Written by serenity | April 17th, 2013

Hans Isaac dan Neelofa kelihatan mesra sekali semasa sidang media filem Lemak Kampung Santan beberapa hari lepas, namun, Hans menyatakan yang dia tidak mahu gosip cintanya diberi tumpuan. Menurutnya, gosip cinta dengan Neelofa tidak akan membantu menarik perhatian penonton ke pawagam untuk menonton filem itu.

Malah, Hans mengakui jalan cerita filem itu klise, iaitu mengenai seorang arkitek yang datang ke sebuah kampung untuk bekerja, lalu jatuh cinta dengan perempuan kampung yang pandai memasak nasi lemak. Tetapi dia ada sebab tersendiri menampilkan jalan cerita seumpama itu. Katanya ia mudah diterima oleh masyarakat penonton filem di Malaysia.


Menurut Hans lagi dia tidak mahu kehidupan peribadinya diberi fokus berlebihan, sebaliknya dia hanya mahu dikenali kerana filem-filem yang dihasilkannya setelah bersara nanti. Info asal Red Carpet. Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar We Love Neelofa.

***

Serlahkanlah bakat anda dengan menyertai Ujibakat ‘Jom Menari‘ sempena Festival Tari Malaysia 2013. Kategori terbuka kepada Kategori Tarian Tradisional dan Kategori Tarian Moden. Penyertaan hendaklah peserta yang berumur 18 tahun ke atas.

Kepada individu dan kumpulan yang berbakat dan berminat hubungi urusetia uji bakat di talian 03 – 2614 8206 atau hubungi pejabat JKKN di negeri masing-masing. Apa tunggu lagi buktikanlah dan serlahkanlah bakat anda hingga ke peringkat kebangsaan.








124 responses to Hans Isaac Tidak Mahu Kisah Cinta Dengan Neelofa Jadi Tumpuan

  1. red says:

    whatever…next!

    0

    0
    • gelly gelly says:

      lofa npe ko pilih jantan 2..????? ak sedih…sedih… jantan 2 bajet macho smua nak rembat retis2 melayu yg cantik2.. tingalkan dye lofa..

      0

      0
      • mata ke atas says:

        Kesian, Neelofa ni mangsa yg ke berapa huh ?????

        0

        0
        • Good Luck ! says:

          Simpati sama Neelopa.
          Muda2 lagi dah masuk perangkap “buaya” !

          :(

          0

          0
        • ddd says:

          rambut belah tengah jurai2 kt depan ni outdated gileeeee….. zaman siti umor 18 pun da xde dah..ni zaman eisya nurani je rambut cenggini ni cik kak… mmg out btol la style kalau xde expertise yg tolong…sedehh

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Seluar tu takyah nak ketat sangat laa…!!!!!!!

          0

          0
        • Tasha ShiLaLat says:

          suke neelofa but X suke cinta hati dye…
          suar yg dya pakai tuhh bdk remaja skg kat luar lg belambak pkai,ko suke hati nak kutuk2 dia,entah2 adik bradik,sepupu,sedara mara,kwn2 ko pun ada yang pakai suar cm tuhh
          p/s maaf yahh lembu gemokkk

          0

          0
        • Meluat Ah says:

          tonggek saner..tonggek sini….tindih saner, melekat body kat mamat tu….pakai tudungnya tidak.

          hidup hanya dlm maksiat. artis cam ni korang sokong? kasihan !!!!!

          0

          0
        • Pisang Hidup says:

          ONCE A BITCH…..ALWAYS A BITCH !!!!!!!

          0

          0
        • Naqeeb says:

          aku berani kerat jari…takkan kawin punya lah dua2 ekor ni.

          0

          0
        • Break Saja says:

          Hans ni tak nak masuk islam sebab tu la tak pernah kekal. Neelofah ni pun bangang gak. Maklumlah baru dlm industri. Lama2 nama akan busuk. Sesuai.

          0

          0
        • Nurul says:

          mana gambar lopak gedik2 manja dgn hans..nara sje xnk org bahan lopak kn..alaaa,setakat hans xheran lah bukan hensem pn..elok la korang berdua,sorang sendu sorang lg kayu..sesuaii…cepat kawen ye..

          0

          0
      • Auwwwwww auwwww says:

        Euw….jantan tak sunat. Banyak cheese….boleh buat cheesecake! :D

        0

        0
        • ckp jer says:

          huhaiiiii. . .
          bkn nara yg tulis ni kan. .

