Written by AbangNara | November 29th, 2010

nora danish

Kalau tak silap tafsiran kami, artis yang dimaksudkan di dalam tulisan CAK di Harian Metro semalam tak lain tak bukan ialah si janda manis, Nora Danish. Menurut CAK, Nora Danish sengaja bercerita kepada rakan-rakan media yang dia akan pergi bercuti bersama bekas suaminya, anak dan keluarga mentuanya.

Tambah hebat Nora Danish siap bercerita lagi tentang destinasi dan aktiviti yang bakal dilakukan bersama di sana. Kalau bahasa sekarang, kiranya sembang lebat la nie. Motif utamanya? Tak lain tak bukan sengaja mahukah Fasha Sandha panas dan jealous. Kira bakar line la nie.

Tapi nampaknya motif ND tidak akan tercapai kerana Jejai khabarnya tidak akan dapat ikut sama bercuti kerana ada urusan perniagaan masa itu. Agaknya bengang kerana bakal gagal bakar line kepada Fasha Sandha, Nora Danish menghantar SMS kepada Jejai dan kata jika tidak mahu ikut, dia dan anak mereka juga tidak mahu meneruskan rancangan itu.

Seriously kami tak tahu sama ada gosip ini benar-benar sahih ataupun tidak. Sekali tengok Nora Danish tak nampak seperti seseorang yang sanggup melakukan hal sebegini. Tapi siapa tahu kan? Mungkin Nora Danish masih sayangkan Jejai. Kalau tak sayang buat apa nak bakar line sampai tahap macam nie kan?

Kita tunggu kenyataan rasmi dari Nora Danish, Fasha Sandha dan Jejai tentang hal ini. Tapi bagi kami cuma ada satu jalan penyelesaian untuk kemelut diorang bertiga nie. Kawin ajerlah Jejai dan FS. Confirm takkan ada dah gosip-gosip macam ini. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to (GOSIP)Nora Danish Sengaja Mahu Bikin Fasha Sandha Panas

  1. fizi says:

    1st..yeay

    0
    0
  2. juju says:

    cian ND……tp btl ke??

    0
    0
    • aku says:

      yeker..suka hati hangla mak jan and bitang hot tak bertempat si sendat..gadoh2…panas skit dunia hiburan ni~

      0
      0
  3. yiihaaa~ says:

    bagus sgt la tu nk bikin pasha tu panas…mcm cacing kepanasan…hahaha…tp takkan lah nora danish nk wat cmtu…dah terang2 laki dia tu bongok nk kat pasha tu..belambak lagi laki lain nora oi..yang boleh membimbing ke jalan yg benar..huhuhu

    0
    0
  4. RiRi says:

    maybe dia mmg nk bg panas..hihi…ye la klu aku pn..dendam je…huhu…tp bler dipikirkn mende dh lepas kn..huhu..xyah nk diingatkn…maybe si nora nk ex dia spend time dgn anak dia je..huhu..jgn nk berkepit je dgn si fasha tu..huhu…

    0
    0
  5. nija says:

    haa.. nora. hidop perlu diteruskan.. lelaki kaya pon byk lagi.. hensem2 plk tu..

    0
    0
  6. x sudah2 deorang ni..

    0
    0
  7. Cun GAk says:

    Ala ND, buat apa ko nak kejar jantan yg ntah hape2 tu.. ko jgn bimbang.. kalau dulu jejai boleh tinggalkan ko mcm tu, pasti nanti kalau dia kawin ngan si FS…. x mustahil perkara spt itu akn terjadi juga pd FS.. maklumler.., jejaka perasan baguss….

    Ada aku kesah?? ahahahah..

    0
    0
  8. Cun GAk says:

    Ala ND, buat apa ko nak kejar jantan yg ntah hape2 tu.. ko jgn bimbang.. kalau dulu jejai boleh tinggalkan ko mcm tu, pasti nanti kalau dia kawin ngan si FS…. x mustahil perkara spt itu akn terjadi juga pd FS.. maklumler.., jejaka perasan baguss….

    Ada aku kesah?? ahahahah..

    0
    0
  9. aku serius says:

    Laaa.. ingat dah takde kes.

    0
    0
  10. Aleeya Natasha says:

    sweetnyer ND kt gambo ni..

