Written by AbangNara | March 14th, 2014

Ya memang tertekan menjadi insan yang bernama Hanez Suraya buat masa sekarang ini. Apa sahaja yang dilakukan, tak kiralah di laman sosial atau kehidupan alam nyata, pasti akan mendapat kritikan ramai. Itulah hakikat yang harus diterima oleh Hanez Suraya susulan kontroversinya merampas suami Liyana Manan. Sememangnya masyarakat memandang hina perbuatan seumpama itu walaupun pelbagai macam alasan diberikan.

hanez suraya

Setelah lama berdiam diri, Hanez Suraya telah pun berkongsi satu mutiara kata menerusi akaun Instagramnya. Bagi Abang Nara, memang tak sesuai langsung apa yang dikongsikan oleh Hanez Suraya setelah kontroversi panas yang melanda dirinya. Akibatnya, pelbagai kritikan yang diterima menerusi ruangan komen di gambar tersebut.

hanez suraya

Antara komen yang menarik ialah:-

hanez suraya

Namun begitu ada juga peminat yang nampaknya sudah pun memaafkan Hanez Suraya:-

hanez suraya

Nasihat Abang Nara, sebulan dua ini baiklah Hanez Suraya tak kongsikan apa-apa perkembangan hidupnya di mana-mana akaun sosial. Biarlah reda sikit kontroversi yang sedang melanda diri, lepas itu nak buat “comeback” suka hatilah. Lagi bagus kalau lepas kahwin dengan Romie baru muncul semula. Barulah orang tak boleh nak kata apa-apa dah. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to Hanez Suraya Dikritik Hebat Di Akaun Instagramnya

  1. Anonymous says:

    aku dah penat seru raja bomoh, tapi tetap jgk x jadi apa kat buaya ngan gefren buaya ni… penipu sangat tampar buaya tembaga, buaya darat pun x tertampar2.. puiii

    0

    0
    • ROMIE says:

      TU SEMUA XPENTING,YG PENTING I SAYANG U HANEZ SURAYA,I SENTIASA DI SISI U

      0

      0
      • Datin K says:

        low class la taste ko ni ROMIE!

        0

        0
        • raja bomoh says:

          ko tggu romie! penampar buaya tembaga aku akan menyusul!

          0

          0
        • miss ynwa says:

          heran ..entah ape yg best sgt hanez tu..nk kata lawa, putih je pn tak gune gak kulit gerutu kalah batu2 sungai…nak kata suci, rosak je aku tgk budaknye….come on romie are you DRUNKKK ? hahhaha fengsann

          0

          0
        • Anonymous says:

          betul3. sangat low class. wei bini kau yang sah tu lagi cantik aku tengok. ape ke hal yang haram jugak yang kau nak.

          0

          0
        • K.A.A says:

          fan dia sgt baik.. harap hanez tidak mensia2 kan fan dia…

          0

          0
        • salam semua. saya ada menjual air ruqyah penghalau syaitan dalam badan. air ini amat sesuai digunakan untuk kaum wanita yang bermulut celupar memaki hamun orang macam tak bertuhan. diperkuatkan dengan vitamin & doa menahan diri dari menaip komen2 kesat, ia juga dipercayai berkesan meningkatkan fungsi akal kepada paras muslim yg sepatutnya. para wanita bertudung tapi mulut macam rabai yahudi digalakkan mencuba produk ini sekaligus keinginan mereka utk umrah dan haji di tanah suci datang membuak-buak jadi mereka tak perlulah mencemburui pelakon seksi maut yg diterima Allah kesana kerana Allah mengizinkan mereka yg ikhlas niatnya. pm saya untuk keterangan lanjut. terima kasey.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Muka Hanez nie aku tgk macam muka anak auntie jual sayur dekat market penang… tapi anak auntie tu lagi cantik… muka camnie yg dikata lawa…. puiii

          0

          0
      • miss m says:

        nasib kau laa hanez…boring laa..kejaq duit kan..

