Written by serenity | September 28th, 2011

Spy abang Nara ada yang pernah Nampak mereka berdua makan bersama sebelum bulan Ramadhan. Dalam kemaskini gosip SS dari Harian Metro yang terbaru, agak jelas juga klu yang ditampilkan. Pada mulanya kami menganggap ia hanya hubungan yang profesional.
lofa dan hans isaac
Kalau betul, memang meletup gosip ni. Hans eligible bachelor yang kacak orangnya dan sudah beberapa kali bercinta dengan beberapa orang selebriti ternama dan Neelofa si dewi remaja pula menjadi idaman ramai jejaka.

Kami sokong saja kalau betul mereka berdua ini bercinta. Apa pendapat korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Hans Isaac Dan Neelofa Bercinta?

  1. aisya says:

    betul ke ni??

    0

    0
  2. nooriesz says:

    lantak ko la..

    0

    0
  3. Mnm says:

    Lantakla dorang..dorg pny psl.xyh pendapat pn xpe

    0

    0
  4. R2 says:

    lantak la korang nk bercinta ngan sape pon..bercinta biar betol2..jgn main2..kawen betol2..jgn main2..

    0

    0
  5. R2 says:

    lantak la korang nk bercinta ngan sape pon..bercinta biar betol2..jgn main2..kawen betol2..jgn tau main2 je..

    0

    0
  6. tok janggut says:

    suke hati korang lee. jangan timbul cite tangkap khalwat mcm ******** sudah. nak bercinta harapnye trus kawen la ye.

    0

    0
  7. pompan jalang says:

    mcm sundal muka lofa

    0

    0
  8. pompan jalang says:

    cm sundal muka lofa

    0

    0
  9. Cube says:

    Semua jantan dia nak….. Hapa punya pompuan. Harap muka je lawa…gediks!

    0

    0
    • kotak xder otak says:

      ntah….silap2 hamid gurkha pon lopak ni nak…suma jantan femes nak….silap haribulan ngan shamsyok yusuf plak…janji dapat filem…

      0

      0
  10. rooney macaroni says:

    x payah eligible sangat la….dah bosan aku dengar hans isac ni punye percintaan…dah la dulu dia penah cakap, kalau kawen muda umur bawah 25, konfem cerai..mmg x syg mulut!!! emo lak aku…

    0

    0
  11. Blueberry Purple says:

    x payahlah ko ambik Hans Isaac nie Nealofa oiii…….byk lg jejaka melayu yg macho, hensem, penyayang, berharta (kalo ko cari yg berharta la) yg boleh bg kasih sayang dan didikan yg baik kt ko……jgn cari masalah…..lgpn dia dh berusia dh…n jenis mudah jatuh cinta kot orgnya…asyik tukar pasangan je…..jgn marah Hans Isaac

    0

    0
    • spy limah says:

      Hans ni sudah2 ler jahanamkan minah2 Melayu yg lawa2 (tp nak wat camne kan kalau si Lopak ni pung suka kat dia)…

      Erra bercerai dgn Yusry pung sbb kau Hans oiiii… tak ingat ke insiden terkantoi masa ko dgn erra shooting kat Siam????? opsss terlebih sudah….

      0

      0
  12. adoii says:

    ade jiran aku kesahh? jemu ah derr..

    0

    0
  13. like or deslike says:

    aiman tak kisah…

    0

    0
  14. along says:

    alahaiiii lofa… artis cam ko tu aku kenal sgt, mula2 ni cari yg glamour dulu la, naikkan nama… nnti dah makin glamour, kebas pula laki org, kahwin dgn org kaya nk mampus, tapi tua nan hado… kalau ko tu niat baik dlm industri ni, takde lah ko tu pakai padding tayang lurah itu ini, niat pun dah terpesong…

    0

    0
    • kenshin says:

      uhuk uhuk
      ermm padding tu apa ye?
      uhuk uhuk

      0

      0
      • along says:

        padding tu pelapik tu naikkan dia punya breast or punggung, kasi nampak mantap skit… tu yg nampak lurah segala bagai… dia anak dara lg, mustahil la beso gitu punya rupa, melainkan dh pernah kena. ahaksss…

