Written by AbangNara | December 27th, 2009

zizie ezette

Wow. Terkejut kami dengan gosip yang dipaparkan oleh Cik Andalusia di portal GUA. Sukar nak percaya yang kabarnya Zizie Ezette adalah bini keempat Bung Mokhtar. Bukannya bini kedua seperti yang digembar-gemburkan. Patutlah berahsia sangat. Ada 3 hati yang perlu dijaga oleh Zizie. Bukan sorang je.

Tapi kalau benarlah gosip nie, kami respek kepada Bung Mokhtar. Walaupun mengaku tak cukup kacak, rasanya dia cukup macho dan mampu menjadi contoh yang baik kepada lelaki-lelaki yang bercita-cita nak berkahwin banyak. Kalah Abang Salih Yaakob. Marilah menjadikan Bung Mokhtar sebagai suami idola anda.

Harap-harap keputusan Zizie Ezette menjadi isteri kepada Bung Mokhtar adalah kerana kasih sayang yang sejati. Bukannya atas kebendaan ataupun sebab takut jadi andartu sampai bila-bila. Bukan senang nak jadi seorang isteri. Lagi-lagi kalau anda nombor yang keempat.

Apa-apa pun, tahniah kepada Zizie kerana dia adalah isteri yang terakhir buat Bung Mokhtar. Tak perlu takut-takut ada yang nombor lima nanti. Hehehe.

P.S: Tinggal 5 hari jer lagi untuk dapatkan Bonus Berganda Bulanan XPAX XXL. Guna RM50 minimum untuk dapatkan 6% auto rebate bonus ke dalam akaun anda. Tunggu apa lagi. Maklumat lanjut sila layari laman web XPAX.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (GOSIP)Zizie Ezette Bini Nombor 4? Biar Betik?

  1. cik tim says:

    mmm.. dh jodoh n takdir dia jd yg ke-4, hopefully mrk bhgia smp akhir hyt :)

    0
    0
  2. damia zahra says:

    yeker?..urmmm..

    0
    0
  3. abcplus says:

    perkara dah berlaku, bukan mudah utk berkongsi kasih ni , banyak benda perlu dikorbankan,,,,perlu banyak bersabar,,,,,

    0
    0
  4. HOT ZOOM says:

    zizie ni tau ke dia bini no 4.ok la tu tahniah bung mokhtar

    0
    0
  5. ai kate adun kinabatangan…

    org terlebih kaya…

    mmg terlebih mampu…

    0
    0
  6. Mansor says:

    Fuh,gambar kat atas tu..meleleh aku punyer air

    0
    0
  7. ewiezz says:

    hebat2 YB Bung nih…. diam2 je peh!!
    apa pun klu dah jodoh tu semoga terus berkekalan…amin

    0
    0
  8. Rrrrrrr says:

    biarkan la…dah si bung tu pilihan dia.kita doakan diorg bahagia dah ler…tak payah nak jeles or dengki2

    0
    0
  9. kak anne says:

    muka tak enchem takpe…janji poket kene enchem…kan kan kan…

    0
    0
  10. jane says:

    memang sengaja letak gambar dia ngan baju seksi ke atau memang dia tak ada gambar baju decent????

    0
    0
  11. abrablog says:

    kalau betul seperti yang ditulis, memang terer si bung ni..salleh yaakob pun 3 aje..

    0
    0
  12. hide says:

    walaupun lawa & seksi terlampau, bini no 4 jugak jadinya..

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      dah jodoh…
      bselera tgok orgtua…
      hikhikhik…

      0
      0
      • jed hijau says:

        ala…..tutup mata je……
        Yang penting duit….duit……
        Kawin org bujang pun..perangai belum tentu semenggah….

        Hehehe…terlebih la pulak…..

        0
        0
  13. jed hijau says:

    mari kita bincangkan…..

    Lelaki bujang vs lelaki dah berkahwin

    Bagi akak dorang ni sama je tarafnye…..bujang ni zero, berkahwin ni hero
    Zero /hero (duit…tenaga…pengalaman…ekonomi…dsb)

    Pompuan sekarang, duit tu satu keperluan….takde sape yang nak hidup susah…kalau kita tengok ibu2 tunggal kat Malaysia ni menderita nak sekolahkan anak2….

    Kawin org bujang …nak sampai tahap senang kena tunggu 10 tahun…tapi hati kita tak sakit..sbb hb kita kita punya…

    Kawin lelaki berkahwin yg kaya….terus jadi senang…tapi terpaksa berkongsi hati dan perasaan untuk selamanya….

    Jadinya, sama je…2×5 eq 5×2…. Hehehehehe….jangan marahhhhh….

    Harap2 janganlah sape2 ambil hb akak….hanya ALLAH saja yg berhak….

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      hehehehehe…akak…
      saper nama hb akak…?
      leh bekenalan ngan dier…?
      umur braper…?
      tinggi…berat…?
      hehehehehe…

      0
      0
    • shima says:

      jed hijau tersilap pandang sikit….kawin lelaki bujang, kena tunggu 10tahun nak senang, betul tu…tapi bila tahun ke-11, dah ada keta besor, rumah besor, isteri pun dah ‘besor” hb akan cari yang kecik molek….cuma mula2 je rasa hati tak sakit, bila umur semakin tua, hati akan disakitkan….renung-renungkan……

      0
      0
  14. kurus says:

    JAGA MULUT KO LILY!!!!! KALAU TAK SUKA BUKAN ORANG PAKSA DUDUK PUN…

    0
    0
  15. apa2 saja says:

    best tu save the best for the last…hopefully…maknanya bung ni ok..dia bukan jenis pakai buang…

    0
    0
  16. Zassss.. says:

    Pergh…!!
    sedap Bung Moktar…
    Cam2 da rase..
    lagi2 rase Zizie…!!

