Written by AbangNara | June 22nd, 2014

Ok berita ini agak menarik untuk dikongsikan kepada anda semua. Terkejut juga Abang Nara membaca kenyataan Hanez Suraya di Metro Ahad. Mana tidaknya, Hanez memaklumkan yang dia sudah mengambil keputusan untuk mengorbankan hubungannya dengan Romie. Ini bermakna, Hanez dan Romie bukan lagi pasangan kekasih. Mereka sudah tidak ada apa-apa lagi.
hanez surayaAbang Nara terpaksa membaca 2,3 kali untuk memastikan apa yang dibaca. Memang tak percaya. Namun inilah kenyataannya. Hanez Suraya memaklumkan yang pengorbanan ini dilakukan agar rumah tangga Romie dan Liyana boleh diselamatkan dan mereka berdua kembali seperti biasa. Kata Hanez:-

Saya tidak mampu berbuat apa-apa. Bayangkan setiap kali isu perceraian Romie dan Liyana dibangkitkan, nama saya diheret sama. Dalam perbicaraan pun nama saya tidak disebut, tetapi alih-alih di laman sosial nama saya dikaitkan.

Saya menjadi bahan cemuhan dan hinaan. Saya tidak faham mengapa ia terjadi, sedangkan sebelum ini saya tegasan apa jua masalah yang berlaku antara Romie dan Liyana, jangan kaitkan nama saya.

Saya sudah korbankan hubungan kami. Cuma orang yang tidak tahu keputusan yang saya ambil sebab saya bukan jenis semua perkara mahu dipukul canang.

Apa yang saya fikir sekarang mahu meneruskan kerjaya seni, tetapi nampaknya orang masih terus menuduh dengan membuat pelbagai dakwaan negatif. Saya habis punca walaupun mengambil keputusan sejauh ini.

Saya bersedia mengundur diri memandangkan masalah dihadapi hanya mereka yang tahu dan faham. Cuma saya minta apa jua masalah, selesaikan berdua dan jangan babitkan nama saya.

Ini kali kedua saya menyatakan perkara sama. Jika saya tidak lagi ada dan wujud dalam hidup mereka namun masih dikaitkan, nampaknya saya menjadi kambing hitam dalam situasi berlaku yang ia sangat tidak bagus.

hanez suraya romie

Serius Abang Nara terharu membaca kata-kata Hanez Suraya. Tahniah diucapkan kepada Hanez kerana mengambil keputusan hebat ini walaupun ia patut diambil lebih awal. Namun orang kata ‘better late than never’. Semoga dengan pengorbanan Hanez mengorbankan cintanya, Romie dan Liyana dapat bersatu kembali dan membina balik rumah tangga mereka. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Remaja OKU dikurung dan dibiarkan di Nilai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

160 responses to Hanez Suraya Sudah Putuskan Hubungan Dengan Romie?

  1. Anonymous says:

    bgusmm

    0

    0
    • Olga says:

      ye la tuh. kena la buat statement coverline camni you guys….populariti pun makin lama makin padam, takut takde job dan takut tak masyuk. taktik lapuk sangat kan? sudehhh…..

      0

      0
      • Raja Bomoh says:

        strategi seterusnya….pakai hijab nak tutup “kemaluan” ! :)

        0

        0
        • KoKo says:

          “Saya menjadi bahan cemuhan dan hinaan. Saya tidak faham mengapa ia terjadi”

          Kau tu ….jalang. Tak reti-reti?

          0

          0
        • Rooney says:

          Takut kena saman ke girl? kah kah kah…lain kali jadi la perampas #1 Malaya lagi. Kan dah kena tempias. Bahlul punya betina. Pepet kau dijual dgn sebegitu murah. Kesian…..semua ketawa.

          0

          0
        • maniam says:

          diam la …farkyu la bitch.

          0

          0
        • Silvia Suntos says:

          “gundek zaman moden” dah diberhentikan perkhidmatan oleh majikannya. tamat siaran!!!

          0

          0
        • Poyos La Jubor says:

          Hanez, pergi tukar agama please !

          0

          0
        • Orkid Indah says:

          Hanez … oh hanez dr kenyataan mu spt tiada rasa kesesalan @ rasa bersalah lansung apa yg tlh kau lakukn .. Spatutnya dr dulu da angkat kaki bila dah tahu Romie menipu kata dia duda … berkorban? .. Besar sngt ke Pengorbanan tu … bkn utk org pun tp diri sndri …

          RUMAH ORG KAMU DA BAKAR RENTUNG dngn PERKARA AIB .. bnyaklah kamu punyer PENGORBANAN TAHI KUCIN TU … knpa x buat dr dulu? Tu yg org jd musykil … bila da nak bicara kes baru nak buat BERKORBAN ?. Kwn lawyer kamu lah yg bg nasihat nikan?

          Sah2 takut nama naik kat mahkmh klu kes itu di bicarakn sbb PERCERAIAN BKN FASAKH .. NGERIKAN KES TU sbb HABIS CITER KORNG BERDUA JD BAHAN DLM MAHKMH.

          Belum aper2 da buruk sangka dngn org .. kata org jdkn kamu … KAMBING HITAM klu masih kaitkn dngn buaya tu .. klu nak jdkan kamu kambing hitam mesti org tu nak dpt faedah … nampak sngt HATI KAMU YG HITAM … TOLONG CUCI HATI TU DNGN KLOROX BG PUTIH .. Bnyk2kn ISTIGHFAR ok.

          Klu da x da aper2 x kn org nak kaitkn. Tp biar CAKAP SERUPA BIKIN… jngn lak nanti ada gambr berdua lg lps tu kata … ” eh.. eh ..sy terjumpa bkn sengaja nak jumpa pun ” … kamu spatutnya minta maaf & merayu jngn kaitkn nama kamu … ini tak malah buruk sangka … Spesis tak tahu merendahkan hati ..

          Aper2 pun .. mcm mana nak bertaubat klu kamu tak rasa bersalah malah MCMLAH PENGORBANAN KAMU TU SUCI SANGAT SPT NAK MENYELAMATKAN MARUAH LIYANA … RUMAH ORG TU DA RENTUNG dngn perkara aib dngn MARUAH PPUAN YG MASIH BERGELAR IST3 masa itu kamu PIJAK2 MCM RUMPUT ..

          Bukalah buku baru .. pegi lah umrah spy kamu dpt Taufik & Hidayah … minta maaf dngn Liyana sblm tu … Allah swt tu Maha Pengampun .. cari lah suami yg beriman & Jngn suka bertenggek dngn harta org lain bkn milik kamu … Biar duda & bujang bukan suami org yg belanja tu dr hasil ist3 dia punyer… Sorry komen TERLASER …

          0

          0
        • Hanoiz says:

          Keling ni auta apa lagi? Takde sape nak kesian kat pengorbanan ko la taik.