    0
    0
  11. aries_april says:

    huuhu..no cmnt la…
    hal rmh tngga orng…
    :-)
    tp klau rsa brcti together just untk ank…
    y not?
    tp klau bt skit kan ati somebody..better frgt it…
    bt pa nk cri gdh….?
    dh mmg trtls bkn jdh kita ngan that guy…even pacat yg mrmpas @ jejai yg d rmps….
    ingt 1 ja..
    yg baik tuk baik…bgtu jga sbliknya

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      agreed wif aries….

      0
      0
      • Jojio says:

        Tak semestinya yg baik tuk baik dan sbgainya…
        Kadang2 yg baik tu tuk tak baik…sebagai ujian….baru best hidup ni….hihihihi

        0
        0
      • aries_april says:

        thanks sis,,,
        :-)

        0
        0
        • aries_april says:

          jo….tu yg sshnya ngan idup ni…cbran klau kita x leh pkul….
          jgn la mncri cbrn tu…
          idup mmg la sntisa d uji…

          0
          0
        • BumbleBee says:

          dlm paper tu clear sgt laa hint reporter tulis…dh mmg bleh predict sape yg diorg maksudkan walaupun sekali lalu baca intipati gossip tu. Siap kata merajuk ngan mertua lagi…iskk

          …Sudah2 la ND(kalo benar). dh ade anak laki tu dh cukup utuh dh. Pujuk diri sndiri dan sematkan dlm hati yang smpai bebiler pun xde sape bleh deny yg ko ibu kandung kepada anak sulung Jejai. So xyah laa nk berusaha keras nk sakitkan ati sesapa lg smpai bleh menjatuhkan maruah ko. X dpt apepun selain org bersoksek-soksek blakang ko blk mcm ni..

          0
          0
  12. eloise says:

    you go girl! tak sabar nak tgk citer putera katak..

    0
    0
  13. biskut cocobi says:

    biar la pasha sesendat makan hati plak…

    0
    0
  14. luvlavender says:

    ala..lau ikutkn same je peel si ND ngn FS ni…due2 ade gmba kt dsco..pkia sksi..bezanye..ND lbih ‘dikasihani’ sbb husbandnye dirampas FS…

    0
    0
  15. Azreeny says:

    aku mmg xfaham la…tak kisah la betul ato tak kisah ni tp aku heran sungguh smpai nak berebut2 si jejai jejaka bertopi itu…hensem seperti aaron aziz kah? kaya seperti putera brunei kah? gagah seperti malek nor kah? bergaya seperti dr rozmey kah [yg ni saje je huhuhu]…

    udoh2 lew berebut si jejai tuh…dua pompuan gaduh berebut sowang lelaki, yg bangga kembang kempis idung si lelaki tu….yg malu pompuan2 td…yg bertepuk tgn adalah kita2 yg memandang n membaca gosip ni…ahaks…

    0
    0
  16. eliz says:

    fasha sandha,
    kalau jejai bole buat ND cmtu, awak pun tak terkecuali :)

    jadi, bersiap siaga lah

    0
    0
  17. cikedi says:

    alahhhhh…bersangka baik laaa….may b jejai dah lama x spend time dgn anak dia org…so masa ni lah nak bg anak tak rasa tersisih…dgn ada nya mak n ayahnya…apa daaaaaaaaa…crita mcm ni pun wartawan nak sensasikan…HATI org mana leh tilik woiii…

    0
    0
  18. cik epal says:

    macam macam lah depa ni. lantak pi lah

    0
    0
  19. H.P.B Blog says:

    hahahaha
    no komen
    tapi aku suka nora danish
    best juga sekali sekala dia bakar line

    0
    0
  20. Jojio says:

    ND…apa salahnya kasi hagat, baru best…

    0
    0
  21. Jojio says:

    Cara terbaik tu selesaikan masalah ni Jejai kawen jer dua-dua tu sattle masalah (lepas ni Jejai terus botak) he he he

    0
    0
    • aries_april says:

      ko ni jo..sja nk hangat g keadaan ek?
      :-)

      0
      0
    • allid says:

      ingat si pasha tu nk ke kat jejai kalu jejai tu org biasa2, poket tak penuh? kalu jejai tu pakai wira ja, inagt si pasha tu nk kat dia ka?

