Written by AbangNara | January 31st, 2011

ixara adam af

Siapa sini tak kenal dengan Ixara Dewi Remaja? Kalau tak kenal mungkin anda ingin mengenali si cantik manis ini dengan membaca entri gambar Ixara, naib Juara Dewi Remaja 2010. Abang Nara tak bertanggungjawap sekiranya anda jatuh cinta dengan Ixara. Bukan salah Abang Nara ye. Hehehe.

Semalam Abang Nara menerima satu email daripada pembaca yang menyatakan dia nampak kemesraan antara Ixara dan Adam AF semasa di Karnival Karangkraf. Bila Abang Nara tengok gambar-gambar posing Ixara nie, nampak jugaklah kemesraan tue. Mungkin diorang berdua ada sesuatu kot. Baguslah kalau macam tue. Adam AF pun bukan muda sangat pun.

Lagi gambar Ixara dan Adam AF2 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Ketahui apa makna sebenar sihat dengan mengambil Nestle Profiler Test hari ini.

ixara adam af

ixara adam af

ixara adam af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

130 responses to (GOSIP)Ixara Dewi Remaja Dan Adam AF Ada Apa-Apa Ke?

  1. Obefiend says:

    nice chest shame about the horse face though

    on a side note Adam is so gaylicious

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 8
  2. cun says:

    mmm ada aku kisah hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. dyg says:

    malatop!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  4. Reena says:

    Adam baru nak masuk jarum kot..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  5. zabuan says:

    bkan lawa pon ramona lgi lawa camne ar bole jdi naib juare…….ni rasuah ni…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 11
  6. sue says:

    apa yg d sensored kt bju adam 2??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  7. tudiaaaa says:

    awat dengan gambaq no.3 tuh??? hak2

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  8. kakigossip says:

    Tak lawa pun perempuan tu. Aku cantik lg hahaha!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  9. boys over flower says:

    xkisah IXARA ngan sesaper pun sbb xcun

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  10. kurus says:

    dam… kalo ko sama ixara pon ok jak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  11. Tengku Zawyah says:

    i lagi hot!!!
    Im hot mama…….
    stakat adam tu, mak tak puas….
    hahahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • misskenyalang says:

      tatutnye. hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ha..ha..ha…dashat nye kau zawyah….melampau melampau…ha..ha..ha

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • Tengku Zawyah says:

        asal aku ada, mesti kau ada lah minah jambu….
        adik ko dah merengek dah kat umah tu, gi lah duk jaga adik kau tu….sian die kesunyian, malang nyer dapat akak meroyan cam ko…hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau jangan nk macm2 lah! aku mana ada adek….!! biasa lah minah jambu ni kn nk menyebok2 je ….,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. big haha says:

    artis suam2 kuku punye ibu jari kaki

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  13. nelofa 1000 kali cun dari dya nie…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 11
  14. K.A.M.I says:

    cntik ke dia nih ?? oh ples lah ..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  15. d says:

    xdela lawa sgt

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. nescafethreeinone says:

    sbenarnya x de pape, kebetulan si ixara ni peminat AF kot..saje amik pic bt kenangan..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  17. hajimaru says:

    adam ni dari dulu pliih awek nk yg hot2 n cun2 je….sabau je la eden…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  18. deankapal says:

    gmbar curi ke? pastu letak mcm sndiri pnya? ke sbb ape?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • gong says:

      ye ni adelah gmba curik. sbb tuan punye gmba tgk web ni bru taw pic die kene curik & ‘uglynara’ letak watermark dia sndri.. its against law. kalau bawak pg balai, boleh di dakwa.. think before u act..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. quEenr!an@ says:

    cantik gk ixara nie… sesuai la pown kalu ngn adam nie…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  20. Suri says:

    biase jerr..takder la lawar sangat..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. Ain Syuhada says:

    dulu org cakap adam nie gay . .
    dengan si yusri kalo tak silap . .
    kalo salah minx maaf ye

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • dann says:

      haa betulla tu..aku pun dgr mcm tu gak..tu psl erra cerai yusri…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        aku pn ade dgr gak cte tu…haiii, dicipta pompuan n laki bpsgn kt muke bumi ni…jgnlah songsang2 plak..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • dann says:

          eh?ko pun ade dgr cmtu gak?btl kot…tpi citer tu xpnah di heboh2kan..kalau la betul rugi la muke hnsem kan….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. zettyhumaira says:

    LANJUT SEMACAM JE…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  23. Cili_Kering says:

    biarla diorang nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Suke Adam Hensem says:

    Suke sgt kat adam…adam ensem…jambu….wow, geramah…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • Tengku Zawyah says:

      laki i dulu lagi JAMBU tau…..
      Misai laki i dulu sgt JAMBU…..
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        boleh minah jambu kenal2 ngan xlaki kau zawyah? misai tebal tk? ada rumah besar? kalau ada ciri2 yg minah jambu suka ni jangan lupa kenalkn minah jambu ok …pasal minah jambu ni mata duitan….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • ita says:

      me to…suker adammm..
      biarlah orang nak kutuk die…:)
      dieorg dpt dosa kan??huhu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. Kann MiroEtteTv says:

    Owh wow~
    Just to inform everybody here..
    ADAM AND IXARA xde ape2 yek….

    i was there….
    PIX ixara dgn pix adam tu
    DI AMBIL HANYA ATAS PERMINTAAN PEMINAT2 ADAMFC….

    sbb dorg nak buat blog report for fun….

    and pix adam & ixara together pun diambil oleh peminat2 mereka…

    xde ape2 pun…
    so xyah la nak wat gossip2 begini~
    =)

    like i said…
    i was there…
    i know the truth~

    PLUS:: TOLONG RESPECT PEMILIK PIX2 atas ni…
    kne mintak KEBENARAN dlu sblom post….
    ni tak…main pakai delete je nama owner…
    dah kata copyright property kan?????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • pikAfEeQa says:

      yes! please respect others property..
      tolong lah mintak kebenaran kepada owner dulu sebelum nak post ape2..
      sbb owner lebih tahu ape yg berlaku mase kt sane okay..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • super ringg says:

      sabar kann kann..klu betul pun diorg bercnta ok what..hahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pikAfEeQa says:

    saya dari Adam FCM nak terangkan sebenarnya gambar2 ini diambil atas demand peminat sahaja. tiada unsur2 untuk menimbulkan spekulasi di antara kedua2 artis ini. ini hanyalah gambar untuk simpanan kami. harap semua jelas dgn apa diberitahu ini. terima kasih. (:

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  27. aku tension... says:

    sape wat gossip tentang adam..!!!meh aku ketuk kepala dia!…suka hati je erk!!!….saya taw adam mcm mne so jagn wt citer k!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  28. aku tension... says:

    jgn percara ngn blog ni!k

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • ita says:

      hahaha bukan semua gossip boleh percayaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • Tengku Zawyah says:

        Name pn dah GOSSIP!!!
        pahal korang nak melenting giler ni???!!!!
        tak usik pn ADAM lembik korang tuuuuu…….
        BAJET jew!!!!!
        pirahhhh mabuk!!!!!!!!!
        LAKI I DULU LAGI HOT TAU…..
        urmmmmmmm…………………………….
        teringat zaman2 kegemilagan aku dulu………
        macam nak masuk DEWI JANDA MELETOP jew….
        arrhhhhh……………………………………….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ita says:

          jgn le kutuk orang tengku zawyah oi…
          semua org kat dunia ni x sempurna..so takyah nak kutuk-kutuk or cuba nak naikkan kemarahan org lain….
          kalau YE pon awak cantik..jangan nak meninggi diri sangat…Tuhan boleh tarik semua tu kejap jew..;)
          saya bukan nak bajet bagus..saya pon manusia ynag lemah dan melakukan kesilapan..

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sabar…sabar zawyah bawak betenang ok ! tau lah minah jambu nk ajar si ita ni…sabar sabar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. PANAS! says:

    kepada yang menjaga bloq ini…sila delete gossip ni dgn segera sblum diambil tindakan…harap maklum!..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  30. ita says:

    GUYS…RELAX LA…NAMA PON GOSSIP/….ABANG NARA PUN ADE CKP YG DIE XTAU IXARA AND ADAM NIH ADE HUBUNGAN OR TAK…SEMUA ARTIS KENA GOSSIP..KALAU KORANG X SUKE JUST SURUH ADAM BERHENTI JADI PELAKON OR PENYANYI MESTI XDE GOSSIP…SABAR K GUYS…SAYER TAHU KOANG BENGANG..TAPI PAPEPON JUST GOSSIP..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  31. PANAS! says:

    ok kalau gossip xpe la..NI YANG TAK TAHAN DA LA CURI GAMBAR ORG PASTU WAT CITER PE KES!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Tengku Zawyah says:

      hahha.. ade kene mengena ke u dalam pic tu?? oppss. hahaha..
      btw, i nak choose u tau jadi dancer bday party anak i next year. u nak x?? form kat umah i masih ade. wajah2 uol ni sesuai sgt tau. ;)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • ati says:

        sudah la tuh…jgn nk keruhkan lagi keadaan..;)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • beauty says:

        uhuk…ckp lebih jew..engkw nie tengku zawyah… personal attack tul..bisa benor mulut ko.. hahaha senang citer u jd la tkg dancer ank ko… form kat rmh ko 2 untk laki hang..biar korang berdua jd badut time party ank hang…waqkakakaka.. laki ko kn jambu2 g2.. tntu ko skg umr da 50 nie..cz all citer2 u..dulu2 punya..hihihikkk..2 yg engko ska sgt ckp2 yg bisa2 g2.. jgn mrh nt tmbh kedut mka u..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  32. PANAS! says:

    KO PUN CAKAP BNYK GK!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. PANAS! says:

    apesal lak nk suh adam berhenti berlakon n mnyanyi xde kene mngena lak!!!…NI ORG CERITA PASAL GOSSIP BUKAN PASAL LAIN…AKU NK CKAP BAHASA JEPUN NG N KO…KALAU KO FAHAM LA…DE NO KETARO SEYH MAI DA NE TO TYOU

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. PANAS! says:

    BLOQ APA NI!!!!!! KATA BERGOSIP DGN BERHEMAH TPI TERLEBIH LAK KAN!!! CAM TAIK! BLOQ NI XBAGUS

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • Tengku Zawyah says:

      heyyy!! asal u marah2 ni?? x baek tau. TZ x suke. hehe. laki i dulu xde nak marah2 macam uol. heyy.
      u ni PANAS!, control la emosi ckit. :)
      kang mak j0odohkan u ngn MInah Jambu. hahahah.
      MInah2, u nak x ngn PANAS!????

