Written by AbangNara | June 8th, 2009

nora danish dan noh hujan

Nora Danish dan Noh. Dedua nama start huruf “N” tue. Bila didengar dan disebut memang sedap nama gabungan dua orang nie. Itu yang makin sedap gosip diorang dua bercinta nie dipanaskan lagi.

Mesti awek Noh Hujan yang tengah belajar kat Australia jeles tahap tertinggi bila baca gosip nie. Maklumlah, lelaki mana yang tak akan cair dengan hot mom seperti Nora Danish nie. Janda pun jandalah. Yang penting tetap meletop.

Tapi diorang dua nie memang bagus sebab awal-awal lagi dah menafikan gosip bercinta nie. Noh pun dah ada awek, Nora Danish pun sibuk nak jaga anak. Tak ada masa la kot nak bercintan-cintun nie.

Harap-harap Noh dah pujuk dan terangkan perkara sebenar kat awek dia. Almaklumlah, orang tengah study. Susah skit nak concentrate bila ada citer-citer panas pasal pakwe sendiri kuar kat suratkhabar. Kang fail pulak exam.

53 responses to (GOSIP)Nora Danish Dan Noh Hujan Bercinta?

  1. Lovelyvic says:

    Nora bercinta ngan sape pun eden tak kisah, pasal nora single kan? jangan cari yg mcm rizal sudah.

    0
    0
  2. Zaza Muhammad says:

    A’ah…klu dah single tu apa salahnye cari pengganti… byk dugaan MJ ni..tmbh plak org canteek cam Nora ni

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      ehhh aku 2nd ke? hahahaha…. ni mesti masing2 g lunch pastu solat… bagus2

      0
      0
  3. mcD_Kfc says:

    aha btl 2…
    heheheeheh awal nye sy bg komen…:)

    0
    0
  4. eclipse says:

    e…puteri la…..hehehe…

    0
    0
  5. tyrabanks says:

    i,m the second

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      tyra… kire balik… betul ke ko 2nd?

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      owh…korg…time aku xdek korg kutuk2 bos aku erk…pandai…sian kt bos aku tue…xbsalah pon..tetiba name die terpapar dlm BN..bos aku xdek misai cm DK tp manis ade…ensem bos aku…aku pon tergoda tp laki org…

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        aku tlg kire kan…ko yg ke-6 la tyra…ko ni xpandai mgire ker ape…tula dulu suh g sekolah ponteng…

        0
        0
        • eclipse says:

          haha…ape nk bt…dia sek smpi drjh 2 jer…muahaha…

          0
          0
        • tyrabanks says:

          aiseyy…aku baru je nak letak pic peha aku kat sebelah… tup2.. nara dah kasi statment baru.. sabo je…

          p:s.. aku dah tlebih belajo.. tu yg tsalah kira..hihihi..

          0
          0
      • eclipse says:

        laki org tue yg sodap…hahaha…

        0
        0
  6. amanda says:

    memang sesuai dpanggil HOT MAMAAAAAAAA!SHE SO CUTEEEE

    0
    0
  7. delimajelita says:

    eh yer ker ..gossip ni..erm..cepatnya ND cari pengganti..harap2 khabar angin ni x betul.

    0
    0
  8. catalina says:

    come nora danish .. awet muda betul ..apasal la bekas hubby dia cari pompuan lain , pelik ya ..

    0
    0
    • eclipse says:

      catapillar…eh slp…catalina…jantan zmn skrg cntk tue no 2…dowang nak cr mcm org2 kg…terpelihara lg…

      0
      0
      • jojio says:

        Betul 3x…..

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          cantek jelita smpi dpt title ratu dunia pun xde maknanye klu x pandai jaga kebajikan lelaki, paham2 aaa erk. kes ND ngan hubby ye tu aku no komen..kite org luar, mana le tahu tp ni conclusion dr kebanyakan case study yg dah dievaluate. org lelaki ni plak species nk bermanje je, so kena aa pandai2 layan…especially yg ank bongsu atau kesayangan mak….aduuhh…. wat eberpun ayg suke layan abg manje2 ihiks!

          0
          0
        • jojio says:

          Eko memang pakar……

          0
          0
        • ee..
          gelinye ngn statement ko yg last skali tuh..
          simpan s0wg2 dah ler..
          xyah r nk bgtau sume owg..

          0
          0
      • tyrabanks says:

        and available…. cam aku lerrrr…

        0
        0
  9. garfield_82 says:

    dia nak bercinta ke,nak apa ke..sukati diorang la kan

    0
    0
  10. boxer hugo bosss says:

    huhu..lmae da aku xgosip niee..
    hehee..nora ngn noh da lame la kan..
    kalo dorg bercnta pun lntak ler hal dorg..
    kot2 awek si noh kat overseas pun ‘nkal’ mne la tau kan..
    org dok oversea kan life dorg berbeza..

