Written by AbangNara | May 13th, 2015

Hehehe. Tergelak Abang Nara membaca caption salah satu gambar Instagram milik isteri kedua, Ashraf Muslim iaitu Wan Sakinah. Kelakar juga rupanya Wan Sakinah ini. Sekarang ini seperti yang kita ketahui, semua orang sedang gila main applikasi How Old I Look yang meneka umur seseorang berdasarkan gambar wajah. Tidak mahu ketinggalan, Wan Sakinah telah memuatnaik beberapa gambar dirinya dan Ashraf Muslim beserta tekaan daripada applikasi tersebut.

wan sakinah

Paling kelakar apabila di dalam salah satu gambar itu, umur Ashraf Muslim diteka berusia 66 tahun oleh applikasi ini. Hehehe. Menambahkan kekelakaran, Wan Sakinah menulis caption yang lucu iaitu “Pic kiri tu paling win. Ade hati nk tmbh sorg lg x b?“. Tergelak Abang Nara membacanya. Bila baca ruangan komen lagi kelakar. Wan Sakinah turut sama membalas komen-komen yang diterima dengan lawak-lawak sempoinya. Siap keluar silat dan taekwondo bagai. Memang lucu.

wan sakinah

Hidup suami isteri sekali-sekala kenalah bergurau begini. Baru terasa kemeriahannya. Apa pun Abang Nara suka melihat kebahagiaan Ashraf Muslim, Wan Sakinah dan Dayana. Mereka adalah contoh kehidupan bermadu itu bukan pahit tetapi banyak manisnya jika kena cara. Beberapa lagi gambar keluarga bahagia ini dengan membaca artikel sepenuhnya.


wan sakinah

wan sakinah

wan sakinah

wan sakinah

wan sakinah
wan sakinah

wan sakinah
wan sakinah

wan sakinah

wan sakinah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Gurauan Manja Wan Sakinah Kepada Suaminya, Ashraf Muslim Ini Memang Win!!!

  1. Anonymous says:

    Hek elehhh! Apehal nak perli kene bersilat ngan dayana! Mentang2 la dayana dh terima dgn kau! Heee teruk betul kau ni!! Jaga la hati org sikit! Mulut capoi!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Eh eh eh, tak pasal2. Kau ni dah kenapa?

      0

      0
      • Anonymous says:

        Yg kau pulak kenapa? Salah aku ckp perampas ni perli dayana. Buat main2 plak dgn kesedihan dan kesengsaraan dayana nak harung hidup lepas tau laki dia kawen lagi? Ingat kelakar ke nak perli2 dayana mcm tu??? Bodoh! Ko xpenah rasa laki kene rampas mmg la ckp senang!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Masalahnya kau tu confident aje perasaan Dayana tu macam mana. Nama kau Dayana ke? Terlebih over aku nampak kau ni. Baru kena tinggal dengan balak ke dik? Alololo cian dierrrr……gi try apply jadi nombor 3 ye dik. Selamat berjaya!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ape kejadahnya aku nak apply jd no 3, sundal2 je sesuai jd no 2,3,4 ni… Ko plak nama sakinah ke yg tau sgt dayana tak terasa dgn ayat ko?? Ko ingat semua benda dayana nak ckp kat ko? Dia bukan spesis sundal cam ko laa woii!! Kau yg over, dah amik laki org x reti nak hormat org ke????? Mak bapak tak ajar ye masa kecik??

          0

          0
        • Anonymous says:

          Nanti anak sakinah ni kena madu ngan laki baru padan muka. Ke mak dia mmg nak cari menantu yg suka kawen bnyk, baru sekufu??

          0

          0
        • Sahdo says:

          Oh Kinah, hidong mu kembang….bak jambu air.