        0

        0
    • kembalilah ke tempat asalmu.. says:

      btul tu.. kalau niat tu betul2 ikhlas, mst dia takkan tergamak utk sengaja cipta kontroversi, posing lentik2, tayang body segala bagai.. ape niat dia sbnrnye.. nak tonjol bakat ke nak tonjol benda laen.. dato’ ct dulu mase baru nak naek xde la pulak penah aku jumpe gmbr dia posing melentik segala bagai..

      0

      0
  15. bad says:

    bra hitam tu…

    0

    0
  16. redcarpet says:

    xpernah suka pon sme LOPA ni, bru msuk industri hburan dh bikin kecoh n cari pasl sme snior lain..ape2 jelh LOPA i mmg xska ape2 jer psl u..SOWI yerr..

    0

    0
  17. juicy says:

    lelaki yg baik utk pompuan yg baik dan begitu juga sebaliknya ….. :)

    0

    0
  18. redcarpet says:

    hisshhh ape ni NARa email xblh post la plk..

    0

    0
  19. Kenzo says:

    Aish… melepas r…….. hauahuahau

    0

    0
  20. aku suka lofa says:

    x baik ckp mcm tu….

    0

    0
  21. aku suka lofa says:

    aku tgk lofa tu ok jer… dia pun x kacau kita pun…. buat apa nak ckp mcm tu…. patutnya kita berdoa agar buka hati dia untuk berpakaian sopan sikit ker…. jgn tembak sesuka hati …..

    0

    0
    • Bro 10 Inci says:

      biasalar tu bro.. melayu kita kan kalo kutuk mengutuk/memaki dr blkg mmg nmbr 1… mmg benar pepatah org = kalo gaduh, cina/keling bwk parang face2face, melayu = guna bomoh/ guna guna/maen belakang.. sbb tuh melayu semakin mundur skrg… lgpon org plg kaya pon bukannya melayu skrg… tnh melayu tp hakikatnya???

      0

      0
      • aku suka lofa says:

        hehehehe… ada juga org sokong aku…. aku ingat semua dok kutuk dia jer…. tq bro…. pendapat bro mmg mcm pendapat saya

        0

        0
  22. neutral says:

    aku rasa kalau si nipah ni pakai tudung mesti sume puji and komen yang positif punya tak. HAHAHAHHA

    0

    0
    • Bro 10 Inci says:

      mcm yg aku ckp kt atas… biasalar tu bro.. melayu kita kan kalo kutuk mengutuk/memaki dr blkg mmg nmbr 1… mmg benar pepatah org = kalo gaduh, cina/keling bwk parang face2face, melayu = guna bomoh/ guna guna/maen belakang.. sbb tuh melayu semakin mundur skrg… lgpon org plg kaya pon bukannya melayu skrg… tnh melayu tp hakikatnya???

      0

      0
  23. aku bukan Hans says:

    sekadar ingin bertanya… apakah agama Hans? tq

    0

    0
  24. nila says:

    alaaa mcm kes irma hasmie la..dulu tyme dy xpkai tdong….mcm2 org hina dy….tp bla dy dh brubah rmai yg mnynjung dy….ksimpulan dy kat cni…kita jgn sdp2 nk hina org..mna thu stu hri nnti mreka nie jdi org yg lbih baik dri kita…kita plk jdi org yg dihina…nauzubillah….jd xperlu la nak hina ssama kita…tgk diri kita dlu..byk lgi kurg…kalo btol dy xbtul tgur trus je…jgn ckp kt blakang…

    0

    0
  25. permysuri says:

    Don’t judge the book by its cover; bertudung atau tidak, tidak menggambarkan bagaimana sebenarnya hati seseorang itu. Tidak bertudung tak bermakna berhati busuk. Bertudung pula, tak bermakna tiada perasaan dengki, berniat jahat, etc. Sentiasa bersangka baik ya kawan2 :)

    0

    0
  26. zaia says:

    skg neelofa dah kurus berbanding dulu..aku tengok kt videoklip mana ntah,peha dia dh kurus..hahah..