          0

          0
        • Hamis says:

          Kemaluan Si Sundal tidak boleh ditutup sama sekali.

          0

          0
        • ahaks!!! says:

          si cipet busuk ni baru sedar….lelaki kaya takkan naik economy class…hehehehehe

          0

          0
        • Romnei says:

          bagus la…baru kau sedar diri kau hanya bahan pemuas nafsu?

          0

          0
        • Olga says:

          aku x terkejut kalo esok hari pengomen kat sini akan memuliakan & menyanjung c Hanez ni!
          uols kan mcm tu!

          0

          0
        • Bedah says:

          Alaaa… Why putus…? Dah dapat bf yg lagi kencang?

          0

          0
        • KOLO says:

          Korang mengamuk maki dia ni kenapa? Bukankah lebih baik kita sama2 bermohon kepada Allah supaya diberikan hidayah dan kerahmatan kepada beliau…

          Jika benar dia membuat dosa… apakah kita juga akan turut menumpang semangkuk dosa dgn memberikan umpatan dan celaan? Tak yah ler dilayan perasaan memberi sangkaan buruk kepada orang itu. Dakyah kejahatan syaitan berjalan 24/7…

          Jom berdoa ke arah kebaikkan.

          0

          0
        • lynn says:

          dah puas kau sakitkan hati Liyana, dah puas kau kikis harta si romiang, baru kau nak undur diri konon supaya their marriage boleh diselamatkan? eh kau ingat Liyana nak sgt ke nak kutip balik jantan dayus mcm tu? kau ni pun entah tang mana yg cantiknye pun aku tak tau. hidung kembang, muka mcm permukaan batu karang. make up pun tak cantik. piirraahh!!

          0

          0
        • zaia says:

          Ye setuju dgn semua kt ats!
          Orkid indah, betul..pengorbanan la sgt….
          Dia sbnrnya fikir diri dia sndiri..dh org benci dia, job x byk, x laku, barulah dia rasa nk buang romiang jantan x guna tu kerana…dia x tahan kehidupan bersama romiang skg ni…dia bkn berkorban utk mereka tp dia korbankn romiang.huhu.
          dia ingat kalau dia putus lps tu war2kan,org boleh suka dia..Skg dia rasa mcm rugi teruskan dan dia jgk nk tunjuk bagus. Siap kata ‘pengorbanan’ kt media, org bkn terharu pun, org x suka ape yg Hinaz dn romiang dh buat dn cakap, putus x putus skg bkn bg kesan pun.

          0

          0
        • zaia says:

          Ye btl Lynn, dh puas sakitkn ht isteri org, dh puas merasa duit suami org, dh puas ckp menipu dan berlagak, dh puas pentingkan diri sendiri, bila skg dah jatuh merudum tetiba ko tau perkataan pengorbanan..konon kau korbankn cinta geli aku..ko pun dh terkorban oleh romiang tu, tu yg romiang pun setuju je pisah dgn ko dh puas dpt daging korban..dah tu x payah la bajet konon dh berkorban tu ea..eh cari je la pndapatan lain xpyh la ko berlakon,org ttp x suka ko x kisa la ape ko cakap.huhu..Tp klu btl ikhlas apa ko nk buat,Tuhan akn tunjukkn jgk melainkn klu ht ko busuk, ko ckp baik pun x leh rasa baik.x ada feel.

          0

          0
        • diva says:

          kan aku dah kata masa dia post mintak maap kat ig tu.. aku dah tau memang berakhir begini laaa caranya. dah habis duit si romiang, haruslah dibuang. padan muka si romiang tu! puan liyana dah tak ndak hanez pun buang die camtu saje.

          0

          0
        • asal tutup aurat jer kira muslimah says:

          saya suka baca komen Raja Bomoh. Semuanya lucu tapi make sense. especially yang ni. LOLS

          dunia akhir zaman – asal hijab jer kira pompuan tu baik. pastu bila dah kena/dah tau, baru tau pekung dier. LOLS

          apa pun, buat orang kita, tak perlulah terlalu menilai orang melalui pandangan luaran semata-mata. kenali seseorang dahulu sebelum membuat kesimpulan.

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Masya Allah, dah bercuti ke negara sana negara sini pastu simply jer nak putus hbgn? Maruah dan harga diri tu mcm mne? Biarkan jer mcm xder apa2 berlaku? Pastu mula la berhijab utk amek ati masyarakat semula. Berhijab ala-ala Yuna kannnn? What a rubbish artist!!

        0

        0
      • Coreena A says:

        Dia guna taktik coverline Krisdayanti…pura2 putus nnti sambung balik

        0

        0
      • cokelathati says:

        erm..ak rase mmg semua artis pompuan bujang kat malaysia ni spesis mcm dia ni kot..ade sekor lg ni..da la x berapa nk popular ngendeng laki org..alasan bila dah kantoi..x tau jantan ni laki org..tp bile dah tau melayan juga lagi..sbb sedap nk mengikis..ke nk populariti free..ade sape2 nk tau x artis x berapa nk popular ni sape?ak siap ade semua bukti..sbbnya dia menggatal ngn laki ak..ak belum nk saman lg sbb jaga lg maruah keluarga..kalo ak ikot hati..da lame ak bg abang nara gamba dia n semua bukti cinta babi dorang ni

        0

        0
    • Wanita says:

      Ko bkn tu x layak jd kambing itam, ko layak jd cadbury.. Sehitam cadbury!!
      “Saya tidak faham mengapa ia terjadi….”
      Ko bebal ke sengaja wat2 x paham…
      Aku rasa aku tak caye setiap perkataan kau tu.
      Ni mesti agenda ko. Ko takut ko kena dakwa sbg org ketiga kan, ko x nak kena denda sbb kesalahan bodoh ko yg da merosakkan umah tangga org!.
      Big L for you Bitch! LOSER!!

      0

      0
      • Mak Jemah says:

        ala jangan percaya la, ni semua taktik sebab ramai orang plan nk baling telur kat dia. hahahaha

        0

        0
        • Olga says:

          kalau kau nampak dia ni kat luar…aku akan jeling kasi pandangan yg paling hina dan menyampah. eee, bitch la…x layak digelar manusia.

          0

          0
        • Pengkid brutal says:

          sesuai la muka dia. kalau duduk dekat rumah aku…lama dah aku lempar tahi kat muka dia.

          0

          0
        • safiyyah says:

          Eeehh jgn la mcm tu.. x baik tau. Mesti tahi rasa terhina kena baling kat dia. Oppps! Sorry

          0

          0
        • zaia says:

          hahahaha safiyyah!

          0

          0
    • Datin Semah says:

      hari tu pung pang pung pang kata nk saman MAS segala…mana dia?
      propa la betina takde hasil ni.