      0
      0
      • aries_april says:

        mmg la…
        i klau naik BMW pn x nk orng nk kat wira…….
        x ksh la orng kta demand or not…
        skrng idup ngan duit…xda duit…
        xda life…
        bt ank pndai…
        pas tu brselerak..
        stkt gji sbln 1000…ank 5 org….
        smpai ank nangis klau skool break orng p genting kta trkontang kanting….
        ank orng dpt bku rjukan…kita nk bli pn x mmpu….
        i klau fkr dri i….i x ksah ssh or not..but…4 my child…
        not…never….

        0
        0
      • hem says:

        ala, ND pun sama gak tu…kalau jejai tu tak kaya, dia nak ker?? 2×5 diorang tu

        0
        0
        • ms elegant says:

          hahaha,btul2..pendek kata ND n FS 2×5…mula2 ku kesian kat ND,tp skrg aku mula mympah ngan dua2..kalo ND tu baik xde la dia nak skitkan hati sapa2..n dia akan redha je dgn apa tjdi…dahla…henti kan lah snadiwara korang tu 1-2 lg dah de pendatang baru…BASI la crta korang tu….muak dah.

          0
          0
  22. nasi lemak 50 sen….farid kamil la yg cakap…hehe

    0
    0
  23. buek says:

    aku kesian kat anak nora and jejai….ape punye org kawen cerai kawen cerai..anak yg susah! tu la society runtuh.

    0
    0
  24. MeLIA says:

    JJ tu masih ada tanggungjawab pada anak. Jadi kalu si ND suruh dia ikut pun tak kisah. Bawak anak pi makan angin. lgpun bukannye dia pegi bertiga jer, tp satu family si JJ pun pegi gak… Rsnye tak de hal la. Tak rasa pun si ND tu bakar line si FS. Mcm mana yek boleh timbul perasaan yg si ND ni bakar line?????? Kalau dah ada anak, tanggungjawab tu pun kena la jaga walaupun dah bercerai. Jgn harapkan sebelah pihak jerr… Bg I ND tu cuma nak JJ tu jlnkan tanggungjawab sebagai bapak budak. Tu jerr…. Kalu si FS KEPANASAN…. sorry to u la. Sape suruh bercinta dengan bekas suami org… Tanggung la risiko tu.

    0
    0
  25. miss_pinky says:

    PADAN MUKE JEJAI N FASHA SENDAT, AK SUKE.
    HUHUU.
    :p

    0
    0
  26. hajimaru says:

    ha2….kalau ada adegan wrestling wwf smackdown baru syok…(menjatuhkan martabat kaum hawa betul la rebutkan jantan)…cit pooodah..

    0
    0
    • miss suka masak says:

      xleh nak bayangkan lau pasha sendat wrestling ngan nd……

      ala2 men tarik2 rambut gtu………haha

      0
      0
    • allid says:

      mcm citer p ramlee la plak…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        bukan cite p ramlee nie…

        tapi tajuk film nie…

        kisah cinta empat segi…memori daun pisang

        hero = jejai
        heroin = nora danish
        watak antagonis = pasha sendat
        watak sampingan = rebecca
        watak tumpang glamor = nek jah..

        pengarah dan penerbit = ddr macho..

        confirm film 2 akan wat rakyat malaysia tgegar hati…

        pecah panggung..

        hurm apeda ak merepek nie..adoi..

        0
        0
  27. ashley says:

    x kisahlah ND nak bakar line FS ker x..tp bg aq sesuweiii sgt lah coz saper suruh FS CILOK..apa tah lagi time org tu tgh PREGNANT..hati isteri mana x hancur n dendam..bkn senang nak lalui 9 bln tu dgn perangai husb yg gilekan FS yang dh nampak LOW CLASS sgt tu..
    itulah padahnya bercinta dgn laki org ari tu smp bercerai berai so..makan ATI lah lu FS..diorang masih terikat n akan bjumpa kerana ada anak..nasib badan..

    0
    0
  28. Rin says:

    x sabar nak tgk fasha pakai baju pngantin.
    ND jeles coz tau dorg nak kawin..

