Written by serenity | November 27th, 2013

Sejak menjadi duta sebuah produk pemutihan kulit, kulit pelakon cantik jelita Hanez Suraya Abdul Aziz semakin putih berseri, bukan begitu? Kecantikan kulit Hanez terserlah dalam siri gambar yang dimuat naik ke Instagramnya dari satu lawatan perniagaan ke Hong Kong.


 photo c08f02e0565011e3bb630e1a62a8abff_8.jpg
 photo fca06fa8565011e3bfde0af9940dfb02_8.jpg

Pelakon yang semakin popular ini berpakaian ringkas saja, namun melalui komen-komen di Instagram, ada yang mengatakan Hanez kelihatan seperti seorang selebriti yang juga merupakan pelakon cantik juga.

Khabarnya, para peminat selebriti yang lagi satu tidak berpuas hati kerana penampilan Hanez kelihatan seakan-akan selebiti pujaan mereka itu. Malah, selebriti lagi satu itu juga telah memuat naik imej di Instagram meminta agar stailnya berhenti ditiru.

Kami tidak pasti sama ada ‘peniruan’ itu sengaja atau secara kebetulan. Tetapi bila ada melihat gambar-gambar ini, adakah anda melihat Hanez seperti selebriti popular lain? Berikan pendapat anda di ruangan komen.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Saksikan Pertandingan Akhir Nyanyian Lagu Melayu Antarabangsa (PALMA) 2013 pada 30 November (Sabtu) ini. Anda dijemput menyaksikan pertandingan ini secara live di Auditorium Perdana, Angkasapuri mulai jam 8.00 malam, atau saksikannya secara langsung di TV2, mulai jam 9.00 malam.
Seramai 11 peserta pertandingan akhir terdiri daripada Syed Junaid Raza dari Pakistan dengan lagu Itu Kamu dari kumpulan Estrange; Cai Meiling, China (Cinta Abadi – Soo Wincci), Shanaka Nirmal Sirinanda, Sri Lanka (Perpisahan – Anuar Zain); Chogyal Nuchu Dorji, Bhutan (Cukup Indah – Alif Satar); Sayed Mohammad Hasheimian, Iran (Kepadamu Kekasih – Datuk M Nasir); Nurul Bagitova, Kazakhstan (Patah Seribu – Shila Amzah); Mbasu Benard Okaro, Kenya (Dwihati – Aizat & Yuna); Senyange Shaban, Uganda (Jangan Nakal – Alif Satar); Taniguchi Mami, Jepun (Kurik Kundi – Datuk Siti Nurhaliza); Kazi Yasin Islam, Bangladesh (Bahagiamu Deritaku – Hafiz) dan Brunhilde Marie Julia Geuth, Belgium (Kalis Rindu – Elyana).


 photo ab1e823e55b811e3a40d122259a2a643_8.jpg
 photo a0447b42567211e3aa1d12fe49d61113_8.jpg
 photo ad42cc1256af11e3948b128b537d81a7_8.jpg
 photo 8c8b31b856a411e39bef0e0423ac1ff3_8.jpg
 photo 9e292c4c565711e3887e0e431685f844_8.jpg
 photo 94e5d1dc56a511e3a98f0ea8daf3f523_8.jpg
 photo 6c4505c4566211e39be4127a455f2cbc_8.jpg
 photo 4487c5fe559e11e39d5712cb74e4acdc_8.jpg
 photo 533deef2563411e383dc1219137b9e09_8.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to Hanez Suraya Dikatakan Tiru Stail Selebriti Lain?

  1. nathie says:

    sekali pandang mcm artis yg jd duta pemutih gigi tu… artis pemutih gigi tu patut gembira sbb ada rakan artis lain yg jdkan dirinya sebagai ikon gaya. heheh

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dulu dia nie gelap sikit kan? Skang terrbalik putih.. Macam adira pon ade. Dulu tak seksi.. Tapi dalam LYMR dia berlakon pakai skirt pendek sejengkal je kebanyakan scenes. Hidung dia dulu bulat pendek..skang dah mancung sikit la.. Kalo mancung sangat macam pelik pulak muka dia nanti.

      Pape pun cantik dah skang nie.