        0

        0
      • zara says:

        pompuan ni giler attention ke hape ?
        kes dia dah tenggelam sebab org sibuk dgn MH370…eh alih2 dia sendiri yg ungkit balik. yg aku x paham…ada jugak org yg backup dia, jadi fans tak payah bodoh sgt. Satu lg pompuan ni asyik ulang ayat “KEBENARAN”…kebenaran taik kucing dia kot .

        0

        0
  2. mersiq says:

    sy bkn nk mgutuk tp dari kecil sy dh rasa bila bapa saya dirampas org!!! apa salah mak saya???? mak sy menangis bila tgk kami yg kecil2 lg… memang tak guna org mcm ni d buat salah still salahkn org lain!!!!!! dun k u btl atau salah tp please jaga mulut 2!!

    0

    0
  3. nenek lanjut usia says:

    x ada perkataan yg mampu nenek taip tika dan waktu ini melainkan tahap B.O.D.O.H yg sgt melampau di muka bumi Allah!!

    0

    0
  4. jengjengjeng says:

    bile camni pandai pulak dok post kate2 gitu…tapi hakikatnya diri sendiri?

    0

    0
    • Poyok says:

      Dia berusaha utk tunjuk kerendahan hati nya …pada awal2 komen… lepas masuk yg pedas2…dia trus kembali kepada lagak dia… suh pengomen jgn buat semak lah… kot ye pun..biarlah bertahan lama sikit lakonan rendah diri tu… biar org simpati lebih skit…nampak sgt…fake kesedaran yg ditunjukkan …just utk simpati org…paling meluat tgk penyokong2… perghh lebih sudu dri periuk belanga dahh

      0

      0
      • La fea says:

        ini semua taktik HS dah tak larat kena hemtam dgn semua org tapi tak nak ngaku !! jgn pecaya drama sementara ni , ini semua kerana managih simpati !! Pertolongan Allah yg besar konon ? Ko sendiri maseh sedap buat maksiat dgn laki org si Romie tak de rupe skrg ni ko dah taubat! , allah nak tolong? , Allah rejam ko ade la !!!!! puiiiii

        0

        0
  5. hentam says:

    such a shame HS…get a life pls!!!!

    0

    0
  6. Cik Merah Menyala says:

    Tak kiraaaa! Boikot hanez sendu ni dan aurawhite!!!!! menyampah aku rasa!

    0

    0
  7. mummy says:

    menegakkan benang yg basah….. sudah2 la….. sedih je tengok…. huh…

    0

    0
  8. paukaya says:

    suruhan allah pun kamu tak ikut..bile susah baru nk igt allah..

    0

    0
    • Blueberry says:

      aku setuju. dh puas menyundal, dah puas bg org tgk part2 yg wajib di tutup tp masih x malu nk hrp pertolongan Allah. Taubat Nasuha dulu la HS oiiii…

      0

      0
  9. Kelulut says:

    Allah memang akan tolong orang2 kaki clubbing macam kau #hanezsuraya

    0

    0
  10. samsul says:

    hanez surayak xde org nk dgr dh apa pun alaasan kau bg..perampas ttp perampas!!!

    0

    0
  11. shah says:

    sudah2 la tu nak mengata pasal dia.. jaga la diri sendiri.. hal dia pandai la dia pk nak buat apa pun, pandai arr dia nak selesaikan ..dosa pahala dia kan,jangan kita lak terjerumus ngan dosa dia lak sambil menasihat dengan kata2 yang kurang enak… kita takda hak nak mengeji ..mengutuk ke nak hina HS ni..dia juga umat manusia jugak.. jadi para2 pengkritik yang hebat ..sila jaga pertuturan dan jaga hal peribadi sendiri.. ( jika dia sanggup bermadu takda istilah merampas suami orang.. jika dia mengarahkan suami itu ceraikan isteri pertama baru la dikata kan perampas suami orang..) berbalik la pada ketentuan.. mungkin ini nasib dia..nasib kita sapa tahu entah bagaimana kan.. jd insaf la wahai pengkritik… maaf

    0

    0
  12. To increase blood flow in the scalp, end shampooing with a cold
    water rinse and massage. A q tip corrector (not compulsory), eyebrow enhancer (only if you have light brows).
    The good news is that its development can often be slowed down with appropriate treatment.

