 mamat ni relaxlah….Masing2 berhak mengeluarkan pendapat……………….

    0

    0
  23. kain lap says:

    Semoga berbahagia dengan minah plastik ni…all the best…cepat kahwin, xde dah maksiat….saye peminat apek bukan peminat prmpuan ni…so luni ko jgn nak perasan org minat ko…ko bukan sesiapa…lollll…ko hanya penjaga butik mak ko je hokieeeyyhhh….

    0

    0
  24. mak mail says:

    khairul fahmi..sila tunggu sayerrrr!!!huhu…

    0

    0
  25. kesian kt luniey says:

    Kesian kt luniey muda lg.. Btul ke kptsan ko dik… Nilai la btul2 si fahmie ni dh mtg ke sbnarnye.. Dr cra dia tkr2 pmpuan dh bole nilai. Buat solat istikharah dik jgn terburu2.. Khwin ni utk sampai akhirat bkn utk ttp perangai buruk si bakal suami… Wallahualam.

    0

    0
  26. lolaloli says:

    bercinta dgn org lain,brtunang dgn org lain kawin dgn org lain….playboyaaa betul apek ni

    0

    0
  27. lolaloli says:

    brcinta dgn org lain, bertunang dgn org lain, kawin dgn org laon…..playboyaaa betul la apek ni

    0

    0
  28. amboi mak minah sayang says:

    muda2 dah nak kawin? wtf….cepat betul buat keputusan.. hidup pun terumbang ambing lg dah buat keputusan nak kawin?dua2 muda lagi…aku rasa tak lame kot…..pikir la masak2 weh…kawin sampai akhir hayat.bukan sampai umur 25tahun dah cerai….

    0

    0