          0

          0
        • adohai says:

          sakinah gelar diri dia ibu, dayana pulak mama.. kalau dia cakap, “mama bersilat dengan ayah” means dia tak kesah la kalau ashraf kawen 3? jeng jeng jeng, jaga2 sakinah, nanti jadi betul2 jangan meroyan pulak.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kesian aku tengok kau meroyan. Nampak sangat kau ada masalah emosi kan? Takpelah, aku harap mentaliti kau akan terubat satu hari nanti. Renung renungkan dan selamat beramal!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Lebih baik meroyan dpd jadi sundal rampas laki org cam ko!! Moga2 anak ko hidup terseksa kena madu la nanti!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bini no 2 cam konah ni mana reti nak kesian kat org, perli org meroyan la, org bersilat la.. Tuhan tu adil anon kinah, hidup ko x selalu kat atas, nanti sampai masa ko rasa seksa beban dayana dan semua isteri perta yg lain, baru kau rasa. Semoga tuhan balas secepat mungkin.

          0

          0
        • tia says:

          Nmpk sgt nk tunjuk2 konon bahagia…Klu rasa diri tu bahagia, syukurlah..Tp apa motif segala benda terlalu menunjuk ni?? Kau tunjuk pape pun org still x suka ko la so udah2 la tu..pregnant test tunjuk, hr tu ape ye yg kecoh tu lupa, lg yg ni setakat men how old i look pun nk kecoh n tunjuk2, kekunun nk gtau yg dia nmpk muda dr usia la tu kan, stakat gmbr, baik ko pggl doctor/beautician test muka ko btul2 lps tu tunjuk la kt org bru btul, dh tu siap wt ayt men2 nmpk sgt nk tunjuk dia ok je gurau2 gitu, ashraf, cuba ko betul2 pi khwin lg 1, pls, confirm bergurau dlm tangisan si sakinah ni. wakaka..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Lol, kau bukan Tuhan nak menentukan takdir orang. Kau cuma seorang keyboard warrior yang pathetic dan mampu meroyan. Kesiannnn

          0

          0
        • Anonymous says:

          Sbb aku bukan tuhan laa aku ckp tuhan akan balas, bukan mcm ko anon kinah, tak takut tuhan, tak pecaya tuhan! Dasar sundal bolong.. Hahah.. Takut lettewww kena balasann..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Asyraf klu ko bkn lelaki dayus, tegur la bini muda ko, ajar dia hormat kat dayana sikit. Asik dayana je mengalah. Ko baca la ayat2 ig dayana tu, ko x kesian ke kat dia??? Ajar la bini muda ko tu supaya jgn kurang ajar. Tak lawak langsung laa nak suruh dayana bersilat kalau ko nak kawen lain. Ingat senang ke dia nak terima si kinah tu?? Ni nak suruh tambah lagi satu pulak!!

          0

          0
      • Anis says:

        Mengada ngada la ko sakinah ! Perasan diri ko tu femes ! Laki ko bukannye hensem sgt! Kaya pun x! Jgn over la Kinah !!!! Dok diam2 sudah!!!!

        0

        0
        • dino says:

          sakinah ni kurang common sense ke apa? ke ada penyakit hati..
          setiap ayat yg dia keluar mmg tak bleh blah… minta ostad ko tu jampi byk2 skit biar hati tu bersih..

          kekonon dia dah perfect sgt la tu smpai boleh soal cmtu kat laki dia pastu perli dayana mcm tu..

          eh klau ko kat tempat dayana aku rasa ko dah masuk wad mental…

          0

          0
    • Anonymous says:

