Written by serenity | November 18th, 2011

Audi R8 memang satu topik yang agak hangat satu dua hari ini. Kira memang satu lambang status kalau bisa memilikinya. Rasanya kami ini kerja seumur hidup pun belum tentu mampu untuk memiliki Audi R8. Di Malaysia pun, khabarnya tak banyak unit yang terjual.

Berhubung dengan kisah seorang penyanyi yang dikatakan menerima hadiah perkahwinan Audi R8 tapi masih belum sampai, seorang wakil dari syarikat penjualan Audi R8 yang sah tetapi tidak dinamakan di sini menyatakan:-

first nak kata, so far kitorang tak ada pon receive memana booking utk audi R8…and yang keduanya..kitorang ada je ready stock utk R8 tu….apa jugak la masalah minah ni…hrmm tapi tak tau la kalau yang tak sampai lagi tu kete rekon R8 hahahaha..takkan rekon kot… ;)

Kita authorised dealer utk audi….naza pon ada bwk masuk tp very rare la….kenapa nak tunggu2 kalau dah mmg ada yg ready stock….kita pon bukan bwk masuk byk ada la dlm 4 biji kot….sbb kete tu mmg mahal (1.25mil) unless kalau dia beli dengan dealer yg rekon tp rekon mana ada kene tunggu2….ntah la minah ni ntah ye ntah tidak le membelinye

silap kita bawak masuk 6 biji and baru 3 biji yang terjual..ye la mungkin ada yg kata..si XXX ni memandai je mana dia tau ada orang booking ke tak..ha mcm mana saya boleh tau sbb audi cuma ada 4 branch je kat mesia ni..2 kat klang valley yang lagi dua tu outstation (penang &jb) jb, kl and shah alam masing2 baru jual sebijik….sekian terima kasih…larikkkkkkkkkkkkk

Apa pun kita hanya boleh berspekulasi, tapi harus berhati-hati, jangan jadi fitnah. Di harap pihak berkenaan boleh menjelaskan tentang ini . Kalau dia mahu lah kan.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

230 responses to (GOSIP)Tiada Jualan Terbaru Audi R8 Buat Masa Ini – Wakil Pengedar Sah

  1. audiauduauda says:

    sape ni? 1st!

    0

    0
    • rocky says:

      minah tu la..2nd..

      0

      0
      • Selitone Cold says:

        Aku dan keluarga aku yang berpendapatan mingguan RM 3.17 JUTA pun tak gini. Hidup sederhana jer…

        Aku gi kerja bawa Waja, bini aku bawa kancil. Cuma Pak Guard rumah aku jer berlagak sket, bawak Buggati Veyron. Sama la dengan bibik aku. Bawak Cayenne S gi market beli ikan. Tak per laahh… duit gaji diorang. Melantak ler nak buat apa pun

        Buat apa nak beritahu dunia yang kita ni kaya? keselamatan diri’kan lebih utama?

        P/S: Orang kaya macam aku pun buat pinjaman peribadi kat Bank Rakyat. hahahaa…

        0

        0
        • kaki aym says:

          aku suke statement ko rocky…
          btw minah sorang tue kna tipu kot oleh laki nyer tue….

          0

          0
        • Tak Minat Artis says:

          Selitone Cold…

          sya tau awk ckp camtu sbb nk pujuk perasaan awk kan, mklumla hari2 tanya pasal bila gaji nk naik…

          hahahaha… bagus…bagus….

          daya imaginasi yg kuat wlupun susah nk jdkan ia suatu kenyataan…

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          Thehehe… bukan per “Tidak Minat Artis”. Kekadang tu kalau difikirkan, biarlah gaji tak naik. Asalkan dapat hidup aman, selamat dan tenteram.

          Tetapi, bila saja masuk kedai makan, ambil sepinggan nasi putih. Berlaukkan ikan keli goreng dan teh O’ ais udah RM 6.00, itu yang buat diri jadi geram tu. Aduh… kalau kedai yang berhawa dingin, esklusif tak per lah ugak. Ini warung jer… Orang yang dah nak dapat AUDI R8 tak per lah… tak terasa sangat kesan inflasi. hahaha….

          Bukan aku kufur nikmat, tetapi itulah… realitinya. Dulu kalau anak bergaji RM 2 ribu sebulan, mak ayah junjung, jaja ke rumah jiran membawa khabar sukacita yang anaknya bergaji besar. Tapi sekarang…. tolak itu, tolak ini, tolak sana, tolak sini, atas, bawah depan, kiri, kanan (banyak bbenor tolaknya, hahaha)…. hujung bulan? hahaha…

          PS: MAAF, SEBAB TERLALU OFF TOPIC. Kalau tak suka komen ni, dislike beramai-ramai. Nanti ia akan hidden.

          0

          0
        • Tak Minat Artis says:

          Selitone Cold…

          sya tetap LIKE komen awak kalau boleh byk2 tp skali click je…hehehe….

          mmg betul pe awk ckpkan skrg harga makanan kat kedai2 semua dh naik… cekik darah betul la…

          negara kita dh lama kena inflasi smpai skrg makin mjadi2 plak…

          huuuhhh… sabar jela…

          *** byk sgt kena tolak, nnti payah nk tarik balik…kekeke…

          0

          0
        • leman says:

          warung bpak aku nasi goreng rm3 je. mmg pling murah kt kwsn bdekatan bndar. nasi mmg blambak. tp tu lh, warung je, org kita suka mkn kt mamak n restoran thai. so jgn tuding pd warung. slh kn diri kita sbb bg org thai n mamak kaya. hehe peace no war.

          0

          0
        • anonymous says:

          peh, kayo ko bang!! 3.17 juta perweek? ko keje pe? share le..hihihi..btw, btol kate ko. x perlu nk riak byk duit. kalu nk kene tarik blk.. kjap je.

          0

          0
        • Tak Minat Artis says:

          rupiah je tu…

          kekeke…

          0

          0
        • Seeeelitoneee Cold says:

          Tarak abang… merah ka hijau ka… Ruppiah tarak terima sana Bangladesh. 1 TAKA juga ada terima… lagi itu Rupiah tarak baik. Sana lawan bola, tarak hormat sini saya punya cari makan negara Lagu Kebangsaan. Sana Bangla cakap… Bagero!

          Okay abang manis… soploh ka duaploh? hahaha

          0

          0
        • NANA NURGAYA says:

          Selitone Cold…

          sedihnyaa…betol benar kata2 kau..mak ayah betol gembira bila dgr gaji rm2000..bukan kata 2000…1800 pon dah bangga..tapi tu semua x berlaku lagi :(

          0

          0
        • Breakeven says:

          saya nak jadi no2 awak leh x? sy suka org down to earth camni..harta mesti byk sorok bawah tilam..~

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          No 2? Erkkk…!!! elok-elok duk dapat urut harimau dari bini aku, kang dapat penampar berkuku harimau plak aku ni. Tak berani cari pasal, pak mertua aku panglima guru silat. hahahaha….

          0

          0
        • bujang says:

          kawin ngan akulaa….bolih tolong picit2 badan, badan sengal2 kadang2 gesel kat dinding.
          setakat kereta bmw ok bolih beli, banglo , wang saku Rm 10000/month mampu bagi…….barangan berjenama….import lagi….sapa nk. angkat tangan,
          tengah cari calon ni.
          kalu nk.beri biodata kat sini….
          Tak sabor dah ni…….