      0

      0
      • Olga says:

        Miss FAKEZURA tu dengan sape je dia x gadoh?
        Neloofa pon dia gadoh, c Hanez ni yg retis tarap suam2 kuku pun dia nak gadoh..
        burok benor perangai.. dia ingat dia artis plg cantik kat malaysia agaknya. baru menang anugerah Hot Chick yg sah2 PPRT je yg undi dh berlagak..
        Dah la x habis sekolah.. buat pembedahan hidung lg. pastu kena dumped dgn TMJ. Drama pun sendu.. sampai TV3 serik nak amik jd hero lg. sedih sgt hidup ko Miss Fake!

        0

        0
      • Abby Adabi says:

        Bila pulak beliau nak tiru style selendang lilit ala2 Hana Tajima or Diana Amir??

        0

        0
      • Abby Adabi says:

        Yang terbaik adalah mencontohi KEPERIBADIAN dan AKHLAK Nabi Muhammad SAW..

        Menyentuh keperibadian tinggi Rasulullah ini, tidakkah kita terfikir adalah Baginda sepatutnya dijadikan contoh dalam kehidupan seharian kita..? Seorang manusia agung lagikan merendah diri dengan akhlak yang cukup indah..

        0

        0
        • Abby Adabi says:

          Terpulanglah nak tiru siapa2 pun dalam berfesyen asalkan jgn tiru si berkerak NABILA HUDA sudah menayangkan lurahnya yg tak seberapa tu..Seksi Meksi keterlaluan..Kubur masing2 katenye..tidak perlu teguran sesiapa katenye..

          Semoga suatu hari nanti Hanez suraya bakal bertudung pasti bertambah manis n berseri2..

          0

          0
        • juliemaria says:

          bagus bagus saya sokong!

          0

          0
    • dena says:

      adalah a few gambar nampak macam fazura..tp takde lah semua..yang nampak fazura tu pun gambar yang jauh2…

      tapi kalau nampak macam lebih kurang, nak marah buat apa? aku tak nampak pun style tiru ke ape? yang aku nampak sama kat muka je pun,,

      0

      0
      • Tempoyak says:

        Betullah, diaorg ada sikit2 persamaan muka. Tp bukan sepenuhnya..sesekali bila mekap dikenakan… persamaan tu kdang2 ada. Takde sebijik si fazura pun kan.. lainlah semua bnda dia copy gile2… dah muka ada iras…salah Hanis ke? aduhaii… peliknya org….

        0

        0
    • mayo says:

      takde pon nampak macam fazura..beza sangat!

      0

      0
    • Missssss says:

      Aku rasa kilafairy koottttt.. Fazura takpe pon aku tgk sia pakai but askar mcmni… Kalau but yg bertumit tu ade la..

      0

      0
    • wawa says:

      celah mana yang tiru nye? dah kalau muka nak sama nak buat macam mana. ke nak kene style didi baru la lain dari lain. lol

      0

      0
    • Godek says:

      Dia nak tiru sapa pulak nie..??dh cukup cantik dh aku tgk,xyah lah nak cilok ctyle org bagai….

      0

      0
  2. uik says:

    Fazura kan?

    0

    0
  3. hmmmm.... says:

    Ada mcm Maya Karin lah….

    0

    0
  4. aini says:

    yalah. mcm fazura lah. dua2 mmg cantik. apa salahnya yg baik diikuti.

    0

    0
  5. joo yoo rin says:

    nampak mcm Nealofa lah.. haha

    0

    0
  6. mecurious says:

    dh mcm klon fazura

    0

    0
  7. nenek baju merah jambu says:

    macam fazuraaa..!!!

    0

    0
  8. Mi3r says:

    mungkin cara ambil gambar sama mcm tiz zaqyah ambil gmabr kat new york city baru2 nie.. pada pendapat saya la…:)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    pd pandangan mata aku mcm fazura……

    0

    0
  10. rynna says:

    saya bukan peminat fazura..

    ppuan lain pun ada yg cantik.tapi saya melihat fazura memang ada aura tsendiri utk menarik mata orang..

    saya yg ppuan ni pun tertarik,apa lagi lelaki..