    0
    0
    • mys abby says:

      tgk gaya diorang mmg mcm da kawen..nikah je blum..hehehehe…..dua2 ade duit tp nk tgu ape smpai tak kawen2..?? konon2 nk jd brad pitt ngn angelina jolie kot..tak kawen tp smpai dpt ank kembar lg taw..ahaks..!!

      0
      0
  29. Reena says:

    Tah2 org dikatakan sumber tu yg sajer bakar line kasi panas. Yelah, mungkin ND maksudkan lain tapi tafsiran dan penerimaanorg lain berbeza so jadilah ceta pelbagai versi @ versi nasik tambah. Eleh sendat, watpe nak rasa terbakar. Dah tentu jejai tu bapak rayqal so ND stil lagi ada hak. Hubungan darah mana leh terpisah..nak plak pasal pompuan murah..tu la..len kali jgn ske rebut hak org. Sampai bebila pun hidup tak berapa bahagia.

    0
    0
  30. cilipadi says:

    comey je si nora ni compare ngan FS…kita xtau d true story hanya mereke ber3 je + DIA …

    0
    0
  31. mak orang says:

    Nora Danish ni mesti sangat setia orangnyakan. Kalau tak takkan begitu susah dia nak lupakan jejai yang dah melukakan hati dia. Bukan mudah untuk melupakan seseorang jika hati pernah sayang dengan seikhlas hati. Walaupun terluka kerana insan ketiga.

    Apapun jika fasha seorang yg sedar dia telah melukakan hati seorang wanita dan jika dia punya hati yang murni. Dia mesti ada walau sekelumit rasa bersalah pada Nora Danish. Dan kerana dia yang melukakan lebih baik jika dia tak melakukan apa apa yang boleh menambah luka di hati nora.

    Nora berhak rasa apapun yang dia mahu kerana dia terluka dan memang nampak ‘dia tak kuat untuk menghadapi semua tu’.

    Apapun, Jejai… mungkin ada segalanya tapi wanita seperti saya tak respect langsung pada perbuatannya.

    0
    0
  32. marge simpson says:

    if aku jd nora aku rampas blk jejai tu… pastu tinggalkan die balik.. biar dua2 merana ( jejai n sendat)… MUAHAHAHAHHA- gelak org jahat…..

    0
    0
    • ms elegant says:

      eh buang masa la rmpas jejai tu…bkan ensem pun..baik ko cri laki lain yg lbh bgus..jimat masa n tenaga…

      0
      0
  33. terpaksacomment says:

    Kenapa tak ada orang nak fikir, mungkin Nora tak terasa nak ikut ex-mertua dia sebab sebenarnya dia setuju untuk bercuti bersama adalah untuk membenarkan “father and son bonding session”. Family vacation ni biasa untuk mengeratkan silaturrahim antara keluarga. Mungkin itu sebab Nora rasa Jejai patut ada sekali, bukan untuk Nora, bukan untuk mengapikan Fasha, tetapi untuk Rayqal? Takkan dia nak pegi bercuti bertiga dengan Jejai dan Rayqal jer? Baik ada bekas keluarga mertua sekali kan? Saya rasa itu lagi logik dan lagi elok difikirkan daripada buat gosip yang mengapi2 semua terlibat

    0
    0
  34. burit says:

    kalaulah nora dengan fasha bergaduh main tarik-tarik rambut,korang rasa siapa yang akan menang…hahahaha….

    0
    0
  35. nur misnan says:

    salam guys.. tak mustahil X ND boleh
    lakukan juga pada si Fasha…

    Nora.. u look gorgeous gal

    0
    0
  36. rora says:

    bukan senang diceraikan suami ketika sedang mengandung…plus,puncanya orang yang bukan main hot n sexy tu…tak berapi hati…kalau suami kena rampas?

    0
    0
  37. Leo says:

    Bia la fasha panas.. bia dia rasa plak..
    ND tu di sayangi mertue…
    FS kene berusaha nak amik hati mertue..
    Dah FS buat ND sakit, FS akan dapat sakit cara lain plak..