          0

          0
        • cayalah Selitone Cold..susah nak cari manusia yg merendah diri macam ni…aku pun nak jadi macam tuan la…..hehehe

          p/s : gaji aku je 14juta sebulan masih tak cukup….tapi rupiah le…hahahahah

          0

          0
        • Selitone Cold says:

          Thehehe… 14 juta pun tak cukup? jom melabur dalam LABU PERAM EXCHANGE. hahaha… gerenti berganda. Kalau tak berganda, gerenti ngko dan aku jadi gila. hahahaha…

          0

          0
      • NONO says:

        ada sapa2 tau x ? siap laki dia ni? aku rasa laki dia mesti ahli politik…datok2 politik…bukan takut ngan bini pertama..sebab aku rasa bini pertama mesti tau punya..kurang2 pun bercerai…tapi ini lain..aku rasa ahli politik ni……sebab tu x muncul2…public figure la kata koo

        0

        0
      • aku laa says:

        kadang2 ni media terlalu ambik tahu sangat pasal kisah dalam kain artis neh.

        kalau yang biasa2 tu okay lah, ni sampai pergi check betul ke tak yang ni ada booking/beli ke tak audi ni.

        haisssh.

        0

        0
    • hmmcian says:

      mnusia mmg mudah lupa..tuhan bg rezki mnusia xpndai nk tnjuk rse bsyukur..klu dlu dia sush skrg dh dpt kwen dgn org kaya tp gaya dia mcm org batak plk..pkai bju kwen tdedah sne sni..lpas tu nk kabo laki kaya dia bgi itu bg ini..sok klu tuhan nk tarik blik ape yg dia dpt skrg bler2 mse jer…

      0

      0
      • PAPA says:

        LERRR..KESIAN MINAH TU..INI KAWEN NGAN KETA KER KAWEN NGAN SUAMI?? KETA NAK PULAK BERMEGAH, SUAMI LAK SOROK SOROK.. KESIAN..AT LEAST MAS ANIZAN DULU TAK ADERLAH SUAMI MERAHSIAKN IDENTITI..

        0

        0
    • Makcik Jual Karipap says:

      Hidden due to low comment rating.

      0

      0
  2. shikah says:

    nmpak benor nipunyer

    0

    0
  3. paham says:

    kantoi.. hahaha

    0

    0
  4. ewan says:

    1st

    0

    0
  5. padan muka says:

    pecah lubang…ku rase la kan…..gaun kawen pu bkn rm60k tp 6k jew..pe2 pown ku yg tama ngomen …salute to me

    0

    0
  6. chef two says:

    nak 1st jugak!!!!!

    0

    0
  7. caldilova says:

    Awal-awal lagi dah rasa sangsi bila dia kata belanja kahwin RM800k tu…plus lain2 belanja yg suami dia tanggung. Ye ke sampai banyak tu sekali jumlahnya? Ni cerita pasal Audi R8 pulak. Adehhh….
    Kita tengok siapa yang kena~~~~~~~~:*

    0

    0
    • aina says:

      mmg sangsi pun. saye duduk dkt2 ngn umahnye je. mmg khemah sampai 17 bijik sbb blek keje sye smpat kre khemahnye. hehehe. die dduk dkt area cheras flat je. nak kate smpi rm800k nmpk cm bohong nye. sdangkan wat kat dewan sri hendon putrajaya pun takat 200k ke bwh kot. inikan pulak kat kawasan flat je pun. die tak ajak rmai pun. sdare2 jiran2 dkt die je. klau btol smpi rm800k tuh, tah lah mmg lah die pkai bunga2 segar tp cm tak masuk akal.

      0

      0
      • guagua says:

        idak ke kamu nmpk laki nya aina?tu le awk da ckp dia ni kawen sorang2 dia berangan je tu pakai crown

        0

        0
  8. yRa says:

    dah ko knape?sebok pasal org..biala..dah org tu ckp kerete die blom smpai lagi..tunggu jela…rekon ke hape ke..bia lah,ko ada? klu da ada nmpak dpan mata,tebeliaak kauw…!!!

    0

    0
    • pecah kaca says:

      uiks2…ni sepupu sepapat syella ke….
      aq bknla anti syella tu…klu btol pon dye dpt kete mahal 2, rezki dye la tu kan…tp x payah la nk bgtaw satu dunia pembaziran yg dye wat mase perkahwinan 2…yeahhhh kahwin sekali, tp ingatlah…setinggi-tinggi martabat wanita adalah serendah-rendah maharnya…. peace :)

      0

      0
      • akucakapje says:

        kawen memang sekali dek syella, tapi laki ko kawen bekali-kali..nape laki dio tak sanding pulak dgn syella?sebab laki dia sanding 1 kali dengan bini pertamo nya aje..kih kih kih..

        0

        0
        • pizza says:

          tensen aku turbang bila baca komen ko. Very d logic! Sok sok laki dia kawen lagi, tengok je la dgn biji mata putih…

          0

          0
        • apapunboleh says:

          sian aku tgok gmbar2 dia yg post kt beautfulnara ni, syok sendiri!! org bkahwin sbb nk bgitau umum, so x la mnimbulkan fitnah d hari mndatang.ni sorang2 je, supe x yah nk bgambar. bnyak sgat rstriction. bhagia ke idup cm2..rse cm xlogik plak cite2 dia ni. skit otak!!

          0

          0
    • miss marinna says:

      ni mestti syella ni ;) ada masa nak online.. jaga laki cukuple

      0

      0
  9. Mazlina says:

    Sembang lebih tapi poket kosong

    0

    0
  10. kakchubby says:

    iiiisssssh korang ni…..Agaknya laki si Syella tu baru nak order, kot? nak sedapkan hati Syella dulu sbb tu la ganti dgn kete lain. sok2 laki dia dah belikan si Syella tu tayang la Audi R8 tu dgn gerannya sekali. kan Syella kan?

    0

    0
  11. HaMba ALLAH says:

    SYELLA KAMARUDDIN ERK.. sbb sy de bca sal artikal dia… dia kwen ngn vvip tu kn??

    0

    0
  12. lesson says:

    msa pompan ni kuar statment hbs blnja RM800rbu tuk wedding dia tu gna duit sdri, aku trpkir 2,3 ari tba2 jer hehe cam tpu jer ada duit byk tu dhlh jd arts xlaku…siti yg femes pon bkan main lma nk kmpul sjuta…mmm loyar buruk pompuan ni!!!!

    0

    0
    • Katak sipayung cantek says:

      Ala biasa la noks, tiada yg mustahil. Kalo hang dah kenal dgn vvip,mesti la vvip tu sponsor hang bwat bisnes itu ini. Jadi dgn modal tue la dier ade bisnes sendirik walopun jadik artis tak laku. Laku ke tak, ade dier kesahhhh? Yg penting molot dier manizzz mencairkan laki dier sudahhh! Ko mampuuuu? Muahhh

      0

      0
    • tipah dangdut says:

      ala kan dia ada wat butik pengantin..tu x taw lg dia nye “side business”…sblm tu pulak dia jual nasi lemak..blm lg dia punya “nasi lemak”…massyyyyyuuuuuukkkkkkkkkk!!
      tu yg mampu kuar duit sendiri 800k tu…

      0

      0
  13. gaban says:

    ape sume first2 aa?? dah 6th pun nak kate 1st ke? aku tumbuk gak seko2 kang.

    0

    0
    • liz says:

      pc dia slow kalah siput kot..up sikit ram tu.. guna broadband pun kalau komen pendek2 cepat je responnye..

      kalau masa sekolah dulu berebut2 nak dapat 1st kan bagus..sejuk hati mak pak..

      0

      0
  14. kak chik says:

    ” kereta audi tu nnt husband saya terbangkan khas dari oberC.. gune jet peribadi beliau “.. statement dye pasni..