      Ashraff & Sakinah please stop all these nonsence & please stop humiliating Dayana in public.Sakinah ni tak habis2 nak show off bahagia dengan so called Ustad ni.Tak cukup dia dapat kahwin,show off pregnant & tayang perut dengan baju ketat dekat beach,show off majlis kahwin,show off dapat anak,show off buat photography baby & Ashraff,show off birthday anak.Sekarang ni Dayana seolah2 third wheel dalam hubungan ni & sekali sekala menyelit la dalam gambar diaorang sambil tersenyum.
      Seolah Dayana pulak yang hadir kemudian dalam hidup Ashraff.Dia pulak yang menjaga hati tak banyak cakap & senyum demi menjaga hati suami & madu.Apa perasaan ibu bapa Dayana tengok begini jadinya anak mereka,seorang berpendidikan kena main dengan dua orang ni?Mana perasaan hormat kau Ashraff pada Dayana lepas apa dah kau buat pada dia?Rasulullah SAW sendiri tak benarkan Ali berkahwin lain kerana tidak mau Fatimah bersedih apa lagi orang biasa macam kita.Nak cakap Rasulullah tak ikut sunnah ke?Ada loose somewhere dalam kepala Ashraff ni.Missing sensitivity chip.Tolong la cakap Sakinah tu hentikanlah semua ni.Tolong la jaga hati Dayana & keluarga dia.

      0

      0
    • hihihihihiii says:

      tak rasa gurau…rsa macam sindiran yang hina..
      seolah2 dayana ni peribadinya tak elok…
      tggu kata2 ko jd kenyataan…aku nk tgk ko silat ke…ko canggung ke…ko mak yong ke….
      sakinah pls….jaga la hti orang sket

      0

      0
  2. misz says:

    osetad tu betul2 tambah lagi sorang baru kau tau kan

    0

    0
    • HAMBA ALLAH says:

      UNTUK APA DIMUAT NAIK GAMBAR2 NI BERSERTA CAPTION YANG MENYAKITKAN HATI DAYANA? ADA KE DAYANA BUAT KERJA2 BUDAK2 TAK CUKUP AKAL MACAM SAKINAH NI? BUAT SAKINAH, BERTERIMA KASIH LAH PADA DAYANA KERANA SUDI BERKONGSI KASIH SERTA CINTA SUAMI BERSAMA KAMU. BUKAN TERUSAN MENYAKITKAN HATI DAYANA. INGAT SEPERTIMANA KAMU MENGAMBIL HAK DAYANA, MAKA SEPERTI ITU JUGA KAMU AKAN MERASA ASHRAF DI AMBIL OLEH YANG NO 3 NANTI. KHIFARAH TU TETAP ADA, INGAT TU. JADI BERHATI2 BILA BERBICARA YA SAKINAH.

      0

      0
  3. penasihat says:

    lebih baik kalau sakinah diam dan tak upload foto-foto begini. simpan untuk tatapan sendiri je. tak payah expose sgt kebahagiaan tu. bukan ape. banyak hati yang perlu dijaga terutama isteri pertama. dayana turut punya perasaan. mustahil tiada langsung sekelumit perasaan cemburu. bertabahlah dayana. semoga dayana turut peroleh zuriatnya sendiri. Amin.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kepada sakinah, sebagai isteri kedua, kna jaga hati bnyak pihak…pd saya, cukuplah awak post pasal anak je…jgn ditunjuk sgt bnda lain,,gamba suami tidur ke, mengidam makanan apa2 ke, cukuplah dengan instagram…kang org komen lebih2, awak sakit hati….bwk2 la mgucap…btoi, jd yg ke2, buat apa pun salah, so post yg elok2 je lah….jgn post bnda org leh bercakap tntang kamu…chills n love Dr Diyana …take care dengan kandungan yg no 2 ni ye…..aminnn

      0

      0
  4. wan sakinah wan ashraf says:

    dia ikut2 Dayana, mau tunjuk dia muda lah tu… sengaja ini laki bini yang saling mencintai……. buat tektik lain melalui gurauan………. maklum lah isteri di cintai yang ada anak sihat………… suka menunjuk2…. Allah tidak kurnia kan Dayana anak sebab Allah melindungi zuriat Dayana……… bayangkan masa Dayana Belajar dan mengambil exam suami berzina (Banyak jenis zina) dengan tunang orang…… Masa dia membuat pengesahan sebagai doktor suami kawin di Siam…. suami pijak2 maruahnya, pembohong, penipu pandai berpura2 alim…. masa peluk Dayana hati dan fikiran kepada Wan Sakinah…. Allah tidak mahu anak Dayana nanti kacak, lawa, pandai, tapi terperangakap dengan perangai dan hormon bapanya, anak jadi liar……..