          0

          0
        • SERENITY LAH SANGATTTTTTT says:

          ELEH DAN2 JE KALAU NEELOFA PUNYA SERENITY YG TULIS..BANYAK LA…NI MSTI TAKUT ORG CKAP NARA SI PENJILAT BONTOT LETTEWW.. NAK COVER KONON…PUIHHHHHH..BLAH LA KO NARA..MCAM ORG TAKTAU YG KO MMG SUKE SGAT BACKUP LOFA…NI PUN NTAH2 KOMEN BNYAK YG TAK KUAR KHENNNN

          0

          0
        • uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii u says:

          takpela…nanti bleh sunat…

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak sunat pun kalau dia masuk Islam dah satu pahala yg besar buat Lofa, setidak2nya dia masuk Islam.. kau yg sunat pun setakat batang kecik mcm pelir anjing kurap takyah cakap besar. jijik bebenor kau nih

          0

          0
        • Buat2 Tak Paham Konsep Lak says:

          Sunat/masuk Islam??? Alahai…kalu mamat bujang terlajak ni dia nak masuk islam, dah lama dia kawin ngan Ella dulu kan !?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Oooooo……. kalau x sunat byk cheese ke? Baru aku taw.

          0

          0
        • Tuih says:

          Euwwwweeeekkkk..tahi palat dipanggil cheese !!!!!!

          0

          0
        • No censored says:

          mamat k0te busuk!

          0

          0
        • Say NO says:

          semuanya berpunca dari… UMNO

          0

          0
      • puteri doltan bibiyana al-bikini says:

        pic no.1 rapat giler tut lofa dgn tut hans…kalau dorang xpkai seluar confirm nmpk bertempek dua2 tut dorang

        0

        0
        • Anonymous says:

          Hari tu kat meletop pun dia pakai seluar Warna silver ke Emas McM tu…dhlah fabric tu lembut n kilat…punya la ketat …if tak pakai skirt Pendek n ketat…seluar pula ketat …Depan pun dh seksa ketat entah mcmana pandangan Bahagian belakang dia tu…nmpk Peha punya la besar

          0

          0
        • Lallalalalalallaa says:

          Neelofa suka makan cheesecake !!!!!!!!!!!

          0

          0
        • SEDEYYY says:

          MAMAT BERAK CALIT TISU jugak yg kau carik kan, Neelofa ????? !!!!!!

          0

          0
      • Anonymous says:

        angan2 nk jd leuniey dgn apek..leuniey jauh lg comel n cntik ok..

        0

        0
      • dark_angel says:

        i hate LOFA……

        0

        0
      • cik kiah says:

        mslhnye lopak ni cntik ke?? harap tayang t*t*k besar je.. kwangkwangkwang

        0

        0
    • Melah says:

      pung pang..pung pang…..kawinnya tidak !!!!

      0

      0
    • cik pedas says:

      betul tu red….malangnye la hans ni kan…..kalau jawa tu ckp ape..”amit2″

      0

      0
    • Anonymous says:

      mane gambar yg lofa ter’sentuh’ ‘adik’ hans nara?? hahahahah muka hans time tu terkejut gila…

      0

      0
    • Bosannnnnnn says:

      “…tak mahu kisah cinta jadi tumpuan!”

      Maknanya kau bukan nak kawin pun sama Neelofa sebab kau tu playboy tua tak nak masuk Islam. Habis madu sepah buang. Ngerti?

      0

      0
    • golding says:

      gambar last tu potong..kalau gambar full..tangan lopak duduk dekat *tuttt* hanss..sbb tu hanss tgk bawah…pandai abg nara cover..tanak bg kutuk lopak gedik..kalau dulu gmbar kaki lisa mcm senget tu 2,3 kali dia gunakan..

      0

      0
    • cik salina says:

      buruk la rambut lofa wat camtu.. belah tengah.. zaman ape nie? ak y betudung pon ase buruk klo wat cmtu

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      owh…gojesnya adik ahkak…..sama mcm ahkak……hahahahaha!!!

      0

      0
    • alahai dengki ke? says:

      tak sabar nak tengok filem ni…ada neelofa lagi…best nyer..