    0

    0
  15. lebilebu says:

    smp skrg aku tak tau die ni sape..:p

    0

    0
    • lebammm says:

      die retisss2 yg sendu ni je…

      kalo xsalah aku dulu ade wt album, tp kelaut..then ade kecoh2 kt melodi kene penyakit pelik la etc la….

      sedey2 fmily miskin, jangan ttp periuk nasi die cos adik bradik ramai nak tnggung…

      now ttbe dh kaya raye..h0h0h0..kalo xsalah aku la… :P

      0

      0
  16. lucifer says:

    yg korang bising2 ni… korang ada ??
    bior laaa dia nak ada R8 ke… dah rezeki dia… yg korang nak sibuk2 apehal… baca aje blog ni tak leh ke ? ni ada plak yg nak jadik ustazah laa… ustaz laaa… pakar motivasi laa… alim ulamak laaa….. adehhh….

    p/s: yg kata car dealer tu…. si minah tu ada ke ckp dia beli R8 v8 atau R8 v10 ? yg 1.25 mil ko kata tu…. yg mana satu ? dah bersepah la R8 sekarang ni…… kelakar giler car dealer nih….. owh ya… R8 kat M’sia ni semuanya re-con yeeee wahai car dealer……. sekian, terima kasih…

    0

    0
    • Katak sipayung cantek says:

      Aihhhh? Awat hang marah nihhh? Hang si empunya badah kewww? Hih hih hih

      0

      0
    • kakchubby says:

      dah nama pon Lucifer……pengikut Freemason fanatik agaknya ko ni…

      0

      0
    • hades says:

      btol ckp si lucy nih… xpyh nk jd ustaz/ustazah/pakar motivasi/ulamak/cikgu/pensyarah/pengutuk/pengeji… just look and see and chill… rasenye laki die amek r8 v8 kot… kalo rekon pon ape slhnye… lu bule beli ka wahai car dealer??

      p/s: kpd yg xtau… v8 tuh sebenarnya spek enjin (>< 8000cc) … kiranya v8 ade murah sket dari v10…

      0

      0
      • narinanai says:

        Benda skang bukan masalah dealer tu boleh beli ke tak, masalahnye skang dealer tu sah2 tau kemasukan kereta2 tu ke dalam negara. Dia cuma bagi kenyataan betul, yg ko menggelabah jamban nak marah dia pehal?

        0

        0
        • lucifer says:

          la haaiii narinanai… ko kata car dealer tu tau jumlah kemasukkan kereta dlm negara ? ko sekolah kat mana ni dek ? adehhh laaaaaa……

          car dealer = tau kereta apa yg keluar masuk negara ?? —-> PRICELESS…!!

          p/s: ko blom habis sekolah kan…. ? gi habiskan dulu sekolah yeee…..

          0

          0
        • car dealer says:

          sebenanya yg buat statement kat atas mengaku wakil audi tu kwn kwn kitorang jugak.rekaan je semua tu.saja nak prank nara dgn fans bodo dan bangang blog ni.tertipu gak korang ye.haha mmg manyak bolo la lu olang!!

          0

          0
        • narinanai says:

          so, ko sekolah tinggi? PhD? university mana? ke ko pakar ekonomi negara? ko tau ke umur aku berapa? so, dah pandai dan arif sangat segala hal la ye? heh.

          0

          0
        • ijam says:

          ko yg tkpi skola..kt skola mana cikgu ajar pasal car dealer tau ke tak kemasukan kete import..audi r8 tu kan kete baru n mahal..mesti la dia tau..

          0

          0
      • jon says:

        mane sampai 8000cc…gile pe…4.2L ngan 5.2 L je lah…

        0

        0
      • saki77 says:

        V8 tu jenis enjin…bukan cc…Enjin v lapan silinder…

        0

        0
      • ahlong kang says:

        v8 tuh sebenarnya spek enjin (>< 8000cc)

        ooooooooo baru tau
        maknanya perdana v6 tu 6000cc la ek
        oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
        baru tau

        0

        0
      • atok syeila says:

        atok ko v8 tu 8000 cc …lori volvo Fseries tu pun 6000 cc….v8 stand for v8…sistem engine V…bukan inline macam kereta kita selalu pakai ni bongok….nak cerita pasal kereta tapi nampak bodoh,,dah la bodoh buat2 cerdik pulak tu…prfffftttttthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

        0

        0
  17. lurus bendul rasa tertipu says:

    entah, aku pun xkenal, lain kali artis2 suam2 kuku tak payah lah abg nara expose kat sini, buat semak je.. hehehe sorriiiii…

    0

    0
  18. hihi says:

    lawakla..member aku cine bace pon gelak terbahak2..klaka la.. anggap je la mmg duit die la tuh… xkan la die nk declare harte die bape byk kan.. hahahahhahahaah

    0

    0
    • HAHAHAHAHH says:

      ni mesti laki VVIP dia ni takut kena kejar income tax atau kena siasat SPRM, tu pasal ta mau bgtau sapa laki dia.. Makahaiii… kawin juta2 tu……….. rupiah ka rupee? hehhh…

      0

      0
  19. MyNameIsRainbowww says:

    ade pekerja die ckp. Majlis khwn die. Mmg grand. Bju2 staff smua dia tanggung. Rezeki dia la kot. Dulu duk kat flat kat sentul tu, mak jual kueh je. Adik beradik rmai. Pastu ada org bantu dia bukak sal0on. Dulu muke mmg pecah. Jerawat batu besar2. Smua org kesian dgn die. Tp skang lawa dah. Seksi lg gitu. Tp h0pe x lupe la. Dari mane asal usul kite. Dan harap sgt VVVVIP (bape bnyk V da) tu bukanlah Menteri or org krjaan. Sbb bnyk sgt duit yg dilabur untk syella ni. Kalau biz man gua x kesah pun…rezki lu syella. Tapi harap tak riak. Sbb harta tu pinjaman.

    0

    0
  20. Bawang Bakong says:

    ohh mcm tu pulak kisahnya..hahaa…adeii pki jek lah mini cooper tuh apa nk malu nya..toksah pki keta memahal ni xda pekdah nya klu niat nak menunjuk2..tuhan x suka ya cik kak…

    0

    0
  21. sesape says:

    hehehhee…kalo btol die tipu……no wonder pas bace cite ni cpt2 die suruh hubby die belikan sekarang jugak….hehehhee….

    0

    0
  22. MyNameIsRainbowww says:

    camne org boh gmbr kat thumbnail tu hah?

    0

    0
    • Breakeven says:

      buat i account

      0

      0
      • Are Eight says:

        Buat akaun kat bank maner ek??? Tadi aku gi maybank diorg ckp takde pon servis utk akaun ngomen kat beautifulnara???

        0

        0
        • VVip Kelaut says:

          @Are Eight

          Harus kene lempang laju2 ko nih… ko gi bank wat pe… hahaha..

          0

          0
        • Breakeven says:

          hahahahahahhahaha…buka akaun google la…:)

          0

          0
        • Are Eight says:

          Mana nak carik opis google kat Mesia ni? Aku pon nak gak bukak akaun google ni. Bosan simpan duit kat bank, interest ciput je bagi tp bila kita pinjam duit dari bank bkn main lagi diorg caj2 tinggi2. Sedangkan bank guna duit kita utk pinjamkan kat org lain.

          0

          0
  23. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Laa apa yg korang semua nak susah hati kan…just wait & see jer lah…manalah betoi kot2 suami dia yang vvip tu order sungguh2 Audi R8 tuee….so kalau sampai sudah x dak jugak nanti, haa masa tue barulah kita semua tau yang si Syella nie propa jer lebih….termasuklah segala statement dia yang gah2 tue…

    0

    0
  24. moshimoshi says:

    lu arr sembang serupa itu hanjing lu taw ka….