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • so what says:

      ek eleh si panas nih..nama pn blog gosip..yg ko nk emo meroyan kt sini naper? ko sedar x ko yg x berhemah..bhs mencarut2 melambngkan ko ni mnusia yg cmner..nk suro org bgosip dgn berhemah tp ko sndiri yg terlebih emosi n xder bahasa..piiiiiiiiiiiirahhhh!

      x reti lyn gosip gi msuk blog ilmiah..cittt!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. pikAfEeQa says:

    kpd peminat2 adam, harap bersabar. kami bukan marah n kami faham kerjaya seorang artis mmg tak lari daripada gossip. itu hakikatnya.

    dan telah diterangkan tadi gambar2 ni semua adalah permintaan n demand fans adam saja. tak lebih dari itu. lagipun tak salah sesama artis bergambar kan? kalau tak, artis sesama artis tak bertegur lah dlm industri ni. =)

    tp bagi pihak yg keluarkan kenyataan suruh adam berhenti menyanyi or berlakon ke, tolong hormati perasaan peminat2 adam yg lain. setiap org ada minat mereka sendiri. kita takde hak nak halang ape yg org lain minat.

    n last thing is please respect others property. sbb bila mngambil hak orang lain, kdg2 boleh menimbulkan cerita yg tak benar. minta kebenaran, itu lebih bagus dan beretika. terima kasih. =)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  36. axrul vx says:

    betul tu pika…jgn la wat citer bukan bukan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tengku Zawyah says:

      org yg sama. BOSAN MAK!! :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • ati says:

        abis tuh..asal tengku zawyah x jadi artis???kan senang…x payah nak BOSAN2 tngok muka ciptaan tuhan ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • Tengku Zawyah says:

          bongok la si ita ni. asal u pulak nak hot marah2 gtuuu. i x kesah uols cakap ape kat TZ. yg penting anak ikan meriah2. hahahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • ati says:

          marah dengan nasihat pon xtau???haish..asal makin banyak ORANG BENGAP kat dunia nih???haha wak kelakar la TZ..alhamdulillah saya bongok sebab TUHAN yang buat saya jadi camtu…awak kot yang malang…kesian..bwk2 bertaubat ye..;)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tengku Zawyah says:

          comel nyer ati ckap camtu. alalalala.
          TZ blom ready nak taubat laa. kunci pintu hati pun dah xtau letak mane. ;)
          btw, ati akan diundang g bday party anak i. theme taun ni lut sinar okey.. hehee.. dtg tau. baju kene ikut tema. hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lolyat gang says:

    wow ixara mintak aku comolot dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  38. lili says:

    pada yg komen muka dia horseface tu. tau tak apa maksud horseface? horseface tu muka panjang lah. mcm sarah jessica parker tu. si ixara ni mana muka panjang. muka dia sgtlah bulat. hai, kalau omputih baca komen tu mesti tergelak je. ada ke muka bulat dikatanya horseface

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. perodua kelisa says:

    apsal ade kesan padam watermark? huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mamarazi says:

    izara ni muda tp muka ade ckit tua la.. senang citer muka x sama level ngn umo. Lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ita says:

    ADAM DAN IXARA MEMPUNYAI HUBUNGAN…

    tapi sebagai KAWAN…;)
    dah jgn dok gossip ckp dieorg COUPLE..
    kesian fans adam ngan IXARA nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. MATAHARI says:

    ORG KLATE CR ORE KLATE GAK…KALU DA JODOH X KEMANE GAK WEI…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. b0m b0m p0w says:

    wah..adam gay ea?
    selagi x de bukti jgn bercakap…
    FITNAH nama nya…
    ;)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. perghh..memang terbaik ixara ni..wow!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. zoomers says:

    adam ada gf lahh.pramugari kott.dia tak gay.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • ati says:

      eeh…yg pramugari tu bukn dah putus ek??x silp mse i bce kat mangga..die ckp die dah putus ngan pramugari tu…name apetah…x silp i adam ade buat lagu untk pramugari tuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. haha! says:

    ya allah…buruk betul muka zara, napa post gambar tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. wahhhh asettt…. hahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. leng says:

    aku x minat kt adam ni…muka poyo jea lebih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. adikacu says:

    awek ni kalau dgn aku sesuai tak? hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. super ringg says:

    si ixara ni cntik la jugaa..tapi bila dah wat mulut muncung mcm piranha ni teruss huduhhh nk mampus !! hahahaha geli aku tgk gmbr 2..x sangguuppppp maaakkkkk !! hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. gpswatch says:

    funny story, that is what it’s all about i quess.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0