Written by AbangNara | December 9th, 2009

hans isaac

Wah, wah dan wah sekali lagi. Hans Isaac nampaknya dah bersiap sedia untuk menamatkan zaman bujangnya. Nampaknya ramai la wanita-wanita di luar sana yang akan mencuba nasib untuk menjadi isteri Hans Isaac. Kami suka dengan kenyataan berterus terang dari Hans Isaac:-

[note]Saya sudah letih nak bercinta dan berkawan. Kalau boleh, lepas ini saya ingin terus mencari wanita yang sesuai dan terus berkahwin. Umur saya pun semakin meningkat dan sudah tiba masanya untuk saya lebih serius dalam hal ini dan memikirkan masa depan.[/note]

Memang macho sekali kenyataan dari Hans Isaac. Kami percaya ramai wanita  yang akan beratur untuk mencurik hati Hans. Entah-entah laki-laki pun ada kot nak cuba nasib. Almaklumlah orangnya hensem, kaya dan bijak. Bak kata orang tua-tua, Hans Isaac nie complete package la kiranya.

Buat Hans, kami mendoakan kejayaan anda mencari calon isteri yang sesuai. Kalau nak senang tak payahlah cari di kalangan artis. Amik orang-orang biasa udah la. Kat BeautifulNara nie pun ramai yang berminat kot nak jadi isteri Hans. Tak gitu?

200 responses to Hans Isaac Mencari Calon Isteri, Anda Berminat?

  1. aMmey says:

    umah baru la……..

    dya bcinta gan islam,2 sush ckt nk kekal

    0
    0
  2. syik05 says:

    hans ni da masuk islam ker?kalu islam nak gak aku try..huhe

    0
    0
  3. BumbleBee says:

    dier nk wanita melayu ker??? kalo mmg dier hanya carik wanita Melayu…

    ape kata masuk je Islam dulu… brulaa berkat n moga2 dpt jodoh yg sgt sesuai…

    0
    0
  4. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    dri tdi aq refesh nara ni x der gak umh bru..
    tah ble mse lak ader umh bru ni..
    pnat jer tggu..
    mnyampah..

    0
    0
  5. violet says:

    nk melayu ke??
    x kot…
    mesti nk sama agama kan..
    huhu

    0
    0
  6. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    volet bkan KLR la..
    tpi YcS..
    huhu..

    0
    0
  7. violet says:

    law hans nk cr cm sapa eg
    huhuhu

    0
    0
  8. sakura says:

    monink 2 all..

    0
    0
  9. hantupensil says:

    erm..
    hans isac yg cari jdoh…
    kalo awek nak gak anta resume…hehhe

    0
    0
  10. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    pdan mke si pet tu..
    mne x pening dhla 24 jam shari
    7 hri smggu
    12 blan stahun
    ko mngadap pc jer..
    ko dhla pkai spet..
    rbun ko tu x brtmbah truk ker??

    0
    0
  11. anNeDeSiLva says:

    kalau dia nk anne…
    anne pon nk dia…heheheheheh
    terus jadik single…..wahhh…

    choose me…hehhehe

    0
    0
  12. anNeDeSiLva says:

    dia hensem..
    perfect la..
    but dr segi agama mang tak perfect..
    but dun worry..
    leh convert kalau nk..
    mehla..
    anne sudi..hehehee

    0
    0
  13. aries_april says:

    mrng all my friends…
    bz skit la aries lately….
    nk join korang pn xda msa…
    tp aries sntiasa bca kmn korang…
    hehehehehe…sometimes ktwa srng d btnya…
    :-)
    boss aries tu asyk pnjgn kan leher ja tngk apa yg aries bt…

    actually…hans ni tnggu aries…
    aries ja yg tk ksi kta pts g…
    mls la kawen artis ni..karang klau ada arngrah screen @ apa2x…
    aries kna follow dia orng…nnt klauar kat BN ni..pet orng prtma nk kutuk…
    that y aries bt slumber ja bla dia nk msk minang…
    tnggu la bla dia pencen dr jd ank wayang…
    br aries trma proposal dia..
    hehehehehehehehe

    I like HANS…
    macho la laki ni…
    mmg cri2x laki yg aries cri…
    klau dpt ni…xtdr mlm d bt nya…
    tp jdh,ajl maut smua kat tngn ALLAH
    klau dpt yg hsung xda pn…kna redha la…

    ok lah u all…
    jmpa korang klau aries free…
    pet ko dh ksi tau kak nara srh post psl gathering tu @ x?
    dh 9.12 ni…
    orng x rmai g…
    krang x meriah lak kita nnt….

    anne..pa2x hal…jjust email aries k?
    love u friends…

    0
    0
    • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

      ko ni mmg pngkomen plg rjin..
      mklumla org bzy buat bsnes..
      hehe..

      0
      0
  14. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    renungkan pedoman ni :

    “smulia2 mnusia ialah siapa yang mmpunyai adab, mrendah dri ktika brkdudkan tgi, memaafkn ktika brdya mmbalas dn brsikap adil ktika kuat”

    khalifah abd malik bin marwan

    0
    0
  15. aries_april says:

    Hari ini sebelum kita mengatakan kata-kata yang tidak baik,

    Fikirkan tentang seseorang yang tidak dapat berkata-kata sama sekali.