    0

    0
  25. noor says:

    ape hal la korg ni.. best sgt ke nk memalukan org? lantak la dia nk ckp ape pn.. ske sgt sbuk hal org 2 knape? xpham btl la…

    0

    0
  26. bos gaban says:

    Hoga3.. Yg suka bace jelah citer nih.. Yg xsuka nk kutuk ker nk ape ker buatlah.. Yg nk marah org kutuk si shila mambo tuh pe hal? Ikut suka mulut orglah nk bg dia bape gelen air liur! Ko sedare mare dia ker? Ade kiteorg kesah? Kawin dah lah xtunjuk laki! Bkn ker tujuan majlis kawin tuh nk bg masyarak yg kita dah berkawin antara tujuan utk elak fitnah. Baik wat majlis beday party kalau xnk tunjuk suami.ape ke hal pakai mini tuh? Nk gak up to the best! Last2 habuk pun tarak! Bueeeek!

    0

    0
  27. mcm nih.. dealer yg mamat tu mention ada 4.. 4 tuh ja yg dia tahu.. hakikatnya belambak lagik.. yes.. those are recon.. but so what ??? even recon pon.. lu mampu ka nak angkat sebijik ? gua rasa lu nak angkat side mirror dia saja mao nk kena apply loan 9 tahun.. sudah la.. daripada wat statement kosong dan x berasas.. utk lebey adil.. lu gi jumpa dia.. mintak resit booking ka.. hapa ka..

    0

    0
  28. standard tapai says:

    gebang la tu………dia ambik SE mgkin xsampe2 kot…..gebang3

    0

    0
  29. wawa chumel says:

    Apa motif syella nk tunjukkan kekayaan??? Maybe nk kata yg dia lebih kaya dari siti nurhaliza lah nie.

    0

    0
    • Audi8 says:

      Nak mendapatkan kekayaan dari titik peluh sendiri mmg susah..Kita tgk Arwah Dato Susilawati tu..jaja jamu dan bawa anak dia sekali… Tgk skrg..dia dah berjaya dgn apa yg dia hasilkan selama bertahun2…Tapi Syella ni setakat bridal….susah nk percaya…Bridal dia bkn glamour mcm Rinssuzana pon…

      0

      0
      • lady says:

        dye nak tunjuk yg dye lg hebat dr memey la tuh..wedding of the year la konon!!!!! sbb memey kan sumenye sponsor..tp dye pkai duit sendiri..kan hebat tuh….keelllaaaaasssss ko maria !!!!!! hahahahahaha..syella, syella….mati lg elok la ini olang!!!!!

        0

        0
  30. Kak Limah says:

    Syella.. nanti dah dapat kereta tolong post kat Nara ye.. baru terliak mata dorang ni

    Btw.. Syella.. u ni sapa? penyanyi, pelakon?

    0

    0
  31. lia says:

    aku xsuke owg riak..sekian……..

    0

    0
  32. adinda says:

    Kalau betul kaye napelah x kawin kat hotel ke..klcc ke..nape wat khemah je? lg 1 RM15juta tu kos majlis saje ke..atau termasuk kete audi ngn rumah banglo tu? aiseh….banyak nye duet die..maybe logik jugaklah kan..sbb kalau kawin ngn bisnesmann derang xheran lah setakat 15juta ni =)

    0

    0
  33. joyah.. says:

    nmpk sgt car dealer nie bodoh bahlol nk mampos.. dh sah2 kete yg masuk dr luar 2 sume pn kete rekon.. itula dh bodoh tp ade keberanian nk ckp.. xfhm dgn manusia yg suke jeles dgn kesenangan org lain.. wlpn die berlagak biala die dgn life die n abg nara pn sampai car dealer pny statment pn nk kuar kn mcm xprofessional lnsg..

    0

    0
    • menghanjing la ko joyah says:

      Wei joyah kot ko tak tau atau tk penah keje industry automotif ko jgn ckp banyak… sengal betul ko tak reti beza.. aku mmg rasa nak amik ko keje kat opis aku yang hebat ni supaya ko paham macam ne kete masuk malaysia yang indah ini..lain la kot ko ni kaki remabt kete tu tak rheti pape..atau ko pki kete ntah sape2 claim kete ko..eiii sengal

      0

      0
      • joyah says:

        dr cara ko berckp aku dh tau ko mmg hanjeng.. konon opis hebat attitude bodoh ko dh menunjukkn ke bodohan ko yg sesuai jdk pencacai… hahahahaahah!! xyah nk emo kalo diri sndr pn bodoh ye???? hahahah

        0

        0
      • maybe lu bley clarify sket kat sini apa yg lu rasa hebat sangat dengan ilmu yg lu ada nih? jadik car dealer bukan jahanam pon.. tp org yg cuba memperhebatkan ilmu yg se’coit’ mana tuh yg menjahanamkan keikhlasan career dia.. recon or bukan recon.. that things is audi r8 kot.. yg sound lebey2 tuh suma cemburu ja.. biar la dia nk berlagak camna pon.. laki dia x kaco pon komisyen lu jual keta.. ADA KA?

        0

        0
        • joyah says:

          manusia skrg suka dengki rekon ker baru xde kne mengena dgn kite.. wlpn die berlagak mmg btol kemewahan die ade bukan sekadar rekaan semata.. so jgnla suke menyebok hal org!!

          0

          0
    • joyah bodoh says:

      ala sengal kau ni joyah aku bace dah berlapis2 dah.sembang kau lebat mcm ilmu penuh.recond ni – Used, but the badly worn parts have been replaced.recond tu recondition..parts2 yang dah rosak or teruk dorang ganti baru.bodohh!!mmg la dr overseas.tp bukan semua kete dr overseas recond, bangang.thats why time nak beli kete ade CBU n CKD model bodoh.kau tu yg bodoh tak pernah beli kete imported thats why tak tahu pape psl recond ke ape ke.so mulut kasi tutup skit eh..research dulu sebelum sembang.kau tu yg bodoh tp over keberanian nak berckp.bahlol!!

      0

      0
      • joyah says:

        eh si joyah bodoh plak yg sentap sgt knp?? bapak kau ker yg jual kete recond sume 2.. kesian ehk ko org lain pny psl ko yg nk explain pnjg2 berjela..hahahaha!! nk tnjk pandai la 2 wlpn bahlol… heheheh!! kesiannnnn koooooo

        0

        0
  34. Kalo ye pon, x yah la nak war-warkan bende yg masih belom ade depan mate….
    Bukan nye kite tau apa yg kan berlaku di mase hadapan…..

    Walopon dia wat grand-grand skalipon, x yah lak nak riak… cost nye begini begitu…
    Bersederhanakan lebey baek….
    Nampak sgt nak menunjuk-nunjuk….

    Igt skit, Sume tue dtg dari ALLAH…
    sekelip mate DIA beri, sekelip mata DIA ambil…
    So, Jadi la org yg bersederhana wahai manusia….

    0

    0
    • kaki ku says:

      tp beb, klu korg bace dr 1st la..c syella ni x de pn kecoh² pasal kawin ngan hantaran dia kawin ni pn..SEJAK GAMBAR KAWIN DIA DI POST OUT KT BLOG², baru la kecoh pasal ni kan? klu x, kita semua x tau langsung.. sedangkan menurut shella, dia kawin dr bulan september lg..skrg da november, baru kecoh…saya bukan side shella, tp sy rasa la kan..dia x riak..dia cuma memperbetulkan apa yg org kata…lg pn, kalau nampak dari cara majlis dia kawin ni, saya x heran pn kalau dia kata majlis kawin dia ratusan or ribuan ringgit sekalipn…x pe la..kita doakan yg terbaik utk dia je..k ? :)

      0

      0
  35. Tak Minat Artis says:

    Kereta nasional lagi bagus…

    menguntungkan negara…

    0

    0
  36. susah ke pikir says:

    biar la dia… dia tipu ke hape ke, dia sdri tanggung dah la… yg dealer audi pun nk wat statement tu pehal… kes dengki la ni yer… nk korek smpi ke akar umbi…. adehhh

    0

    0
  37. kron says:

    ala nanti dtg la R8 ke apa jadah 8 tu.. (dalam mimpi dia la tapi) hahaha

    kesian kamoo syella… er by the way smalam aku pi gedix utube lagu dia.. mak ai… TAK SEDAP.. :P

    0

    0
  38. musliha says:

    ni nara copy komen dr forum cari ek….