    0

    0
  13. Nak tahu says:

    SALAM JUMAAT YG MULIA..Abg Nara, cepat update pasal A&Z wedding. Amboi uoollss, mas kawin RM7k..hantaran ada bag CHANEL lg hokayy!!! Nafkah anak RM5k pun da berkira..hukhuk..

    0

    0
    • Anonymous says:

      zarema tu kaya, dia beli seniri lettew.. mas kawen je yg aidil mampu bagi, lain2 cuci kaki lerr aidil…

      0

      0
  14. ct juga nama nyer says:

    nk cr bomoh buaya tu lah. nk tgk nasib HS ni ngan c romie..bertahan smpai bile? c romie kaya smpai bila? c HS, bodoh dia tahap ape??

    0

    0
  15. hanez hampeh says:

    org skun dah xhirau pasal ko la haney mayonez.. org lebih tumpukan pada mh370… please la pgi jauh2 dri dunia hiburan…

    0

    0
  16. ssssss says:

    elok la berubah tu hanez…sian ko..disbbkan laki org ko lg teruk kena maki…padahal sama2 yg gatal…ko pon 1 yg g wat statement lebih2 kenapa…klu nak laki org ko kena jgn lebih sudu dari kuah…diam2 selesaikan masalah korang bertiga…dah selesai br la boleh bukak mulut…berubah la ke arah kebaikan…ujian Allah dtg tu muhasabah diri lebih baik..jgn lg menyakitkan hati org lain…berhenti la pakai seksi2…berpeluk sakan dgn bukan muhrim…pergi kelab mlm…pls stop…stop..stop…klu nak Allah syg kite…kite kena la jaga hubungan kite dgn Allah…bukn bila dpt masalah br nak igt Allah…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    nk mintak kesian ke???
    kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah!!!!!!!!!
    ape pon sila maintainkan muka hang yg menggerutu tu ye..kalu nk merasa licin bole try kertas pasir sbb dh x de aura…

    0

    0
  18. kak anon says:

    rase2 kalau teropong dengan teropong tok moh kelapa tu boleh tau kecik mana saiz otak si hanez ni? ke sama saiz ngan otak burung unta?

    otak burung unta lebih kecil dr matanya… ahaksss

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Hanez, nasihat saya, lebih baik hanez diam buat masa sekarang. Saya tak salahkan hanez sebab jatuh cinta dengan suami orang, sebab ini melibatkan hati. Seorang wanita yang dah berkahwin pun, terkadang jatuh cinta dengan lelaki lain.
    Kalau memang dah ditakdirkan jodoh hanez dengan Romie, InsyaAllah, akan ada jalan itu. Berserahlah pada Allah. Biarkanlah masyarakat mengeji dan mencerca.

    0

    0
    • mimi says:

      Jadi, masyarakat yang salah lah ye?

      0

      0
    • keta kancil says:

      dia bukan jatuh cinta pd si jantan tu tp dah angau pada ferrari merah si jantan tu..

      0

      0
    • Ex-PA Hanez Mayonies says:

      Pilihan di tangan masing2 arah manew nk pilih!!! yg si HS bodoh sgt pilih laki owg dh kenapew? Berlambak2 Dato2 duda mati bini xnk lak ko pilih… Dasar pompuan perampas!!! Mohon HS shutup!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      jawapan standard kaum pompuan perampas. saya cintakan dia..sebenarnya saya cintakan duit dia. dah ditakdirkan saya jatuh cinta dengan suami orang… sebenarnya dah saya memang nak cari suami orang, ye la dah ada pengalaman kan. saya tak ada niat pun nak jatuh cinta dengan suami orang… abis tu kenapa tak boleh cari yang bujang je… berlambak kat Malaysia nih.

      0

      0
    • Anonymous says:

      sebab tu la orang kata, fikir guna otak, bukan guna hati. so kalau hati aku dah tertarik dengan bag chanel yang lebih dari RM10k tu tapi tak mampu nak belinya so aku curi, kira dah takdir la ye aku jadi pencuri? bodoh punya comment.