      0

      0
    • mak mentua says:

      sebenarnya dia dah mula takut…liyana manan tarik balik kes kt mahkamah…dan akn dakwa minah ni kerana menganggu rumahtangga dia …go girls…kasi terduduk 2 eko berok tu…

      0

      0
    • Hazlin says:

      Normally, I x ambik port pun nak tgk masalah retis ni. Tapi statement given by this lady really trigger me to comment. Sincerity mmg langsung takder. Statement asik berubah2. Obviously cuba manipulate kan keadaan. Yg pasti tak semua bole mengaku silap masing2 dgn mudah.

      Taktik memutuskan hub tu semuanya adalah temporary base jer (mcmla I tak tau dik non). For temporary supaya nampak yg penceraian bukan disebabkan oleh you (still nak membela diri). I bet, lepas 6 months after, keluarla cerita2 yg you nak menikah…romie tu pujuk la…u tak tahan la..(whatever..). Da faham “type” mcm you.

      I feel sorry for romie, sebb choose you instead his wife yg mmg clearly much2 and much2 better than you.

      she deserve better than this!!

      p/s: nampak kejam, but tak sabar nak tggu saat your rumahtangga berpecah belah pulak and i will again write here “I told you so”

      0

      0
  2. cicakiut says:

    hahaha.. ke dah kena tinggal? Bayangkah bila dah kena tinggal, peminat pun dah takde, masyarakat pun mencemuh, apalah nasib dia kan…

    0

    0
  3. Hermosa says:

    Mengorbankan hubungan??? Yeah right.

    0

    0
  4. hamis suraya says:

    podahhhh..takut kene dakwa bawah undang2 syariah la tu…taktik btol ko ek

    0

    0
  5. Amoi Comel says:

    Takut kena saman lettew!!
    Once a bitch forever a bitch

    0

    0
  6. akutengahwatesaimen says:

    Fakyu…

    0

    0
  7. akutengahwatesaimen says:

    Ape jd dgn kangkangan ko pd romi slama ni?burn je kerr…

    0

    0
  8. Chantal Gonzales says:

    Ada aku kesah. Next!

    0

    0
  9. hamesss bacen says:

    eleyyy hamesss ko ni sebenarnye dah cuak dgn undang2 baru yg org ke3 boleh dikenekan hukuman.lagi pulak ko tau duit si romie tu makin sengkek sbb nak bayar nafkah sepencarian die dgn liyana nanti . memang cadbury betul ko ni . meluat aku tengok ko !!!

    0

    0
  10. Reen says:

    Baguslah…takkanlah awak tak tahu Hanez, sekali kita buat salah sampai mati orang ingat.

    0

    0
    • ira says:

      Alhamdulillah….moga hanez nanti dpt suami yg bukan suami org…nantinya pasti hanez tak kisah bila ada perempuan2 lain berkawan dgn suami hanez…masih ingat lg statement hanez ‘bg hanez tak salah berkawan dgn suami org’…tunggu your turn ok…

      0

      0
  11. Sue says:

    Ni semua propa.. Takot kene saman la tu.. Bile depa da bebetul cerai ang berkepit balik gan lelaki tu… Puih

    0

    0
  12. sutun kurita says:

    dia dah goyang wehhhhhhh…dlu ko kat atas, mcm2 ko ckp..skrg br seda mau jatuh ka tangechi???

    0

    0
  13. meow sejati says:

    Ewah2.. dulu kemain nak terlibat sampai mintak Liyana mintak maaf, pastuh saman MAS airlines bagai, pres conference lagi… takut nak kene saman baru nak berundur? Takpe, aku rasa satu badan kau romie dah habis guna. Duit Romie pun habis dah kau sapu. Liyana, kau jgn jadi bodoh berbaik semula dengan laki macam Romie ni. Tinggalkan saja dan amik semua hak kau.

    0

    0
  14. precy says:

    Bgus lh. Hrp2 Hanez melakukn sama sprt yg dia katakn

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Sudahla Hanez tak pyh nk berlagak suci lg…apa u dh korbankan hubungan u n romie? Cara u ckp mcm u ni mangsa lg…u dh korbankan ? Please u dh musnahkan hubungan rumahtangga org dan buat kecoh 1 malaysia skrg nk berlagak mcm u pula mangsa n bini si romie tu pula punca u terpaksa korbankan hubungan u dgn romie…hello dia tu masih Suami org U tak patut Ada hubungan pun dgn dia …bodoh betul a si Hanez ni…nk bg statement menipu pun tak reti…u ckp semua org tak tau krn u tak suka pukul canang…so selama ni bukan u ke yg asyik buka mulut n cipta kontroversi murahan…semua org dh agak dh hubungan u n romie tu tak kemana…mesti lelaki tu dh bosan dgn u tats y tinggalkan u yela byk sgt kontroversi …nk sgt tunjukan yg dia dpt laki kaya sekali ditinggalkan …tapi tukar cerita kata dia yg korbankan konon…if u betul baik u takan kacau laki org n Cetus mcm2 kontroversi…baru je lepas kes nk saman mas kata dh lama pisah dgn romie tu…mesti baru ditinggalkan atau just coverline takut disaman…tak pyh fkr kan kerjaya la Hanez u dh tak mendpt sambutan…lgpun jika betul u dh tak dgn romie…Ada lg mangsa2 kaya yg u Akan Ngapp nanti…itu je tujuan u…lg 1 Hanez tlg lain Kali if kata tak komen apa2 tu just Diam je ok …jgn bg lg statement bodoh after kata taknk komen apa2…

    0

    0
  16. Why bother says:

    Bidadari syurga sangat dengar statement kau hanez. Ke harta abang romie dah abis dikikis? Opss bersangka baiklah :) skarang memang musim retis nak buat statement ala2 insaf naw naw kan. Tapi tengok pada statement kau macam nak salahkan orang ramai yang cemuh kau kat laman sosial padahal kalau kau tak buat salah orang tak cemuh pun kan. So sebenarnya kau patut buat statement mcm ni, semuanya berpunca dari salah saya sendiri dan menyebabkan orang ramai mencemuh saya ^^;

    0

    0
  17. lala says:

    i still hate u perampas!

    0

    0
  18. Benci says:

    Its too late hanezz…

    0

    0
  19. mans club says:

    Good for you….tahniah kerana berhijrah dgn sesuatu yg lebih baik. Kepada pengutuk tu jgn layan buang mase je..