    0

    0
    • serenity says:

      statement tu dalam FB beautifulnara, di paste ke sana oleh saya dulu, baru masuk di sini. tapi memang gosip ini milik beautifulnara.

      0

      0
  39. cecibo says:

    statement artis nie pn dh menunjukkan ketidakcerdikan dlm kpala hotak die sbenanyeee, slalu kalo org yg berprofile tinggi jarang nk dedahkan kemewahan die tp org still boleh nampak kejayaan die, tp kalo org yg mcm nie mmg byk yg aku pnah jumpa sembang deras, ckp besar tp hidupnyee biase2 je mcm kite ni sume

    0

    0
  40. elly says:

    xyah kisah la hidup org weh..die nk pkai audi ke nk pakai wira ke lantak die la…huhu…xpayah la nk korek samapi lubang jamban..nothing imposibble in tis world..da rezki die kalo dapt,da nasib die kalo menipu….ckp la sekadar tahu…xpyh nk tahu lah bentuk lubang jamban diorg mcm mane..okeh….

    0

    0
  41. shrek says:

    Ape Pun x Boleh…. Kite tengok jer laaa…. Betul ke Tak Semua tu…

    0

    0
  42. mawar says:

    BANG NARA..RSNYER SMLM ADE BC KT 1 BLOG NI KATENYER LBH KRG MCN NI..”BUAT MS NI DIA PAKAI AUDI R8 MEMANDANGKAN MINI COOPER YG DIORDER TU BKM SMPI LG..”LBH KRG CMTU LA..SO RSNYER ADE SILAP SKET KT STU LA..MNE 1 YG BTUI NI??HIHIKK..

    0

    0
    • lia says:

      yg aku bc skrg pakai mini cooper sbb audi R8 lum sampai g..kesimpulannyer ko amek audi ke ape ke itu pun nk kecoh..riak sih

      0

      0
    • Terjebak_komen says:

      Latest aku baca kat nanyang siang pao and tamil nessan pagi tadi lain pulak. Dalam harakah pun sama. Syella kata sbnarnya bukan R8 tapi rakit. Dia nk expand bisnes kat kawasan pedalaman tembeling. Ada rakit senang la sket

      Ps- takde kena mengena okeh.. Sila jgn percaya

      0

      0
  43. drMpower says:

    haha.
    senarnye aku tade bende pun dia nak bawak R8 ke R8 GT ke R8 spider ke

    cuma aku tersangat tak suka part dia besar2 kan hal dia kawin
    ini je masalah aku

    0

    0
  44. X-salesman says:

    Kalo kete rekon pn, harge 700-800k jgak.. Kereta rekon kat msai nih banyak declare jer second hand, tapi sebenarnyer brand new.. Aku taw ler, aku kerje kat Naza dlu, n documentation pnyer hal aku selalu tgk… Giler ker kalo ader option beli kereta yg harge 1.2-1.3mil pada harga 800k, ko tanak ko giler ker…?? Brand new jgak kereta tuh…

    Nih smer nak jeles nih die dapat kereta supercar tuh… Tapi die nih penyanyi ker aper ker aku pn tak taw… Die nih popular ker…?? Kalo pelakon belakon cte ape??? Kalo penyanyi menyanyi lagu aper??

    0

    0
  45. what the? says:

    gila riak! kalau aku kaya tak hingin nak bagitahu berapa juta aku ada, senyap-senyap dahlah ..

    0

    0
  46. Tengok je says:

    RM1.25 juta? memang tak mampu, tungu 20 tahun lagi, sampai kereta tu dah buruk baru boleh kot.

    0

    0
  47. sdfgahbsrhrh says:

    aku meluat la dgn org yg suke nk ambik th pasal org lain…see yourself first before u talk…murah or mahal rezeki seseorang sebok nk ambik th apehal..ni sume keje Allah…please stop it la…bt keje bodoh mcm ni…rezeki x halal pun..pastu bg anak makan dgn bwk gosip2 mcm ni…sedar ckit weyh!! sebok canang cite pasal org sane sini…tgk la nanti anak ko plk jd same mcm org yg korang gosipkan…malah lebih teruk dr tu…Allah maha ADIL…!!

    0

    0
    • confuse says:

      ko ni mcm syella je….. klu ko meluat pasal org nk ambik tahu hal org lain, nape ko g webpage gosip artis?

      0

      0
      • asfahedhadg says:

        aku syella amende plk….x hingin aku nk jd artis…byk bt dose..same je mcm wartawan gosip…apsal ko terase dgn komen aku?? nampak sangatttttttt……komen aku ade kutuk mengutuk ke? just nk mengingati je…bace n faham kan betul2 k…peace

        0

        0
    • kau cakap x serupa bikin says:

      SELAMAT DATANG KE Blog Hiburan Sensasi Dan Terkini Tentang Artis Malaysia.

      0

      0
  48. Aku Komen Jgk?? says:

    kete recon pun kadang2 kena tggu jgk..mcm 1 R8 kt kedai boss aku ni..mkn masa gak ler nk blh bwk msk benda alah tu. byk gak ler surat menyurat rayu itu ini nk kena submit kt MITI..

    0

    0
  49. AKU says:

    bersangka baiklah…yg lebih afdal..x payah la kita nak cari kesalahan atau keburukan org lain…dia nak ckp tipu ke apa ke…dia dgn ALLAH..x payahlah kita nak buka aib org tu tipu ke apa..sbb dia kenuri pun bkn amik duit kita pun..samalah juga nak dia ckp beli keta apa pun..x de kena kaco duit kita pun kann…sekadar nasihat supaya kita x terbabas ..bkn nak jadi ustaz ke hape…sbb dlm neraka byk org2 yg mulut n hatinya jahat….renung2 kan…

    0

    0
  50. amieds says:

    salam
    walau kaya mana pun kite di dunia..ingatlah..baju last kite pakai pun kain kafan,x a corak,x da colour,natural gitu..
    kenderaant last kite guna pun keranda..x yah pakai minyak petrol pun..just gunakan kudarat tulang empat kerat drpd ihsan masyarakat.and nk g taw..hindarilah drpd PHD kerana ia memakan diri..lantak dye la nk ckp ap..dye yg empunya badan yg jaja cerita,,ade dye kacau hidup korang?renungkanlah..sebilangan rakyat Malaysia always ckptnpa berfikir..ukur baju di badan sendiri,,renung2kan dn selamat beramal… ^^

    0

    0
  51. PASUMNO says:

    tolong lah carik siapa laki dia ni? ke dia nie kawin propa jer? entah2 tak kawin? tapi nak jugak kawin, sanding sorg2. kasik clue sikit sapa laki dia?

    0

    0
  52. RARA says:

    knp la hal ni pon nk myibuk..hahaha..

    0

    0
  53. hamba Allah says:

    perlu ke sampai bertanya ke syarikat kereta 2..untuk tahu perkara sebenar..kalau die tipu sekali pon..2 antara die dgn Allah..yg kita nie xpayah mengaibkan org lain..kalau kita aibkan org lain..satu hari Allah aib kan kita..dalam rumah kita sendiri..

    0

    0
    • hamba says:

      yela…sibuk je nk cr salah org…..pe kata skli skla post kekurangan wife kat umah tu kat BN nih….yg agak2 mgaibkan la…pastu bc komen2 pengomen kat sini…bole la rs sikit pe ‘mangsa’rs bila cite dorg Bn post kat sini….hehe peace no war…

      0

      0
    • serenity says:

      langsung tidak tanya. car dealer yang bagi statement tu.

