Written by AbangNara | June 8th, 2009

nora danish dan noh hujan

Nora Danish dan Noh. Dedua nama start huruf “N” tue. Bila didengar dan disebut memang sedap nama gabungan dua orang nie. Itu yang makin sedap gosip diorang dua bercinta nie dipanaskan lagi.

Mesti awek Noh Hujan yang tengah belajar kat Australia jeles tahap tertinggi bila baca gosip nie. Maklumlah, lelaki mana yang tak akan cair dengan hot mom seperti Nora Danish nie. Janda pun jandalah. Yang penting tetap meletop.

Tapi diorang dua nie memang bagus sebab awal-awal lagi dah menafikan gosip bercinta nie. Noh pun dah ada awek, Nora Danish pun sibuk nak jaga anak. Tak ada masa la kot nak bercintan-cintun nie.

Harap-harap Noh dah pujuk dan terangkan perkara sebenar kat awek dia. Almaklumlah, orang tengah study. Susah skit nak concentrate bila ada citer-citer panas pasal pakwe sendiri kuar kat suratkhabar. Kang fail pulak exam.

53 responses to (GOSIP)Nora Danish Dan Noh Hujan Bercinta?

  1. Lovelyvic says:

    Nora bercinta ngan sape pun eden tak kisah, pasal nora single kan? jangan cari yg mcm rizal sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dora-dori says:

      ikut suke aty dyer lah….ape ko kesah hah gemok!!
      benci tol ak ko nie…..dah gemok……gendut pulak.!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dora-dori says:

      betol tuh lovely……ak pom x kesah………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Zaza Muhammad says:

    A’ah…klu dah single tu apa salahnye cari pengganti… byk dugaan MJ ni..tmbh plak org canteek cam Nora ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      ehhh aku 2nd ke? hahahaha…. ni mesti masing2 g lunch pastu solat… bagus2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mcD_Kfc says:

    aha btl 2…
    heheheeheh awal nye sy bg komen…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. eclipse says:

    e…puteri la…..hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. tyrabanks says:

    i,m the second

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      tyra… kire balik… betul ke ko 2nd?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      owh…korg…time aku xdek korg kutuk2 bos aku erk…pandai…sian kt bos aku tue…xbsalah pon..tetiba name die terpapar dlm BN..bos aku xdek misai cm DK tp manis ade…ensem bos aku…aku pon tergoda tp laki org…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        aku tlg kire kan…ko yg ke-6 la tyra…ko ni xpandai mgire ker ape…tula dulu suh g sekolah ponteng…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          haha…ape nk bt…dia sek smpi drjh 2 jer…muahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          aiseyy…aku baru je nak letak pic peha aku kat sebelah… tup2.. nara dah kasi statment baru.. sabo je…

          p:s.. aku dah tlebih belajo.. tu yg tsalah kira..hihihi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        laki org tue yg sodap…hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. amanda says:

    memang sesuai dpanggil HOT MAMAAAAAAAA!SHE SO CUTEEEE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. delimajelita says:

    eh yer ker ..gossip ni..erm..cepatnya ND cari pengganti..harap2 khabar angin ni x betul.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. catalina says:

    come nora danish .. awet muda betul ..apasal la bekas hubby dia cari pompuan lain , pelik ya ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      catapillar…eh slp…catalina…jantan zmn skrg cntk tue no 2…dowang nak cr mcm org2 kg…terpelihara lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Betul 3x…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          cantek jelita smpi dpt title ratu dunia pun xde maknanye klu x pandai jaga kebajikan lelaki, paham2 aaa erk. kes ND ngan hubby ye tu aku no komen..kite org luar, mana le tahu tp ni conclusion dr kebanyakan case study yg dah dievaluate. org lelaki ni plak species nk bermanje je, so kena aa pandai2 layan…especially yg ank bongsu atau kesayangan mak….aduuhh…. wat eberpun ayg suke layan abg manje2 ihiks!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Eko memang pakar……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ee..
          gelinye ngn statement ko yg last skali tuh..
          simpan s0wg2 dah ler..
          xyah r nk bgtau sume owg..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        and available…. cam aku lerrrr…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. garfield_82 says:

    dia nak bercinta ke,nak apa ke..sukati diorang la kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      janji dia xkacau rmahtangga org,.. laki org.. bini org..