    0

    0
  20. Lila says:

    takpe kak…bunga bukan sekuntum, romie bukan seekor….byk lagi ‘romie’ kat msia ni wakakaka

    0

    0
  21. mieoww says:

    haha..nampak sgt nk mintak simpati..kesian..mesti ko dah sengkek sbb xde job kan..tu pasal sibuk nk pukol canang mcm ko suci sgt kunun nk undur diri..pooodahhh

    0

    0
  22. mom says:

    mom rasa ini wayang baru yg dibuat angkara kuar statement nak saman dia ni sebab jadi perosak rumahtangga.. hurm penipuan terbaru pasangan ni … nasihat mom tu adik ni dik cukup2 la drama tu tak berpukul canang tapi anda sedang berpukul gendang ye dik…

    0

    0
  23. perampashater says:

    Ala..dia tak mau kena saman la tu..kan liyana manan dah tukar permohonan fasakh ke cerai talak..kira skali nak tuntut nafkah ribu2 dr romie n saman hamis sundal ni 3 ribu..haha…baru kelam kabut nak putuskan hubungan..MAS pun tak layan saman dia tu..boarding pass utk passenger simpan pun dia nak tuduh MAS yg sebarkan..dah la menggerutu..bodo pula tu..

    0

    0
    • safiyyah says:

      Haah la.. klu nak banding.. liyana manan jauh lg cantik dari haniss ni…kulit lebih cantik dan licin jer aku nengok.. haniss ni kulit mula mggerutu.semacam jer.. ee.. bedak je tebal.. geli aku

      Lepas ni apa agaknya akan keluar dr mulut pompuan ni ye..

      Aku dengaq harta c romie tu pun dr liyana… x faham.. ada yg bleh cerita ker?

      0

      0
  24. adela says:

    Adeeehh..ke sebb si romiang tu dah tkde duit..yerla duit romiang pun dr binik dia kan…huhuhhhu sudeeeyyyy

    0

    0
  25. berita palsu says:

    Nora dnish kne kwin cpt..kang x psal2 hanez sundal
    rmpas Nedim.,mlpong ko.al mklum lh..hnez tu kn mata duitan.

    0

    0
    • kom says:

      nedim tu pun sengkek..harapkan jawatan dr bapak dia je.. ntah2 ND yang sara dia…hahahaha

      0

      0
  26. mans club says:

    Jgn pedulikan kata-kata pengutuk yang hina itu. Teruskan buat perkara yang baik.
    Yang kutuk tu bukan perfect sgt….

    0

    0
  27. ryieanna says:

    Meow…moew.. harap muka je cntik..tpy knpa nk ptuskn hbngn dngn dye

    0

    0
  28. ryieanna says:

    Hahahaha……xpelh pts dngn romie…cry lki yg laen lgi

    0

    0
  29. Joyah Pok Pek says:

    Baguih la tuh..jg n runtuhkan masjid org lain, cuma tak fhm statement dia tk fhm diri dia decemuh dan di hina???? Dah terang2 tu laki org ko berkepit sana sini lagi x fhm..tgk sapa yg rugi~~ingt senang nak bangkit semula dlm lakonan sedang selama ni pun ko suam2 kuku jah..itulah dikejarkan sgt kemewahan…last2 diri dan maruah sendiri tergadai

    0

    0
  30. terungsambal says:

    Dah liyana tarik balik fasakh nak dakwa engko baru ko nak ptus kan hubungan ko dgn c mgkuk hayun romie tu…takut lew tu hahaha

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Dah hbs harta jantan 2 ko kikis..2 yg ko xmaw dkt dia dh.jantan 2 dh xdk duit.

    0

    0
  32. Biskut says:

    Kalo tgk statement pompuan ni, dia tetap rasa diri dia tak bersalah. tak paham kenapa org cemuh n hina dia?? kata takda kaitan dgn masalah rmh tangga romi dan liyana? ha ha ha..kelakar…masuk raja lawak kompom menang trus nihhhh!

    0

    0
  33. ape aje says:

    Apelah korang ni… die dh ambil jln yg betul kan… x payahlah nak kutuk die… diri kite sendiri pun belum tentu sempurna sangat… apa kata kita doakan je agar die lbih bahagia lepas ni..

    0

    0
  34. raya says:

    Baguslah dah berubah …… jangan nanti pas mereka bercerai mulalah berkepit balik ……. dasar betina jalang memanglah cam 2 ……..

    0

    0
  35. Anakmakjemah says:

    Ni semua Tarik perhatian org yg ko tu suci Murni leteww…baik2 abam kj,silap aribulan dia nk try ngorat plak abam…Wakakaka…xpun nk try tmj ke,,adik tmj ke,tengku burn ke,nedim ke…maklumlah dia ni kan taste org2 kaya je….huahuahua..!!

    0

    0
  36. think positif says:

    hal masing2.xperlulah kita org luar ni judged dia..
    let it go n let it be. jaga diri sendiri. itu lebih baik

    0

    0
  37. malisa says:

    La romenriang punya harta sudah habis ke? Hanez akanmenangis la pas ni.peminat pun x ramai dah.yg masih minat pun suma spesies bimbo cam hanessss ni.kesian hanesss huhuhh propa ye .ke romenriang punya servis dah layu huhu

    0

    0
    • Erra Fazira says:

      Betul! Saya lebih baik daripada si sundalan ini sebab dia tak ada harga diri langsung..

      0

      0
  38. Izz says:

    Mintak simpati ke hapeeeee si HS nih ….?!

    0

    0
  39. ikan keli says:

    Berkorban? Poyo le ko betina…ko ingat org nk percaya ker koban cita ko?jgn nk tunjuk baik le?kalo nk berkorban dri dulu lgi ko dh buat,masa ko dh tau dia laki org…ni ko dh buat pc bwk jantan sundal utk butikan cita ko org siap nk saman lgi isteri yg setia 2…baru skrg ko nk berkorban?jgn nk tipu le sundal?jantan sundal 2 dh boring dgn lobang ko kan?..job dh tk de kan?duit dh habiskan saman org sana sini?aku rasa ko le artis yg paling2 bodoh dlm dunia….sbb ko bodoh jgn ingat org ramai pon bodoh cam ko!! Sian kat ko habis madu (kalo ada le rasanya mmg lama dh tk de)sepah di buang oleh si romeo!!! Padan muka ko….padan muka ko….balasaaannnn!!

    0

    0
  40. messi says:

    ele bitch ni.entah2 si romie dah tinggalkan ko.pandai nak cover cakap nak undur diri puihhh

    0

    0
  41. ikan keli says:

    Lihat le beza ppuan yg bermaruah(LM) dan betina sundal(HS)
    LM ada maruah tingi yg sgt dibangakan..ada ank2…ada keluarga….ada masyarakat yg menyokong….ada hak yg akan dituntut…akan ada harta…dan yg paling penting ada allah yg seniasa melindunginya dan ank;)

    HS hilang maruah…hilang tawaran belakon ..hilang tawaran iklan…hilang duit…hilang peminat….hilang pak we…..hilang harta….hilang malu…hilang kata2….hilang harga diri…hilang pedoman….akhirnya baik ko hilangkan diri jer sundal!!!

    0

    0
    • Hayrin Matahir says:

      Betul! Sayalah salah seorang daripada kelompok anti sundalan ini!