    0

    0
  5. Bunga Terbahagia says:

    Bahagianyalah muka isteri-isteri ni. Sejuk hati tengok.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sakinah pun tgh mengandung anak ke dua

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tu yang berlagak dgn dayana, siap perli dayana dulu bersilat ngan asyraf sbbkan dia! Dasar pompuan x sedar diri!

        0

        0
      • sarah ashraf says:

        terpaksa lah mengandung tahun-tahun sebab kan wan sakinah satu2 nya isteri yang dicintai jadi ashraf mesti mau anak2 yang sihat dari dia……… kilang anak lah katakan tapi belum tahu lagi perangai anak bila besar……… ikut perangai mak bapa nya hipokrit, kuat begaduh, anak sudah di ajar dari dalam kandungan bagaimana menyakiti hati isteri pertama yang tidak dicintai suami satu tektik perang psikologi……. kenana mereka tahu kalau dayana tertekan maka susah dia mengandung……. pintar ini laki bini…… mendesak mengkali supaya Dayana minta cerai…….

        0

        0
        • dr dayana wanita lembut dan baik says:

          Ape la ko ni, cmne ko tau satu2nya dicintai.Aku rsa asyaf tu mmg ada silap dn gatal tp klau dia x syg dayana buat apa dia susah payah nk pujuk. boleh je cerai msa tgh berantakan dulu. Bermakna dia pun syg dayana tu tp bila dh ada org lain, sedikit sbnyk perasaan akn turun naik dan kebahagian tak seindah smasa berdua sbb cara layanan kita pd psnggn tu sdikit berubah, baik layanan dayana pd ashraf dan layanan ashraf pd dayana.

          0

          0
        • +ve thinking says:

          wow gaya cerita kamu seperti cerita sinetron.. hebat2..

          0

          0
    • Anonymous says:

      Kan…biarlah mereka bahagia…

      0

      0
  6. sakinah perampas says:

    Weyh mek kinah, ko tu perampas, ko takpe jadi no.2, tp takleh no.3. Hipokrit gila.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bawak-bawak keluar dari tempurung tu ya cik kak, dah gelap sangat otak awak tu

      0

      0
      • sakinah perampas says:

        Haha, kinah yang sebenar ke yg reply ni? Cekalkan hati yang, aku doakan sheraf kawin lagi satu. Nak tgk ko bersilat camana. Aku isteri pertama, mestila aku paham perasaan Dayana camana. Otak aku clear bukan hipokrit mcm ko. Cubalah kesian kat Dayana. Jgn la post2 mende menunjuk2. Kau berlagak kawen ngan sherap, pastuh ko bangga ko mengandung, ko posing lelebih, buat post pasal kesedihan ko lelebih.. ko ade pikir sal diyana? Bawak low profile je lahhhhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ke ko ni the real Kinah ? Huhu .

        0

        0
      • huhuhuhu says:

        kenapa aku rasa org yg komen atas ni sakinah?????

        0

        0
  7. alee says:

    Abang nara ni amik gambar dari IG dia dah mintak izin ke?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Tah apa apa. Kata Dayana yang akan bersilat konon. Entah-entah kau tu yang bukak langkah siap berparang pistol atomic bomb bagai kalau Sherap tu nak menikah lagi satu. Bajet lah kau ni Kinah. Duduk jelah diam-diam jaga anak kau tu toksah nak komen bajet suci sangat.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    abang baju merah tu jeling semacam je,jeles ke? haha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Please la, dia bukan artis. Apasal masuk sini? And sebab dia bukan artis la takde heran dia reply komen. Bukan ada fans pun.