    0

    0
  11. lola says:

    ni jenis mcm sorang kwn aku la. bila kwn aku beli benda sama mcm dia or suka brand yang sama mcm dia,dia kata member yang lg sorang tu tiru dia. apekejadahnya. benda tu memang dijual utk ko sorang ker apa? aku tak tahu lak kalau bab gaya ni dikhususkan utk sorng saja. biasa yang rasa cmni orang yang kuat perasan. come on lah kan. lg satu aku tak paham peminat yang mengagung-agungkan artis ni kat ig kemain lg tggi puji-pujian. ramai yang bertuhankan artis skrg. asal cantik je orang tu saint la ea? aku bukan nk bck up hanez suraya ker hape. artis malaysia sorang pon lgsg aku tak berkenan nk jdkan cnth. puihhhhh sorg2

    0

    0
    • nini says:

      I absolutely agree with you. Orang sekarang bertuhankan artis mcm takde agama.Tgk anak artis comel siap ckp nak anak mcm anak artis pulak.the minds of our malays nowadays is pathetic.suma takde identity sendiri,rasa artis tu idola yang paling mulia nak contohi.masalahnya certain artis sendiri pulak take advantage of the whole situation.bukan kau nak buat contoh ke ape,ni pg cari sugar daddy la,high class escort la mcm2. kalaulah semua rahsia artis kat malaysia ni orang tau,sekor artis pun x kluar kat media dah.

      0

      0
  12. Ahkak dah buhsan says:

    eashhhhh, tak der maknenya dia nak mengikut style celebrity lain, retis tu kot yang perasan lebih, bolehlkah seorang manusia yg perangainya lain tiba-tiba boleh pulak dok meniru-niru orang lain? kalau meniru kejap-kejap tu mungkinlah, tapi tak mungkin dia boleh meniru semuanya…. perangai manusia kan ada jugak yg seakan sama? tak payahlah dok perasan sangat orang nak meniru kita… hanez memang semakin lawalah… ahkak suka tengok kulit dia, cantik jer… bilalah ahkak nak jadi kulit cantik berseri camgitu ye.. hehehehe

    0

    0
  13. fazbulous says:

    tengok je gambar hanez suraya ni terus terbayang selebriti kegemaran kita. the way she smile, the way she dress up, the hair, shade.. sejibik. cantik… tapi kalau cantik sebab tiru stail orang buat apa :( create your own identity kan lagi cantikkk

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau takat pakai seluar ketat berambut panjang kira dah tiru stail fazura lah ye?? cermin diri sikit. dahlah gundek pakai buang. tak payah nak perasan sgt lah.

      n aku tak minat pun both fazura n hanez. aku cuma hairan manusia yg perasan diva.

      0

      0
  14. apadah says:

    dlm gambar yg pertama tu bawah cahaya matahari tak cantik pon kulit dia walopon pakai foundation tebal. Tak licin pon mcam photoshop gambar…..muahahahah

    0

    0
    • mia says:

      licin la tu, ko nk licin mcm mane lagi, ni kulit manusia bukan pinggan nk kene licin smpai berkilat.

      0

      0
  15. fairus sulaiman says:

    alahai ,, manusia ni sama paras rupa ada mulut hidung telinga suma …. apsal fans fazura nak rase insecure plak ? .. bini aku muka macam irma hasmie .. aku rileks je xde kecoh2 pun ..

    0

    0
  16. mizz says:

    ntah..klu ada tiru artis lain pun aku ttp nmpk dia as herself..tp aku salute ar lakonan dlm cite mr.arrogant watak sherry tu mmg menjadi sbb bila bc novel dia aku mmg terbayang hanez..huhu..bab pakaian tu well mmg x dinafikan bit sexy cm mcmana dia kat dlm lakonan and luar lakonan thats the way her style..tp klu dlm lakonan muka bajet suci kat luar mcm @#*@# mgkn ssh ckit nak terima…like nd..haha ok to much komen aku ni..sori

    0

    0
  17. belle says:

    Dia macam tiru stail Fazura je…..,tp Fazura lagi cantik dari dia ni.

    0

    0
  18. gigikuning says:

    tiru stail dlm berpenampilan pun nak dikisah kan….haisshhhh…ape senteng sgt pemikiran mnusia2 zaman skrg ni ekk??? klu nk ckp pasal tiru stail retis lain..rasa nye nama2 beso spt ZZ & dayang nurfaizah pon pernah kot rasa nye “copy” stail retis barat dlm berpenampilan…tp tak pulak di kisah kan…mgkin sbb retis barat…jauh sgt nk d compare kan…

    0

    0
  19. sarahkonpius says:

    aku xpaahammm… mana gambar fazura yg sama tuu

    0

    0
  20. cik yah says:

    aku rasa semua perempuan lawa & urban gaya ala-ala macam ni. sama je. so tak timbul kot isu tiru meniru ni. kecualilah dia buat plastic surgery muka sebiji artis yg diperkatakan tu. asalkan ada duit, semua nak nampak cantik dan classy macam fazura, camelia, fauziah latif, liyana jasmay, lisa surihani, maya karin dan ramai lagi.
    kecik punya hal je pun, pfft.