      0

      0
    • Anonymous says:

      wanita yang dah berkahwin jatuh cinta dengan lelaki lain, salah. itu lah gunanya self restraint. kalau hidup ni senang je, suka kat orang tu, suka kat orang ni, apa value loyalty?

      0

      0
  20. pp says:

    Cerdik ada hadnya tp kebodohan tiada sempadan..sekian…

    0

    0
  21. Pengguna Aurawhite says:

    Masih berfikir nak beli aurawhite ke tidak. Tengah tunggu bila diorg nak tukar duta je . Dear Aurawhite, selalunya ambassador brand kene present image bersih dan tiada kontroversi sepanjang pegang jawatan duta. Kes ni btol2 buat i nak stop terus pakai produk you. i tak boleh sokong brand yang sokong orang macam ni. at least do something about it. Sedangkan Burberry ngn Chanel pon boleh tarik contract dgn kate moss,pramugari tersohor di dunia, ini kan pula HZ.

    0

    0
  22. minah_jebon says:

    aku je ke yang nampak muka hanez tu menggerutu? krik krik krik

    0

    0
  23. yakyeey says:

    dari jauh bleh tahan muka pompuan ni,tapi bila pandang dari dekat,seram ler plak aku ngengok muka si hanez ni.

    0

    0
  24. Za says:

    tak habis2 lagi cik Hanez ni… kebenaran..kebenaran…
    Ce citer cikit kebenaran apa yg cik Hanez nak sampaikan…
    Pada pendapat saya baik la Cik Hanez diam saja… sbb setiap kali keluar komen dari mulut anda.. ia akan menaik kan kemarahan orang ramai…
    saya tidak pernah berada di tempat cik , atau pun di tempat isteri bf cik.. tapi saya pernah menemani kawan ( anak 3 orang ) menempuhi alam penceraian ( dari cubaan berbaik hinggalah ke penceraian)… yg dewasa mmg la perit / sedih… mcm mana pulak anak2… pikir2kan la….
    Awak kater bf awak tunjukkan keikhlasan die , bawa awak jumpa mak ayah die ( or mak ayah awak ..saya lupa ) tapi itu juga die buat masa ingin bersama isteri nya dulu.. tak gitu…
    Sekarang isteri nya di caci/ di kutuk di khalayak ramai… tak mustahil kemudian hari anda akan di perlakukan sebegitu… mungkin lebih teruk ….
    Jadi lebih baik anda diam kan diri anda… pikir baik2 adakah tindakan kiter ini disebabkan ego/ nafsu atau berpandukan IMAN… buat la solat sunat isktiharah.. hentikan la komen2 anda.. tak rugi pun kalau awak diam… kalau betul mr R jodoh awak.. awak diam pun awak dapat jgk die.. betul tak…
    PS : Saya tk pernah tengok awak berlakon atau pakai barangan Aura White.. peace !!

    0

    0
  25. rika says:

    HANEZ SURAYA;

    1. You asyik cakap masyarakat menuding jari tanpa mengetahu hal sebenar. Tapi you sendiri tak pernah come clean. Kalau you rasa masyarakat salah menilai you, why dont you tell us the truth? We kinda muak when you divert the blame to the society.

    2. I tak nak suggest you tinggalkan lelaki tu. You deserve him and he really deserve you. You both sangat sesuai bersama. You mungkin memang jodoh dia. You two are made for each other. Like really made for each other. So, ask him to settle his case first.

    3. JUST SHUT YOUR MOUTH. Tutup mulut you Hanez. Do the damage control now. Diam diam diam dan diam. Do not reply to anything. Jangan reply anything in Instagram or Twitter or Facebook or anything where we can read it. Why? The more you argue, the more people will talk. Takyah suruh your gang to defend you in blog ke apa. You have to understand, people are mad at you now — so hadap je lah. You patutnya jangan lagi tambahkan hatred tu. Diam je. If you really believe in Allah, you tak payah nak gelabah reply all.