      0

      0
    • Elly Mazlein says:

      Saya pula ada budi bahasa, sopan santun, punya sifat kemelayuan yang tulen dan juga masih ada peminat.. Bukan macam Hanez Suraya yang perasan sundal ini..

      0

      0
    • hyde says:

      LIYANA ada HAQ yang boleh dituntut dunia akhirat yang xde siapa dlm dunia ni boleh nafikan. nko hanyalah POMPUAN SIMPANAN… dngar tak? POMPUAN SIMPANAN. Kau TAK DIIKTIRAF!
      Kau xde hak, xde maruah, xde kemaluan dan kau takde PEDOMAN. INsaflah POMPUAN SIMPANAN!

      0

      0
  42. foxfire007_1999 says:

    Cubalah dari dulu awak putuskan sebelum jadi mcm ni tapi awak sombong, bongkak nak mampus… siap buat pc gi.. ni awak putuskan hubungan tak nak buat pc ker? sekarang ni dah depa nak becerai, awak takut kene dakwa barulah awak nak putuskan supaya konon depa selamatkan rumahtangga?? eeeiiiii… terlambat dah.. pas tu hang tak faham2 kenapa awak kene cemuh?? kesian lah awak ni….. apa2 pun, moga awak insaf…

    0

    0
  43. rina says:

    Hek eleh..kemain dlm melodi dulu kata walau apa pun terjadi hubungan makin utuh la..bla..bla lah! Eh ni dah alih2 nak kena saman dek liyana baru tercirit ko ye namis nak putus hubungan? Ko ni bukan takat perampas, tp penakut jugak rupanya ????????

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Siapa lagi nak tgk MELODI.. Ini zaman siber, portal hiburan dah banyak bersepah-sepah kat bumi Malaysia ini.. Portal hiburan semuanya bertemakan “Lebih Segar Daripada TV”!

      0

      0
  44. anon says:

    Dia tau jantan romie tu tak kaya mana, .sb tu lah dia tak nak. Pegi berjalan pun cume naik economy class….hmm….wat jatuh standard dia sebagai artis je. Minah ni mesti tengah melilau cari jantan lain yg lebih kaya.

    0

    0
    • mimiyangdivine says:

      setuju nau statement ni,,kalau mr romie ni bebetul kaya, tak kan la berjalan ke bangkok je kut…economy lak tu..kalo tak leh bwk ke europe, australia pun ok je kan…sian tul pompuan ni, at the end of the day? apa je yg dia dapat? nothing.. jadi isteri pun tak apa pun tak…Org akan ingat dia ni sampai bila2 sbg “home wrecker”..harap2 dia betul2 ikhlas kali ni.

      0

      0
  45. Anonymous says:

    saya faham situasi HS nih. dah serba salah kan? semua benda dah xjadi kan? itulah, kita manusia merancang tidak sehebat Allah. jadi jgn bongkak sangat waktu diatas, skrg dah dibawah, semua dah lesap. maruah diri biarpun mungkin belum tergadai (tak mau buat andaian sbb xde bukti) tapi telah dipijak2..diaib2kan oleh manusia. itu baru manusia yg aibkan maruah kamu, belum Allah lagi yg aibkan.

    0

    0
  46. K bai bai says:

    kerana nafsu…semua tergadai.

    0

    0
  47. Papa says:

    baguslah Hanez, monyet bukan seekor. cari lain ….

    0

    0
  48. hanezsundalya says:

    Ye lah tu. Utk selamatkan rumah tangga org ke dah jumpe org yg lebih kaya? Haha you’re so fake hanez.tak perlula nak bersihkan nama ape tah, di mata kami kau tetap murah. Cheap publisiti lah ni. Selamat mencari lelaki org yg baruuuu. Nasihat sy, jagalah tgn husband anda diluar sana dgn baik supaya tak diambil oleh si hanez ni sbb dia da kembali SINGLEEEEEE uollsssss

    0

    0
  49. Fafa says:

    Ko memang tak tahu malu kan Hanis oi! Kesian habis madu sepah dibuang. Sampai hancur berkecai rumahtangga orang ko kerjakan. Bersara je la, bad influence sangat untuk masyarakat. Meluat aihh tengok muka tu.

    0

    0
  50. Hanez Suraya HATER! says:

    Kau memang suka melawakkan Hanis? padan dengan muka kau sedap sangat kan merampas?!. What you give you get back.

    0

    0
  51. Pening pening says:

    Assalamualaikum..hanez ni mmg da pening dgn kenyataan diri sendiri ni..tu la berbelit2 lg dr awl..kejap cmni..kejap camtu..kalau disusun kronologi kisah ni..permulaannya adalah dr kenyataan awal hanez sendiri…kenyataan pun asyik nk selamatkan diri je…smga boleh muhasabah diri n menginsafkan diri tu…bila la nak blaja ikhlaskan diri..benda mudah, kalau btl2 salah, pergi jumpe liyana & mintak maaf..lps tu nk kawen dgn si romeo pun kawen je lah…mayb liyana tu pun da x hadap ngan romeo tu.

    0

    0
  52. OMG says:

    Liyana – tolong la jgn jadi bodoh ambik Si Romie tu, Once a cheat always a cheat- kotek pon agaknya dah penuh dengan penyakit sebab hook up dengan Hanez Whore. Ingat ini kucing ke, suka ambik tak suka buang. Jantan tak guna

    Hanez – Oh my god, F**K OFF already! pegi la cari kerja lain macam orang normal, check out chick ke, jual baju ke apa apa. Tak payah la jadi artis, you are not that talented nor are you that famous (ure not even that good looking). Just disappear and dont ever ever come back. Buat statement macam orang bodoh, macam orang takde harga diri. No one cares Hanez, just piss the f**k off!!!

    0

    0
  53. DEENA says:

    selidik la dulu kawan dengan siapa agar tak digelar perampas, emm, baguslah kalu betul putuskan hubungan dengan romie. pergilah cari lelaki lain, yang bujang :).
    mungkin lepas ni, liyana dan romie akan dapat kembali bersama, insha allah. aminnnn.

    0

    0
  54. karmasutra says:

    Hoi hanez. Takyah nak buat drama tarik diri plak. Kau punya drama mmg overnite kan semuanya. Aritu nak saman Liyana overnite punya statement. Nak saman MAS pon overnite gak ko buat decision. Skrg nak let go abam Romie tu pon sesenang camtu je ke? U think all of us gonna buy your shitty story again? C’mon la hanez suraya oiiii, tolong la use a tiny bit of your common sense before u open your mouth and say something. Sebabnya, the more u say things, the more we know how low your IQ level is. Pikirla dulu before ckp adik oiii. Kesian awak kan. Allah tu Maha Kaya. What you give, you will definitely get back. Awak kan pernah kata, saya x percaya pada karma. Taubat pada Allah selagi ada peluang. Good luck!