    0

    0
  21. honey says:

    mcm rita rudaini pon hade ekk

    0

    0
  22. nonamanes says:

    Kita tunggu apa kata abby adabi mengenai ini. wahahaha

    0

    0
  23. saya ok jer!! says:

    dulu badan dia ‘tembam’ time berlakon drama EZORA dulu.. sekarang. badan. terbaaaik! :)

    0

    0
  24. Say No says:

    Selalunya artis tak belajar tinggi je akan gaduh untuk sebab yang macam ni.

    0

    0
  25. ...................... says:

    alaaa…mgkn si hanez ni x sdr y dia ni ad ciri2 mcm retis y satu lagi tu…kadang secara kebetulan sahaja y dia sama….kalau kita sendiri org ckp mcm si polan2 pn kita x tahu sb kita pn x sedar…contohnya org cakap sy mcm cik ta n gaya sy sama ngan dia..tpi sy sendiri x sdr….kadang benda tu kalau dari azali sebti ngan diri kita…kita dh x leh nk tukar…bukan kita nk meniru….

    0

    0
  26. MISS CLONE says:

    AKU TGK RUPE FAZUIRA ADE,TP LAU IKOT STYLE..KILAFAIRY KOT….

    #FAKE KILAFAIRY

    0

    0
  27. thejudgingcat says:

    sape yang dia tiru & ape yang dia tiru? i tak paham jew i tak paham jew

    0

    0
  28. Mr Curious says:

    Aku tak tau siape artis yg membuat tuduhan dan kenyataan ni tp bg aku, APE KE BODOH BANGANGNYE SAMPAI GAYA PUN NK ADA COPYRIGHT/PEMILIKAN SENDIRI??IQ ARTIS NI DI TAHAP MANA??KESIAN ARTIS MALAYSIA YG BERFIKIRAN MCM NI..KOMEN2 DI ATAS NI JELAS MENYALAHKAN ARTIS2 SEDANGKAN YG BERFIKIRAN NI HANYAL A FEW SHJ..WAHAI ARTIS YG BERFIKIRAN MCM NI, SEBAB NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA!

    0

    0
  29. anymous says:

    jauh beza dgn fazura sbb dah tengok fazura depan2 mmg cantik ..fazura tu natural beuty …air muka pun cantik..haniz muka dia riak bagai..dan mmg pun sombong haniz ni ..

    0

    0
  30. Mr Curious says:

    Aku tak tau siape artis yg membuat tuduhan dan kenyataan ni tp bg aku, APE KE BODOH BANGANGNYE SAMPAI GAYA PUN NK ADA COPYRIGHT/PEMILIKAN SENDIRI??IQ ARTIS NI DI TAHAP MANA??KESIAN ARTIS MALAYSIA YG BERFIKIRAN MCM NI..KOMEN2 DI ATAS NI JELAS MENYALAHKAN ARTIS2 SEDANGKAN YG BERFIKIRAN NI HANYALAH A FEW SHJ..WAHAI ARTIS YG BERFIKIRAN MCM NI, SEBAB NILA SETITIK ROSAK SUSU SEBELANGA!

    0

    0
  31. akuu says:

    Aku tengok org duk complaint ni,aku usha2 page ni baju yang sama jek hari sama jek walau gambar banyak pon, so terkebetulan la tuu.. lain kalau ada banyak gambar lain2 leh la judge. aku tengok macam hanez suraya jek tuu.. abis modal nak uat gosip krik krik krik

    0

    0
  32. emma says:

    apa punya bodoh manusia lah korang nie. dah tentu2 bukan fazura yg kata hanez tiru dier. apekejadah korang nak tuduh fazura berlagak diva lah ape lah. baca entri betul2! kan abang nara letak situ “PARA PEMINAT TIDAK BERPUAS HATI”

    bangang punya pembaca tu pun tak tau nak nilai. bodoh

    0

    0
  33. K says:

    Gaya mcm makcik2..ssuai la sbb faz dah 30 tahun.,tp hanes ni muda lgi kn??bgaya la ikut umur..