    0
    0
  38. AIEN EZIN says:

    Bukan senang di CERAI kan dalam keadaan mengandung gara-gara FS yang gatal tu dah tahu laki orang lagi nak kalau aku pun mesti DENDAM gila punya..ND tak perlu takut dah ada zuriat dengan jejai….nanti nora akan dapat balasan dari pada tuhan.keluarga mentua pun baik dengan nora….

    0
    0
  39. luna says:

    ala aku ase die ugut tu nak suh spent mse ngan ank je,x de kaitan la ngan fasha tu,mesti la die nk jejai tu enjoy ngan ank die,btol x? =)

    0
    0
  40. mia says:

    aku setuju nd bakar line…selama nie fs saje bakr line dgn sebar aksi mesra dy dgn jejai…so fair la…padan muka ko fasha sendat! i sokg nd!!! luv u!

    0
    0
  41. silentgirl says:

    alaa….maybe ND just nk jejai spend time ngan ank dorg..n xnk jejai asek bkepit je ngan FS n lupe tggjwb sbg ayh kat ank dorg..aku rase ND pon da xheran kat jejai ni..hamek la ko pasha.

    0
    0
  42. see says:

    salam. ini mungkin tiada kena mengena dengan pos ini.cumanya ramai sekali yang suka menukar dan memburukkan nama sebenar artis di blog hiburan. apa rasanya jika nama yang susah payah dipilih emak dan ayah dimain-mainkan? dipanggil sendat, pacat, nomiang, memek dsb.? apa rasa jika nama kita pula yang dimainkan? suka? happy? terhibur? wallahualam.

    0
    0
  43. wateva says:

    hish..mcm ada yg x kena jew…Setahu i ank nora danish nw still demam..n smpai masuk hspital 3 hari cz demam x berkurang…ada dia mention dlm twitter dia..” Good Morning. Doa for Rayqal ok. He has been sick for 2 weeks now. Admitted for 3 days. Nothin serious but high fever yg on off on off. Xoxo” ..But if diaowg one family nak pegi bercuti apa salahnya kan..bt untuk ank diaowg..n y fasha nak sakit hati pulak dia xda apa2 kena mengena dngan fmily diaowg pun..setakat gf jew,if jejai tngglkan dia..dia still xda apa2 kena mengena wit jejai fmily pun kan??

    0
    0
    • hem says:

      ni lagi satu hal…kononnya FS yang asyik Twit, dia ni pun sama…sudah2 la tu..meluat aku dengar dan baca kisah ND n FS ni….kalau pun ND ni baik dan teraniaya, tapi apa yang dia buat lagi teruk sampai tahap mengaibkan diri sendiri…..

      0
      0
  44. detective conan says:

    statement mcm ni org boleh reka, mungkin boleh jadi ada org nk jatuhkan ND, mmg ND nk pergi bercuti pun ngan bekas mertua dia..mana tau kot si pasah tu sakit hati ngan ND..ye la bekas mertua still sygkan ND, ada can ke si pasah ni..

    0
    0
  45. sukahati says:

    entah laa, mungkin nd just nak jejai spent time ngn anak die je kot

    0
    0
  46. blogsyarih says:

    Tu la tak bagi laki kawin dua. Dengar je dah kena cerai. Pas tu nak mula la buat cerita. Macam macam la. Tu tak kira lagi naik turun mahkamah. Ish pandai menikah pas tu pandai lak pula nak becerai. apa rah…

    0
    0
  47. Erin says:

    There a lot guy waiting 4 U ND… so,jus 4get about jus Jejai..move on and be happy ND..

    0
    0
  48. LOVE says:

    APA SALAHNYA NORA NAK WAT CMTU…ANAK NORA ANAK SI JEJAI TU GAK…FASHA TAKDA HAK PUN NAK MARAH OR SAKIT HATI…DAH LA ANAK TU SEJAK LAHIR TAKDA BAPAK…MASA BUDAK TU BELUM LAHIR PUN BAPAK DIA DAH CABUT P KAT POMPUAN LAIN YG MCM TUTTTT….KALAU P KAT POMPUAN YG LAGI OK DR NORA OK LA GAK…NI TAK..LAGI HAMPEH…SO FASHA…JGN BERANGAN NAK JADI MAK TIRI ANAK NORA DANISH..HANG TAK LAYAK LANGSUNG…LELAKI DALAM DUNIA BELAMBAK LAGI,JEJAI LAKI ORG GAK HANG NAK…AKU KESIAN KAT ANAK NORA NI JA…JAGA2 FASHA..NANTI BUDAK TU DAH BESAQ SIMPAN DENDAM PADA HANG BARU PADAN DGN MUKA HANG…HAHAHAHA

    0
    0
  49. kura2 kecil says:

    korang ni tak adil la. fasha baru rampas jejai yg anak satu tu je korang dh kecoh.sitinurjalija yg rampas datuk L yg anak empat lima tu,korang buat tak nmpak je.