    4. Focus, Hanez. Ask yourself what do you want? You nak Romi? Fine. Take it and leave us all. If you really want Romi, you should focus on strategy how to get him. First step, let him settle his case first. Lepas tu you pandai-pandailah. Bila focus you hanya to get Romi, segala usaha you akan ke arah itu, bukannya macam sekarang, from what we’ve seen so far, your effort is more to defend yourself and salahkan orang lain. As if your main focus now is to look innocent and get your popularity back.

    Semua orang buat silap, cik Hanez oii. Semua orang ada masa gelap. Tapi takkan you nak biar masa gelap tu dengan you selamanya. Bertaubat dan mula hidup baru. Tak payah nak buang masa you baca komen kami yang menyakitkan ni.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kan lagi bagus kalau post ” Ya Allah, jauhkan aku dari kemaksiatan dan lindungi aku dari godaan dunia yg melalaikan”..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Gila apa perempuan ni? Guna nama Allah untuk membenarkan perbuatan maksiat dia

    0

    0
  28. Kirana says:

    hidup tak berkat tak aman hari2 kena kutuk. desperate sgt dia ni nak kawen kutuk pun kutuk la suami org pun suami org la janji bf bwk ferrari yer

    0

    0
  29. SK-II Beauty Face says:

    Dear readers Nara,
    IF I NOT MISTAKEN THERE IS WRONG SOMEWHERE WITH HS FACE.. Is it berbintat-bintat or menggerutu or my computer screen problem or picture faulty?? Pls get a face treatment with us. Thank you

    0

    0
  30. bugau says:

    teringat kata2 hanis suraya “kalau dia mmg suami org, saya rela undur diri…” so, apa sudah jadi?

    0

    0
  31. damai says:

    She should just keep quiet and nak hidup lagi tenteram just minta maaf secara umum terhadap Liyana. no matter what she still the legal wife of ur Mr R. bayangkan jk Mr R itu ayah anda dan Liyana itu ur mum, mrk dlm situasi mcm gini, ayah anda ckp mcm2 pasal mak anda and ada wanita lain dan g holiday bersama sdgkan mak anda masih isteri pada ayah anda, apa yg anda rasa. So jgn asyik rasa ego dan bongkak nak menegakkan yg anda itu btl, skg problem nya anda sebagai wanita tidak menghormati perasaan wanita lain yg masih berstatus isteri org. jauhkan diri anda dari Mr R biar dia buat keputusan sendiri tanpa perlu ada masuk campur dari anda wpun anda rasa kesian sekali dgn Mr R (if to many things he said about keburukkan isteri dia). Ingat peribahasa ini “jgn kerana mulut badan binasa. dan jgn kerana lisan kita, kita dikutuk dan dibenci”. jgnlah nak update2 lagi pasal apa selain ur karier, dan jgn sebut lagi keluarga dan yg kenal rapat aja tahu situasi yg sebenarnya. watever situasi, they still husband and wife and we as a woman, just hormati perasaan prmp lain. Diam tlg diam, skg kita dah lah mempunyai masaalah jerebu, kapal terbang hilang, jadi munasahabah diri sama2 dgn jemaah2 masjid ikut solat hajat daripada nk update menegakkan diri anda. low profile and keep quiet are the best to do now. Grown up of your thinking my dear Hanez Suraya

    0

    0
  32. madam says:

    Anda sendiri telah bangga membuat dosa
    Itulah yg mnutup kebenaran..so mmg slh awak
    Rumhtgga org keruh awk keruhkn lg
    So bad..karma

    0

    0
  33. bini no 1 says:

    senang ceter prempuan nie terlalu bnyak dugaan, nie larr salah satu dugaanya, sbb nak tgok kita boleh pikir ke idokk. Guna kepala lutut or kepala otak bila berfikir bila dtng benda cm nie…. nie xde dh larr bebal tunjuk lagi bebalnya tahap hazabedah tue. Buat kiraan bulan pun xbtol, adik aku 5 tahun boleh ingt bulan january smpai disember dgn baik KO??ingt rakyat malaysia bodoh mcm ko??dalam hidup aku dh bynk kali facing problem mcm nie. Aku buat kesimpulan pompuan spesis mcm ko sama jerr alasan die bila dah kantoi, SAMA !! syng dah cantik tapii otak letak kt kaki… keciaannnn