    0

    0
  11. Anak isteri tua says:

    Lelaki…klu dah pasang 2…dia tak akan berhenti…tengok je lah….kang bila cukup quota 4…adalah yg akan diceraikan utk tmbh yg ke 5..percayalahhhhhh~~~

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Kata orang kalau selalu menunjuk2 kebahgiaan sebenarnya tidak bahagia. Hati tengah memberontak .Sebab tu terpaksa upload semua gambar2 tu nak tunjuk kat orang tengah bahagia. Macam Dayana ye …dia bahagia sebab tu dia tak risau . Dia tau suami sayangkan dia.

    0

    0
    • Anonymous says:

      And dia tahu dia ada Allah, Allah sentiase bersma org2 yg sabar dan teraniaya…sb tu dayana wat lek wat cool je..dia mempunyai keyakinan yg tinggi apa yg menjadi miliknya tetap akan menjadi miliknya jika Allah berkehendakkan begitu…sygnye si serap x nampak mane kaca mana permata…

      0

      0
  13. Seorang Wanita says:

    Amboiiii over nyer status bini no 2 aka PERAMPAS!
    statement nak tambah bini no 3 dan bersilat ter sangatlah angkuh & confident tp berirama gurauan…
    Mmg dasar pura pura baik tp hati busuk
    sengaja jer bagi statement nak perli, menyindir, perlekehkan Diana
    percayalah perampas… suatu hari nanti pasti ko akan rasa apa erti dirampas diragut teraniaya oleh insan tersayang
    Sakinah si Betina PERASAN!

    0

    0
  14. y says:

    tahu takut? nasib ko lh kinah oiii..x yh nk bg hint kat laki ko tu pun..bila tiba ms nanti..akn tkota lh ayat ko tu..abg serap ko tambah satu..for now on..ko juz sedia awal2 dulu utk dpt khabar berita hal tu..mcm dayana dpt suprise time ko kawen senyap2 ngn serap dulu..kte tgk ko mroyan ke ko tabah setabah dayana..ok kinah..all the best..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    WEI AKU PELIKLA KORANG KOMEN BAGAI…MEMANGLA JADI NO 2 TU KIRA PERAMPAS TAPI KLU DAH JODOH NAK BUAT MACAMANE..KLU DAYANA DI TEMPAT SAKINAH PON KORANG NAK CAKAP MACAM TU KE???AT LEAST DIORG KAWIN XBUAT MAKSIAT!!!!KENAPA JADI NO 2 AKAN MASUK NERAKA KE???

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aniaya bini no 1 masuk neraka laa, ingat kawin terus masuk syurga ke??? Berangan la perampas oiii

      0

      0
    • Anonymous says:

      bkn sbb jd no 2…sbb sikap tu..
      ko ingat sakitkn hati mnusia Allah bg syurga ke?

      0

      0
    • amran says:

      x yah nk salahkn jodoh dik oiii..dia n asyraf ada otak nk pikir cara yg betul utk kawen even jd no.2 tp nape pilih cara yg dh pasti mmg dkutuk..cara dorg tu mmg xkn ada ruang utk dilihat pada pandangan yg betul smpi bila2 bak kata pepatah..sebabkn nila setitik rosak susu sebelangga..so dorg kena hadap lh..lagi 1, x yah lh nk show off kat public sgt benda cenggitu..simpan kenangan utk diri sendiri tu cukuplh..lebih elok daripada kena kutuk..tq..