    0
    0
  50. munah says:

    Go Nd…aku rasa tak salah kalau ND cuba pertahankan atau perjuangkan rumahtangga dia walaupun dah cerai dia masih berhak rujuk ..sebab dia isteri yang sah…doakan ND.. biar Fasha cari lelaki lain …dia kan single. muda cantik..seksi…apalagi dia nak…come-on…budak tu dah ada bapak..and bapak dia tetap JEJAI…and maknya NORA…..dan bukan Fasha.

    0
    0
  51. kurus says:

    aku dah baca dri atas ke bawah..
    hrrrmmm…
    caner nk cuti bersama ek>? bukan mohrim to..

    0
    0
    • ekh eleh.. says:

      kan ada mention kat situ diaowg nak pegi holiday satu family..iaitu family mertua dia akn ada sekali..bukannya berdua2an…ekh eleh yg dulu fasha pernah terkantoi dlm melodi pegi bercuti dngan jejai dekat phuket,ko xnak heran plak ekk??lawak r ko..lembabbss…

      0
      0
      • kurus says:

        tp mak bapak jejal duk lam bilik len..

        nati anak derang kenpius
        lau parti hari jadi..datang n balik umah..ok gaks tu
        ni mandi laout..

        0
        0
  52. geli geleman says:

    dulu kan FS bakar line ND. skrg ni rasakan la.ND bkn nak sgt kat jejai tu. dia saja nak bikin panas hati FS.haha….

    0
    0
  53. diya says:

    ler…nk bakar pon bakar lah..sape kacau siape dlu..lgpon nak bawak anak skali..pergi je lah..xkan gf lagi menang dr anak kandung..aihh..
    lg 1, kawin je lah fasha oii..

    0
    0
  54. gg lawa says:

    xkan la psl kes nk g bercuti pn dicanagnye 1 mlysia, bnda 2 blm comfm jd ag, tup2 dh jd cmni…yg malu diri sndiri…!!

    0
    0
  55. masrina says:

    benci fusat sendat…..sayang nora..ummmaaahhh..

    0
    0
  56. izzah says:

    Tak TERBACE LAK PASAL PERCUTIAN tu kat paper..biasenye, bende2 exclusive camni dah terpampang kt majalah / paper kan? sape dah jumpe? leh bgtahu tak majalah / paper aper..nk bace gak..btul ker ND ade citer2 gitu..

    0
    0
  57. anon says:

    Tulah bahaya nyer. sejarang dia rasa apa orang lain rasa. kalau f & j tu kawin ke nikah ke tak ada difference. cuma dioranghanya akan tiou diri sendiri dan para tetamu. hidup sekarang pun dah macam laki bini. so…what’s the diff? tak kawin pun not surprising. tak kawin kena tinggal pun no longer a surprise….

    0
    0
  58. Anti Perampas says:

    Realiti perampas adalah manusia paling jahat di dunia kasih sayang. Lelaki yang kalah dalam rampasan adalah orang yang paling tak guna. Sudahlahhhh tak payah nak api api kan sapa-sapa.

    0
    0
  59. gigi says:

    nora danish ni pon ada hasad dengki jugak!!!!!

    0
    0
  60. pascual says:

    si nd ni gila talak kot.busuk hati.muka baik tp hati hitam.biasala nak mintak simpati dr peminat2 yg bodoh.konon2 dia mangsa la.lalalala.

    0
    0
    • anang says:

      klu fasha kau back up ek..

      0
      0
    • pk says:

      apa hal ko kutuk2 dia .Ini cerita belum sah lagi .Abg nara hanya membuat tafsiran .. entah2 org lain ..

