Written by AbangNara | October 23rd, 2013

Abang Nara sokong apa yang dilakukan oleh Liyana Jasmay. Orang tua-tua pun kata kalau nak berkongsi berita mengenai kehamilan, lebih baik dilakukan selepas habis trimester pertama. Kiranya dah 3 bulan ke atas barulah bercerita kepada orang sekeliling. Mungkin kerana 3 bulan pertama adalah fasa kritikal dan mudah berlaku keguguran dalam tempoh itu.

liyana jasmay hamil

Apa pun Abang Nara nak ucapkan tahniah buat Liyana Jasmay kerana telah pun disahkan hamil 2 bulan. Liyana kini lebih banyak menghabiskan masa di rumah kerana sering berasa penat dan alahan. Kata Liyana Jasmay kepada MalaysianDigest:-

Sebenarnya saya tidak berniat langsung untuk merahsiakannya, sebaliknya saya menunggu masa yang sesuai untuk berkongsi cerita tentang kehamilan ini. Menerusi perbincangan yang dilakukan bersama-sama ibu dan ibu mertua saya, mereka menasihati saya supaya memberitahu kepada umum setelah usia kandungan mencapai tiga bulan. Jadi, saya tidak tahu macam mana orang lain boleh dapat tahu dahulu

liyana jasmay mengandung

Semoga segalanya berjalan lancar buat Liyana Jasmay dan suami tercinta. Banyakkan berehat. Jangan kerja keras. Banyak makan makanan berkhasiat untuk kebaikan bayi yang dikandung. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Liyana Jasmay kerana bakal bergelar ibu tidak lama lagi.

Baca Yang Ini Pulak:-

41 responses to Hamil 2 Bulan, Liyana Jasmay Rahsiakan Kerana Masih Terlalu Awal

  1. chocolate_cadbury1991@yahoo.com says:

    hope pasni ko xpyh la nk tergedik2.. meluat tgk perangai belagak liyana jasmay

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 9
    • Fahrin Ahmad says:

      Tak habis pun beras aku kat rumah kalau dia ni hamil ke tak..
      klik me..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 9
      • lolita says:

        tak minat pon liana jasmay ni…..kekwat
        mase aizat tgh meletop dia kejar aizat, lepastu tinggal
        skrg nah ko nk duit sgt kn…kawen la dgn laki sebaya abg atok ko ni

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 10
        • ampangutama says:

          aku tgk dia biasa je..aku berjiran dgn keluarga aizat..dulu2 ada la liana dtg rumah aizat..even dato siti nurhaliza pun pernah dtg rumah aizat kata maid aku..elok je nampak si liana tu..memandai2 je kau bawak mulut kan..btw, liana bukan nya org susah pun nak kejar lelaki berduit..dia sendiri pun byk duit..husband dia pun muda lagi, come on laa..ke mata kau sepet terlampau sampai tak boleh beza? nampak sgt kau ni kaki borak kan..bohong belaka..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Ritu vs Aya says:

      Lepas ni Liyana jgn dok tayang perot besar memboyot dgn pakai ketat2 mcm x mampu nak beli baju okey. Takmau contohi Fasha Sandha, Nana Mahazan or Yasmin Hani tu…. tunjuk style yg sopan sikit kalau xmau tgk suami azab kat neraka nnt. Pastu xyah nak Shower Baby sgt la… Mmg dunia dah moden tapi dosa-pahala x berubah mengikut arus kemodenan. Shower Baby Fasha Sandha, Nurul ngan Yasmin Hani tu penuh ngan komen yg negative jer pon

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 6
  2. honey says:

    tahniah :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  3. Ambo says:

    Tahniahh liyana + husband…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  4. me says:

    tahniah..usia kndungan sama dgn saya… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 5
  5. Anonymous says:

    Tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  6. huhuhu says:

    sahabat baik lisa surihani dah pregnant……… emm xsabar tggu lisa pulak…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
  7. Anonymous says:

    emmmm retis dah bermusim plak nak ngandung bebagai bagai…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  8. shikin says:

    TAHNIAH ;)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  9. aku yang pasrah.. says:

    tahniah uolls..syok lak dgr org mengandung nie.syukur alhamdulilah uolss dpt rezeki,rse tumpang gembira lak.bile la turn aku nie lak nk mengandung…setiap kali dtg en. P mst nanges je.huarghhhhhhhhhhhh..tahniah LJ.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
  10. lalalala says:

    lepas ni mesty wat babyshower….hahahaha…trend artis skunk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  11. Anonymous says:

    sme jgk dgn sy..nt kte shre pgalamn bslin 7bln lg..heee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    dgr cite ella pn mengandung…btl ke…bang naraaaaaa…siasat le…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  13. zzzz says:

    manalah tahu lepas ni kalau ada rezeki nak tengok Gee pulak dpt baby girl, abng nara tak tahu Gee dah kahwin lagi dgn ?????? siasat lah sendiri ya abang nara…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. pening lalat says:

    x pyh la korang suruh nara pg siasat.. nara pun copy paste dr blog lain.. if korang nk berita laju, pg kt murai.com.. mmg keeboommmm!!! skrg tgh hangat uqasha dah putus tunang d sbb kan org ketiga.. dah org ketiga tu palk si sharnaaz… tip topp!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  15. Cik Ta ik says:

    ahaa…tak sia2 berusaha konkek tiap2 malam..dapat jugak hasil..tahniah!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • minah jambu merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 15
      • jemah says:

        apa ko merepek ni miah jambu??? kadang2 terlalu kuat bekerja sampai x ckup rehat pn susah jgk nk dpt anak.. aku tgk artis perempuan kuat bersukan.. ada yg suke naik kuda.. nk ank benda tu semua x boleh.. cube rehat sbulan dua kt rumah.. insyaallah.. akn dpt.. dah itu semua rezeki dr Allah..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  16. Invisible Me says:

    Alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. lollyta says:

    kalau badan besar mmg susah nak mengandung, especially org obese, lagi susah, sbb hormon tak balance, jadi kalau nak ngandung, berusahalah turunkan berat badan kepada yg ideal :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  18. den la ni says:

    to aku yang pasrah..try amik shaklee..rmai jgk yg bhasil

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. […] pertama Kiranya dah 3 bulan ke atas barulah bercerita kepada orang sekeliling Mungkin kerana 3 Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Awal, Bulan, Hamil, JASMAY, Kerana, Liyana, […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. pari-pari says:

    tahniah LJ dan suami,,,semoga kandungan sihat selalu..tumpang gembira juga atas berita ini,, turn saya bila lah agaknya ya.. tuhan sajalah yang mengetahuinya..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. […] Hamil 2 Bulan, Liyana Jasmay Rahsiakan Kerana Masih Terlalu Awal (39) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. […] Hamil 2 Bulan, Liyana Jasmay Rahsiakan Kerana Masih Terlalu Awal (39) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


8 − 2 =