    0
    0
  17. MD says:

    Tabik spring la YB..bila nak kuar dlam nasi lemak kopi o..citer sket tips menjaga luaran dan dalaman. Bab kaya tu lojikla…org biasa mana sanggup nak maintain ferrari..make up je dah berapa..tu belum kira upah specialist..so tak payah nak heran kalau org kaya je yg layak beli ferrari..org lain telan air liur je lah.

    0
    0
  18. yann says:

    tahniah….

    0
    0
  19. pening says:

    Ala..org kalau da bnyk duit camtu la..da x tau mne nk d abiskan duit tu..biorla dia..duit dia…

    0
    0
  20. eyafizz says:

    tsengi-sengih cm kerang busuk aku ney baca komen ngkorang….mwuahahahahaha…

    0
    0
  21. anti penipu says:

    kalo dh dsr mata duitan tu, jd bini no 10 pn sggup…kalo laki tu blum tntu mmpu bg ank xde hal, yg pnting blh sambar duit yg bkepuk2 wat msuk poket.come on la..spesis mcm ni dh byk sgt dh kt malaysia ni..yg artis ke..bkn artis ke…asalkn laki tu kaye, dh xde gigi pn sggup mngaku cinta, mngaku sayang..yg plik nye knpa xpnah jtuh cinta pd lelaki yg sebaya tu tp xbharta?knpa msti tersasar pd yg bpgkat?yg brharta?sudah2 la ngan statement nk kene jga ati byk pihak..kalo btul niat nk mnjaga ati tu wujud, x seharusnya laki org jgk yg ko nk kbas lpas tu snang2 nk kta ini smua jodoh..yg pliknye asal jodoh je msti yg kaya, yang VIP..artis malaysia skang ni mmg rmai sgt dh yg kaki putar belit…mla2 nafikan gosip..tp lama2 btul jgk ape yg digosipkan tu..syg sgguh pompuan scantik minah ni mnsia2kn kcntikan dia pada org tua yg blum tntu mampu mmuaskn nafsu dia..well…mgkin dia dpt puaskn nfsu mkcik ni dri segi shopping n bjoli…ape2 pn aku lbih pcaya gosip dr artis tu sndiri dh skg..nk dgr diorg yg bg statement…mau kna kncing hidop2….

    0
    0
  22. zizie..seorg pelakon yg melakonkan watak2 kampung pd mulanya bergelar isteri kpd YB sekarang….

    0
    0
  23. ANWC says:

    Biarlah, yang penting si zizie ni kahwin secara sah berbanding mereka2 yang dok kepit sana sini tapi sampai ke tua buat maksiat…

    0
    0
    • Kak Nam says:

      aku respect zizie sbb dia kahwin n bukan jd ppuan simpanan macam stengah2 artis tu…. n aku respect bung sbb jantan… actually nak kwin lain x perlu minta izin wife, kena mohon kat mahkamah ajer. even wife x izin, mahkamah boleh luluskan jika berkemampuan dr segala segi…..

      0
      0
  24. nursingstudent says:

    bgs la..mksdnye bung pndai jg istri la..still smpn ketiga-tiga istri wlupn da dpt y br..hope zz mncnthi ke3-3 istri bung..setia dsisi bsm bung sllu..ok..happy ever afta..

    0
    0
  25. Geli Hati says:

    DAH SELERA ORG TUA GITU

    0
    0
  26. kyuubi says:

    anggap je la nasib dia tu.. lagipun tak salah kan?

    0
    0
  27. boxer hugo bosss says:

    ntah ler xtau nk ckp ape yek…lumrah dunie…kite sume bertafakur ler…mudahan xjd kat dri kite…usahkan bini mude even suami kawen lg pn rse cam nk kiamat dunie kan..duet seolah2 boley beli dunie n akhrat…zzi aku tgk cam dahagakan ksih syg dat y die xkesa kgsi kaseh…so dun jugde people..bias ler dri idup kite sume…amin…

    0
    0
  28. DSAI says:

    Bung Mokhtar vs Bung Nuar CIFUT. Haha. Siapa lg hebat?

    0
    0
  29. fauziah says:

    aku rasa mmg zizi nk jadik no. 4, dia tunggu bung kawin 3 baru dia kawin ngan bung. kalo jadik no. 2 kang bung kawin lagi, alang2 nk jadik yg tua biar no. satu terus, lau tak baik no. 4 jer.

    0
    0
  30. coklat says:

    dh itu pilihan dia…moga kekal hingga akhir hayat…

    0
    0
  31. DANIAL_LOVE says:

    suami ahli parlimen KINABATANGAN….
    isteri isteri pulak KENABATANGAN…hahaha
    baru fair idup ini…

    0
    0
  32. hamid says:

    Setidak-tidaknya mrk berani buat, berani tanggung dan sedia menerima pelbagai kutukan berbanding kes sorang YB yg bunuh diri dlm kereta tu. Yang penting dah menikah cara sah/halal. Kalau betulla jadi YB ni banyak dpt duit cara haram, bini pertama tak patut risau. Duit tak betul akan mengalir kpd org-org yg membutuhkan duit dan cintakan dunia. Akhirat juga yg kekal. Minta cerai, tak baik.

    0
    0
  33. Skye Valme says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  34. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0