      0
      0
    • Colichio says:

      Ko ni bengap ke apa,dah itu pnh jd laki dia siap ada anak lg smpi mati pun x lehlupa perbuatan x berperikemanusiaan si jejai n si Fasha merosakan rmhtngga org tu kalo Nora nk skali si jejai tu ikt apa salahnya dia pun nk gak anak dia rs hidup mcm sebuah keluarga fkr le skt dorg tu ada anak aku rs kalo dorg xde anksi ND tu xdelah beria-ia kot nk pg berct ngan family x mertua dia..

      0
      0
  61. deanna says:

    saya benci PERAMPAS sbb suami sya dirampas oleh PERAMPAS mcm FS tu…saya n ank2 merana kerana wujudnya perempuan mcm FS tu…bila saya pregnant suami suruh gugurkn baby coz x sudi ada ank dgn saya lagi….moga semua PEREMPUAN yg telah, akan or sedang merampas suami org akan rasa azab lebih dari kami yg pernah teluka dgn sikap tamak anda semua…

    0
    0
  62. hh says:

    nd n fs same je org simpati kt nd sbb die nie diceraikan…perangai same je cam fs…bla la nd..

    0
    0
  63. rapunzel says:

    sokong nd. sapala yg suka bila suami kena rampas…fs tu mmg betina yg miang, mata duitan, perasan cantik, sundal…kesian anak nd gan jejai tuu.. apapun nd teruskan hidup jgn sekali2 putus asa. we all support you….

    0
    0
  64. ZIERA says:

    kalau kita semua fikir logiklah kan mcm mane media blh tahu ND ade hantar sms kat JEJAI klu bkn si SUNDAL tu baca sms JEJAI pastu heboh kan pasal ni dekat media tidak x kan media blh tahu tul x? si SUNDAL ni nak tunjuklah kononnya ND ni masih tergila2kan si JEJAI yg mcm indon tu supaya ND dapat malu…aku rasalah bukan jejai x nak pergi sebab ade keje tapi mesti SI SUNDAL tu tak bagi sebab dah terbaca pasal percutian ND dgn JEJAI…takutlah tu cinta JEJAI berpaling balik dekat ND…KESIAN SI SUNDAL NI BERANGAN NAK KAHWIN TAPI X JUGAK KAHWIN2 AKU TENGOK DAH MCM POMPUAN SIMPANAN SI JEJAI….KESIAN

    0
    0
  65. ZIERA says:

    AKU SENTIASA MENDOAKAN AGAR JEJAI BERFIKIR TUK RUJUK DGN ND SEBAB ANAK MEREKA MASIH KECIL PERLUKAN KASIH SYANG MEREKA BERSAMA…SEMENTARA ANAK MASIH KECIL NI RUJUKLAH BALIK SUPAYA ANAK DAPAT KASIH SAYANG DAN PERHATIAN YG LEBIH DARI KEDUA2NYA…KEPADA SUNDAL CARILAH LELAKI LAIN BUKAN KE BANYAK LAGI LELAKI KAYA LAIN DALAM DUNIA NI KENAPA LAKI ORANG JUGAK YANG KO NAK KEBAS….KO KAN PEREMPUAN LEBIH MEMAHAMI PERASAAN SESAMA PEREMPUAN…NAPE KO LEBIH MEMENTINGKAN DIRI KO SENDIRI?

    0
    0
    • ShishaBest says:

      ND tu xpatot clubbing la kalo btl mak atau isteri yg baik!! 2-3 pg kat luar lg pe cite? wartawan ni pon 1. Asyik nak bela ND apehal? walhal…rakan2 artis sendiri pun tau ND tu mcmana…… pelik btoollll….

      0
      0
  66. leen says:

    mesti la die nk jejai ikot..sebab anak dorang kan ikot bercuti sekali…kire nd ni bagusla sikit sebab xnak hubungan jejai n anak dorang renggang

    0
    0
  67. lynna says:

    biarla asal kan bahgia,ini sumer kerana ank…terpaksa la berkorban huhuhu…..

    0
    0
  68. nyzesjoran says:

    x salah kalu jejai ikut untuk anak2..siFS x patut cmpar sebab depa lum kawin lggg.. sabo je la ND,, mati idup semula anak tu tetap anak dia soo berkorban la sikit jejai..