    0

    0
  34. Aida233 says:

    Bodohlah melayu2 ni….dah terang2 si HS ni jahat merampas laki orang, pakai tak cukup kain, bercuti dgn laki orang etc, tapi bila dia sebut sikit nama Allah, share mutiara kata berunsurkan agama, terus orang ramai puji dia suruh dia be strong blablabla. Korang yg dok memuji ni takleh fikir ke, si HS bertopengkan agama utk melepaskan diri.
    Esok lusa tetiba dia pakai tudung buat muka ayu, mesti korang puji dia lagi. Berapa ramai dah artis pakai tudung sebab taknak hilang sokongan drpd peminat, bukan sebab betul2 muhasabah diri.

    0

    0
    • Hanya menipu diri sendiri says:

      dah aku kata majority ppoan melayu = BODOH!!. Tak mampu memikir dgn logic.. Lintang pukang ,sebuk nak tunjuk alim tapi tak reti agama sendiri. Senang di bully dik jantan2 keparat. They deserve the A-hole they get as husbands. Sebuk nak jadi MATYR konon. Sebuk nak membungkus kan ppoan lain sebab – takut laki depa tergoda.Sudah la . Hipokerit pon ye. Bangun lah wahai kaum hawa -payung emas, syurga bawah tapak kaki suami – semua BS!! Di reka dik, cuba teka jantina mana agaknhya?? Tapi korang percaya sangat yg Tuhan buat kami 2nd class citizen di dunia ni kan.

      0

      0
      • Aida233 says:

        Dalam Islam tak ada istilah payung emas. Ustaz Dr MAZA dah jelasksn.
        Syurga di bawah tapak kaki suami – jgn fahamkan ayat ni secara literal. Mana mungkin tempat semulia dan seagung syurga berada di tapak kaki. Maksud di sini mmg betul isteri kena taat kpd suami, JIKA suami itu adalah seorang hamba yg taat kpd Allah. Kalau rasa suami tak cukup taat kpd Allah, isteri boleh nasihatkan suami. Mcm tu lah. Ada otak, fikir. Bukannya membabi buta ‘taat’ kpd suami walaupun si suami secara terang-terangan dah buat maksiat dgn orang lain.

        Haiyaaaaaa…..!

        0

        0
        • bolasepak says:

          suami yg baik dan taat aje patut di respect dan lagi di sayangi. Yg lain kasi tendang campak jauh. Kawen ramai2 di Mesia ni hanya berdasarkan NAFSU. Ini adalah fakta. Ramai pulak ppoan desperate dan malas berkerja. Memang lah jadi. Payung emas tak ada nya dalam Quran. Lagi pon apa korang nak buat dgn payung emas? Cantik sangat ke payung emas tu.Mat kampung jinjang punya citarasa!!

          0

          0
  35. Bedah says:

    Alamak.. Tak habis lagi ker gossip pasal dia nie?
    hurm… booooring ;o)

    0

    0
  36. AKU DAH MALAS DGN SI HANEZ SUN NI. LANGSUNG TAKDE KESEDARAN. LAGI2 NAK TEGAK KAN YG TENTU2 SEMUA NYA BERPUNCA DARI SENDIRI. SHE’S REALLY THAT LOWWWWW….. ANYWAY, KORANG PUN SEMUA JGN BUANG MASA NAK CUBA SEDAR KAN ORG YG TAK BOLEH BUAT APA2 LAGI. KITA BERSERAH PADA ALLAH, SEMOGA SUATU HARI NANTI DIA AKAN DI BERI HIDAYAH OLEH YG MAHA ESA. SENANG CAKAP, KALAU TAK SUKA DIA, TAK PAYAH BUANG MASA MAKI HAMUN DIA, JUST DONT SUPPORT WHATEVER DIA BUAT, BAIK DLM TV, TEATER OR BELI PRODUKS. BIAR DIA DGN DUNIA DIA DAN PEMINAT2 SETIA DIA YG AKU RASA SAMA JENIS OR KURANG PERASAN BELAS IHSAN JUST LIKE SHE IS. ANYWAY, SHE’S ONLY HUMAN, ONE DAY SHE WILL KNOW THE TRUE MEANING OF HUMILITY. TAHNIAH HANEZ, KO DAPAT PASANGAN YG SGT SESUAI UTK KAU, HE’S MADE JUST FOR U, CEPAT DIRI KAN RUMAHTANGGA DAN HARAPAN KAMI SEMOGA KAU JADI SEORANG ISTERI YG MITHALI DAN JAGA KERUKUNAN RUMAHTANGGA KAU. SEMOGA BERKEKALAN!!!

