Written by AbangNara | October 15th, 2010

linda onn dan hafiz hamidun

Kami rasa kami nak jadi blog pencari jodoh untuk para artis kita yang belum berkahwin lagi. Untuk kali pertama ini, kami nak “kenenkan” Linda Onn dan juga Hafiz Hamidun dari kumpulan UNIC ini. Gambar diatas kalau tak silap kami diambil oleh Linda Onn sendiri masa open house rumah Azwan Ali baru-baru ini.

Mengikut sumber yang boleh dipercayai, sejak putus tunang dulu, Hafiz Hamidun khabarnya mencari seorang isteri yang berumur lebih daripada dia. Bekas tunangnya dulu berumur 21 tahun. Kemungkinan besar belum matang sangat pemikiran. Itu yang Hafiz Hamidun nak mencari seorang yang lebih dewasa dan lebih matang.

Kami rasa Linda Onn memang sangat sesuai dimasukkan dalam kategori agak berumur dan matang. Kalau kami jadi Hafiz Hamidun, kami takkan tunggu lama-lama. Takut Linda Onn dikebas orang lagi. Almaklumlah Linda Onn nie kan femes. Kaya pulak tue. Confirm ramai yang sedang menunggu untuk masuk line.

Pandangan kami, anda berdua pun tengah single mingle lagi. Apa kata cuba mengenali satu sama lain terlebih dahulu. Kalau serasi nak tunggu apa lagi kan? Kawin cepat-cepat. Rasanya ramai peminat Linda Onn dan Hafiz Hamidun akan menyokong kalau mereka berdua betul-betul serius nak bercinta. Tak gitu? Ok tak pendapat kami untuk “kenenkan” diorang berdua nie?

Kalau anda peminat Hafiz Hamidun, boleh jadi fans Facebook Hafiz Hamidun atau follow Twitternya. Lagi gambar sekitar open house Azwan Ali di entri makcik merah ini.

P.S: Cun gak gambar perkahwinan anak perempuan owner Concorde dan Hard Rock Kuala Lumpur nie.

66 responses to Hafiz Hamidun UNIC Dan Linda Onn, Bak Pinang Dibelah Dua

  1. Pisces says:

    lalala

    0
    0
  2. Hajimaru says:

    ha2…langsung x sesuai..hafiz hamidon tu sesuai ngan ak je….linda tu paling secocok ngan halim othman..memang ngam…

    0
    0
  3. x besh lansung x ngam..

    0
    0
  4. azza says:

    sy tak sokong sgt la kalau BN kenenkan diorg ni… tak seswai… tp kalu jodoh tu milik diorg, alhamdulillah…

    0
    0
  5. ntahhapehape says:

    klu da jodoh..

    0
    0
  6. kasut pink says:

    A’ah le tak sesuwai langsung rasanye. Bkn taste linda pon kot…

    0
    0
  7. amirah says:

    erkkk..tak sesuai la ngan linda..taste linda lain la..

    0
    0
  8. linda unta says:

    ambik je le linda……….daripada takde…..hehehe

    0
    0
  9. dindang says:

    Apalah salahnye.

    Abis linda tu dah 32 kot. ok lah tu.

    0
    0
  10. ATTENTION says:

    linda On??? boringla gn minah tue…

    0
    0
  11. huhuuu says:

    linda mmg ON jer tp hafiz OFF terus…ngeh3

    0
    0
  12. ZULAIKA says:

    Ok je i tengok…..sesuai jadi suami mithali.

    0
    0
  13. aku says:

    tolong la
    nak kenenkan pun kenenkan la yg patut2

    ada ke linda onn ngan hafiz ni
    tak sesuai langssssssssssunngggggggggg

    hafiz kene perempuan yg sopan
    at least bertudung mcm yuna
    kui kui kui

    0
    0
    • lennon FTW says:

      yuna pon tak best, pakai tudung but pakai tights, like, seriously? but lagu die sedap weh..

      0
      0
      • chix says:

        lagu dia best2 ler, p nak jadi role model tuk org pakai tudung, x sesuai langsung….tudung labuh tutup sempurna, p seluar serlah bentuk kaki….lol….

        0
        0
  14. eyda says:

    cam x sesuai jer….tp jodoh x siapa yg tau….

    0
    0
  15. anieamer says:

    bukn hafiz ni da kawen ke???????
    yg masok melody pasal die kawen kali kedua kt siam????
    adess…die kn??????

    0
    0
  16. hanifa says:

    i hate linda….

    0
    0
  17. keris says:

    linda onn yg sumbing ..

    0
    0
  18. matjoe says:

    bagi jela roslin hashim kat linda. errrr boleh ker??

    0
    0
  19. lennon FTW says:

    linda tak sesuai lah weh ngan hafiz, :/

    0
    0
  20. anon says:

    jgn terpengaruh hanya kerana sesorang itu penyanyi/penulis lagu nasyid…

    0
    0
  21. kora-chan says:

    hehaa mmg x sesuai..tp kalau dah jodoh, nak kata ape… hehaa

    0
    0
  22. Cili hijau says:

    x minat linda.. Best sangat ker dia nie

    0
    0
  23. miss annur says:

    x sesuai.. nampak xda keserasian langsung..

    0
    0
  24. tasya says:

    linda onn .. eikkkk

    nampak cam x sesuai.. tapi kalau menjadik maknanya sekufu la mrk tu .. don’t judge the book by its cover dowhh… x semua penyanyi nasyid alim orgnya.. alim2 kucing ramai ler..

    0
    0
  25. [email protected] says:

    das

    0
    0
  26. miz cokrlat says:

    hahaaahhhahha…….x leh blah

    0
    0
  27. anieamer says:

    ooo…..bukn hafiz ni ye…salah org..;p

    0
    0
  28. kc says:

    mcam x padan ja,,,.
    hafiz 2 kuat iman
    kalo linda ???

    0
    0
  29. mawar merah says:

    tidak sesuai lansung……sori lah

    0
    0
  30. redapple says:

    yuks!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  31. hehe… Untuk yang hendak clearkan nama di CTOS, atau nama telah di black listed, penyelesaian ada sini. anda daftar percuma dan saya akan hantar maklumat terkini.
    empayarjutawan.net/hamdan

    0
    0
  32. kalau dah jodoh tak ke mana.. tunggu dan lihat… ngehngeh..

    0
    0
  33. cehroto says:

    ala kawin ngn aku je lah linda.meh2 meh2

    0
    0
  34. walibank says:

    linda sesuai ngan halim othman

    0
    0
  35. kakchubby says:

    renti kan la nak jodoh menjodohkan org ni…..si linda onn ni dgn hafiz hamidun?? x sesuai langsung!! carik je la pompuan lain hafiz oiii….si linda ni kalo ngan si HALIM OTHMAN tu mmg mcm kelapa dibelah dua ngan parang… :D

    0
    0
  36. Nano says:

    Uwekk! Hate linda…

    0
    0
  37. yul kimn says:

    x seswai lgsg..hak tuih…..

    0
    0
  38. xtaksubngan artis says:

    tak suka,,,tak sesuai,,,langsung,,,,

    0
    0
  39. lolyat gang says:

    linda on ni aku tgk mcm jenis kasar je

    0
    0
  40. […] Panas, Hafiz Hamidun UNIC Dan Linda Onn, Bak Pinang Dibelah Dua Submitted by selebriti on October 15, 2010 […]

    0
    0