Written by serenity | August 16th, 2015

Pelakon ini punya wajah yang comel, tetapi tarafnya suam-suam kuku saja. Ada juga kami nampak dia menjadi duta produk disebabkan wajahnya yang komersil itu, tetapi secara jujur, kami belum pernah menonton lakonannya.

Ringkasnya, pencapaian sebagai pelakon masih belum nampak tapi punya kontroversi membabitkan teman lelaki yang katanya seorang juruterbang berwajah ‘jambu’.

Gambar hiasan.

Semalam, pelakon ini dikatakan telah memadam gambar-gambar teman lelakinya dari akaun Instagram miliknya. Puncanya, teman lelaki yang dibanggakan itu dikatakan kantoi dengannya sebagai seorang kasanova.

Menurut sumber kami, waktu pelakon wanita itu ke Indonesia atas urusan kerja–teman lelakinya itu sempat berjimba bersama perempuan lain.

Malah, ada seorang wanita mengaku kepada kami dia ialah ‘mangsa’ teman lelaki pelakon itu.

Kalau ditanya, pelakon itu pasti mengatakan hanya mahu menumpukan kepada kerjaya. Peliknya, awal-awal lagi beliau sudah ada kontroversi teman lelaki.

Jika benar teman lelakinya itu seorang playboy, mungkin meninggalkannya ialah satu keputusan tepat. Tumpukan pada bidang lakonan dan buktikan anda serius dalam bidang seni, bukannya bergambar dengan teman lelaki di sana-sini kemudian ditayangkan pula.

Bila berlaku sesuatu seperti ini, mula sibuk padam gambar kekasih yang sebelum ini ditayangkan dengan bangga. Kan malu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (GOSIP)Pelakon Suam Kuku Padam Gambar Kekasih Di Instagram?

  1. aunty says:

    tak disclose nama tapi bawah gosip ni ada link gosip lama pelakon tu dengan bf dia kan? and instagram dia memang ada update dia pegi bandung. haha. ehh tapi dia ada post lagi lah pasal bf dia.

    0

    0
  2. hania says:

    atikah shuhaime kan..

    0

    0
  3. hijau says:

    suka lakonan atikah suhaime dalam drama nurul hikmah dengan nizen ayob kat oasis. astro selalu ulang cerita tu. cuba2 la abg nara ushar cerita tu. memang best.

    0

    0
  4. bellazai says:

    atikah suhaimie kan…pilot tu nampak nau kasanova..dlu dh dpt comel2 cam tiara fazlin pun dia boleh tgglkan…apapun mls nk sembang lebeh sal artis suam kuku ni tp aku tak phm motif gmbar hiasan tu.dan sejujurnya aku x dpt hadam entri dr org lain selain nara.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
  5. ak yg busy hal org says:

    Haha ada pula related gossip … Sah2 atika suhaime

    0

    0
  6. kl beb says:

    sape ye aku kenal x

    0

    0
  7. zietafus says:

    sape ye artis sendu tu

    0

    0
  8. zaza says:

    kan dah malu. ni mesti member2 dh byk kali nasihat tp xnk percaya.till jannah katanya.last2 kantol barulah padan muka.

    0

    0
  9. Bini nara tulis says:

    Bini gemok si nara lah yg tulis entry ni.aku bace ayat pun dah tau.ayat berbaur jahat dgn niat menjatuhkan.hahaha.

    0

    0
  10. melor says:

    Bang nara iklan ko melampau kan skrg sampai redirect terus tak tekan ape2 pun ni. Nk hilang pembaca ke??

    0

    0
  11. mine says:

    hurmmmm

    0

    0
  12. Fajar says:

    Nara dari kau merapu cerita suam2 kuku ni baik kau cerita HAL YUNA yang semakin gah kat US tu…haru tu dapat duet dengan usher….skrg ni terpilih masuk dalam album kompilasi we love disney… Yuna akan nyanyi lagu “A Whole New World” (Aladdin). Jessie J pun ada dalam album tu…

    0

    0
  13. Fajarr says:

    Nara dari kau merapu cerita suam2 kuku ni baik kau cerita HAL YUNA yang semakin gah kat US tu…haru tu dapat duet dengan usher….skrg ni terpilih masuk dalam album kompilasi we love disney… Yuna akan nyanyi lagu “A Whole New World” (Aladdin). Jessie J pun ada dalam album tu….

    0

    0
  14. akuyangtaipkoyangpanas says:

    nape la abg nara x bgtau je gosip ni utk atikah?sy duduk cyberjaya sy slalu nmpk mereka berdua kt dpulze shopping complex. Kan ke bf dia duduk dpulze? diaorg pon slalu jogging kt tasik cyberjaya tu. tp selalunya time org xde lah. mcm isnin – jumaat tu. weekend mmg xla sbb ramai org. pastu bf dia ni xde lah ensem mana pon.. cuma putih lah.. klu pakai spek mata itam tu nmpk la kacaknyer tp klu bukak nan hado. udah lah atikah, carik la bf lain. bf ko ni rapat dgn ko sbb nk popular jer.sbb nk jd batu loncatan dia popular. nnti dia dh jd model & pelakon menangis lah engkau ditasik madu..klu la gf dia yg comel lotte siap ada ijazah perubatan dan pandai masak tu dia leh tggalkan apatah lagi ko yg nan hado dan sendu?wahai afham, sila jd tgkah laku. org kt cyber dh lama perhatikan ko. xyah nk budget ensem sgt k. msia ni panas xyah nk drive keta xde roof sgt lah afham oiittt..

    0

    0
  15. pening says:

    kalau atikah suhaime cnfirm la bn ni x wat research…bersepah lg pic bf die dlm ig…kui3….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku bru stalk die da buang, ada satu je bru upload harini. Nk cover malu kut kononnya hubungan masih utuh till jannah puii

      0

      0
  16. Anonymous says:

    X heran lorrr stakat Atikah Suhaime.. Ex pilot ni Tiara Fazlin, doctor cantik pandai masak ske budak2, blog dia pun kelaka nk ninggal.. Engko bayangkan la Tiara Fazlin yg complete package tue pun si pilot ni da kasanova.. Apatah lg artis suam kuku yg x de nilai ni.. Utk main atas katil sedapla artis nie, buat isteri sorry..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    dah laa afham..kat luar ko main dgn perempuan..dekat dlm ni ko main dgn laki..nk cover line la tu kat luar..bajet kat luar cam rmai peminat padahal dri sendri y terhengeh2 kat perempuan konon xnk org tau ko ni sbnrnye mcm mane…dahlaa..hnya bdk2 aviation je tau ko ni spesis 2 alam…kah kah..sbb tu aku ckp die ni mmg xleh stay dgn sorg perempuan sbb die tkut “rahsia” die terbongkar so konon2 laa berjimba dgn perempuan lain…

    0

    0