    0

    0
  37. dua2 kelas bawah sekali says:

    Inilah jadi kalo PERASAN lebeh bab cuba kita ikhlas di sini – nak kat cantik pon tidak, minta maaf. Harap mekap banyak dan bergaya.Tapi bodoh pulak bila bukak mulut. TARAK KELAS langsung! Ferrari dan Channel itu ini tak akan menolong naik kamu ke tahap kelas pertama walocamna pon caya lah. Lelaki melayu pulak suka berlagak tapi biasanya utang keliling pinggang . Sat lagi BENKERAP . Dah jenoh tengok.

    0

    0
  38. dudu says:

    HS cuba tanya Che Ta ke Umie Aida mana depa buat muka dorang. Abang ko mesti mampu bayar. Naik Ferrari tapi muka mengerutu, mekap tebal studio, potong stim lah. Mamat desperate kaki kelengtong bini aje akan terpikat.

    0

    0
  39. anez soraya gedix says:

    bukan main banyak jerawat pasir dan bekas jerawat kat muke betina ni

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Sayang seribu kali sayang. Hanez hilang segala kehormatan hanya kerana mengejar wang ringgit. Meruntuhkan rumahtangga orang belum tentu menjaminkan kebahgiaan dihari kemudian. Bila sekali dah sedap makan free diluar , si lelaki buaya akan buat lagi dikemudian hari.

    0

    0
  41. khayalan says:

    sekarang baru aku reti – the power of photoshop!! hahaha

    0

    0
  42. wildlife says:

    Betina PIRANHA ukt lelaki buaya!!

    0

    0
  43. DAMAI says:

    Puan Hanez Suraya, sebaiknya wanita jaga mulut dan tingkah laku. dlm perkara ini sah2 anda salah, anda nak kahwin dgn Mr R terpulang anda tapi tunggu sampai perkara ini selesai. dis situasi instead awak mohon maaf dan berdiam diri, lagi nak update latest. let him settle his matter first and please fullfill your promise kat melody “Kalau dia suami org, sy tak akan nak kahwin dgn dia” so wen kenal anda kan dah tahu dia suami org cuma ada masaalah aja. so wen you continue to be fren and go holiday Mr R masih suami org kan. Jgn asyik ckp org luar tak tahu dan keluarga pun setuju dan memahami. Sy nak tanya anda jk mr R itu ayah anda dan Liyana itu ibu anda, sekali ayah anda kenal wanita lain yg lagi muda dan seksi, ckp mcm2 pasal rumahtangga dia punya masaalah, you do you feel. G dengar ceramah “Jk seorg suami yg suka merendah2 dan memburukkan isteri yg dah melahirkan zuriat dia dgn wanita lain, itu maknanya suami yg tidak tahu uruskan rumahtangga. Wpun bgm salah isteri, anda tidak harus jatuhkan maruah isteri kerana dia dah memberikan anda zuriat”. skg tengah ramai org bersedih pasal kehilangan kapal terbang dan jerebu, dan sana sini buat solat hajat, so sebaik2 awak diam and tutup mulut, and sama2 ikut solat hajat kan lebih afdal dan baik. jgn nak utarakan yg anda tidak salah. sy tanya jk dlm waktu terdekat allah berikan Mr R cobaan, sperti hilang harta dgn serta merta, adakah anda masih nak berkawan dan berkahwin dgn dia. Jk anda wanita yg baik, anda akan merasa bersalah anda post photo2 anda bersama R pelukan tanpa rasa malu. Now if you want people to respect you, you also should respect others and wanita yg terluka, so skg muhasabah diri, ingat pada Allah, jgn salahkan org lain jk tak ada jobs, dan anda juga wanita, jk R bercerai dand anda kahwin dgn dia, ingat dia ada lagi 3 kuota so dont be surprise he will fill all the quotas. next time as celebrity, tink den talk, and not talk never tink of the consequences. Buangkan perasaan anda betul tk buat salah, just low profile and apologise to all with perasaan rendah hati bukan dgn tinggi diri, faham tak