      0

      0
    • sakinah punah murahan says:

      ni mesti the real sakinah… poor you..selama lamanya orang gelar perampas..salahkan jodoh konon..hati Dayana ko tak pikir pulak..Doktor busy oncall tiap malam sherap gi ngorat ko pegi layan dah kenapa. Memalukan kaum wanita lah ko nih

      0

      0
  16. Mengong says:

    Ofer Ashraf tambah ke 3 ye…. pastu ugut mama nak bersilat, ibu nak taekwando konon. Gaya cakap macam tak redha je klu suami cari yg ke 3. Masa ko ambik laki orang dulu ade bini pertama dia silat atau taikwando kan ko…kalau bini pertama tak redha jgn mimpi ko nak bahgia cam sekarang. Jadi skrn giliran ko utk redha jika suami cari yg ke 3. Aku isteri pertama, memang aku izinkan suami tp aku benar-benar paham perasaaan DAYANA. Rela dalam paksa.

    0

    0
  17. melati biru says:

    menyampah tengok ashraf muslim ni!!setiap kali tengok, mesti melting!!!!

    0

    0
  18. sofia says:

    laa lembap betoi otak aku apgi2 ni..aku igt dia ajak serap tambah anak..upanya dia cabar tambah bini a.k.a madu dia la ni//hadoi..jgn mencabor kinah oi.kata org2 tua..akal wanita sepanjang rambutnya..akal lelaki sepanjang jalan..haa kena ingat.kita ni pempuan..takot hati ni tak tabah.hg kena belajaq ngan dayana tu ok. semoga ampa dua ok ja sampai jannah nah.jgn gado2.hidup ni sementara saja.kita bila2 akan mati.

    0

    0
  19. OTAK NARA says:

    BODOH NYA TANG MANA LUCUNYA AYAT SAKINAH NI???MAKIN BODOH BLOGGER NI

    0

    0
    • aini says:

      tu la psl…aku pn pelik tang mana yg lucunya…aku baca biasa je…xde ketawa pn.

      0

      0
  20. Anonymous says:

    Nara…tak yah laaa nk besar2kan cerita org2 bermadu2 ni…rata2 org tak suka laaaa….jaga laaa hati isteri pertama….biarlaaa sakinah nk upload apa2 kat istagram dia…yg ko nk highlight kat sini pehal???????

    0

    0
  21. Nhia says:

    mulianya hatimu dayana….

    0

    0
  22. Anonymous says:

    bg aku status sakinah tu terlampau over..sanggup ke bergurau mcm tu. semua org baca. famly baca.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Aku tengok gambar-gambar Dayana kesian … mulut tersenyum tapi kesedihan terpancar di mata … sabar Dayana … Allah maha adil.

    0

    0
  24. Sakinat says:

    Dah 2 tak susah nak 3. Rasakan mcm mana kena dimadu Pukinah

    0

    0
  25. Anonymous says:

    kekelakaran????

    0

    0
  26. lily says:

    apasal aku tk dpt nak trace part mane yg kelakar sgt ni… dh baca byk kali dah still tk dpt2 jugak “kelakar FACTOR” yg cuba encik blogger nk sampaikan. so untuk menjaga hati tukang buat kelakar n en blogger meh lerr kita ramai2 gelak utk caption ” kelakarrrrr sgt ni” hmmmmmmmmmmmmmmmm

    p/s: yang pertama tk semuanya betul and yg kedua tk semuanya salah. Pandai2la bawa diri. ok bye.Nampakkk!!!

    0

    0
  27. lolo says:

    AMBOI KINAH!!

    PERLI MAMA? MEANS DAYANA BERSILAT DGN ASHRAF LA YE KALAU ASHRAF NK KAWEN LAIN??

    KO TAK MO BERSILAT KER? REDHA KE KALAU LAKI KO KAWEN LAIN??

    TAU PON JELES..KALAU ASHRAF NAK KAWEN LAIN PON APA MASALAH KO? SBB KO PON PERAMPAS HAK ORANG… ANIAYA ORANG…

    DAYANA TU REDHA DALAM PASRAH JER….