      0

      0
    • sasa says:

      Tgk dekat remy ishak punya page dekat facebook ada…

      0

      0
    • like says:

      Abg nara kn bnyk lgi gmr ni dkt roti kaya..ambik laa sume..xbesh la abg nara nie

      0

      0
    • suka suki says:

      neelofa dah jadi cm fasha,top tp ramai tak suka
      haters ada jewr kat mna,so chill ok

      0

      0
      • Anonymous says:

        tp rasenye lebih ramai haters die dr fasha..aku tengok fasha pn ramai gk minat die sb lakonan die mantap..nie ape pn xboleh lakonan kayu sume benda xmenjadi..kesian..

        0

        0
    • Olga says:

      HANS MCM STIM JE TU KAN??????BESTNYE LAW AKU YG JADI LOPA

      0

      0
    • Dina says:

      Taktik nak bagi laku filem kew abg hans??previous gosip da suam2 kuku,ni nak timbulkan gosip baru pula dah..dah jadi trend para artis,kuar je filem adalah tesangkut gosip cintan cintun..taktik nak tarik penonton ler tew…

      0

      0
    • didie @ says:

      KL TGK GMBR KAT OH BULAN, TANGAN LOPAK KENA KAT BATANG PELIR HANS DAN HANS MCM STIM PELIR KENA SENTUH

      0

      0
  2. Anonymous says:

    poyo!!

    0

    0
  3. eila san says:

    wow

    0

    0
  4. lopak suka tayang kopek says:

    Nara ni kalau x cite pasal lopak x sah. memang kipas berani mati lopak la nara ni.. puiiiii

    0

    0
  5. DoktorCinta says:

    Cantik Neelofa ikat rambut camtu… selalunye rambut cam xkemas je….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ok….

    0

    0
  7. aaaaaa says:

    lopak katik je..xde la bdn cm model sgt..

    0

    0
  8. aliah says:

    amboi…!

    0

    0
  9. lopak tak menang ABP says:

    hans usha tetek lopak.. hahahaha

    0

    0
    • Lopa ratu span tebal says:

      Haha.. Tetek span?? Sekali bukak bra, nangis hans… Laaa size Cup sebenar A je ke?? Span je lebih bang!! Tipah tertipu!

      0

      0
  10. Mirai Suenaga says:

    Apa rambut style KOTOKO ni?
    apa2 je lah!

    0

    0
  11. Anonymous says:

    seingat aku lh kn, Neelofa sndiri yg buat pengakuan + yg bukak citer hubungan diorng; ada citer pasal nk kawin bagai… so, sape yg sesaje carik tumpuan nih..?? orang luar, wartawan @ korang sndiri?? cakap tk serupa bikin.. huhh..!!

    0

    0
  12. macammacam says:

    kata pretty with brain tapi kalo ko pilih hans jugak memang tak pretty takde brain langsungla.

    0

    0
  13. ABAH KAU says:

    TETEK BESAR SALAH … TAK BESAR SALAH , IKAT RAMBUT SALAH, LEPAS RAMBUT KATA TAK KEMAS, RAPAT SIKIT DI PERSOALKAN .. ITULAH MASYARAKAT MALAYSIA. LAGI2 BANGSA MELAYU .. TAK HABIS MAKI HAMUN .

    0

    0
    • luluia86 says:

      sokong u… ;) cermin la dulu diri sendiri sebelum mencaci maki orang.. TAKE NOTE kita memaki dan mencaci orang kita yang dapat dosa… bukan orang yang kita caci maki tu… so, please be wise before judging other people… mirror our self …. peace no war

      0

      0
  14. ABAH KAU says:

    MELAYU SUKA MENGATA ! MAKI HAMUN ! STUPID MALAY!

    0

    0
  15. spark plug says:

    lopak bergambar mcm over pulak…
    dekat2 kan muka rapat dgn hans.
    hans biase je berdiri…
    jgn cakap itu permintaan dari camera man… nak dapat shot yg cantik (KATENYEEE)

    0

    0
  16. miss s says:

    abg nara ni xde citer laen

    0

    0
  17. kiah propa says:

    PUBLISITISS MURAHAN..XMINAT LA LOPA NI, OVERR LEBEHH ~,~

    0

    0
  18. Anonymous says:

    yang jealous dan mengata Neelofa ni semuanya pendengki, biasalah melayu takleh tengok org lain senang atau bahagia

    0

    0
    • si ayu lofa says:

      melayu mudah dengki

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku harap yg pakai nick “LOPAK STIM PEGANG ANU” akan di balas dgn setimpal dgn apa yg kau dok hamun Lofa.. org lain takdelah nak dengki atau kecoh sgt dgn apa kelebihan org lain.. kau ni pulak dasar jahat mulut celupar hati busuk. mesti peminat Anzalna kau nih yg tak habis2 dok dengki dgn Lofa.