    0
    0
    • eliysha says:

      btul 2.. yg si FS nie pn xkan la xda laki len kat dunia nie… laki org jgk la yg dia nak jgk.. hmm… cian kat ND… ape la FS nie.. FS nak jejai sbb duit ja 2… FS MATA DUITAN !!!!

      0
      0
  69. Ms H0nest says:

    ND mmg busuk ati.. kpde sume kowg xtaw siape ND sbnrnye.. die lg busuk dri loji.. die 2 sbnrnye jahat sgt2.. xtaw nk ckp cmne.. muke jew nmpk baik suci lah konon padahal die adelah owg yg paling mnjijikkn.. xtaw nk ckp cmne.. klu aku ckp lebih2 kowg xcye.. yg taw psl sume cite FS ade lah wrtawan zubir.. die mmg nk bukak cite sbnrnye knpe ND cerai ngn JEJAI tp FS xbg sbb xnk jatuhkn air muke ND n die takut nnt sume owg ckp FS yg sje nk bukak pekung dowg.. pe2 pn FS bkn lah jahat sprti yg kowg ckpkn.. pnceraian ND ngn JEJAI mmg xde kne mngene lngsg ngn FS.. JEJAI ceraikn ND atas sbb2 trtentu dlm rumahtangge dowg.. thats it..

    0
    0
  70. aku says:

    aku tak sokong sesaper pun…tapi aku penah gak terpikir betul ker fs n jj jer yg bersalah dalam hal ni??
    nd tak bersalah?? kita tak tahu hati orank beb..
    tak semestinya muka comel, cute manis dalman pun ok…kadang2 orang yng over n outspoken macm fasha lg better dari people yg nampak smile manis cam gula tapi dalam hati nawaitu nye?????? lu pikir la…..
    tu pendapat aku la

    0
    0
  71. ZIERA says:

    Andai kata bagi korang ND kaki clubbing skali pun mcm ape yg korang kata tu …tapi itu blaku selepas bcerai mungkin nd tlalu tertekan tak tahu nak buat ape atau mungkin itu cara dia nak tunjuk perasaan terhadap jejai…sebelum kahwin korang ade nampak gmbar2 dia bsosial x ade kan…gmbar2 yg ade tu semua lepas cerai….sebab dia mungkin geram dan nak tunjuk kat jejai yg bkn jejai je blh buat dia pun blh…tapi perasaan dia x de sape yg tahu,…..

    0
    0
  72. ZIERA says:

    perasaan seorang wanita mgandung memerlukan kasih syang dan belaian manja dari suami saat itu dia menderita dgn gambar2 dan cerita2 suami dia bersosial bergembira dgn si FASHA SUNDAL….hanya ND je yg tahu….Saat dia dalam kesakitan berpantang selama 2 bulan si jejai boleh pergi bercuti dgn si FS dan di terjah di melodi ape perasaan dia…HANYA DIA JE YG TAHU sebab kita bukan di tempat dia…tapi mana2 isteri pasti terasa tempiasnya sebab isteri2 lebih perihatin perasaan WANITA TERANAYA sepertinya

    0
    0
  73. hamba allah says:

    memang x d nafikan nora ni memang cantex dri segi luaran…tp dalamannye,,bisikan aty nye,,,tade sape yg twu.susah nk pcaye orang even just tengok muke je..coz wajah x mlambangkn keperibadian seseorang,sy da knal n mcm2 jenis pangai orang ni,,kdg2 orang bselindung kjaatan or bsuk aty d sebalik wajah.sy ade jumpe orang2 yg jenis cmni,,muke cantex,,,tp mlot n aty deaaa….masyaallah.tuhan je yg twu.hipokrit giler.dpan orang bajet pfect jer,blakang,,,aty busukkk…dengki kuat.tp bdasarkn firasat sy,,sy pcaye klu orang ckp nora ni hipokrit,ske mburukkn org laen,dont just see on her face 2 make judgement,,,nilai setiap kata2 n responsnye juga thadap fasha…sokong tindakan fasha yg berani mghadapi dugaan.yg berani tampil mbuat pengakuan n yg pling penting…TAK HIPOKRIT.

    0
    0