    0

    0
  28. orang tua says:

    Sakinah ni tak sensitif dgn dayana. cuba lah tengok zarina zainudin dia sgt respek wife pertama suami dia. Takpelah dayana mudah mudahan kesabaran mu Allah gantikan dgn yang lebih baik…

    0

    0
  29. orang tua says:

    Kadang kadang org ni guna kan istilah ustaz pd org yang kurang sesuai..maafkan saya sbg org tua selalu nampak apa yg kurang asik bising jek..

    0

    0
  30. orang tua says:

    Zarina Zainudin antara isteri no dua yang tahu siapa diri dia dan hormat madu yang pertama. Sakinah sila contohi beliau. Cari dan studi pasal beliau. Berhentilah menunjukkan bahagia sgt sgt sedangkan hati org lain sgt terluka.

    0

    0
  31. Batman says:

    “In silence she can only hope her eyes will speak what her heart dare not..” Stay strong Dayana. Sakinah…shut your face! Memang dari dulu tak pokonan den nengok betino ni!

    0

    0
  32. Hormat Dr.Dayana says:

    Pada pandangan orang lama..sepatutnya ganbar terlalu mesra dgn suami jgn tunjuk pd khalayak ramai..tambahan jika sumai ada isteri lain..fikirlah perasaan isteri yg lain..ini gambaq bercium dahi ms wedding resepsi..ashraf kucup khusyuk dahi sakinah..aduhai..tak payah letak di public..jg hati Dayana..ashraf ni pun tak rasa ke nk nasihat si sakinah..ikut cth Zarina Zainuddin..isteri kedua yg berhati mulia..jgn perasan diri hebat jika hamil…jgn..itu kurniaan ALLAH swt..jgn riak sgt..bersyukur. .alhamdulillah. .sedar diri..apa yg kita ada ALLAH swt punya

    0

    0
  33. sayangkan dokter dayana says:

    Kenapa lah ko sakinah suka cari perhatian.. cabar suami, pastu kunun dgn nada gurau ckp dayana akan bersilat kalo ashraf kawen lain, x sensitif langsung. Kalaupun dayana x kisah tp ko kenalah respek dia sebagai manusia yg menyebabkan ko bahagia sekrng. Tanpa keredhaan dayana, a?u x rasa ko boleh heppy2 mcm ni.kalau aku jd dayana, aku izin ashraf kawen dgn syarat maduku jgn nk over & poyossss. Ko ni alu tgk saja je nk tunjuk ko bahagia kan pd satu malaysia. Hahaha, sakit lah ko ni sakinah.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Ashraff Muslim Ustaz? Ustaz apa? Ustaz tahi kucing?

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Mengandung riak, dpt anak riak, bahagia riak…semua yg kelebihan ko yg xda pada dyana ko nak riak…jgn smpai Allah murka dan tarik balik semua kelebihan2 tu….

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Sakinah,bagusla dah tutup IG. Anda bukan artis cuma sekadar isteri AM je. Dayana pun bkn artis tapi knp ramai syg dayana? Sbb sikap dan attitude dia! Tolongla cntohi sikap dayana ni. Pls respect perasaan org. Nak bergurau pun adala caranya. Tak rsa pun dyana takde rsa marah or cemburu setiap kali tgok sakinah upload gmbr dgn serap mcm2 kt Ig. Ingat dayana ni patung ke tkde perasaan? Hati dia Allah je yg tau. For now semua satu malaysia nak tau kisah dayana n AM bukan sakinah dgn AM. Ur just the 2nd inside their life kinah. Pandai2 la bwak diri dan move on. Be humble dan dan to AM bwak2 la tegur isteri no 2 ni sikit. Dah makin teruk nampak gayanya.
    To dayana,relax je.. Sabar ye. Semua syg awk. Ur a such a humble doktor. Pls do something regards trying to conceive tu. Byk kaedah boleh buat,IUI and IVF. Pls do something jgn biar diorg pijak2 awk..

    0

    0