    0
    0
  11. ye ker ko mana tau..ke main serkap jarang jer..

    0
    0
  12. catalina says:

    eclipse .. ati2, sebut nama aku jgn di sama kan dgn ulat bulu … geli !.

    0
    0
    • eclipse says:

      ala..aku gurau jer…dun take it 2 heart k?huhu…
      ulat bulu naik daun daa…..

      0
      0
  13. jojio says:

    Noh tak mau yang ori kerrr….yadaaa…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      yang ori pun dah x ori… camna???

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        Korang…jgn pandang sbelah mate tau MJ ni… saham tinggi kalah ank dare especially org comei cam ND ni…

        0
        0
      • jojio says:

        Kena test….hihihi…yadaaaa…

        0
        0
        • Zaza Muhammad says:

          oooo MJ mana ni ko nk kaco? Rozita Che Wan ke Azharina ke Sarimah Ibrahim ke….ramai gak erk. Cian tol ngan Sarimah, xde jodoh nk wak gane,…tp respek aaa dia pandai simpan cite2 personal dia, dah dekat stengah tahun bercerai, public baru tau…x de aaa cam sesetengah org tu, lum apa2 dah heboh satu mesia… Semoga Sarimah akan bertemu cinta sejatinye insyaallah…

          0
          0
  14. catalina says:

    mcm tk sesuai ja diorang ni ..kalau betul pun tk lama ni …. :D

    0
    0
  15. aries_april says:

    hi friend….
    tul bz la hr ni…
    on9 pn kjb2x ja…
    1 hri x dtng krja, mcm 1 bln rsnya….
    nk kna p msg center la cam ni pas lik krjo…

    klau dia orng cnt pn,
    aries xksh…
    hdup msng2x…
    pndai jga lki n istr dh…
    bhgia slmanya….
    :-)

    0
    0
    • tyrabanks says:

      noh ni duda ke teruna??? hihihi…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        status bujang teruna officially tp ‘teruna’ yg satu lai tuh eheheheh no komen aaaa ;)

        0
        0
    • catalina says:

      kesian kt ko ye .. letih bkerja tiru mcm aku ni my hubby p keja aku dok layan internet … jgn marah na :)

      0
      0
      • tyrabanks says:

        tu yang muka kau dah tetepek kat sni ye..hihihi..

        dekat sgt lerr catalina…

        0
        0
  16. catalina says:

    teruna rasanya tp tk tau la kalau dh hilang teruna …. muhahahah….

    0
    0
  17. aries_april says:

    lki ni kta thu ke nk bz dia trna @ x lgi?
    aries x fhm la…

    0
    0
  18. bahulu hangit says:

    hye kengkawan…arini aku mcm aries…busy..aku busy ngan training memanjang…so,xdpt la nk bg komen2 yg noty2…so,jmpe next time…eclipse,tyra,ZM…korg chatting la dulu yerk…tp jgn gossip aku…xsuke tau….

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      bz gop ni…dok wak price list, pastu ade closing plop ari ni huhuhu… saje je cilok2 cni..ilang kan tensen hehehe

      0
      0
  19. x-not-x says:

    cian nora…asyik jadi mangsa gosip…harap nora tabah yea…

    0
    0
  20. leh..
    nora danish tuh..
    ubah attitude dlu r bru ley pk nk kawen ke pe..
    kang kne tggal lg..
    mntak2 n0h stick r ngn gf die..
    kesetiaan tu penting..

    0
    0
  21. nenek kebayan says:

    herm…nora danish ni mmg cantik dan comel tapi satu jer yg aku tak faham fesyen rambut dia…fesyen rambut dia tu asyik mcm tu jer,tak pandai berubah2x..mungkin dia malu dahi dia besar kot??cuba lah wat fesyen lain tak sesuai la..asyik mcm tu jer…kalau org cantik,fesyen apa pon mmg cantik..betol tak kengkawan??hehe..ada ke kawan aku kat sini??huhuuu..sedeyyy~

    0
    0
  22. anonymous says:

    buat ape la nak discuss hidup orang kat website. LOSER lah. let them do what they want lah. it’s their life. sheesh.

    0
    0
  23. I saw some thing else about this on a different website website.Unbelievably, your linear perspective on it can be diametrically contradicted to what I read just before. I’m nonetheless attempting to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your stage of view. And in any case, that’s what is so splendid about modern democracy and also the marketplace of thoughts on-line.

    0
    0