    0

    0
  34. luke pritchard says:

    eh mcm azwan ali lah…

    lariiiiiiii……

    0

    0
  35. Anonymous says:

    tang mana macam fazura, heran aku..ramai lagi kot dress up macam ni..

    0

    0
  36. Nona says:

    macam style SCHA AL-YAHYA. hmm
    spek + shirt + seluar ketat + rambut lepas + kasut.

    0

    0
  37. Red john says:

    Aku heran juga. Rmi artis asal KL. Tp dlm rmi rmi tu fazura yg asal dr kg kat Pekan tu jugak nmpk stylo ya. Dia org kg aku. Hehe.. Mmg nmpk la hanez tu tiru. Hanez tlg la tiru imej tok ti ke. Huhu. Fyi hanez pn dh 30 la..

    0

    0
  38. ikan says:

    sapela agaknye yg bingung sangat nak ngaku style tu die punye.. bullshit betul. sukatila sape nak pakai cane pun. org yg bajet kene tiru tupun tah2 tiru magazine or google trend. bangang.

    0

    0
  39. style orang biasa says:

    alahaiiiii…. selebriti tu mesti Fazura kan? Takde istilah laaa tiru-tiru style ni. Lain la kalau tiru gaya pelik mcm lady gaga. Ini kalau baju ala2 Hanez ni pakai, kat supermaket pon belambak. habis tu kalau aku yg bkn retis ni pakai baju simple, nak cakap aku ni pon tiru laaa????

    0

    0
  40. logitech says:

    Laaa isu style n muka seakan akan sama pun nak dijadikan isu.
    Takde keje lain dah ke orang Malaysia ni?
    Geleng geleng….

    0

    0
  41. ngokngekkepalakemek says:

    Fazura pun bukannya ori.. tiru artis Hollywood gak kannn… therefore para peminatnya, takyah nak perasan Coco Chanel ok. setakat tengok gambar paparazzi Miranda Kerr/Jessica Alba pastu nak imitate imitate… lagi mau kecoh

    0

    0
  42. Ningnong says:

    Fazura cantik???

    Kejap aku julingkan mata aku ni…

    Bodoh! Semua manusia dalam beautifulnara.com ni bodoh! Pi buat kerja la!!!

    0

    0
  43. Mesin Fotostat/Scanner says:

    Yang aku tau aku je yang champion tiru. Sebijik, 100% macam yang asal.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Org ckp muka badan sebijik mcm Adibah Nor…class lagi dahlah berbakat..aku xkecoh pun..idup kak dibah..

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Macam Fazura ryte?. LOSER.

    0

    0
  46. mak yong says:

    macam tiru gaya scha al-yahya jek !

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Berlumba2 orang nak jadi putih melepak. Takut nanti jadi macam mayat hidup…jadi macam Michael Jackson , jadi macam Adira….seram. Sikit sikit cukup la, baru nampak natural.

    0

    0
  48. azu says:

    yep. liyana jasmay classy.

    0

    0
  49. BUNGA says:

    obvious sgt tiru…just sopan kan pakaian je haneez, make up n gaye senyum xpayah nmpk sgt tiru fazura..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    ni pun nk dijadikan cerita…
    besa jer gaya die…berlambak org besa pkai cam ni

    0

    0
  51. Batrisyia says:

    Aku tengok macam Fazura je……tapi maybe kebetulan kot……takkan ler dia nak tiru orang lain dalam bergaya kan…..hanez memang pandai bergaya sebelum-sebelum ni pon….

    0

    0
  52. Anonymous says:

    aku tengok hanez ni makin putih kulitnya….sebenarnya aku tengok x de tiru gaya retis mana pn..kalau ad mgkn secara kebetulan tnpa d sedari….

    0

    0
  53. maya says:

    Dia ni mcm fazura pun ada.. mcm kilafairy pun ada..

    0

    0
  54. zura says:

    wlpon aq ni bkn la pminat hanes tp bg aq suke hati diala..dia nk pkai per..wat gaya aper pon…yg pminat f****a katenyeeer…sobok nak kater dia tiru dah kenapeee???..bkannyer gaya @ pkaian ader hak milik plakon pojaan diorang ponn…klu tak nak pojaann di tiru g la wat hak milik kekal gaya n pakaian tu…aperdaaa…..