    0

    0
  44. Nazalela says:

    SITI NURHALIZA PUN KACAU SUAMI ORANG, KORANG TAK BISING PUN?

    0

    0
    • sundal bolong says:

      beza nya siti nurhaliza tak celupar macam betina sakai ni. benda yang keluar dari mulut dia semua tipu.

      0

      0
    • huahua says:

      eh..bising je aku rase time tu..kecoh kot dato k x cerai lagi..sume orang kutuk2 siti

      0

      0
  45. aku anti perampas says:

    apasal nara ni mcm sokong je pmpuan merampas laki org?asalkan media/org xtau kira boleh la merampas ek?kebodohan apakah itu??ko sorok dr org ke dr media ke.perbuatan merampas laki org tu ttp salah hokeyh!usaha la betol3 crik yg single n available.duda pon xpe.jnji jgn mrampas! hangen plak aku dah ahahaha

    0

    0
  46. entahlah says:

    entah lah HS..suka ati kau lah…next

    0

    0
  47. duit itu bnyk mngubah manusia…

    0

    0
  48. gebu says:

    HAMIS SUKAMBING NIEE…dah salah tu xnak mengaku..muka mcm jamban xciap..sapa la yg bangang sgt amik dia jd duta aurawhite..hhhaaaiiiii laaa….mak bapak dia memg xkisah kotttt dia perangai jalang yg terang2…kot memg dorang sumer same kottt kann…hurrrmmmm….whatttt evaaaaaaaaaa..!!!!!..
    sshuuuhhh..sshuuuhhh..msuk kandang tido la hamis sukambing oiii..

    #prayforMH370

    0

    0
  49. adikmanje says:

    nk bkwin dgn suami org x slh, tp kene la dgn cara yg betol, ni kalo awal2 dh mnipu duda ape citer? dah tu plak bkn main lg tjuk kmewahan pdhal istri org tu hdup x tentu arah nafkah pon x tentu dpt btol ke mcmtu?? hdup kene jujur, jgn asyik nk mnipuuuuu aje…kalo jantan tu bole buat mcmtu kat bini die igt die x bole buat mcmtu kat kao ke????

    0

    0
  50. mimi says:

    Something wrong with Hanez.
    So pity, berkawan dengan peguam pun masih tak boleh luruskan otak yang tak berapa betul. Shame of you Hanez.

    0

    0
  51. Truth hurts says:

    Ppuan desperate + pemalas + tak ada prinsip idup aje yg kawen laki org. Dah JELAS dan NYATA. Yg kasi alasan agama = HIPOKERIT BESAR!!

    0

    0
  52. Anonymous says:

    org skg ni gila duit.pedulila laki org ka hentam jaa yg penting nda ssh d kemudian hari klu xlaku sudah.

    0

    0
  53. estri says:

    Paras menawan namun tidak diimbangi dengan perangai yang baik pula.

    0

    0
  54. […] Hanez Suraya Dikritik Hebat Di Akaun Instagramnya (86) […]

    0

    0
  55. Dhia says:

    Sy rasa slh bsr hanez ni bukan bercinta dgn suami org.betul..semua org ade ati.slh hanez ialah dia publisitikan hbgn dia dgn suami org & bgtau bf dia duda.ptt kene jg la ati sang isteri bf tu.sesedap fresh oren je kate org tu duda.

    0

    0
  56. […] Hanez Suraya Dikritik Hebat Di Akaun Instagramnya (88) […]

    0

    0