    Sebelum kita mengeluh tentang rasa dari makanan,

    Fikirkan tentang seseorang yang tidak punya apapun untuk dimakan.

    Sebelum anda mengeluh tidak punya apa-apa,

    Fikirkan tentang seseorang yang meminta-minta dijalanan.

    Sebelum kita mengeluh bahawa kita buruk,

    Fikirkan tentang seseorang yang berada pada keadaan yang terburuk di dalam hidupnya.

    Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,

    Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Tuhan untuk dipertemukan jodoh dan diberikan teman hidup.

    Hari ini sebelum kita mengeluh tentang hidup,

    Fikirkan tentang seseorang yang meninggal dunia terlalu cepat.

    Sebelum kita mengeluh tentang anak-anak kita,

    Fikirkan tentang seseorang yang sangat ingin mempunyai anak tetapi dirinya mandul.

    Sebelum kita mengeluh tentang rumah yang kotor kerana pembantu tidak mengerjakan tugasnya,

    Fikirkan tentang orang-orang yang tinggal dijalanan.

    Dan di saat kita letih dan mengeluh tentang pekerjaan,

    Fikirkan tentang pengangguran, orang-orang cacat yang berharap mereka mempunyai pekerjaan seperti kita.

    Sebelum kita menunjukkan jari dan menyalahkan orang lain,

    Ingatlah bahawa tidak ada seorangpun yang tidak berdosa.

    Dan ketika kita sedang bersedih dan hidup dalam kesusahan,

    Tersenyum dan berterima kasihlah kepada Tuhan bahawa kita masih hidup !

    Marilah kita menjadi orang yang bersyukur atas segala nikmat dan kurniaan yang Allah berikan kepada kita.

    Ingat janji Allah, barangsiapa bersyukur dengan nikmat yang diberikan kepadanya, maka Allah akan tambah lagi nikmat itu.

    Sebaliknya, barangsiapa yang kufur atau tidak mensyukuri nikmat itu, maka sesungguhnya azab Allah amatlah pedih.

    Fikir, renung, timbang dan muhasabah lah diri.

    0
    0
  16. awekcun says:

    HAI…MORNING.

    0
    0
  17. AQUAGIRLZ aka AG says:

    SALAM…… SAMAT PG SUME…
    PET, AWAL2 TD AKU DA MSK TP XDE GUSIP BARU..
    NI TGK DA BYK KOMEN DA KAT PAGE BARU NI..

    0
    0
  18. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    la.. x der org ker…

    0
    0
  19. cik Norfa says:

    hans issac ni belum Islam lagi kan..? kalau dia Islam maybe ramai dah tu yang dekat2..

    0
    0
  20. damia zahra says:

    gud for him ar..klu nk setle down da..
    yuhuuuuu tyra…meh lepak cni japs..meh!~
    hok hok hok!~
    morning allzzzzz!~

    0
    0
  21. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    pc aq lembab lak arini…
    tessssssssssttttttttttttttttt

    0
    0
  22. gosipgurl_fea says:

    oh abang Hans………..~!

    0
    0
  23. ayra says:

    hye,

    hans nie ada facebook ke??

    0
    0
  24. anNeDeSiLva says:

    Salam..
    PET ko jual insurans under mana???
    mahal tak monthly???
    anne mang bercadang nk beli insurans…
    dorg kata elok beli medical insurans..
    bape ekk?
    story sket…

    0
    0
  25. aries_april says:

    ummuah tuk hans…

    0
    0
  26. lia says:

    hai semua…

    0
    0
  27. Apin Opin says:

    kalau setakat nak kawen tu memang senang la…setahu aku taste si hans ni gadis melayu…tapi of course dia nak yang melayu celup…agama jer islam tapi x mengamalkan islam sgt….senang nak bersosial…kalau sebab nak kawin jer batu nak peluk islam baik x payah…

    0
    0
  28. baby manja says:

    HAI…LANTOK LEW……….

    0
    0
  29. Aliza Aziz says:

    Boleh je kalau nak kahwin dengan hans isaac ni tapi masalahnya hans kot yang memilih. Untuk mana-mana perempuan di luar sana tuh kalau nak baju-baju yang cantik, maklumlah nak pikat hans la katakan, lawatlah website saya. hah, KLIK je DI SINI

    0
    0
  30. fieqa says:

    hans kalo u baca my mesej..
    bercinta fter merried pun ok kan…

    0
    0
  31. fieqa says:

    hans kalo u baca my mesej..
    bercinta fter merried pun ok kan…i rasa gf2 u dulu bodoh sgt2…u ok wut?
    kalo i..i jga u..

    0
    0
  32. Diddy says:

    helooo alll

    0
    0
  33. Exceptional post and i favor your attitude towards improving standards. Thank you for putting this materials up. This can be Exactly what I’ve been searching for. Keep blogging. Finding excited about reading through your subsequent publish.

    0
    0