      0

      0
      • TeruteruBozu says:

        sahih ker car dealer? sker sgt siar ntah sape2 punyer email/info then published. ntah ape2 jer…

        0

        0
  54. Muqry says:

    Abg nara ni sepatutnya dah nak jadi ayah ni, kena la fikir dulu sebelum nak buat apa2 gossip kat sini. Tak baik tau semasa isteri kita mengandung kita buat perkara yg boleh mengaibkan orang…

    0

    0
    • damn says:

      Biasala..cari makan..mesti maw cari bahan ma . :)

      0

      0
      • N.I says:

        SAPELA AKU NI NK KOMEN HALAL & HARAM REZKI BN DPT DR BERBLOG YG SEDIKIT SEBANYAK TURUT MENGAIBKAN ORG LAIN…TP KAN BN KLU LA KAN…SOK LUSA BN DPT TAU MMG HARAM..TERGAMAK KE BN NK TANGGUNG ANK BINI MAK AYAH ADIK BADIK &KENGKAWAN DR REZKI YG BN DPT DGN CARA NI….FIKIR2KANLAH….JGN SAMAN TAU..SEKADAR PERTANYAAN IKHLAS BUAT BN.

        0

        0
  55. anna says:

    mamat hensem kat seri maya jalan jelatek ade sorg pakai r8 hitam…masih single..jom pakat ngoat ramai2

    0

    0
  56. Malaysian Lady says:

    kantoi..bersyukur la dpt mini cooper tu syella oi…mini cooper pon bukan murah tau..

    0

    0
  57. hamba Allah says:

    VVIP, ARTIS, PEMINTA SEDEKAH, PEBANTU RUMAH..2 semuakn manusia biasa mcm kita semua..mereka berhak utk bahagia..kita sepatotnya mendoakan yg baik2 bukan mengaibkan..org kahwin kita bercakap, org putus cinta kita bercakap, org bercerai pon kita masih bercakap..2 kan da lumrah setiap kehidupan manusia..

    0

    0
  58. Roti butterscotch says:

    Aku xkesah pon laki dia nk belikn r8. And org blh kta dia xde niat nk mnunjuk tp BN klut hebahkn.

    Tapi! Klo xnk mnunjuk xyh la btolkn dtatement psal mini cooper. Tnggu sampai depan mata, org nmpk, org gosip then gebang la gebang pon kn. Bnda nyata. Ye dok?

    0

    0
  59. deqone says:

    ape la yg nk disibuk ngan hal orng…die nk tpu ke ape ke,biar je la die…yg orng laen plak nk sebuk2 ni knpe..x perlu la smpi nk g check status kreta tu bgai…hish..x pham ngan manusia skang..

    0

    0
    • aku setuju sangat dgn statement deqone ni…sampai macam ni sekali CSI nya….walawei mmg tak patut la..tak ingat ke??bila kita kenakan orang pasti Allah balas balik kan pada kita???…tak takut ke…kalau dia nak berbohong ke auta ke itu dosa dia dgn Allah…tapi kalau sampai memalukan dia ni,,,sendiri mau ingat la….

      0

      0
      • serenity says:

        Tiada CSI. Wakil pengedar kereta yang tampil buat kenyataan.

        0

        0
        • deqone says:

          serenity-mmg la bukan csi,tp x perlu la smpi nk selidik,bongkar or hebohkan…x dpt ape pown…klo die nk tpu pown,biaq pi la…die x susahkan hidup kite pown…

          0

          0
  60. XX says:

    AGAKNYA BELANJA PERKAHWINAN SYELLA YG TERMAHAL ADALAH BRA N PANTY TUK MALAM PERTAMA KAT DATUK…..2LAH SMUE ORG X TW MNE PERGI BJUTA2 PERGI BELANJA KAWEN…KEH KEH…*ADA KER BRA N PANTY HARGA JUTA JUTA….

    0

    0
  61. gigi says:

    cara car dealer tu cakap sah2 amat meragukan..tak professional pun.macam ayat org jual kreta mainan je. Ape2 pun tunggu jela ade ke tak kreta R8 tu..takyah bising2 ;)

    0

    0
    • chip says:

      car dealer tu cara die cakap ade logic sense.R8 mmg tak masuk banyak dalam market.thats true.ready stock ada banyak.kalau die tak dpt2 lg R8 die tu hmmm custom made bagai kot R8 die haa..tu yg lmbt..but the fact from the Audi dealer is true.my father and i worked with DRB Hicom..so we know the facts and figures :)

      0

      0
  62. Makcik kaya raya says:

    aik…nak menipu tu tengok2 le kiri kanan…makcik ni,dalam ASB tak kurang dari RM 8 juta,tak nak beli audi ape ke bende ni….makcik pakai Honda Kriss 120cc je ari2…ishh…penyanyi pompuan ni mmg perasan abis le kan,apsal tak cakap je kat media yg laki dia hadiahkan Perodua Viva sebijik? kan senang,abis cita..lariikkkkkk

    0

    0
  63. aku kesah? says:

    abg nara..oo abg nara..nape entry abang nara teruja nak dapat anak xblh coment???abg nara hide kan ke?sbb ramai yg mgutuk wife abg nara itu ini??tp npe yg entry lain xnak hide kan plak??eeeee..taw pun xnk org lain mgata wife nara..tp artis lain nara xfkir ke??nati pembawaan pragai kat anak plak..kakai gosip..like father like son…ish3..nara nara menganatoikan diri sendiri btl..hahha

    0

    0
  64. bedak sejuk says:

    jap, aku konpius nape masa kt dulang hantaran dia tu ada replika kete mini cooper n buka replika kete audi y dimaksudkan? maaflah aku ni xkenai sgt rupo2 kete mahai2 nih.

    0

    0
  65. spotlight says:

    first!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha witwit

    0

    0
  66. meeradiana says:

    baru semalam kecoh, arini org dah tahu ko menipu..
    syella, ko ingat rakyat malaysia ni boleh trima org blagak mcm ko..
    tgk skrg ko kluar je statement pasal audi, skrg jugak dorg check ngan dealer..
    lain kali nk menipu, make sure dulu laki ko betul belikan ke x??
    malu seh!!!
    husband ko x malu sbb dia x bsanding ngan ko..

    0

    0
  67. musliha says:

    biarla dia nk tipu…asal dia bahagia.bkn kita dpt apa pun kalo dia tipu.dlm dunia ni ada mcm2 jns org.ada yg suka menipu melampau2 utk menyenangkan hati sndri.ada yg suka mencuri pdhal bkn org susah pun tp dh habit dia cenggitu.

    0

    0
  68. sandra says:

    sape sbenarnya syella ni..x brapa nak kenal lah…artis ala2 sendu eh ….biasanya pangai manusia ni kalu x ada dia akan uar2kan yg dia ada…..walhal habuk pun tarak…kihkihkih…cakap srupa itu tong kosong…bunyi banyak bising tp kosong….muahahhaha

    0

    0
  69. HANYA MEMERHATI says:

    aku pelik ngn korg….sbb skg ni kt citer psl artis.nama pun blog gossip.mct la gosip ttg artis n kt pun tau sama ada cite tu benar atau tidak……tp xyah la korg nk sentuh psl BN mkn duit halal ke duit haram tok keluarga dia dgn tulis blog ni. sbb lao korg xsuka dia tulis, korg xyahla tgk sini lagi .mslhnya korg tu sibuk gk nk baca gosip2 terkini

    0

    0
  70. HANYA MEMERHATI says:

    ok back to the story, aku pelik apa yg VVIP tu tgk kt syella????aku tau dia ada …… tp VVIP tu xleh crik yg lebih cantik dr syella ker? dh kaya sgt g la usha pelakon hollywood ke miss universe ke!!!