    0

    0
  55. Sabri Ali @ Nick says:

    Kalau ya, baguslah tuh! Tindakan yang bijak buat si sundalan ini!

    0

    0
  56. Hayrin Matahir says:

    Walaupun ko sudah putus hubungan dengan si Romie, ko tetap sundalan #1 Malaysia tahun ini! Dahlah suka menyeksi dalam pelbagai akhbar dan majalah, kau tetap sundalan yang suka menyeksi dalam mana-mana akhbar dan majalah!

    0

    0
  57. Anonymous says:

    kita doakan je la yg terbaik buat semua. kalau betul hanez ni nak berubah mcm mna???? free2 je dpt dosa… insyaAllah semua kehendak Allah s.w.t.

    0

    0
  58. melati says:

    Romie dah takder wang lagi kot ..pasal tu ko lari,,,,ataupun malu pasal kes naik economi gi obersi tu,,,tau pun ko fikir, org kaya takan biarkan GF naik ekonomi class….ari canang nak saman Mas lah saman bini Romie lah,…mungkin terkejut kot dgn bayaran Peguam dan tak mampu nk bayar dan Romie pun buat tk tahu..pasal tu ko undur diri dan tersedar yg jantan cuma nk ??????? jer hehehe..

    0

    0
  59. Siti says:

    Moga kita semua mendapat hidayah & petunjuk Allah. Amin

    0

    0
  60. iris says:

    hayooooo dah putus…lps ni saper dpt dia ni malang kot…dah romi touch n go…bg free ada org nak ker…huhuhu…kesian dah takleh naik perari dgn fly economy class dah…

    0

    0
  61. hanez busuk n x cun lgsg says:

    Pengorbanan? Oh plsssss? Kambing hitam??? oh plsss
    This b**** will never mengaku salah.
    Jangan sesekali terpedaya dgn tipu helah pompuan ni!!

    0

    0
  62. minah jambu merah biru pasti gerek says:

    dh porak peranda kn rumah tangga orang pastu putus pulak sengaja kan !!!

    0

    0
  63. lalala says:

    please lah…ko jgn lpas settle kes jantan dayus ngan Liyana tu ko masuk line blk…
    ko pikir lpas ni org nak salute ko lpas “konon” berkorban…ko punca kepada anak2 mereka hilang kasih sayang mak ayah n hilang nyer sebuah keluarga

    0

    0
  64. haters hamis says:

    pas dgar liayana manan tarik balik cerai cara fasakh mengelupur kau kan betina sundal..takot kena saman kan…kambing itam apanya lau dah gambar kau berpeluk berlaga bu*** ngn ko** tersebar tu..bodoh btol la…ingt org bodoh xleh pikir…baik berambus je dr dunia seni ni…menjijikkan jer…yyaarrrrkkkktuihhh (ikhlas dr kahak yg paling dalam)

    0

    0
  65. tonton says:

    statement k*Ling putar alam…
    takperlu pening2…
    KITA TERUSKAN BOIKOT SEMUA BENDE2 BERKAITAN DGN HAMIS SURAYA

    0

    0
    • Sabri Ali @ Nick says:

      Jom! Geng-geng saya Hayrin dan Elly Mazlein jom tegur dia! Kalau dia berang dengan teguran kami, kami akan pukul si sundalan ini sampai mampus!

      0

      0
  66. maasa says:

    undur diri tipu je sebab tak mau di dakwa

    0

    0
  67. melati says:

    Dulu ko nak saman Lyana Manan.,.! sekarang ko nak selamat kan rumahtangga Lyana Manan plak……siapa lah yg bawa ko dlm dunia seni ni..? nak berlakon dlm reality pun bodoh…..aritu dgn bangga nya nak saman Mas lah itu lah….last2 wa hasil balik asal..nampak benor ko ni lalang….jap nak saman jap nak selamat kan umahtangga lah..ni mesti kes takut pasal Lyana Manan tak jadi Fasakh. ..Hanez Surayap pasni jgn lah terjun dlm bidang seni lg sebab org semua dah menyampah kat ko…gi lah jadi bidan terjun…hahahahaha..

    0

    0
  68. laser mak ko.. says:

    aku rasa baik kite jaga2 supaya jangan tertipu ngan statement die ni. senangnye nak putus camtu je. kalau hati tu dah jahat alang2 baik jahat terus. cuma statement ni lakonan dulu semata-mata. PERHATIAN SEMUA: Romi tu xkan miskin okey sbb kalau korang nak tau PAKCIK die org besar kat DBKL tu. Si romi ni kaya pun disebabkan TENDER yang selalu die dapat sebab anak beranak, sedara mara la kirenye. aku lupe nama pakcik die sapa tapi kirenye LINE BESAR KAT DBKL tu kalau tak mana senang2 nak FERRARIS HS ooiiiii… sapa2 boleh tolong aku report kat SPR pun boleh jugak..TIME KASIH BANYAK2. aku tak rasa HS nak lepaskan lelaki bodoh camni…banyak income tu…kontraktor la katakan pastu wayar kabel die besar oooo….

    0

    0
  69. Anonymous says:

    Jgn kau undur diri sebab taknak didakwa n supaya si Romiang tak bankrupsi saja dah la..nti dorang da sah bercerai jgn plak dngar yg kau kata romiang mmg jodoh kau n couple balik plak. mmg slut la

    0

    0
  70. mimi_looney says:

    Pergh ayat power Hanez “mengorbankan”…. Hanez2.. dah rosakkan rumah tangga org… dah malukan seorg perempuan yg x bersalah dan mengambil ayah kepada anak2 yg masih kecil… pergh mmg satu pengorbanan yg besar tu…

    0

    0
  71. Entah le says:

    sorry la henez…wlpn ko dh putus ngan si romie tu..TPIIII ap y ko buat sblm ni ttp segar dlm ingatan..perasaan benci n menyampah kat ko x dpt d hilangkan…wlpn ko dh x merampas lagi..hakikatnya kami memg dh x suka..x minat kat awak lagi…kalau dari dlu sewaktu tahu y romie tu duda ko mengundurkan diri..mgkn kami boleh terima..tpi dgn ap y berlaku n ngan keangkuhan ko susah kami nk percaya kat ko lagi…senang cite..ko berundur la dari dunia seni ni…

    0

    0
  72. kucing says:

    ada mana2 lelaki kat luar sana minat dengan saki baki romiang ni??
    barang secondhand..

    0

    0
  73. Anonymous says:

    eleh..entah2 cakap depan dh putus..tpi d belakang masih berhubung…enth2 nk cover line jer kot…

    0

    0
  74. ish ish ish says:

    ahh x yah percaya cakap betina ni…….semua propa!!entah blakang2 pegi menyelinap lg cr romiang………….yuck….!!takut kena saman la tu……..dah tau dah permainan ko hamis…..