    0

    0
  27. HoNeY bEe says:

    baru jd artis mcm2 dh kontroversi…

    aduhaiii…

    0

    0
  28. APTB says:

    sesuwei la tu sama cantik sama padan tp hans kena la convert but not because of her k, if u wanna be with her, u must do something…go go boy..haha

    0

    0
  29. kaki ayam says:

    cantikk lopa nie..tp kalo perangai tu cantik cam muka bru ngam dekkk…tak nak kontrobesi tingkatkan prestasi dek oiii

    0

    0
  30. icha says:

    ada aku kesah???

    0

    0
  31. jat says:

    iyela kot bercinta..jumpa last week kat one utama mkn kat sri melaka..makan pun cpt2 cam takut org nmpk la tu

    0

    0
  32. uui says:

    malas nak amek taw hal mek nelopa neh,,,dulu sebuk dengan mamat sekor yg konon macho tu la ni ngn si hans ni plak…aish,mek sekor nie nak nek kan name dgn kontrovesi dengan jantan sana sini…confirm sekejap je neh fofular nye……………(FOFULAR KER????) tak kan bertahan lama SI MEK nie……………

    0

    0
  33. aku says:

    makcik lopah cun ape…pakcik isaac nie pun hensem pe…layan j la..yg penting bujang and available…

    0

    0
  34. aku ler says:

    Rupa paras memang la sama cantik sama padan. Tapi bab agama kena la diberatkan. mampukah Lofa mendidik Hans menjadi muslim yang baik? Bukan apa…takut dosa lebih banyak dari pahala nanti. nauzubillah…

    0

    0
  35. x suka Neelowfuck says:

    neelowfuck nak menjaja diri supaya bleh berlakon dalam filem hans isacc ja….ptuiii, dasar budak2….nak cari publisiti low….

    0

    0
  36. ada seko anok tupa says:

    sorry xuka dua2 ni..xabes2 kontroversi.yg srg tu asyik tkr psgn..yg srg lg tu lak suka gosip murahan..yg plg pntg ..aku mmg xsuka kelantan.i’m sorry………………..

    0

    0
  37. aku says:

    makcik lopah nie cun,pakcik isaac nie hensem macho…2 2 bujang,k pe…pe masalahnye…

    0

    0
  38. si cantik & cerdik says:

    hurm..hope it wasnt true.but if true,wish them all the best. I miss to feel in love.

    0

    0
  39. lynaLuv says:

    pd aku, neelofa ni punye bakat lakonan yg bagus.. setelah menonton drama2 dia, smemangnya dia punye harapan yg cerah sebagai pelakon popular dn terbaik utk mase akn dtg.. jauh lg prjalanannye tu.. lofa, awk buat keje awk sudah, pedulikan ckp2 org if awk btul2 ikhlas cari nama n cari mkn dlm bidang ni.. gosip2 camni org melayu mmg suke, lebih2 lg org yg pendek akal dn prcaya bulat2 gossip artis.yg bukan2..

    0

    0
  40. gee says:

    apa salahnya ..dua2 bujang.sama cantik sama padan

    0

    0
  41. bun bun says:

    sukati kolah lofa nk bercinta dgn siapa pun ….ada aku kisah

    0

    0
  42. gerry says:

    57 comments je? kesian ko neelofa.. nobody cares hahaha

    0

    0
  43. pompan jalang says:

    dh lopa gatai ..lain la pmpan jalang dh tentu den jalang

    0

    0
  44. student bandung says:

    ni nasihat aku secara general kat semua kaum perempuan yg teringin nak terjun ke dunia hiburan..

    kalau terjun ke bidang hiburan semata nak kan bujang terlajak yg kacak atau duda hot atau suami org, tak payah la..dunia hiburan skg dah ramai dah bitches2 seperti itu…