    0

    0
  71. cicukai says:

    hmm elokla bgtau ada byk harta. tak lama lg ada pegawai lhdn turun audit pndapatan ko syelllla.

    0

    0
  72. azra says:

    Mungkin R8 replika kot?

    0

    0
  73. Jemi says:

    Apa plak komen si syella propah pasal ni nanti…lets tunggu

    0

    0
  74. mawar says:

    kata syella : “ala..jangan le gado2 kat sini..nanti kereta tu dah keluar, kita naik ramai2 ek..jangan lupa ambik nombor giliran..syella suke!”

    0

    0
  75. chikaro munmun says:

    amboiii hg pa sampai buat research lagu tu no…baguihhh hh pa nih..

    0

    0
  76. bang nara..seriously dari dok citer2 pasal keta, baik bang nar korek sape husband syella..pelis.nak taw.. i am so curious.. pelisssss…

    0

    0
  77. Wan Z says:

    apala terok punya manusia…sampai kesitu nak siasat pasal org. Dah tak ada kerja ke? To me that’s her rezeki…bila husband dia nak beli kereta tu suka dia org la. apa hal yg awak2 begitu menyibuk. Teruk punya umat!

    0

    0
  78. sekadarPendapat says:

    stakat R8… tak heran sgt… tp sanding ke ape ntah yg nmpk perut n pusat tu…… kemestian ke…..? rasanyer org india pun tak pki mcm tu masa kawen….

    0

    0
  79. Pak Pong says:

    Halamak..skarang itu Minah sudah terlanjur beritau seluruh Mesia Laki VVIP dah order Audi R8 untuk dia…terpaksaa lah Tuk VVIP kita belikan satu ye..?

    0

    0
  80. sarip dol says:

    R8 bukan murah..lagipun dah dapat leaked info from Audi people telling takde order for R8..logically thinking la kan..kalau beli recond R8 ape yang tak sampai2 nye lagi?lame nau kete kau nak kluar…haa kete mahal loan bukan senang nak approve..tp whatever it is,if die kene tipu dengan ayat laki die konon2 order R8 tapi tak dapat lg tu.it shows that level of knowledge tu ada kurang lagi tu..need to learn more in this modern world..and another thing, 800k utk wedding tu agak tak logik la..boleh dapat semi D tu dgn 800k..a bit tak masuk akal :)

    0

    0
  81. Reena says:

    Org yg bebetul kaya selalunya low profile mcm Tan Sri Syed Mokhtar al-Bukhary. Mana nak kecoh2 cam minah ni. Gila kau nak ceta ko kaya..ibarat mengundang perampok/bajingan/maling/penyangak
    perompak/ penyamun/pencuri/penjenayah datang ke rumah. Kondifen sungguh ko berkata kahwin hanya sekali..mcm la ko leh predict future. Ko mungkin lah sekali tp laki ko dah berkali2..silap2 thn depan tambah lagi..

    0

    0
  82. purple says:

    ada ke org bsanding sorang2 mcm ppuan tu? apa guna u megah2 tunjuk yg kos wedding u tu mcecah bjuta2 kalo u bsanding sorg2…lebih hepi n bahagia if bsanding bsama husband…u xrase sedih ke? org lain even kos wedding xmcecah bjuta2 tp xbsanding sorg2 mcm u. org lain ngan hepi mpkenalkan husband diorg even bkn vvip tp u tetap mrahsiakan. i bet u’re not hepi…stp wanite mharapkan wedding yg perfect iaitu bsanding ngan husband…not alone.

    0

    0
  83. ty says:

    sudah2 la tu..kawin pun salah. tak kawin or sorok salah.mengaku kaya slah..tak mengaku kaya salah..asyik cari salah orang je.padahal org tu takde salah dgn kite pon.tak kisah la cerita pasal artis mane2 sekalipun.Melayan gossip bole tapi tak payah sampai mengutuk sakan..bahasa tu jaga lah. katenye melayu sopan santun, berbudi bahasa. tapi nampaknya istilah tu cuma bole pakai zaman dulu jelah.melayu zaman sekarang bahasa tak baik sangat. Tak payah la teruja sangat dgn hidup artis. Diaorang pun tak hirau orang2 biase cam kite. Kiranya, biarlah dorang nak buat ape. kita layan jelah..tak payah nak tambah2 cerite.

    0

    0
  84. azroy says:

    kt tmpt kje aku melambak org beli kereta ni,,spe ckp kereta ni tk bnyk jual,,,n mmg la tkde org nk beli kt pengedar sah,,sb harga die tk munasabah maaa..

    0

    0
  85. terbakor says:

    orang bukannya kisah/ dengki ttg harta dia yg berjuta juta tu..cuma menyampah dgn cara dia menunjuk2 kan apa yg dia ada.. kalau orang betul2 kaya, dia takkan menunjuk dgn terang2 kata dia belanja rm800k utk wedding dia.. banyak tu..if wartawan tanya sekalipun, boleh je dia hide..ni dia bgtau jugak..

    kemewahan tak menjanjikan apa apa.. :)

    peace!

    0

    0
  86. Biasa says:

    patutla tak sampai2 R8 aku, aku lupe nak order rupenye..

    0

    0
  87. Langsi says:

    Dia nak cakap apa suka hati dia laaa. Dah kantoi nanti pandai2 la dia senyap sendiri. Yang tukang check info sampai ke lubang cacing tu pulak, rentikan la. cukupla. aku tgk mmg nmpk sgt x puas hati, dengki. Cuba relak je, baru sempoi~~~

    0

    0
  88. LawakKing says:

    lawak giler minah ni..ingatkan dia merendah diri bila org ckp laki dia bg hantaran mini cooper tu.rupanya di’UP kan lagi pada Audi R8.Audi la sgtttt….siap ckp plak banglo brapa juta2 ntah….riak sungggooohhh…tk ingt harta dunia hanya sementara…hahhahhaha…

    0

    0
  89. atok syeila says:

    ada si bahlol bercerita pasal kereta kat sini,,,engine v8 tu 8000 cc taw……bhahahahahahhahahahahahaha…bila si bodoh nak bercerita pasal kereta ….kemungkinan kenyataan bangang akan keluar….ni atok syeila nak bagitahu ni..v8 tu sistem engine V …..tak sama macam kereta nasional kita ni kecuali perdana v6…….yg kita pakai ni engine inline sistem…..v8-4.2l…v10-5.2l
    kalu nak letak spec letak camni v8>4100cc5100cc< ..bhahahahahhahaha

    0

    0
  90. XoXo says:

    Lebih kurang cm cite anak chef wan je nih….huhuhu…

    0

    0
  91. mysara says:

    Syok sendiri & gila glamour la tu..sanggup sanding sorang2.

    0

    0
  92. abe norme says:

    cian die kan sanding sorg2..tekanan ke ape 2?hahahahha..ke di alam maya tu??hahahhh..meh nikoh nga abe mehhh

    0

    0
  93. laici says:

    kenapa org kata suara dia tak sedap? aku dgr mcm siti nurhaliza+siti nordiana.. rupa pun comel ok la.. korang judge sendiri la http://www.youtube.com/watch?v=eIRZgU-rffk

    0

    0
  94. komen tolongla kuar! says:

    kenapa org kata suara dia tak sedap? aku dgr mcm siti nurhaliza+siti nordiana.. rupa pun comel ok la.. korang judge sendiri la http://www.youtube.com/watch?v=eIRZgU-rffk

    0

    0
  95. laici2 says:

    kenapa org kata suara dia tak sedap? aku dgr mcm siti nurhaliza+siti nordiana.. rupa pun comel ok la.. korang judge sendiri la http://www.youtube.com/watch?v=eIRZgU-rffk

    0

    0
  96. xoic726 says:

    kalau iolls punyai byk uwang, iolls beli dulu rumah buat pemili iolls..pastu baru wat majlis kawen…..nak bergaya, mustilah rumah kena tip top dulu khennnn?….