    0

    0
  75. $$$$$$ says:

    what nonsense la hanez..aku ni dari tak kenal artist Msia sgt sampai boleh kenal siapa kau yg tak glamour ni hanez oii..disebabkan kau jugak la aku kenal blog nara ni tau tak..sebab teruk sgt kena kutuk hingga ke dalam paper bagai..so, aku baca jugak gossip2 pasal kau..dan makin aku baca, makin aku rasa kelakar dengan statement2 bodoh kau..bukan ke kawan baik kau tu lawyer..she should have advised you what are the do’s and dont’s, i mean what to tell the press and what not..or at least u go and ask her laaa…but again, ur lawyer friend is also a dumbass (cos i know her well, hehe) so i dont expect any good advise from her pun..apapun, use ur brain next time..tolong jgn membodohkan diri setiap kali beri statement..statement kau so far semua statement bodoh, mcm ni..u were in love with somebody’s husband, most people can understand that cos cinta ni tak kira siapa..but to make known, proud of it, and challenge the wife out loud is clearly DUMB act of urs..and now kau kata ini pengorbanan kau?? what nonsense!! takkan lah kau tak pernah dgr byk kejadian2 sama mcm kau buat ni mmg tak kekal pun..sbb niat kau dan jantan tu hanya berkisar soal duit, kemewahan, sex, and sex and sex..bila dah dapat apa dihajat, brg kau pun dah menggeleber..kau fikir jantan tu selera lagi ke? wake up la oii!!

    0

    0
  76. Will Not Be Published says:

    alaa..korang ni punn…faham2 sendiri je la kalau hubungan berdasarkan duit & tubuh badan..kekal lama ke?? jantan badigol sood tu pun sekadar nak hanez jadi penyedap aje..while hanez pun sekadar nak duit jantan tu je..touch n go aje selalunya..

    0

    0
  77. Joyah Bandar says:

    Ko yang putuskan ke Romie yang jumpa betina lain pastu tinggalkan ko?

    0

    0
  78. Hehehe says:

    Saya tidak mampu berbuat apa-apa. Bayangkan setiap kali isu perceraian Romie dan Liyana dibangkitkan, nama saya diheret sama. Dalam perbicaraan pun nama saya tidak disebut, tetapi alih-alih di laman sosial nama saya dikaitkan. – MMG LAR KO ADA KAITAN SEBAB KO ADALAH PUNCA KERUNTUHAN RUMAHTANGGA MEREKA….. ITU PUN TAK INGAT KE?? ADA MASALAH AMNESIA?????

    Saya menjadi bahan cemuhan dan hinaan. Saya tidak faham mengapa ia terjadi, sedangkan sebelum ini saya tegasan apa jua masalah yang berlaku antara Romie dan Liyana, jangan kaitkan nama saya. – KENAPA LAKS TAK FAHAM…. DAH KO YG SALAH… KAT PC YG KO BUAT PUN KO NGAN ROMIE NGAKU BERCOUPLE COUPLE AND BANGGA NAK MAMPOS…. SO NASIB LAR KENA CEMUH & HINA

    Saya sudah korbankan hubungan kami. Cuma orang yang tidak tahu keputusan yang saya ambil sebab saya bukan jenis semua perkara mahu dipukul canang – BUKAN PUKUL CANANG??????? KLU TAK PUKUL CANANG CAMNER SEME ORG BLEY TAHU??????,

    Apa yang saya fikir sekarang mahu meneruskan kerjaya seni, tetapi nampaknya orang masih terus menuduh dengan membuat pelbagai dakwaan negatif. Saya habis punca walaupun mengambil keputusan sejauh ini. – HABIS PUNCA APA???? HABIS PUNCA NAK TEGAKKAN BENANG YG BASAH….. ALAHAI DEK NON….. TULAR ADA PEPATAH BERKATA…. TERLAJAK PERAHU & KETA BLEY DIUNDUR…. TERLAJAK KATA & PERBUATAN…. BURUK PADAHNYA KEKADANG SAMPAI KE MATI

    Saya bersedia mengundur diri memandangkan masalah dihadapi hanya mereka yang tahu dan faham. Cuma saya minta apa jua masalah, selesaikan berdua dan jangan babitkan nama saya.- THE PROBLEM IS….. KO LAH THE MASALAH….. KO MMG TAK PAHAM EH…… ADA MASAL MENTAL KE?????

    Ini kali kedua saya menyatakan perkara sama. Jika saya tidak lagi ada dan wujud dalam hidup mereka namun masih dikaitkan, nampaknya saya menjadi kambing hitam dalam situasi berlaku yang ia sangat tidak bagus. DIKAMBING HITAMKAN????? ARE U SERIUS????? BETUL LAR KO NI PSYCHO….. PERANGAI KO NIE LAGI RENDAH DARI PELACUR….. PELACUR PUN TAK GIE CANANG SATU MALAYSIA DIA TIDOR NGAN LAKI ORG.. TAPI KO ELOK JER BUAT PC AND ANNOUNCE….

    0

    0
  79. megat says:

    abang nara,

    Kalau cerita gossip & product placement – keuntungan, beria – ria abang nara published. Takde cerita CSR such as Adik Firdaus tu pun. Guess, abang nara kenalah fair and play the role as well. :-(

    0

    0
  80. Anonymous says:

    Jangan berburuk sangka ngan orang x baik… mungkin ada benarnya kata2 Hanez tu … walaupun sya x mengikuti kisah nya tapi x mustahil apa yang dikatakannya benar. Corz banyak juga cerita2 macam ni real story orang yang dekat ngan kita pun ada bila rumahtangga dah goyang ada saja orang nak disalahkan zaman moden ni berfikirlah cara baik… bukan semua rumahtangga x berjaya tu angkara orang ketiga cuma mungkin waktu pertemuan tu yang belum waktunya …… apa2pun doakan saja yang terbaik untuk mereka semua ……. kalau kita dah buat kesilapan redha saja dan insaf atas segalanya agar kesilapan lalu jangan di ulangi … ini peringatan untuk diri sendiri juga……

    0

    0
  81. ntahapapa says:

    arrrrrrrrrr……agak2….sebotol pekat joy boleh memutihkan kambing yg hitam tak??

    0

    0
  82. mama says:

    orang yang berfikir TAK MENGGUNAKAN AKAL je yg akan percaya ko HS wei…
    jgn igt sume org bodo..xtaw citer ko ni dr A-Z..
    ko lupe gamaknye ape yg dah ko gebang kaw2 sebelum nie …
    HS.. cukup2 la tu… makin ko bersuara,makin terselak abis aib ko…

    0

    0
  83. antipencaras says:

    dah single ni, sapa la mangsa seterusnya suami nak kena rampas hanez ni. Ya Allah lindungilah rumah tangga pasangan2 di Malaysia. Jauhilah para2 suami dari hanez suraya dan pompuan2 spisis dia ni.