    0

    0
  55. zura says:

    walaupon aq ni bkannyer peminat hanez..tp bg aq suker hati diala nak pakai n buat gaya aper pon…yang pminat artis ni nak meroyan dah kenapeeeeerrrr?…klu tak nak artis pojaan tu kene tiru suhla daftar hak milik kekal gaya n pakaian tu..aperrrr daaaaa

    0

    0
  56. peace says:

    Bg aku stail artis sekarang sama ja.. xdak beza sgt.. sama ja mana2 artis pun..

    0

    0
  57. Kentut says:

    kalau Neelofa dgn Hanez ni, mmg aku pilih Hanez ni !

    0

    0
  58. kak ton says:

    Len kali patent kan gaya tur nnt baru org xcopyright~

    0

    0
  59. minah jambu merah biru says:

    tapi ape yg minah jambu tengok stail haniz ni ada macm fazura sikit sikit ….or mungkin tk di sengaja kn or mungkin cara kebetolan ke ntah lah…mari kite pikirkn bersama..

    0

    0
  60. Cik kiah says:

    Artis kita ada style ke ? Apa kebenda nak tiru kalau style pun takde ? Konpius aku

    0

    0
  61. aya says:

    fazura sentiasa diva di hati ku

    0

    0
  62. eiladagreat says:

    cantik n sopan selalu mcm ni kan bgus.. i like

    0

    0
  63. ema says:

    Suka ati dia la nak jd style mcmn pun.. Yang sibuk ckp dia TIRU retis sorg tu ada masalah ek… kalau remaja n retis lain TIRU RETIS KOREA tak pula nak melalak.. dah la oiii… kalau setakat tiru yg baik2 tu tak pe la (at least tak pakai baju tak cukup kain)… bukan korg keluar duit sesen pun tuk baju2 yang dia pakai tuh!!!

    0

    0
  64. fizah says:

    fazura tak cakap pape pun, org lain pulak melebih. mcm2 hal.

    0

    0
  65. joyahmenjoyah says:

    WOW..MATA IOLS KE YANG JULING NI.TENGOK BEBERAPA KALI GAYA DIA MACAM KILAFAIRY.. KILAFAIRY KAN ADA PEGI HK JUGA DI IG BELIAU. KILAFAIRY SUKA XIKAT RAMBUT, PAKAI LEGGING DGN BOOTS …

    0

    0
  66. lani says:

    aku suka je hanez,wei dia mmg dah asal putih la…tgk x drama semanis cinta lakonan dia kat cameron highland thn 2009,orgnya mmg dah putih gebu lg cun dan lawa…masa tu dia berlakon bawah produksi tempat aku praktikal..akak2 opis aku semua puji hanez mmg putih gebu..bkn sebab aura white ya…

    aku suka je dia.dia x fake…

    0

    0
  67. reeza says:

    gaya acting n dressing/rambut macam fazura…lebih kurang lah….

    0

    0
  68. Ni bukan duta Aurawhite ke…hurmmm

    0

    0
  69. Anonymous says:

    Ape ke jadahnya si fazura igt minah ni tiru dia?Fazura ni dpd dulu sejak mula dating dgn tmj lagi feeling2 nak jadi kate middleton kononnya. Igt dia sorang ke boleh pakai baju mcm dia pakai,pakai beg chanel?beli louboutin?Klau dia x pg buat nosejob bercinta dgn tmj tu smpai skrg takde org kenal si fakezura pon.Style icon kah smpai feeling org nak tiru dia?
    Nampak matured lagi si hanez suraya ni x nak komen apa2 sbb x nak trukkan keadaan.Dpd si fakezura nak post2 statement copy paste bodoh dia tu.

    0

    0
  70. […] sebelum ini, Abang Nara ada keluarkan artikel mengenai Hanez Suraya yang dikatakan meniru stail selebriti lain. Selebriti lain yang dimaksudkan itu tak lain tak bukan si cantik manis, Nur Fazura. Secara jujur, […]

    0

    0
  71. […] Hanez Suraya Dikatakan Tiru Stail Selebriti Lain? (106) […]

    0

    0