    0

    0
  45. lisa says:

    aku knl lofa dr blog org jek..dlm gmbr cun la jgk. aku pun xblh tgk org cun ni mst teruja nk tgk die blakon. sekali tgk lam tv muka macam FADILAH MANSOR (pelakon pompuan tua) tu je punnn…cun HAMENDENYE WEIIII…hans,sudah2 la tu memilih rupa(kalo bg kau die cun lah)..aweks ko paling aku suka adalah ELAINE DAILY..n yg paling aku xsuke LOFA NEE lah!!! (kalo betol die aweks kau lah)

    0

    0
  46. cik kak mona says:

    ada aku kisah tentang diorang nie??hahah…

    0

    0
  47. Orang Kampung NEkloparrr says:

    TIdakkkkkkk…!!!!aku xsggup melihat HANS memilih NEKLOPAR.sungguh tak padan karekter kedua2nya.SUMER ORG KELATE TAU CAMANA PERANGAI NEKLOPAR NIH.Hans akan rosakkan seluruh hidup dia jika memilih neklopar yg serba serbi plasticcccc!!!Hansss..buat solat istikharah(cara agama kau la) dulu sblm pilih neklopaaaa.kau akan diberi petunjukk wahai hans…

    0

    0
  48. heeday says:

    kutuk la…at least neelofa ni pandai…bdk mrsm kot,excellent dlm studies…otak xmcm certain yg sure skolah xlepas..

    0

    0
  49. miss heran says:

    hakhakk bile ade cite pasal neelofa msti byk yg mgutuk, pastu msti ade yg meng bake-up..yg bake-up msti ckp lofa budak pandai la itula inila..masalahnye pandai tak pandai die pye pasal la tp knpe perlu kontroversi?!?! Kontroversi murahan pulak tu!!! hak ptuihhhhhh…..

    0

    0
  50. wanz says:

    nape mesti cek lopa nie abg hans ooi….!!! pilih la gadis yg bertudung lg elok…. kalo pilihan abg hans golongan artis…,kan ramai artis wanita da bertudung… suka kalo abg hans ngan irma hasmie…. LIKE…!

    0

    0
  51. hehehe says:

    pd mata aku cantik je si lopa nie…kr ok la mk org baru dlm dunia lakonan…x la rasa muak asyik tgk mk org yg sm dlm setiap cerita…pd aku lar…lgpun bkn si lopa sorg je byk kontrovesi ms br2 naik…ramai lg pelakon lg yg lg terk rsnye…ade yg pakai bj sampai nampak t***k… rampas laki org…2 semua dah jd perkara biase…kontrovesi nie kalo artis pandai handle ok lar…tp tah lar aku sk gak gan si lopa nie walaupun aku x sk org kelantan…

    0

    0
  52. ida4141 says:

    abg nara, tak caya tgk dlm fb saya….
    time raye lepas hans ado di rumah neelofa..
    gmbr2 bukti ada dlm fb saya…

    0

    0
  53. ade aku kesah? says:

    seseuwie la shangt! 2’2 dah reject

    0

    0
  54. xsuka says:

    aku pndng sebelah matalh klu artis lelaki tu asyik2 gosip terpikat dgn perempuan yg cantik2 je…lelaki2 mcmnilh esok klu kawin mmg xkan kekal lama…klu dh rezeki n jodoh mmg dgn org cantik mmg bertuahlh tp ni setiap kali digosip je mst dgn org2 cantik…poyo der…contoh terbaik artis xboleh pakai,,,YUSRY KRU N HANS ISAAC…sorry…

    0

    0
  55. John Doe says:

    Betul la Hans Isaac ni bercinta dgn Neelofa. Aku tgk dia org sendiri dgn mata kepala aku kat Starbucks kat the Curve.

    Melepas aku nk kahwin dgn Neelofa tu. Cun giler Neelofa ni. Sedap buat baby dgn dia ni.

    0

    0