      0

      0
  19. budak cute says:

    npk busuk lofa nie….

    0

    0
  20. AKUU says:

    apa2 je laaaaaa…dua2 tk best kott

    ps: apesal aku mcm takut je tgok hnas isaac tu eaaaa

    0

    0
  21. abcd says:

    adoilah neelofa oii kecewa tak menang abph2013, tak fofular, terus amek gambor gini eh?? fofular dek kontrovesi je la ko..murah sgt u..

    0

    0
  22. shahfir says:

    phewiitttttttt…

    0

    0
  23. untungnya lofa says:

    neelofa la yg byk menaik kan rating blog bg nara ni…komen la byk2…lagi lah untung bang nara….

    0

    0
  24. tot says:

    abg nara edit gambar tak nak kasi tgk lopa melekap kat hans.tgk kat rotikaya lagi kelierr…ehehhehehe

    0

    0
  25. ck slmh says:

    kasut dah berinci2, tp tinggi tang tu jugak.
    alahaiii…
    sedor2 ler diri tu dik oii..

    0

    0
  26. ehh says:

    perlu ke amik gmbr rapat smpai cmtu?

    0

    0
  27. Anonymous says:

    menyampah plk aku ngan pasangan ni….si lofa ni dh x ad jantan lain ke…si kertu ni juga y dia nk….si hans ni aku rasa dh mcm bekas2 artis lain jer….

    0

    0
  28. ct oliza says:

    tak heran doe.

    0

    0
  29. like says:

    Sia sia je la ko stdy pndidikn islm mse skola dlu sapa dpt A

    0

    0
  30. Anonymous says:

    RATA2 YG MENGUTUK LOFA DAN HANS NI SEMUANYA DASAR HATI BUSUK DENGKI TAK PUAS HATI TENGOK ORANG LAIN LEBIH CANTIK/HENSEM + KAYA.. MESTI MUKA CAM BABI SEKOR2 YG MENGUTUK NI, MESTI PEMINAT/PENJILAT JUBOR ANZALNA BETINA KERING YG AZAB TU LER NI… NO WONDER !!

    0

    0
  31. naz says:

    sesuai macam pinang dibelah kapak,, sesuai sangat latu…

    0

    0
  32. gugu gaga... says:

    da tau jalan citer tu cliche..nape kena jadikan filem..baik buat drama je..aku lg suka drama melayu dari filem melayu…drama melayu lg kualiti dari filem melayu..sama je jalan citernya..last2 masuk astro first…pastu utube…pastu org download..pastu wat vcd cetak rompak….

    0

    0
  33. kek cokelat kesukaan aku says:

    Wekk….. tak mau jadi tumpuan jangan bagi tumpuan kat orang.

    0

    0
  34. amir says:

    murahnye hrga diri kau neelofaa . sbb dedahkan aurat . ingat sikit azab tuu .

    0

    0
  35. bonda says:

    hans, gambar last kau tgk mane tu?

    0

    0
  36. ayam mati says:

    eleh, yang mnyampah dgn neelofa n hans ni sebenarnya jeless.. sudah2 la kutuk kehidupan orang lain..cermin n baiki kehidupan sendiri..lagi berfaedah..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    hans isaac nie bercintan-cantun je dgn lopak….agak2 sebelum nak masuk Islam, dah tau ke hukum-haram (pegang tangan sebelum kawin x bole), mcm mana perkara wajib,makruh, haram, halal? semayang 5 waktu pun kne belajar juga….neelopak pun kne la pandai jaga hans nie lepas kawin….jgn ko pun same ajak hans nie jd pendendam, penghasut…..

    0

    0
  38. naddy says:

    hehe..xsabar nak tgk kaki neelofa jadi mcm retis hollywood yg lain.. those bulky varicose veins after so many years wearing high heels! cant wait babe~ *grab my popcorn*

    0

    0
  39. Anonymous says:

    kebanyakan gambar di atas menunjukkan “SEBELAH TANGAN HANS ISAAC DI BELAKANG BODY NEEOPAKKK”…..ko pegang ape tue hans? hahahaha

    0

    0
  40. Lagubestbest says:

    Xksahla cliche pun, harap filem tu bukan dalam kategori SAMPAH la ye.