    0

    0
  84. mak lampir says:

    eh hidup lagi adik ni??

    “Saya sudah korbankan hubungan kami”. – bukan ke ko yg korbankan hidup liyana?
    ” Cuma orang yang tidak tahu keputusan …” – bukan ke ko yg push liyana mintak cerai??
    “yang saya ambil sebab saya bukan jenis semua perkara mahu dipukul canang.” – bukan ko ke orang no1 yg buat press conference??

    sebelum bg jawapan soal dulu diri sendiri adik oii..kan skang Allah swt bayar cash. yang ni ko xpkai nama Allah swt beri saya petunjuk pulak ek??
    lawak betol hidup ko ni..

    0

    0
  85. alo says:

    okay, bye2 hanez..

    0

    0
  86. miss n says:

    betina gatai burit…boleh pi mampos.

    0

    0
  87. Miss Lin says:

    Normally, I x ambik port pun nak tgk masalah retis ni. Tapi statement given by this lady really trigger me to comment. Sincerity mmg langsung takder. Statement asik berubah2. Obviously cuba manipulate kan keadaan. Yg pasti tak semua bole mengaku silap masing2 dgn mudah.

    Taktik memutuskan hub tu semuanya adalah temporary base jer (mcmla I tak tau dik non). For temporary supaya nampak yg penceraian bukan disebabkan oleh you (still nak membela diri). I bet, lepas 6 months after, keluarla cerita2 yg you nak menikah…romie tu pujuk la…u tak tahan la..(whatever..). Da faham “type” mcm you.

    I feel sorry for romie, sebb choose you instead his wife yg mmg clearly much2 and much2 better than you.

    she deserve better than this!!

    p/s: nampak kejam, but tak sabar nak tggu saat your rumahtangga berpecah belah pulak and i will again write here “I told you so”

    0

    0
  88. fiz says:

    Kenalah buku dgn ruas. Sundal dgn baghal.

    0

    0
  89. Robyn says:

    Ni baru betuiiii.. Kalau di pihak yg benar tak payah susah2 nak pukui canang sana sini, aibkan org, atau guna anak2 untuk tagih simpati org. Puan Liyana muncul sekali sahaja di media untuk beritahu haknya sebagai ibu bila anak2nya dieksploitasi oleh pompuan Hanes Suraya ni, sekali sahaja dan dia seterusnya bertindak secara senyap2 menggunakan landasan undang2. The truth will reveal dan kalau memang di pihak yg benar, kebenaran akan berpihak padanya. Tentu dia sakit hati bila laki dia dgn pompuan simpanan laki dia bergabung menyalahkan dia semasa PC dulu. Kitapun geram bila si laki dok membela yg haram dan menyalahkan dia yg halal. I salute you Puan Liyana. Ure such a strong woman. Tp skrg, yg bersalah itu dgn sendirinya memalukan dan aibkan dirinya sendiri without u having to fight openly sbb anda di pihak yg benar dan Allah lindungi anda. 

    To some artist yg tak abis2 pukul canang menghentam dan mengaibkan org yg pernah menjadi part of yr life dan menggunakan anak2 utk dpt sokongan org ramai, (i think u know who u are) contohilah Puan Liyana. Kalau anda dipihak yg benar, diam2pun anda akan menang. Berserahlah padaNya kerana Allah maha adil.

    0

    0
  90. angeline says:

    Kau lah heidi Fernandez malaysia.

    0

    0
  91. Reena says:

    Ni lah akibatnya apabila sel-sel otak gagal berhubung maka statement yg keluar x abis2 menunjukkan ko ni mmg tahap bengap bodoh sombong! Dah terkorban rumahtangga si liyana manan tu br ko nk kata ko dh korbankan hubungan ko? Ko tu bukan stakat dh kena korban, tahap dh kena lapah satu badan dgn romiang. Sbb dah lobos kategori barang lupus, romiang pun dah x pandang so kenalah wat statement suci murni dengan harapan org komen murni2 je. Abadi betul kebodohan ko ni sampai dah x boleh simpan sikit pun. Ko jadi bahan cemuhan dan hinaan sbb ko homewracker tahap pengebom berani mati. Bukan jenis mahu pukul canang konon.. Phuiii..dulu kemain eksyen kamen sikit2 buat PC, ada hati nk suh isteri yg halal tu mintak maaf kekdahya. Skang ni baik ko standby 3 ribu sbb xyah ckp byk ko mmg layak dan patut didakwa sebagai org ketiga. Tu baru sikit Allah bagi balasan..ditarik nikmat hilang semua keberkatan. Akal yg Allah beri mohon digunakan supaya hidup x terus jadi bahan.

    0

    0
  92. TZ says:

    dh kuar akta takut la kena dakwa huhuhu dunia2

    0

    0
  93. ummiezarrar says:

    ntah betul entah x yg die pisah sbb ade je cite diorg g bercuti… cover je nie… sekali dah menipu susahla org nak percaya

    0

    0
  94. Anonimes says:

    Ceh… sedih jd ScapeGoat konon…
    ekau lah salah satu punco nyo. dio dah bpunyo, lagi ekau heret pi jalan makan angin.
    dah torang laei bosuloh.
    bagus la skang ekau dah bijak. dah upgrade jadi Sacrificial Lamb. atok suko.

    0

    0
  95. Nordivadiva says:

    Sebabkan kes hang laa aku takut nak nikah oii…

    0

    0
  96. Anonymous says:

    Hanez suraya…jgn mudah putus asa….. Jgn dengar cakap all your haters…. You sepatutnya tegas dgn pendirian u utk kahwin dgn org yg u cintai…. Pasal isterinya itu…..biarkan aje….. Bukan salah u pon kalau romie ingin menceraikannya…. Nabi ismail pun ceraikan isteri pertamanya nya juga.

    0

    0
  97. […] tidak dapat dipastikan sama ada idea ‘business’ ini muncul selepas Hanez putus dengan Romie, Abang Nara suka melihat artis-artis kita tidak hanya bergantung pada tawaran lakonan dan nyanyian […]

    0

    0
  98. […] tidak dapat dipastikan sama ada idea ‘business’ ini muncul selepas Hanez putus dengan Romie, Abang Nara suka melihat artis-artis kita tidak hanya bergantung pada tawaran lakonan dan nyanyian […]

    0

    0
  99. che ton says:

    Percaya la sgt aku nih… Setengah sen pun tak caya

    0

    0
  100. […] teka-teki mengenai status hubungan Hanez Suraya dan Romie terjawab jua. Sebelum ini Hanez pernah memberi bayangan mengenai tamatnya hubungan mereka berdua. Namun apabila diminta cuba mengesahkan hal tersebut, Hanez enggan memberi sebarang komen. Namun […]

    0

    0