      carry on…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. betul tu suka hati diaorg ler….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. boxer hugo bosss says:

    huhu..lmae da aku xgosip niee..
    hehee..nora ngn noh da lame la kan..
    kalo dorg bercnta pun lntak ler hal dorg..
    kot2 awek si noh kat overseas pun ‘nkal’ mne la tau kan..
    org dok oversea kan life dorg berbeza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ye ker ko mana tau..ke main serkap jarang jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. catalina says:

    eclipse .. ati2, sebut nama aku jgn di sama kan dgn ulat bulu … geli !.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ala..aku gurau jer…dun take it 2 heart k?huhu…
      ulat bulu naik daun daa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. jojio says:

    Noh tak mau yang ori kerrr….yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      yang ori pun dah x ori… camna???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        Korang…jgn pandang sbelah mate tau MJ ni… saham tinggi kalah ank dare especially org comei cam ND ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Kena test….hihihi…yadaaaa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          oooo MJ mana ni ko nk kaco? Rozita Che Wan ke Azharina ke Sarimah Ibrahim ke….ramai gak erk. Cian tol ngan Sarimah, xde jodoh nk wak gane,…tp respek aaa dia pandai simpan cite2 personal dia, dah dekat stengah tahun bercerai, public baru tau…x de aaa cam sesetengah org tu, lum apa2 dah heboh satu mesia… Semoga Sarimah akan bertemu cinta sejatinye insyaallah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. catalina says:

    mcm tk sesuai ja diorang ni ..kalau betul pun tk lama ni …. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    hi friend….
    tul bz la hr ni…
    on9 pn kjb2x ja…
    1 hri x dtng krja, mcm 1 bln rsnya….
    nk kna p msg center la cam ni pas lik krjo…

    klau dia orng cnt pn,
    aries xksh…
    hdup msng2x…
    pndai jga lki n istr dh…
    bhgia slmanya….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      noh ni duda ke teruna??? hihihi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Zaza Muhammad says:

        status bujang teruna officially tp ‘teruna’ yg satu lai tuh eheheheh no komen aaaa ;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • catalina says:

      kesian kt ko ye .. letih bkerja tiru mcm aku ni my hubby p keja aku dok layan internet … jgn marah na :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        tu yang muka kau dah tetepek kat sni ye..hihihi..

        dekat sgt lerr catalina…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. catalina says:

    teruna rasanya tp tk tau la kalau dh hilang teruna …. muhahahah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    lki ni kta thu ke nk bz dia trna @ x lgi?
    aries x fhm la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bahulu hangit says:

    hye kengkawan…arini aku mcm aries…busy..aku busy ngan training memanjang…so,xdpt la nk bg komen2 yg noty2…so,jmpe next time…eclipse,tyra,ZM…korg chatting la dulu yerk…tp jgn gossip aku…xsuke tau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      bz gop ni…dok wak price list, pastu ade closing plop ari ni huhuhu… saje je cilok2 cni..ilang kan tensen hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. x-not-x says:

    cian nora…asyik jadi mangsa gosip…harap nora tabah yea…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. leh..
    nora danish tuh..
    ubah attitude dlu r bru ley pk nk kawen ke pe..
    kang kne tggal lg..
    mntak2 n0h stick r ngn gf die..
    kesetiaan tu penting..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nenek kebayan says:

    herm…nora danish ni mmg cantik dan comel tapi satu jer yg aku tak faham fesyen rambut dia…fesyen rambut dia tu asyik mcm tu jer,tak pandai berubah2x..mungkin dia malu dahi dia besar kot??cuba lah wat fesyen lain tak sesuai la..asyik mcm tu jer…kalau org cantik,fesyen apa pon mmg cantik..betol tak kengkawan??hehe..ada ke kawan aku kat sini??huhuuu..sedeyyy~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. anonymous says:

    buat ape la nak discuss hidup orang kat website. LOSER lah. let them do what they want lah. it’s their life. sheesh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. I saw some thing else about this on a different website website.Unbelievably, your linear perspective on it can be diametrically contradicted to what I read just before. I’m nonetheless attempting to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your stage of view. And in any case, that’s what is so splendid about modern democracy and also the marketplace of thoughts on-line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0