    0

    0
  41. Anonymous says:

    TUNGGULAH ARTIS2 PEMBAWA MAKSIAT. KALAU PAS MENANG PRU 13 NI KORANG SUME KENA PAKAI PURDAH. JGN HARAP ADA GAMBAR 2 MAKSIAT MCM NI.. HIDUP PAS

    0

    0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

      dah buang tebiat ker kau anon, baik kau suruh mak kau jer pakai tudung lilit bagai nak rak, orang lain punya hal lantaklah nak pakai aper pon

      0

      0
      • Anonymous says:

        eleh dolton kalo pas ngn pr menang jgn mimpi la pompuan melayu nak pakai mcm ni.. sah2 semua keluar rumah kena pakai purdah. mcm arab pakistan turki.. baru korang menjerit kan x dpt buat maksiat dah.!

        0

        0
        • .....zzz....zzz....zzz...zzz...zzz says:

          Dalton Bibikyana Juburmu Londeh…

          0

          0
        • Dolton Bibiana Layola Al-Muslem says:

          kau nih anon kalau parti lain menang takder saper nak labur dlm negara kita kau pon takder kejer nak buat, tgk kat pakistan atau negara2 arab weiii….mana semua pakai tutup mak nenek, turki pon dah moden, ikut tempat dengan keadaan cuaca negara dorang lah, negara panas nak berjubah seme pehallll

          0

          0
        • Anonymous says:

          alahai senang je. yg menegakkan maksiat tu semua UMNO. yang halang maksiat PAS

          0

          0
  42. Mariamariana says:

    Nara org kelantan,Loaf bread pun dari kelantan. So! Kenegerian tu sgt kuat untuk org Kelantan. Nara backup lah org negeri dia ish…..

    0

    0
  43. Busuk La Hoi says:

    calit berak ngan tisu…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    GOLONGAN PEREMPUAN MCM NI LAH PEMBAWA MAKSIAT. KALAU SEMUA PEREMPUAN MENUTUP AURAT BERPURDAH IKUT AJARAN ISLAM XDE JADI MAKSIAT MCM2 ZAMAN SEKARANG. HIBURAN MELAMPAU2 MAKSIAT BERLELUASA X KIRA GOLONGAN, UMUR , JANTINA DAN PANGKAT. YANG MUDA DGN GAYA MUDA YANG TUA DGN GAYA X SEDAR DIRI. WANITA MURAHAN LEBIH MUDAH DICARI BERBANDING WANITA SOLEHAH ZAMAN NI.

    0

    0
  45. ahli UMNO says:

    cam sundal.

    0

    0
  46. Soulfly says:

    Si lofa ni aku perasan (.)(.) dia kejap kecik kejap besar. Macam gambar skrg ni nampak kecik pulak. Ada masa sampai nak terjojol…….

    Nampak sangat hakikatnya lofa punya (.)(.) kecik sebenarnya… hahahahah

    0

    0
    • KEPADA SOULFLY! says:

      LANTAK DIA LA TETEK DIA BESAR KE TAK ? DAH TU CIPTAAN TUHAN.. KO SAPE NAK KOMEN LEBIH2? KO DAH PERFECT SGT KE ? MELAYU JE LA NI . SUKA MEMPERTIKAIKAN CIPTAAN TUHAN . SEMBAHYANG 5 WAKTU PUN TAK, NAK KOMEN LEBIH2 .. BELAHHHHHH LA LU. WHAT A HUMAN!

      0

      0
  47. kak ton jugak comey says:

    alah bisa ,tegal biasa !

    next!!

    0

    0
  48. anti keling barua says:

    jantan KELING tua ni jugak yang kau pilih Lopak,…takda jantan melayu lagi dah ke?..

    0

    0
  49. ayam mati says:

    orang Melayu suka mengutuk.. #fact

    0

    0
  50. mulut puaka says:

    JGN MARAH SAYA. SAYA SUKA BATANG X SUNAT! (kata lopak)

    0

    0
  51. MENCIKNYEEE.... says:

    hdop owg kelantan….!!!!!

    0

    0
  52. nureen qisiena says:

    meletop… hans isaac dahlia
    neelofa<3 hans isaac

    0

    0