    0

    0
  97. ezi suhaini says:

    laaa…ni mesti takde benda mencabar minda nak dibuat sampai hantaran orang pun dok disiasat…lantak pi lah situ dia nak pakai Audi R8 ke, Jaguar ke..kancil ke. Dia nak riak pun lantak dia lah situ. Kalau betul semua tu jadi, baguslah dia hidup senang..haaa yang kita yang takde lagi ni kerja lah sekuar boleh nak beli. Tak mustahil kan one day semua orang boleh pakai Audi R8 tu? ish ish..dah dah…pi MYOB ye…tak mo dok dengki kat orang camni..buruk benor le rupenye.

    0

    0
  98. nenek syella says:

    seyes tergelak haku baca komen2 u ols..sampai masuk bab rakit la harakah la adoii terbahak2 aku gelak..terima kasih menceriakan hari aku

    0

    0
  99. puteri lilin says:

    hahaha…. tunggu je r respon si syella tu..!!
    hadiah kawin aku keta sorong jer…

    0

    0
  100. bendera says:

    tunggu LHDN hantar surat cinta ye dik..

    0

    0
  101. hani says:

    salam …ak memang rajin baca ruang blog/ gosip termasuk beautiful nara tp tak suke comment.. kalo la ak baca guna telinga ..umpamanya masuk telinga kanan kuar telinga kiri…by the way ikut pengamatan ak.. mike2 yang bagi comment sampai satu tahap dah lari dari topik asal siap bermaki-makian lgi.. membuktikan tahap IQ lemah..to abg nara..tertanya2 ape keje abg utk menyara hidup sehari2? lau beautiful nara ni sekadar blog suke2 bukan menyara idup.. ade baik stop bukak blog.. sbb bnyak timbul fitnah, melaga-lagakan bukan artis jek tp pengomen(abg nara snyap jek takde pon jd pendamai, suke la tu tgk org gaduh)..yang penting org umah abg pregnant(maaf terkasar bahasa) bertudung lagi.. jd pham2 la… bukan nk jd ustazah.. tak baik bukak aib org sgt..melarat smpai ke anak bini nnti ..stop la wat ruang gossip2 ni buat blog tentang hidup kuarga abg lagi baik. stop siar gossip, gambar2 lucah(dikira lucah jugak sebb abg tayang kenapa? wat tmbah dosa org yang tengok) n penjaga “tepi kain org”. t lau ade org selak kain bini abg cemana? sy memang tak patut ckp camni tp dah rasanya tanggungjawap tak rela negok pengomen2 kutuk satu sama lain..sedngkan puncanya abg nara la.. lau tidak org takkan tau cerita2 artis ni..ye tak.. ingt ape yang kite buat kene balik kat kite n kuarga.. ye..ubah2 la..
    p/s: lau de pengomen kate “sape suh masuk blog ni bace?” jwpan ak zaman internet tanpa batasan bro.. anggap je ak tak sengaja masuk ruangan ni then trnmpak plak musibah ni, tak salah tegur.. cume korang yang tegar je..tak mo terima.. up to u.

    0

    0
    • serenity says:

      Saya penulis jemputan untuk BeautifulNara. Dalam hidup manusia, ada satu konsep yang dinamakan’ personal responsibility’, ataupun dalam bahasa Melayu, ‘tanggungjawab peribadi’. Setiap manusia bertanggungjawab menjaga dan mengawal dirinya dari melakukan perkara perkara yang tidak sepatutnya. Yang memaki, bukan BeautifulNara, yang bergaduh, bukan BeautifulNara, tetapi pemberi komen.

      Kebebasan bersuara wujud dan kebebasan bersuara itu harus digunakan dengan tanggungjawab, tanggungjawab manusia untuk bertanggungjawab terhadap perlakuannya. Kalau salahkan BeautifulNara kerana pemberi komen yang bergaduh dan memaki, umpama salahkan jalan raya kerana salah laku penggunanya. Siapa yang memaki dan siapa yang bergaduh? Hari-hari, komen yang masuk ada beratus dan kadangkala mencecah ribuan, kami tak mampu nak mengawal kesemuanya. Masing-masing sudah bersekolah, sudah tahu baik dan buruk. Kalau mahu berlaku buruk, jangan salahkan orang lain. Seperti mana Abang Nara dan saya akan bertanggungjawab terhadap info yang disebarkan, seperti juga pemberi komen harus bertanggungjawab kepada komen-komen mereka.

      Bagi kami, selaku pengumpul dan pemberi informasi (kami bukan wartawan). Saya mencuba sedaya upaya untuk bersikap impartial , Abang Nara pula ada cara dia sendiri. Saya fikir kita ke sini kerana kita hendak baca gosip, dan hendak tahu tentang perkembangan dunia hiburan, kalau agak-agak tak nak tahu, tak nak berdosa, tak nak itu dan ini, terpulang pada anda untuk membuka laman sesawang yang anda rasa membawa faedah. Ada pembaca yang masuk ke sini yang hendak baca, dan kami cater kepada keperluan mereka, bukan keperluan semua orang. Pilihan di tangan anda.

      0

      0
  102. Jgn riak, x baik... says:

    Ala,kereta mahal pun lama2 depreciate jugak…apa gunanya kan? Hope suami Syella x nmpk isteri dia mcm nilai kereta yg makin lama makin merosot….bagi statement kat public, LHDN mesti mau carik…hahaha….tak pasal2 je…

    0

    0
  103. tibatibanakkomen says:

    ntahla..btol kot ..tggu la..ak pun t’ingin gak nak tau kn..hehe..btw, ad sorang bdak neh bapak kaya rumah merata x senarai org kaya pun satu umah da 7 juta x pki pun bg org gaji je jaga so kalo vvip stakat 15 juta rasa mcm xde pape la kot..kehidupan orang kaya~~~

    0

    0
  104. =) says:

    alah, biase la tu..org bru nk rse jdi kaye..nmpk cre pon tau mte duitan..huhu…hai dunie, skrng rmai org kejar kekayaan dunie, bkn kekayaan akhirat..apela nk jdik..=!

    0

    0
  105. lady D says:

    semua benda tak mustahil dlm dunia ni….
    sy slalu nmpk syella ni sbb rumah sy area ctu je jgk…masa dia solo pon dia mmg mewah dh sbb dia ada biz sendiri..mcm2 kete sy tgk die bwk…
    artis lain pon leh dpt hntaran mewah2… syella ni dah lama nyepi kan…dia sendiri boleh beli properties, apa salahnya dia minta dari suami dia sendiri kan?? maybe dia minat kereta…so, dia minta la kereta..kalau dia suka banglo, dpt la banglo juta2 mcm org lain plak…haaa…

    0

    0
  106. cerminbatu says:

    kesiannya sampai korek begitu sekali ye…. dah kata orang kaya apa kelas order kat Malaysia, ni mesti kes order kat kilang kot , tunggu dan lihat saja ……..
    jangan kita buat dosa kering oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  107. kjhgvb says:

    aritu tnmpk audi r8 ni ats lori. ade polis escort.
    fuhhh..sapo punyo la.. siap escort2 lg tuh..

    0

    0
  108. R8 owner says:

    plat G1M777…cb check owner dia…walaupun nick aku R8 owner, aku bukanlah owner G1M777..ngerrrr…

    0

    0
  109. R8 owner says:

    plat G1M 777..check sape owner dia..aku x tau w/pun nick aku R8 owner..

    0

    0